PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال فني



sadeghpa80
25-07-2007, 03:11
دوستان يه سي دي به دستم رسيد كه با Iso Buster اكستركت شد رو هارد .
اما نكته جالب كه خيلي دوست دارم ياد بگيرم اينه كه .
1 . حجم سي دي 8TB بود :41:
2 . فايلهايي تو سي دي بود با حجم 4 گيگ:41:
3 . با هر برنامه رايت هم كه رايت ميكردي به 87 درصد ميرسيد 10 روز هم طول ميكشيد تكون نمي خورد .
با هر پروفايلي هم بگي تست كردم ولي سي دي به سي دي رايت نشد .
كسي ميدونه ا چه روشي استفاده كرده ؟؟؟ ممنون

mehdi_7070
25-07-2007, 10:14
1. يعني وقتي توي my computer نگاه كردي ، اين حجم را ديدي ؟

sadeghpa80
25-07-2007, 14:10
بله دوست عزيز اينم عكسهاش از قسمت هاي مختلف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadeghpa80
25-07-2007, 14:15
چه جوري اينجوري شده ؟؟؟

mehdi_7070
25-07-2007, 14:23
موارد 1 و 2 همه با تغييرات توي ايميج سي دي با WinHex امكان پذير هست ...

جواب سوال 1 شما اينجا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadeghpa80
25-07-2007, 15:47
ممنون در باره نكته 2 ميشه بيشتر راهنمايي كنيد .
در مورد نكته 3 چي ؟؟؟ چيزي به نظرت نميرسه ؟؟؟

sadeghpa80
25-07-2007, 17:23
Mehdi_7070 عزيز
ممنون از راهنماييت .
يه مشكل حجم اين سي دي كه عكسشو گذاشتم 7.99TB شده . ولي از روشي كه شما و دوست عزيز Isaaaac انجام دادم بيشتر از 7.96TB نميشه . اين جريانش چيه ؟؟؟

yashar8000
25-07-2007, 17:41
2 . فايلهايي تو سي دي بود با حجم 4 گيگ:41:
3 . با هر برنامه رايت هم كه رايت ميكردي به 87 درصد ميرسيد 10 روز هم طول ميكشيد تكون نمي خورد .
با هر پروفايلي هم بگي تست كردم ولي سي دي به سي دي رايت نشد .
كسي ميدونه ا چه روشي استفاده كرده ؟؟؟ ممنون


حالا مشكل شما چيه ؟

جواب سوال 2 شما اينه كه براحتي ميشه فايل هاي لازم را استخراج كرد حتي اگه 4 گيگ باشه


جواب سوال 3 شما اينه كه شما بلد نيستي . پروفايل را بايد دستي با توجه به نوع قفل تنظيم كنيد.از كلون هاي قديمي استفاده كنيد.

يا ميتوني از يه كلك رشتي استفاده كني؟؟؟؟
با كلون ايميج بگيري و با ايزوباستر داخل ايميج را استخراج كني (فايل هاي لازم را ) بزني روي سي دي

اينطوري قفل سي دي هم ميپره

peyman khatar
25-07-2007, 18:32
سلام
نسخه ايزو باستر شما مال عهد بوقه يكم به روز باشي بد نيست ...!!
نسخه 2.1 رو از اينترنت دانلود كن ..!
باي

mehdi_7070
25-07-2007, 19:34
Mehdi_7070 عزيز
ممنون از راهنماييت .
يه مشكل حجم اين سي دي كه عكسشو گذاشتم 7.99TB شده . ولي از روشي كه شما و دوست عزيز Isaaaac انجام دادم بيشتر از 7.96TB نميشه . اين جريانش چيه ؟؟؟
به جاي اونها ، از اين استفاده كن :
FF FF FF FF FF FF FF FF

sadeghpa80
25-07-2007, 22:34
حالا مشكل شما چيه ؟

جواب سوال 2 شما اينه كه براحتي ميشه فايل هاي لازم را استخراج كرد حتي اگه 4 گيگ باشه


جواب سوال 3 شما اينه كه شما بلد نيستي . پروفايل را بايد دستي با توجه به نوع قفل تنظيم كنيد.از كلون هاي قديمي استفاده كنيد.

يا ميتوني از يه كلك رشتي استفاده كني؟؟؟؟
با كلون ايميج بگيري و با ايزوباستر داخل ايميج را استخراج كني (فايل هاي لازم را ) بزني روي سي دي

اينطوري قفل سي دي هم ميپره

دوست عزيز الان مشكل ندارم بدون ايميج گرفتن هم با ايزو باستر استخراج شد . ولي من نوشته بودم به 87 درصد كه ميرسه ميمونه چه ايميج چه رايت در مورد پروفايل هم دستي هم تغيير داده بودم و
هدف از اين سوال اضافه شدن به اطلاعاتم بود كه با حضور شما دوستان اين امر ميسر شد . ممنون .

sadeghpa80
25-07-2007, 23:05
دوستان عزيز تو عكسي كه از ايزو باستر گذاشتم در صفحه 1 Lba فايلهاي 4 گيگي منفي شده اينم ميشه بزرگواري كنيد و راهنمايي بفرماييد .ممنون ميشم .

sadeghpa80
26-07-2007, 02:13
دوستان يه سوال من هر ايميجي ميسازم تو ايزو باستر 4 لايه نشونش ميده . تو 2 تا لايه اول نه حجمي هايي كه گذاشتم عمل ميكنه نه نام هاي غير مجاز فايلهام عاديه عاديه . ميشه كمكم كنيد .
ولي تو دوتا لايه آخر درسته . و از 2تا لايه اول ميشه راحت كپيشون كرد .

persiankitty
26-07-2007, 09:39
دوستان يه سوال من هر ايميجي ميسازم تو ايزو باستر 4 لايه نشونش ميده . تو 2 تا لايه اول نه حجمي هايي كه گذاشتم عمل ميكنه نه نام هاي غير مجاز فايلهام عاديه عاديه . ميشه كمكم كنيد .
ولي تو دوتا لايه آخر درسته . و از 2تا لايه اول ميشه راحت كپيشون كرد .

به نظر ميرسه كه گزينه ساختن سي دي Boot فعال هست .

mehdi_7070
26-07-2007, 11:00
شايد هم گزينه Show Both (Big Endian & Little Endian) تيك خورده ...

sadeghpa80
26-07-2007, 21:22
من با Ultra Iso كار ميكنم ميشه بگيد براي رهايي از اين مشكل چي كار كنم . چون Boot هم فعال نيست

mehdi_7070
26-07-2007, 23:12
اون چيزي كه من گفتم ، مربوط به Iso Buster بود ...
احتمال زياد همين هست ;)

sadeghpa80
26-07-2007, 23:37
مهدي جان ميدونم اون چيزي كه گفتي تو ايزو باستره ولي من ميخوام از شر اين قضيه راحت بشم . چون الان هرچي ايميج ميسازم با اين مشكل مواجه ؟؟؟ چون تقريبا تو هيچ سي دي اين مشكل رو نديدم جز مال خودم . ممنون

sadeghpa80
27-07-2007, 01:59
سلام
نسخه ايزو باستر شما مال عهد بوقه يكم به روز باشي بد نيست ...!!
نسخه 2.1 رو از اينترنت دانلود كن ..!
باي
ميشه يه لينك سالم + سريال معرفي كني . ممنون

mehdi_7070
27-07-2007, 09:55
آهان! يعني فقط با ايميج هايي كه خودت ميسازي اين مشكل را داري؟
با نرم افزارهاي ديگه مثل WinISO هم همين مشكل را داري ؟

- اين هم لينك دانلود IsoBuster

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sadeghpa80
28-07-2007, 14:58
ممنون در حال حاضر با WInIso مشكلم حل شد ممنون .

sadeghpa80
28-07-2007, 15:00
دوستان عزيز تو عكسي كه از ايزو باستر گذاشتم در صفحه 1 Lba فايلهاي 4 گيگي منفي شده اينم ميشه بزرگواري كنيد و راهنمايي بفرماييد .ممنون ميشم .
كسي ميتونه تو اين زمينه كمكم كنه . تا بحال كه خيلي لطف كرديد . ممنون

mehdi_7070
28-07-2007, 23:34
ممنون در حال حاضر با WInIso مشكلم حل شد ممنون .
بسيار خوب ...
توي قسمت Properties ، گزينه هاي مربوط به CD File System را چك كنيد ...
چون احتمالا به غير از ISO و Joliet ، گزينه هاي ديگري را هم انتخاب كرده ايد ...

