PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

essiprog
11-12-2009, 20:24
البته کوستش دنباله داره . به هر حال . اینم لینک کوست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

essiprog
11-12-2009, 20:26
خبر دسته اول . Ensidia وینگ اول ICC25 Norm رو زد

iMbaQ_SiR
11-12-2009, 20:30
خبر دسته اول . Ensidia وینگ اول ICC25 HC رو زد

ای که الان گفتی یعنی چه؟

iMbaQ_SiR
11-12-2009, 20:36
ابن ادون ها رو که معرفی کردی پیدا نکردم میشه حد اقل این ها رو ی جا uplode کنی تا من DL کنم.

Recoung

Deadly boss modes

Elcano buff bars

HoJJaT_07
11-12-2009, 21:09
شما هنوز سر زدن اونی مشکل داری؟ :5: گروه نوب افتاده بهت من همون روز اول با یک شات زدیمش رفت

شما خیلی نوب هستید خودتون . من این پست رو حدود 3 ماه پیش دادم زمانی که اولا اومده بود شما الان میگی ؟ lol

Imao

---------

من دارم 3.3 دانلود میکنم برم wowbeez . فقط هدفمون زدن آرتاسه :دی

البته آرتاس به درک . من اون Deadly Frost Wyrnn رو میخوام . یکی داشت توی نل مرحوم پرسیدم از کجا گرفتی گفت 250 دلار دونیت :18:


----------

یکم مراعات کنید . تاپیک داره 15 صفحه میره جلو اسپمه . پستایی که میتونید رو توی یه پست بدید اسپم نشه ! omg

JIGSA
11-12-2009, 21:12
خبر دسته اول . Ensidia وینگ اول ICC25 HC رو زد


ته هنوز. نرمال 25 زدن.

تا آرتاس رو تو نرمال نزنی نمیتونی بری Heroic

akharwarbaz
11-12-2009, 21:16
اینم لول اپ تو بلیز با recruit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(ستاد تحریک کردن برای بازی در بلیز):31:

phoenixrezareza
11-12-2009, 21:42
اگه شمشیر لیچ کینگ دراپ بشه بصورت یک Quest item در میاد . کوست رو کامپلیت کنید این رو میگیرید . مییییییییییی خوام برای DKام :(


زرشک.بابا تو کجای کاری؟صبح بخیر.
اولا اینکه این شمشیر lich king نیستو 2قولوشه.
دوما من تو چند صفحه پیش تک تک کوست ها رو نوشتم که چجوری باید ردشون کنین.شما تشریف نداشتین ظاهرا.








واسه گرفتن shadowmourne باید این مصیبتا رو بکشید (واسه اونایی که مث من تو کفن):

1:باید با فکشن جدید ashen verdict دوست(فرندلی) بشین،
2:یه کوست از Darion Mograine میگیرین و باید 25 عدد ناقابل Primordial Saronite بعلاوه 2 تا کوست آیتم از Festergut و Rotface بگیرید که اینم خودش تا release شدن پارت دوم پچ 3.3.0 طول میکشه.و در آخر واسه این کوست باید اون mace قدیمی آرتاس که قبل از frostmourne داشتش رو پیدا کنین که اسمش Light's Vengeance میباشد.این قسمتش raid نمیخواد باید برین Frostmourne Cavern تو Dragonblight که منم نمدونم کجاست.
حالا تازه کوستو که انجام دادین shadows edge گیرتون میاد.
3:حالا باید با shadows edge که یه 2h Axe هست برین و پدر پرفسفر پوتریساید رو با مواد شیمیایی خودش در بیارین:

Find a way to absorb his mutated slime. Use the foul substance to infuse your weapon with the power of the unholy. Only when this has been done shall I reveal your next task.

4:این قسمتش مربوط به ول شدن(release) قمست 3 icc میشه.
باید برین و شاهزاده Lana'thel رو نفله کنین.شاهزاده یه قدرتی داره بنام mirror of blood یا تو همین مایه ها که به این قسمت کوست مربوطه.چطوری؟نمیدونم:

Your weapon is now prepared to be endowed with the power of blood. You are to face Queen Lana'thel in battle and bathe the axe in her Blood Mirror power. When it has been fully infused, you must slay her unmercifully.

May her screams pierce the ears of the Lich King as he awaits his fate.

5:تو این قسمت باید تشریف ببرین و وقتی قسمت آخر پچ ول شد برین سیندراگوسا رو نفله کنین البته باید 3 بار خودتونو در معرض frozen breath قرار بدین و جون سالم به در ببرین.یعنی از 37 الی 45k دمیج زنده در برین. ماااااااااااادر جان !!!

6: حالا باید 60 تیکه کریستال که کیلجائدن واسه حبس کردن نرژول تو تخت یخی (frozen throne) ساخته بود و آرتاس واسه تسخیر تخت و icc با فراستمورن کریسالو شکست پیدا کنین.این تیکه ها تو icc پیدا میشن.

7:این قسمت یه خورده گلابیه،همش باس 1000 تا mob تو icc بکشین.همین.خیلی خوبه دیگه.
خدا رحم کنه.البته اگه mob ها بعد از زدن باسها تو رید respawn بشن شاید بشه تو یکی 2 هفته این قسمتو جمش کرد.

بفرما آقا اینم shadowmourne برو حالشو ببر.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

essiprog
11-12-2009, 23:34
من ندیده بودم اون پست رو .

در باره دوستی که توی اونیکسیا مشکل داشتن = درست من نوب . شما پرو

JIGSA
11-12-2009, 23:43
شما به اون کادر قرمز توجه بنمای.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در ضمن اون آیتم هم از TOTC25 دراپ میشه از Anub'Arak البته تو Tribute Run.

درسته ما 5 ماهه بازی نمی کنیم. ولی هنوز دستی بر آتش داریم.

essiprog
11-12-2009, 23:51
درست من اشتب دیدم شما ببخش :دی

iMbaQ_SiR
12-12-2009, 03:38
شما به اون کادر قرمز توجه بنمای.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در ضمن اون آیتم هم از TOTC25 دراپ میشه از Anub'Arak البته تو Tribute Run.

درسته ما 5 ماهه بازی نمی کنیم. ولی هنوز دستی بر آتش داریم.

ي جور بگین مام بفهمیم الا ن بحث سر چی اصلاً.

HoJJaT_07
12-12-2009, 15:03
عزیز من نمیگم شما نوب ولی وقتی نقل قول میکنی به تاریخ پست نگاه کن . فکر کنم تازه وارد هستید توی این فرومای وی بولتین درسته ؟ اون تاریخو ببینید خوبه ;)

Immortal power
12-12-2009, 18:55
3.3.0 عجب چیزی شده...مخصوصا امکاناته جدیدی که واسه پیدا کردن raid و dungeon گذاشته شده...از اون damage منفی هم خیلی خوشم اومد :دی
اينا مال 3.3 هست؟


آقا همین addon مجانیشو من همش dl میکنم از فروم های warez الان ورژن یک ماه پیششو دارم خودم و 8مگ هم هست

اقا بي زحمت اگر براي سرور هاي في هم كارايي داره به منم بديد.


من ندیده بودم اون پست رو .

در باره دوستی که توی اونیکسیا مشکل داشتن = درست من نوب . شما پرو

شما خودتونو ناراحت نكنيد اين بابا اصلا شرط ميبندم بلد نيست نوب به چي يا كي ميگن! ما كه عادت كرديم بچه هست سنش كمه. هر روز يه چيزي ميگه!:10:

gamebazi.blogfa
12-12-2009, 20:13
سلام
چطوری می شه تو پج 3.2.2 bresk stance (fury stance) رو train کرد؟؟؟؟
یکی بگه لطفا
البته اینو می دونم که باید یه quest بری ولی نمی دونم اونو کجا تحویل بدم!!!
لطف بگییییییید

iMbaQ_SiR
12-12-2009, 20:37
این آیتم رو کجا گیر بیارم؟ جایی هست Serch کنی بگه از کجا میشه گیر آورد؟

[Slumber Sand]?

phoenixrezareza
12-12-2009, 22:03
سلام
چطوری می شه تو پج 3.2.2 bresk stance (fury stance) رو train کرد؟؟؟؟
یکی بگه لطفا
البته اینو می دونم که باید یه quest بری ولی نمی دونم اونو کجا تحویل بدم!!!
لطف بگییییییید

اگه سوالت در مورد واریوره:
اگه تو فری بازی میکنی باید به GM تیکت بزنی.
اگه تو اصلی بازی میکنی قاعدتا باید ترینر بهت یاد بده.



این آیتم رو کجا گیر بیارم؟ جایی هست Serch کنی بگه از کجا میشه گیر آورد؟

[Slumber Sand]?



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دایره المعارف world of warcraft

gamebazi.blogfa
12-12-2009, 22:10
اگه سوالت در مورد واریوره:
اگه تو فری بازی میکنی باید به GM تیکت بزنی.
اگه تو اصلی بازی میکنی قاعدتا باید ترینر بهت یاد بده.






برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دایره المعارف world of warcraft

از ورژن 3.2 به بعد beserker stance با quest ای که از warror trainer میگیری train میشه که الان تو wowhead که یه videu کامل آموزشی گذاشته بودن فهمیدم کجا باید تحویل بدی
لینک فیلم آموزشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iMbaQ_SiR
12-12-2009, 23:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دایره المعارف world of warcraft

دست درد نکنه ولی من اینجا جایی ندیدم که بگه این و از کجا بخرم یا از کشتن چه کریپی به دست بیارم؟

Immortal power
13-12-2009, 00:11
سلام
چطوری می شه تو پج 3.2.2 bresk stance (fury stance) رو train کرد؟؟؟؟
یکی بگه لطفا
البته اینو می دونم که باید یه quest بری ولی نمی دونم اونو کجا تحویل بدم!!!
لطف بگییییییید


از ورژن 3.2 به بعد beserker stance با quest ای که از warror trainer میگیری train میشه که الان تو wowhead که یه videu کامل آموزشی گذاشته بودن فهمیدم کجا باید تحویل بدی
لینک فیلم آموزشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا شما همون persia نيستيد توي molten wow ؟ من نشناختم ويسپر داديد!:31:

phoenixrezareza
13-12-2009, 00:35
دست درد نکنه ولی من اینجا جایی ندیدم که بگه این و از کجا بخرم یا از کشتن چه کریپی به دست بیارم؟

این یه search engine هست دیگه.اسم آیتم رو مینویسی تمام زارو زندگیشو میاره جولو چشت.به tabها دقت کن.
بعدشم تو ولایت wow میگن mob نه کریپ.کریپ مال dota all stars هست.
شما آخرش recruit شدی یا نه؟
جواب emailت هم فرستادم.

shahabtt
13-12-2009, 01:14
يك Rogue lvl 80 با 5/4 Valorous و 5/1 Conqueror به همراه Gear هاي NoneSet Naxx 25 و Flyin Mount 280%بفروش مي رسد.
(Profession : Leather working (450) Skining (300
1 ماه گيم كارد به همراه كلي Epic Gear كه به همراه اين هاExpertise و Cap, Hitميشه
لينك آرموري : Ba Item Haye Pvp Log out Kardam.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gear هاي Set رو Use كردم تا بتونين توي آرموري ببينين .اين Gear ها Haste Rating بالايي رو ميده كه ميشه در Naxx , Eye Of Eternity , Ulduar به راحتي Dps كرد .
Gear هاي Pvp هم به اين شرح هستند :
5/3 Deadly و 5/2 Savage
+10 Mount كه يكي از Mount ها براي فستيوال Hollows هست [Headless Horseman's Mount] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه نزديك 10 نفر در maghteridon دارنش.
Dual Spec هم هست.
Alt ها :‌
Dk 58
Hunter 49
Priest 12
Mage 14
Warlock 36

شماره تماس :‌09329135114(شهاب)
قيمت : 160 Toman.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 01:37
این یه search engine هست دیگه.اسم آیتم رو مینویسی تمام زارو زندگیشو میاره جولو چشت.به tabها دقت کن.
بعدشم تو ولایت wow میگن mob نه کریپ.کریپ مال dota all stars هست.
شما آخرش recruit شدی یا نه؟
جواب emailت هم فرستادم.

والا من englishام ضعیف زیاد حالبم نمی شه.

ولی بازم اون آتم رو نزده بود کجا داره. بعدم نه هنوز استخدام نشدم امروز می گیرم.

بعدم mob یا crip قربون جفتشون برم که هم پول می دن هم آیتم هم EXP.:31:

hossein2801
13-12-2009, 04:48
امروز بچها تو گیلد چت فارسی حرف زدن یه خارجی گفت اینا تروریستن لفت بدین انداختم بیرون بی شرفو فکر میکرد ما عربیم
خدایی اگه عرب بودم خودکشی میکردم

phoenixrezareza
13-12-2009, 10:59
امروز بچها تو گیلد چت فارسی حرف زدن یه خارجی گفت اینا تروریستن لفت بدین انداختم بیرون بی شرفو فکر میکرد ما عربیم
خدایی اگه عرب بودم خودکشی میکردم

همینه دیگه.باید بتونی حتما english حرف بزنی.اصولا خارجیا اگه باهاشون خیلی دست پا شکسته هم حرف بزنی فرهنگشون جوریه که ضایعت نمیکنن.یعنی معنی حرفتو میگیرن و جواب میدن.
البته هر وقت من میگم ایرانیم خیلی خوب برخورد میکنن.تاحالا چیز بدی بهمون نگفتن.تو ravenholdt اکثر بهترین بازیکنا ایرانین.همه هم تو گیلدای خفن.
یه بار به یکیشون گفتم ایرانیم گفت:
-oops,great country
- what do yo know about us?
- well I know Obama is not your friend :D
...


والا من englishام ضعیف زیاد حالبم نمی شه.

ولی بازم اون آتم رو نزده بود کجا داره. بعدم نه هنوز استخدام نشدم امروز می گیرم.

بعدم mob یا crip قربون جفتشون برم که هم پول می دن هم آیتم هم EXP.:31:

دوست عزیز اگه میخوای تو بلیزارد بازی کنی حتما حتما حتما حتما باید english بتونی راحت صحبت کنی.یعنی باید انگلیسیت خوب باشه.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 12:08
دوست عزیز اگه میخوای تو بلیزارد بازی کنی حتما حتما حتما حتما باید english بتونی راحت صحبت کنی.یعنی باید انگلیسیت خوب باشه.

دارم روش کار می کنم.:46:

phoenixrezareza
13-12-2009, 12:37
دارم روش کار می کنم.:46:

در مورد recruit من باید واست یه ایمیل بفرستم بعد شما با اون ایمیل بری اکانت 10 روزه فری بسازی.اگه الان ساختی نمیتونم recruitet کنم.اگه میخوای بفرستم از اول بری شروع کنی.

Immortal power
13-12-2009, 13:10
امروز بچها تو گیلد چت فارسی حرف زدن یه خارجی گفت اینا تروریستن لفت بدین انداختم بیرون بی شرفو فکر میکرد ما عربیم
خدایی اگه عرب بودم خودکشی میکردم

اي بي فرهنگ هاي ...........! خدايي ببينيد زبان پارسي چه بدبخت شده با عرب اشتباه ميگيرن!:2: من حاضرم بپرم تو گرداب great sea ولي نگن بهم عرب!

abbas13677_2005
13-12-2009, 13:14
بچه های هر کی تهران هست و دی وی دی های بازی به همراه پچ های جدید رو داره و میتونه برام رایت کنه لطفا اطلاع بده چون بدجوری دنبالش تو گیم نت ها گشتم و پیدا نکردم.
پنج هزار تومان میدم هر چند قابل دار نیست. پول پیک موتوری هم با منه
من نواب هستم. لطفا اینجا پست بدین یا پیغام خصوصی بزارین
زنده باد بلیزارد*

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 13:22
بچه های هر کی تهران هست و دی وی دی های بازی به همراه پچ های جدید رو داره و میتونه برام رایت کنه لطفا اطلاع بده چون بدجوری دنبالش تو گیم نت ها گشتم و پیدا نکردم.
پنج هزار تومان میدم هر چند قابل دار نیست. پول پیک موتوری هم با منه
من نواب هستم. لطفا اینجا پست بدین یا پیغام خصوصی بزارین
زنده باد بلیزارد*

من 4 هزار می دم پول پیک هم با خودتون:46:.
فقط تا فردا باید صبر کنی.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 13:25
در مورد recruit من باید واست یه ایمیل بفرستم بعد شما با اون ایمیل بری اکانت 10 روزه فری بسازی.اگه الان ساختی نمیتونم recruitet کنم.اگه میخوای بفرستم از اول بری شروع کنی.

گرفتم. اون و که دوباره می سازم شک نکن . فقط اون امکاناتی که دوستمون گفت رو داره؟ منظورم 30 تا lvl بهم می ده بعد lvl 30

دیگه چه خاصیتی داره؟

HoJJaT_07
13-12-2009, 13:36
به من اگه خدایی نکرده بگن عرب .... خودمو با فورست مورن میکشم !

--------

امشب 80 میشم مولتن خدایی سخته

Kolang
13-12-2009, 13:53
گرفتم. اون و که دوباره می سازم شک نکن . فقط اون امکاناتی که دوستمون گفت رو داره؟ منظورم 30 تا lvl بهم می ده بعد lvl 30

دیگه چه خاصیتی داره؟

30 لول كه توي حالت خاصه
اما مهمترين نكتش اينكه كه اگه باهم لول آپ كنيد، 3 برابر XP ميگيريد... و اگه مثلا دوستتون لول آپ كنه(در حالي كه شما نيستي) ميتونه با ازاي هر 2 لول، 1 لول به شما هديه بده...
اگه دو نفر از يه كشور باشن(ساعت بازي كردنشون به هم بخوره) خيلي سريع ميتونين لول 60 بشين

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 14:11
30 لول كه توي حالت خاصه
اما مهمترين نكتش اينكه كه اگه باهم لول آپ كنيد، 3 برابر XP ميگيريد... و اگه مثلا دوستتون لول آپ كنه(در حالي كه شما نيستي) ميتونه با ازاي هر 2 لول، 1 لول به شما هديه بده...
اگه دو نفر از يه كشور باشن(ساعت بازي كردنشون به هم بخوره) خيلي سريع ميتونين لول 60 بشين

این حالت خاص چی حالا؟ کسی و نمی شناسید بیاد با من پایه شه با هم lvl up کنیم؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 14:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا رو بخون همه چیز رو در مورد recruit نوشته.البته من فعلا gamecard ندارم.درضمن تو سرور ravenholdt هورد بازی میکنم فعلا.

Gameborosly
13-12-2009, 14:55
سلام
ببخشید کسی نمیدونه چه طوری میشه 1 ماکرو ساخت که به جای اینکه روی لول کلیک کنیم با 1 حرف های صفحه کلید بزنیم؟!

