PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

loomina
29-04-2011, 18:53
هیچ ایرانی توی بلیزارد اون bow رو + این tittle نداره . بهتره بگم هیچ ایرانی algalon رو نکشته .
حالا اون bow که کلا rare هست :دی فکر نکنم سر جمع 500 نفر داشته باشندش

حجت جان عزیزم باز شما اومدی تز فارغ التحصیلی دادی؟:31:
حالا من که هیچی نمیگم ولی یکی مثل حاج حسن یهو میاد بد میشه اونوقت! ((:

hadi_gamer
29-04-2011, 19:06
gatherer رو این پچ جواب نمیده.برای herbalism چی پیشنهاد میدید؟
بعدش یه ادان هست که مثلا تو پارتی تو چت اسپلا رو میگه مثلا interrupt کرد یا فلان اسپل رو زد.اسمش چیه؟ اصلا ادان هست؟

EditEhsan
29-04-2011, 19:13
Ghathere کار میکنه
باید اون تیک بالای صفحه Addone که یادم نیست چی بود رو بزنی
اما Recount کار نمیکنه , اگه کسی نسخه مشابهی که کار بکنه میشناسه معرفی کنه

loomina
29-04-2011, 19:15
gatherer رو این پچ جواب نمیده.برای herbalism چی پیشنهاد میدید؟
بعدش یه ادان هست که مثلا تو پارتی تو چت اسپلا رو میگه مثلا interrupt کرد یا فلان اسپل رو زد.اسمش چیه؟ اصلا ادان هست؟

طی حرف اقا احسان
load out dated add ons



Ghathere کار میکنه
باید اون تیک بالای صفحه Addone که یادم نیست چی بود رو بزنی
اما Recount کار نمیکنه , اگه کسی نسخه مشابهی که کار بکنه میشناسه معرفی کنه

شما یه پیشنهاد میدم برید curse.com اونجا curse client رو دانلود کنید , خیلی راحت اپدیت های هر اد انی رو که داشته باشید براتون میاره و شما میتونید دانلود کنید یا حتی همون موقع اد ان هم سرچ کنید.

Crawling In MySkin
29-04-2011, 20:44
اما Recount کار نمیکنه , اگه کسی نسخه مشابهی که کار بکنه میشناسه معرفی کنه
recount جدید اومده ملت یه نگاه به curse.com نمیندازن میگن کار نمیکنه , مملکته داریم؟!

hadi_gamer
29-04-2011, 22:52
recount چی کار میکنه؟
نگفتید اون ادان که تو چت اسپلا رو میگه اسمش چیه.

loomina
29-04-2011, 23:02
recount چی کار میکنه؟
نگفتید اون ادان که تو چت اسپلا رو میگه اسمش چیه.

کلا با shift click رو اسپل ها ( توی spell book ) اسپل ها لینک میشن نیازی به اد ان ندارن.

recount مقدار DPS
damage done
healing done
dot uptime
hot uptime
و خیلی چیزای دیگه هنگام رید رو نشون میده.

hadi_gamer
29-04-2011, 23:34
نه بابا نگرفتی چی میگم.منظورم لینک کردن تو چت نیست.مثلا تو پارتی تو چت مینویسه فلان هانتر missdirection کرد روی تو یا مثلا فلانی interrupt کرد.اسپلایی که طرف تو دانجن میزنه رو به صورت چت مینویسه.خیلی باحاله.ایندفعه یکی رو دیدم تو پارتی استفاده میکنه ازش میپرسم.
واقعا همچین چیزی ندیدی تا حالا؟

..hamed..
30-04-2011, 08:23
عزیز منظورم mail boxe wow هست نه ایمیل××:2:

رو علامت نامه کنار مینی مپ کلیک میکنم ولی باز نمیکنه

moxx
30-04-2011, 08:32
recount چی کار میکنه؟
نگفتید اون ادان که تو چت اسپلا رو میگه اسمش چیه.
RSA نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR_TO
30-04-2011, 09:06
رو علامت نامه کنار مینی مپ کلیک میکنم ولی باز نمیکنه

اون میگه شما یک میل دارید
شما باید بری جای یک میل باکس(شبیه صندوق پسته)
اونجا نامه هات هست

EditEhsan
30-04-2011, 10:48
بغیر از Dalaran و Tol Barad جای دیگه ای هم Rep میفروشن ؟
دنبال Rep برای Shattrah City هستم
برای Archaeology , Addone موجود هست ؟ اگه هست اسمش رو مرحمت کنید

..hamed..
30-04-2011, 11:32
اون میگه شما یک میل دارید
شما باید بری جای یک میل باکس(شبیه صندوق پسته)
اونجا نامه هات هست

یعنی تو شهرهایی مثل stormwind یه صندوقهایی هستن که باید برم از اون صندوقها نامه هامو بخونم !!!!!!!