sadeghpa80
29-07-2007, 01:46
ممنون مهدي جان در مورد پست شماره 22 ميتوني كمكم كني

mehdi_7070
29-07-2007, 11:38
ممنون مهدي جان در مورد پست شماره 22 ميتوني كمكم كني
بايد خودم تست كنم ...
اگه جواب داد ، بهتون ميگم ...

sadeghpa80
30-07-2007, 01:22
دوستان همچنان با مشكل پست شماره 13 روبرو هستم هر تغييري بگي تو قسمت Iso تو برنامه UltraIso انجام دادم . يكي منو راهنمايي كنه .
كارم با WinIso راه نمي افته . راه حل UltraIso رو بگيد . خواهش ميكنم .
خودتون يه ايميج بسازيد با برنامه TZ فقط روي 2 يا 3 تا فايل حجم بزاريد . بعد با ايزو باستر باز كنيد . آيا شما هم ايميجي كه ساختيد 4 لايه داره ؟؟؟ آيا تو 2 تا از اون لايه ها حجمي هايي كه گذاشتين به صورت عادي به نمايش در مياد ؟؟؟
اگه همين طوريه ميشه يكي يه فكري بحال اين ماجرا كنه .

Reza goli
30-07-2007, 14:52
بسم رب شهدا!

این برنامه هم برای کسانی که از این روش استفاده می کنند نوشته شده است و با دادن حجم فایل حالت Hex را می گیرید.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

+++++
ببخشید آیا از این روش می شود بر روی فایل های دیگر مانند Bin یا Isz استفاده کرد و یا این که تنها برای فایل های Iso به کار می رود

+++++


موارد 1 و 2 همه با تغييرات توي ايميج سي دي با WinHex امكان پذير هست ...

جواب سوال 1 شما اينجا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من که از عکس ها چیزی سر در نیاوردم اگر می شود راهنمایی نمایید
================================================== ======

اگر می شود یک ایمیج iSO که خالی است را این جا بگذارید

خیلی زود زود زود زود..........................................

ادغام شد - سودا

sadeghpa80
31-07-2007, 14:11
مهدی جان مارو فراموش کردی ؟؟؟
یکی به داد من برسه :41:

mehdi_7070
31-07-2007, 17:31
در مورد LBA منفي ، يك موردي كه به نظرم ميرسيد را تست كردم و نشد ...

در ضمن ، براي ساير پسوندها مثل bin هم جواب ميده ...

sadeghpa80
31-07-2007, 19:40
يك جايي داريم كه ميگه آدرس شروع يك تراك كدام بلاك هست. بعدش يك اندازه به تعداد بلاك براي اون تراك وجود داره . يك روشي كه من يادم مياد اينه كه مقدار آدرس شروع رو برابر با شماره بلاك پايان تراك قرار ميدهند و سايز رو به صورت منفي محاسبه مي كنند و به جاي سايز قبلي قرار ميدهند. اينجوري با اينكه سي دي رام خوب ميفهمه چي به چيه , اما برنامه هاي ايجاد ايميج خوب نمي فهمند و ميرن كه يا بد سكتور بخونند يا به اندازه اون سايز منفي شده ديتا توي ايميج بنويسند ( چون منفي نمي فهمند ( سايز كه منفي نميشه ) اون عدد رو مثبت فرض ميكنند و خوب نتيجه اش هم معلومه ). همون قضيه كار ميده .. كار نميده است . اميدوارم زياد پيچيده نباشه.
دوستانی که میدونن میشه بیشتر راهنمایی کنند . ممنون

Reza goli
02-08-2007, 15:36
بسم رب شهدا!


در مورد LBA منفي ، يك موردي كه به نظرم ميرسيد را تست كردم و نشد ...

در ضمن ، براي ساير پسوندها مثل bin هم جواب ميده ...

حالا شما از چه راهی استفاده نمودید؟؟؟
بابا یکی بیاد یک آموزش درست و حسابی بدهد... 3تا عکس ول نمودید میان معرکه و رفتید:19::19::19::19:

sadeghpa80
03-08-2007, 02:05
بسم رب شهدا!



