PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هرکی ویندوز ویستا داره یا کلا اطلاعاتی در باره هر ویندوزی داره کمک کنه یه مشکل جدی



dark fear
27-06-2007, 14:35
سلام
چند وقت پیش سیستممو بردم تعمیر بعد بهش گفتم برام ویندوز ویستا هم بزنه (دو تا ویندوز رو سیستمم نصب
بود یکی xp sp1 و یکی xp sp2 بعد اون یارو منگله رفت ویستا رو جایگزین sp2 کرد sp1 من هم پر از spy و مشکل
بود منم اومدم ویندوز عوض کنم وقتی کار نصب درون ویندوز تموم شد و میخاست ریست بشه تا بقیه نصب
رو بده قسمتی که ویندوز هارو انتخاب میکردم نیومد و مستقیم رفت برا نصب بعد از نصب هم دیگه نیومد
یعنی با این که الان ویستا روی سیستمه نمیتونم انتخابش کنم راهنمایی کنید که باید چکار کنم
در قسمت
my computer>propeties>advanced>saettieng>edit
چه چیزی رو بنویسم
(من دیویدی ویستا رو ندارم وگرنه تاحالا نصبش کرده بودم)

hossein61
27-06-2007, 16:18
سلام
چند وقت پیش سیستممو بردم تعمیر بعد بهش گفتم برام ویندوز ویستا هم بزنه (دو تا ویندوز رو سیستمم نصب
بود یکی xp sp1 و یکی xp sp2 بعد اون یارو منگله رفت ویستا رو جایگزین sp2 کرد sp1 من هم پر از spy و مشکل
بود منم اومدم ویندوز عوض کنم وقتی کار نصب درون ویندوز تموم شد و میخاست ریست بشه تا بقیه نصب
رو بده قسمتی که ویندوز هارو انتخاب میکردم نیومد و مستقیم رفت برا نصب بعد از نصب هم دیگه نیومد
یعنی با این که الان ویستا روی سیستمه نمیتونم انتخابش کنم راهنمایی کنید که باید چکار کنم
در قسمت
my computer>propeties>advanced>saettieng>edit
چه چیزی رو بنویسم
(من دیویدی ویستا رو ندارم وگرنه تاحالا نصبش کرده بودم)

دوست عزیز ، تا اونجایی که من می دونم برای اینکه بخوای با ویستا Multiboot داشته باشی باید اول سیستم عامل قدیمی تر مثل XP رو نصب کنی و بعد از اون Vista رو تا بتونی از هر دو استفاده کنی.
نمی دونم راه حل دیگه ای برای مشکل شما وجود داره یا نه؟

Hadi King
27-06-2007, 16:25
دوست عزیز ، تا اونجایی که من می دونم برای اینکه بخوای با ویستا Multiboot داشته باشی باید اول سیستم عامل قدیمی تر مثل XP رو نصب کنی و بعد از اون Vista رو تا بتونی از هر دو استفاده کنی.
نمی دونم راه حل دیگه ای برای مشکل شما وجود داره یا نه؟


حسين داره درست ميكه ولي فكر كنم راه حل داشته باشه==منتظر جواب باش