PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

eMs
20-01-2009, 01:29
ببینید این فکر اشتباهه که کدوم ریس حاتما کدوم یکی رو میزنه کل ریس ها با هم بالانس کامل هستند . DK یه خورده باگه که تو پچ 3.8 فیکس میشه . ( افشیال )
فقط و فقط شعور بازی مهمه همین و بس .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فیلم بازی پلیر های شاخ رو دانلود کنید. از نحوه تلنت گرفتن - تاکتیک دوئل - تاکتیک دانجن و ماکرو و ... شون استفاده کنید .

ARASH66
20-01-2009, 10:02
من 1 هروی پالادین از بلود الف دارم
لول 42
متاسفانه هر زمان با هروهای رنج درگیر میشم و اگر پت هم داشته باشن
من نمیتونم اونارو بزنم و منو میکشن
اگر ممکنه کسی کمک کنه و اینکه
تلنتها و لولهای پالادین رو به چه صورتی بگیرم؟
باسلام
دوست عزیز کلاس پالادین تا اونجایی که من اطلاعادت دارم و با این کلاس بازی می کنم برای PVP در مقابل بعضی از کلاس ها ضعیفه، ولی در مقابل کلاس های melee attach با تاکتیک خوب می توانید پیروز باشید.(مثل وریور، رووژ، پالادین)
باید دقت کنید که باید Armor , attach power خود را بالا ببرید و talent خود را درست بچینید، اگر می خواهید attacher شوید باید قسمت Retribution رو بچینید. اگر می خواهید تانک شوید قسمت Protection.

-MRG
20-01-2009, 11:31
باسلام
دوست عزیز کلاس پالادین تا اونجایی که من اطلاعادت دارم و با این کلاس بازی می کنم برای PVP در مقابل بعضی از کلاس ها ضعیفه، ولی در مقابل کلاس های melee attach با تاکتیک خوب می توانید پیروز باشید.(مثل وریور، رووژ، پالادین)
باید دقت کنید که باید Armor , attach power خود را بالا ببرید و talent خود را درست بچینید، اگر می خواهید attacher شوید باید قسمت Retribution رو بچینید. اگر می خواهید تانک شوید قسمت Protection.

دوست عزیز تلنتهای Retribution
رو به چه صورتی بگیرم بهتره
و ضمن اینکه جلوی هروهای رنج بالاخره چطور بجنگم
از استان در بیان نمیشه زدشون

castel_xd
20-01-2009, 13:42
کسی نبود به ما کمک کنه

من بخاطر این مشکلی که واسم پیش اومده اصلا نمیتونم بازی کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Ali*
20-01-2009, 14:57
مشکل از Quest helper شماست.بازی رو یه بار پاک کن و دوباره نصب کن بعد این رو دانلود کن مثل همینی هست که خودت داری ولی مال تو ظاهرا دستکاریش کردی :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب توی \Interface\AddOns کپیش کن.

khorzo_khan
20-01-2009, 16:49
راستی یه سوال ساده ی دیگه!
Scourge کجاست؟؟؟؟اگه شهره واسه کدوم گروهه؟

تو یه سایت خوندم تو یکی از پچ ها کلتزار به آذورث حمله می کنه ... آخر اون قضیه چی شد؟؟؟

ایلیدن توی این بازی مرده یا هنوز هم زنده است؟

ARASH66
20-01-2009, 17:17
دوست عزیز تلنتهای Retribution
رو به چه صورتی بگیرم بهتره
و ضمن اینکه جلوی هروهای رنج بالاخره چطور بجنگم
از استان در بیان نمیشه زدشون
دوست عزیز شما تلنت هاتون رو جوری بچینید که ابزار Crusadar strik فعال بشه.
خب پالادین مشخصا برای مبارزه باید نزدیک هیروهای رنج دار بشه، ولی در کل کلاس پالادین در مقابل این هیروها نقطه ضعف داره مثل مواقعی که کارکتر شما bash بشه و یا روی شما fear بخوره.

ali_ranger22
20-01-2009, 17:25
میگم داستان توی خشم لیچ به کجا میرسه ؟

MINIATURE
20-01-2009, 17:48
سلام ...!!!!!!
اقا می شه coldown یه magiز یا speel یا level رو برداشت ...!!!!
اگه می شه کمک کنین ......!!!!
tnx all......

hasibi01
20-01-2009, 21:32
داداچ خیلی آقایی،کاراهایی رو که گفتی انجام دادم ولی قبول نمیکرد تا وقتی که q رو پس دادم و از دوباره گرفتم بعد قبول کرد ،البته بعد از شکایت دیشبم.حالا رسیدم به کوست deep cover ،جایی رو هم که گفتی گشتم پیدا نکردم،تو رو خدا اگه بلدی تا آخرش دونه دونه راهنماییم کن و بگو چیکار کنم .میدونم که اعصاب خورد کنه ولی بالاخره شما حرفه ای هستید و ما زیره آماتور:10:

دوست عزیز درست شمال barrens یه برج هست که نزدیک اون یه کوتوله وایساده که دشمنه . برای اینکه شما رو شناسایی کنه باید از اون تفنگ فشفشه ای که بهتون دادن استفاده کنید . یعنی برید نزدیکش و دو بار روی اون تفنگ راست کلیک کنید . بهتره بهش نزدیک بشین و بعد این کارو بکنید . چون با شلیک اول به سمت شما می دوه و باشلیک دوم مارک اون از قرمز به سبز تبدیل میشه و بعد باید بهش احترام بزاری (salut/) بعد q رو تموم می کنی. بهتره زیاد از جای اولیش تکون نخورده باشه چون امکان داره به دلیل bug کوست رو قبول نکنه .
بعد یه q از اون میگیری و توی همون برج همه رو تقریبا باید بکشی و pick lock شما هم باید بالای 80 باشه .
این q که تموم شد دوباره میری پیش همونی که deep cover رو ازش گرفتی که یه q تارن میل بهت میده و تو رو مریض میکنه . باید بری پیش یه شیمیدان تو تارن میل و داروتو بگیری تا اثر سم از بین بره و از همون شیمیدان یه کوست میگیری و بعد از چند ثانیه میتونی poison درست کنی .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم جایی که Fizzule قرار داره.
پیروز باشی

rootnt
20-01-2009, 21:44
ببینید این فکر اشتباهه که کدوم ریس حاتما کدوم یکی رو میزنه کل ریس ها با هم بالانس کامل هستند . Dk یه خورده باگه که تو پچ 3.8 فیکس میشه . ( افشیال )
فقط و فقط شعور بازی مهمه همین و بس .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فیلم بازی پلیر های شاخ رو دانلود کنید. از نحوه تلنت گرفتن - تاکتیک دوئل - تاکتیک دانجن و ماکرو و ... شون استفاده کنید .
متاسفانه هم حجم ها بالاست و هم قسمت دانلودش فیلتره
اگر می شد دید خوب بود

eMs
20-01-2009, 22:55
سلام ...!!!!!!
اقا می شه coldown یه magiز یا speel یا level رو برداشت ...!!!!
اگه می شه کمک کنین ......!!!!
Tnx all......

سوالتو واضح تر بگو نفهمیدم .

eMs
20-01-2009, 22:56
متاسفانه هم حجم ها بالاست و هم قسمت دانلودش فیلتره
اگر می شد دید خوب بود

در مورد ----- که ازip امریکا استفاده کن
در مورده حجمشم چی بگم بالاس دیگه :31:

eMs
20-01-2009, 22:57
اگه حسش باشه داستان کلی بازی رو تا چند روزه دیگه میزارم
زیاده اخه

eMs
20-01-2009, 23:00
Death Knight



Blood Aura ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Will now always do the correct amount of healing, based on the actual damage taken of the target.
Blood Caked Blade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Now does the proper damage amount when triggered by an off-hand weapon.
Bloody Strikes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): The tooltip for this talent now has correct values.
Butchery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Will now always grant 20 runic power, regardless of the creature type killed.
Chains of Ice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): This ability is no longer able to land on death knights who have Anti-Magic Shell active.
Crypt Fever ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): It is no longer possible to have a duration longer than the disease which caused it. Will also no longer incorrectly increase Death and Decay damage.
Corpse Explosion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Fixed a bug where how much Runic Power the Death Knight had was affecting the damage done, and also increased the damage substantially.
Dancing Rune Blade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): The weapon no longer echoes the Raise Dead and Army of the Dead spells. In addition it will now more closely match the master's damage and will cast Rune Strike when its master does.
Death Chill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): The effect from this talent will no longer be consumed if Killing Machine is active.
Death Pact ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): This will no longer cause guards to attack the Death Knight.
Desecration ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): will no longer break stealth.
Ebon Plague ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): It is no longer possible to have a duration longer than the disease which caused it. It will no longer stack with Crypt Fever used by another character.
Frost Fever ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): This talent now works properly when spell reflected.
Gnaw ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): This ghoul ability is now able to be set on autocast.
Icy Clutch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): This will now be applied properly in all cases to targets that gain Frost Fever via the Pestilence ability.
Mark of Blood ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) now works correctly with periodic damage.
Pestilence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): The diseases will now spread correctly even when the damage from Pestilence kills the primary target.
Raise Dead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) no longer puts you in combat when you cast this spell.
Tundra Stalker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Rank 1) will now work properly on Death and Decay.
Unholy Blight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Will no longer cause spell pushback.

*Ali*
20-01-2009, 23:03
eMs جان میشه یه عکس از بهترین Talnet برا Druid بذاری؟

eMs
20-01-2009, 23:06
eMs جان میشه یه عکس از بهترین Talnet برا Druid بذاری؟


چه druid ی ؟

eMs
20-01-2009, 23:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا نیاد نمیشه نظر داد ولی این جوری که مشخص بود mele DPS ها زباد خوشحال نمیمونن

*Ali*
20-01-2009, 23:12
چه druid ی ؟
منظور؟
من متاسفانه اصطلاح ها رو بلد نیستم :دی
فکر کنم همون Attacker یا Tank یا DPS باشه فک کنم :دی

eMs
20-01-2009, 23:16
PRT Closes after patch is relased

البته بهتر .

منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا خیلی زوده که بخوایم آخر wow رو پیش بینی کنیم (آخرش که مشخصه منظورم زمانشه ) ولی با این کاره بیلیزارد یعنی حذف PRT ها (البته اگه من درست فهمیده باشم ) تا آخرش چیزی نمونده .
بزرگترین جنگ wow در پرتال دمون ها ( فک کن با اینترنت ایران )

eMs
20-01-2009, 23:23
منظور؟
من متاسفانه اصطلاح ها رو بلد نیستم :دی
فکر کنم همون Attacker یا Tank یا DPS باشه فک کنم :دی

Balance - Feral - Restoration

حالا شما کدومشو میخوای

*Ali*
20-01-2009, 23:24
اسم تلنتا رو که میدونم میخوام بدونم کدومش توی DUel ها و Battle ground ها بهتر یه کار میاد.

eMs
20-01-2009, 23:39
اسم تلنتا رو که میدونم میخوام بدونم کدومش توی DUel ها و Battle ground ها بهتر یه کار میاد.


معمولا دروید هیلرش بیشتر از باقی کاراش به کار میاد چه تو PVP چه PVE البته arena منظورمه نه دوئل

من خودم druid بازی نکردم منتها druid های شاخی که دیدم معمولا تلنت balance میگیرن


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیلرش خداس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرنا 3v3 رفتیم دبل وارلاک بودن با یه druid . فکر زندشو خیلی سخته . درویده تراول داره دوره ارنا رو میچرخه 5-6 ثانیه یه بار یه باف میندازه . دیگه وارلاکا هیچ چی .

ARASH66
21-01-2009, 09:41
متاسفانه هم حجم ها بالاست و هم قسمت دانلودش فیلتره
اگر می شد دید خوب بود
کلیپ ها رو میشه تو خود سایت نگاه کرد ولی کیفیتشون خیلی پایینه.
در مورد دانلود هم درسته ف..... هست!

Unholy
21-01-2009, 13:38
براي rogue ايتم سبز يا بالا تر از كجا ميتونم گير بيارم

براي rogue چه تلنتي بهتره ؟:41:

eMs
21-01-2009, 13:46
[Brain Freeze] بدون نیاز به [Blizzard] کار میکنه مثه قبل . ( یا فیکس نشده یا patch note ایراد داره )


[Brain_Freeze: This talent can now be triggered by Blizzard
Fingers of Frost: This talent can now trigger properly from Frost Armor



که البته منظور از فراست آرمور همون ایس ارمور هست

vahidmv
21-01-2009, 14:54
World Of WarCraft
دوستان عزیز من خیلی دنبال این گیم گشتم ولی فروشگاهها نداشتند میشه لطف کنی اگر داری یه کپی به من بدین
هزینه اون رو هم می پردازم موبایل من : 09121041921
ای میل من :
babak56b@gmail.com

matrix1
21-01-2009, 18:02
دوست عزیز درست شمال barrens یه برج هست که نزدیک اون یه کوتوله وایساده که دشمنه . برای اینکه شما رو شناسایی کنه باید از اون تفنگ فشفشه ای که بهتون دادن استفاده کنید . یعنی برید نزدیکش و دو بار روی اون تفنگ راست کلیک کنید . بهتره بهش نزدیک بشین و بعد این کارو بکنید . چون با شلیک اول به سمت شما می دوه و باشلیک دوم مارک اون از قرمز به سبز تبدیل میشه و بعد باید بهش احترام بزاری (salut/) بعد q رو تموم می کنی. بهتره زیاد از جای اولیش تکون نخورده باشه چون امکان داره به دلیل bug کوست رو قبول نکنه .
بعد یه q از اون میگیری و توی همون برج همه رو تقریبا باید بکشی و pick lock شما هم باید بالای 80 باشه .
این q که تموم شد دوباره میری پیش همونی که deep cover رو ازش گرفتی که یه q تارن میل بهت میده و تو رو مریض میکنه . باید بری پیش یه شیمیدان تو تارن میل و داروتو بگیری تا اثر سم از بین بره و از همون شیمیدان یه کوست میگیری و بعد از چند ثانیه میتونی poison درست کنی .
اینم جایی که Fizzule قرار داره.
پیروز باشی


با سلام واحترام داداچ.رفتم ‌‍بالاي barrens يه كارگاهه شيمي بود كه يه كوتوله اونجا بود
ميرفتم نزديكش و رو تفنگه كليد راست ميكنم اما هيچ اتفاقي نمي افتد نميدونم چرا.
راهنماييم كن.راستي مي توني ايميلت رو بدي .اگه بدي ممنون ميشم:10::10:

rootnt
21-01-2009, 19:12
من 1 هروی پالادین از بلود الف دارم
لول 42
متاسفانه هر زمان با هروهای رنج درگیر میشم و اگر پت هم داشته باشن
من نمیتونم اونارو بزنم و منو میکشن
اگر ممکنه کسی کمک کنه و اینکه
تلنتها و لولهای پالادین رو به چه صورتی بگیرم؟
جالبه
امروز با هانترم با یه پالادین درگیر شدم
۳ نوع از این گیج کننده ها پشت سر هم زد و من هیچ کاری نتونستم به اون صورت بکنم و مردم
خودم تو سرور فان یه پالادین لول ۷۰ دارم
فقط یه stun برای گیج کردن دارم
نمی دونم اونها رو از کجا آورده بود ؟!؟!؟

MINIATURE
21-01-2009, 20:05
سوالتو واضح تر بگو نفهمیدم .
سلام...!!!!!
منظورم بر داشتن time loade یه لول...!!!!!
مثلا یه druid که یه نفرو رس می کنه این لول رس کردنش time داره این time رو چجوری بردارم؟!!!!

matrix1
21-01-2009, 21:50
براي rogue ايتم سبز يا بالا تر از كجا ميتونم گير بيارم

براي rogue چه تلنتي بهتره ؟:41:


سلام داداچ.براي روگ بهتره اول از همه آموزش sword ببيني چون حالا حالاها دگر خفن گيرت نمياد.
براي لباس هم 3تا راه داري يكي اينكه quest هاي آيتم دار انجام بدي.2_از دست كريپس بگيري.3_خودت شغل leather working انتخاب كني با skining و براي خودت بسازي كه اين كار سخته.
اما سواله دومت رو من بلد نيستم بهتره از يه حرفهاي بپرسي

matrix1
21-01-2009, 22:03
:45:با سلام خدمت داداچ hasibi ميتوني كامل بهم بگي كه اينLock Picking چي هست و بايد
چطوري زيادش كنم آخه lock pick روگه خودم رو كه نگاه كردم (خجالت ميكشم بگم)يك بود
شرمنده من هيچي بلد نيستم:37::37:

hasibi01
22-01-2009, 00:17
:45:با سلام خدمت داداچ hasibi ميتوني كامل بهم بگي كه اينLock Picking چي هست و بايد
چطوري زيادش كنم آخه lock pick روگه خودم رو كه نگاه كردم (خجالت ميكشم بگم)يك بود
شرمنده من هيچي بلد نيستم:37::37:

شما جیب بری که بلدی . تو حالت مخفی میری نزدیک یه NPC با لول پایینتر از خودت (humanoid) بعد بوسیله Pick Pocket جیبش رو میزنین . معمولا پول گیرتون میاد ولی اگه توی دانجن یا معدن باشید علاوه بر پول یک سری جعبه قفل شده هم بدست میارید که بوسیله pick Lock میتونید اونا رو باز کنید و همچنین لول تون رو بالا ببرید برای سطح فعلی ،شما فقط قادر به باز کردن جعبه های لول 1 هستید که معمولا از Npc های سطح پایین بدست میاد و به این شکل باید Skill 70 برید و بعد جعبه های لول 30 رو باز میکنید . بهتره برای q های روگ Pick Lock شما 100 باشه البته 80 هم جواب میده .
پیروز باشید

eMs
22-01-2009, 00:29
سلام...!!!!!
منظورم بر داشتن time loade یه لول...!!!!!
مثلا یه druid که یه نفرو رس می کنه این لول رس کردنش time داره این time رو چجوری بردارم؟!!!!


برای چه ریسی ؟ میج ؟
برای mage یه تلنت فراست داری به نام cold snap که cd اسپل های فراست رو حذف میکنه خودشم 8min CD داره.

واسه باقی ریس ها رو نمیدونم .
اوایل تو پچ 1.3 بود فک کنم به ترینکت بود که این کارو میکرد منتها حذف شد .

eMs
22-01-2009, 00:33
دیشب 3 تا raid alliance اومدن uc البته تایم خلوتی بود و sylvanas رو زدن . OMG
دیپرس شدم از دیشب تا حالا نتونستم بازی کنم lol





تلافی میکنیم

GIY
22-01-2009, 02:19
lol این alliance هام بیکارنا. باز خوبه uc اومدن یه بار اومده بودن tarren mill خوشحال بودن lvl 20 می زدن

irmpmn
22-01-2009, 07:59
دوستان من تو سرور wowscape lvl65 هستم و اسمم Metman ! کسی کمک خواست بگه
راستی یه سوال ! نمیشه رفت اون یکی قاره ؟
ارک هستم

ML2007
22-01-2009, 12:32
سلام

اقا کسی هیروی برای فروش در wowscape نداره اگر داره برای پی ام بفرسته

متشکرم

the_god_of_3dsmax
22-01-2009, 15:15
سلام
می شه خواهش کنم یه لینک کم حجم از بازی (rip ) که کار کنه بزاری

shahab47
22-01-2009, 16:25
سلام ببخشید یه سوال :

کسی بلده با برنامه GM_Power_---- کار کنه

Peje_Arbab
22-01-2009, 18:08
من اگه بخوام تو wow بازی کنم patch 4.3 رو دارم realemlist رو باید چیکار کنم ؟

Peje_Arbab
22-01-2009, 18:49
realemlist باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید !

Scary Feelings
22-01-2009, 19:55
realemlist باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید !

سلام... باید اول با Notepad بازش کنید و ادرس سرور مورد نظر رو بنویسید.

Peje_Arbab
22-01-2009, 20:01
نوشتم set realmlist wow.echonet.ro پچمم هست 2.4.3 اما میگه باید burning ... رو داشته باشم
سرور خوبی سراغ ندارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

khorzo_khan
22-01-2009, 20:34
سرور خوبی سراغ ندارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا می تونی توی wowscape بازی کنی....سرور خوبیه البته نمی دونم بدون buring کار کنه یا نه

اینم آدس سرور:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینم Realmlist

set realmlist logon.scapegaming.com

rootnt
22-01-2009, 21:24
باس ایلیدان رو امروز زدیم
هر چند که من شانس نداشتم و حتی با اینکه لیدر رید ایرانی بود در ۱-۲ درصد آخر سرور دیسکانکت شدم :(
یه پالادین تانک اول بود و کل aggro روش بود حتی ۱ درصد هم در طول اون ۱۰ دقیقه hp ازش کم نمی شد
به همین دلیل ما اصلا هیلر نداشتیم و همه چه پالادین و چه پیریست داشتن می زدن
خلاصه همه کاره اون بود دیگه

Peje_Arbab
22-01-2009, 21:44
نه بدون نسخه bc کار نکرد سرور خوبی سراق نداری که بشه ؟ ؟ ؟

*Ali*
22-01-2009, 22:08
عزیز شما اگه پچ 2.4.3 داری که دیگه جرفی نیست.متن Realmlsit رو به این تغییر میدی :
set realmlist logon.wowscape.net
بعدشم از این جا اکانت میسازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پچت باید اروپایی باشه ظاهرا مشکل لوگین نشدن از اینه

nighson
22-01-2009, 22:34
دوستان wolk هنوز نیومده ؟
کی میاد ؟

*Ali*
22-01-2009, 22:58
دوستان wolk هنوز نیومده ؟
اومده
بعضی از سرورا آپ شدن.

nighson
22-01-2009, 23:07
توی ایران سرورش هست ؟ ریس های جدید چین ؟ قسمت bc هنوز توش هست ؟ کلا چیزهای جدید آنچنانیش چین ؟

jenayaat
23-01-2009, 17:23
تو گیلاس چجوری میشه اکووونت بسازم؟؟؟؟

khorzo_khan
23-01-2009, 17:58
کسی نبود به سوالاتم جواب بده

castel_xd
23-01-2009, 23:43
من مشکلم برطرف نشد

ویندوز نصب کردم و بعد بازی رو دوباره نصب کردم

از این نسخه ها هم دارم استفاده میکنم
QuestHelper-0.84
CarboniteQuest2.020
LightHeaded-r274


تمامی AddOne هایی که استفاده میکنم out of load شدن باید قبل از ورود به سرور برم و اون تیک برای اینکه بتونه اینها رو بخونه بزنم

یکم هم که بازی میکنم یه ارور میاد که AddOne ها رو ignor کنم یا همینطوری بزارمشون.

تو سرور wowscape بازی میکنم با پچ 2.4.3 ولی هنوزم که هست مشکل پا برجاست نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا کمک کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rootnt
24-01-2009, 00:59
CarboniteQuest برای من فقط درست کار می کنه و البته مشکلاتی داره ولی به هر حال خوب کار میکنه
به یه threat meter خوب احتیاج دارم که کار کنه
تا الان ۳ تا گرفته که هیچ کدوم درست کار نمی کنه

*Ali*
24-01-2009, 14:40
Castle_xd جون مگه من برات لینک Carbonit Quest نذاشتم !!! شما یه بار ازلینک من دانلودش کن بعد تو مسیری که گفتم کپی کن.بعد از اینکه یوزر پس زدی و رفتی تو قسمت بعدی اونجا از اون گوشه گزینه Addons رو بزن و فقط و فقط Carbonit رو تیک دار کن!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nader_kashimotso
24-01-2009, 22:39
سلام به همه
من enchant رو تا 342 بردم بالا ولی دیگه نمی تونم .. میشه بگین چی کار کنم ؟

amin2000
25-01-2009, 06:40
سلام
چند تا سوال
چجوری و از کجا وسیله نقلیه بخرم من نایت الف ام؟ آیا میشه خرید؟

ممنون
چیزی یادم نیومد

nighson
25-01-2009, 07:05
سلام
چند تا سوال
چجوری و از کجا وسیله نقلیه بخرم من نایت الف ام؟ آیا میشه خرید؟

ممنون
چیزی یادم نیومد
لولت چنده ؟ آپگریدت رو گرفتی ؟ چجور وسیله ی نقلیه ای می خوای بگیری ؟ عادی ( مثل اسب و ...) ؟ یا با قابلیت پرواز (مثل خفاش و...) ؟

ML2007
25-01-2009, 10:21
سلام به همه
من enchant رو تا 342 بردم بالا ولی دیگه نمی تونم .. میشه بگین چی کار کنم ؟

سلام
باید ایتم رنگ نارنجی هتسش بسازی تا سبز بشه اگر نداری باید بری ترین شو بخری

ML2007
25-01-2009, 10:24
سلام
چند تا سوال
چجوری و از کجا وسیله نقلیه بخرم من نایت الف ام؟ آیا میشه خرید؟

ممنون
چیزی یادم نیومد

سلام شما اول باید ترینر انها بخری بعد
می تونی لول 40 یک 60 درصد لول 60 یک 120 درصد لول 70 هم می تونی یک هوایی بخری
البته پالدین خودش داره درید هم همین طور ولی فقط درید هوایی خودش داره بعد می تونی بری از استرونوید بخری

rootnt
25-01-2009, 11:43
سلام
یه سوال
بعد از اینکه یه باس کشته شد برای غارت چی کار کنیم که اون چیزهایی که می خواییم رو برنده بشیم
تا حالا در کشتن چند باس شرکت داشتم ولی هیچی نتونستم غارت کنم
اون چیزی که می خواستمو یکی دیگه برنده می شه

-MRG
25-01-2009, 13:51
سلام شما اول باید ترینر انها بخری بعد
می تونی لول 40 یک 60 درصد لول 60 یک 120 درصد لول 70 هم می تونی یک هوایی بخری
البته پالدین خودش داره درید هم همین طور ولی فقط درید هوایی خودش داره بعد می تونی بری از استرونوید بخری

دوست عزیز ممکنه منو راهنمایی کنید؟

اسب پالادین رو میشه ترین 100% کرد که دیگه نیاز نباشه بری شترمرغ سوار بشی؟

و اینکه پالادین پرنده هم داره؟(برای سوار شدن)

nader_kashimotso
25-01-2009, 13:55
عزیز من دیگه جایی نمی تونم ترین کنم ... الان به Runed Fel Iron Rod نیاز دارم ولی نه می تونم formula اون رو پیدا کنم و نه ترین >>>

*Ali*
25-01-2009, 14:25
سلام
یه سوال
بعد از اینکه یه باس کشته شد برای غارت چی کار کنیم که اون چیزهایی که می خواییم رو برنده بشیم
تا حالا در کشتن چند باس شرکت داشتم ولی هیچی نتونستم غارت کنم
اون چیزی که می خواستمو یکی دیگه برنده می شه
بستگی به Leader داره تا نوع Loot کردن رو روی چی بذاره اگه خودش Loot master بود به هرکی خواست آیتم ها رو تقسیم میکنه اگه روی Need Beforee Creed بود شما باید بعد از مردن باس یه سری آیتم میاد جلو چشمت گزینه Need رو میزنی و آیتمو میگیری البته باید زود این کارو انجام بدی

wertelar
25-01-2009, 14:54
یه هیرو لول 78 druid با dethknight 62 و چند تا hero alt به قیمت خیلی ارزون به فروش می رسه در سرور eu h با قیمت 110 تومن اگه کسی خواست میتونه sms به من کنه به شماره 09359537528 سر قیمت باتون کنار میام

.: Esmaeil :.
25-01-2009, 15:30
سلام, می خواستم بدونم کسی از شما دوستان, فروشگاه مجازیی می شناسه که این بازی رو به همراه جدیدترین بسته های الحاقیش ارائه کنه (البته پرداخت وجه بعد از تحویل باشه).
در ضمن چرا فروشگاه p30 این بازی رو به همراه بسته های الحاقیش ارائه نمی کنه؟

با تشکر

ebrahim.r
25-01-2009, 19:09
سلام بر همه
من از پسشگامان 1 کلید ساخت اکانت خریدم ، کدش رو هم برای من فرستادن
حالا چجوری می تونم 1 اکانت بسازم در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که نتونستم را هشو پیدا کنم.
لطفا راهنمای کنید.tanx

castel_xd
25-01-2009, 23:21
castle_xd جون مگه من برات لینک carbonit quest نذاشتم !!! شما یه بار ازلینک من دانلودش کن بعد تو مسیری که گفتم کپی کن.بعد از اینکه یوزر پس زدی و رفتی تو قسمت بعدی اونجا از اون گوشه گزینه addons رو بزن و فقط و فقط carbonit رو تیک دار کن!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


داش علی از ماله نسخه شما هم استفاده کردم ولی باز هم همونطوری بود.

نمیدونم مرگش از چیه اعصاب منو به هم ریخته.

ML2007
26-01-2009, 11:12
دوست عزیز ممکنه منو راهنمایی کنید؟

اسب پالادین رو میشه ترین 100% کرد که دیگه نیاز نباشه بری شترمرغ سوار بشی؟

و اینکه پالادین پرنده هم داره؟(برای سوار شدن)

بله عزیز ولی باید لول باید 60 یا 70 دقیقا نمی دونم لول که برسه می تونی از همون جایی که مجیک رو میخری بخری

ML2007
26-01-2009, 11:15
سلام
یه سوال
بعد از اینکه یه باس کشته شد برای غارت چی کار کنیم که اون چیزهایی که می خواییم رو برنده بشیم
تا حالا در کشتن چند باس شرکت داشتم ولی هیچی نتونستم غارت کنم
اون چیزی که می خواستمو یکی دیگه برنده می شه

سلام شما باید وقتی باس کشته اگر اون ایتم حتما میخوای باید گریید کنید یا شانسی میخوای باید نید بکنی

rootnt
26-01-2009, 12:57
سلام شما باید وقتی باس کشته اگر اون ایتم حتما میخوای باید گریید کنید یا شانسی میخوای باید نید بکنی
گریید چیه دیگه؟
تا الان هر چی رفتم سیستم اینطوری بوده که epic ها رو رول کردن
منم تا الان ۳۰ تا badge of justce گرفتم ولی یدون t6 هم گیرم نیومده
بابا خیلی سریع need رو می زنم نمی دونم اون یکیا چی کار می کنن

ML2007
26-01-2009, 16:58
گریید چیه دیگه؟
تا الان هر چی رفتم سیستم اینطوری بوده که epic ها رو رول کردن
منم تا الان ۳۰ تا badge of justce گرفتم ولی یدون t6 هم گیرم نیومده
بابا خیلی سریع need رو می زنم نمی دونم اون یکیا چی کار می کنن

شاید
عزیز م بالای تاس ها یک علامت هستش شبیه طلا هستش باید اون بزنی

ebrahim.r
26-01-2009, 16:59
لطفا اگه کسی میدونه سوال قبلی منو جواب بده .
1 سوال دیگه بهترین talent برای priest در حالت helling چه ترکی بی باید باشه؟

*IN*
26-01-2009, 21:26
سلام
من لیچ کینگو گرفتم میخوام آفلاین بازی کنم نمیشه؟
همون اول که میرم تو بازی یه یوزر و پسورد میخاد باید چی کار کنم نمیسازه

*Ali*
26-01-2009, 21:34
سلام
من لیچ کینگو گرفتم میخوام آفلاین بازی کنم نمیشه؟
همون اول که میرم تو بازی یه یوزر و پسورد میخواد باید چی کار کنم نمیسازه
بهتره آنلاین بازی کنی چون آفلاین اصلا حال نمیده

اون یوزر و پسورد مال اکانته که میتونی تو سرورایی که این پچو پشتیبانی میکنن عضو شی و اینجا اکانتتو بزنی البته

آنلاین.

*IN*
26-01-2009, 21:37
با دایال آپ که نمیشه آنلاین بازی کرد میشه؟
حالا برای اینکه افلاین بازی کنم باید چی کار کنم؟

nader_kashimotso
26-01-2009, 22:17
کی گفته با دایل آپ نمی شه بازی کرد عزیز ... من خودم دارم بازی می کنم

آخر کسی نگفت که من واسه Enchant چیکار کنم .... اخرین ترین رو کجا انجام میدن ؟

*IN*
26-01-2009, 22:22
جون بچه هاتون بگید من چی کار کنم؟
کجا برم اکانت بسازم؟

reza_saghari
26-01-2009, 23:14
با سلام
کسی یه سرور فری باهال شبیه wowscape برای نسخه lich سراغ نداره. لطفا آدرس بدید.

castel_xd
27-01-2009, 00:05
من خلاصه بعد از تست های فراوان مشکل خودم رو حل کردم و فعلا دارم quest هایی که دارم رو انجام میدم

لطفا ابگین تو این quest چیکار باید کرد من چیزی