EditEhsan
30-04-2011, 11:38
یعنی تو شهرهایی مثل stormwind یه صندوقهایی هستن که باید برم از اون صندوقها نامه هامو بخونم !!!!!!!
کنار نقشه (miniMap)یه علامت ذره بین هست. روش کلیک کن بعد تیک کنار Mailbox رو روشن کن اونوقت هرجا Mailbox باشه رو نقشه بهت نشون میده

BursT
30-04-2011, 11:38
بغیر از Dalaran و Tol Barad جای دیگه ای هم Rep میفروشن ؟
دنبال Rep برای Shattrah City هستم

خریدنی نیست.
البته مال aldor یا scryers رو می تونی آیتمش رو بخری از توی AH

mohsenafas
30-04-2011, 12:13
می خواستم ببینم ادانی هست که تو مپ یا مینی مپ نشون بده که کجا ore خاصی مثلا (titanium ore) کجا میشه پیدا کرد؟

Crawling In MySkin
30-04-2011, 12:48
نه فقط gatherer هست که هر جا برداشت کنی علامت میزنه


اوه اوه این چیچیه میگه دانلود کنید باز لانچر بلیزارد!

..hamed..
30-04-2011, 13:00
کنار نقشه (miniMap)یه علامت ذره بین هست. روش کلیک کن بعد تیک کنار Mailbox رو روشن کن اونوقت هرجا Mailbox باشه رو نقشه بهت نشون میده

خیلی خیلی ممنون

اخرش تونستم این Succubus رو پیدا کنم
الان دنبال Felhunter Guide هستم میشه گفت کدومش قویتره . بیشتر به کار میاد این Felhunter Guide چه قابلیت هایی داره اصلا ببینم به دردم میخوره که برم دنبالش

در ضمن این باسها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟؟

gladyator
30-04-2011, 14:22
سلام یه سئوال داشتم
تو سایت مولتن چرا اسم کاراکتر من تو لیست برای خرید نمیاد ویتم 122

ممنون

hadi_gamer
30-04-2011, 18:01
RSA نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره فكر كنم خودشه.دستت درد نكنه.

hadi_gamer
30-04-2011, 18:13
يه ادان هم ميخوام براي اينكه تايمر روي اسپل ها بذاره.كه مشخص بشه چقدر از cd مونده.ممنون.

IIIXSubZeroXIII
30-04-2011, 18:32
يه ادان هم ميخوام براي اينكه تايمر روي اسپل ها بذاره.كه مشخص بشه چقدر از cd مونده.ممنون.

cooldowns

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم خیلی باحاله
fortexorcist

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moxx
30-04-2011, 18:56
يه ادان هم ميخوام براي اينكه تايمر روي اسپل ها بذاره.كه مشخص بشه چقدر از cd مونده.ممنون.
من از این استفاده میکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-Albis-
30-04-2011, 21:13
حجت جان عزیزم باز شما اومدی تز فارغ التحصیلی دادی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من که هیچی نمیگم ولی یکی مثل حاج حسن یهو میاد بد میشه اونوقت! ((:
دوست عزیز فکر نکنم هیچ ایرانی algalon رو کشته باشه به غیر اون دوستمون .
چون کلا کسی اولدار نمیره که . موقع release هم چند هفته بعد toc اومد.

loomina
30-04-2011, 22:13
دوست عزیز فکر نکنم هیچ ایرانی algalon رو کشته باشه به غیر اون دوستمون .
چون کلا کسی اولدار نمیره که . موقع release هم چند هفته بعد toc اومد.

دیگه ulduar از لیچ کینگ که سخت تر و از باس های TBC و classic قدیمیتر که نیست! قطعا پیدا میشن ادم های زیادی که زده باشنش.

hacker2007
30-04-2011, 22:37
سلام لطفا برام addon gs meter رو بزارید 3.3.5a

راستی شما باگ فرستادن آیتم سولباند رو بلد هستید؟
اگه می تونین بران بزارید

IIIXSubZeroXIII
30-04-2011, 22:41
سلام لطفا برام addon gs meter رو بزارید 3.3.5a

راستی شما باگ فرستادن آیتم سولباند رو بلد هستید؟
اگه می تونین بران بزارید

کارای بد :34::31:
اینجا هر Add-on ای بخوای هست واسه 3.3.5a

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ho0rezam
30-04-2011, 22:44
دیگه ulduar از لیچ کینگ که سخت تر
سلام....اتفاقا سخت تره...خیلی هم سخت تره....حداقل اون موقع که wotlk بود زدن باس های Lich راحت تر بود تا ulduar
بای

IIIXSubZeroXIII
30-04-2011, 22:51
تو اون لینک همه add-on ها هست به جز gearscore :دی
اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------
من وقتی با gearscore طرفو inspect میکنم 10 ثانیه حدودا lag spike میشم :13:
راه حلی نداره جز disable کردنش ؟ الان off ه :5:

EditEhsan
30-04-2011, 23:33
خریدنی نیست.
البته مال aldor یا scryers رو می تونی آیتمش رو بخری از توی AH

اسم آیتم رو میگی

BursT
30-04-2011, 23:53
اسم آیتم رو میگی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای aldor
_____________________
برای scryers:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

badboym99
01-05-2011, 02:12
اقا يكي كمك كنه
بليزارد واقعا سخته

level 46 كدوم سرزمين برم ماموريت خوب باشه لطفا كمك كنيد

Sharingan
01-05-2011, 08:09
اقا يكي كمك كنه
بليزارد واقعا سخته

level 46 كدوم سرزمين برم ماموريت خوب باشه لطفا كمك كنيد

in azeroth:
searing gorge
eastern plugland

in kalimdor:
tanaris
un'goro crater

Crawling In MySkin
01-05-2011, 12:38
تو چرا کوئست میزنی؟ از سیستم دانجن فایندر یا بتل گراند استفاده کن سریع تره

BursT
01-05-2011, 12:58
تو چرا کوئست میزنی؟ از سیستم دانجن فایندر یا بتل گراند استفاده کن سریع تره

بتل گراند توی call to arms شاید ولی دانجن فایندر عمرا!
quest انجام دادن خیلی سریع تر از دانجن فایندر هست

Crawling In MySkin
01-05-2011, 13:11
نه باو بیا کازاک سیستم فرق میکنه چون تو استروم ویندم هر یه فرسق یه بار یه هورد میبینی gang ات میکنه =))
البته الآن بهتر شده
ولی جدا الآن کوئست بهتره؟:-؟

badboym99
01-05-2011, 13:14
اره battle ground و dungeon خيلي سريعتره ولي هميشه نميشه سريع وارد شد مثلا برا لول من 46 شب ها بايد نيم ساعت شايدم بيشتر طول ميكشه تا battle شروع شه

بعد من يه مشكل كه دارم تو ورژن قبلي هر جا ميخواستي بري با عقاب تاكسي ميرفتي ولي اينجا نميشه بايد اول يه سر به سرزمين بزني تا new fly بشه

خوب من الان ميخوام برم شمال kingdom چطوري برم تا dun morogh ام ميرم از اونجا راه زميني نداره
:2:

مثلا شب ها ساعت 3 -4 -5 ميخواي بري battle ground شايد 1 ساعت طول بكشه

mr-dion
01-05-2011, 14:01
یکی یه تلنت توپ تانکی لول 80 واسه dk بگه و سوکت هارو همه strenght ya stamina بندازم؟
مرسی

Crawling In MySkin
01-05-2011, 14:09
بعد من يه مشكل كه دارم تو ورژن قبلي هر جا ميخواستي بري با عقاب تاكسي ميرفتي ولي اينجا نميشه بايد اول يه سر به سرزمين بزني تا new fly بشه

خوب اصلش همینه سرورت باگ بوده =))

AMIR_TO
01-05-2011, 16:38
آقا مگه دث تایت نمی تونه شیلد دستش بگیره؟

IIIXSubZeroXIII
01-05-2011, 16:40
آقا مگه دث تایت نمی تونه شیلد دستش بگیره؟
نه فقط warr , pala و shaman میتونن

AMIR_TO
01-05-2011, 16:44
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
vp هام به ...f رفت

Muradin
01-05-2011, 16:49
به سلامتی:دی

Arrowtic
01-05-2011, 17:22
به سلامتی:دی
اسم این محمد به اسپمری در رفته ها!!!!!!!!

..hamed..
01-05-2011, 17:28
اقا من یه دث نایت ساختم و کوئست لول 58شو هر کارری کردم نتونستم کامل کنم کسی میدونه چطوری باید این کوئست و کامل کرد

..hamed..
01-05-2011, 17:35
یعنی هیچ کسی 1 دقیقه وقت نداره که یه بار با اکانت من ان بشه و رو hearthstone کلیک کنه تا این کاراکترای ما برگردن یه وایور داشتم که زدم رفت به یه شهری و وسط راه فاتال ارور داد بعد به چند نفر نامه دادم که اقا رو این hearthstone کلیک کنید تا من بتونم بازیمو ادامه بدم جواب ندادن رفتم که وارلاک ساختم اونم که الان تو یه شهر دیگه فاتال ارور داد :2:
یکی یه سایت مطمئن که بازیش ایرادی نداره بهم معرفی کنه که بازی رو ازش خریداری کنم بلکه از شر این فاتال ارور راحت بشم

IIIXSubZeroXIII
01-05-2011, 17:38
یعنی هیچ کسی 1 دقیقه وقت نداره که یه بار با اکانت من ان بشه و رو hearthstone کلیک کنه تا این کاراکترای ما برگردن یه وایور داشتم که زدم رفت به یه شهری و وسط راه فاتال ارور داد بعد به چند نفر نامه دادم که اقا رو این hearthstone کلیک کنید تا من بتونم بازیمو ادامه بدم جواب ندادن رفتم که وارلاک ساختم اونم که الان تو یه شهر دیگه فاتال ارور داد :2:
یکی یه سایت مطمئن که بازیش ایرادی نداره بهم معرفی کنه که بازی رو ازش خریداری کنم بلکه از شر این فاتال ارور راحت بشم
خوب بزن یه بار repair شه

Muradin
01-05-2011, 17:40
اسم این محمد به اسپمری در رفته ها!!!!!!!!
میشه بدونم کجات داره میسوزه؟!:دی

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------



یعنی هیچ کسی 1 دقیقه وقت نداره که یه بار با اکانت من ان بشه و رو hearthstone کلیک کنه تا این کاراکترای ما برگردن یه وایور داشتم که زدم رفت به یه شهری و وسط راه فاتال ارور داد بعد به چند نفر نامه دادم که اقا رو این hearthstone کلیک کنید تا من بتونم بازیمو ادامه بدم جواب ندادن رفتم که وارلاک ساختم اونم که الان تو یه شهر دیگه فاتال ارور داد :2:
یکی یه سایت مطمئن که بازیش ایرادی نداره بهم معرفی کنه که بازی رو ازش خریداری کنم بلکه از شر این فاتال ارور راحت بشم

از سایت سرورت تلپورت کن

..hamed..
01-05-2011, 18:16
خوب بزن یه بار repair شه

رپیر هم نمیکنه
رپیر رو که میزنم اون اخراش که میخواد دیگه تموم کنه اونم ارور میده :13:

A L I E N
01-05-2011, 18:24
سلام
اقا ما این بعد کلی به این درو اون در زدن پچ جدید بازی رو گیر آوردیم(قته قلیزم:31:)
حالا وارد بازی که شدیم سرعت خیلی پایینه به حدی که کاراکتر ها رو لود نمیکنه
یه دکمه دانلودم اومد بالا صفخه
گذاشتیم دانلود کنه ولی چیزی عوض نشد
چیکا کنیم ؟:11:

Crawling In MySkin
01-05-2011, 19:44
اسم این محمد به اسپمری در رفته ها!!!!!!!!
بدبخت محمد:خخخ

سلام
اقا ما این بعد کلی به این درو اون در زدن پچ جدید بازی رو گیر آوردیم(قته قلیزم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا وارد بازی که شدیم سرعت خیلی پایینه به حدی که کاراکتر ها رو لود نمیکنه
یه دکمه دانلودم اومد بالا صفخه
گذاشتیم دانلود کنه ولی چیزی عوض نشد
چیکا کنیم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یکی از رفقای ما ت--- نکنی یه وقت!:دی
اون که بالا صحفه میادو که تو نمیزاری خودش دانلود میکنه بخوای نخوای و به خاطر اینه که مکان های جدید رو که میخوای بری توشون این گرافیک و طراحیش آشنا باشه

Arrowtic
01-05-2011, 20:43
آقا به اینجا نگاهی بندازین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می ارزه هانتر عزیزم تو مولتنو ول کنم بیام اینجا؟
icc تا خوده LK داره رید hc کار میکنهجمعیت بیشتر از 2 هزار نفر Uluduar full scripted و همچنین Raid finder!!
برم؟!!!

Arrowtic
01-05-2011, 21:00
خودم به نتیجه رسیدم:نه!!چون سرورش رومانیاییه اکثرا رومانیایی حرف میزنن!

loomina
01-05-2011, 21:16
اقا من یه دث نایت ساختم و کوئست لول 58شو هر کارری کردم نتونستم کامل کنم کسی میدونه چطوری باید این کوئست و کامل کرد

من خودم یه توصیه ای میخواستم خدمتتون بکنم , البته جسارت نشه.

شما به عنوان یه تازه کار به نظرم یه کلاس رو بگیرید و تا اخر برید و اون که ایتم هاش خوب شد و البته مهارت شما هم رفت بالاتر بعد برید یه سراغ دیگه و چیز مهم تر تا اطلاع ثانوی دور death knight رو خط بکشید , این کلاس سیستمش نسبتا پیچیدس , تو کسی که هنوز raid ها و ... نرفته میتونه درد سر ساز باشه و از طرفی خودش کلا هر چی سطح مهارت تو بازی کمتر باشه خیلی سخت تر میشه یاد گیریش .
حتی خیلی ها هستن با این که مثلا یه پالادین و یه درویید داره طرف بازم با دد نایت نمیتونه بازی کنه.

به نظرم اگر شما این دد نایت رو ادامه بدید بد میشه , کم کم میبینید سیستمش سخت میشه , دمیجش میاد پایین , player ها میان شما رو میزنن و بعد کم کم نسبت به بازی دلسرد میشید . من این حرفو رو تجربه ای که خودم قسمتی ازش رو داشتم میزنم .
به هر حال هر جور مایلید ولی این توصیه رو کردم خدمتتون .

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------


خودم به نتیجه رسیدم:نه!!چون سرورش رومانیاییه اکثرا رومانیایی حرف میزنن!

اخی اواتارتو خیلی دوست دارم! :31:

A L I E N
01-05-2011, 22:37
بدبخت محمد:خخخ

به قول یکی از رفقای ما ت--- نکنی یه وقت!:دی
اون که بالا صحفه میادو که تو نمیزاری خودش دانلود میکنه بخوای نخوای و به خاطر اینه که مکان های جدید رو که میخوای بری توشون این گرافیک و طراحیش آشنا باشه


من که گفتم گذاشتم دانلودش تموم بشه ولی بازم تقییری نکرد:18:

Black-Ninja
02-05-2011, 05:12
Blizzard گازش رو گرفته وا نمیسته ! واستا مرد !

Kolang
02-05-2011, 08:31
دوستان addon باز
يه اداني هست كه زمان باقي مانده از يه باف روي خودم... يا ديباف روي تارگتم رو نشون بده وسط صفحه؟ (ميدونم هست... اسمشو نيدونم)

مثلا واسه درويد... زمان باقي مونده از moonfire روي تارگتم رو نشون بده... و همين طور زمان berserk روي خودم رو

..hamed..
02-05-2011, 08:39
اقا تلپورت هم نتیجه نداد واسه واریور چون سوار اون عقابهاست و هر جه تلپورت میکنم از اون عقابه پیاده نمیشه و مستقیم میره به طرف شهری که اونجا فاتال ارور میده و اونجا که میرسه از بازی خارج میشه

IIIXSubZeroXIII
02-05-2011, 09:15
دوستان addon باز
يه اداني هست كه زمان باقي مانده از يه باف روي خودم... يا ديباف روي تارگتم رو نشون بده وسط صفحه؟ (ميدونم هست... اسمشو نيدونم)

مثلا واسه درويد... زمان باقي مونده از moonfire روي تارگتم رو نشون بده... و همين طور زمان berserk روي خودم رو





fortexorcist

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همونیه که میخوای

mr-dion
02-05-2011, 09:51
یکی یه تلنت توپ تانکی لول 80 واسه dk بگه و سوکت هارو همه strenght ya stamina بندازم؟
مرسی
کسی جواب مارو نمیده

hossein2801
02-05-2011, 09:59
دوستان addon باز
يه اداني هست كه زمان باقي مانده از يه باف روي خودم... يا ديباف روي تارگتم رو نشون بده وسط صفحه؟ (ميدونم هست... اسمشو نيدونم)

مثلا واسه درويد... زمان باقي مونده از moonfire روي تارگتم رو نشون بده... و همين طور زمان berserk روي خودم رو

OmniCC
////////////

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

اکانتم رو میخام بفروشم
6-7 تا 85
holy paladin با 111 هزار مانا pve
362 ilvl
2 ماه شارج هم داره

EditEhsan
02-05-2011, 14:01
بغیر از Dungeon راه آسونتری برای گرفتن Volatile Air و Fire وجود نداره ؟
اخه میبینم بعضیها تعداد زیادی تو AH برای فروش میزارن

Crawling In MySkin
02-05-2011, 14:27
اکانتم رو میخام بفروشم
6-7 تا 85
holy paladin با 111 هزار مانا pve
362 ilvl
2 ماه شارج هم داره پالادینتو 20 میخرم چک و چونه هم نزن چون هم یه ریلم دیگس هم باید بیارم تو اکانت خودم میخوای ؟!(البته اون 2 ماه رو هم من بازی میکنم:خخخ)((بز خر تر از من کسی دیده؟:خخخ))

بغیر از Dungeon راه آسونتری برای گرفتن Volatile Air و Fire وجود نداره ؟
اخه میبینم بعضیها تعداد زیادی تو AH برای فروش میزارن کلا این vola ها جز life از mine کردن به دست میاد دیگه

..hamed..
02-05-2011, 17:26
سلام اقایون اینجا کجاست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دکمه join که کلیک میکنم اتفاقی نمیافته چیکار باید بکنم

loomina
02-05-2011, 18:46
سلام اقایون اینجا کجاست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دکمه join که کلیک میکنم اتفاقی نمیافته چیکار باید بکنم


صبر :31:

ًًًًًًًًًً

..hamed..
02-05-2011, 22:12
چشم
ولی از رو بیکاری دارم به همه جا سرمیزنم که بلکه یه کوئستی گیرم بیافته لول 62 شدم دیگه کوئستی قابل انجامی که ارزش وقت گزاشتن داشته باشه گیر نمیاد همشون low level هستنمیشه یکی بگه کدوم شهرها هستن که دشمانای توش لول 60 65 هستن
راستی یکی که یک دقیقه وقت داره بهم بگه تا پوزر و پسوردمو بدم که این واریورمو برگردونه مرسی

IIIXSubZeroXIII
02-05-2011, 22:28
چشم
ولی از رو بیکاری دارم به همه جا سرمیزنم که بلکه یه کوئستی گیرم بیافته لول 62 شدم دیگه کوئستی قابل انجامی که ارزش وقت گزاشتن داشته باشه گیر نمیاد همشون low level هستنمیشه یکی بگه کدوم شهرها هستن که دشمانای توش لول 60 65 هستن
راستی یکی که یک دقیقه وقت داره بهم بگه تا پوزر و پسوردمو بدم که این واریورمو برگردونه مرسی
اشتباهت همینجاس !
لول 58 میتونی بری outland راحت quest بزنی ، لول 70 هم باید بری northrend

hadi_gamer
02-05-2011, 22:34
کسی جواب مارو نمیده
امضای من رو ببین.تلنت و گلیف ها رو از روش کپی کن.
gem هم فقط استامینا و مستری.reforge هم فقط به مستری.
parry و dodge ات هم باید همیشه تقریبا مساوی باشه.

loomina
02-05-2011, 22:37
پالادینتو 20 میخرم چک و چونه هم نزن چون هم یه ریلم دیگس هم باید بیارم تو اکانت خودم میخوای ؟!(البته اون 2 ماه رو هم من بازی میکنم:خخخ)((بز خر تر از من کسی دیده؟:خخخ))
کلا این vola ها جز life از mine کردن به دست میاد دیگه

یه وقتایی البته water ش از تو fishing هم به دست میاد.

..hamed..
02-05-2011, 23:03
اشتباهت همینجاس !
لول 58 میتونی بری outland راحت quest بزنی ، لول 70 هم باید بری northrend

:11::11::11::11:
چطوری برم outland ؟؟؟؟؟؟؟؟ (از بس از این سوالا پرسیدم روم نمیشه یبام فروم ولی ناچارا مجبورم :5:)

راستی چطور لول mining رو میشه بالا برد چون رو بعضی جاها مینینگ 017 یا 270 یا ... میخواد

EditEhsan
02-05-2011, 23:40
یه وقتایی البته water ش از تو fishing هم به دست میاد.

اره اما 9% احتمالش هست :(


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری برم outland ؟؟؟؟؟؟؟؟ (از بس از این سوالا پرسیدم روم نمیشه یبام فروم ولی ناچارا مجبورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی چطور لول mining رو میشه بالا برد چون رو بعضی جاها مینینگ 017 یا 270 یا ... میخواد

وسط orgrammer یه تونل هست که میره زیر زمین . برو اونجا یه پورتال هست که میشه به outland
البته قبلش کوئستش رو بگیر که اونم همون وسطه orgrammer هست(رو تابلوی جلوی AH)

..hamed..
03-05-2011, 07:46
نتونستم پیداش کنم (orgrammer) از چند نفر هم پرسیدم که چطور باید برم outland که هر کدومش یه جور جواب داد و با هیچ کدومش به نتیجه نرسیدم یکی گفت برو southeast (که تو نقشه نبود ) یکی گفت برو mage quarter که اینم نبود

..hamed..
03-05-2011, 08:07
پیداش کردم قبلا هم یه بار دو روز پیش همین جا اومده بودم و فاتال ارور داد و یکی گفت که از تلپورت سایت سروری که توش بازی میکنم استفاده کنم
فاتال ارور داد:19:19: :19: :19: :19: :19: :19:

دیگه رفتم یه وارکرافت دیگه بگیرم تو ارومیه که پیدا نمیشه همین بازی نصفو نیمه رو 3 روز گشتم تا پیداش کنم یه سایت که اعضا ازش بازی رو خریدن و بازیش سالم بوده معرفی کنین
ممنون
در ضمن ببینید فایلی به اسم expansion01.wdt تو فولدر بازی یا هر جای دیگه هست حجمش چقدره ؟؟

Sharingan
03-05-2011, 08:08
:11::11::11::11:
چطوری برم outland ؟؟؟؟؟؟؟؟ (از بس از این سوالا پرسیدم روم نمیشه یبام فروم ولی ناچارا مجبورم :5:)

راستی چطور لول mining رو میشه بالا برد چون رو بعضی جاها مینینگ 017 یا 270 یا ... میخواد

راه حل اول:
فکر کنم اگر از یک gaurd بپرسی بتونه نشونت بده که portal آوت لند در اورگیمار کجاست. (قسمت interesting points of city)

راه حل دوم:
ولی اگه حالشو داشته باشی می تونی پیاده هم گز کنی.
اول برو undercity با استفاده از زپلین.
از undercity یه زپلین دیگه هست که میره به سمت dustwallow marsh. از اونجا به راحتی می تونی بری blasted lands و از اونجا هم یه راست میری به آوت لند.

راه حل سوم:
از یه میج بخواه که یه پورتال برات بسازه به مقصد shattrah. باید یه کم سر کیسه رو شل کنی.
از shattrah صاف fly point داره به اولین بیس هورد تو hellfire. (اسمش یادم نیست).

