PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

Hammer
21-12-2008, 15:41
سلام من 10 روزه که بازی میکنم تازه lvl 9 هستم میخواستم یه کم توضیح بدید که چه طور میشه زود lvl گرفت ؟؟؟؟


حل کردن کوئست

namx
21-12-2008, 16:41
این چی میگه ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bersam
21-12-2008, 17:04
این چی میگه ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا جایی که من می فهمم ! می گه که اکنتی که شما ساختین برای لیچ کینگ هست اما نسخه ی بازی روی سیستم شما لیچ کینگ نیست !برای دانلود نسخه ی لینچ کینگ هم باید به اون لینکه که داد بری !:20:

*Ali*
21-12-2008, 17:23
دوستان میشه یه کمکی به من بدید !

من یه مشکل فنی دارم.چون در سرورهای زیادی بازی میکنم همیشه مقدار زیادی از وقتم صرف میشه تا متن Realmlist رو عوض کنم.میشه بازی رو یه کاریش کرد یعنی چندتا Shortcut درست کرد که وقتی روی هر کدوم کلیک میکنیم متن مورد نظرمون توی Realmlist کپی بشه؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدین!:11:

Ariarman85
21-12-2008, 17:28
درود:
دوستان نمی دونم مطرح کردنش اینجا درسته؟
من 11 ساله بازی می کنم از اون معتادای دوز بالا هستم.خیلی دوست دارم World of Warcraft رو آنلاین بازی کنم راستش هیچی از بازیهای آنلاین نمی دونم یعنی چه جوری نصبش کنم-ریژیستر کردن وغیره..
در ضمن با ADSL 128k میشه بازی کرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

bersam
21-12-2008, 17:48
درود:
دوستان نمی دونم مطرح کردنش اینجا درسته؟
من 11 ساله بازی می کنم از اون معتادای دوز بالا هستم.خیلی دوست دارم world of warcraft رو آنلاین بازی کنم راستش هیچی از بازیهای آنلاین نمی دونم یعنی چه جوری نصبش کنم-ریژیستر کردن وغیره..
در ضمن با adsl 128k میشه بازی کرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

11 ساله چی بازی می کنی ؟؟؟؟ lol امیدوارم 11 سال ورلد اف وارکرافت رو آفلاین بازی نکرده باشی !!!!!!!!:27::27::27:

اگه 11 ساله که داری این بازی رو آفلاین می کنی که هیچی ! ولی اگه نه :

برای این بازی باید از بازی های rpg خوشت بیاد !

با اینترنت 128 بسته به پینگت میشه !

رجیستر پولی و مفتی ! پولی رو باید از خود بلیزارد بگیری ! مفتی رو توی سرور های مختلف ریخته !!

برای بازی باید آپدیتش کنی و آپدیتش حدودا حجمش چند برابر خود بازیه !!!!!!(منظور اینه که خیلیه !)

و .. !

namx
21-12-2008, 17:49
الان رو کامپیوتر من چی نصبه پس ؟؟

bersam
21-12-2008, 17:52
نمی دونم !!!!!!!!! من اون چیزی بود که ترجمه کردم !!!!!

جدیدا این طوری شده یا همین طوریه ؟؟؟؟ شاید مال پچش باشه !!! یعنی 3.0.3 هست پچ تو ؟

bersam
21-12-2008, 17:52
البته شاید هم از اروپایی و آمریکاییش باشه !!!! نسخه ی WoW تو با نسخه ی سرور می خونه ؟

alios
21-12-2008, 18:00
من تو lvl اپ کردن عالی هستن
شاید تو این بازی موفق بشم :دی
یعنی shaiya رو تو 2 هفه کمتر رفتم lvl 40
چند تا سئوال داشتم :
1. یدونه عکس دیدم در مورد این بازی که طرف داشت با حیون خودش تو بازی پرواز میکرد این واقعیت داره تو بازی یا نه ؟
2. بلیزارد ماهی چقدره ؟

راستی bersam تو خجالت نمیکشی هم shaiya و هم اینو با هم بازی میکنی :دی
تریبال و وست هم بازی میکنی ؟

namx
21-12-2008, 18:26
اره وقتی پچ جدیدرو ریختم رو بعضی از سرورا اینطوریه نمی دونم شاید

*Ali*
21-12-2008, 20:39
دوستان میشه یه کمکی به من بدید !

من یه مشکل فنی دارم.چون در سرورهای زیادی بازی میکنم همیشه مقدار زیادی از وقتم صرف میشه تا متن Realmlist رو عوض کنم.میشه بازی رو یه کاریش کرد یعنی چندتا Shortcut درست کرد که وقتی روی هر کدوم کلیک میکنیم متن مورد نظرمون توی Realmlist کپی بشه؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bersam
21-12-2008, 22:00
دوستان میشه یه کمکی به من بدید !

من یه مشکل فنی دارم.چون در سرورهای زیادی بازی میکنم همیشه مقدار زیادی از وقتم صرف میشه تا متن realmlist رو عوض کنم.میشه بازی رو یه کاریش کرد یعنی چندتا shortcut درست کرد که وقتی روی هر کدوم کلیک میکنیم متن مورد نظرمون توی realmlist کپی بشه؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید یه برنامکی چیزی بنویسی !!!! کار نشد نداره ! از من میشنوی برو توی بخش برنامه نویسی بگو ! کار راحتی باید باشه !!!!!!! با داس هم میشه ! البته من می دونم میشه ولی هیچ کدومش رو بلد نیستم !!!!!! بلدم با داس این کار رو انجام بدم ولی این که شورکات کنم و وقتی روش کلیک می کنی خودش دستورات رو انجام بده رو بلد نیستم !:20:

Scary Feelings
21-12-2008, 22:48
دوستان میشه یه کمکی به من بدید !

من یه مشکل فنی دارم.چون در سرورهای زیادی بازی میکنم همیشه مقدار زیادی از وقتم صرف میشه تا متن Realmlist رو عوض کنم.میشه بازی رو یه کاریش کرد یعنی چندتا Shortcut درست کرد که وقتی روی هر کدوم کلیک میکنیم متن مورد نظرمون توی Realmlist کپی بشه؟

واقعا ممنون میشم اگه جواب بدین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تو هر سروری که برید یه luncher داره که وقتی اون رو اجرا می کنید و وارد بازی میشه realmlist خود به خود به اون سرور تغییر داده میشه...البته باید wow رو خودتون نصب کرده باشین و کپی نباشه...:11:

*Ali*
21-12-2008, 23:12
ممنون از همه دوستان با داس مشکلم حل شد !!!!!

new evil
22-12-2008, 10:47
سلام
من بازی world of warcraft را نصب کردم بعد یه بازیه دیگه روی قبلی نصب کردم به نام world of warcraft the buning crusade
ولی نمیدونم چطوری براش اکانت بسازم
لطفا کمک کنید

ehsannirvana
22-12-2008, 12:01
1. یدونه عکس دیدم در مورد این بازی که طرف داشت با حیون خودش تو بازی پرواز میکرد این واقعیت داره تو بازی یا نه ؟
2. بلیزارد ماهی چقدره ؟

1.اگه منظورت پرنده از نوعِ زیر ـه که این یه نوع اتوبوس هست تو Wow :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته WarLock ها یه نوع pet دارن که قادر به پروازِ و میتونه هر جا دوست داره باهاش پرواز کنه.
2.دو ماه 37 تومنه

-------------------------------------------------------------------
دیروز طی یک اقدام Boss کشون به kil'jaeden Stromrage حمله کردیم و این درنآی ـه عوضی رو ترکوندیم :دی
واسه منم دوتا آیتم drop شد که به همونم راضی هستیم :دی.
اینم یه عکس برای اونایی که فکر میکنن کیل جیدن Boss ـه راحتیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیل جیدن اونیه که اون بالا وسط وایساده اون لشکر و بند و بساط هم گارد های محافظش هستن,یعنی برای رسیدن بهش باید همه ی اینا رو بزنی

این نکته رو هم اضافه کنم که حدود 10 میلیون HP داره. :دی

wertelar
22-12-2008, 12:03
بله شما متوانید فقط در منطقه outland پرواز کنید البته باید آموزش اونو در shadowmoon vali، کمپ اول آموزش ببینید در northend که منطقه جدیدی هست که در lich king اضافه شده در lvl 77 میتونی سوار پرنده خودت بشی

و اینکه قیمت بازی در blizzard چقدره

بلیزارد دو تا سرور کلی داره که یکیش امریکایی هست و دیگری اروپایی هست که قیمت بازی با هم فرق زیادی ندارن من چون تو سرور eu بازی مکنم قیمت میدونم

میتونی اول 10 روز free بازی کنی که تا لول 20 میشه برسونیش البته با محدودیت زیاد بعد از اون

اول باید یه cd key بخری که شامل یه رمز 26 رقمی هست و یک ماه هم شارج بت میده و تا لول 60 متونی برسونیش البته (یه 10 روز bc free هم بت میده که اون هم محدودیت داره و بهتره bc بخری) .بعد از اون باید یه cdkey burning crusede بخری تا lvl 70 وقتی 70 شدی حالا باید lich king cdkey بخری (البته cdkeys ها رو فقط لازم یک بار بخری ) تا بتونی 80 بشی . بعد از اینکه شارجت تموم شد باید هر 2 ماه یه game card بخری حالا قیمتا

Cdkey 10الی 20 تومن

Cdkey BC 20تا 25

Cdkey lich king 40 تا 54

Game card دو شارج 34 تا 36 تومن

اگه سوالی پیش امد بپرس

شنیدم تو eu ابیشتر در horde:skullcrusher alliance ,berning legion هست اما تو همه سرورهاش ایرانی هست مخصوصا full سرورها



حامدی من تو سرور boulderfistam اسم kowboy ایرانی هم داره

wertelar
22-12-2008, 12:26
سلام
من بازی world of warcraft را نصب کردم بعد یه بازیه دیگه روی قبلی نصب کردم به نام world of warcraft the buning crusade
ولی نمیدونم چطوری براش اکانت بسازم
لطفا کمک کنید
اول پچ رو تا 2.4.3 برسون بعد یه سر به این سایت برو و سرورهایی که پچ 2.4.3 دارن register کن بعد realmlist سرور رو در قسمت realmlist وارد کن و بعد وارد بازی شو


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alios
23-12-2008, 00:52
دوستان میشه در مورد این راهنمایی کنید ؟
اینا چیه کدوم درسته ؟
مگه یک بازی نیست ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ehsannirvana
23-12-2008, 01:08
دوستان میشه در مورد این راهنمایی کنید ؟
اینا چیه کدوم درسته ؟
مگه یک بازی نیست ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید سری WoW به این صورته:
WoW Classic
WoW TBC
WoW WoTLK

اولی بازی اصلی و دوتای دیگه اکسپنشن هستن.

برای بازی به هر سه نیاز هست.

akharwarbaz
23-12-2008, 07:05
بله شما متوانید فقط در منطقه outland پرواز کنید البته باید آموزش اونو در shadowmoon vali، کمپ اول آموزش ببینید در northend که منطقه جدیدی هست که در lich king اضافه شده در lvl 77 میتونی سوار پرنده خودت بشی

و اینکه قیمت بازی در blizzard چقدره

بلیزارد دو تا سرور کلی داره که یکیش امریکایی هست و دیگری اروپایی هست که قیمت بازی با هم فرق زیادی ندارن من چون تو سرور eu بازی مکنم قیمت میدونم

میتونی اول 10 روز free بازی کنی که تا لول 20 میشه برسونیش البته با محدودیت زیاد بعد از اون

اول باید یه cd key بخری که شامل یه رمز 26 رقمی هست و یک ماه هم شارج بت میده و تا لول 60 متونی برسونیش البته (یه 10 روز bc free هم بت میده که اون هم محدودیت داره و بهتره bc بخری) .بعد از اون باید یه cdkey burning crusede بخری تا lvl 70 وقتی 70 شدی حالا باید lich king cdkey بخری (البته cdkeys ها رو فقط لازم یک بار بخری ) تا بتونی 80 بشی . بعد از اینکه شارجت تموم شد باید هر 2 ماه یه game card بخری حالا قیمتا

Cdkey 10الی 20 تومن

Cdkey BC 20تا 25

Cdkey lich king 40 تا 54

Game card دو شارج 34 تا 36 تومن

اگه سوالی پیش امد بپرس

شنیدم تو eu ابیشتر در horde:skullcrusher alliance ,berning legion هست اما تو همه سرورهاش ایرانی هست مخصوصا full سرورها



