PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کرک Infinite menus



Bow
30-06-2007, 06:42
یه برنامه هست به اسم:Infinite menus که واسه صفحات وب ، منوهای خوبی با جاوا میسازه ، من نسخه ی آزمایشیش رو دارم ولی هر بار که میخواد بره تو صفحه ای که منوهای اون رو به کار بردم ، پیغام میده که برنامه خریداری نشده
میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه ؟ به نظرکرکش ساده میرسه
ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(برنامه تو فولدر visual studio فایل بالا هست...لینک بالا هم 4 مگ هست)

ehsan30
30-06-2007, 11:20
سلام
دوست عزیز لطفا به عنوان تابیک توجه کنید :)
کراک نرم افزار ... ، نه هک :)
این نرم افزار باید توسط دوستان متخصص کرک بشه .
بای

Alireza_Shafaei_PCworld
30-06-2007, 12:33
نیم ساعت دیگه میرم توی ویندوز تا ترتیبش را بدم
=-=-=-=-=-=

بگو چه پیغامی میده
برنامش HTML خیلی آسونه
ببین چه پیغامی میده
یا یک کار راحت تر بکن که برای من هم بهتره
یک نمونه درست کن
و بزار تا ببینم چجوریه(میخوام محدودیتش را خودم ببینم)
(فایل درست شده را Zip کن و یک جایی مثله RapidShare بزار)

Bow
30-06-2007, 17:44
سلام دوست عزیز ، ممنون فکر نمیکردم به این زودی کسی جواب بده و واسه همین دیر سر زدم
الان من یه مثال ساختم رو دامین زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بگم که پیغام رو اپرا نمیاد و فقط رو IE میاد
اگه کرکش کنید خیلی خوب میشه ... چون جدا برنامه ردیفی واسه دیزاین

Alireza_Shafaei_PCworld
30-06-2007, 18:15
سلام دوباره
دوست عزیز با توجه به اینکه شما در کار طراحی هستید برام عجیبه که منظور من را متوجه نشدید
من نیاز به سورس یک صفحه ساخته شده دارم
فعلا سعی میکنم با همین اطلاعاتی که دارم ببینم میتونم کاری کنم یا نه

Bow
01-07-2007, 04:13
ببخشید ...
راستش علت این که رو اینترنت گزاشتم این بود که پیغام رو وقتی نشون میده که فایل روی سروره
یعنی آفلاین رو کامپیوتر باز کنید پیغامی نمیده !
با این حال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمونه یک مثال هست که توش همه فایل هایی که میسازه رو داره
خیلی ممنون

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 15:13
تونستم یک کاراییش بکنم اینو ببین:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bow
01-07-2007, 15:24
ایول ....
چه جوری؟

mehdi_7070
01-07-2007, 15:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bow
01-07-2007, 15:31
ممنون دوست عزیز
الان واسه بقیه شون امتحان می کنیم
خیلی باحالی
سعی می کنم جبران کنم ;)

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 15:31
ایول ....
چه جوری؟

خیلی آسونه
فایل جاوا ی ذکر شده توسط دوستمون را با NotePad باز کن
به آخرین خط و آخرین قسمت برو
و به دنبال این بگرد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بکنش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر پروژه ای درست کردی باید این کاررا بکنی
راستی هیچ وقت فایل را جایگزین نکن
یعنی باید دستی برای هر پروژه این کار را بکنی
و اینطور نیست که این فایل را همش جایگزین کنی
چون خراب کاری میکنه

Bow
01-07-2007, 15:35
اووووووف
آقا دمت گرم
اگه راهی هست بگو جبران کنم
ما رو از 300 دلار نجات دادی

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 15:45
حالا که مشکلت حل شد خدا رو شکر
بزار برات یک چیزیو توضیح بدم

خط آخر شامل کدهای افکت و کدهای قفله (خیلی پیچیده است مخصوصا وقتی Indent نشده باشه)
پدرم در اومد و Indent کردم تا بلکه بتونم یک فرجی پیدا کنم
ولی نمیشد
به ذهنم رسید که در قفل برنامه اختلال ایجاد کنم
که جواب داد!
این کار باعث میشه که برنامه در هنگام چک قفل دچار مشکل بشه
و هیچ پیغامی هم نده
فقط میخوام در جریان باشی اگر جایی مشکلی پیش اومد احتمال داره به خاطر همین موضوع باشه
چون وقتی صفحه Load میشه اگر به Status Bar نگاه کنی میبینی نوشته Error on Page
ولی مشکلی به وجود نمیاره
اگر مشکلی برات درست کرد بگو تا بیشتر روش کار کنم تا راه حلی پیدا کنم

Bow
01-07-2007, 15:47
فعلا که داره جواب میده ممنون

Bow
01-07-2007, 15:54
آقا شرمنده .. ولی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا؟!!

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 16:04
آقا شرمنده .. ولی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا؟!!

دلیلش سادس
شما سورس این صفحه را بزارین
چون انگار فرق میکنه
همونطور که قبلا به تون گفتم
فکر کنم از نسخه قدیمی استفاده میکنید
چون توی نسخه جدید پیغامش فرق میکنه

از اون صفحه حداقل فایل جاوا اش را بزارید
فایل جاوا را گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی ظاهر براش شما هنوز مشکل داره
اجازه بدید بیشتر روش کار کنم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
چه اشتباه ضایعی کردم!
شما الان باید QuickMenu را هم دور بزنید
InfiniteMenu مشکلی نداره
مشکل به خاطر QuickMenu رجیستر نشده است!

InfiniteMenu کرک شده
QuickMenu کرک نشده

Bow
01-07-2007, 17:32
آهان!
پس دو تا برنامه هستن...
شرمنده .. خیلی وقتت رو گرفتم ... راهی هست؟

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 18:33
باید راهی باشه
حالا فعلا داونلود ش کردم روش کار خواهم کرد

Alireza_Shafaei_PCworld
01-07-2007, 19:39
سلام این خوبه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم پچ:(نحوه ی کرک کردن عوض شد این دیگه کاملا درسته) برای هر پروژه فایل مربوطه qs.js یا ocscript.js را به برنامه مربوطش بده تا پچ کنه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید