PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن فلش دیسک USB Kingeston Smart






    

__siavash__
31-07-2007, 00:06
سلام من یه فلش دیسک کینگستون اسمارت داشتم که طی رد و بدل کردن اطلاعات بین دوستان از کار افتاد یعنی دیگه وقتی وصل میشه به کامپیوتر هیچ اتفاقی نمیوفته ( البته موطمين هستم کامپیوتر طرف ویروسی بوده )
اما جدیدا شنیدم اینا رو درست میکنن
کسی نمیدونه چه بلایی سرش اومده و باید چه کار کنم ؟؟؟

ahsanx
31-07-2007, 04:07
دوست عزیز اگه کامپیوتر اونو میشناسه و در صورت داشتن لامپ led , روشن میشه شاید مشکل از ویروس باشه ولی اگه لامپ روشن نمیشه و کلا

هیچ ارتباطی با کامپیوتر نداره , مشکل از فیش و سوکت ورودی هست . روی سوکت ورودی که روی خود برد و در پشت کیس هست امتحان کن شاید

سوکتی که روی کیس هست قطع شده باشه . اگه میتونی اونو باز کن شاید لحیم هایی که مدار فلش دیسک رو به سوکت اون وصل میکنه قطه شده

باشه . اگه اونها هم سالم بود پس مشکل سوختگی قطعات داره که به احتمال زیاد مشکل از ( دیود زنر ) هست که در روی مدار فلش دیسک شما

قرار داره که کار اصلی این قطعه تامین برق ورودی برای کار فلش دیسک هست که در صورت سوختگی برق ورودی قطع میشه و در نتیجه وقتی که

شما اونو به کامپیوتر وصل میکنی هیچ اتفاقی نمیافته . اگه دوست یا آشنایی داری که تعمیر کار باشه میتونی با هزینه کمی درستش کنی , من تا

حالا چند تا فلش دیسک و mp3 پلیر , که این مشکل رو داشتن درست کردم مشکل همشون از همین دیود زنر بود که گفتم . موفق باشی

__siavash__
31-07-2007, 12:15
آره چراغش روشن نمیشه
فکر کنم همین که شما میگی اتفاق افتاده !
حالا خودم نمیتونم درست کنم حتما باید ببرم بیرون ؟ یعنی درست کردنش کار سختیه ؟

masoud908
31-07-2007, 12:38
براي من هم همين اتفاق افتاده...يعني وقتي به كامپوتر متصل ميكنم هيچ عكس العملي نشون نميده تو 3 تا كامپيوتر امتحان كردم...چراغش روشن ميشه...
چيكار كنم؟

ahsanx
01-08-2007, 03:10
دوست عزیز اگه بتونی لحیم کاری کنی و قطعه رو عوض کنی , در روی مدار در نزدیکی سوکتی که به کامپیوتر وصل میشه قطعه کوچکی هست که رنگ اون قرمز هست و جنس اون هم شیشه ای هست . اگه اونو با ذره بین نگاه کنی مقدار اون رو نوشته که به احتمال زیاد 5.6 و یا 12 هست . در صورتی که بتونی اونو عوض کنی با قیمت حدودا 100 تومن درست میشه . موفق باشی

graphmax
01-08-2007, 14:27
میگم فلش دیسکهای کینگستون چجوری باز میشه؟
آخه پرس شده.

ahsanx
02-08-2007, 03:12
میگم فلش دیسکهای کینگستون چجوری باز میشه؟
آخه پرس شده.

دوست عزیز باید از شیاری که داره بازش کنی . اونها پرس نشدن بلکه در رویی و در زیر توی هم جا میرن . البته اینم بگم که تو بعضی مدلها یه پیچ

دارن مثلا زیر برچسب که باید اول برچسب بلند بشه . موفق باشی

iman134
07-08-2007, 17:02
با سلام
من یه فلش دیسک کینگستون 2 گیگابایت دارم ( Data Traveler ) که الاان چند روزه وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کار نمیکنه .
آیا این تعمیر میشه ؟؟؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید بگید کی و کجا ؟؟؟ اگر هم میشه یه مارک معتبر و با گارانتی پدرومادر دار بهم معرفی کنید .
توروخدا راهنماییم کنید .
حتی به من ایمیل بزنید karayeli_iman@yahoo.com
با تشکر

ahsanx
08-08-2007, 03:18
با سلام من یه فلش دیسک کینگستون 2 گیگابایت دارم ( Data Traveler ) که الاان چند روزه وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کار نمیکنه . آیا این تعمیر میشه ؟؟؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید بگید کی و کجا ؟؟؟ اگر هم میشه یه مارک معتبر و با گارانتی پدرومادر دار بهم معرفی کنید . توروخدا راهنماییم کنید . حتی به من ایمیل بزنید karayeli_iman@yahoo.com
با تشکر

دوست عزیز مشکل فلش رو کامل توضیح بده . وقتی اونو به کامپیوتر نصب میکنی چه اتفاقی میافته و چه پیغامی میده . آیا چراغ اون روشن میشه ؟

masoud908
08-08-2007, 08:24
دوست عزیز مشکل فلش رو کامل توضیح بده . وقتی اونو به کامپیوتر نصب میکنی چه اتفاقی میافته و چه پیغامی میده . آیا چراغ اون روشن میشه ؟
عزيز جواب من چرا ندادي؟!
من وقتي كه وصل ميكنم فقط چراغش روشن ميشه هيچ اتتفاقي هم نميفته...

Behroooz
08-08-2007, 10:48
چرا نمي بريش گارانتي؟

ahsanx
09-08-2007, 03:14
عزيز جواب من چرا ندادي؟!
من وقتي كه وصل ميكنم فقط چراغش روشن ميشه هيچ اتتفاقي هم نميفته...

دوست عزیز اول چک کن ببین در پنجره device manager در لیست usb ها اونو میبینی یا نه و چک کن ببین پسوندی به اون اضافه شده یا نه و

موقعی که اونو به کامپیوتر نصب میکنی صدای اتصال رو میشنوی یا نه . دوم اینکه کلید روی فلش شما چند حالت داره ؟ در ضمن همونطور که گفتم در

تمام سوکتهای ورودی مخصوصا در سوکتهای روی خود مادر برد امتحان کن . با یه کامپیوتر دیگه هم چک کن . موفق باشی

masoud908
09-08-2007, 11:11
دوست عزیز اول چک کن ببین در پنجره device manager در لیست usb ها اونو میبینی یا نه و چک کن ببین پسوندی به اون اضافه شده یا نه و

موقعی که اونو به کامپیوتر نصب میکنی صدای اتصال رو میشنوی یا نه . دوم اینکه کلید روی فلش شما چند حالت داره ؟ در ضمن همونطور که گفتم در

تمام سوکتهای ورودی مخصوصا در سوکتهای روی خود مادر برد امتحان کن . با یه کامپیوتر دیگه هم چک کن . موفق باشی
نه نميبينم ...تو 3 تا كامپيوتر هم امتحان كردم..موقع وصل كردنش هم اون صدايي كه هر موقع يه دستكاه usb وصل ميشه نميده فقط چراغش روشن ميشه..
راستش اين از زماني خراب شد كه :من مموري پرت كردم سمت دوستم نتونست بگيره تو خيابون هم بود افتاد بعد اون برد خونه گفت كه كار نميكنه بعدش اورد منم زدم ديدم ديگه كار نميكنه ولي تكونش كه ميدادم يه صدايي ميداد .بعد داداشم بازش كرد ديد كه يه قطعش نيست بدبختي موقع بازكردن هم حواسش نبود گمش كرد...

ahsanx
10-08-2007, 03:30
داداشم بازش كرد ديد كه يه قطعش نيست بدبختي موقع بازكردن هم حواسش نبود گمش كرد...

دوست عزیز اگه عکسی از مدار اون بذاری میتونم کمکت کنم و بگم که در روی اون چه قطعه ای کم داره . در ضمن شاید قسمتهایی از مدار آسیب

دیده باشه و باعث بوجود اومدن قطعی در مدار شده باشه . موفق باشی

masoud908
12-08-2007, 10:31
دوست عزیز اگه عکسی از مدار اون بذاری میتونم کمکت کنم و بگم که در روی اون چه قطعه ای کم داره . در ضمن شاید قسمتهایی از مدار آسیب

دیده باشه و باعث بوجود اومدن قطعی در مدار شده باشه . موفق باشی

اهان باشه...2-3 روز ديگه ميذارم...

majid2662
29-08-2008, 08:58
با سلام
من فلش یواس پی transcend 4g دارم وقتی به کامپیوتر وصل میشه چراغ روشن وصدای وصل انجام می شود.اما برای بازکردن این پیغام میده please insert a disk into drive
وفرمت نمیشه there is no disk drive .
مشکل چیست؟

jabi7joon
03-09-2008, 00:58
با سلام
من فلش یواس پی transcend 4g دارم وقتی به کامپیوتر وصل میشه چراغ روشن وصدای وصل انجام می شود.اما برای بازکردن این پیغام میده please insert a disk into drive
وفرمت نمیشه there is no disk drive .
مشکل چیست؟


مال منم عین تو شده.
باید ببریم گارانتی.
مثلا مادام العمره........

miladf
04-11-2008, 12:51
سلام دوستان من یه فلش دیسک PNY داشتم که داداشه گل ما نمیدونم چه بلایی سرش اورد الان وقتی به هر وسیله ای که USB میخوره (کامپیوتر.سی دی پلیر ماشین.ریسیور و ...) بعد 3 ثانیه انقدر داغ میکنه که دست آدم میسوزه وقتی میخوای جداش کنی !!!!:41::41::41: دوستان آیا این فلش 2GB من درست میشه ؟

یه فلش 4GB Datasend دارم که اونم دیروز وقتی به کامپیوتر دوستم زدم کار نکرد و بعد اون هم دیگه روی هیچ کامپیوتری کار نمیکنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده سیستم ولی روی ویندوز ویستا فقط یه پیغام میده که USB نصب شده قابل شناسایی نیست. دوستان خواهش میکنم کمک کنید این فلش یادگاریه .....:41::41:

هر دوی فلش ها گارانتی Life time دارن آیا شرکت درست میکنه بفرستم؟
ولی باز هم اطلاعات فلش 4GB رو لازم دارم . عکس دارم ولی تو Zipfile روش رمز داره .

دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنید.

nokian8282
09-12-2008, 17:39
با سلام من یک فلش کارت کینگستون 8 گیگ دارم که مدتیه کار نمی کنه بردم پیش چند تعمیر کار میگفتند یا غیر قابل درست شدنه یا درست شده خیالت راحت باشه ولی هیچی نشد
الان که به یواس پی کامپیوتر وصل می کنم شناسایی می شه ولی هشدار اینکه ویندوز اونو نمی شناسه رو نشون میده حالا از شما خواهش می کنم منو راهنمایی کنید

hesam_oh1
22-12-2008, 12:07
مشکل شما حل شد به دست مدیر وبلاگir-itc.blogfa.com در بخش نظرات مثل عکس زیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtabaw700
01-01-2009, 12:58
با سلام
من فلش یواس پی transcend 4g دارم وقتی به کامپیوتر وصل میشه چراغ روشن وصدای وصل انجام می شود.اما برای بازکردن این پیغام میده please insert a disk into drive
وفرمت نمیشه there is no disk drive .
مشکل چیست؟

منم یه pny 8GB دستم رسیده وقتی وصل میکنم راحت میشناسه ولی موقع باز کردن همین پیغام please insert a disk into drive رو میده و هیچ نرم افزاری هم نمیشناستش.
اگه کسی میتونه کمک کنه...

winer3549
17-02-2009, 10:02
سلام به همگي

منم يه 4 گيگ ترانسند داشتم !!! دقيقا مثل دوستان بعد از 7 هفته اين مشكل براش پيش اومد و گارانتي هم بردم و يكي ديگه بهم دادن و يه برگه امضا كردم كه از گارانتي استفاده كردم و يه " فلش جديد و نو" دريافت كردم .