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 15:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا رو بخون همه چیز رو در مورد recruit نوشته.البته من فعلا gamecard ندارم.درضمن تو سرور ravenholdt هورد بازی میکنم فعلا.

اتریش ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، ایتالیا ، هلند ، انگلستان ، نروژ ، سوئد ، یونان ، ایرلند ، بلژیک ، اسپانیا ، روسیه ، اوکراین ، لتونی ، لیتوانی و بلژیک.

فقط این کشور ها می تونن استفاده کنن تو کشورت رو کجا زدی؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 15:54
سلام
ببخشید کسی نمیدونه چه طوری میشه 1 ماکرو ساخت که به جای اینکه روی لول کلیک کنیم با 1 حرف های صفحه کلید بزنیم؟!

سوال مفهوم نیست.



اتریش ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، ایتالیا ، هلند ، انگلستان ، نروژ ، سوئد ، یونان ، ایرلند ، بلژیک ، اسپانیا ، روسیه ، اوکراین ، لتونی ، لیتوانی و بلژیک.

فقط این کشور ها می تونن استفاده کنن تو کشورت رو کجا زدی؟

من بچه خارجستانم.حالا همه رو خوندی همین فقط واست سوال بود؟تو به کشورش کاریت نباشه.فقط اگه خواستی همینجا بگو تا برای Recruit یه email برات برفسم.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 17:39
سلام
ببخشید کسی نمیدونه چه طوری میشه 1 ماکرو ساخت که به جای اینکه روی لول کلیک کنیم با 1 حرف های صفحه کلید بزنیم؟!

من بچه خارجستانم.حالا همه رو خوندی همین فقط واست سوال بود؟تو به کشورش کاریت نباشه.فقط اگه خواستی همینجا بگو تا برای Recruit یه email برات برفسم.


جوابتو خودم می دم ی خورده صبر کن.

همین و داشت بقیش مفهوم بود. فقط مگه تو می خوای با من lvl up کنی که برام بفرستی؟

میشه تو به من lvl هدیه بدی؟

راستی ی ماهم به تو هدیه می ده درسته؟:5:

EMAN.T
13-12-2009, 18:41
سلام
میخواستم بدونم برای اسنایپر توی بازی واکرفت چی ببندم.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 18:46
سلام
میخواستم بدونم برای اسنایپر توی بازی واکرفت چی ببندم.

این جا مطرح کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

phoenixrezareza
13-12-2009, 19:36
جوابتو خودم می دم ی خورده صبر کن.

همین و داشت بقیش مفهوم بود. فقط مگه تو می خوای با من lvl up کنی که برام بفرستی؟

میشه تو به من lvl هدیه بدی؟

راستی ی ماهم به تو هدیه می ده درسته؟:5:

من یه لول 80 دارم فکر کنم بتونم بهت 30 لول رو هدیه بدم.
شما اگه cdkey classic رو فعال کنی آره 1 ماه به من میده.در غیر این صورت چیزی گیر من نمیاد.

Zende
13-12-2009, 19:38
لول هدیه اضافه است بیایید به ما هم بدید:دی
ولی سقفش یه بار هست:37:

phoenixrezareza
13-12-2009, 19:53
لول هدیه اضافه است بیایید به ما هم بدید:دی
ولی سقفش یه بار هست:37:

:2: خخخخخخ یادت رفت :31:

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 20:58
من یه لول 80 دارم فکر کنم بتونم بهت 30 لول رو هدیه بدم.
شما اگه cdkey classic رو فعال کنی آره 1 ماه به من میده.در غیر این صورت چیزی گیر من نمیاد.

بفرست کی می فرستی؟

من Cd key ها رو گرفتم.

Zende
13-12-2009, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کل عمرت داشتی از این کارا میکردی؟:خخخخ
اینم خخخش:دی

phoenixrezareza
13-12-2009, 21:05
بفرست کی می فرستی؟

من Cd key ها رو گرفتم.

الان میفرستم.فقط اینو حتما ادامه بده آخه محدودیت recruit کردن وجود داره تا 5 نفر.یکیش واسه شما.
از تو ایمیله بورو و یه تریال 10 روزه درست کن.

ویرایش:
فرستادم،موفق باشی.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 21:07
الان میفرستم.فقط اینو اذامه بده آخه محدودیت recruit کردن وجود داره تا 5 نفر.یکیش واسه شما.

یعنی چی ادامه بده مگه من می تونم هر روز ی ID بسازم!!!؟؟

Zende
13-12-2009, 21:11
نه شوخی کرد:دی
منظورش اینه که 5 نفر رو میتونه recruit کنه یکیش هم شما باشی

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 21:13
نه شوخی کرد:دی
منظورش اینه که 5 نفر رو میتونه recruit کنه یکیش هم شما باشی

والا اگه منظورش این بود ما که نگرفتیم.