حالا شما از چه راهی استفاده نمودید؟؟؟
بابا یکی بیاد یک آموزش درست و حسابی بدهد... 3تا عکس ول نمودید میان معرکه و رفتید:19::19::19::19:
من خودمم هم دنبال این میگردیم چجوری منفی شده .
اساتید که اصلا زیر پاشونو نگاه نمی کنند .
دوست عزیز PersianKitty بیا این پستی که نوشتی رو کامل تر توضیح بده در مورد منفی شدن حجم و LBA . مرگ من .:19::41::19::41:

sadeghpa80
03-08-2007, 02:07
از اولین پست جواب تمام سوال ها مشخص شده الا این آخری .
Reza goli کجا مشکل داری ؟؟؟

Reza goli
03-08-2007, 21:31
بسم رب شهدا!


از اولین پست جواب تمام سوال ها مشخص شده الا این آخری .
Reza goli کجا مشکل داری ؟؟؟


نوشته شده توسط Isaaaac
یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من از عکس های بالا چیزی سر در نمی آورم.
خودتان درست و حسابی توضیح دهید که باید چه کاری انجام بدهم آخر کاری که گفته شده به نظر من این است که باید نوشته های قبل از نام سی دی را مقدار معینی پایین بیاورم و بین آن ها فاصله بگذارم که این کار نتیجه ای نمی دهد:19::19::19::19::19::19:

sadeghpa80
04-08-2007, 04:27
با این کار فقط حجم سی دی رو به مقادیر مشخص میشه تغییر داد .
در ایمیج ایزو بگرد همون اولاشه بعد از اسم ایزو یا همون نام سی دی که در نظر گرفتی
حدودا 2 خط پایین تر یه تکست 8 حرفی وجود داره( البته حروفش نسبت به حجم سی دی متفاوته )که حرف اول و آخرش مانند هم دیگست . در قسمت Hex بجای اعداد اون حروف میتونی از 8تا A یا B یا C یا D یا E با F استفاده کنی مثلا 8 تا E بزار جای Hex اون حروف به این ترتیب حجم سی دی خیلی زیاد تر به نمایش در میاد .

Reza goli
05-08-2007, 20:06
بسم رب شهدا!


با این کار فقط حجم سی دی رو به مقادیر مشخص میشه تغییر داد .
در ایمیج ایزو بگرد همون اولاشه بعد از اسم ایزو یا همون نام سی دی که در نظر گرفتی
حدودا 2 خط پایین تر یه تکست 8 حرفی وجود داره( البته حروفش نسبت به حجم سی دی متفاوته )که حرف اول و آخرش مانند هم دیگست . در قسمت Hex بجای اعداد اون حروف میتونی از 8تا A یا B یا C یا D یا E با F استفاده کنی مثلا 8 تا E بزار جای Hex اون حروف به این ترتیب حجم سی دی خیلی زیاد تر به نمایش در میاد .

خیلی ممنون که من را شیر فهم کرده اید. راستی اعداد یا حروف قرینه همدیگر هستند.

آیاا این کار در برنامه Deamon و یا هر برنامه ای که امیج مجازی می سازد نیز کارآیی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi_7070
05-08-2007, 20:21
آیاا این کار در برنامه Deamon و یا هر برنامه ای که امیج مجازی می سازد نیز کارآیی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر Image را توسط يك درايو مجازي mount كنيد ، متوجه مي شويد كه جواب سوال شما «بله» هست ...

Reza goli
05-08-2007, 22:08
بسم رب شهدا!

ببخشید من نمی توانم از این روش برای فایل Bin کاری بکنم.
زیرا هنگام رایت توسط Nero یک پیغام خطا ظاهر می شود و و کار رایت پایان می یابد.
از چه برنامه ای برای رایت این فایل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::46::46::46:

Reza goli
07-08-2007, 21:09
بسم رب شهدا!

ببخشید اصلا یادم نبود.
پس از تغییر فایل Bin‌ از برنامه ECCRegen بر رویش استفاده کردم و پاسخ داد:8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:

sadeghpa80
16-08-2007, 03:34
دوستان در مورد منفي شدن LBA هنوز به نتيجه نرسيديم .
PersianKitty بيا اين پستي رو كه قبلا نوشته بودي رو كامل توضيح بده ما رو هم نجات بده .
اگرم كسي ميدونه از من دريغ نكنه .