حامدی من تو سرور boulderfistam اسم kowboy ایرانی هم داره

سلام ممنون توضيح خوبي دادي

من الان tbc رو دستگام نصبه ميتونم cdkey classic رو بگيرم و بازي كنم ؟يعني روي Tbc بازي كنم با cdkey كلاسيك ؟

لينك جايي ام كه 10 روز Free ميدرو مشه بديد ؟؟؟

ehsannirvana
23-12-2008, 08:03
سلام ممنون توضيح خوبي دادي

من الان tbc رو دستگام نصبه ميتونم cdkey classic رو بگيرم و بازي كنم ؟يعني روي Tbc بازي كنم با cdkey كلاسيك ؟

لينك جايي ام كه 10 روز Free ميدرو مشه بديد ؟؟؟
با اجازه
بله میتونین سریال Classic رو بگیری و تو سایت ثبت کنی ,فقط اینو در نظر داشته باش که با این سریال فقط میتونی تا لول 60 بری,همونطور که بدون WoTLK فقط تا 70 میتونی بری

برای ساخت اکانت trial هم از لینک زیر میتونی استفاده کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این قسمت روی Create Account کلیک کن و...

arashbi2
23-12-2008, 14:17
منم که هک ورلد هستم اینم براتون اوردم امید وارم بازم براتون گیر بیارم بتونم بهتون خدمت کرده باشم برو بکس با حال
اینم بهترین نرم افزار هک برای 2.4.3 فقط
که هک سرعت پرواز پرش و اندازه و یه امکان جالب داره که اگه فعال کنید میتونید تمام دشمنا رو مثل هانتر با هر کلاسی باشید تو نقشه کوچیک بالا صفحه ببینید !!!
فقط یه مشکل داره که تو سرور های که AUTO BAN داره بعضیهاش نمیشه استفاده کرد
این نرم افزار رو به اسم خودم گذاشتم Darklord
حجم فایل هم:1156 KB هست فرمتش هم EXE
لینک دانلود از رپید:
کد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


امید وارم خوشتون امده باشه اموزش های هک دیگه در ایندههر کی هک بلده بذاره مخصوص اگه برای HONOR باشه
__________________

matrix1
23-12-2008, 16:49
من سوال دارم

alios
23-12-2008, 17:23
ببینید سری wow به این صورته:
Wow classic
wow tbc
wow wotlk

اولی بازی اصلی و دوتای دیگه اکسپنشن هستن.

برای بازی به هر سه نیاز هست.
یعنی چی میشه کامل توضیخ بدی ؟
اونوقت ما پول کدوم یک رو میدیم ؟

bersam
23-12-2008, 17:32
منم که هک ورلد هستم اینم براتون اوردم امید وارم بازم براتون گیر بیارم بتونم بهتون خدمت کرده باشم برو بکس با حال
اینم بهترین نرم افزار هک برای 2.4.3 فقط
که هک سرعت پرواز پرش و اندازه و یه امکان جالب داره که اگه فعال کنید میتونید تمام دشمنا رو مثل هانتر با هر کلاسی باشید تو نقشه کوچیک بالا صفحه ببینید !!!
فقط یه مشکل داره که تو سرور های که auto ban داره بعضیهاش نمیشه استفاده کرد
این نرم افزار رو به اسم خودم گذاشتم darklord
حجم فایل هم:1156 kb هست فرمتش هم exe
لینک دانلود از رپید:
کد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


امید وارم خوشتون امده باشه اموزش های هک دیگه در ایندههر کی هک بلده بذاره مخصوص اگه برای honor باشه
__________________

من به این فایل مشکوکم !!!!!!! Lol !!!!!!!! اگه کسی تست کرده ! لطفا بگه تا ما هم دانلود کنیم !!!!

arashbi2
23-12-2008, 18:41
بنده خودم تو 2.4.3 تو alphawow بازی می کردم کار میکرد مثل ساعت اما الان تو 3.0.3 هستم دنبال یه نرم افزار دیگه D:
یعنی bersam جون تو به من اعتماد نداری؟؟؟؟ :(

matrix1
23-12-2008, 21:50
salam be hame mikhastam bebinam chetor mishe shoghl ro avaz kard masalan man lebas midoozam va mikham madanchi sham ya ahangar lotfan mano rahnamayi konid:31:

matrix1
23-12-2008, 22:10
همون طور که گفتم سوال دارم
من تویwow شغل انتخاب کردم و بافنده یا خیات هستم
میخوام اون رو عوض کنم مثلا آهنگر یا معدن چی
لطفا من رو راهنمایی کنید:5:

ehsannirvana
24-12-2008, 00:46
یعنی چی میشه کامل توضیخ بدی ؟
اونوقت ما پول کدوم یک رو میدیم ؟

در واقع باید هر سه تا رو بخرین
اما میتونین اول کلاسیک رو بگیری تا 60 بری بعد TBC تا 70 و بعد هم WoTLK تا 80

Metalzadeh
24-12-2008, 12:03
cod5 ماله 3 ساعت بود :/

ARASH66
24-12-2008, 16:44
همون طور که گفتم سوال دارم
من تویwow شغل انتخاب کردم و بافنده یا خیات هستم
میخوام اون رو عوض کنم مثلا آهنگر یا معدن چی
لطفا من رو راهنمایی کنید:5:
با سلام
شما در بازی کلید c را بزنید و از تب SKILL قسمت PROFESSION روی شغل های خود کلیک کنید و از پایین صفحه دکمه X(حذف) رو بزنید تا شغل مورد نظر حذف بشه.

alios
24-12-2008, 18:53
در واقع باید هر سه تا رو بخرین
اما میتونین اول کلاسیک رو بگیری تا 60 بری بعد tbc تا 70 و بعد هم wotlk تا 80
1 تا 60 قیمتش ماهاینه چند میشه ؟

*Ali*
24-12-2008, 18:58
alios جان اصلا نمیخواد اینقدر به خودت زحمت بدی اگه بخوای تو سرور اصلی بلیزارد بازی کنی که نزدیک 100 تومن میشه=
50 تومن نسخه اصل بازی+ 37 تومن شارژ برا 2 ماه بازی

همین امروز برو گیم نت بگو بازی world of warcraft 2.4.3 رو میخوام بگیر نصب کن بعد بهت میگم چیکار کنی !!!
بهتره از سرورهای فری شروع کنی بعد اگه خوشت اومد بری بلیز

matrix1
24-12-2008, 22:42
با سلام
شما در بازی کلید c را بزنید و از تب skill قسمت profession روی شغل های خود کلیک کنید و از پایین صفحه دکمه x(حذف) رو بزنید تا شغل مورد نظر حذف بشه.


داداش خدایی خیلی باحالی.حالا میتونی بهترین شغلهارو برای کلاسهای مختلف بگی مخصوصا روگ و وریور؟
اگه میشه شغل سم سازی رو چطوری باید بگیرم؟:11:

new evil
24-12-2008, 23:15
چطور میشه داخل wow اکانت ساخت و انلاین بازی کرد؟؟؟

ehsannirvana
25-12-2008, 04:20
سلااام دوستان...اگه میشه بهترین Talent WARLOCK رو بزارید........
من تو wowscape تو wowcrack بازی می کنم........




خب بلاخره یه Warlock ـی پیدا شد :دی
ببین برای تلنت ها اگه میخوای DPS باشی از چیدمان زیر استفاده کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه میخوای Healer باشی از این یکی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من دومی رو پیشنهاد میکنم.

rootnt
25-12-2008, 13:30
سلام دوستان عزیز
من برای یه گیم نت کار می کنم که توش wow باز زیاد داره
واقعا بعضی چیزای این بازی خیلی عجیبه
ورژنی که روی همه کامپیوتر ها ریختن ۲.۳.۳ هستش
توی realm list های این گیم نت این سرور هستش:
set realmlist 195.91.142.100
تا اونجایی که من فهمیدم برای سرور رایگان wow rivera هستش
جای تعجبش اینجاست که اونجا کسایی که توی سرور اصلی بازی می کنن میان و با آیدیشون که تو سرور اصلی هست لوگین می کنن
بعد اینکه قیمتهایی هم که می گن پرداخت کردن خیلی پایین تر از ایناییه که شما ها می گید
می گن ۵۰۰۰ می دن به یکی براشون اکانتو می سازه و بعد هر دو ماه ۱۵۰۰۰ می دن شارژش می کنن !!!!!
واقعا عجیبه
کسی می تونه توضیح بده؟

matrix1
25-12-2008, 13:35
چطور میشه داخل wow اکانت ساخت و انلاین بازی کرد؟؟؟



شما اول باید version بازیت رو به 2.4.3 برسونی بعد توی پوشه بازیت realmlist رو پیدا کن .
اونجا آدرسه سرور رو بده بعد وارد بازی شو و اکانتت رو وارد کن.

