PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : www.p30world.com از اینجا باز نمیشه!!!



Sadjad Sharifian
19-10-2004, 08:06
سلام...آقا من ایروان (ارمنستان) زندگی میکنم!! بعد کلا 3 یا 4 تا ISP اینجا هست!! از شانس من این ISP که من ازش Account دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز نمیکنه و این Error رو میده :
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The following error was encountered:

Unable to determine IP address from host name for unknown server name
This means that:
The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
Check if the address is correct.




--------------------------------------------------------------------------------
Generated Tue, 19 Oct 2004 03:34:31 GMT by (Application and Content Networking System Software 5.1.9)



به نظر شما مشکل از کجاست؟! اگه با ISP مطرح کنم اینو میتونن کمکم کنن..یا در واقه این کارو میکنن؟!
مرسی.
.Sadjad Sharifian


p.n. همین الان هم سایت رو با PurePrivacy.com باز کردم!!!!

Sina
19-10-2004, 11:38
اين مشكل از سرويس دهنده هست ... شما يا ميتوني از يه جاي ديگه اكانت بگيري يا ازشون توضيح بخواهي :)
خبرمون كن كه چي شد :wink:

Amir_P30
19-10-2004, 15:08
آقا من هم بعضي وقتا از اين جور پيام ها دريافت مي كنم

لبته نه براي پي سي ورولد براي همه (البته بعضي وقتا)
من اين جوري حلش كردم
راه حلش اينه كه از آي پي و پورت استفاده كني

Sinagood
19-10-2004, 17:10
اما چند وقتي هست كه قطعي 10 دقيقه اي و 20 دقيقه اي اين سايت زياد شده

m_amin
19-10-2004, 19:39
اره دیروز یه 30 دقیقه ای وارد نمیشد

Sina
19-10-2004, 21:42
مال آپديت هاي سرور بود :oops:

محمد
26-10-2004, 05:57
سلام دوستان
منم پنج یا شش روزه که سایت رو نمیتونم بصورت دایرکت کانکشن باز کنم و حتما باید از طریق آی پی و پورت باز کنم درست مثل سایتهای فیلتر شده. :cry:
حالا نمیدونم آیا ممکنه فیلتر شده باشید؟
ضمنا هیچ پیغام خاصی رو هم دریافت نمیکنم و فقط سایت شما باز نمیشه.ضمنا با همه پورتها هم نمیشه به انجمن sign-in شد و کلی گشتم تا با یه پورت تونستم وارد انجمن بشم.
آخرین نکته اینکه شما تنها سایتی نیستید که تو این چند روزه باهاش به مشکل برخوردم و سایت persianhub هم با همین مشکل مواجهه. :roll:

Sina
26-10-2004, 11:52
بييند دوستان ... هر كي نميتونه وارد سايت بشه ip خودش رو ( همون كه نميتونسته باهاش وارد بشه ) برام بفرسته ... اوكي؟ :)

Spy
26-10-2004, 12:39
آقا سينا من فرستادم

Sina
26-10-2004, 17:44
Sadjad Sharifianجان الان مياد؟؟
الان ip سايت عوض شده ... ببينيد مياد الان؟؟

pcockz80
26-10-2004, 18:26
آره سینا جان اینجا که مشکل حل شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sadjad Sharifian
26-10-2004, 20:27
سلام سینا جان!! آقا خیر! متاسفانه من هنوزم نمیتونم Direct سایت رو باز کنم ... به نظرم مشکل از ISP باشه ..آخه از ISPهای دیگه مشکلی ندارم...ولی خوب چون Accountام تموم میشه یه چند روز دیگه....دیگه نرفتم دنبالش...از یه ISP دیگه میگیرم ایندفعه Account!
مخلصم.
.Sadjad Sharifian

Sina
27-10-2004, 00:19
بايد كش DNS اون isp شما آپديت بشه ...
يكم وقت لازم داره تا مشكل بطور 100٪ حل بشه :)

Spy
27-10-2004, 02:13
آقا مال ما كه درست شد :mrgreen:

محمد
27-10-2004, 03:02
سلام
مشکل منم حل شد.
مرسی. :D

Sina
27-10-2004, 16:50
8) :D :P

Amir_P30
27-10-2004, 17:33
سينا جان به همه ميگيم كه پست با شكلك نزن
اين كار شما با عث بد آموزي ميشه ها :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Sina
27-10-2004, 17:37
:lol: گاهي اوقات لازمه
شما ببخش مارو حالا ... تخفيف بده :wink:

pcockz80
27-10-2004, 18:25
امیر جان نمی دونی چه حالی میده این شکلکها :twisted:

