PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

1001799
02-03-2009, 22:54
درسته من همين مشكل داشتم

Cain
03-03-2009, 04:41
از بین نسخه اروپایی (eu) و نسخه US کدوم بهتره...میخوام سریال بخرم کدوم رو بخرم؟ و چرا؟ لطفا راهنمایی کنید...


دیگه اینکه می‌تونم با سریال WotLK برای eu و خود Wow با سریال US بازی کنم؟

سلام عزیز.
نسخه اروپایی بگیر چون به ایران نزدیکتره و lag کمترمیشه . و هر سریال باید هم نسخه WoW باشه . با اکانت eu نمیشه تو wow us بازی کرد .
راستی اگه اومدی eu بیا Realm burning steppes . من اونجا بازی میکنم . Graveless

Cain
03-03-2009, 05:35
سلام به همه.آقا ما تا حالا 8تا سوال پرسیدیم حتی یه دونشم جواب ندادن ترخدا این یکی رو جواب بدید.
من شغله blacksmithing رو تا450 رسوندم.اما حالا بیشتره itemهایی رو که میسازم نه تنه به کسی نمیده حتی رو خودم هم نمیندازه و زیره اسلحه این پیغام رو نوشته Requires Weaponsmith و روی یه سری از لباسها پیغامه Requires Master Hammersmith رو میده.تو رو خدا بگید این مشکل
رو اینجا همه دارن:19::19::19:



سلام .
برای BlackSmithing ما 2 تا زیر شاخه داریم : Weaponsmith---Armorsmith
که میشه از راه انجام دادن Quest یاد گرفت . البته به دلخواه میشه Weapon یا Armoramith شد و یا اصلا هیچکدوم . هر 2 رو نمیشه با هم بود فقط 1.
برای Armorsmith باید Quest زیر را انجام بدی : اگه NPC این Quest رو نمیده حتما دیگر Quest ها رو که NPCهای کنارش میدن انجام بده تا Quest برات ازاد بشه . البته اگه میخوای Armorsmith بشی فقط Questهایی رو انجام بده که میگه Armor بساز و برای Weaponsmith هم Questهایی رو انجام بده که Weapon میخواد !
The Art of the Armorsmith کی این Quest رو این NPC میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Weaponsmith سه زیر شاخه داره : Swordsmith---Hammersmith--Axesmith که حتما باید Weaponsmith باشی تا بتونی یکی از این 3تا بشی!
The Way of the Weaponsmith کی این Quest رو این NPC میده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه Weaponsmith شدی:
Hammersmith : با این NPC حرف بزن نازی به Quest نداره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Axesmith : با این NPC حرف بزن نازی به Quest نداره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Swordsmith : با این NPC حرف بزن نازی به Quest نداره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه Quest ایتمی ازت خواست که بلد نیستی بسازی ::: از اره Quest باید Plane یا همون نامه که Learn میکنه رو بدست اورد . میتونی ایتم رو توی این سایت Search کنی و ببینی که از کجا میشه گیرش اورد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که این کمکت کنه.
اگه دوباره مشکلی تو Blacksmithing یا هر چیزه دیگه ای بود مطرح کن .

Cain
03-03-2009, 05:39
سایتی برای دانلود Patch :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در Engb و Enus بودن Patch دقت کنید که مشابه WoW شما باشه .
Engb یا Patch uk هر دو مشابه هستن : اروپایی .

Cain
03-03-2009, 06:23
سلام من همه پچهای woltk تا 3.0.9 رو از طریق Luncher دانلود کردم و بعد از نصب ورژن wow رو میزنه 3.0.9 ولی زمانیکه توی سرورهای 3.0.9 میخوام login کنم پیام میده که woltk روی سیستم من وجود نداره . در ضمن الان که همه پچها رو با حجم حدود 2 گیگ نصب کردم . حجم بازی نسبت به 2.4.3 فقط 300 مگ اضافه شده . الان 8.29 گیگه .
کسی در این زمینه اطلاعی داره و میدونه که من کجا رو اشتباه میکنم ؟

سلام.
شما اصلا Patch Wrath of The Lich King رو دانلود نکردی .
Patch WOTLK : حدود 1.8Gb حجم داره که بعد از نصب WoW شما میشه تقریبا 12.5gb
من یه File برات اپلود میکنم تا بتونی دانلود کنی . بعد از دانلود File رو اجرا کن و Wrath of The Lich King رو انتخاب کن تا WoW شما به Wrath of Lich King تبدیل بشه . باید بگم که هر چی Version WoW شما بالاتر باشه این برنامه Fileهای کمتری رو دانلود میکنه . پس حتما حواست باشه که اگر 2تا WoW داری ممکنه اونی رو update کنه که قدیمیتره در نتیجه بیشتر طول میکشه !
اگه اینترنت سرعت بالا نداری بگو تا یه کس دیگه واست دانلود کنه . چون حدود 4Gb باید دانلود بشه ! اگه میخوای بدی که واست دانلود کنن حتما بادت باشه که WoW رو هم بهش بدی اگر نه 12.5gb دانلود میشه !
نحوه دانلود هی به صورت Torrent بوده ولی با سرعت بالا .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این File فقط برای Version اروپایی میباشد !

