Google Earth - version: 4.0.2723 [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : Google Earth - version: 4.0.2723

Hosein-mec
08-07-2007, 02:55 PM
با سلام

برنامه Google Earth رو براتون آماده کردم , امیدوارم خوشتون بیاد . همه با این برنامه آشنایی دارند و فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه . نصب این برنامه خیلی راحته و در هر

توزیعی می تونید نصبش کنید . برای نصب به فایل help موجود مراجعه کنید . اگر کسی با رپیدشیر مشکل داشت , بگید تا یک جای دیگه آپلود کنم .

!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

حجم فایل : 20.4 MB

vahooli
08-11-2007, 11:38 PM
با سلام

برنامه Google Earth رو براتون آماده کردم , امیدوارم خوشتون بیاد . همه با این برنامه آشنایی دارند و فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه . نصب این برنامه خیلی راحته و در هر

توزیعی می تونید نصبش کنید . برای نصب به فایل help موجود مراجعه کنید . اگر کسی با رپیدشیر مشکل داشت , بگید تا یک جای دیگه آپلود کنم .

حجم فایل : 20.4 MB

دوست عزیز اگه میتونی یه جا دیگه آپ کن که قابلیت resume داشته باشه. ضمنا این کرک شدس؟

405BAZ
08-13-2007, 02:30 PM
اره والا کار با این رپید شیر خیلی سخته //

R.E.M
09-04-2007, 02:51 PM
هنگام نصب این پیام رو میده :

You don't see to be running an X server (no DISPLAY set).
Google Earth and its installer both require X11.

Hosein-mec
09-04-2007, 03:36 PM
این مراحل رو برو مطمئن باش درست میشه :

R.E.M
09-04-2007, 03:57 PM
مرسی
درست شد !

R.E.M
09-04-2007, 11:38 PM
ببخشید حسین جان
مشکلی که گفتم هنوز وجود داره .
برنامه نصب شده اما هنگامی که آن را اجرا می کنم ٬ بعد از آمدن لوگو گوگل ارث ٬ برنامه به محیط متنی وارد میشه و کامیپوتر دوباره بالا میاد و دوباره باید یوسر و پسورد را بدیم تا وارد سیستم بشیم.
این مشکل به چه دلیل است ؟ مشکلات سخت افراری است یا نرم افزاری ؟ یا ....

mohpooria
09-06-2007, 08:06 PM
براي ابونتو

32:

64:

Hosein-mec
09-29-2007, 02:38 AM
جدیدترین نسخه Google Earth که در تاریخ 12 سپتامبر ۲۰۰۷ ارائه شده رو تونستم با IP مخفی از سایت گوگل دانلود کنم و براتون در رپیدشیر آپلود کنم ( همون طور که میدونید گوگل کشور مارو ت ح ر ی م کرده و نمیتونیم این برنامه رو از سایتش دانلود کنیم ) . مهمترین تغییر این نسخه ( v 4.2 ) نسبت به نسخه قبلی اینه که علاوه بر کره زمین میتونید در فضا و آسمان نیز به جستجو بپردازید و کهکشان رو به طور واقعی مشاهده کنید :18: . خودم این نسخه رو تست کردم و به خوبی کار می کنه. به جرات میتونم بگم که وقتی برای اولین بار در فضا داشتم می گشتم , از اوج هیجان داشتم سکته می کردم :31: . پیشنهاد می کنم که این نرم افزار فوق العاده رو از دست ندید و البته اینترنت پر سرعت یادتون نره ( حداقل 128 kbps ) !

فایلی که در این نسخه براتون گذاشتم ( همانند نسخه قبلی ) به راحتی می توانید در تمام توزیع ها نصب کنید. پسوند این فایل bin هست که با یک دستور ساده به صورت زیر میتونید نصبش کنید ( مهم نیست که از چه توزیعی استفاده می کنید ). البته روش نصب رو در داخل یک فایل note نیز توضیح دادم.

لینک دانلود:

موفق باشید

Lordlus
12-18-2007, 09:30 PM
آره خوبه ولی خریدش راحت تره .