PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

Beowulf Hero
18-02-2010, 17:23
هیرو قبلیتون چی بوده؟

Shahroozs2
18-02-2010, 17:28
hunter براي چي؟

Beowulf Hero
18-02-2010, 17:34
به نظر من همون هانترو آپ کنی بهتره

Shahroozs2
18-02-2010, 17:51
براي چي؟ مگه dark knight چشه؟

Beowulf Hero
18-02-2010, 17:59
DeathKnight Vs Hunter هانتر میزنه
ولی درباره کلاس های دیگه مثل دروید DK خیلی شاخ تره

ShadowHex
18-02-2010, 18:08
DeathKnight Vs Hunter هانتر میزنه
ولی درباره کلاس های دیگه مثل دروید DK خیلی شاخ تره

و بلیزارد بالانس را افرید و همه میدانند که dk قابلیت مقابله با هر کلاسی را داراست

Beowulf Hero
18-02-2010, 18:17
درسته اگه طرف پرو باشه
ولی اگه خود کلاس هارو مقایسه کنیم dk دوتا اسپل ضد فرار داره ولی هانتر Trap و 1000000 تا اسپل فرار داره
ولی اگه دیکی پرو باشه مثل این Immortal Power :دی میزنه هانترو:دی

ShadowHex
18-02-2010, 18:44
درسته اگه طرف پرو باشه
ولی اگه خود کلاس هارو مقایسه کنیم dk دوتا اسپل ضد فرار داره ولی هانتر Trap و 1000000 تا اسپل فرار داره
ولی اگه دیکی پرو باشه مثل این Immortal Power :دی میزنه هانترو:دی
فرار اونم از dk ؟!! chains of ice فقط همین واسش کافیه death grip بماند بقیش پیشکش

Beowulf Hero
18-02-2010, 19:34
1-Wyvern sting:یارو sleep میشه تا وقتی که دوباره damage بخوره!
2-اسمش یادم نیس!:اتک بعدی که پتتون(pet)به هدف بده طرف واسه چند لحظه stun میشه!!!
3-freezing trap:نیازی به توضیح نیست!
تازه اینا واسه وقتیه که dk به hunter برسه!!
بعدشم اگه hunter روdk تو فقس بندازه hunter یه "masters call" میزنه و از قفس در میاد!!!(البته مطمن نیستم که کار میکنه یا نه!!!P: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

HoJJaT_07
18-02-2010, 19:44
-Wyvern sting:یارو sleep میشه تا وقتی که دوباره damage بخوره!
2-اسمش یادم نیس!:اتک بعدی که پتتون(pet)به هدف بده طرف واسه چند لحظه stun میشه!!!
3-freezing trap:نیازی به توضیح نیست!
تازه اینا واسه وقتیه که dk به hunter برسه!!
بعدشم اگه hunter روdk تو فقس بندازه hunter یه "masters call" میزنه و از قفس در میاد!!!(البته مطمن نیستم که کار میکنه یا نه!!!P: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) DK Anti Caster

من با شمنم که Full Reltnless بود به سختی میتونستم یه دیت نایت بزنم .

لامصبا Anti Magic Shiled میزنند .

اینو بزنند فقط باید در بری . هیچ کاری نمیتونی بکنی

هیل دی کی هم که خیلی اعضاب خورد کن هست .

یه یارو dk بود خیلی pro بود این یارو با هر کی دوئل میکرد میبرد

آیتماشم آیتمای Furios و Deadly بود

هیچ وقت جونش زیر 50% نمیرفت .

ShadowHex
18-02-2010, 19:55
1-Wyvern sting:یارو sleep میشه تا وقتی که دوباره damage بخوره!
2-اسمش یادم نیس!:اتک بعدی که پتتون(pet)به هدف بده طرف واسه چند لحظه stun میشه!!!
3-freezing trap:نیازی به توضیح نیست!
تازه اینا واسه وقتیه که dk به hunter برسه!!
بعدشم اگه hunter روdk تو فقس بندازه hunter یه "masters call" میزنه و از قفس در میاد!!!(البته مطمن نیستم که کار میکنه یا نه!!!P: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )


and u can remove all movement impairing effects and all effects which cause loss of control by some trinkets or racial ability
right?

Beowulf Hero
18-02-2010, 20:06
هانتر که کستر نیست!
اسپل هم نمیزنه

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

یک سوال :
بعضی جاها یه مکانی میاد به اسم Dressing Room
مثلا من یه بار وسط Frozen Sea در حال شنا بودم یهو یه صفهه اومد نوشته بود Dressing Room بعد عکس هیروم توش بود
جریانش چیه؟

MB3d
18-02-2010, 21:21
سلام
دو تا سوال داشتم راجع به hunter
یکی اینکه من اشتباهی یکی از دکمه های pet رو پاک کردم (اون دکمه ای رو که می زنی سریع بر می گیرده همونی که وقتی pet رو می گیری خود به خود میاد حالا پاک شده چه طوری دوباره بیارمش ؟
یکی هم اینکه من اسطبلم پر شده ولی از حیوونام خوشم نمیاد چه جوری می تونم پاکشون کنم برم یه حیوون دیگه بگیرم (منظورم اسطبل pet هست)

powiner
18-02-2010, 22:04
سلام من می خوام یه هرو تو بیلیزارد بخرم یه شمن که 2 تیکهt10 وخلاصه full item چند میرزه؟ خودش گفته 200 تومان spell power 3500 وکریت 30% unbuff میرزه؟

ShadowHex
18-02-2010, 23:03
سلام من می خوام یه هرو تو بیلیزارد بخرم یه شمن که 2 تیکهt10 وخلاصه full item چند میرزه؟ خودش گفته 200 تومان spell power 3500 وکریت 30% unbuff میرزه؟

به نظر من عالیه با این قیمت معلومه کلی وقت گذاشته روش البته اگه شمن (که احتمالا elemental یا restoهست) فولی بخر اگه نیستی کار اشتباهی میکنی

HoJJaT_07
18-02-2010, 23:15
به نظر من خیلی ارزون گفت

اولا که توی بیلیزارده این خودش کلی می ارزه دوما T10 داره و سوما 3500 اسپل پاور آنباف خیلیه

آیتم پی وی پی نداره ؟ لینک آرموریشو بده

rezahashtpa
18-02-2010, 23:26
کسی اینجا سرور ووبیز ( توندراستورم ) بازی میکنه ؟

Immortal power
19-02-2010, 00:11
دمت گرم Immortal power
من منظورتو از الی نفهمیدم:31: آخه تازه امروز بار اولمه که دارم wow بازی میکنم و زیاد با این اصطلاحات آشنایی ندارم
تو horde و alliance نگا کردم اما نژادی با اسم الی ندیدم
راهنمایی کنید من یه الی میسازم
راستی من تو سرور molten بازی میکنم شما کجا بازی میکنی؟
دستتونم درد نکنه که به تازه کارا هم اهمیت میدین:11:

خواهش میکنم عزیز. منظورم از الی یعنی همون alliance هست. اگر مولتن بازی میکنید که پچتون خودش 3.2.2a هست.
توی بازی O رو بزنید و بعد رو نوشته ی add friends کلیک کنید و اسم منو بزنید . اسمم تو بازی اینه : magicer
هر وقت ان شدم خبر میدم.:10: فقط اسم هیروتون رو برام پیغام بزنید.


سلام عزیزم خواهش میکنم
Hojjat_07:Jainaproud
Immortal Power:Magicer
Beowulf Hero :Muraddin

از کی تا حالا immortal power تویی؟:31:


براي چي؟ مگه dark knight چشه؟

DK کلاس خیلی خوبیه ولی متاسفانه توی سرور های free اسپل هاش باگن.


درسته اگه طرف پرو باشه
ولی اگه دیکی پرو باشه مثل این Immortal Power :دی میزنه هانترو:دی

هه هه ممنون!:31:


فرار اونم از dk ؟!! chains of ice فقط همین واسش کافیه death grip بماند بقیش پیشکش

chain of ice متاسفانه رو پالا کار نمیکنه!:41: خیلی بده سریع خودشو خلاص میکنه!


سلام
دو تا سوال داشتم راجع به hunter
یکی اینکه من اشتباهی یکی از دکمه های pet رو پاک کردم (اون دکمه ای رو که می زنی سریع بر می گیرده همونی که وقتی pet رو می گیری خود به خود میاد حالا پاک شده چه طوری دوباره بیارمش ؟
یکی هم اینکه من اسطبلم پر شده ولی از حیوونام خوشم نمیاد چه جوری می تونم پاکشون کنم برم یه حیوون دیگه بگیرم (منظورم اسطبل pet هست)
جواب اول :
وقتی پتتون همراهتون هست P رو بزنید و از تو spell book پتتون اسپلی رو که پاک کردید دوباره سر جاش بزارید.
جواب دو : برید تو اسطبل و پتی رو که نمیخواید از اسطبل برای خودتون بیرونش بیارید. بعد رو عکسش کلیک کنید و گزینه ی abandon رو بزنید تا پتتون پاک بشه.

HoJJaT_07
19-02-2010, 00:15
لومینا این ایترنت تو هم بدجوری Failure هستا .

