PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

Arash_K7
08-05-2009, 12:45
من که دارم دانلود می کنم!

6.5 گیگ تقریبا میشه 40 ساعت!

اگه زودتر از اینا دانلودش کرده بودم، الان لنگ نبودم!

bersam
08-05-2009, 14:06
این لینک همراه با پچ هاش :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جای 0 توی 0ffline حرف o رو بزنید
نمی دونم چرا انجمن فیل تر کرده این کلمه رو

يعني مي خواي بكي كه همه اين ها رو از ربيد دانلود كردي ؟ اين جوري كه خيلي سخته ! من كه مي رم روي كار تورنت ! بايد ببينم براي دانلود شبانه جه طوري هاست !

PC-PC
08-05-2009, 14:10
يعني مي خواي بكي كه همه اين ها رو از ربيد دانلود كردي ؟ اين جوري كه خيلي سخته ! من كه مي رم روي كار تورنت ! بايد ببينم براي دانلود شبانه جه طوري هاست !
آره مگه رپید چشه ؟
خیلی هم سرعتش بالاست
فعلا wowscape مشکل داره و پر از باگه
هر کی می خواد به من PM بده شرایط رو براش می فرستم البته اگه اشکالی نداره از نظر مدیران
اگر هم که داره پست من رو پاک کنید لطفا

bersam
08-05-2009, 14:20
بله با داشتن اكنت سرعتش بالاست! در ضمن اين كه مجبور نباشي كه دانلود شبانه انجام بدي !!!!!!!!!!

جون كه توي اصفهان يه كيم نت نامرد رو gir اوردم ميكه 15 تومن !!! 15 تومن به خاطر دو تا دي وي دي خيلي زياده ! و نمي صرفه ! بهتره كه دانلودش كنم ! البته يكي هم اومده و ميكه كه دو تا دي وي دي رو 4 تومن مي ده ! كه هنوز داره امروز و فردا مي كنه ! بلاخره تا فردا معلوم ميشه !

Kolang
08-05-2009, 14:20
سلام
قبلا یکی از دوستان بود که می خواست دی وی دی هاشو در اختیار دیگران قرار بده
هر کی داره لطفا این کارو انجام بده هزینشم می دیم
احتمالا بزودی از قبلشم شلوغ تر بشه و متاسفانه پرباگ تر و پر لگ تر : دی


ببخشید، یه سوال!!!
مگه توی بازار نیست این بازی؟

بچه های اصفهانی، اگه خواستن به من پی ام بدن
نصب شده و پچ شدش رو من دارم... حدود 12.5 گیگ شده

فکر کنم 4 تا دی وی دی بشه...

PC-PC
08-05-2009, 14:41
نه نیستش
یعنی من که نه دیدم
بله کلا 12 گیگ میشه خود بازیش 12 گیگه و حدودا 500 مگ هم پچ هایی که برای بازی نیازه
ولی من که می گم خیلی عجله نکنید الان wowscape پر از مشکله
در هر صورت هر کی خواست به من PM بزنه

mansour5550
08-05-2009, 15:30
سلام من patch lk رو میخام هر کی داره فوری میخام هزینشام هر چی باشه میدم ممنون

moj divane
08-05-2009, 18:09
این سایت برای خرید

g a m e 4 u . i r

اینم برای دانلود تک تک پچ ها



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kianescence
08-05-2009, 21:23
سلام کسی اینجا با برنامه wpe pro کار کرده لطفاً آموزش رو بزارین ممنون

learnt
09-05-2009, 00:54
من تا ورژن تا 3.0.9 و پچهای 3.1.0 و 3.1.1 را دارم .

هرکی میخواد توی شیراز pm بده . 4 DVD هیست . قیمتش توافقی !!

mehrdad_ati
09-05-2009, 09:38
سلام من تازه کارم و 1 سوال داشتم

من رفتم پیش یک نفر ( که بالای سرش علامت تعجب داشت) و اون بهم یک ماموریت داد و گفت باید بری با رئیسم صحبت کنی و از این حرفها اما من از کجا بدونم رئیسش کجاست ؟

moj divane
09-05-2009, 12:53
سلام من تازه کارم و 1 سوال داشتم

من رفتم پیش یک نفر ( که بالای سرش علامت تعجب داشت) و اون بهم یک ماموریت داد و گفت باید بری با رئیسم صحبت کنی و از این حرفها اما من از کجا بدونم رئیسش کجاست ؟


چطوره 10 صفحه اول سایت رو مطالعه کنی.

mehrdad_ati
09-05-2009, 13:19
نیست ! یکی همینجا بگه

IceLord
09-05-2009, 13:24
سلام بچه ها

چطوره دوستانی که LK بازی می کنن لیست Addon ها شونو بزلرن.

راستی wowcrack رفت روی LK یا هنوز TBC هست؟

مرسی

anti_spy_swat
09-05-2009, 13:33
سلام دوستان
کسی نمی دونه چه به سره wow crack اومده؟

namx
09-05-2009, 14:04
wow crackرفت رو لیچ کینگ که ریلم لیچ برا scapegaimng اینه :

logon2.scapegaming.com

namx
09-05-2009, 14:05
سلام من تازه کارم و 1 سوال داشتم

من رفتم پیش یک نفر ( که بالای سرش علامت تعجب داشت) و اون بهم یک ماموریت داد و گفت باید بری با رئیسم صحبت کنی و از این حرفها اما من از کجا بدونم رئیسش کجاست ؟

باید تو خوده متن ماموریت گفته باشه که کجا باید بری و برای اسان تر کردن کار میتونی از quest helper استفاده کنی

ho0rezam
09-05-2009, 14:28
سلام به همه...
من توو کدوم ریلم wow-europe بازی کنم؟؟؟
kazzak - argent down - al'akir
کدومشون؟؟؟اگه ریلم بهتری هم هست بگین...
الان hero توو kazzak دارم...تو argent down هم ساختم...کدومو ببرم بالا؟؟؟

چقدر خلوته kazzak ???بعد چرا زده full???اونایی که full نیستن دیگه چی هستن؟؟؟البته شاید این کم بودن جمعیت ربط به سواله زیری که پرسیدم داشته باشه.

این calendar توویه بازی چیه؟؟؟یعنی فقط در زمان هایه خاصی میشه رفت inss???در بقیه ی روزها inss ها close میشن؟؟؟

amiraali
09-05-2009, 14:37
Wowcrack be Tarikh peyVast

amiraali
09-05-2009, 14:42
wowcrack koja raft?

anti_spy_swat
09-05-2009, 15:55
سلام پچ wow crack که شده LK چی هست؟ enGB ya enUS

va fekr konam 3.0.9 hastesh doroste?

bersam
09-05-2009, 15:58
wow crackرفت رو لیچ کینگ که ریلم لیچ برا scapegaimng اینه :

logon2.scapegaming.com

مطميني ؟ شنيدم كه WoW كرك رو دارن سخت افزار هاش رو ارتقا مي دن ... ولي اصلا توي realim list من نبودش ! قبلا داون ميشد ولي الان كه مشكوك مي زنه !!! هر جه سريع تر برم Woltk به نفع خودمه !!!!

amir60m
09-05-2009, 16:10
مطميني ؟ شنيدم كه WoW كرك رو دارن سخت افزار هاش رو ارتقا مي دن ... ولي اصلا توي realim list من نبودش ! قبلا داون ميشد ولي الان كه مشكوك مي زنه !!! هر جه سريع تر برم Woltk به نفع خودمه !!!!





ch shoi ay baba pas logon.scapegaming.com

moj divane
09-05-2009, 18:45
سلام من تازه کارم و 1 سوال داشتم

من رفتم پیش یک نفر ( که بالای سرش علامت تعجب داشت) و اون بهم یک ماموریت داد و گفت باید بری با رئیسم صحبت کنی و از این حرفها اما من از کجا بدونم رئیسش کجاست ؟


به اون ماموریت ها Quest میگن با انجام اونا xp ,و آیتم میگیری که
یکی از بهترین روش ها برای گرفتن xp و لول آپ کردنه
شما به ًQuest helper احتیاج دارین
می تونی در سایتهای زیر سرچ و دانلود کنی .
بعد دانلود در پوشه interface کپی کن و در صفحه انتخاب کاراکتر فعال کن .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akharwarbaz
09-05-2009, 21:46
خيلي مسخره شده wowscape

همه كوست ها باگ ان

!!!‌

من نميدونم چه فكري كردن كه سرور رو بردن رو lk

anti_spy_swat
09-05-2009, 21:56
salam aziz pls mishe begin patch wow scape chi hast?
enGB ya enUS? pls help me

loomina
09-05-2009, 22:31
در ضمن بزرگ ترين سرور ايراني هم راه افتاده:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akharwarbaz
10-05-2009, 00:15
--------------------------------------------------------------------------------

salam aziz pls mishe begin patch wow scape chi hast?
enGB ya enUS? pls help me
-------------------
3.0.9

PC-PC
10-05-2009, 04:33
salam aziz pls mishe begin patch wow scape chi hast?
enGB ya enUS? pls help me
enGB هستش و پچ هم که دوستمون فرمودند 3.0.9

mahdibozorg
10-05-2009, 14:55
سلام

دوستان کسی سرور لیچ کینگ خوب خارجی با پچ 3.9 یا 3.10 معرفی میکنه فان هم نباشه ممنون میشم

deltax
10-05-2009, 15:11
بچه ها من 3.0.9 lk دارم
اما هر وقت میخوام برم تو یه سرور 3.0.9 شروع میکنه به دانلود پچ 3.0.9 به 3.0.10 به حجم 800 مگ
چیکار کنم؟اگه اون سرور 3.0.9 پس چرا میخواد اپدیت کنه؟

Mostafa-Sabab
10-05-2009, 20:59
H e L p M e
از دوستان عزیز کمکی می خواستم که من موفق نمی شم و هر چقدر تلاش می کنم با آیدی های قبلیم بیام بالا نمیشه ؟؟؟؟؟:13:

Metalzadeh
10-05-2009, 21:43
پسورد قبلیتو بزن !

Hamed-Beckham
11-05-2009, 08:48
H e L p M e
از دوستان عزیز کمکی می خواستم که من موفق نمی شم و هر چقدر تلاش می کنم با آیدی های قبلیم بیام بالا نمیشه ؟؟؟؟؟:13:
مصطفی جان دارم واسه همه رو یک جا تو فروم Scape می نویسم !
نمی دونم چرا همه ی ما به این مشکل بر خوردیم !
بن که نشدیم ؟ :31::31::31: ای مصطفی هکر :27:

davoud roostaie
11-05-2009, 09:42
سلام
دوستان من تازه ورد واركرافت پچ 3.0.1 را گرفتم ميخوام آفلايم بازي كنم
شبيه ساز مجازي كه ميخوام استفاده كنم AC Web Ultimate Repack هستش
حالا براي تغيير realmist من چيكار كنم گفته به 127.0.0.1 تغيير بده من هم داخل realmist قرار دادمش اما باز هم به سرور كانكت نميشه.
از اون طرف سرور را هم تست كردم درسته
ميشه دوستان لطف كنند و نحوه تغيير realmist را به من بگم
پيشاپيش ممنونم:10:

ho0rezam
11-05-2009, 10:19
سلام...سلام...سلام.
این مشکل دوستایه منم بود که میگفتن نمیشه توو scapegaming بالا اومد.احتمال میدم که مشکلتون از تنظیمات باشه

پتچش که به 3.0.9 ارتقا داده شده.
realm هم تغییر کرده واسه این پتچ...یعنی الان ریلم به صورت زیر هست:
Logon2.scapegaming.com
اما نباید توو پوشه ی enGB ریلم لیست رو کپی کنید بلکه باید یه پوشه ی جدید بسازید به نام enUS و در اونجا این ریلم لیست رو کپی کنید...دوستایه من با این کار خیلی راحت on میشن و در حاله up کردن لولشون هستن

موفق باشید.

loomina
11-05-2009, 10:26
من يه مشكل دارم.
وقتي وارد بازي ميشم ميگه اپديت دانلود ميكنه و بعد مياد بيرون شروع ميكنه به دانلود و نصب كردن حجمش هم 3.1 گيگ هست!!:18:

ho0rezam
11-05-2009, 11:40
سلام.
آقا کسی نیمتونه به ما بگه بهترین realm تویه wow-europe چیه؟؟؟


حرفه ای باشه
ally و horde بالانس باشه
تعداد player ها هم زیاد باشه نسبت به بقیه ی realm ها

به طور معمول باید چقدر player توو realm هاییه wow-europe باشه؟؟؟

Mostafa-Sabab
11-05-2009, 13:32
پسورد قبلیتو بزن !
متاسفانه پسورد قبلیم رو فراموش کردم !
آیا میشه کاریش کرد؟؟؟:2:

danialshafaie
11-05-2009, 14:53
بچه ها يعني اگه من الان پچمو 3.0.8 كنم مي تونم دوباره تو scape بالا بيام؟

A'khz
11-05-2009, 15:56
متاسفانه پسورد قبلیم رو فراموش کردم !
آیا میشه کاریش کرد؟؟؟:2:
lost password بزن !i!i!i!i

ho0rezam
11-05-2009, 18:08
بچه ها يعني اگه من الان پچمو 3.0.8 كنم مي تونم دوباره تو scape بالا بيام؟

نه داداش...فقط پتچ 3.0.9

loomina
11-05-2009, 18:55
من يه مشكل دارم.
وقتي وارد بازي ميشم ميگه اپديت دانلود ميكنه و بعد مياد بيرون شروع ميكنه به دانلود و نصب كردن حجمش هم 3.1 گيگ هست!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا كسي جواب نميده؟:41:

Mostafa-Sabab
11-05-2009, 19:32
lost password بزن !i!i!i!i
M o T a V a J e H - N a S h O d A m

ho0rezam
11-05-2009, 21:47
M o T a V a J e H - N a S h O d A m
منظورش اینه که forget password رو بزنی:46:...یه صفحه باز میشه که از account name و emailت رو میخواد...email هم باید همونی باشه که موفع ثبت نام نوشته بودی...پسوردت برات فرستاده میشه.
شما توو scape gaming بازی میکنی؟؟؟اگه آره realm ر و تغییر دادی؟؟؟

bersam
11-05-2009, 21:52
من يه مشكل دارم.
وقتي وارد بازي ميشم ميگه اپديت دانلود ميكنه و بعد مياد بيرون شروع ميكنه به دانلود و نصب كردن حجمش هم 3.1 گيگ هست!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا كسي جواب نميده؟:41:

خب تو نبايد اوكي بزني ! يعني دانلود نبايد بكني !!! الان بج اصلي بليز 3.0.10 بايد باشه ! (يا 3.1.0) درست نمي دونم !!! ولي تو بايد فقط تا همون 3.0.9 كه مال سرورت هست رو داشته باشي و بج بعدي لازم نيست !

Blizzard
11-05-2009, 21:58
سلام.
آقا کسی نیمتونه به ما بگه بهترین realm تویه wow-europe چیه؟؟؟


حرفه ای باشه
ally و horde بالانس باشه
تعداد player ها هم زیاد باشه نسبت به بقیه ی realm ها

به طور معمول باید چقدر player توو realm هاییه wow-europe باشه؟؟؟



Kazzak فقط این Realm


هم سطح Horde و Alliance ها خیلی بالاست .مثلا Last Resort که ششمین guild خفن دنیاست تو این Realm هست.
بهترین مزیت نسبت A به H تقریبا 1 به 1.3 هست ودیگه اینکه یه چیزهایی رو فقط تو اینجور Realm ها می شه دید مثل دیدن T8.5 اونم تو روز اول Up شدن Patch 3.1 یا کسایی که tittle -----> Battle Master رو دارن .... خلاصه عالیه همیشه هم جمعیت Realm فول هست می شه گفت نزدیک به 20000 نفر همیشه Online هستن .

amiraali
12-05-2009, 00:32
Hi
in yani chi? kasi midone Help bede.
danlowd mishe ama nemire to server :((
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amiraali
12-05-2009, 00:36
agha kasi midone in ro chera mide ( ma ke nafahmidim ) cancel ham mikonam miad biron az id :(

ho0rezam
12-05-2009, 09:08
Kazzak فقط این Realm


هم سطح Horde و Alliance ها خیلی بالاست .مثلا Last Resort که ششمین guild خفن دنیاست تو این Realm هست.
بهترین مزیت نسبت A به H تقریبا 1 به 1.3 هست ودیگه اینکه یه چیزهایی رو فقط تو اینجور Realm ها می شه دید مثل دیدن T8.5 اونم تو روز اول Up شدن Patch 3.1 یا کسایی که tittle -----> Battle Master رو دارن .... خلاصه عالیه همیشه هم جمعیت Realm فول هست می شه گفت نزدیک به 20000 نفر همیشه Online هستن .

سلام داداش...ایول منم دارم توو همین ریلم lvl up میکنم...اطلاعاته آنچنانیی ازش نداشتم...اما چون این اسم تو ذهنم بود رفتم توو همین ریلم...راستی من الان account تریال گرفتم...به همین خاطره که نمیتونم همه ی پلیر هارو ببینم؟؟؟توو sw همهش 20 تا پلیر پرسه میزنن.البته wisp و yell هم نمیتونم بدم...پس بهتره برم account رو ثابتش کنم.

loomina
12-05-2009, 10:32
خب تو نبايد اوكي بزني ! يعني دانلود نبايد بكني !!! الان بج اصلي بليز 3.0.10 بايد باشه ! (يا 3.1.0) درست نمي دونم !!! ولي تو بايد فقط تا همون 3.0.9 كه مال سرورت هست رو داشته باشي و بج بعدي لازم نيست !

در اين صورت هم نميزاره بازي كنم!

AnGelS Of WaR
12-05-2009, 11:06
salam bar o bach khobin khoshin ? agha har ki ke wowscape <<crack>> bazi mikone ya naghle ghol mide lotfan esme hero hashono ham benevisan Ty

rootnt
12-05-2009, 11:14
در اين صورت هم نميزاره بازي كنم!
عزیز من شما luncher رو اجرا می کنی که اینجوری می شه
برو تو همون جایی که wow رو نصب کردی و برنامه wow.exe رو اجرا کن

danialshafaie
12-05-2009, 11:27
بچه ها من wotlk رو از كجا گير بيارم؟تو تهران؟هر وقت پچه سرور عوض مي شه اين مشكلو دارم اخه من dial up هستم

bersam
12-05-2009, 14:00
بچه ها من wotlk رو از كجا گير بيارم؟تو تهران؟هر وقت پچه سرور عوض مي شه اين مشكلو دارم اخه من dial up هستم

ما كه اصفهاني هستيم ولي مي كن يه بازار به اسم وليعصر توي تهران هست كه اين خنزر بنزر ها رو مي فروشه !!!

dontsee
12-05-2009, 16:06
من کل بازی رو همراه با پچ هاش دنلود کردم هرکس میخواد پی ام بده

ZEDEHAL DEGE
12-05-2009, 17:40
سلام من تو يه فروشگاه اينا رو ديدم واسه فروش همينا رو بايد بخرم؟همشو يا يكيشو؟؟؟اينا پچاي بازيه چيه؟
اين wotlk و چيزاي ديگه كه ميگن پچاي اين بازيه؟:23::17:
Warcaft 3
Warcraft 3 : frozen throne
World Of Warcraft
World of warcraft : the burning crusade

تو عنوان تاپيك نوشته اموزش و ارائه خوب كجا ارائه ميده؟:10:
خوب بود يكي اين بازي محبوبو تو پي سي ورلد واسه فروش ميذاشت وقتي 500 صفحه بحث داشته

bersam
12-05-2009, 17:58
سلام من تو يه فروشگاه اينا رو ديدم واسه فروش همينا رو بايد بخرم؟همشو يا يكيشو؟؟؟اينا پچاي بازيه چيه؟
اين wotlk و چيزاي ديگه كه ميگن پچاي اين بازيه؟:23::17:
Warcaft 3
Warcraft 3 : frozen throne
World Of Warcraft
World of warcraft : the burning crusade

خيج كدوم اينا به دردت نمي خوره !!! دو تا اولي كه يه بازي ديكه هست و سبكش استراتزيكه !!!
دوميه هم يه بج از همون هست !
سومي همين بازي هست كه ما مي كنيم ولي خيلي قديميه ! يعني اولين نسخه اي كه اومده تو بازار از اين بوده !!!
دومي هم بج 2 ي همين بازي هست ! ولي جون الان ديكه رفته روي 3 كسي اينو بازي نمي كنه !

شما بايد بازي World Of Warcraft : Wich King يا همون خشم بادشاه رو بخري ! كه بهتره با بج هاش باشه جون بج هاش هم خودش يك كيكي ميشه !!! جديد ترين بج سرور بليزارد 3.1 هست ولي بهتره تا 3.0.9 رو داشته باشي !!! D:

----
ما هم به لطف Kolang خان اين بازي رو كرفتيم ! و الان هم دنبال يه سرور خوب مي كرديم ! جون كه مي كن WoW scape خز شده !

ho0rezam
12-05-2009, 19:10
خوب بود يكي اين بازي محبوبو تو پي سي ورلد واسه فروش ميذاشت وقتي 500 صفحه بحث داشته
آخ گفتی...من کلی واسه مدیر ها pm گذاشتم که آقایون...به خدا همچین تاپیکی هست و بهتره که این بازی بره توو فروشگاه.اما نشد که نشد.

در ضمن بد نبود همینجا کارت های شارژ بازی رو هم میفروختن.

ho0rezam
12-05-2009, 19:17
در اين صورت هم نميزاره بازي كنم!

عزیز من شما luncher رو اجرا می کنی که اینجوری می شه
برو تو همون جایی که wow رو نصب کردی و برنامه wow.exe رو اجرا کن

اگه خوده wow.exe رو هم بزنه همین مشکل براش هست...چون patchش با سروری که میخواد توش بره نمیخونه...شک نکن مشکل همینه...منم همین مشکل رو داشتم...اینفدر پتچ هارو DL کردم تا بالاخره رفت توو بازی...اگه پتچت با سرورت بخونه،هیچ وقت این تصویر نمیاد.
اگه پتچ رو داری...پس realmlist رو اشتباه وارد کردی و رویه یه سرور دیگه هست که اونم پتچ بالاتری رو میخواد

bersam
12-05-2009, 20:05
اگه خوده wow.exe رو هم بزنه همین مشکل براش هست...چون patchش با سروری که میخواد توش بره نمیخونه...شک نکن مشکل همینه...منم همین مشکل رو داشتم...اینفدر پتچ هارو DL کردم تا بالاخره رفت توو بازی...اگه پتچت با سرورت بخونه،هیچ وقت این تصویر نمیاد.
اگه پتچ رو داری...پس realmlist رو اشتباه وارد کردی و رویه یه سرور دیگه هست که اونم پتچ بالاتری رو میخواد
يكي از بجه ها به اسم jigsa (كه قبلا اين جا رو مي جرخوند) كارت بليزارد و سي دي هاي اصل رو مي فروخت ! مثل اين كه استعفا داده !!!

bersam
12-05-2009, 20:13
اقايون يه سوال در مورد اين ورزن جديد ! از كجا بايد اين realim ش رو تغيير بدم ؟

Blizzard
12-05-2009, 20:46
سلام داداش...ایول منم دارم توو همین ریلم lvl up میکنم...اطلاعاته آنچنانیی ازش نداشتم...اما چون این اسم تو ذهنم بود رفتم توو همین ریلم...راستی من الان account تریال گرفتم...به همین خاطره که نمیتونم همه ی پلیر هارو ببینم؟؟؟توو sw همهش 20 تا پلیر پرسه میزنن.البته wisp و yell هم نمیتونم بدم...پس بهتره برم account رو ثابتش کنم.


سلام.
Trial چند تا محدودیت داره مثلا فقط تا لول 20 می تونی lvl up کنی و نمی تونی Trade کنی و یا Mail Box باز کنی و همین طور که خودت گفتی نمی شه به کسی Whisper داد یا General چت کرد .... باید بگم دیدن تعداد Player ها ربطی به نوع اکانت نداره ... شاید تو اون زمانی که شما Stormwind بودی جمعیت زیادی اونجا نبودن .اکثرآ ملت میرن Dalaran .... یه راه خوب واسه check کردن تعداد Player ها اینکه بری Auction House رو چک کنی ... معمولا تو یه Realm خوب حداقل 15000 تا Item تو AH هست ... البته باید بگم تو Kazzak نسبت Horde ها کمی بیشتر از Alliance هاست و Horde ها کمی خوف ترن .اولش فکر کردم می خوای Horde انتخاب کنی ، چون فکر می کردم مثل من و بقیه دوستام عاشق Horde و مخصوصآ این جمله باشی : For The Horde .... از این حرف ها که بگذریم باید بگم Alliance های kazzak به اندازه Horde ها قوی هستن و خیلی خفن هستن. خوب بهتره این عکس هارو ببینی تا بهتر متوجه بشی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



خوب عکس بالا مربوط به Ranking بهترین Guild های دنیاست که Last Resort که یه گیلد Horde هست Rank ششم رو داره ....
حالا اینو ببین


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


خو این عکس هم ادامه همون Ranking هست و همون طور که می بینی گیلد Vortex مقام 39 رو در بین همه Guild های دنیا رو داره ... واسه یه Realm دو تا Guild با این Ranking واقعا خیلی خیلی عالیه
واین عکس پایینی هم مربوط به Ranking گیلدها در خود Kazzak هست .... تو هیچ Realm یی اینطوری Horde و Alliance ها با هم برابر نیستن


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در پایان هم اگه Game Card یا TBC و یا WotLK خواستی به خودم بگو تا اونایی که مناسب ترین قیمت رو تو ایران میدن بهت معرفی کنم .
خوب فکر کنم خیلی صحبت کردم تا بعد Bye Bye :20:

Blizzard
12-05-2009, 20:55
راستی باید بگم تا چند وقت دیگه منم می خوام بیام Kazzak و اونجا یه Death knight بسازم .... ،می خوام ببینم این Alliance که می گن چیه ، چون از زمانی که یادمه Horde بودم و الان هم تو Realm خودم یعنی Magtheridon فقط Horde می بینی .... بیام ببینم بازی کردن با نژادهای سوسول و خوشکل و خوش تیپ Alliance چه حالی داره .

Blizzard
12-05-2009, 21:02
اقايون يه سوال در مورد اين ورزن جديد ! از كجا بايد اين realim ش رو تغيير بدم ؟
سلام .
برو تو پوشه EnGB اگه از ورژن Eu استفاده می کنی .فایل مربوط به Realm list اونجاس .

ho0rezam
12-05-2009, 21:57
داداش blizzard دمت گرم...اطلاعاتت خیلی عالی بودن...پس همینو لول آپش کنم بهتر باشه.
منم احتمال دادم که ملت توو dalaran باشن...چون چند تا از /w ها که ppl واسه raid میخواستن از همونجا بود...اما به نظر میاد دیگه SW طرفدار نداشته باشه...چون هر وقت رفتم تهه تهش 30 تا Player داشتن دور میزدن(حیف من عاشق sw هستم...dalaran رو هم دیدم با معماریش اصلا حال نمیکنم:31::31:)

اما واقعا که لذت اصلی توو blizzard هست...الان که دارم لول آپ میکنم بیشتر از لول آپ هایه سرور های free داره بهم حال میده...این spell هایه npc ها خیلی واسم جالبه:5:توو سرور هایه free باس ها spell نمیزدن چه برسه به npc هاش...ارزش گلد هم واقعا اینجا بالاست.legion که realm خفن scapegaming هست فک کنم easy بلیزارد میشه:31::31:

راستی من الان اول classic رو میخوام که برم تا 60...بعدشم tbc و تا 70...بعد هم که wotlk و 80 دیگه.شنیدم اگه این روش رو رعایت کنم 90 روزه میشه شارژم. یعنی هر کدوم 30day بهم میدن.درسته؟؟؟


آقا الان cd key کلاسیک چنده؟؟؟از سایت هایه خارجی میگیری؟؟؟منم الان مشکلم خرید اینترنتیه و paypal و تبدیل پولمون به دلار...یه جا دیدم 11.57 میداد کلاسیک رو.چجوری میتونی واسم گیر بیاری؟؟؟توو تهران هستی داداش؟؟؟جایی رو میشناسی بگو به به فامیلام بسپرم که برام بگیرن

البته امروز رفتم گیم نتی که کارش همین بود.با خودم گفتم حالا اگه 12 دلاری هم بگیرم که هر دلاری هم 1200 حساب کنم میشه 14400 که اونم رندش کردم و 15 تومان رو گفتم خدا بده برکت:31::31:
رفتیم و صحبت کردیم...دیدم طرف میخواد بتیغونه بدجور...آخه اون چند حساب کرده هر دلار رو که گفته چون شمایی 20 تومن؟؟؟معلوم نبود اگه من نبودم چند میخواست بگیره؟؟؟:31::31::31:

IceLord
12-05-2009, 23:26
سلام

به بر و بچ wow باز

دوستان کمک برسونن. به سختی به دنبال یک عدد DVD نصب wotlk enGB هستیم.
در صورت تمایل همکاری فرمایید.
متشکریم :دی

babak_2005
13-05-2009, 00:31
با سلام

من ورژن 3.0.1 رو دانلود کردم . می خواستم این بازی رو تو کافی نت به صورت آفلاین تحت شبکه اجرا کنم . ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .

Demon_lord2008
13-05-2009, 09:12
داداش blizzard دمت گرم...اطلاعاتت خیلی عالی بودن...پس همینو لول آپش کنم بهتر باشه.
منم احتمال دادم که ملت توو dalaran باشن...چون چند تا از /w ها که ppl واسه raid میخواستن از همونجا بود...اما به نظر میاد دیگه SW طرفدار نداشته باشه...چون هر وقت رفتم تهه تهش 30 تا Player داشتن دور میزدن(حیف من عاشق sw هستم...dalaran رو هم دیدم با معماریش اصلا حال نمیکنم:31::31:)

اما واقعا که لذت اصلی توو blizzard هست...الان که دارم لول آپ میکنم بیشتر از لول آپ هایه سرور های free داره بهم حال میده...این spell هایه npc ها خیلی واسم جالبه:5:توو سرور هایه free باس ها spell نمیزدن چه برسه به npc هاش...ارزش گلد هم واقعا اینجا بالاست.legion که realm خفن scapegaming هست فک کنم easy بلیزارد میشه:31::31:

راستی من الان اول classic رو میخوام که برم تا 60...بعدشم tbc و تا 70...بعد هم که wotlk و 80 دیگه.شنیدم اگه این روش رو رعایت کنم 90 روزه میشه شارژم. یعنی هر کدوم 30day بهم میدن.درسته؟؟؟


آقا الان cd key کلاسیک چنده؟؟؟از سایت هایه خارجی میگیری؟؟؟منم الان مشکلم خرید اینترنتیه و paypal و تبدیل پولمون به دلار...یه جا دیدم 11.57 میداد کلاسیک رو.چجوری میتونی واسم گیر بیاری؟؟؟توو تهران هستی داداش؟؟؟جایی رو میشناسی بگو به به فامیلام بسپرم که برام بگیرن

البته امروز رفتم گیم نتی که کارش همین بود.با خودم گفتم حالا اگه 12 دلاری هم بگیرم که هر دلاری هم 1200 حساب کنم میشه 14400 که اونم رندش کردم و 15 تومان رو گفتم خدا بده برکت:31::31:
رفتیم و صحبت کردیم...دیدم طرف میخواد بتیغونه بدجور...آخه اون چند حساب کرده هر دلار رو که گفته چون شمایی 20 تومن؟؟؟معلوم نبود اگه من نبودم چند میخواست بگیره؟؟؟:31::31::31:
نه عزیز شما فقط با خرید Classic میتونی 30 روز به صورت Free بازی کنی برای خرید BC + Wotlk بهت Free نمیده
راستی Blizzard اسم هیروت توی Maghtheridon چیه ؟ چون من تو Maghtheridon بازی می کنم .

MORTAZA.2FUN
13-05-2009, 10:08
سلام به همه ي عزيزان توي تاپيك
بعضي از دوستان موقعي كه وارد بازي مي شن و يوزر و پس خودشون رو وارد مي كنند مي گه كه درست نيست و به سايت مراجعه كنيد .
براي حل اين مشكل 4 روش و جود داره شما اينا رو به ترتيب انجام بديد با يكيش مطمئنا جواب مي گيرين (براي اطلاع بيشتر خيلي از دوستان من كه wow ميزن اين كارا رو كردن وبا يكي از اين ها جواب گرفتن.)
1- شما اگه ديدي پسي رو كه مي زنيد ميگه اشتباهي هستش شما بايد پس قبلي كه قبل از اين پس داشتين رو بزنيد .
2- شما بايد 2الي 3 بار پس غلط وارد كنيد بعد از اون پس خودتون رو وارد كنيد تا به بازي بريد .
3-شما بايد بريد به سايت scapegaming واز اون جا اكانت خودتون رو باز كنيد و از منوي بالا اولين گزينه يعني
enable/disble exspansions واون جا يه تيكي هست شما بايد اون برداريد .
4- در اخرين مرحله اگه اين سه روش نشد برييد و پسوردتون رو عوض كنيد.
البته اين دو روش اخر به گفته ي سايت هستش .
نكته:اگر با هيچ كدام از اين ها عمل نشد بايد با اكانت خود خداحافظي كنيد اين رو هم در ادامه گفته هاي سايت (يعني دو روش تخر )سايت گفته كه غير از اين دو روش ديگه كاري نميشه كرد .

loomina
13-05-2009, 11:02
با پچ 3.1 ميشه تو سروري كه پچش 2.4 هست بازي كرد؟:13:

ho0rezam
13-05-2009, 11:19
با پچ 3.1 ميشه تو سروري كه پچش 2.4 هست بازي كرد؟:13:
نه داداش...نمیتونی بازی کنی.

ZEDEHAL DEGE
13-05-2009, 16:41
سلام من این wrath of the lich king رو گرفتم ولی من دیال اپم حالا این پچا رو باید چکا کنم؟
میشه اسم پچاشو بگین ببینم میتونم از بازار تهیه کنم
این GN همون گیم نته؟در ضمن تو گیم نتا واسه خودشون نصب کردن دیگه خوب این ینی چی؟من برم کیسشونو بدزدم؟یا بک اپ بگیرم ؟

Demon_lord2008
13-05-2009, 17:03
سلام من این wrath of the lich king رو گرفتم ولی من دیال اپم حالا این پچا رو باید چکا کنم؟
میشه اسم پچاشو بگین ببینم میتونم از بازار تهیه کنم

اکثر GNاهای Online دارن پچ رو .

amiraali
13-05-2009, 17:44
salam
HAR KASI KE MAYEL HAST BE BLIZZARD BERE YA DAR MOREDE GHEYMAT HA YA KHARID VA SABTE ACCUNTE KHOD SOAL DARE ID (REZA_MMX) ADD KONE TO YAHOO TAMAME KARHAYE BLIZARD RO MITONE ANJAM BEDE A'AM AZSTANDARD _TBC_WOTLK ID YAHOO MAN HAM POTY_FAR@YAHOO.COM AGAR KARI DASHTID DAR MOREDE BLIZZARD ADD KONID JAVAB MIDAM OK bYE

GOODnIGHT

loomina
13-05-2009, 17:46
نه داداش...نمیتونی بازی کنی.
پ