PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

rootnt
06-01-2009, 10:52
اقا سرور اصل بازی میکید ؟ :10:

نه wowscape
من newbie هستم :31:

new evil
06-01-2009, 13:47
سلام
چطوری میشه از meeting stone ها استفاده کرد؟؟؟
لولی که میگه را هم دارم!!!
یعنی هیچکس نمیدونه:9:
گیر کردم بدجور:19::19::41:

eMs
06-01-2009, 19:14
یعنی هیچکس نمیدونه:9:
گیر کردم بدجور:19::19::41:


معمولا یه group یا raid همگی پا نمیشن برن جلو dungen , دو نفرشون میرن با استفاده از MT باقی رو summon میکنن.
روی کسی که میخوا summon کنی کلیک کن. بعد روی MT کلیک کن یه portal باز میشه نفر بعد portalo شارژ میکنه طرف summon میشه .
موفق باشید.

horde های US , کورگت - دیشب باس IF رو زدیم :)

new evil
06-01-2009, 23:09
معمولا یه group یا raid همگی پا نمیشن برن جلو dungen , دو نفرشون میرن با استفاده از mt باقی رو summon میکنن.
روی کسی که میخوا summon کنی کلیک کن. بعد روی mt کلیک کن یه portal باز میشه نفر بعد portalo شارژ میکنه طرف summon میشه .
موفق باشید.

Horde های us , کورگت - دیشب باس if رو زدیم :)
مطمنی جواب من بود؟؟:18::18:

eMs
06-01-2009, 23:13
meeting stone کارش اینه

yakuza
06-01-2009, 23:58
سلام ...!!!!
برو اونجایی که wordeto نصب کردی این فایلارو بگرد ::::::::
data & WTF & WTF.20040102-180717 & WTF.20040115-225658 & WTF.20080707-021449 ...... ok? تو اینا reall تو بریز و اوون reall قبلیتو پاک کن و یکی هم تو همون wordet که نصب کردی بریز .... اگه این فایلارو نداری مهم نیست بریز تو فایل WTF & data ... !!!!!
و همچنین یه فایلی به شکل reall اما با نامه Config باید داشته باشی تو اوون فایل ها و تو wordet که تو این Config باید IP با یه سری نوشته های دیگه باشه .... !!!!
مثلا تو wow scape تو فایل اینه Config :
SET readTOS "1"
SET readEULA "1"
SET readScanning "-1"
SET readContest "-1"
SET locale "enUS"
SET hwDetect "0"
SET gxColorBits "24"
SET gxDepthBits "24"
SET gxResolution "1024x768"
SET gxRefresh "60"
SET gxMultisampleQuality "0.000000"
SET gxFixLag "0"
SET fullAlpha "1"
SET SmallCull "0.040000"
SET DistCull "500.000000"
SET trilinear "1"
SET frillDensity "24"
SET farclip "500.000000"
SET specular "1"
SET pixelShaders "1"
SET particleDensity "1.000000"
SET unitDrawDist "300.000000"
SET movie "0"
SET expansionMovie "0"
SET realmList "logon.scapegaming.com"


دوست عزیز از همون اول هم فایل realmlist نداشت و یه فولد داشت به اسم wtf که یه فایل به اسم config توشه و یه فولدر با نام Account که من بارها config رو عوض کردم و حتی کل فولد wtf رو از تو wow کشیدمش بیرون ولی باز هم به همون سرور میره

erfan.esmailzadeh
07-01-2009, 10:45
سلام !!
آقا این سرور wowscape کی می خواد درست شه ؟؟؟؟
کف کردیم ؟؟؟

کسی می دونه قراره چی بشه ؟؟؟

new evil
07-01-2009, 14:42
سلام
من یه ماموریت گرفتم که میگه باید یه نفرو بکشی و سرشو بیاری
ولی اون داخل یه غاره
اون غاره یه سکو داره که نمیشه ازش بالا بری
کنار اون غار یه سنگی وجود داره که اسمش اینه meeting ston و زیر اسمش اسم غار را نوشته deadmines
اما هرچی روش راست کلیک میکنم عمل نمیکنه
ایا ایتمی نیازه تا ازش استفاده کنی؟؟
یا به روش دیگه ای باید وارد غار شد؟؟
Estern Kingdoms=>westfall=>daggerhills=>deadmines
داخل سایت wowhead را هم گشتم اما توضیحش را پیدا نکردم

*Ali*
07-01-2009, 19:33
آقا این سرور wowscape کی می خواد درست شه ؟؟؟؟
کف کردیم ؟؟؟
سرور Wowscape که درسته!!!!!
ببین Realmlist رو درست زدی >>>>> set realmlist logon.wowscape.net

_______________________

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

greatmemar
07-01-2009, 20:11
من یه هیروی warrior تو wowscape داخل realm: wowcrack
دارم میخوام بفروشمش.
مشخصاتش :
20k hp unbuff
50k Gold داره
اگه خواستین بهم sms بدین
20.000 هزار تومان میفروشم.
09183339939

greatmemar
07-01-2009, 20:13
هر کی کمک خواست بهم wiss بده
تو wowcrack
hord
herom : merani

new evil
07-01-2009, 21:03
سلام
من یه ماموریت گرفتم که میگه باید یه نفرو بکشی و سرشو بیاری
ولی اون داخل یه غاره
اون غاره یه سکو داره که نمیشه ازش بالا بری
کنار اون غار یه سنگی وجود داره که اسمش اینه meeting ston و زیر اسمش اسم غار را نوشته deadmines
اما هرچی روش راست کلیک میکنم عمل نمیکنه
ایا ایتمی نیازه تا ازش استفاده کنی؟؟
یا به روش دیگه ای باید وارد غار شد؟؟
estern kingdoms=>westfall=>daggerhills=>deadmines
داخل سایت wowhead را هم گشتم اما توضیحش را پیدا نکردم
یکی یه ندایی برسونه:19::9:

MINIATURE
07-01-2009, 22:35
دوست عزیز از همون اول هم فایل realmlist نداشت و یه فولد داشت به اسم wtf که یه فایل به اسم config توشه و یه فولدر با نام Account که من بارها config رو عوض کردم و حتی کل فولد wtf رو از تو wow کشیدمش بیرون ولی باز هم به همون سرور میره
سلام ....!!!!
نمی دونم wordet رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن .... فایل reall & config رو با آدرس سروری که می خوای تو wordet بریز........

ARASH66
07-01-2009, 22:39
سلام
من یه ماموریت گرفتم که میگه باید یه نفرو بکشی و سرشو بیاری
ولی اون داخل یه غاره
اون غاره یه سکو داره که نمیشه ازش بالا بری
کنار اون غار یه سنگی وجود داره که اسمش اینه meeting ston و زیر اسمش اسم غار را نوشته deadmines
اما هرچی روش راست کلیک میکنم عمل نمیکنه
ایا ایتمی نیازه تا ازش استفاده کنی؟؟
یا به روش دیگه ای باید وارد غار شد؟؟
estern kingdoms=>westfall=>daggerhills=>deadmines
داخل سایت wowhead را هم گشتم اما توضیحش را پیدا نکردم
با سلام
دوست عزيز شما از اين تونل كه راهش بسته است وارد نشويد، شما بايد يك دهكده متروك در پشت كوه اين منظقه پيدا كنيد و داخل يكي از كلبه هاي متروك برويد، يك راه زير زمبني وجود دارد كه نهايتا به ماموريت خود مي رسيد.
موفق باشيد.

new evil
08-01-2009, 10:31
با سلام
دوست عزيز شما از اين تونل كه راهش بسته است وارد نشويد، شما بايد يك دهكده متروك در پشت كوه اين منظقه پيدا كنيد و داخل يكي از كلبه هاي متروك برويد، يك راه زير زمبني وجود دارد كه نهايتا به ماموريت خود مي رسيد.
موفق باشيد.
فعلا واقعا ممنون:11::40::11:
من برم ببینم درست گفتی یا نه:11:
فک کنم اسم دهکدهه Moonbrook ه :11:

MINIATURE
08-01-2009, 13:36
گفتم دیگه Rootnt
ممنون می شم اگر کمک کنی
بیشتر طلا
که دیگه با خیال راحت تا لول ۴۰ برم و بعد برم تو کار مدال و افتخار


ایول بابا
این کوئست ها اعصاب آدمو خورد می کنن از بس عجیب غریبن
من معمولا فقط کوئستهایی که مثلا می گه برو ۱۰ تا از فلان حیوونو بکش رو میرم
سلام ....!!!!!!
شرمنده من تو wowcrack هیرئ ندارو من فقط تو fun و wowlegoin هیرو دارم.....!!!!!
شرمنده اگه داشتم کمکت می کردم ولی افسوس...!!!!!!!

Metalzadeh
08-01-2009, 14:52
اسم هیروت تو Legion چیه ؟ :دی

rootnt
08-01-2009, 15:08
سلام
دوستان من ۳ تا کوئست برای tame beast رو انجام دادم و بعد رفتم پیش اون pet trainer بهم اسپلهای گرفتن جونور رو داد
فقط یه مشکلی داره باز
وقتی می زم نزدیک و اون اسپل taming beast رو می زنم اون بالا پیغام قرمز رنگ میاد
the spell is not available for you
چی کار کنم؟

greatmemar
08-01-2009, 16:29
کسی هیرو یا گلد میخره توی wowcrack
واسه آیدی یاهوم آف بزاره.
ID: Greatmemar

Scary Feelings
08-01-2009, 17:17
سلام ....!!!!!!
شرمنده من تو wowcrack هیرئ ندارو من فقط تو fun و wowlegoin هیرو دارم.....!!!!!
شرمنده اگه داشتم کمکت می کردم ولی افسوس...!!!!!!!
اسم هیروت چیه تو fun?:D

*Ali*
08-01-2009, 17:28
سلام
دوستان من ۳ تا کوئست برای tame beast رو انجام دادم و بعد رفتم پیش اون pet trainer بهم اسپلهای گرفتن جونور رو داد
فقط یه مشکلی داره باز
وقتی می زم نزدیک و اون اسپل taming beast رو می زنم اون بالا پیغام قرمز رنگ میاد
the spell is not available for you
چی کار کنم؟
توی این سرور ادمین چون همه باگ هانتر میزدن:21: پت رو برداشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MINIATURE
08-01-2009, 17:39
اسم هیروت تو Legion چیه ؟ :دی
class: priest ........ name: mamaly..........az dasteye: hord.......ok
:46::46::46::20::20::20:

MINIATURE
08-01-2009, 17:52
اسم هیروت چیه تو fun?:D
سلام....!!!!!!
یه rogue دارم به اسمه dibdamini .....یه hunter دارم به اسمه kosso .... یه druid دارم به اسمه xaxiri..... یه priest دارم به اسمه miniaturer .... یه warior دارم به اسمه aaiaa ...... الان هم دارم یه mage میسازم به اسمه iraniamlol...... من فلا دارم با druid یعنی xaxiri on میشم......!!!!!!

rootnt
08-01-2009, 18:06
توی این سرور ادمین چون همه باگ هانتر میزدن:21: پت رو برداشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که خیلی نامردیه

یه سوال دیگه
برای ورود به battle شرایط خاصی باید داشته باشم؟
الان لولم 29 هستش و می خوام وارد battle بشم
پیش battle master ها می رم منو می زاره تو صف ولی هر چی منتظر شدم وارد نشدم
ممنون می شم توضیح بدید

MINIATURE
08-01-2009, 19:05
این که خیلی نامردیه

یه سوال دیگه
برای ورود به battle شرایط خاصی باید داشته باشم؟
الان لولم 29 هستش و می خوام وارد battle بشم
پیش battle master ها می رم منو می زاره تو صف ولی هر چی منتظر شدم وارد نشدم
ممنون می شم توضیح بدید
سلام ....!!!!
به نظر من باید 70 بشی البته فکر کنم چون شما که نمی تونی با level 70 دشمن بجنگی اگر هم بتونی بری تو باید هم لول های خودت باشن و لول های پایین فلا دورو ور این جور چیزا نمی رن فقط دارن level up می کنن....!!!!



راستی چرا تعداد پست های من 0 تاس:18: .....؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کنم:41:.....؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم اگه کمکم کنی :10:......!!!!

*Ali*
08-01-2009, 19:17
زیاد رو Battle حساب نکن البته فعلا.وقتی 70 شدی برو سراغش :دی

*Ali*
08-01-2009, 20:20
اگه اکانتمون توی سرور Wowscape بن بشه هیچ جوری نمیشه برگردوندش؟

Metalzadeh
08-01-2009, 20:39
class: Priest ........ Name: Mamaly..........az dasteye: Hord.......ok
:46::46::46::20::20::20:

اوه اوه
همو میشناسیم :20:
تو یه گیلد هم هستیم :31:
ببینم میتونی حدس بزنی :5:

xero.1992
08-01-2009, 22:45
اگه اکانتمون توی سرور Wowscape بن بشه هیچ جوری نمیشه برگردوندش؟

با Money !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اوونور!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scary Feelings
08-01-2009, 23:12
سلام....!!!!!!
یه rogue دارم به اسمه dibdamini .....یه hunter دارم به اسمه kosso .... یه druid دارم به اسمه xaxiri..... یه priest دارم به اسمه miniaturer .... یه warior دارم به اسمه aaiaa ...... الان هم دارم یه mage میسازم به اسمه iraniamlol...... من فلا دارم با druid یعنی xaxiri on میشم......!!!!!!
همشون 255 هستن؟Gth رو میشناسی؟

rootnt
09-01-2009, 00:03
سلام ....!!!!
به نظر من باید 70 بشی البته فکر کنم چون شما که نمی تونی با level 70 دشمن بجنگی اگر هم بتونی بری تو باید هم لول های خودت باشن و لول های پایین فلا دورو ور این جور چیزا نمی رن فقط دارن level up می کنن....!!!!



راستی چرا تعداد پست های من 0 تاس:18: .....؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کنم:41:.....؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم اگه کمکم کنی :10:......!!!!
یه رفیقی دارم تو سرور wow rivera بازی می کنه
هیروشو حدود ۱ ماهه که لول آپ نکرده و همون ۲۹ نگه داشته
می گه هیروی من بتلیه
حدود ۲۵۰۰ hp داره :18:
و یسری اسپل های خاص و خیلی قوی که با honor و مدال خریده
فکر کنم اگر با یه لول ۴۰ معمولی دوئل کنه بزنه داغونش کنه

من ازش پرسیدم گفت ۲ تا battle هست که فقط تا لول ۲۹ می تونن برن ونه بالا تر
و بقیشونم مال لول ۷۰ ها هست
گفت اگر لولم ۳۰ بشه باید برم با لول ۷۰ ها مبارزه کنم
وقتی که رفت توی battle (دزدیدن پرچم) خودم دیدم همه هیروها بین ۲۷ تا ۲۹ بودن
حالا کسی می دونه قضیه چیه؟

eMs
09-01-2009, 04:36
سوالات افشیال بود در خدمتیم . در مورد سرور های فری اطلاعاتی ندارم sry

eMs
09-01-2009, 04:39
سوالات افشیال بود در خدمتیم EU - US . در مورد سرور های فری اطلاعاتی ندارم sry

MINIATURE
09-01-2009, 08:51
اوه اوه
همو میشناسیم :20:
تو یه گیلد هم هستیم :31:
ببینم میتونی حدس بزنی :5:

سلام .....!!!!!
نمی شه حدس زد:18: سخته classet رو بگو شاید بتونم:41:.....!!!!!
:46:lol.....q(-_-)p

MINIATURE
09-01-2009, 08:59
اگه اکانتمون توی سرور Wowscape بن بشه هیچ جوری نمیشه برگردوندش؟
سلام ....!!!!!
تو wowscape هیچ جوری فقط وقتی GM بن می کنه البته تو wowscape یه تاریخ می زنه رو بنت که چه موقع از بن در میاد این تاریخ رو هم باید از تو سایتش ببینی....!!!!!
به نظر من اگه بن شدی حدودا 3 ماه بعدش ازاد می شه اگه account banned شدی 2 سال بعدش آزاد می شه البته گفتم به نظر من چون 3 و 4 تا از دوستانه اینجوری بودن ......!!!!!!

namx
09-01-2009, 10:13
همشون 255 هستن؟gth رو میشناسی؟


کدوم سرور بازی میکنی ؟؟

greatmemar
09-01-2009, 10:16
سلام اگه میشه چندتا سرور ایرانی خوب معرفی کنین
ممنون

Scary Feelings
09-01-2009, 11:21
کدوم سرور بازی میکنی ؟؟
ای خدا هنوز نمیدونی؟؟؟
funserver.cc

arashbi2
09-01-2009, 11:22
eMs جان من یه مشکل دارم من وقتی از guest pass key (EU) میرم که ثبت نام کنم بعد از وارد کردن کد اینا میگه باید با ویزا کارت یا مستر پول واریز کنی چرا مگه فری نیست؟؟؟؟؟؟
بعد وقتی خواستم با اصلی برم ثبت نام کنم میگه این کد اشتباه چرا؟؟؟؟؟؟؟

Metalzadeh
09-01-2009, 14:06
سلام .....!!!!!
نمی شه حدس زد:18: سخته classet رو بگو شاید بتونم:41:.....!!!!!
:46:lol.....q(-_-)p

سلام
Druid , Rogue , Warr , Shaman , Priest , Lock
:31:

MINIATURE
09-01-2009, 14:37
سلام
druid , rogue , warr , shaman , priest , lock
:31:
سلام ....!!!!!
نمی دوننننننننننننننننننننننن نممممممممممممممممم:18: :41: ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودت بگو ....!!!!!!!!!!!!! شرمنده .....!!!!!!!!!!!:9:

rootnt
09-01-2009, 14:51
اوه اوه
همو میشناسیم :20:
تو یه گیلد هم هستیم :31:
ببینم میتونی حدس بزنی :5:

نامردا منم دعوت کنید دیگه
آیدیم Rootoo هست

irmpmn
09-01-2009, 15:59
دوستان من بازیم رو تو سرور wowcape شروع کردم
orc هستم
بازی رو که شروع کردم level 70 بودم
واسه همه اینطوریه ؟ همه از مرحله 70 شروع می کنین ؟
با گیم نت فرق می کنه ؟
من واریور هستم

Metalzadeh
09-01-2009, 16:13
سلام ....!!!!!
نمی دوننننننننننننننننننننننن نممممممممممممممممم:18: :41: ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودت بگو ....!!!!!!!!!!!!! شرمنده .....!!!!!!!!!!!:9:

پدرام :20:


نامردا منم دعوت کنید دیگه
آیدیم Rootoo هست

سلام
شما Legion بازی می کنین ؟
اگه آره هورد هستین ؟ :20:

gamebazi.blogfa
09-01-2009, 16:46
دوستان من بازیم رو تو سرور wowcape شروع کردم
orc هستم
بازی رو که شروع کردم level 70 بودم
واسه همه اینطوریه ؟ همه از مرحله 70 شروع می کنین ؟
با گیم نت فرق می کنه ؟
من واریور هستم
عزیز شما سرور Testserver رو انتخاب کردید شما اگه می خواهید لولتون از یک شروع بشه Funserver بهترینه چون زودتر آپ میشه

arashbi2
09-01-2009, 16:56
ems جان من یه مشکل دارم من وقتی از guest pass key (eu) میرم که ثبت نام کنم بعد از وارد کردن کد اینا میگه باید با ویزا کارت یا مستر پول واریز کنی چرا مگه فری نیست؟؟؟؟؟؟
بعد وقتی خواستم با اصلی برم ثبت نام کنم میگه این کد اشتباه چرا؟؟؟؟؟؟؟

بابا یکی جوابمو بده!!!!

irmpmn
09-01-2009, 18:01
عزیز شما سرور testserver رو انتخاب کردید شما اگه می خواهید لولتون از یک شروع بشه funserver بهترینه چون زودتر آپ میشه


مرسی از جوابت عزیزم
اگه لطف کنی بپی چطوری اینکارو انجام بدم ممنون میشم
من تازه واردم

greatmemar
09-01-2009, 18:14
کسی یه سرور ایرانی به جز پیشگامان سراغ نداره؟؟؟

*Ali*
09-01-2009, 19:36
سرور ایران بلیز Iranblizz میتونی بری سرور خوبیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس Realmlist :
Set Realmlist Iranblizz.selfip.com
Set Patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

irmpmn
10-01-2009, 00:10
رایگان نیست ! یه چند تا گیم سرور خوب معرفی کنید که 24 ساعت آنلاین باشن
الآن wowscape آفلاین شده نمی تونم بازی کنم ! واسه شما هم همینطوره ؟
یه چند تا گیم سرور خوب معرفی کنید که 24 ساعت آنلاین باشن ! رایگان
ممنون

eMs
10-01-2009, 05:13
بابا یکی جوابمو بده!!!!


من منظورتو نفهمیدم تو یه اکانت BC داری EU یا US حالا میخوای اپگردش کنی به wrath یا باز BC داری میخوای 10 روز فری تو فعال کنی یا اصلا میخوای یه اکانت جدید بسازی ؟

eMs
10-01-2009, 05:22
EU = skullcrasher
US = Korghat
main race من mage هستش alt ام warlock ( برای محمد که پرسیده بود )
در مورد talent - duel tac-dungen tac میج بلدم که جواب بدم باقی رو شرمنده بلد نیستم اگه کسی بلده توضیح بده ( just mage - loc ) از باقی ریسها بدم میاد

اگه کسی game card یا patch خواست بگه
به زودی پست ویژه میج

eMs
10-01-2009, 05:40
PVP Frost mage talent



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arashbi2
10-01-2009, 11:28
جان من یه مشکل دارم من وقتی از guest pass key (eu) میرم که ثبت نام کنم بعد از وارد کردن کد اینا میگه باید با ویزا کارت یا مستر پول واریز کنی چرا مگه فری نیست؟؟؟؟؟؟
بعد وقتی خواستم با اصلی برم ثبت نام کنم میگه این کد اشتباه چرا؟؟؟؟؟؟؟

namx
10-01-2009, 13:13
رایگان نیست ! یه چند تا گیم سرور خوب معرفی کنید که 24 ساعت آنلاین باشن
الآن wowscape آفلاین شده نمی تونم بازی کنم ! واسه شما هم همینطوره ؟
یه چند تا گیم سرور خوب معرفی کنید که 24 ساعت آنلاین باشن ! رایگان
ممنون

برا من که سالم هست فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه اگه میخوای ببینی سالمه یا نه همون موقع برو تو سایت اگه سایت هم دان بود یعنی اشکال از سروره


pvp frost mage talent



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ شما پچ 3.0.3 هست اگه برا پچ 2.4.3 داری بذار

namx
10-01-2009, 13:17
البته اینم درباره میج هست به نظر من فروست بهترینه اونم به خاطره پتش


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

namx
10-01-2009, 13:24
این تلنت های dk=deathnight هست


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تلنت های وارلوک


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تلنت های روگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تلنت های پریست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تلنت میج

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MINIATURE
10-01-2009, 15:33
[quote=Metalzadeh;3367021]پدرام :20:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااممممممممممممم ..!!!!!!!!!!!!!!!
داش پدرام تو یی خیلی مخلصیم ....!!!!!!




آقاییون و خانوما باید بگم این داش پدرام بهترین تانکه .... 34full buffe hp ....!!!!!!!!!!!!!!!!

irmpmn
10-01-2009, 16:10
wowscape فان سرورش یهو آفلاین میشه
جریان چیه بچه ها ؟
من تو فان سرور بازی می کنم ! خوبه به نظرتون ؟
یهو برای خودش دیسکانکت میکنه منو

eMs
10-01-2009, 16:25
جان من یه مشکل دارم من وقتی از guest pass key (eu) میرم که ثبت نام کنم بعد از وارد کردن کد اینا میگه باید با ویزا کارت یا مستر پول واریز کنی چرا مگه فری نیست؟؟؟؟؟؟
بعد وقتی خواستم با اصلی برم ثبت نام کنم میگه این کد اشتباه چرا؟؟؟؟؟؟؟


شما میری تو سایت (eu یا us) یه قسمت داره به نام 10 day free . اونجا یه اکانت wow میسازی بعدش میری تو account management و میری تو اکانتت.(10روز فری) اونجا CD key رو میزنی

اول 10 روز فری > cd key wow بعد CD key BC (این 10 روز فری داره) آخرشم cd key wrath (اینم 10 روز فری داره)
وقتی cd key wow رو active میکنی 1 ماه فری هم بهت میده.

بعد از خرید اکانت حالا eu یا us حتما سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو چک کنید تو یه ریلم rate بالا بازیتونو شروع کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eMs
10-01-2009, 16:28
برا من که سالم هست فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه اگه میخوای ببینی سالمه یا نه همون موقع برو تو سایت اگه سایت هم دان بود یعنی اشکال از سروره



پچ شما پچ 3.0.3 هست اگه برا پچ 2.4.3 داری بذار


17-0-44 frost mage PVP

rootnt
10-01-2009, 19:23
بچه هایی که لولشون ۷۰ نیست بریزید تو wowscape که سرورش قاتی کرده
حیوونا هیچ دمیجی نمی زنن
من لولم ۳۲ بود حیوونای لول ۴۵-۶-۷ رو می گشتم
یه لول ۶۱ رو هم با ۲ دو نفر دیگه کشتیم lol
۳ نفری ۱۰ دیقه طول کشید که بکشیم : دی
خلاصه ۵-۶ ساعته دارم بازی می کنم از لول ۳۲ الان رسوندم لول ۴۴
رکوردمم ۹۱۰۰ exp بود که یه لول ۵۴ رو کشتم
هه ههه هه

keylogger
10-01-2009, 19:24
سلام
میگم یه Dagger خوب واسه roge lvl 70 از کجا میتونم در بیارم ؟
کدوم باس بریم پیدا میشه؟

keylogger
10-01-2009, 19:27
بچه هایی که لولشون ۷۰ نیست بریزید تو wowscape که سرورش قاتی کرده
حیوونا هیچ دمیجی نمی زنن
من لولم ۳۲ بود حیوونای لول ۴۵-۶-۷ رو می گشتم
یه لول ۶۱ رو هم با ۲ دو نفر دیگه کشتیم lol
۳ نفری ۱۰ دیقه طول کشید که بکشیم : دی
خلاصه ۵-۶ ساعته دارم بازی می کنم از لول ۳۲ الان رسوندم لول ۴۴
رکوردمم ۹۱۰۰ exp بود که یه لول ۵۴ رو کشتم
هه ههه هه
سرور باگ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی یا جدی ؟:18:
الان که من 70 شدم اینطوری شده!
در ضمن ببینم کودومش اینطوری شده fun یا high -rate

amin2000
10-01-2009, 19:35
سلام
کسی فروشگاه اینترنتی نمیشناسه که آخرین پچ رو بفروشه؟
راستی همهی چپ ها اینجوری چند گیگی اند؟

ممنون

rootnt
10-01-2009, 20:46
سرور باگ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی یا جدی ؟:18:
الان که من 70 شدم اینطوری شده!
در ضمن ببینم کودومش اینطوری شده fun یا high -rate

wowcrack
exp که در fun می ده که همینجوری خودش زیاده

arashbi2
10-01-2009, 21:24
شما میری تو سایت (eu یا us) یه قسمت داره به نام 10 day free . اونجا یه اکانت wow میسازی بعدش میری تو account management و میری تو اکانتت.(10روز فری) اونجا CD key رو میزنی

اول 10 روز فری > cd key wow بعد CD key BC (این 10 روز فری داره) آخرشم cd key wrath (اینم 10 روز فری داره)
وقتی cd key wow رو active میکنی 1 ماه فری هم بهت میده.

بعد از خرید اکانت حالا eu یا us حتما سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو چک کنید تو یه ریلم rate بالا بازیتونو شروع کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من وقتی 10 روز eu میرم کد رو میزنم اسم شهر اینامم وارد می کنم بعد میگه پول واریز کن با ویزا کارت paypal :18:
با اصلی هم اگه میشه لینکش رو بده ممنون میشم:10: برای warth of the lich king میخوام ثبت نام کنم

eMs
10-01-2009, 23:01
سلام
کسی فروشگاه اینترنتی نمیشناسه که آخرین پچ رو بفروشه؟
راستی همهی چپ ها اینجوری چند گیگی اند؟

ممنون

12.4g از گیم نت بگیری بهتره.

eMs
10-01-2009, 23:09
من وقتی 10 روز eu میرم کد رو میزنم اسم شهر اینامم وارد می کنم بعد میگه پول واریز کن با ویزا کارت paypal :18:
با اصلی هم اگه میشه لینکش رو بده ممنون میشم:10: برای warth of the lich king میخوام ثبت نام کنم



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arashbi2
10-01-2009, 23:11
خیلی ممنون

eMs
10-01-2009, 23:11
سلام
کسی فروشگاه اینترنتی نمیشناسه که آخرین پچ رو بفروشه؟
راستی همهی چپ ها اینجوری چند گیگی اند؟

ممنون

wrath 3.0.3 حجمش 12.4G هستش ( کلش)
معمولا پچ های اصلی حجم بالاس باقی 40-50 MB هستش

از GN بگیری بهتره

eMs
10-01-2009, 23:27
کل بازی wrath 3.0.3 حجمش 12.4G هستش. از گیم نت بگیری بهتره
معمولا پچ های اطلا حجمشون بالاس باقی 30-40 MB هست

new evil
10-01-2009, 23:51
من هرچی حفاری میکنم چیزی گیرم نمیاد!!!!
میشه کمک کنید

iman_potter
11-01-2009, 01:27
Salam be hame.
Man tooye wow crack bazi mikonam yek paladine daram ke esmesh ezraele .
Mikhastam chand ta soal beporsam.
1.behtarin talent baraye pala tank chiyeh?
2.mishe yeki behem bege in flemysto chetori mishe zad man ke khasteh shodam az bas wipe shodam.
Mer300

amin2000
11-01-2009, 08:54
اگه منظورتون گیم نته که گیم نت های بندر باید برن حودشونو بکشن
نیست همه دیتا اول استار دارن یا کانتر
همین
و چند تا بازی دیگه

ممنون
اگه فروشگاه معرفی کنید عالی میشه

Black-Dragon
11-01-2009, 12:19
با سلام اگه ممکنه برای burning crusade هم سرور مجازی بزارین.

*Ali*
11-01-2009, 12:33
باز این اینترنت کوفتی ایران چش شده؟من توی wowscape پینگم 22000 بود شما هم همینطور؟

namx
11-01-2009, 12:47
به سرور بستگی داره وگرنه من با پینگ سبز هم تو وو اسکیپ بودم (پینگ 200) اینترنت من 128 هست

namx
11-01-2009, 12:48
کل بازی wrath 3.0.3 حجمش 12.4g هستش. از گیم نت بگیری بهتره
معمولا پچ های اطلا حجمشون بالاس باقی 30-40 mb هست

من از گیم نت خواستم بگیرم گفت حجمش 2 گیگ بیشتر نیس مطمینی ؟؟؟ راستی از یکی شنیدم الان فقط سرور بلیزارد داره از پچ 3 استفاده میکنه و هنوز هیچ جا اپدیت نشده به پچ 3 اصلی . اصلیش 12 گیگه ولی وقتی سروری جز بیلیزار نیس .... شاید سرور باشه برا 3 ولی اصلی نیس و با همون 2 گیگی کار میکنه

namx
11-01-2009, 12:55
اگه منظورتون گیم نته که گیم نت های بندر باید برن حودشونو بکشن
نیست همه دیتا اول استار دارن یا کانتر
همین
و چند تا بازی دیگه

ممنون
اگه فروشگاه معرفی کنید عالی میشه

اینا هستش


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی من اینو پیشنهاد میکنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Ali*
11-01-2009, 15:01
ولی من اینو پیشنهاد میکنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کجاش شبیه فروشگاه بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:

MINIATURE
11-01-2009, 15:04
بچه هایی که لولشون ۷۰ نیست بریزید تو wowscape که سرورش قاتی کرده
حیوونا هیچ دمیجی نمی زنن
من لولم ۳۲ بود حیوونای لول ۴۵-۶-۷ رو می گشتم
یه لول ۶۱ رو هم با ۲ دو نفر دیگه کشتیم lol
۳ نفری ۱۰ دیقه طول کشید که بکشیم : دی
خلاصه ۵-۶ ساعته دارم بازی می کنم از لول ۳۲ الان رسوندم لول ۴۴
رکوردمم ۹۱۰۰ exp بود که یه لول ۵۴ رو کشتم
هه ههه هه
سلام ...!!!!
سرور که dc بشه بر می گردی به pحالت اول منم اینتور شدم 70 کردم سرور dc شد شدم 63....!!!!!
lol

eMs
11-01-2009, 16:26
من از گیم نت خواستم بگیرم گفت حجمش 2 گیگ بیشتر نیس مطمینی ؟؟؟ راستی از یکی شنیدم الان فقط سرور بلیزارد داره از پچ 3 استفاده میکنه و هنوز هیچ جا اپدیت نشده به پچ 3 اصلی . اصلیش 12 گیگه ولی وقتی سروری جز بیلیزار نیس .... شاید سرور باشه برا 3 ولی اصلی نیس و با همون 2 گیگی کار میکنه

کل بازی نه پچ.
ینی اگه هاردتو ببری که هارد رو هارد کنه 12.4g حجم کل بازیه

ali_ranger22
11-01-2009, 17:10
آقا کسایی که خشم لیچ رو خریدن به توضیحی بدن چطوریه ؟
خود آرتاس رو تا حالا کسی تونسته شکست بده ؟

arashbi2
11-01-2009, 17:14
من فقط دیدمش نتونستم شکستش بدم

eMs
11-01-2009, 17:20
آقا کسایی که خشم لیچ رو خریدن به توضیحی بدن چطوریه ؟
خود آرتاس رو تا حالا کسی تونسته شکست بده ؟


lol lol lol lol

keylogger
11-01-2009, 20:40
پچ تازه 12 گیگ هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی لینک دانلود هایی که رو اینترنت دیدم فقط 4.8 گیگ نشون میده .

