PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکس گرفتن از دسکتاپ بدون هيچ نرم افزاری..فقط با يک کليک




    

alex_pk
22-08-2005, 06:03
هرجايی رو که ميخواين ازش عکس بگيرين....اونجا Print Screen رو بزنيد...بعد بريد تو برنامه Paint و paste کنيد

من نميدونم اينو قبلاً کسی گفته يا نه..من تازه شنيده بودم....اگه قديمی بود ببخشيد

mpsjavad
23-08-2005, 00:19
با ســلام ..

ضمن اينكه نميخوام... و بماند ...

براي تكميل گفته هاي دوست خوبم alex_pk, بگم كه اگه دوستان ميخوان كه تنها از پنجره فعال در محيط ويندوز عكس بگيرن ميتونن از تركيب كليد هاي ALT + Print Screen استفاده کنن ..

Shahin King
23-08-2005, 00:23
هرجايی رو که ميخواين ازش عکس بگيرين....اونجا Print Screen رو بزنيد...بعد بريد تو برنامه Paint و paste کنيد

من نميدونم اينو قبلاً کسی گفته يا نه..من تازه شنيده بودم....اگه قديمی بود ببخشيد

سلام گرامي
دستت درد نكنه اما فكر نكنم كسي وجود داشته باشه كه اين روش رو ندونه :shock: :shock: :shock:

mpsjavad, عزيز از شما هم تشكر :shock:

قربانتان : شاهين كينگ

mpsjavad
23-08-2005, 00:32
...
..
.
خواهش ميكنم تشكر اصلي نثار اقاي alex_pk, ..

اين رو گفتم چون برخي از دوستان مجبور نشن كه هر موقع از نرم افزار هاي ويرايش تصوير استفاده كنن و كارشون رو با سرعت بيشتري انجام بدن . راستي عموما كليد Print Screen در صفحه كليد هاي استاندارد بالاي كليد هاي جهت نما قرار داره و به اختصار PrtScr نام گزاري شده .. اين رو هم گفتم براي اينكه پستم بيهوده نباشه :wink:

alex_pk
23-08-2005, 01:13
mpsjavad جان و shahin king جان سلام...شرمنده که قديمی بود من تازه شنيده بودم...
mpsjavad جان از توضيحاتت ممنون.... خيلي جالب بود

mystery8014
26-01-2008, 23:37
سلام. آقا حالا که مطرح کردی جواب ابنم بگو ؟ اون که ....
حالا اگر PC در حال پخش فیلم بود و خواستیم عکس بگیریم با Print Screen تکلیف چیه؟(با مدیا پلیر یا jetAudio )
مرسی.

Farahmand Farshidy
08-03-2008, 20:56
سلام دوستان!

عزیزان این تاپیک مربوط میشه به دو سال قبل!

روش عکس گرفتنو هم همه میدانند پس در اینجا به هدر پست ندید.

مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد

_Mohsen_
19-03-2008, 00:44
اينهمه گفتين امما هيچ كدومتون اشاره اي به اين موضوع نكرد كه تو برنامه هاي تو كار ويندوز يه برنامه هست كه به موضوع شما خيلي خيلي ربط داره. چيز خاصي راجب بش نمي گم فقط ميگو چطور اجراش كنيد
تو يكي از shellهاي system تايپ كنيد
clipbrd.exe
امتحان نكردم امما فك ميكنم بايد سرويس clipbook رو اجرا داشته باشين

alex110
11-08-2008, 00:19
در حين پخش فيلم كه نمي شه عكس گرفت وقتي پيست مي كنم تاريك كپي مي شه

sinasalar2007
11-08-2008, 02:07
سلام من قبلا با این روش اشنا بودم اما الان که می خوام از این روش استفاده کنم پنجره ای به نام print ظاهر میشه ! چه جوری می تونم حذفش کنم ؟

vanish
24-08-2008, 14:08
پس چرا مال من کار نمی کنه؟؟؟؟

Mohammad
25-08-2008, 13:54
احتمالا کیبورد شما دارای دکمه Office Lock هست . غیر فعالش کنید درست میشه.

