PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مي خوام يه ربات بسازم



Mohammad_Ahrari
24-08-2005, 23:41
من ميخوام يه ربات مثل cyberphanos بسازم

اصلا ميتونم؟

چي كار بايد بكنم؟

....

راهنماييم كنيد

ممنون ميشم

sa3er
25-08-2005, 01:11
سلام؛
بله
با استفاده از نرافزارهای کمکی همانند:

RoYa
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yahoo Auto Answer System
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفقيت؛

Mohammad_Ahrari
25-08-2005, 08:39
sa3er, جان ميتوني بيشتر توضيح بدي چيكار كنم؟

آيا بايد يه سايت جدا واسهاش بسازم و ...