IceLord
03-03-2009, 13:59
سلام عزیز

فایل های دانلودی رو کجا ذخیره میکنه؟ برای استفاده های بعدی میگم.

Ahmad-I
03-03-2009, 14:36
World Of WarCraft

Tribal Wars : W21 (425 | 658) K64
این یعنی چی ؟

*Ali*
03-03-2009, 14:44
کسی لینک دانلود 1.0.0 Wow classic رو داره ؟ برای آموزش نیازش دارم.

Cain
03-03-2009, 15:47
سلام عزیز

فایل های دانلودی رو کجا ذخیره میکنه؟ برای استفاده های بعدی میگم.

اگه WoW تو سیستم داشته باشی همون WoW رو Update میکنه اما اگه نداری کل WoW رو دانلود میکنه . ولی Setup رو نگه نمیداره .
در ضمن این برنامه ماله خود شرکت Blizzard میباشد .

Unholy
03-03-2009, 16:41
کسی میتونه wpe رو رو یه جایی غیر از rapid share آپلود کنه ؟ بی زحمت آپش کنید لازم دارملینکشو هم یادتون نره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ahmad-I
03-03-2009, 17:09
چه خبر از ورد

Ahmad-I
03-03-2009, 17:29
کی از ورد خبر داره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Ali*
03-03-2009, 17:40
آقا برای چندمین بار میگم به دلیل پست های مکرر عزیزان تازه کار برای نحوه بازی کردن یه آموزش کامل از بازی تهیه کردم که قراره به پست اول اضافه بشه هنوز کاملا تموم نشده ولی با کمک دوستان میشه کاملش کرد اگه کسی میخواد کمکم کنه باهام تماس بگیره اگه که نه میگم آموزشو بذارن توی پست اول

Cain
03-03-2009, 18:44
کسی میتونه wpe رو رو یه جایی غیر از rapid share آپلود کنه ؟ بی زحمت آپش کنید لازم دارملینکشو هم یادتون نره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

واست اپلود کردم :
Wpe pro :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Permedit :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز Wpe pro یه ---- Tool میباشد پس اگر Antivirus داری Disable کن چون Antivirusها این برنامه را به دلیل کاربرد در هک , یک ویروس به نام HackTool.Win32.Sniffer.WpePro.a می شناسند !

Cain
03-03-2009, 20:21
سایتی برای چگونگی اسان اسکیل دادن Professions :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتی برای دانلود Addons :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز Patch 3.1.0 نیومده ولی میشه در لینک زیر تغیرات و اضافه شده ها رو دید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

82686064
04-03-2009, 12:47
سلام
من یه مشکل داشتم که میخواستم اگه میشه کمکم کنید
من بازی رو از ورژن 2.4.3 آپدیت کردم به 3.0.9 ورژن اروپایی هم هست
به این صورت که ابتدا به 3.0.1 بعد 3.0.2 بعد به 3.0.3 و بعد به 3.0.8 و 3.0.8a و در نهایت به 3.0.9
پس زمینه بازی به lich king تغییر کرده و ورژن بازی رو هم درست نشون میده
تو هر سروری هم که اکانت میسازم وارد اکانت میشه و وقتی که میخوام از قسمت change realm یکی از realm ها رو انتخاب کنم پیغام میده که بازی شما باید به لیچ کینگ آپدیت بشه یه تصویر از پیغام هم براتون میزارم .
اگه میشه زود راهنمایی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cain
04-03-2009, 14:26
سلام
من یه مشکل داشتم که میخواستم اگه میشه کمکم کنید
من بازی رو از ورژن 2.4.3 آپدیت کردم به 3.0.9 ورژن اروپایی هم هست
به این صورت که ابتدا به 3.0.1 بعد 3.0.2 بعد به 3.0.3 و بعد به 3.0.8 و 3.0.8a و در نهایت به 3.0.9
پس زمینه بازی به lich king تغییر کرده و ورژن بازی رو هم درست نشون میده
تو هر سروری هم که اکانت میسازم وارد اکانت میشه و وقتی که میخوام از قسمت change realm یکی از realm ها رو انتخاب کنم پیغام میده که بازی شما باید به لیچ کینگ آپدیت بشه یه تصویر از پیغام هم براتون میزارم .
اگه میشه زود راهنمایی کنید .

دوست عزیز در چند پست قبلی گفتم که WoW شما باید 12.5گیگابایت باشه تا شامل Wrath باشه !
که خود پتچ Wrath 1.8گیگابایت .
شما Patch Wrath رو نصب نکرده و اقدام به Update کردن کردید .
حالا شاید سوال کنی که چرا تو Main Menu نوشته Wrath of lich king ::: چون Patch 3 رو نسب کردی در نتیجه Main Menu تو تغییر کرده و این به این معنا نیست که شما Patch Wrath رو نسب کردید .
توی چندتا پست قبل File جهت دانلود Wrath رو گزاشتم .

namx
04-03-2009, 17:03
اقا یه سوال چطوری میشه از پچ 3 به پچ 2.4.3 انتقال داد ؟؟

namx
04-03-2009, 17:05
دوست عزیز در چند پست قبلی گفتم که wow شما باید 12.5گیگابایت باشه تا شامل wrath باشه !
که خود پتچ wrath 1.8گیگابایت .
شما patch wrath رو نصب نکرده و اقدام به update کردن کردید .
حالا شاید سوال کنی که چرا تو main menu نوشته wrath of lich king ::: چون patch 3 رو نسب کردی در نتیجه main menu تو تغییر کرده و این به این معنا نیست که شما patch wrath رو نسب کردید .
توی چندتا پست قبل file جهت دانلود wrath رو گزاشتم .

نه عزیزم خوده wotlk حجمش 7.77 گیگ هست اونی که 1.8 هست کامل نیست

82686064
04-03-2009, 19:16
دوست عزیز در چند پست قبلی گفتم که WoW شما باید 12.5گیگابایت باشه تا شامل Wrath باشه !
که خود پتچ Wrath 1.8گیگابایت .
شما Patch Wrath رو نصب نکرده و اقدام به Update کردن کردید .
حالا شاید سوال کنی که چرا تو Main Menu نوشته Wrath of lich king ::: چون Patch 3 رو نسب کردی در نتیجه Main Menu تو تغییر کرده و این به این معنا نیست که شما Patch Wrath رو نسب کردید .
توی چندتا پست قبل File جهت دانلود Wrath رو گزاشتم .

من این فایل رو که گذاشته بودید دانلود کردم و اجرا کردم رفت برای دانلود و حدود 1 ساعت نوشته بود طول میکشه تا دانلود بشه ولی به هر که گفتم گفت این فایل اصلی نیست.
اگر مطمئن هستید تا من بزارم دانلود و اگر غیر از این راه حل دیگه ای هم هست بگین ممنون میشم
یکی از بچه ها میگفت دو سه تا فایل هست تو پوشه data به نام های lich king و از این جور چیزا که حدود 200 یا 300 مگابایت هست اگه کسی این رو هم میدونه و امتحان کرده تا من بگردم فایلش رو پیدا کنم

eMs
04-03-2009, 21:37
اقا یه سوال چطوری میشه از پچ 3 به پچ 2.4.3 انتقال داد ؟؟

نمیشه . . . . . نمیشه

Cain
05-03-2009, 08:03
نه عزیزم خوده wotlk حجمش 7.77 گیگ هست اونی که 1.8 هست کامل نیست

اره دوست عزیز . DvD رو گزاشتم و دیدم که7.7 گیگابایت بود و اینی رو که میگفتم نسخه Beta بود .

ولی درکل با WoW Installer میشه همه اینو Download کرد قابلیت Resume هم داره فقط کافیه که Address مکان Download رو ثابت بدید .

Cain
05-03-2009, 08:57
اقا یه سوال چطوری میشه از پچ 3 به پچ 2.4.3 انتقال داد ؟؟

به Forum زیر برو و Register کن . اونجا اموزش داده .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

brain
05-03-2009, 11:05
سلام به WOW بازان ! :31:

چندتا سواله مهم دارم ، ممنون میشم جوابمو بدید :

یه زمانی ما WoW بازی میکردیم اونم پچ 1.5 (صدسال پیش :31:) اون موقع ولش کردیم تا الان که میخوایم بریم تو کارش :31:

-الان من تا آخرین پچ بازی رو دارم ، فقط پچ نسخه ی بعدی ینی خشم لیچ کینگ رو ندارم ، از کجا میتونم دانلود کنم (لینک مستقیم)

-------------
چندتا سوال درمورد خشم لیچ کینگ دارم :

-کلا فرق های خیلی باحالی که کرده چیه ؟؟ (یه توضیح مختصر و مفید اگه تونستید)
-------------
-مهم ترین و کاربردی ترین add ons هایی که برای شروع نیازه چیا هستن ؟؟
-------------

-راهی وجود داره که بدونه کشتن کسی یا حیوونی xp جمع کنیم ؟؟ ( مثلا کار کنیم و غیره ) ( یا مثلا qu هایی که مربوط به کشتن نباشه )

-------------
-این درسته که تو خشم لیچ کینگ میشه سوار همه چی شد ( هر حیوونی )

خب فعلا بسه ، ببخشید سرتونو درد آوردم :31:

namx
05-03-2009, 14:28
سلام به WOW بازان ! :31:

چندتا سواله مهم دارم ، ممنون میشم جوابمو بدید :

یه زمانی ما WoW بازی میکردیم اونم پچ 1.5 (صدسال پیش :31:) اون موقع ولش کردیم تا الان که میخوایم بریم تو کارش :31:

-الان من تا آخرین پچ بازی رو دارم ، فقط پچ نسخه ی بعدی ینی خشم لیچ کینگ رو ندارم ، از کجا میتونم دانلود کنم (لینک مستقیم)

-------------
چندتا سوال درمورد خشم لیچ کینگ دارم :

-کلا فرق های خیلی باحالی که کرده چیه ؟؟ (یه توضیح مختصر و مفید اگه تونستید)
-------------
-مهم ترین و کاربردی ترین add ons هایی که برای شروع نیازه چیا هستن ؟؟
-------------

-راهی وجود داره که بدونه کشتن کسی یا حیوونی xp جمع کنیم ؟؟ ( مثلا کار کنیم و غیره ) ( یا مثلا qu هایی که مربوط به کشتن نباشه )

-------------
-این درسته که تو خشم لیچ کینگ میشه سوار همه چی شد ( هر حیوونی )

خب فعلا بسه ، ببخشید سرتونو درد آوردم :31:
به نظر من بخر چون حدود 7 گیگ هست
:دی بیشتر این چیزایی که گفتی تو همون پچ 2 هم وجود داره ولی فرق هایی که با پچ 2 کرده ایناس :
warrior میتونه 2 تا two hand بگیره همه میتونن اژدها سوار شن البته ماله لول 80 . یه کلاس جدید اضافه شده . تمام spell ها اپدیت شده

Unholy
05-03-2009, 14:43
کسی میدونه ریلم لیست رو برای wowscape چی باید بنویسیم
من نوشتم set realm list :logon.wowscape.net
درسته ؟ اگه درسته میدونید چرا وقتی وارد بازی میشم وقتی اکانتم رو میخواد اون گوشه ی پایین اسم سرور را نمینویسه ؟

danialshafaie
05-03-2009, 15:12
بچه ها چند تا سوال در مورد t و gear توضيح بدينچجوري برم sunwellscape پچ آمريكايي مي خاد يا اروپايي؟

brain
05-03-2009, 16:15
به نظر من بخر چون حدود 7 گیگ هست
بیشتر این چیزایی که گفتی تو همون پچ 2 هم وجود داره ولی فرق هایی که با پچ 2 کرده ایناس :
Warrior میتونه 2 تا two hand بگیره همه میتونن اژدها سوار شن البته ماله لول 80 . یه کلاس جدید اضافه شده . تمام spell ها اپدیت شده
نه بابا 7 گیگ کجا بود :31:
2 گیگه ها .... من تا آخرین شماره پچش دارم :31: ...... به جز لیچ کینگ
الان این جوابه کاملت بود :31: (شوخی)

*Ali*
05-03-2009, 16:19
شما منظورت کدوم 2 گیگه ؟ من که الان 2.4.3 دارم 7.99 گیگه !!!!!

neo_345
05-03-2009, 19:49
به نظر من بخر چون حدود 7 گیگ هست
:دی بیشتر این چیزایی که گفتی تو همون پچ 2 هم وجود داره ولی فرق هایی که با پچ 2 کرده ایناس :
warrior میتونه 2 تا two hand بگیره همه میتونن اژدها سوار شن البته ماله لول 80 . یه کلاس جدید اضافه شده . تمام spell ها اپدیت شده

راست می گه بابا
من اولش اصلا هیچی حالیم نبود لیچ و دان کردم 2 گیگ
بعد دیدم اکثرا bc بازی میکنن پارت آخر لینچ رو دان نکردم رفتم اونو دان کردم 2 گیگ
خواستم اینستالش کنم گفت باید ورژن قبلی باشه 3 گیگ
ریختیتم دیدیم باید ورژن 2.0.0. داشته باشی 1 گیگ
بعد دوباره ورژن 3.0.0 1 گیگ
حالا تبدیل های 200 به 201 و ... بماند
کلا خواهر ما یه ازدواجی کرد :27: (خواهر ندارم:27:)

rootnt
05-03-2009, 21:40
سلام
دوستان حرفه ای لطفا یه threat meter درست و حسابی که خودتونم استفاده می کنید به من معرفی کنید
تا الان چند تا رو امتحان کردم که هیچ کدوم درست کار نکردن و با عث این شده که بارها بخاطر گرفتن aggro منو kick کردن

brain
06-03-2009, 01:07
راست می گه بابا
من اولش اصلا هیچی حالیم نبود لیچ و دان کردم 2 گیگ
بعد دیدم اکثرا bc بازی میکنن پارت آخر لینچ رو دان نکردم رفتم اونو دان کردم 2 گیگ
خواستم اینستالش کنم گفت باید ورژن قبلی باشه 3 گیگ
ریختیتم دیدیم باید ورژن 2.0.0. داشته باشی 1 گیگ
بعد دوباره ورژن 3.0.0 1 گیگ
حالا تبدیل های 200 به 201 و ... بماند
کلا خواهر ما یه ازدواجی کرد (خواهر ندارم)