اگر هم اکانت نداری باید سایت سرورو پیدا کنی و با ورود به سایت یه اکانت بسازی. :27:
امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه :2:

danialshafaie
25-12-2008, 13:48
سلام دوستان عزیز
من برای یه گیم نت کار می کنم که توش wow باز زیاد داره
واقعا بعضی چیزای این بازی خیلی عجیبه
ورژنی که روی همه کامپیوتر ها ریختن ۲.۳.۳ هستش
توی realm list های این گیم نت این سرور هستش:
set realmlist 195.91.142.100
تا اونجایی که من فهمیدم برای سرور رایگان wow rivera هستش
جای تعجبش اینجاست که اونجا کسایی که توی سرور اصلی بازی می کنن میان و با آیدیشون که تو سرور اصلی هست لوگین می کنن
بعد اینکه قیمتهایی هم که می گن پرداخت کردن خیلی پایین تر از ایناییه که شما ها می گید
می گن ۵۰۰۰ می دن به یکی براشون اکانتو می سازه و بعد هر دو ماه ۱۵۰۰۰ می دن شارژش می کنن !!!!!
واقعا عجیبه
کسی می تونه توضیح بده؟

دوست عزيز سروري كه شما گفتيد مجاني هست و صاحب گيم نت شما هم كلاهبرداره چون پولي به سرور نمي ده ولي از افراد پول شارژ مي گيره كه سرور مجاني اصلا شارژ نمي خواهددر مورد نكتهي دوم هم بازي يه سرور اصلي داره blizz كه بچه پولداراي تاپيك اونجان ولي بقيه تو سرور هاي free بازي مي كنن كه realmlist هم همونه كه بايد عوضش كني كه بازي به جاي blizz به سرور free مورد نظر وصل بشهكه توي بازي چند تا شاخه داره به نام realm كه هر كدوم قوانين خودشونو دارن مثله kazzak در blizz كه سرور ها با اومدن پچ جديد upgrade مي كنن به ورژن جديد كه همين باعث شده منه بدبخت به دليل نداشتن adsl و پچ هاي جديد مجبور به ترك شم

Scary Feelings
25-12-2008, 14:08
lol
سلام...زود برید تو تاپیک بهترین بازی انلاین به wow رای بدید و شادشون کنید...

alios
25-12-2008, 14:23
alios جان اصلا نمیخواد اینقدر به خودت زحمت بدی اگه بخوای تو سرور اصلی بلیزارد بازی کنی که نزدیک 100 تومن میشه=
50 تومن نسخه اصل بازی+ 37 تومن شارژ برا 2 ماه بازی

همین امروز برو گیم نت بگو بازی world of warcraft 2.4.3 رو میخوام بگیر نصب کن بعد بهت میگم چیکار کنی !!!
بهتره از سرورهای فری شروع کنی بعد اگه خوشت اومد بری بلیز


همین کارو میخوام بکنم :31:
ولی اگه کسی اینجا هست بفرسته ممنون میشم
تمامی هزینه هاشو هم قبول دارم ...

Fusi0n
25-12-2008, 15:15
سلام دوستان یک تلنت خوب برای هانتر بزارید بیشتر dps بببر بالا

new evil
25-12-2008, 17:26
چطور میشه داخل wow اکانت ساخت و انلاین بازی کرد؟؟؟
somebody HELP:19::19::19:

matrix1
25-12-2008, 20:23
سلام بچها .من یه تازه کارم.دو ماهی هست دارم wow بازی میکنم.اگه میشه به سوالهام جواب بدید:19:
1-خفن ترین کلاس برای افتخار گرفتن چیه؟
2_بهترین شغلها رو برای همه ی کلاسها؟
3_شغل سم سازی برای روگ از کجا وچطوری بگیرم؟
4_خفنترین پت برای هانترها چی میتونه باشه؟
5_چطوری میشه روگها رو در حالتی که غیب هستن ببینیم؟
ترو خدا سریع جواب بدید کارم بد گیره
jigsa جون یه ذره هم ما تازه کارها رو دریاب
این بچه با عشقها فقط فکر کل کلن:19:

