PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در رابطه با نرم افزار Skins_Manager & p2k-commander



david_z
08-08-2007, 13:33
من گوشی v3i دارم گوشی من نرم افزار Skins_Manager & p2k-commander و ..... را نمی شناسد و یا نرم افزار گوشی را نمی شناسد...
ایا راهی است......... ممنون میشم ....

naser maldini
09-08-2007, 00:07
گه بتوني درايور ها رو درست نصب كني حتما ميشناسه. در ضمن ميدوني كه بايد تنظيمات usb روي data باشه.

david_z
09-08-2007, 10:36
میشه اموزش ان را برای من بزارید ...........! این جوری نتونستم؟
متشکرم..!

anti_girl
09-08-2007, 12:22
میشه اموزش ان را برای من بزارید ...........! این جوری نتونستم؟
متشکرم..!
عزیزم سرچ کن تو همین کلوپ پیدا میشه

david_z
10-08-2007, 18:00
نتونستم می شه همین جا برام بزارید.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

می خوام رو گوشیم skin نصب کنم...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

david_z
10-08-2007, 18:02
نتونستم می شه همین جا برام بزارید.........

می خوام رو گوشیم skin نصب کنم...........

ممنون میشم؟؟؟؟؟؟

Corvette
11-08-2007, 03:17
امیدوارم اين راه بت جواب بده.من خودم ایجوری موفق شدم.

خوب اول نرم افزار LeaderGL FlexEditor دان کن .بعد ازنصب برنامه برنامرو باز کن روی صفحه ی اول اینجا کلیک کن status -> normal

بعد found new hardware باید بیاد

از اونجا بش آدرس فولدرp2kdrivers_2.9 رو که تو نرم افزاره P2kCommander هستش رو بده. این آدرس رو چند بار ازت میپرسه.

حالا میتونی با P2kCommander کار کنی

اینم کد برای دانلود LeaderGL FlexEditor


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

david_z
14-08-2007, 17:10
ممنونم از کمکت اما هر کاری کردم دان نشود میشه سایت دیگری برای دانلود به من بدی...متشکرم......

Corvette
15-08-2007, 02:52
ممنونم از کمکت اما هر کاری کردم دان نشود میشه سایت دیگری برای دانلود به من بدی...متشکرم......

خاهش میکنم. ولی الان تست کردم. سالمه!! چرا دانلود نمیشه.؟؟!! مشکل کجاست؟؟

david_z
15-08-2007, 10:38
وسط دانلود قطع میشه ... دیگه دانلود نمیشه ...انگار سایتش خرابه.....ممنون میشم اگر سایت دیگری برای من بگزارید>>>>>................

Corvette
15-08-2007, 17:52
وسط دانلود قطع میشه ... دیگه دانلود نمیشه ...انگار سایتش خرابه.....ممنون میشم اگر سایت دیگری برای من بگزارید>>>>>................

اینم یه سایت دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

david_z
16-08-2007, 13:45
مرسی ....من نرم افزار را ریختم اما بازم گوشی رو نمی شناسه؟؟1 ایا ایراد از گوشی هست یانه؟2 داخل گوشی چیزی هست که من of & on نکردم؟مرسی از اینکه وقت تو برای من میزاری........................

naser maldini
16-08-2007, 13:56
دوست عزيز بايد از بخش usb setting تنظيمات بخش default connection رو روي data تغيير بدي.

david_z
17-08-2007, 14:27
ببخشید usb setting گوشی یا کامپیوتر؟؟؟؟من usb setting گوشی رو امتحان کردم اما بازم نرم افزار گوشی رو نشناخت؟؟؟؟؟ایا نرم افزار دیگری هست؟؟؟

naser maldini
17-08-2007, 20:13
usb گوشيتون رو عرض ميكنم.
بهترين راه اينه كه نرم افزار P2K Commander رو تو كامپيوترتون داشته باشيد چون به محض اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنيد اين برنامه گوشي شما رو ميشناسه و كار بقيه برنامه ها رو هم راحت ميكنه.

david_z
18-08-2007, 11:52
ببخشید : ولی نمی شناسه .......ما که نتونستیم نصب کنیم خوش به حال کسانی که تنستند.........مرسییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییی...و.و.و.و...........

Corvette
19-08-2007, 02:42
ببخشید : ولی نمی شناسه .......ما که نتونستیم نصب کنیم خوش به حال کسانی که تنستند.........مرسییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییی...و.و.و.و...........

بازم موفق نشدی. !! قبول دارم بد قلق هستش ولی یکمی حوصله و تایم بذاری حل میشه.

همونطور که دوستان گفتن جای پورت یو اس پی رو عوض کردید؟؟ کجای کار ایراد داره؟؟ تا کجا پیش رفتین؟؟

با یه کابل دیگه هم چک کنین و همچنین رو یک کامپیوتر دیگه. نتایج رو بگین تا با کمک دوستان حلش کنیم

david_z
19-08-2007, 12:48
یک بار دیگه امدم نصبش کنم ولی تا نرم افزار P2K Commander میاد بالا اتصال گوشی به کامپیوتر قطع می شه. انگار سیم گوشی رو قطع میکنه..... و.....وقتی نرم افزار بالا میاد این پیغام میاد بالا>Seem func file not fount ....و بعد که ok که میدی نرم افزار قاتی می کنه و dont seend میده. حالا من چکار کنم..........ممنون میشم که من رو کمک کنی >.....................

sina_f
20-08-2007, 11:16
من همين مشكل رو با L7 دارم.

Corvette
21-08-2007, 02:58
یک بار دیگه امدم نصبش کنم ولی تا نرم افزار P2K Commander میاد بالا اتصال گوشی به کامپیوتر قطع می شه. انگار سیم گوشی رو قطع میکنه..... و.....وقتی نرم افزار بالا میاد این پیغام میاد بالا>Seem func file not fount ....و بعد که ok که میدی نرم افزار قاتی می کنه و dont seend میده. حالا من چکار کنم..........ممنون میشم که من رو کمک کنی >.....................


خوب دوسته عزیز با هم مراحل رو چک میکنیم. قبل از هر چیز دو نرم افزاره LeaderGLFlexEditor وP2KCommander را روی سیستم خود نصب کنید.

1. دارایور های قبلیه گوشی رو تمامشو پاک کن. (مخصوصا وقتی قبلا با برنامه ی Motorola Phone Tools گوشی رو به سیستمت شناسانده باشی کارت سخت تر میشه).

2. اول به مسیر menu\connection\usb setting\defualt connection در گوشی برو وگزینه ی data connection
رو انتخاب کن . از منوها خارج شو و به صفحه ی اول برگرد.

3. کابله گوشی رو وصل کن(ممکنه کابل ایراد داشته باشه چون این مورد زیاد پیش اومده، پس اگر جواب نگرفتی یه کابله دیگرو امتحان کن) در این لحظه باید پیغامه found new hardware رو بگیری اگر نگرفتی 2 راه داری
1.جای کابلرو در روی کیس عوض کن.
2.برنامه ی LeaderGL FlexEditor رو نصب کن و همونطور که قبلا گفتم در صفحه ی اول برنامه ابتدا از منویه model مدله گوشیتون رو انتخاب کنیدو روی دکمه ی normal کلیک کن.

4. حالا مراحله مربوط به شناخته سخت افزار جدید رو طی میکنی،از پنجره ی اول گزینه ی install from list رو
انتخاب میکنی در پنجره ی بعدی گزینه ی include this location رو تیک میزنی و از browse آدرس فولدر p2kdrivers واقع در فولدر برنامه ی P2KCommander میدی.بعد پیغامه found new hardware چندین باره
دیگه تکرار میشه و شما نیز مرحله ی 4 رو چندین باره دیگه طی میکنید.