Gesher
25-08-2008, 15:50
در حين پخش فيلم كه نمي شه عكس گرفت وقتي پيست مي كنم تاريك كپي مي شه
احتمالاً منظور شما در Windows Media Player 11 است
از منوی Tools طبق تصویر زیر مراحل را طی کرده و تیک گزینه‌ی Use overlays را بردارید
از این ببیعد دکمه‌ی PrtSc در Windows Media Player 11 فعال می‌شود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vafa1353
29-08-2008, 22:30
سلام گرامي
دستت درد نكنه اما فكر نكنم كسي وجود داشته باشه كه اين روش رو ندونه :shock: :shock: :shock:

mpsjavad, عزيز از شما هم تشكر :shock:

قربانتان : شاهين كينگ

دوست عزيز چون شما ميدونستيد دليل نميشه كه همه ميدونن چرا كه ويندوز آنقدر نكات ريز و مخفي داره كه شايد اگر هم بدونيد از ياد بره و ممكنه كه خيلي از نكات رو يك مبتدي بدونه و شما ندونيد پس نميتونه اظهار كنه كه شما هم ميدونيد پس لطفا راجع به دانسته ها و ندانسته هاي ديگران صحبت نكنيد ..
در ضمن تاپيك ها براي استفاده است و قديمي و جديد نداره...
از دوست عزيزي هم كه اين مطلب رو يادآوري كردن ممنون..من هم نميدونستم.

رامين روح الهي
21-03-2009, 01:30
روي كيبورد دكمه اي به نام( print screen (PrtSc SysRq
هست.اگه شما بخواهين كه از دسكتاپ عكس بگيرين فرق نمي كنه كه از مونيتورتون عكس بگيرين اون دكمه رو بزنين.بعد از منوي استارت برنامه paint رو باز كرده در سربرگ از گزينه edit گزينه paste رو بزنين تا عكس گرفته شده بياد بعد اگه خواستين سيوش كنين.اين مورد براي آموزش چيزي براي ديگران خيلي كاربرد دارد.

با تشكر رامين.


:20::46:

arya_pj2000
10-10-2009, 19:39
سلام اينو كه ميدونستيم . كيبورد من فراسو مدلfcr-8900 هست و كليد پرينت اسكرين نداره . بگيد من چطور ميتونم از دسك تاپ عكس بگيرم :(

UK@B
20-11-2009, 09:20
من کلید print screen رو که میزنم صفحه پرینتر باز میشه! چیکار کنم با این دکمه عکس بګیره ؟!!!

saeedn70
20-11-2009, 09:31
سلام اينو كه ميدونستيم . كيبورد من فراسو مدلfcr-8900 هست و كليد پرينت اسكرين نداره . بگيد من چطور ميتونم از دسك تاپ عكس بگيرم :(

من همین کیبرد رو دارم....prtscr دقیقا زیر دکمه play هست.

saeedn70
20-11-2009, 09:33
من کلید print screen رو که میزنم صفحه پرینتر باز میشه! چیکار کنم با این دکمه عکس بګیره ؟!!!

اون صفحه پرینتر رو ببنید . برو در پاینت اونجا پیست رو بزن عکس اونجا ظاهر میشه.

noisymind
20-11-2009, 12:16
دوستان اگه نرم افزاری رو هم میشناسید که بشه از یک کادر دلخواه تو دسکتاپ , عکس گرفت معرفی کنید ممنون میشم.

UK@B
21-11-2009, 23:00
اون صفحه پرینتر رو ببنید . برو در پاینت اونجا پیست رو بزن عکس اونجا ظاهر میشه.

نشد ، چیکار کنم پرینتر باز نشه و عکس بګیره؟

orkideh07
21-11-2009, 23:07
نشد ، چیکار کنم پرینتر باز نشه و عکس بګیره؟
ببین تو بعضی کیبوردها یه دکمه معمولا سمت چپ کیبورد اون بالا هست که باعث میشه دکمه های فانکشن و یه سری دیگه فعال بشن اونو پیداش کن بزن احتمالا درست بشه!

mf.designing
21-11-2009, 23:10
نشد ، چیکار کنم پرینتر باز نشه و عکس بګیره؟
شما یکبار هم با Ctrl + Print Scr تست کن !

UK@B
22-11-2009, 21:16
ببین تو بعضی کیبوردها یه دکمه معمولا سمت چپ کیبورد اون بالا هست که باعث میشه دکمه های فانکشن و یه سری دیگه فعال بشن اونو پیداش کن بزن احتمالا درست بشه!

ایول درست شد !!! :46::11:

razi48
29-08-2012, 07:54
دوستان اگه نرم افزاری رو هم میشناسید که بشه از یک کادر دلخواه تو دسکتاپ , عکس گرفت معرفی کنید ممنون میشم.


سلام دوست عزیز
به نظر من لزومی به استفاده از نرم افزار خاصی نیس و شما میتونید از همون paint ویندوز ، کادر مورد نظرتو cut و بعد سیو کنی
موفق باشی