*Ali*
11-01-2009, 20:58
اون 12 گیگ همه رو از 1.0.0 میگه تا 3.0.0 ولی اون 4 گیگه پچ Burning to wrath of lich king یا همون 2.4.3 to 3.0.0 هست.

keylogger
11-01-2009, 21:06
اره فکر کنم همین طوره

ML2007
11-01-2009, 21:07
اقا من اکانت بلیزارد میخوام کجا باید برم ثبت نام کنم

ML2007
11-01-2009, 21:13
کسی توی wow scape هیروی 70فروشی ارزن سراغ داره برای پی ام بفرسته

namx
11-01-2009, 21:14
این چی میگه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eMs
11-01-2009, 21:20
فروش Wrath Of The Lich King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


EU = 46$
US = 42$

یه اکانت EU هم دارم mage70 هستش با alt warlock (بدون wrath) میفروشم اگه کسی خواست

eMs
11-01-2009, 21:23
این چی میگه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگه که شما که میخوای wrath بازی کنی اول برو بازی رو بگیر بعد بازی کن ( فایل بازی )

eMs
11-01-2009, 21:24
اقا من اکانت بلیزارد میخوام کجا باید برم ثبت نام کنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید lol

namx
11-01-2009, 21:37
ممنون ولی چرا شما به همه میخندی ؟؟ خوب اینکه یه چیز میدونی دلیل نمیشه بخندی

khorzo_khan
12-01-2009, 00:21
ببخشید من تازه می خوام wow بازی کنم.واسه همین نمیدونم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ همون نسخه ی اولیه رو که پچ هاش روش بریزم؟ نسخه ی خشم لیچ کینگ رو بدانلودم و یا نسخه ی ماقبل لیچ کینگ(اسمش یادم نیست!) ببخشید شاید ساده به نظر بیان ولی من به جوابش خیلی نیاز دارم. ممنون//

khorzo_khan
12-01-2009, 00:30
راستی یه سوال دیگه

داشتم صفحات قبل رو می خوندم دیدم یه نسخه ی 12 گیگابایتی وجود داره که از نسخه ی 1 الی 3 هستش. اون واسه فروشه یا میشه دانلودش کرد؟(آگه میشه لینکش رو بزارید///مرسی)

eMs
12-01-2009, 02:02
ممنون ولی چرا شما به همه میخندی ؟؟ خوب اینکه یه چیز میدونی دلیل نمیشه بخندی



نه نه اصلا خنده ی من به اون معنی که فک میکنی نیست من چیز زیادی نمیدونم (یا شاید هیچ چی در مقابل کل wow )
یه خنده ی دوستانه همین . من نه قصد تمسخره کسی رو دارم نه چیزی اومدم اینجا 4 سا دوست پیدا کنم نه دشمن. دوست من

eMs
12-01-2009, 02:07
راستی یه سوال دیگه

داشتم صفحات قبل رو می خوندم دیدم یه نسخه ی 12 گیگابایتی وجود داره که از نسخه ی 1 الی 3 هستش. اون واسه فروشه یا میشه دانلودش کرد؟(آگه میشه لینکش رو بزارید///مرسی)


خوب شما به کل wow احتیاج داره که تو پست های قبل گفتم حجمش 12.4GB هستش پس دانلودش زیاد راحت نیست . بهترین کار به نظر من اینه که هاردتو ببری یه گیم نت بگی کل بازی رو برات بریزه که بعدش فقط play کنی و همه چی حله

rootnt
12-01-2009, 02:16
سلام ...!!!!
سرور که dc بشه بر می گردی به pحالت اول منم اینتور شدم 70 کردم سرور dc شد شدم 63....!!!!!
lol
نه اشتباه می کنی
تا الان سرور مشکل داشت و من نمی تونستم برم تو wowcrack
الان رفتم دیدم هیچ تغییری نکرده
همون لول ۴۵ بودم و کلی طلا و آیتمی که بدست آورده بودم سرجاش بود
عجب حالی داد
ولی عادت کرده بودما
۱-۲ بار مردم تا دوباره بازی کردن درست دستم بیاد lol

eMs
12-01-2009, 02:27
دوستانی که میخوان تازه wow بازی کنن


WOW Authentication Key +30 Days Play Time
WOW Burning Crusade Expansion Pack CD Key
ٌٌٌWow Wrath Of The Lich King CD Key
فایل کل بازی 12.4G (البته من حجمشو با ادونای خودم حساب کردم زیاد فرقی نمیکنه)

قیمت= 1-19500 تومان 2-24500 تومان 3- 46500تومان (قیمت eu با us به خورده فرق میکنه )

خوب حالا شما همه ی اینارو داری و با داشتن اینها 1ماه و 30 روز فری میتونی بازی کنی و بعدش باید هر 60 روز یک بار یه گیم کارت بخری قیمتش 31000 تومان تا 34000 تومان (eu-us)

بعدش میری سر وقت ساختن اکانت که تو پست های قبل گفتم
نکته: من تو پاساژ پایتخت wrath دیدم 60000 تومان :18: قیمتش 40$ هستش که به پول ما 2-3 هزار تومن بیشتر میشه نه 60000 تومان !!!! گیم کارت هم همینتور 31000 تا 34000 تومان نه بیشتر


(از این به بعد اخر پست ها گریه میکنم lol )

khorzo_khan
12-01-2009, 09:13
ببخشید سوال های خیلی ساده می پرسم.... برم گیمنت بگم کدوم نسخشو می خوام؟؟؟؟ کدوم پچ ها رو بخرم؟؟ بازم مرسی

arashbi2
12-01-2009, 09:46
شما بگو warth of the lich king (خشم پادشاه لیچ) و پچ 3.0.3

*Ali*
12-01-2009, 11