باو بیا بازی من کلی آیتم جمع کردم . الان gsam حدودا 3680 هست

veyron
19-02-2010, 00:22
ok من یه آدم تو کلاس واریور درست کردم اسمش هم ARTABAZ هست حالا چیکار کنم که پول گیرم بیاد منظورم شغله human ها چه شغل هایی میتونن داشته باشن؟
و اینکه واسه اول کار بهترین راه برای level up کردن چیه؟
راستی چه طور میتونیم همدیگرو پیدا کنیم؟

آخه یکی نیست بگه تورو چه به لول هشتادیها!!!!:31:

Immortal power
19-02-2010, 00:44
ok من یه آدم تو کلاس واریور درست کردم اسمش هم ARTABAZ هست حالا چیکار کنم که پول گیرم بیاد منظورم شغله human ها چه شغل هایی میتونن داشته باشن؟
و اینکه واسه اول کار بهترین راه برای level up کردن چیه؟
راستی چه طور میتونیم همدیگرو پیدا کنیم؟

آخه یکی نیست بگه تورو چه به لول هشتادیها!!!!:31:

شغل به ریس شما ربطی نداره
شما برای اول کار برو skining اپ کن.
از یکی بپرس skining کجا میتونم اپ کنم بهت بگه. چون من به این زودیا نمیتونم بیام.
شما برای این کار حیواناتی مثل گرگ هارو بکش بعد هر چی دارن لوت کن و اعلامتی که روش ظاهر میشه رو بزن به حرف کسی دیگه هم گوش نکن در مورد شغل!!!
شما بزار من معلمتون باشم ضرر نمیکنید! :31:

veyron
19-02-2010, 00:55
مرسی ولی اگه میشه درباره این skining یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون خیاتی هاست؟

MB3d
19-02-2010, 01:06
جواب اول :
وقتی پتتون همراهتون هست P رو بزنید و از تو spell book پتتون اسپلی رو که پاک کردید دوباره سر جاش بزارید.
جواب دو : برید تو اسطبل و پتی رو که نمیخواید از اسطبل برای خودتون بیرونش بیارید. بعد رو عکسش کلیک کنید و گزینه ی abandon رو بزنید تا پتتون پاک بشه.

آقا مرسی دومی درست بود
اما اولی نه spell ای رو که می خوام بهش اضافه کنم تو spell book نیست همون دکمه که عکس پا می زنی هر جا باشه برمی گیرده پیشت رو می خوام

Immortal power
19-02-2010, 01:16
مرسی ولی اگه میشه درباره این skining یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون خیاتی هاست؟

skining مواد اولیه ی یک سری شغل هارو تهیه میکنه. در واقع پوست حیوانات رو میکنه!


آقا مرسی دومی درست بود
اما اولی نه spell ای رو که می خوام بهش اضافه کنم تو spell book نیست همون دکمه که عکس پا می زنی هر جا باشه برمی گیرده پیشت رو می خوام
عجب .... مطمئن هستید نبود؟
این اسپلی رو که گفتید من دقیق متوجه نشدم کدومه. ایا مال پتتوهن هست یا مال خودتون؟
برای خودمم مثل این اتفاق افتاده ولی اینجوری حل شد مشکلم...
به نظرم اگر پتتون rare نیست abandon کنید ییکی دیگه tame کنید.

veyron
19-02-2010, 01:29
من الان لول 9 هستم و هرچی جکو جونور ودشمن میکشم دیگه لولم نمیره بالا

Immortal power
19-02-2010, 01:36
من الان لول 9 هستم و هرچی جکو جونور ودشمن میکشم دیگه لولم نمیره بالا

برای این که لولتون بره بالا شما نیاز دارید که موجوداتی رو که میکشید حداقل 5 لول پایین تر از خودتون و حداکثر 5 لول بالاتر از خودتون باشن.
یعنی موچوداتی که میکشید نباید لولشون برای شما با خاکستری نوشته شده باشه و نباید هم به صورت اسکلت باشه. البته به صورت اسکلت باشه که زدنش خیلی سخت میشه.
بهتره که موجودات یا همون NPC ها رنگ لولشون برای شما زرد باشه.
بعدم شما تو لول های بالا تر باید Quest بزنید تا هم xp بگیرید هم ایتم و هم پول.

veyron
19-02-2010, 01:51
من الان توی یه رستوران بزرگ هستم وبا یه نفر صحبت کردم بعد یه پنجره باز شد که یه عکس مرغ سوخاری توش بود و یه دکمه train هم داره فکنم یه مقدار پول میگیره آشپزی یاد میده نه؟

Immortal power
19-02-2010, 02:01
من الان توی یه رستوران بزرگ هستم وبا یه نفر صحبت کردم بعد یه پنجره باز شد که یه عکس مرغ سوخاری توش بود و یه دکمه train هم داره فکنم یه مقدار پول میگیره آشپزی یاد میده نه؟

توی سرور های فری اشپزی خیلی بدرد نمیخوره.
شما اسپل های خودتون رو ترین کنید بعد هم اسکینینگ.

veyron
19-02-2010, 02:22
میبخشید ولی من این خط دومی رو نفهمیدم چی شد:blink:
من هنوز با این کلمات آشنا نیستم لطفا یکم ساده تر بگید وبیشتر توضیح بدید مثلا کلمه اسپل رو اولین باره میبینم
و یه چیزه دیگه اینکه چطور میتونم بقیه ایرانی ها رو تو بازی پیدا کنم؟

راستی من اگه بخوام تشکر کنم باید چیکار کم شما دکمه تشکر ندارین

Immortal power
19-02-2010, 02:31
میبخشید ولی من این خط دومی رو نفهمیدم چی شد:blink:

منظورم این بود که پول رو هدر ندید برای چیزای فرعی که به دردتون نمیخوره. در درجه اول اگر پول دارید بدید به اسپل های خودتون برای اموزش.

Beowulf Hero
19-02-2010, 12:58
اسپل همون کار ها و جادو هایی هست که میتونید انجام بدین و ترین هم یعنی از یکی اونارو یاد بگیرید!

veyron
19-02-2010, 13:34
منظورت همونایی هست که آموزش جنگیدن میدن
راستی چطور میشه بقیه ایرانی هارو تو بازی پیدا کرد

Immortal power
19-02-2010, 14:24
منظورت همونایی هست که آموزش جنگیدن میدن
راستی چطور میشه بقیه ایرانی هارو تو بازی پیدا کرد

شما اون کاری رو که بهتون گفتم در مورد add کردن انجام دادید؟ اونجوری میفهمید که دوستتون کی ان شده. ولی نمیتونید به طور خاصی ایرانی پیدا کنید مگر تایپ کنید توی یکی از شهر ها با yell بگید ایرانی اینجا کی هست؟:31:

man war
19-02-2010, 20:06
شما سعی کن بازی رو به 3.2.2a اپدیت کنی. بعد من براتون خودم اکانت میسازم تو یه سرور خوب.
شما اگر بخواید بازی کنید مجبورید توی یه سرور بازی کنید. که اول باید تو سایت این سرور اکانت بسازید.

خوب ارتقا دادم هالا تا دارم 3.3.0 رو ارتقا بدم

Shahroozs2
19-02-2010, 21:05
سلام
از دوستان کسی یه add on خوب برا action bar که با پچ 3.2.2 سازگار باشه سراغ داره؟

powiner
19-02-2010, 22:22
به نظر من خیلی ارزون گفت

اولا که توی بیلیزارده این خودش کلی می ارزه دوما T10 داره و سوما 3500 اسپل پاور آنباف خیلیه

آیتم پی وی پی نداره ؟ لینک آرموریشو بده

سلام عزیز

من لینک ارموریشو ندارم میگیرم میزارم . این شمن ستpve and pvp فوله مخصوصا elementar که t10 داره همه ایتم های meledps و healer هم داره تو سرور kazzak:18:

namx
19-02-2010, 22:33
سلام دوستان شما تو چه سروری بازی میکنید و اینکه اسمتون و race و کلاستون چیه ؟؟ horde or aly ??? من تو مولتن یه هورد ساختم میگم اگه شما aly هستید برم اون شم

Immortal power
20-02-2010, 00:11
خوب ارتقا دادم هالا تا دارم 3.3.0 رو ارتقا بدم

نه فقط به 3.2.2a ازتقا بدید.
من با پیغام خصوصی بهتون تمام مواردو میگم.


سلام دوستان شما تو چه سروری بازی میکنید و اینکه اسمتون و race و کلاستون چیه ؟؟ horde or aly ??? من تو مولتن یه هورد ساختم میگم اگه شما aly هستید برم اون شم
تو مولتن الی ها خیلی قوی هستن. ما هم هورد بودیم رفتیم الی!:31: اکثرا الی هستیم.

IceLord
20-02-2010, 00:36
منم از امشب دارم میام مولتن.
این دفعه دیگه می خوام الی باشم.

وضعیت وارلوک و هانتر و پریست تو این سرور چجوریه؟
کدومش باگ کمتر داره؟

آیدی هاتون رو هم بنویسین.
تو کدوم ریلیمش هستین؟

veyron
20-02-2010, 02:18
کسی راهنمای فارسی سراغ نداره جزئیات این بازی خیلی زیاده که البته خیلی خوبه اما حرفه ای شدن توش خیلی سخته
من که نفهمیدم چطور میشه کار پیدا کرد
یه جایی یه نفر پول گرفت و آموزش کمکهای اولیه داد حالا از تیکه پارچه هایی که ازدشمن میگیره بانداژ درست میکنه یعنی این یه شغله؟

ShadowHex
20-02-2010, 02:30
کسی راهنمای فارسی سراغ نداره جزئیات این بازی خیلی زیاده که البته خیلی خوبه اما حرفه ای شدن توش خیلی سخته
من که نفهمیدم چطور میشه کار پیدا کرد
یه جایی یه نفر پول گرفت و آموزش کمکهای اولیه داد حالا از تیکه پارچه هایی که ازدشمن میگیره بانداژ درست میکنه یعنی این یه شغله؟

first aid
.........

Immortal power
20-02-2010, 02:39
کسی راهنمای فارسی سراغ نداره جزئیات این بازی خیلی زیاده که البته خیلی خوبه اما حرفه ای شدن توش خیلی سخته
من که نفهمیدم چطور میشه کار پیدا کرد
یه جایی یه نفر پول گرفت و آموزش کمکهای اولیه داد حالا از تیکه پارچه هایی که ازدشمن میگیره بانداژ درست میکنه یعنی این یه شغله؟

به این میگن secondary skill که یعنی شغل فرعی. اصولا با این شغل ها نمیشه به اون صورت پول در اورد.
فرقش با شغل اصلی اینه که همه ی شغل های فرعی رو میشه اموزش دید ولی فقط 2 شغل اصلی رو میتونید اموزش ببینید.:10:

Shahroozs2
20-02-2010, 11:41
کسی راهنمای فارسی سراغ نداره جزئیات این بازی خیلی زیاده که البته خیلی خوبه اما حرفه ای شدن توش خیلی سخته
من که نفهمیدم چطور میشه کار پیدا کرد
یه جایی یه نفر پول گرفت و آموزش کمکهای اولیه داد حالا از تیکه پارچه هایی که ازدشمن میگیره بانداژ درست میکنه یعنی این یه شغله؟

ایمن یه اموزش مقدماتی خوب که همراه عکسه و به صورت pdf هست امیدوارم بدرد بخوره :10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IceLord
20-02-2010, 13:51
بر و بچ مولتن بگین تو کدوم ریلیم هستین؟
از این کلاس ها کدومش ارزش لول آپ داره؟
وارلاک - هانتر - پریست ؟؟

Beowulf Hero
20-02-2010, 14:48
هر 3 تاشون ارزش دارن!
من همه بچه های اینجا رو نمیشناسم ولی این 3 تا
Beowulf Hero:Muraddin
Immortal Power:Magicer
Hojjat_07:Jainaproud

IceLord
20-02-2010, 15:03
مرسی

من تا حالا هانتر بازی نکردم. ولی از این که پت داشته باشم خوشم نمیاد.
میشه هانتر رو بدون پت بازی کرد یا همه قدرت هانتر به پت هست؟

Immortal power
20-02-2010, 15:26
مرسی

من تا حالا هانتر بازی نکردم. ولی از این که پت داشته باشم خوشم نمیاد.
میشه هانتر رو بدون پت بازی کرد یا همه قدرت هانتر به پت هست؟

برای PVP که خیلی خیلی مفیده.
مخصوصا پت هایی که دشمنو اروم میکنن یا stun .
ولی تالنتی هم داره که قدرتو میده به خود هانتر. برای لول اپ و PvE هم پتش خیلی مفیده البته بیشتر برای lvl up .:10:

Unholy
20-02-2010, 15:45
تو مولتن یه کم میج ها زیاد نیستن ؟
تو lvlup تا دلتون بخواد میج هورد و الی دیدم !
____
الان هم که فعلا لول 60 شدم . یکی از دوستام هم شده 70 .( هیروش هیومن زن هست . اسمش pishro :D )

man war
20-02-2010, 15:57
immortal power من نمیتونم فعلا بهت پیام خصوصی بدم همبنجا تمام زا حل ها رو بگو

Daniel4u
20-02-2010, 16:05
سلام به همه دوستان و اساتید.
من یه تازه وارد تو بخش واکرافت هستم.تو گیم نت دوستم با بچه های بازی میکنم...دقیقا همین امروز تصمیم گرفتم تو سایت ها راجب بازی چیزهایی پیدا کنم به مطالب زیادی برخوردم و مهم ترین آن آنلاین بازی کردن بود.
چندین روش بود من که زیاد چیزی سر در نیاوردم فقط هرچی نوشته بود اجرا کردم اما نمیدونم چرا تو بازی سروری نیست.
خب اول یکم توضیح بدم:
بازی من WarCraft III هست و پچ 1.22 الان هم در حال دانلود پچ 1.24ی هستم...همچنین سوییچر تبدیل 1.22 به 1.24ی را هم دانلود کردم (این اطلاعات را همین امروز بدست آوردم)
در ضمن این عکس از پوشه نصب شده بازی که عکس گرفتم و آپلود کردم این لینکه مستقیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از اینها من رفتم نرم افزار Garena که همین امروز از سایتش دانلود کردم را نصب و خودم را رجیستر کردم و همچنین ایمیلم رو کاملا ثبت کردم (به گفته نرم افزار )
بعد طبق آموزش های در سایت و همچنین در اینترنت ابتدا روم رو انتخاب کردم یه روم ایرانی بود و همچنین زمینش هم Dota بود (در حال حاضر من تمامی زمین ها را دارم با ADSL همه رو دانلود کردم...حالا نمیدونم جدیدا چیزی اومد یا نه اما فکر کنم چندین هزار تایی زمین دارم )
خلاصه روم رو انتخا کرده و سمت چپ عکس آدمک های سفید رنگ بعضی هم چندتایی سبز و بعضی هم قرمز بودند من تو سبزها رفتم و خوشبختانه وارد هم شدم بعد
طبق آموزش گزینه Setting رو زدم و اون پایین طبق آموزش دو تا واکرفت بود یکی war3 RPG و یکی دیگه هم war3 TFT احتمالا war3 TFT همون Frozen Throne هست منم مسیرش رو دادم و Update رو زده و استارت رو زدم و بازی اومد
بعد رفتم توی Local Area Network اما طبق آموزش اینجا باید چند تا سرور میبود که برای من نیست.
حالا نمیدونم مشکلم چیه
آیا از پچ هست که به جدیدترینش یعنی 1.24d تغییر بدم و یا اینکه از زمینشه که شاید تو کامپیوترم نباشه
لطفا کمکم کنید.