5.کار تمومه و میتونید با نرم افزار ها کار کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر قبلا با درایورهای دیگه گوشی رو رویه ویندوزتون نصب کردید کارتون سخت تر میشه و ممکنه که پیغام found new hardware رو برایه چندین مرتبه نگرید. و فقط گوشی به عنوانه یک usb modem برای سیستم تعریف بشه. در این حالت گوشی به طوره صحیح نصب نشده و نمی تونید از نرم افزارها استفاده کنید.
مراحلرو به دقت طی کنید تا موفق بشید.
اگر باز هم موفق نشدید توصیه میکنم که رویه یک کامپیوتره دیگه که قبلا گوشیتون روش نصب نشده امتحان کنید.

naser maldini
22-08-2007, 00:40
ممنون corvette عزيز.

Corvette
22-08-2007, 01:37
ممنون corvette عزيز.

خاهش. کوچیکتیم:20:

omid020
22-08-2007, 02:34
ممنون ، به نظر عالي مياد ،
حتماً امتحانش مي كنم و نتيجشو ميگم .

omid020
22-08-2007, 03:04
آقا همين اولش به مشكل برخورديم !
من قبلاً گفته بودم گوشيم V3 معمولي هست . اصلاً تو منوش گزينه ي connection نيست . توي منو فقط يه گزينه ي setting هستش كه توي اون يه گزينه ي connection هست و وقتي واردش مي شي يه گزينش Bluetooth و يكي ديگش Sync هستش و از usb setting خبري نيست ؟!!
من موندم اگه اين گوشي قابليت اتصال به USB رو نداره پس چرا تو كارتونش يك كابل اتصال USB هستش ؟
در ضمن شما در اين پست :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به من راجع به p2kdrivers_2.9 گفتيد ولي لينك دانلودشو نداديد .

omid020
22-08-2007, 03:17
راستي منظورم از V3 معمولي ، V3 Razer هستش .

david_z
22-08-2007, 10:53
ممنون corvette عزيز.......................................... .....................

یک دنیا تشکر .... من امتحان کردم جواب داد ............

اگه میتونی یک سایت خوب برای دانلود اسکین برای من بزار...........

در اخر بازم تشکر...........

david_z
22-08-2007, 10:54
تشکر........

david_z
22-08-2007, 10:55
روش خیلی خوبی بود..............


بازم تشکر............

omid020
22-08-2007, 23:02
اگه ميخواي مي توني از طرف خاله ، عمه ، عمو ، دايي و ديگر بستگان هم تشكر كني :)

اينجا اسكين هاي قشنگي داره :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط من هنوز نمي دونم تكليفم چيه ؟ آيا بايد تنظيمي رو تو گوشيم انجام بدم يا نه ؟ اگه بايد انجام بدم اين تنظيم چيه و كجاست ؟

omid020
22-08-2007, 23:05
ديويد جام من نمي دونم چرا آدرس سايت سانسور شد . باور كن عيب از سايته .
آدرسش اينه : دبيليو دبيليو دبيليو دات آي آر دش ( خط فاصله) تي سي آي دات org

naser maldini
22-08-2007, 23:10
اميد جون گوشي شما v3 هست و از اونجايي كه گوشي شما رم نميخوره اصلا نيازي به تنضيمات usb نداره. بنابراين حالت پيش فرض و پس فرض! همون data conection هست. پس بدون توجه به اين موضوع به كارت ادامه بده.

omid020
22-08-2007, 23:19
ممنون اميد وارم كردي .
فقط يه لطفي كن يك لينك دانلود P2kcommander ورژن مناسب برا گوشي منو برام بزار . من ورژن 4.9.0 اين برنامه رو دارم ولي نمي دونم مناسبه يا نه يا اصلاً به گوشيم ميخوره يا نه .
بازم ممنون

omid020
22-08-2007, 23:24
يه سوال ديگه . اگه گوشي به كامپيوتر وصل شد از چه برنامه اي براي نصب اسكين جديد استفاده كنم بهتره ؟
اگه لينك دانلودشو به همراه آموزشش هم داري لطفاً برام بزار يا آدرس بده .
سپاس

Corvette
23-08-2007, 00:46
روش خیلی خوبی بود..............


