PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رم مورد نیاز برای ویستا



mosi2007
08-07-2007, 09:53
= ram من 256 است و کارت گرافیک من onboard 256 mg است و direct x 9 را هم ساپورت میکند
ولی ویستا نصب نمی شود ایا ایراد از ram من است؟

godsmak
08-07-2007, 10:34
دوست عزیز حداقل Ram مورد نیاز ویستا 512 است.

mohamad.hejazi
08-07-2007, 12:13
بله حتما باید رم 512 داشته باشی.ویندوز ویستا در حالت عادی حدود 300 مگابایت رم را اشغال میکنه.

Behroooz
08-07-2007, 12:58
1 گيگ ايده اله .

amir_motevaledemeh
30-03-2008, 17:19
عزیزم برای شما که کارت گرافیک آن دارید باید حتما 1گیگ رم داشته باشید:46:
حتی فکر اجرای ویستا بر روی یک سیستم با رم 1گیگ هم به ذهنتون راه ندید:18:
2گیگ قابل قبول و 4گیگ مطلوب است:20:
من خودم از ویستا استفاده میکنم رمم 2 گیگه:46:

modernamir
30-03-2008, 18:44
= ram من 256 است و کارت گرافیک من onboard 256 mg است و direct x 9 را هم ساپورت میکند
ولی ویستا نصب نمی شود ایا ایراد از ram من است؟

حداقل مقدار مورد نیاز برای ویندوز ویستا 512 مگابایت در حالت 32 بیته. مقدار رم مورد نیاز شما برحسب کاری که احتیاج دارید و نوع سیستم شما در نظر گرفته می شود. برای یک کار عادی در ویندوز ویستا در حالت 32 بیت، 1 گیگابایت مناسب است (به شرطی که سخت افزارهایی مثل کارت گرافیک هم از اون استفاده نکنند). اگر می خواهید بتوانید از مزیت سیستم 64 بیت استفاده کنید، به دو برابر این مقدار نیاز دارید، یعنی 2گیگابایت. در صورتیکه مقدار کمتر باشد، مشکلی پیش نمی آید، اما CPU شما خودش را به خوبی نشان نخواهد داد. اگر از CPUهای چند هسته ای استفاده می کنید، برای اینکه بازهم سخت افزار شما به خوبی خودش را نشان دهد، مقدار رم مورد نیاز در تعداد هسته ها ضرب می شود. اگر کارهای سنگینتری انجام می دهید، مثل مونتاژ ویدئو، حداقل مقدار مورد نیاز شما 4 گیگ می باشد. به علاوه باید سرعت باس رم را هم در نظر بگیرید، یک رم با باس 800 چندین برابر یک رم با باس 400 عمل می کند (مقدار افزایش سرعت به صورت لگاریتمی است نه مستقیم). به همین خاطر یک رم یک گیگ باس 800 به مراتب بهتر از 2 گیگ رم با باس 400 عمل می کند.

ماتاتا
31-03-2008, 10:54
رم من 1 گیگه و ویستا در حالت عادی بین 40 تا 50% رم رو اشغال کرده! :19:

باید برم یه 2 گیگ یا 4 گیگ بگیرم یه مقدار کند شده...:13:

الان کسی قیمت رم 4 گیگ رو داره؟

sd70
31-03-2008, 11:34
رم من که 1 گيگه و براحتي هم از ويستا استفاده ميکنم. اکثر بازيها هم براحتي با همين رم 1 گيگ اجرا ميشن.

Vahid67
07-04-2008, 13:23
سیستم من اینه رم 512 گرافیک 7300 gt سی پی یو 4000 dual core amd به نظر شما کدوم نسخه روش جواب میده؟

toraj
07-04-2008, 19:57
سیستم من اینه رم 512 گرافیک 7300 gt سی پی یو 4000 dual core amd به نظر شما کدوم نسخه روش جواب میده؟

همه ی نسخه ها جواب میدن کاملتربن نسخه utimate است ولی بهتره رمتون رو افزایش بدید چون 512 رو ویستا خیلی کنده.

G G Game
07-04-2008, 22:53
از 512 به بالا راحتی من خودم قبلآ با این وضعیت 512 .Vistaداشتم خیلی برای کار ها کند عمل می کردبرای اجرای روان برنامه ها حتمآ فکری به رم ها بکن.الان من 2 Gig انداختم میتونم بگم بازم کمه------ نمره رم هم4.8 داده.

toraj
07-04-2008, 23:12
از 512 به بالا راحتی من خودم قبلآ با این وضعیت 512 .Vistaداشتم خیلی برای کار ها کند عمل می کردبرای اجرای روان برنامه ها حتمآ فکری به رم ها بکن.الان من 2 Gig انداختم میتونم بگم بازم کمه------ نمره رم هم4.8 داده.

بهترین کار 4گیگ رم است البته 2 گیگ جواب میده ولی برای ویستا هر چی رم بیشتره باشه سرعت بهتره.