سلامی دوباره ....
شما با کدوم نسخه کار میکنید ؟؟؟ us ؟؟؟؟
الان کلا بازیه شما با آخرین پچ بازی چند گیگه ؟؟؟

من تا پچ 2.4.3 دارم بعدش بازیو گذاشتیم کنار ...
الان میخوایم بریم سراغش (بنا به دلایلی) .... حالا من کدومو دان کنم ؟؟؟ فکر کنم 2 گیگ باشه دیگه .. اذیت نکنید :31:
بعد لیچ کینگ هم نکنه بازم پچ اومده :31:


راستی کسی چیزی نگفت در مورد این سوالم :
ایا میشه به جز کشتن xp جمع کرد (منظورم از کشتن هم باس هست هم آفرادی که تو کوئست باید کشت) ... نمیشه با کارکردن xp جمع کرد یا اینکه کوئستهایی نداره که کشتن توش نباشه ... من اصلا نمیخوام کسیو بکشم ، چون خیلی علافیه ، اگگه بدونید این elwyn forest رو چندبار بازی کردم ، دیگه حالم بهم میخوره هی باید 8 تا گرگ بکشی بعدش 8 تا گوبلین :31: اینکه نشد بازی که :31:

eMs
06-03-2009, 01:24
سلام
دوستان حرفه ای لطفا یه threat meter درست و حسابی که خودتونم استفاده می کنید به من معرفی کنید
تا الان چند تا رو امتحان کردم که هیچ کدوم درست کار نکردن و با عث این شده که بارها بخاطر گرفتن aggro منو kick کردن

Omen threat meter

wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/omen-threat-meter.aspx

از این هم استفاده کن وقتی تریتت بره بالا آلارم میده و اتک هایی که میزنی و میخوری رو نشون میده در کل جالبه

MikScrollingBattleText

wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/mik-scrolling-battle-text.aspx

سوال های دوستان دیگه باشه واسه فردا .sry

GL

rootnt
06-03-2009, 01:32
سلام
می دونم omen بهترینه ولی مشکل اینجاست که پچ ما ۲.۴.۳ هست
قبلا امتحان کردم
برای ۲.۴.۳ رو می خوام لطفا

brain
06-03-2009, 10:48
مگه هنوز کسی با 2.4.3 بازی میکنه ؟؟؟؟؟
آخه وقتی لیچ کینگ هست که کسی سراغ اون نمیره ...
ماروباش فکر کردیم اینجا همه pro هستند (شوخی)..... یکی نیست جواب ماره بده :31:

rootnt
06-03-2009, 12:40
lol
مگه هر کی نسخه ۳ بازی می کنه حرفه ایه؟
حرفه ای بودن بعد دوئل مشخص می شه:4:
اینجا خیلیا تو wowscape که پچش ۲.۴.۳ هست بازی می کنن
ولی فکر کنم هیچ کدوم threat meter استفاده نمی کنن :27:

brain
06-03-2009, 12:53
lol
مگه هر کی نسخه ۳ بازی می کنه حرفه ایه؟
حرفه ای بودن بعد دوئل مشخص می شه
اینجا خیلیا تو wowscape که پچش ۲.۴.۳ هست بازی می کنن
ولی فکر کنم هیچ کدوم threat meter استفاده نمی کنن
نه منظورم این نبید .... من اصلا حرفه ای نیستما یه وقت از این فکرا نکنی :31:
آخه پچ 3 توش آرتاس هست ، ما هم تعصب خاصی به ایشون داریم :31:
جریان پچ ها رو هم فهمیدم .... من باید اون 2.6 گیگ رو دانلود کنم us .... خلاص :31:

راستی
تو wowscape چند نفر هستن ؟؟؟
راستی این threat meter چی چی بید ؟؟؟ :31:

mndst
07-03-2009, 12:23
سلام عزیز.
نسخه اروپایی بگیر چون به ایران نزدیکتره و lag کمترمیشه . و هر سریال باید هم نسخه wow باشه . با اکانت eu نمیشه تو wow us بازی کرد .
راستی اگه اومدی eu بیا realm burning steppes . من اونجا بازی میکنم . Graveless

خیلی ممنون.. حتما.

*Ali*
07-03-2009, 14:29
آموزش به تاپیک اضافه شد دوستان محبت کنن اگه کسی سوال ابتدایی داشت راهنماییش کنن تا دیگه پر سوالای تکراری نشه

ho0rezam
07-03-2009, 15:53
سلام...ضد حال ضد حال ضد حال:41:...همش wowscape ضد حال میزنه...الانم که واسه 24 تا 48 ساعت fun رو به کل برداشته(واسه fix کردن مشکلات):18::41:...دیشب طرفای ساعت 11 بود که off شد(ما هم بعده عمری رفته بودیم تو یه raid خوب و منظم و قوی که شک ندارم اگه سرور off نمیشد BT رو درو میکردیم میومدیم بیرون:5::31:)بگذریم...

این off شدن سرور بد جوری منو ترسونده که خدا نکرده یهو نره رو 3.0.9 و ما هنوز پتچ هارو دان نکرده باشیم...از این رو از بروبچه گل فروم میخوام که این لینکه 2.4.3 تا 3.0.2 یا تا هر پتچی رو که دارن لطف کنن بزارن،از 3.0.2 به بعد رو دارم:5:...البته خواهشن enGB باشه...البته خودم یه torrent دارم،اما تا 3.0.1 لینکشو میزارم،یه نگاه بندازید اگه درسته که downش کنم...اگه نه زحمت لینک رو بکشید...ممنون


لینک torrent

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

namx
07-03-2009, 16:55
نه درست نیست فایل اصلی حدود 8 گیگه با همه ی پچ ها

brain
07-03-2009, 16:58
نه درست نیست فایل اصلی حدود 8 گیگه با همه ی پچ ها
رفتم از یکی دیگه پرسیدم .
گفت نسخه ی 7.3 گیگی رو دانلود کن ، به هیچ کدوم از نسخه های قبلی نیازی نداری.
همرو پاک کن از اول همین یکی رو نصب کن و خلاص ... درست گفته ؟

namx
07-03-2009, 17:57
منم شنیدم ولی فک نکم درست باشه خوب شما یه فایل 8 گیگی دانلود کن بریز ولی باید 2.4.3 رو داشته باشی

brain
07-03-2009, 19:17
باشه .... فعلا که یه یک هفته ای طول میکشه تا دانلود شه :31:
شاید بیام فعلا سر همین 2.4.3
الان سرور خوب که انگلیسی زبان باشه سراغ ندارید ؟؟ گیری میر هم نده ها :31: راحت بره تو بازی :31:

kkr129
07-03-2009, 23:16
سلام دوستان عزیز

من تازه بازی رو نصب کردم
پچ ها رو هم کامل نصب کردم

اما این ارور اومد
Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit .....

به نظر شما اساتید من باید چی کار کنم

4 بار نصب کردم همش همین ارور رو میده :(

namx
08-03-2009, 06:48
سلام دوستان عزیز

من تازه بازی رو نصب کردم
پچ ها رو هم کامل نصب کردم

اما این ارور اومد
Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit .....

به نظر شما اساتید من باید چی کار کنم

4 بار نصب کردم همش همین ارور رو میده :(

شما باید ببینی ورژن اون سروری که میخوای بهش وصل شی با ورژن بازی خودت یکی است یا نه ؟؟ بهترین سرور : scapegaming و بهترین پچ البته بعد از پچ 3.0.9 پچ 2.4.3 هست

-MRG
08-03-2009, 11:04
سلام...ضد حال ضد حال ضد حال:41:...همش wowscape ضد حال میزنه...الانم که واسه 24 تا 48 ساعت fun رو به کل برداشته(واسه fix کردن مشکلات):18::41:...دیشب طرفای ساعت 11 بود که off شد(ما هم بعده عمری رفته بودیم تو یه raid خوب و منظم و قوی که شک ندارم اگه سرور off نمیشد BT رو درو میکردیم میومدیم بیرون:5::31:)بگذریم...

این off شدن سرور بد جوری منو ترسونده که خدا نکرده یهو نره رو 3.0.9 و ما هنوز پتچ هارو دان نکرده باشیم...از این رو از بروبچه گل فروم میخوام که این لینکه 2.4.3 تا 3.0.2 یا تا هر پتچی رو که دارن لطف کنن بزارن،از 3.0.2 به بعد رو دارم:5:...البته خواهشن enGB باشه...البته خودم یه torrent دارم،اما تا 3.0.1 لینکشو میزارم،یه نگاه بندازید اگه درسته که downش کنم...اگه نه زحمت لینک رو بکشید...ممنون


لینک torrent

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب اگه پچ عوض کردی بیا تو سرور آرین وو
با ریلیم jahangames.com
اسم کاراکتر من اونجا Timsar
1 وریور آپ کردم
هر کدوم از بچه ها هم زدن تو 1 کار
من خودم اینچنت میکنم

rootnt
08-03-2009, 11:41
منم به دلیل احتمال آپدیت کردن wowscape طبق گفته های wowwiki اول پچ ۲.۴.۳ به ۳.۰.۱ بعد ۳.۰.۱ به ۳.۰.۲ و ۳.۰.۲ به ۳.۰.۳ و .... تا ۳.۰.۸a به ۳.۰.۹ رو دانلود کردم
که کلا حدودا ۱.۵ گیگ شد
بعد نصب کردم مثل همون دوستمون لوگو و صفحه لوگین عوض شده ولی بعد لوگین کردن می گه ورژن بازی که رو کامپیوتر نصبه درست نیست
چرا همه مشکل دارن؟!؟!؟؟!

rootnt
08-03-2009, 11:42
من بازی رو مثلا توی ویندوز در درایو D نصب کردم
برنامه installwow رو که اجرا می کنم هر کاری می کنم از اول می خواد دانلود کنه

namx
08-03-2009, 14:54
اقا من که میگم ورژن اصلی بازی رو فک نکنم بتونید رو اینترنت پیدا کنید 8 گیگ هست و این 2 گیگی ها معتبر نیستند

brain
08-03-2009, 15:54
2 گیگیه telent patch بید .... قبل از اینکه نسخه ی اصلی خشم لیچ کینگ بیاد اینو دادن برای تست فکر کنم ....

یه سرور خوب برای 2.4.3 کسی سراغ نداره ؟؟؟

namx
08-03-2009, 16:22
به نظر من wowscape خوبه چون هم بازیکن زیاد داره هم بیشتر موقع ها لگ کمه

برای عضویت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ریلم لیست

set realmlist logon.scapegaming.com

ho0rezam
08-03-2009, 16:49
آقا سلام...چند تا اصطلاح میگم...هر کی کامله کامل میتونه توضیح بده یا علی بگه...توضیحاته اشتباه و نصفه نیمه نمیخوام...tnx
Ninjaچیه؟ هی نینجا نینجا میکنن؟تو raid ها هم معمولا نمیخوان؟چرا نینجا نمیخوان؟راه نینجا بودن و نبودن چیه؟
Gbok یا Gbow اینا چین؟میدونم که به tank داده میشه...اما توضیح تخصصی میخوام
بعد جونم واستون بگه که:31:
یه Ancient beastly sword رو گاهی میبینم بعضی دارن...مثه اینکه خفن هم هست 900 تا میزنه(البته اصلا زیباییه warglaive رو نداره)...تو wowhead یا تو thottbot هم نبود...چطوریاست؟از کجا دراپ میشه؟اصلا دراپیه؟خریدنیه؟چیه؟


منم به دلیل احتمال آپدیت کردن wowscape طبق گفته های wowwiki اول پچ ۲.۴.۳ به ۳.۰.۱ بعد ۳.۰.۱ به ۳.۰.۲ و ۳.۰.۲ به ۳.۰.۳ و .... تا ۳.۰.۸a به ۳.۰.۹ رو دانلود کردم
که کلا حدودا ۱.۵ گیگ شد
اقا سلام...پتچ هات enGB هستن؟از کجا دان کردی؟من گیره 2.4.3 تا 3.0.2 هستم....بقیه رو دارم...اما اینو که گقتم ندارم...

*Ali*
08-03-2009, 16:54
نینجا یعنی کسی که وقتی باس میفته آیتمایی که مال خودش نیست رو need میکنه واضحه که raid ها نینجا نمیخوان lol
Gbow هم فکر کنم مال پالادین باشه که هرکدومش یه چیزیتو اضافه میکنه attack power . hp . ...............

ho0rezam
08-03-2009, 17:43
نینجا یعنی کسی که وقتی باس میفته آیتمایی که مال خودش نیست رو need میکنه واضحه که raid ها نینجا نمیخوان lol
gbow هم فکر کنم مال پالادین باشه که هرکدومش یه چیزیتو اضافه میکنه attack power . Hp
اقا دمت گرم داش علی...مرسی...

rootnt
08-03-2009, 19:40
اقا من که میگم ورژن اصلی بازی رو فک نکنم بتونید رو اینترنت پیدا کنید 8 گیگ هست و این 2 گیگی ها معتبر نیستند
یعنی باید ۸ گیگ روی ورژن ۲.۴.۳ نصب بشه؟ یا کلا ۸ گیگه
الان واسه من (بدون فایل اصلی پچ ها ) ۸ و خرده ای گیگه
خود wowwiki گفته ؟!؟!؟!؟

Sesoljs
08-03-2009, 20:03
سلام به همه ی بچه های wow باز.
اقا می شه یه جوانمرد به من کمک کنه. من الان یه ماهه دنبال یه ID تو AlphaWoW هستم. تو رو خدا اگه کسی داره به من pm بزنه من که ID ساختم تو 2[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا invitation code برمی گردونم.
دمتون گرم.