حالا چه طوری اون 30 lvl رو ازت بگیرم:5:.

بین Emailet رسید ولی ی Cd key داده و میگه اگه از این استفاده نکنی و ار CD key اصلی استفاده کنی اون امکا نات بهت تعلق نمی گیره. پس من کی Cd key های اصلی رو وارد کنم؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 21:52
والا اگه منظورش این بود ما که نگرفتیم.

حالا چه طوری اون 30 lvl رو ازت بگیرم:5:.

بین Emailet رسید ولی ی Cd key داده و میگه اگه از این استفاده نکنی و ار CD key اصلی استفاده کنی اون امکا نات بهت تعلق نمی گیره. پس من کی Cd key های اصلی رو وارد کنم؟

همون که خخخخ میگه منظورم بود.البته نمیدونم شاید 5 نفره reset بشه.
مطمئنی cdkey هست؟مگه یوزر و پسورد نداده واسه فری تریال 10 روزه.منو کسی recruit نکرده آخه.یه screen shot بزار اگه میتونی ببینیم چیه.
من فعلا gamecard ندارم درگیر کنکورم.هروقت فعال بشه میام.کاراکتر اولیت اگه نشه کاراکتر دومیت 30 لول میگیره بالاخره.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 22:02
همون که خخخخ میگه منظورم بود.البته نمیدونم شاید 5 نفره reset بشه.
مطمئنی cdkey هست؟مگه یوزر و پسورد نداده واسه فری تریال 10 روزه.منو کسی recruit نکرده آخه.یه screen shot بزار اگه میتونی ببینیم چیه.
من فعلا gamecard ندارم درگیر کنکورم.هروقت فعال بشه میام.کاراکتر اولیت اگه نشه کاراکتر دومیت 30 لول میگیره بالاخره.

بلا اینم عکسش البته ی مقدار cd key سانسور شده :31:.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

phoenixrezareza
13-12-2009, 22:05
بلا اینم عکسش البته ی مقدار cd key سانسور شده :31:.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معلومه دیگه برو تو لینکه که شماره 1 گذاشته.بعد مراحلو انجام بده.اونم authentication key هست فکر نکنم ربطی داشته باشه به cdkey.من چیز نامفهومی نمیبینم.بازم مشکل داره؟

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 22:10
معلومه دیگه برو تو لینکه که شماره 1 گذاشته.بعد مراحلو انجام بده.اونم authentication key هست فکر نکنم ربطی داشته باشه به cdkey.من چیز نامفهومی نمیبینم.بازم مشکل داره؟

خوب این می گه حتماً از اون استفاده کن. میگه اگه از اون استفاده نکنی و full version کنی اون امکانات کار نمی کنن.

چرا این قد دیر دیر جواب میدی منتظرم با. چی کار داری می کنی مگه؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 22:18
خوب این می گه حتماً از اون استفاده کن. میگه اگه از اون استفاده نکنی و full version کنی اون امکانات کار نمی کنن.


این key که گذاشته واسه همین تریال 10 روزه هست.تو قسمت manage my game باید بزنی add new game بعد کد رو وارد کنی.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 22:21
این key که گذاشته واسه همین تریال 10 روزه هست.تو قسمت manage my game باید بزنی add new game بعد کد رو وارد کنی.

سوال منو نمی گیری اینو زدم ساختم بعدش اصلی ها رو کی وارد کنم؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 22:29
سوال منو نمی گیری اینو زدم ساختم بعدش اصلی ها رو کی وارد کنم؟

یعنی 10 روز تریال رو ساختی؟کد رو وارد کردی؟اگه کردی 10 روزو بازی میکنی تا لول 20 میری دیگه.بعد که تموم شد cdkey classic رو وارد میکنی و 30 روز دیگه فری بازی میکنی.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 22:31
یعنی 10 روز تریال رو ساختی؟کد رو وارد کردی؟اگه کردی 10 روزو بازی میکنی تا لول 20 میری دیگه.بعد که تموم شد cdkey classic رو وارد میکنی و 30 روز دیگه فری بازی میکنی.

یعنی من با این می تونم از امکانات Patch fall of lich king استفاده کنم تو اون 10 روز؟

phoenixrezareza
13-12-2009, 22:43
آره البته فعلا باید 80 بشی.حالا حالاها کار داری.ولی ظاهرا هنوز 10روزه رو نساختی با این کده.آخه تو صفحه recruit من نشون میده.

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 22:51
آره البته فعلا باید 80 بشی.حالا حالاها کار داری.ولی ظاهرا هنوز 10روزه رو نساختی با این کده.آخه تو صفحه recruit من نشون میده.