ممنونم از همه شما

man war
20-02-2010, 17:00
من wow رو نصب کردم پچو به 3.3.2 ارتقا دادم و یه اکانت تو سرور انامیس ساختم و وقتی وارد بازی شدم نام کاربری و پسمو زدم و این اومد : unable to connect... و در اخر اینو نوشته بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IceLord
20-02-2010, 17:34
برای PVP که خیلی خیلی مفیده.
مخصوصا پت هایی که دشمنو اروم میکنن یا stun .
ولی تالنتی هم داره که قدرتو میده به خود هانتر. برای لول اپ و PvE هم پتش خیلی مفیده البته بیشتر برای lvl up .:10:
خوب فعلا یه هانتر دارم لول آپ می کنم.

من تو ریلیم high rate هستم. شما ها تو کدوم ریلیم هستین؟

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------


سلام به همه دوستان و اساتید.
من یه تازه وارد تو بخش واکرافت هستم.تو گیم نت دوستم با بچه های بازی میکنم...دقیقا همین امروز تصمیم گرفتم تو سایت ها راجب بازی چیزهایی پیدا کنم به مطالب زیادی برخوردم و مهم ترین آن آنلاین بازی کردن بود.
چندین روش بود من که زیاد چیزی سر در نیاوردم فقط هرچی نوشته بود اجرا کردم اما نمیدونم چرا تو بازی سروری نیست.
خب اول یکم توضیح بدم:
بازی من WarCraft III هست و پچ 1.22 الان هم در حال دانلود پچ 1.24ی هستم...همچنین سوییچر تبدیل 1.22 به 1.24ی را هم دانلود کردم (این اطلاعات را همین امروز بدست آوردم)
در ضمن این عکس از پوشه نصب شده بازی که عکس گرفتم و آپلود کردم این لینکه مستقیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از اینها من رفتم نرم افزار Garena که همین امروز از سایتش دانلود کردم را نصب و خودم را رجیستر کردم و همچنین ایمیلم رو کاملا ثبت کردم (به گفته نرم افزار )
بعد طبق آموزش های در سایت و همچنین در اینترنت ابتدا روم رو انتخاب کردم یه روم ایرانی بود و همچنین زمینش هم Dota بود (در حال حاضر من تمامی زمین ها را دارم با ADSL همه رو دانلود کردم...حالا نمیدونم جدیدا چیزی اومد یا نه اما فکر کنم چندین هزار تایی زمین دارم )
خلاصه روم رو انتخا کرده و سمت چپ عکس آدمک های سفید رنگ بعضی هم چندتایی سبز و بعضی هم قرمز بودند من تو سبزها رفتم و خوشبختانه وارد هم شدم بعد
طبق آموزش گزینه Setting رو زدم و اون پایین طبق آموزش دو تا واکرفت بود یکی war3 RPG و یکی دیگه هم war3 TFT احتمالا war3 TFT همون Frozen Throne هست منم مسیرش رو دادم و Update رو زده و استارت رو زدم و بازی اومد
بعد رفتم توی Local Area Network اما طبق آموزش اینجا باید چند تا سرور میبود که برای من نیست.
حالا نمیدونم مشکلم چیه
آیا از پچ هست که به جدیدترینش یعنی 1.24d تغییر بدم و یا اینکه از زمینشه که شاید تو کامپیوترم نباشه
لطفا کمکم کنید.

ممنونم از همه شما

سلام دوست عزیز

به ابن تاپیک خوش اومدین.
اگر یه مقدار کوچک تر هم بنویسین همه می تونن بخونن و اینجا کسی مشکل بینایی نداره.

برای مشکلتون هم خدمتتون عرض کنم که این تاپیک مربوط به بازی World of Warcraft هست و این بازیی که شما میگی Warcraft هست. این دو تا بازی با هم فرق دارن.

باید سوالاتتون رو با فونت کوچیک تر تو این تاپیک مطرح کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Immortal power
20-02-2010, 17:40
immortal power من نمیتونم فعلا بهت پیام خصوصی بدم همبنجا تمام زا حل ها رو بگو

اول شما ای میلتون رو بدید به من. برای ثبت نام میخوام چون بعد ثبت نام باید توی ای میلتون برید و فعال کنید اکانت رو باید ای میل خودتون باشه.


سلام به همه دوستان و اساتید.
من یه تازه وارد تو بخش واکرافت هستم.تو گیم نت دوستم با بچه های بازی میکنم...دقیقا همین امروز تصمیم گرفتم تو سایت ها راجب بازی چیزهایی پیدا کنم به مطالب زیادی برخوردم و مهم ترین آن آنلاین بازی کردن بود.
چندین روش بود من که زیاد چیزی سر در نیاوردم فقط هرچی نوشته بود اجرا کردم اما نمیدونم چرا تو بازی سروری نیست.
خب اول یکم توضیح بدم:
بازی من WarCraft III هست و پچ 1.22 الان هم در حال

دوست عزیز راستش من کل حرفاتون رو دقیق نخوندم ولی همینجا که رسیدم صبر کردم!
این وارکرفت 3 خیلی با wow فرق داره.