namx
08-03-2009, 20:04
عزیز نگاه کن بدون پچ و فقط wotlk خالی 7.70 گیگ هست با پچ 8.44 گیگ میشه من با همین مشخصات تو همه ی سرورا بازی کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Ali*
08-03-2009, 22:14
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی خدا بس کنین بابا چیکار به 7 گیگ و 2 گیگ دارین سرمونو خوردین

brain
08-03-2009, 22:15
عزیز نگاه کن بدون پچ و فقط wotlk خالی 7.70 گیگ هست با پچ 8.44 گیگ میشه من با همین مشخصات تو همه ی سرورا بازی کردم
پس فقط یه سوال میمونه که تکلیف مارو روشن میکنه :
شما قبل از نصب wotlk ، نسخه ی قبلی هم داشتید ؟؟؟ منظ.رم اینه که این روی قبلی نصب شد ؟

و یه سواله دیگه : منظورتون از پچ ها ، پچ ها بعد از نسخه ی wotlk هست دیگه ؟؟؟

اینو جواب بدید می فهمیم که به نسخه های قبلی bc و اصلی نیازه یا نه :31:

eMs
09-03-2009, 00:13
دوستان کسایی که آخرین پچ بازی رو میخوان بهترین راهش گرفتن از گیم نته .
اگرم با گیم نت مشگلی دارید پیغام خصوصی بدید براتون با پیک بفرستم ( هزینه dvd x3 و پیک با خودتونه )

حجم بازی + addone های مورد نیاز = 13.1 G

GL

Ahmad-I
09-03-2009, 10:48
eMs عزیز
میتونی به مشهد بفرستی
قیمتش رو هم بنویس
مرررررررررررررررررررررررر ررررررسی

dabyv
09-03-2009, 10:49
besorate kamelter man harki har chi dar morede
rah andazi bazi wow bekhad midonam
mesle rah andazi server
client
site
system account payment
server offline
moshkelate rah andazi -ghabl va bad az rah andakhtan
mitonam rah namaiesh konam
ba etelaate man mishe ie servere online kamele besiar bozorg rah endakht 

namx
09-03-2009, 13:01
پس فقط یه سوال میمونه که تکلیف مارو روشن میکنه :
شما قبل از نصب wotlk ، نسخه ی قبلی هم داشتید ؟؟؟ منظ.رم اینه که این روی قبلی نصب شد ؟

و یه سواله دیگه : منظورتون از پچ ها ، پچ ها بعد از نسخه ی wotlk هست دیگه ؟؟؟

اینو جواب بدید می فهمیم که به نسخه های قبلی bc و اصلی نیازه یا نه :31:

بله قبلش داشتم .
بله منظورم نسخه پچ های بعد هست

danialshafaie
09-03-2009, 14:09
آقاي eMS اين پچ wotlk رو هم داره ؟ اين پچ رو scape كار مي كنه؟ wotlk رو تنهايي هم مي توني بفرستي؟(فقط wotlk )

ho0rezam
09-03-2009, 15:10
سلام سلام سلام...
مثه همیشه با یه سواله دیگه اومدم...البته میدونم خیلی پیش پا افتاده هست...اما چه کنیم،ما هم تازه کاریم دیه...

چطوری میشه master loot رو به group loot و به عکس تغییر داد؟

brain
09-03-2009, 15:16
این که میگن تو wotlk لرئرئن بازسازی شده درسته ؟؟ ینی دسته Aliance هاست ؟؟؟؟
راستی تو wotlk قابلیت voice اضافه نشده ؟؟؟ هنوز باید با تکست چت حرف بزنیم ؟؟

*Ali*
09-03-2009, 16:19
سلام سلام سلام...
مثه همیشه با یه سواله دیگه اومدم...البته میدونم خیلی پیش پا افتاده هست...اما چه کنیم،ما هم تازه کاریم دیه...

چطوری میشه master loot رو به group loot و به عکس تغییر داد؟
اگه Leader باشی وقتی توی raid هستی رو عکس خودت راست کلیک کن یکی از گزینه هاش همینه فکر کنم نوشته Change loot

eMs
09-03-2009, 16:25
والا من کاسب نیستم ( قیمتش رو هم بنویس ) فقط خواستم یه کمکی کرده باشم . حجم کل بازی 13.1 G هست با addone های مورد نیاز که 2 یا 3 تا dvd میشه . با داستان فرستادنش که من از این چیزا سر در نمیارم. رایت کردنش با من باقیشو بگید چیکار کنم انجام بدم هزینشم پا خودتونه .

loot - پست های قبلی رو بخونی من loot رو کامل توضیح دادم .

پچی که من دارم enGB هست 3.0.9 . نمیدونم واسه