نه هنوز نسا ختم چون می خوام با اطلا عات کامل وارد بازی بشم. که هم result تو هروم نشه هم چن تا موارد دیگه.

Kolang
13-12-2009, 23:00
دوستان میشه این بحث رو توی پیغام خصوصی دنبال کنید؟!
الان 3 صفحه اس همش پست های شما دوتاس که به هیچ درد بقیه هم نمیخوره
ممنون

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 23:11
دوستان میشه این بحث رو توی پیغام خصوصی دنبال کنید؟!
الان 3 صفحه اس همش پست های شما دوتاس که به هیچ درد بقیه هم نمیخوره
ممنون

حرف شما رو قبول ندارم. این پست ها دقییقاً می تون مرجعی برا فارسس زبا نا ن با شه اگه بخوان از این قابلیت که x3 Exp می ده استفا ده کنن.

Kolang
13-12-2009, 23:19
حرف شما رو قبول ندارم. این پست ها دقییقاً می تون مرجعی برا فارسس زبا نا ن با شه اگه بخوان از این قابلیت که x3 Exp می ده استفا ده کنن.


خیلی ببخشید.... مرجع اسمش همین 40 تا پست من این کارو کردم... پس اون کی چی شد... حالا کچا برم... XP من چه جوری حساب میشه...؟؟!!
نه اینها رو ما بهش میگیم بحث های شخصی که جاس توی پیخام خصوصی اه نه اینجا....
توی چند تا پست کلیه اطلاعات در مورد ریکرویت داده شده... دیگه اینها اسمش اونی که شما فکر میکنی نیس :46:

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 23:30
سلام
ببخشید کسی نمیدونه چه طوری میشه 1 ماکرو ساخت که به جای اینکه روی لول کلیک کنیم با 1 حرف های صفحه کلید بزنیم؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کنم جوابتون رو گرفته باشین.

phoenixrezareza
14-12-2009, 00:14
خیلی ببخشید.... مرجع اسمش همین 40 تا پست من این کارو کردم... پس اون کی چی شد... حالا کچا برم... XP من چه جوری حساب میشه...؟؟!!
نه اینها رو ما بهش میگیم بحث های شخصی که جاس توی پیخام خصوصی اه نه اینجا....
توی چند تا پست کلیه اطلاعات در مورد ریکرویت داده شده... دیگه اینها اسمش اونی که شما فکر میکنی نیس :46:

درست میفرمایید ولی آخه به پیغام خصوصی دسترسی نداریم.
بهر حال عذر میخوام.


اینی که شما گذاشتی macro نیست کیومرث خان.

akharwarbaz
14-12-2009, 10:08
حرف شما رو قبول ندارم. این پست ها دقییقاً می تون مرجعی برا فارسس زبا نا ن با شه اگه بخوان از این قابلیت که x3 Exp می ده استفا ده کنن.

سلام
برای ثبت نام 10 روز فری اول شما برو به این ادرس


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی شما ثبت نام کردی همون موقع میری تو سایت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اکانتتو battle میکنی. شما اگه اکانت battle نداری باید یدونه بسازی و وقتی وارد اکانت شدی با توجه به این عکس روی merge wow کلیک میکنی و بعدشم user pass ای که توی اکانت فری ساختی میزنی
وقتی ایم کارو کردی اکانتت battle میشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی
اگر شما میخای recruit یک نفر دیگه بشید دیگه این کار لازم نیست . چرا؟
چون شما وقتی که code ای رو که دوستون براتون میفرسته 10 روز trail رو با همون میگیرید . فقط باید همون طوری که توضیح دادم یه اکانت battle بسازی و وقتی وارد اکانت شدی روی Add a New Game و بعدش در مقابل Enter Game Key: کدی رو که دوستتون براتون mail کرده بزنید.
بعد 10 روزم وقتی که trail تموم شد میتونی وارد battle و بعدش قسمت مخصوص اکانت worldofwarcraf تون بشید و اونو upgrade کنید

Unholy
14-12-2009, 14:07
سلام
یک سوال داشتم من یه paladine درانای دارم میخواستم بدونم که : تانک_dps _ هیلرش کنم همه ی ست ها هم دار:46:

iMbaQ_SiR
14-12-2009, 14:19
سلام
برای ثبت نام 10 روز فری اول شما برو به این ادرس

وقتی شما ثبت نام کردی همون موقع میری تو سایت

و اکانتتو battle میکنی. شما اگه اکانت battle نداری باید یدونه بسازی و وقتی وارد اکانت شدی با توجه به این عکس روی merge wow کلیک میکنی و بعدشم user pass ای که توی اکانت فری ساختی میزنی
وقتی ایم کارو کردی اکانتت battle میشه