Sadjad Sharifian
28-10-2004, 23:07
سلام..آقا مرسی از جوابتون..ولی من دقیق متوجه نشدم!! منظور شما این بود که این قضیه رو شما خودتون درست میکنین...یا اینکه خود ISP باید اقدام کنه مستقیما..؟!!؟! آخه میدونین خیلی سخته اینطوری با این سایتهای مسخره آدم بخواد کار کنه...همش Cookieهای مسخره و مزاحم و کلی SpyWare....بازم ممنونم از توجهتون.
یا علی.
.Sadjad Sharifian

Sina
29-10-2004, 07:59
مشكل رو ما حل كرديم ديگه
الان بايد سرويس دهنده شما هم مشكلش حل ميشد
زنگ بزن بگو كش دي ان اس رو آپديت كنن
فكر كنم مشكل شما حل بشه :wink:

Sadjad Sharifian
29-10-2004, 19:35
سلام..
آقا من به ISP زنگ زدم گفتم..بعد گفتن که مشکل از ما نیست!!!!!!!!!
ولی قرار شد SuperVisor بازم نیگا کنه...ولی به من گفت که با خود سایت تماس بگیرو از اونا بخواه که مشکلتو حل کنن!!!!
مخلصم.
.Sadjad Sharifian

ali.
30-10-2004, 07:35
به احتمال زياد مشكل از كش آي اس پي شماست. 8)

Sadjad Sharifian
31-10-2004, 01:43
سلام....شایدم از شانس ... ماست .... آخه میدونین چی؟! من هیچ وقت دیگه با هیچ سایت دیگه ای همچین مشکلی ندارم (تازگیا!!) فقط با اینجاست که اینطوریه ):):
.Sadjad Sharifian...

sma_eslami
31-10-2004, 01:53
سلام

براي من هم چند روزي نشان نداد
علت را تا حدود زيادي مي دانم.
اين سايت مدتي ----- بود از طرف مخابرات.
چون من همان روزها با ضد ----- توانستم سايت را ببينم

موفق باشي

Spy
31-10-2004, 02:11
بابا هالا يكم با پراكسي هال كنين نميشه؟

Sina
31-10-2004, 08:47
----- چيه؟ :o
دليل نداره چون سايت با ----- شكن باز ميشد ----- هست
در هر حال الان كه مشكل حل شده :)

Saeed_TnT
05-11-2004, 21:46
آره منم یه مدتی اصلا نه سایت نه فروم را نمی تونستم باز کنم نمیدونم چرا :!: :!: :!:

Sadjad Sharifian
06-11-2004, 00:27
سلام...آقا من امروز پاشدم یه مترجم هم گرفتم رفتم دفتر ISP..عینهو طلبکارا گفتم یعنین چی بابا و اینا!! بعد به من گفتن که غروب تلفنی تماس بگیرین!! بعد همون مترجمه که باهام اومده بود زنگ زد بهشون..گفتن که تا 3 الی 4 روز دیگه مشکل حل میشه و اینا...حالا سوال من اینه که این Update کردن کش DNS اندازه 3 روز طول میکشه یا اینکه اینا دودره کردن؟!
مخلصم.
یا علی.
.Sadjad Sharifian

Sina
06-11-2004, 15:21
اين آپديت بايد اتومات انجام بشه ...
دارن تنبلي ميكنن :?

Sadjad Sharifian
16-11-2004, 22:58
سلام..خسته نباشید..! آقا یه چیزی!! من هنوزم نمیتونم هینجا رو Direct باز کنم!!! یه سایت دیگه هم قبلا اینطوری بود که اون درست شد! ولی مشکل اینجا هنوز به قوت خودش باقیه!!
حالا تو یه زمینه دیگه راهنمایی میخوام!! که بهم یه سایت خوب برای دور زدن Proxy معرفی کنین!! یا در واقع همون AnonyMous ها!! من خودم معمولا با سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میام!! ولی خوب این سایت هم یه روز در میون کار نمیکنه و تعطیله!! سایتهای معروف دیگه هم که بیشترشون اجازه نمیدن شما از طریق اونا تو یه سایت دیگه Login کنین!! یعنی که من مثلا با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم سایت رو ببینم ولی وقتی میخوام Login کنم که مثلا Post بفرستم بهم اجازه نمیده!! شما رو بخدا کمک!! خیلی گشتم خودم ولی هیچی گیرم نیومد!!
مخلص.
یا 8
.Sadjad Sharifian

Sina
17-11-2004, 12:08
فكر كنم بهتر باشه از يه سرويس دهنده ديگه استفاده كنيد
يا اي پي و پورت بدين :wink:

Sadjad Sharifian
25-11-2004, 08:44
سلام...آقا خدا پدرتونو بيامرزه!! ما هم بالاخره بعد عمري تونستيم بدون دردسر سايت رو Direct باز کنیم!! خسته نباشید...دستتون هم درد نکنه..
یا علی.
.Sadjad Sharifian

Sina
25-11-2004, 13:15
ممنون .. 8) تغيير سرور كار ساز بود :wink: