PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به هاست و ثبت دومین



vahooli
01-07-2007, 19:31
سلام.
دوستان من نیاز به تقریبا 5mg فضا و ثبت دومین دارم.می خوام شما اگه کسی یا شرکت معتبریا میشناسین که هم سرویس دهیش عالی باشه هم قیمت هاش مناسبه به من معرفی کنین ممنون !

ضمنا اگه کسی هست که خودش سایت داره یا توی این موارد ( ساخت سایت و ... ) وارده خودشا معرفی کنه من کارش دارم.

AliROCK
01-07-2007, 20:38
50 مگ فضا با 5 گیگ پهنای باند سالی 40 تومن میخوای؟

hosseintdk775
01-07-2007, 21:02
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز يك سري به سايت زير هم برو:
hostafarin.com
با تشكر

Tornado2800
01-07-2007, 21:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خوبه
هم امنیتش هم پشتیبانیش
من که راضی هستم
و سایت هام روی اونه

vahooli
01-07-2007, 21:35
50 مگ فضا با 5 گیگ پهنای باند سالی 40 تومن میخوای؟

خیلی گرونه :20: !



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خوبه
هم امنیتش هم پشتیبانیش
من که راضی هستم
و سایت هام روی اونه

آقا من رفتم تو سایتش قیمتاش که خیلی عالی بود.واقعا شما راضی هستی؟ از این بی کیفیت ها نباشه که روزی 10 بار داون شه ؟!

AliROCK
01-07-2007, 22:28
هر چه قدر پول بدی اش میخوری

Stream
01-07-2007, 22:45
WebServe.ir رو هم چک کن حتما !

Tornado2800
02-07-2007, 10:51
آقا من رفتم تو سایتش قیمتاش که خیلی عالی بود.واقعا شما راضی هستی؟ از این بی کیفیت ها نباشه که روزی 10 بار داون شه ؟!
من خودم یک ساله پیششونم
والا عالیه !
اعتبارشون هم
این سرور توسط دو تن از مدیران مجید انلاین مدیریت میشه
برای همین معتبر هستش !
در ضمن داون تایمش هم پایینه
مشکلی بود با من !
امنیتش هم عالیه ! اینی که میگم عالیه یعنی واقعا هم عالیه!!!!
چند تا از بچه های p30worldروی این سرور هستند !
خلاصه ! اینقدر مطمن هستم ازش
که اگه مشکلی بود با من !

hassan_mojtahedi
07-07-2007, 14:29
هاست و ثبت دومین مجاني سراغ نداريد؟

mhentezari
09-07-2007, 14:24
اين hostafarin.com رو كسي داشته ازش؟ خوب بوده؟ خيلي خوبه قيمتهاش

hosseintdk775
09-07-2007, 16:16
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
بله دوست عزيز من ازش استفاده مي كنم و آدرس سايت هم parsvpn.net مي باشد.
پشتيباني كه تا به حال من مشكلي نداشتم هر موقع خواستم ، جواب داده اند.
فقط كنترل پنل cpanel نمي باشد و plesk‌است و آموزشش هم در سايتشان مي باشد.
تا به حال كه من راضي بوده ام.

mhentezari
10-07-2007, 02:22
Cpanel نداشتن سختي داره؟ من راستش تجربه سايت رو ندارم و تازه كارم.
من رفيقم يك سايت داشت كه نصف نميمه ميومد بالا. يا كند بود. سايت رو براي يك كار درست و حسابي مي خوام. برام مهمه كه راحت بالا بياد!

hosseintdk775
10-07-2007, 06:19
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
براي من كه سخت نبود ولي براي كساني كه ابتدا از cpanel استفاده كرده اند و سپس به plesk بيايند مثل اينكه سخت است.