ولی
اگر شما میخای recruit یک نفر دیگه بشید دیگه این کار لازم نیست . چرا؟
چون شما وقتی که code ای رو که دوستون براتون میفرسته 10 روز trail رو با همون میگیرید . فقط باید همون طوری که توضیح دادم یه اکانت battle بسازی و وقتی وارد اکانت شدی روی Add a New Game و بعدش در مقابل Enter Game Key: کدی رو که دوستتون براتون mail کرده بزنید.
بعد 10 روزم وقتی که trail تموم شد میتونی وارد battle و بعدش قسمت مخصوص اکانت worldofwarcraf تون بشید و اونو upgrade کنید

من سا ختم تموم شد رفت از 3x exp هم خبری نیست این داش Reza هم که نمی یا د lvl به من هدیه بده....:11:

برا Mage چه شغل هایی بهتره؟:5:

Unholy
14-12-2009, 14:25
سلام .
یکی این جارو ببینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو wowhead این npc رو تو map نشون نمیده !!!!!!!
سایت دیگه ای هست که بشه پیداش کرد ؟

Unholy
14-12-2009, 14:26
من سا ختم تموم شد رفت از 3x exp هم خبری نیست این داش Reza هم که نمی یا د lvl به من هدیه بده....:11:

برا Mage چه شغل هایی بهتره؟:5:

سلام
میج من lither working _jawelin داره:10::10::46::46:

hossein2801
14-12-2009, 14:29
برای میج tailoring خوبه نه leatherw !!!

Unholy
14-12-2009, 14:35
برای میج tailoring خوبه نه leatherw !!!

البته اینو بگم که لیدر ورکینگ رو باک کردم ودارم tailoring up می کنم ولی در هر صورت از راهنماییت ممنونم:10::10:

abbas13677_2005
14-12-2009, 15:31
من الان بازی رو نصب کردم کامل با پچ ها
-خوب برای ساخت اکانت فقط باید برم سایت battle.net یا سایت خود بلیزارد ؟!

-سوال بعد هم اینکه من میتونم با یک اکانت در چند سرور کاراکتر بسازم ؟ (چون هر سرور یک خواصی داره و باحالی خاش خودش رو)

akharwarbaz
14-12-2009, 16:04
من سا ختم تموم شد رفت از 3x exp هم خبری نیست این داش Reza هم که نمی یا د lvl به من هدیه بده....:11:

برا Mage چه شغل هایی بهتره؟:5:

کسی که شما رو recruit کرده نمیتونه به شما لول بده فقط شمایی که recruit شدی میتونی لول بدی !!!!

tailoring enchant میتونه خوب باشه
ولی اگه به پول مول نیاز داری mining skinig برو اول بعد که مایه دار شدی ریست کن

iMbaQ_SiR
14-12-2009, 16:11
کسی که شما رو recruit کرده نمیتونه به شما لول بده فقط شمایی که recruit شدی میتونی لول بدی !!!!

tailoring enchant میتونه خوب باشه
ولی اگه به پول مول نیاز داری mining skinig برو اول بعد که مایه دار شدی ریست کن

دمت گرم تو خود سایت هم هنینو گفته بود؟

حالا چه طوری ریست میشه؟

iMbaQ_SiR
14-12-2009, 16:12
من الان بازی رو نصب کردم کامل با پچ ها
-خوب برای ساخت اکانت فقط باید برم سایت battle.net یا سایت خود بلیزارد ؟!

-سوال بعد هم اینکه من میتونم با یک اکانت در چند سرور کاراکتر بسازم ؟ (چون هر سرور یک خواصی داره و باحالی خاش خودش رو)


شما cd key ها ش رو خریدی؟

abbas13677_2005
14-12-2009, 16:32
شما cd key ها ش رو خریدی؟
بله خریدم
یه دونه بود که سی روز هم میداد به قیمت پانزده دلار
خریدمش

Zende
14-12-2009, 16:34
چطوری ریست میشه
میری قسمت مخصوصش بعد مراجعه شود به قسمت proffisionals یا second(یا مثل این:دی) بعد روی کار مربوطه بزن بعدش اون علامت ورود ممنوع رو بزن حله

phoenixrezareza
14-12-2009, 17:17
سلام
یک سوال داشتم من یه paladine درانای دارم میخواستم بدونم که : تانک_dps _ هیلرش کنم همه ی ست ها هم دار:46:

اگه داری لولآپ میکنی که برای سرعت بیشتر برو retribution یعنی همون dps
اگه 80 هستی هم ببین کدوم بیشتر به درد گیلدت میخوره.dps تقریبا هیچ مسئولیتی نداره.ولی اگه tank or healer بشی مسئولیتت حیاتیه.



من سا ختم تموم شد رفت از 3x exp هم خبری نیست این داش Reza هم که نمی یا د lvl به من هدیه بده....:11:

برا Mage چه شغل هایی بهتره؟:5:

واسه پولدار شدن 2 تا از اینا رو انتخاب