من wow رو نصب کردم پچو به 3.3.2 ارتقا دادم و یه اکانت تو سرور انامیس ساختم و وقتی وارد بازی شدم نام کاربری و پسمو زدم و این اومد : unable to connect... و در اخر اینو نوشته بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای! من گفتم تا 3.2.2 نه تا 3.3.2 ! حالا مساله ای نیست توی خدارو شکر ریلم 3.3.2 هم زد مولتن!:31:


خوب فعلا یه هانتر دارم لول آپ می کنم.

من تو ریلیم high rate هستم. شما ها تو کدوم ریلیم هستین؟

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------



سلام دوست عزیز

به ابن تاپیک خوش اومدین.
اگر یه مقدار کوچک تر هم بنویسین همه می تونن بخونن و اینجا کسی مشکل بینایی نداره.

برای مشکلتون هم خدمتتون عرض کنم که این تاپیک مربوط به بازی World of Warcraft هست و این بازیی که شما میگی Warcraft هست. این دو تا بازی با هم فرق دارن.

باید سوالاتتون رو با فونت کوچیک تر تو این تاپیک مطرح کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ما تو ریلم neltharion هستیم. البته hossein رفته high rate.

man war
20-02-2010, 17:43
matrix_sw25

IceLord
20-02-2010, 17:44
ما تو ریلم neltharion هستیم. البته hossein رفته high rate.
حالا تو همون neltharion می مونین یا میرین high rate ؟

man war
20-02-2010, 17:49
matrix_sw25

man war
20-02-2010, 17:52
imorttal power اینم ایمیلم : matrix_sw25

Unholy
20-02-2010, 18:02
حالا تو همون neltharion می مونین یا میرین high rate ؟

بابا از neltharion نرید ها !
من اومدم اونجا لول اپ کردم به خاطر این که چند تا اشنا داشته باشم!:دی
این high rate مثلا چند x ?
اخه مدیومش که 12 هست . چه برسه به high rate

HoJJaT_07
20-02-2010, 18:33
High-Rate = 20X
= 3.3.2

So Dont Go There FFS
من میخوام برم اما اول مارچ که اینجا رفت 3.3.2 نمیام .

شبا اونجا بازی میکنم توی نلثاریون صف هست :دی

Unholy
20-02-2010, 19:16
High-Rate = 20X
= 3.3.2

So Dont Go There FFS
من میخوام برم اما اول مارچ که اینجا رفت 3.3.2 نمیام .

شبا اونجا بازی میکنم توی نلثاریون صف هست :دی


این رو منظورتو درست نگرفتم !
با صف هم موافقم ! یا از 1 باید بری تو بازی یا اصلا نری ! اگر ساعت 7 به بعد dc شدی باید قید بازی اون روز رو بزنی :دی

Beowulf Hero
20-02-2010, 19:26
من که هر وقت ریلم سارگراسو دیدم افه!
شما چجوری میرین؟WTF

Unholy
20-02-2010, 19:30
من که هر وقت ریلم سارگراسو دیدم افه!
شما چجوری میرین؟WTF
منم همین طور ! اصلا حواسم نبوده ! برای پچ نیست ؟؟؟؟

man war
20-02-2010, 19:34
من با ریلم neltharion رفتم تو بازی این اومد login sever down

man war
20-02-2010, 19:35
ممنونم که برام اکانت ساختی

man war
20-02-2010, 19:41
راستی با اون اولی که دادی رفتم the ... و در اخر نوشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

man war
20-02-2010, 19:50
سلام

immortal ممنون که برام یاختی

ولی ریلم دومی وقتی که با اون وارد میشم مینویسه login down server اولی چنتا چیز نوشته اخر یه سایت داده

HoJJaT_07
20-02-2010, 19:56
Noob?

شما چطور انتظار داری با پچ 3.2.2 بری سارگراس

Muradin IQ :دی

ریلم سارگراس فقط با 3.3.2 آن میشه

ما هم یک هیرو به نام Muradin ثبت کردیم (حسین یعنی) که اگه خواستی بیای اینو دیلیت کنیم خودت با اون اسم بسازی

الان Tirion و Jaina مال ماست :دی

Beowulf Hero
20-02-2010, 19:59
دیلیت کنین دارم اپ میکنم!

man war
20-02-2010, 20:05
ممنون immortal ولی ریلم اولی باهاش وارد شدم چنتا چیز نوشت خرشم یه سایت بود با اون دومی که رفتم نوشت : login down server

login down server یعنی چه؟

Tenhi
20-02-2010, 23:28
mmorpg4all كسي اين سرورو ميشناسه؟

Tenhi
20-02-2010, 23:30
مشكل سروره

Immortal power
20-02-2010, 23:48
سلام

immortal ممنون که برام ساختی

ولی ریلم دومی وقتی که با اون وارد میشم مینویسه login down server اولی چنتا چیز نوشته اخر یه سایت داده