اما بعد از يك هفته بازم همين مشكل پيش اومد و ...

كلا بيخيال اين مارك بشين . چون يه 512 مگ سوني دارم و الان 3 ساله مثله تلمبه كار ميكنه و آخ نگفته .

peymanmst
09-03-2009, 18:55
دوستان سلام من یک فلش یک گیگابایتی دارم موقعیکه وصلش میکنم توسط ویندوز شناسایی میشه ولی وقتی می خوام وارد درایوش بشم میگه باید فرمت بشه!!!فرمت که میزنم میگه رایت پروتکته!!! چیکار کنم؟
کسی در مورد تعمیر فلش دیسک تجربه داره یا مرجعی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
اون دوستی که گفته بود دیود زنر میسوزه من نگاه کردم ولی روی این فلش های جدید چیزی پیدا نکردم

kazem3300
17-12-2009, 15:48
دوستان منم یه فلش 4 گیگ کینگستون دارم اما نمی دونم چرا وقتی به کامپیوتر وصل می کنم اطلاعات میشه ازش ریخت رو کامپیوتر ولی نمیشه اطلاعات رو بریزی؟ هنگ می کنه.
راستی من اون به رسیور وصل می کنم اینه اینه همه چیز ضبط و پخش می کنه تا ته ظرفیتش.
مشکل از چیه؟

EHSANRF
17-12-2009, 17:04
من يه فلش 8 گيگ دارم سوني كه وقتي ميزنمش آيكن تسكبارش مياد و توي device manager هم شناسايي ميشه ولي بصورت يك درايو شناسايي نميشه!

با نرم افزارهاي مختلفي تست كردم . مثلا HD Tune كه مارك و سايزش رو ميزنه ولي به محض اينكه روش كليك ميكنم ( نام فلش ) سيستم هنگ ميكنه و بايد فلش رو دربياري! روي 5 تا سيستم هم امتحان كردم همينطوريه! گارانتي هم نداره!

kazem3300
17-12-2009, 19:13
این فلش چینی هم داستانی دارند
من فقط دعا می کنم مشکل از مین بوردی که تازه خریدم نباشه

Masоud
17-12-2009, 20:21
دوستان منم یه فلش 4 گیگ کینگستون دارم اما نمی دونم چرا وقتی به کامپیوتر وصل می کنم اطلاعات میشه ازش ریخت رو کامپیوتر ولی نمیشه اطلاعات رو بریزی؟ هنگ می کنه.
راستی من اون به رسیور وصل می کنم اینه اینه همه چیز ضبط و پخش می کنه تا ته ظرفیتش.
مشکل از چیه؟


این فلش چینی هم داستانی دارند
من فقط دعا می کنم مشکل از مین بوردی که تازه خریدم نباشه

سلام

دوستان عزیز لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید و برای مشکلتون اگر با سرچ کردن حل نشد ، تاپیک جدید بزنید.

فلش شما Write Protect شده و برای همین نمیشه اطلاعات روش ریخت.


من يه فلش 8 گيگ دارم سوني كه وقتي ميزنمش آيكن تسكبارش مياد و توي device manager هم شناسايي ميشه ولي بصورت يك درايو شناسايي نميشه!

با نرم افزارهاي مختلفي تست كردم . مثلا HD Tune كه مارك و سايزش رو ميزنه ولي به محض اينكه روش كليك ميكنم ( نام فلش ) سيستم هنگ ميكنه و بايد فلش رو دربياري! روي 5 تا سيستم هم امتحان كردم همينطوريه! گارانتي هم نداره!

مطمئنا مشکل از فلشتونه.

موفق باشید :40:

Ship Storm
17-12-2009, 21:21
همونطور که عنوان شد تاپیک های قدیمی رو نباید رو بیارید
بسته شد ;)