راه حل چهارم:
یه راه حل ابتکاری و البته احمقانه. برو تو صف یکی از دانجئون های آوت لند. برو تو دانجئون و اونجا یه جوری بمیر. روحت رو relase کن که نزدیک به اولین ressurection sprit در اوت لند سر در میاری. اونجا خودتو زنده کن. (و البته 10 دقیقه دی باف داری!!) :))

deltax
03-05-2011, 08:27
پیداش کردم قبلا هم یه بار دو روز پیش همین جا اومده بودم و فاتال ارور داد و یکی گفت که از تلپورت سایت سروری که توش بازی میکنم استفاده کنم
فاتال ارور داد:19:19: :19: :19: :19: :19: :19:

دیگه رفتم یه وارکرافت دیگه بگیرم تو ارومیه که پیدا نمیشه همین بازی نصفو نیمه رو 3 روز گشتم تا پیداش کنم یه سایت که اعضا ازش بازی رو خریدن و بازیش سالم بوده معرفی کنین
ممنون
در ضمن ببینید فایلی به اسم expansion01.wdt تو فولدر بازی یا هر جای دیگه هست حجمش چقدره ؟؟

تو هر شهر که بری برو پیش mage triner یه portal بغلش هست...وقتی در اومدی یه نفر جلوت quest داره بگیر از اونجا برو outland
quest رو دنبال کن تا خودش بفرستت camp

..hamed..
03-05-2011, 10:49
اونجایی که میره outland رو پیدا کردم (یه دروازه که یه هاله از نور سبر رنگ توشه بزرگ ) ولی اونجا برم فاتال ارور میده و مشکل الان همینه تو پوشه بازیتون ببینید ایم اون فایلی که گذاشتم هست اگه باشه حجمش چقدره که اگه زیاد نبود دانلود کنم اون اروری که میده اسم یه فایلی رو میده که انگار اون فایلو لازم داره ولی تو پوشه بازی نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

deltax
03-05-2011, 13:19
اونجایی که میره outland رو پیدا کردم (یه دروازه که یه هاله از نور سبر رنگ توشه بزرگ ) ولی اونجا برم فاتال ارور میده و مشکل الان همینه تو پوشه بازیتون ببینید ایم اون فایلی که گذاشتم هست اگه باشه حجمش چقدره که اگه زیاد نبود دانلود کنم اون اروری که میده اسم یه فایلی رو میده که انگار اون فایلو لازم داره ولی تو پوشه بازی نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ایراد دیگه از بازیته... وگرنه راه اصلی همیشه همینه.....راستی تو که مولتنی با استفاده از سایت teleport کن دیگه ;)

EditEhsan
03-05-2011, 13:28
Tol'vir فقط تو Uldum بدست میاد ؟

loomina
03-05-2011, 13:29
:11::11::11::11:
چطوری برم outland ؟؟؟؟؟؟؟؟ (از بس از این سوالا پرسیدم روم نمیشه یبام فروم ولی ناچارا مجبورم :5:)

راستی چطور لول mining رو میشه بالا برد چون رو بعضی جاها مینینگ 017 یا 270 یا ... میخواد


اونجایی که میره outland رو پیدا کردم (یه دروازه که یه هاله از نور سبر رنگ توشه بزرگ ) ولی اونجا برم فاتال ارور میده و مشکل الان همینه تو پوشه بازیتون ببینید ایم اون فایلی که گذاشتم هست اگه باشه حجمش چقدره که اگه زیاد نبود دانلود کنم اون اروری که میده اسم یه فایلی رو میده که انگار اون فایلو لازم داره ولی تو پوشه بازی نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینید به نظرم شما کارتون با یه فایل حل نمیشه , بازی رو از یه جا دوباره بگیرید , اگر game net یی هست دور و برتون که از گیم نت اگر تیست از سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگیرید , البته این سایت رو خیلی توصیه نمیکنم یکم مسولاتش بعضی هاش توش مشکل داره ولی به هر حال خوبه.

IIIXSubZeroXIII
03-05-2011, 14:38
لول این امضای یکی از بچه های gd ه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:39::16:
واسه اینکه اسپم نشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرس درستشه

BursT
03-05-2011, 15:20
Tol'vir فقط تو Uldum بدست میاد ؟

بله.متاسفانه فقط اونجاس:(

mohsenafas
03-05-2011, 16:10
یه سوال
باچند گلد و چجوری میشه گایلد ساخت؟

Arrowtic
03-05-2011, 17:00
آقا یه مرجع دانلود فیلم PVP (آرنا) برای WOTLK معرفی میکنید؟

loomina
03-05-2011, 17:50
Tol'vir فقط تو Uldum بدست میاد ؟

بدی کهم که داره soul bound هست .

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------


آقا یه مرجع دانلود فیلم PVP (آرنا) برای WOTLK معرفی میکنید؟

به نظر من با فیلم خیلی کاری از پیش نمیبری , بهتره خودت بری جایی که ملت معمولا اونجا دوئل میکنن بعد فقط دوئل کنی.

