PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هیچ نرم افزاری از این سی دی ایمیج نمیگیره(فوری سریع)



Adel.p30
27-07-2007, 15:24
با سلام
ببخشید من یک سی دی برنامه ی موبایل دارم نمی تونم با هیچ ورژن کلون ازش ایمیج بگیرم
عکس از iso buster:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم

yashar
27-07-2007, 16:23
از داخل پوشه Lock یه عکس بزار

Adel.p30
27-07-2007, 18:09
با سلام
یاشار جان بفرما این هم عکس از پوشه ی لاک


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پوشهی لاک یک فولدر به نام?? nul<
وجود داره این هم یه عکس از محیط این پوشه
ابتدا یک ارور میده سپس وارد میشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاشار جان من که هر چی گشتم هیچی پیدا نشد تا حالا با برنامه های pre gap,iso maker,clone 3.1.14,blindwriter5.0
سعی به ایمیج گیری کردم اما موفق نشدم
ضمنا دیگه بعد از اینکه وارد پوشه ی ?? nul< دوتا پوشه داره که وقتی می خوام وارد اونها بشم ارور می ده بعد وارد میشه
ولی هیچی توش نیست
iso buster هم نتونست extract کنه فایلهای موردنظرم
امیدوارم شما بتونی مشکلم رو حل کنید

yashar
27-07-2007, 20:03
شما با Clone 2.2.1.1 امتحان کن و کلیدهای زیر رو روشن کن

Fast Error Skip

Don,t Report Read Errors

Intelligent Bad Sector Scanner

اگر هم نداری می تونی در سایت زیر سرچ کنی و بعد دانلود کنی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن جوابشو بگو

Administratot
27-07-2007, 21:05
با سلام یاشار جان
من هم این مشکل رو تو ویندوز ایکس پی دارم

yashar
27-07-2007, 21:45
چه اروری می ده؟

Administratot
29-07-2007, 10:34
با سلام به عادل جان
به نظر من با pregap
ایمیج بگیر راحت ایمیج میگیره

yashar8000
29-07-2007, 22:12
امكان نداره همون كلون ايميج ميگيره



ايشون فوق العاده مبتدي هستن


با كلون ايميج بگير با ايزوباستر فايل هاي valid را بيرون بكش با ultra iso ايميجش كن


امكان نداره كلون نتونه از يه سي دي ايميج ورداره. چون هر بد سكتوري كه نمي تونه بخوندش ردش ميكنه و همين طور تا آخر پيش ميره

fasr error را بزار روي 100000

Reza goli
30-07-2007, 13:45
بسم رب شهدا!

سی دی های تلفن همراه که نباید قفل داشته باشد. چون که در غیر این صورت شما نمی توانید برنامه ها را بر روی تلفن خود بریزید.
بنا بر این شما تنها مشکلی که دارید در باره اجرای خودکار سی دی می باشد که چیز به درد بخوری ندارد.
خوب بهتر است که شما همه پوشه های را بر روی هارد خود بریزید و از انجا رایت نمایید.
حالا من نمی دانم مشکل شما کجا است.

شاید که می خواهید رایت این جور سی دی ها را یاد بگیرید

mary
30-07-2007, 20:43
من هم چند مت پيش هم همين مشكل رو داشتم ولي اگه ميخواي كلون سي دي ايميج بگيري و هي ارور بده سي دي رمت لنزش ضعيف ميشه پس بهتره اون نرم افزار رو بخري
باشــــــــــــــــــــــ ــه عزيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ‍ز