بازم تشکر............

خاهش میکنم،قابلی نداشت.موفق باشی دوست عزیز

Corvette
23-08-2007, 00:52
ممنون اميد وارم كردي .
فقط يه لطفي كن يك لينك دانلود P2kcommander ورژن مناسب برا گوشي منو برام بزار . من ورژن 4.9.0 اين برنامه رو دارم ولي نمي دونم مناسبه يا نه يا اصلاً به گوشيم ميخوره يا نه .
بازم ممنون


خوب عزیز این ورژنی هست که خودم ازش استفاده میکنم.واست آپلود کردم. فقط 30 روزه میپره زودتر دانلودش کن.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

omid020
23-08-2007, 01:26
Corvette جان ممنون ، فقط جواب سوال آخرم رو هم ميدي ؟

Corvette
23-08-2007, 01:53
يه سوال ديگه . اگه گوشي به كامپيوتر وصل شد از چه برنامه اي براي نصب اسكين جديد استفاده كنم بهتره ؟
اگه لينك دانلودشو به همراه آموزشش هم داري لطفاً برام بزار يا آدرس بده .
سپاس

خاهش میکنم. همین برنامه ای که گذاشتم (P2kCommander.exe).

نکته: قبل از نصب اسکین حتما در مورد چگونگی این کار خوب بخونین، چون ممکنه در صورت اشتباه در این کار

گوشیتون دیگه بالا نیاد!! پس جدی بگیرید.

نکته:اگر تو نصبه اسکین حرفه ای نیستین از نصبه اسکینهایی که حاوی فایل های mma_ucp و mma_dcp هستند خودداری کنید( البته

میتونید فقط اسکینرو نصب کنید و اگر مشکلی نداشت استفاده کنید.)

و بازم نکته: قبل از نصبه اسکین اطمینان داشته باشین که اون اسکین مخصوص مدل گوشیه شماست.

omid020
23-08-2007, 20:25
با اينكه تمام اصول رو رعايت كردم و مراحل رو دقيقاً انجام دادم
وقتي كابل رو به كامپيوتر وصل كردم پيغام found new hardware
نيومد .
نمي دونم ، شايد با اينكه گوشي رو تازه خريدم ، كابلش ايراد داره .
ممكنه از نوع ويندوز باشه ؟ من از سرويس پك 2 استفاده مي كنم .
مث اينكه بايد حسرت اون اسكين قشنگي رو كه ديدم و كنجكاوم كرد كه
دنبال اتصال گوشي به كامپيوتر باشم رو براي هميشه با خودم نگه دارم .
با تشكر از همه دوستان

راستي اين لينك هم از من به يادگار داشته باشيد فقط اميدوارم اين يكي سانسور نشه! ( درايورها و نرم افزار هاي پركاربرد موتورولا سري V3 )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد

Corvette
24-08-2007, 01:05
با اينكه تمام اصول رو رعايت كردم و مراحل رو دقيقاً انجام دادم
وقتي كابل رو به كامپيوتر وصل كردم پيغام found new hardware
نيومد .
نمي دونم ، شايد با اينكه گوشي رو تازه خريدم ، كابلش ايراد داره .
ممكنه از نوع ويندوز باشه ؟ من از سرويس پك 2 استفاده مي كنم .
مث اينكه بايد حسرت اون اسكين قشنگي رو كه ديدم و كنجكاوم كرد كه
دنبال اتصال گوشي به كامپيوتر باشم رو براي هميشه با خودم نگه دارم .
با تشكر از همه دوستان

راستي اين لينك هم از من به يادگار داشته باشيد فقط اميدوارم اين يكي سانسور نشه! ( درايورها و نرم افزار هاي پركاربرد موتورولا سري V3 )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد

چرا حسرت بخوری دوسته عزیز ؟ حل میشه. خوب چیزی که فراوان هستش کابله mini usb هست.
به نظرم یکی

قرض بگیر و امتحان کن. در مورد ویندوز هم همونطور که قبلا گفتم اگر قبلا مثلا با نرم افزار خوده گوشی