خواهش میکنم عزیز.
شما گقتی بازیتون پچ چنده؟


ممنون immortal ولی ریلم اولی باهاش وارد شدم چنتا چیز نوشت خرشم یه سایت بود با اون دومی که رفتم نوشت : login down server

login down server یعنی چه؟

اگر کامل نوشته رو بزارید بیشتر میتونم کمکتون کنم ولی فکر کنم اشتباه وارد کردید user va pass رو.:13:
در مورد login server down هم اطمینن ندارم ولی پچ رو بگید ببینم چی ممیشه.

Daniel4u
21-02-2010, 11:47
ممنون از همگی
حالا یه سوال فرق این دو بازی یعنی World of WarCraft با Warcraft III در چی هست؟
مثلا کدوم طرفدار بیشتری داره
از کدوم بیشتر استفاده میشه و کلا از هر لحاظ...

ممنون

HoJJaT_07
21-02-2010, 13:02
این دو تا بازی رو نمیتونی مقایسه کنی

wow آنلاینه و wc آفلاین

man war
21-02-2010, 13:09
immortal واقعا ازت ممنون درسش کردم
gord یا aliyans? بسازم

Immortal power
21-02-2010, 14:10
ممنون از همگی
حالا یه سوال فرق این دو بازی یعنی World of WarCraft با Warcraft III در چی هست؟
مثلا کدوم طرفدار بیشتری داره
از کدوم بیشتر استفاده میشه و کلا از هر لحاظ...

ممنون
خیلی فرق دارن با هم :
از نظر داستان wow ادامه ی Wc هست
از نظر بازی game play هم کاملا متفاوته و در صورتی که WC به صورت استراتژیک هست WOW به صورت سوم شخص هست و کنترل یک نفر فقط دست شماست. تو WC کمپ و پایگاه و ... میسازید ولی اینجا باید کاراکتر خودتونو بسازید!
WC رو دز صورتی که افلاین بازی میکردید هیچ تغییری در بازی نیست ولی WoW رو باید انلاین بازی کنید !
الان هم WoW نزدیک به 15-17 میلیون ادم با سن ها و ملیت های مختلف بازی میکنن ولی WC دیگه نصبتا از دور داره کم کم میره بیرون.
البته شرکتی که ساخته هر دوی این بازی رو یکی هست و اسمش هم BlizZard هست.

man war
21-02-2010, 14:20
IMMORTAL میتونی راهنماییم کنی { تو بازی } که چطوری لول بگیرم و...

من الان لول 10 هستم ELF اسمم تو بازی SADEGH

Immortal power
21-02-2010, 15:58
IMMORTAL میتونی راهنماییم کنی { تو بازی } که چطوری لول بگیرم و...

من الان لول 10 هستم ELF اسمم تو بازی SADEGH

اینجا مساله ای پیش میاد که night elf هستید یا blood elf! اگر نمیدونید رنگ پوستشونم بگید من میفهمم! چون من با این که این blood ها ریس خوش تیپیه ولی من خوشم نمیاد چندان ازشون!:31:
خب از شوخی بگزریم.... شما برای لول گرفتن مجبوری کوئست بزنی. البته برای لول های پایین تر از 30 زدن حیوانات و به عبارتی npc ها یه کم سری تر لول میده. اما چیکار باید بکنید باید NPC هایی رو بزنید که حداکثر 5 لول از شما کمتر هستن. و اگر مثلا شما لول 60 هستید و میخواید npc بزنید برای گرفتن XP یا تجربه یا همون experians ( اگر درست نوشته باشم. ) باید حداکثر طرف لول 55 باشه یا لول 66 . چون کمتر یا بیشتر از این لول به لولی که شما هستید یعنی فرضا 60 xp نمیده.
به لول های بالاتر که رسیدید رو یک سری افراد میبینید که علامت ! ( علامت تعجب ) دیده میشه. اونا به شما کوئست میدن که باید کاری رو انجام بدید مثلا یه کسی رو بکشید یا 5 تا از یه ایتمی رو براش پیدا کنید و یا ...
که با انجام دادن این ها میتوند به پیش شخصی که کوئست گرفتید ( یا بعضی وقت ها یه نفر دیگه رو مشخص میکنه ) برید و کوئست رو تحویل بدید و XP بگیرید.
XP تون که زیاد شه یه لول میگیرید.
برای این که کوئست هارو بهتر بفهمید که چه شکلی تمام کنید یا کجا وسایلشو پیدا کنید یا کجا باید برید رو باید از اد ان هایی استفاده کنید که به اسم QH یا Quest Helper شناخته میشن.
سوال دیگه ای باشه من در خدمتم.:10:

Shahroozs2
21-02-2010, 16:10
کسی از دوستان در سرور neverendless بازی میکنه