EditEhsan
03-05-2011, 17:53
بدی کهم که داره soul bound هست .


میخوام این vial of the sands رو بگیرم
پدر درمیاره . هی باید بری و برگردی

loomina
03-05-2011, 18:05
میخوام این vial of the sands رو بگیرم
پدر درمیاره . هی باید بری و برگردی

ویال خیلی دردسره , اگر هم پول کمتر از 30 ک دارید به نظرم بی خیال ساختش بشید مگر بخواید ساختانش رو بفروشید یعنی خود طرف mat بیاره.

loomina
03-05-2011, 19:53
Ring of Frost now has a 1.5-second cast time.


اوه اوه صلوات بفرستید میج رو نرف کردن! اخر الزمونه! ((:

Crawling In MySkin
03-05-2011, 20:04
البته با این یارو guild perk که 10 درصد قیمت کم میکنه میشه 24k اینطورا دقیق یادم نیست
ولی به هر حال بازم باید عین چی جون بکنی تازه recipesh هم از arch میاد اسکیل بالا!

mohsenafas
03-05-2011, 20:11
یه سوال
باچند گلد و چجوری میشه گایلد ساخت؟
کسی نمیتونه کمک کنه؟

loomina
03-05-2011, 20:16
البته با این یارو guild perk که 10 درصد قیمت کم میکنه میشه 24k اینطورا دقیق یادم نیست
ولی به هر حال بازم باید عین چی جون بکنی تازه recipesh هم از arch میاد اسکیل بالا!

خب همون tol vir که گفتن مربوط به همونه
به عبارتی
شانس داشته باشی که tol`vir بتونی بسازی ,
tolvir رو کامل بسازی
شانس داشته باشی توش recipe باشه :31:

پولش هم میشه 27 ک نه 24.

کسی نمیتونه کمک کنه؟

گلد زیادی نمیخواد.
از یه گارد بپرسید جای guild master ( احتمالا همین باشه :31: ) کجاست بعد اونجا میتونید بسازید , فکر میکنم 50 گلد داشته باشید اضافه هم بیارید.

EditEhsan
03-05-2011, 21:46
herb که خودم هستم
truegold چندتا جمع کردم Flask هم که روزی 10 15 تا دارم میفروشم :31:
ولی اون ایتمهای دیگه که 27K میشه رو هیچکار نمیشه کرد فقط باید خرید

سخته اما چون سخته میخوام بگیرمش

badboym99
03-05-2011, 21:56
اينجوري كه معلومه kazzak horde خيلي زياد داره

حاله ادمو به هم ميزنن ديگه مسخره بازي شده مگه ميزارن تو tanaris queste بزني هميشه 7-8 نفر اونجان خودشون ميزنن خودشونم ميميرن ولي تيريپ كردن حال كنن

tanaris بهترين quest هارو داره برا منه لول 48 ولي اينا زد حال ميزنن هر alince ام مياد با 2 تا دوستاش مياد همه كويست هارو تكميل ميكنه ميره . من مجبورم روح بمونم تا اين ها برن بعد يواش برم سراغ كويست

اقا يه سوال احتمال داره در اينده اين كم و زيادي kazak بياد مساوي شه يا نه ؟

loomina
03-05-2011, 22:51
اينجوري كه معلومه kazzak horde خيلي زياد داره

حاله ادمو به هم ميزنن ديگه مسخره بازي شده مگه ميزارن تو tanaris queste بزني هميشه 7-8 نفر اونجان خودشون ميزنن خودشونم ميميرن ولي تيريپ كردن حال كنن

tanaris بهترين quest هارو داره برا منه لول 48 ولي اينا زد حال ميزنن هر alince ام مياد با 2 تا دوستاش مياد همه كويست هارو تكميل ميكنه ميره . من مجبورم روح بمونم تا اين ها برن بعد يواش برم سراغ كويست

اقا يه سوال احتمال داره در اينده اين كم و زيادي kazak بياد مساوي شه يا نه ؟

حیف من شارج ندارم وگرنه خودم میومدم کسی نگا چپ بهت میکرد رو میخوردم :31:

در هر حال کلا اونجا منطقه هورد هاس , زیادی هورد که البته چیز مشخصیه ولی اون ناحیه دیگه عملا منطقه هورد هاس ع برای 48 یه جای دیگه پیدا کنید بهتره به نظرم.

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------


herb که خودم هستم
truegold چندتا جمع کردم Flask هم که روزی 10 15 تا دارم میفروشم :31:
ولی اون ایتمهای دیگه که 27K میشه رو هیچکار نمیشه کرد فقط باید خرید

سخته اما چون سخته میخوام بگیرمش

گابلین بودی میشد 26 ک :31:

loomina
03-05-2011, 23:02
این mage ها چقدر ناز نازین!
یه اسپلشون رو کست گزاشتن براش حالا خوبه نرف از نظر مدت زمان یا قدرت یا چیزی نشده !
برداشته