(Motorola Phone Tools) گوشیتو نصب کرده باشی برات مشکل ساز میشه. پس اگر میتونی رو یه سیستمه

دیگه یا با تعویضه ویندوزه خودت باز امتحان کن. در ضمن بگو کجا به مشکل خوردی؟(از لینکتم ممنون)

omid020
24-08-2007, 02:03
دوباره سلام . من به مشكلي خاص بر نخوردم . قبلاً هيچ درايور يا نرم افزار ديگه اي رو نصب نكرده بودم و فقط از نرم افزارهاي شما استفاده كردم ولي وقتي كابل رو به PC وصل كردم پيغام found new hardware بالا نيومد .
بايد دنباله يه كابل باشم . فقط خدا كنه كه كابل جديد بهم جواب بده و الا حسرت به دل مي مونم ):
راستي ويندوز شما هم سرويس پك 2 هست ؟

Corvette
25-08-2007, 01:38
دوباره سلام . من به مشكلي خاص بر نخوردم . قبلاً هيچ درايور يا نرم افزار ديگه اي رو نصب نكرده بودم و فقط از نرم افزارهاي شما استفاده كردم ولي وقتي كابل رو به PC وصل كردم پيغام found new hardware بالا نيومد .
بايد دنباله يه كابل باشم . فقط خدا كنه كه كابل جديد بهم جواب بده و الا حسرت به دل مي مونم ):
راستي ويندوز شما هم سرويس پك 2 هست ؟

بله سرویس پک 2 هستش. با نرم افزار LeaderGL FlexEditor هم امتحان کردید؟

omid020
26-08-2007, 01:39
آره امتحان كردم ولي جواب نداد . فكر كنم ديگه بايد دنبال يك كابل ديگه باشم .

Corvette
26-08-2007, 04:45
آره امتحان كردم ولي جواب نداد . فكر كنم ديگه بايد دنبال يك كابل ديگه باشم .

امیدوارم با عوض کردنه کابل مشکلت حل بشه. اما اگر به یک کامپیوتر دیگه هم دسترسی داشتی روش امتحان

کن.موفق باشی

david_z
26-08-2007, 12:36
سلام carvette عزیز یک مشکل دیگه دارم ..........



با نرمافزار p2k-commander_3.3 هرکاری که می کنم نمی تونم بیشتر از 1 ا سکین نصب کنم ..........


گوشی حافظه اش خالی است .......وووو

میشه یک کاری کرد که اسکین رو مموری نصب بشه .........

ممممررررررسسسسسسسیییییی.... ...

Corvette
27-08-2007, 01:49
سلام carvette عزیز یک مشکل دیگه دارم ..........



با نرمافزار p2k-commander_3.3 هرکاری که می کنم نمی تونم بیشتر از 1 ا سکین نصب کنم ..........


گوشی حافظه اش خالی است .......وووو

میشه یک کاری کرد که اسکین رو مموری نصب بشه .........

ممممررررررسسسسسسسیییییی.... ...

نصب اسکین روی کارته حافظه غیر ممکنه.

اما مشکلت کجاست؟؟ و اینکه مدله گوشیت چیه؟؟

david_z
27-08-2007, 11:35
من v3i دارم ...


راستی من چند تا اسکین نصب کردم که منوی انها 12 تائی ولی منوی من 9 تا از ایکون هارو نشوم میده وجای بقیه را خالی میزاره و وقتی روی ایکون های خالی میرم گوشی من را به صفحه اول میبره ها من چکار کنم؟؟؟


در مورد سوالی که کردی می خواستم بگم که با SkiMan حل کردم............

Tornado2800
28-08-2007, 17:14
یک بار دیگه امدم نصبش کنم ولی تا نرم افزار P2K Commander میاد بالا اتصال گوشی به کامپیوتر قطع می شه. انگار سیم گوشی رو قطع میکنه..... و.....
سلام
منم همین مشکل دارم
کابل ... 100% سالمه

Tornado2800
28-08-2007, 17:49
خوب دوستان تونستم مشکلم رو حل کنم
برنامه رو به روز کردم !
و حالا یک سوال
SKIN ها با
Theme ها فرق می کنه ؟!!
چون من skin رو نصب کرده ولی در منوی موتو چیزی به اسم مskin ندیدم تا حالا
فقط theme دیدم
مرسی

anti_girl
28-08-2007, 23:19
خوب دوستان تونستم مشکلم رو حل کنم
برنامه رو به روز کردم !
و حالا یک سوال
SKIN ها با
Theme ها فرق می کنه ؟!!
چون من skin رو نصب کرده ولی در منوی موتو چیزی به اسم مskin ندیدم تا حالا
فقط theme دیدم
مرسی
اسکین ها با تم ها فرق دارن دوست عزیز
روش نصبشم تو همین کلوپ هست بگردی پیدا میشه:10::27:

Corvette
29-08-2007, 01:59
خوب دوستان تونستم مشکلم رو حل کنم
برنامه رو به روز کردم !
و حالا یک سوال
SKIN ها با
Theme ها فرق می کنه ؟!!
چون من skin رو نصب کرده ولی در منوی موتو چیزی به اسم مskin ندیدم تا حالا
فقط theme دیدم
مرسی

البته که فرق می کنه دوسته عزیز. اگر قبلا با گوشی های سونی اریک یا نوکیا کار کردین بهتر بدونین که

مفهوم اسکین در موتو همون مفهوم theme در نوکیا و سونی اریک هستش و مفهوم theme در موتو تقریبا

معادله مفهوم یک profile در نوکیا یا سونی اریک هست. برای دسترسی به اسکین در موتو این مسیر رو طی

کن main menu>personalise<skin

shs2
15-10-2007, 18:48
corvetteجان من همه ی راه هارا امتحان کردم ولی جواب ندادند در ضمن من قبلاً از درایور motorollapone tools
استفاده می کردم و ویندوزم هم doubelup xpهست که تازه عوضش کردم و دیگه اون درایور رو نصب نکردم گوشی من هم موتورولا v3iهست ومیخوام اسکین نصب کنم میگین چی کار کنم

Corvette
16-10-2007, 02:54
corvetteجان من همه ی راه هارا امتحان کردم ولی جواب ندادند در ضمن من قبلاً از درایور motorollapone tools
استفاده می کردم و ویندوزم هم doubelup xpهست که تازه عوضش کردم و دیگه اون درایور رو نصب نکردم گوشی من هم موتورولا v3iهست ومیخوام اسکین نصب کنم میگین چی کار کنم

ببخشید doubelup xp؟؟؟

بیشتر توضیح بده ؟! این درایورها مخصوصه سرویس پکه2 هستند..

و اینکه ویندوزت که 64 بیتی نیست عزیز؟؟

ببین حسین جا بگو تا کجا پیش رفتی؟؟ کجا گیر میکنی ؟؟

اینقدر کلی سوالترو نپرس کارو سخت میکنی .

راستی حسین جان قبل از هر کارد در LeaderGL FlexEditor یادت نره از منویه model مدله گوشیت رو انتخاب

کنی.

pspking
04-07-2008, 16:12
che joori bayad too motorola skin ya them berizim?

pspking
04-07-2008, 16:15
age mishe begin chejoori too motorola skin mirizan]

pspking
04-07-2008, 16:17
:19::18::42::33::47::17:
age mishe begin chejoori too motorola skin mirizan]

pedram_sad
04-07-2008, 17:58
:19::18::42::33::47::17:
دوست عزيز
اولا طبق قوانين فارسي تايپ كنيد
ثانيا
يك پست رو يك بار بنويسيد

ثالثا
براي گوشي هاي موتورولا بايد SKIN مناسب و مربوط به مدل گوشي رو انتخاب كنيد
و با استفاده از نرم افزار SKIN MANAGER اون رو نصب كنيد
و سپس گوشي رو RESTART كنيد
موفق باشيد