Pouria_30mbian.com
25-12-2008, 20:33
bebin to ta patch 2.3.4 update bokon bad boro to har site ke mikhay tosh ozav beshi mesle iranblizz bad ye id besaz va hamon id ro vaghti mikhay beri to bazi vared kon hamin

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kasi mitone talent haye hero haro tozih bede (hamashono) ?

xero.1992
25-12-2008, 22:00
خب بلاخره یه warlock ـی پیدا شد :دی
ببین برای تلنت ها اگه میخوای dps باشی از چیدمان زیر استفاده کن:

احسان جان میشه بگی چرا شما دومی رو پیشنهاد می کنی؟
مگه dps بودن خوب نیست؟
برای رفتن به اینس کدوم بهتره...؟

D3vil_A
25-12-2008, 22:31
راست می گه سریع برید به مارمولک بازی رای بدید کوچولوها:دی:39:
سلام چرا اینقدر چرت و پرت میگی? )البته قصد توحین ندارم
یکی از پر طرفدار ترین بازی های دنیا WoW واقعا اینقدر آی کیوت پایینه بازی به این توپی! اصلا خوده بازی وارکرافت همون دوتای خودمون !
ای کیو جلبک 1 ماله تو 0 :31::21:

moj divane
25-12-2008, 23:06
آقا جواب این رو ندین .
جواب ابلهان خاموشیست . :31:
و اصلا اسمش رو هم نیارین .
خواهی نشوی رسوا هم رنگ طبیعت باش. :46:
جواب ندین مثل اینکه وجود نداره . ما به نظر همه احترام میگذاریم
هر چه بعضی ها به این رسم وفادار نباشن . :41:

reza_saghari
26-12-2008, 00:24
با سلام
کسی از دوستان میدونه نسخه سوم بازی رو (که روی پچ اروپا نصب بشه) توی تهران یا کرج از کجا میتونم گیر بیارم ؟
البته من نسخه 3 us رو دارم ولی نسخه قبلی من اروپاست و روی اون نصب نمیشه.
با تشکر

ehsannirvana
26-12-2008, 08:42
احسان جان میشه بگی چرا شما دومی رو پیشنهاد می کنی؟
مگه dps بودن خوب نیست؟
برای رفتن به اینس کدوم بهتره...؟
البته که DPS ـه Lock خوبه,اگه نبود که دو سری چیدمان متفاوت نداشت که
اما من به شخصه به Healer بودن Lock علاقه مندم.


با سلام
کسی از دوستان میدونه نسخه سوم بازی رو (که روی پچ اروپا نصب بشه) توی تهران یا کرج از کجا میتونم گیر بیارم ؟
البته من نسخه 3 us رو دارم ولی نسخه قبلی من اروپاست و روی اون نصب نمیشه.
با تشکر

سلام
نمایندگی بلیزارد تو خیابون ولیعصر سورس WoTLK رو میفروشه.:20:



پ.ن:طبق آخرین اخبار تعداد کاربران WoW از مرز 11.5 میلیون گذشت.(فقط خودِ سرور بلیزارد,حالا دیگه اگه سرور free هارو که حساب کنیم مطمئنا" بالای 15 میلیون میشه. ):40:

ARASH66
26-12-2008, 14:00
داداش خدایی خیلی باحالی.حالا میتونی بهترین شغلهارو برای کلاسهای مختلف بگی مخصوصا روگ و وریور؟
اگه میشه شغل سم سازی رو چطوری باید بگیرم؟:11:
خواهش ميكنم، ببينيد كلاس هايي كه لباس هاي فلزي به تن ميكنن مثل پالادين و وريور خب شغل آهنگري مناسبه و براي مكمل اين شغل هم معدن بايد انتخاب كنيد.
كلاس هايي مثل وارلوك ميج و پريست هم شغل هاي خياطي و شيمي كيميا گري مناسبه.
يه سري از شغل ها مكمل هستند .
براي پيدا كردن محل آموزش شغل ها مي توانيد با گاردهاي بعضي مناطق مثل قصر انسان ها storm wind صحبت كرده و گزينه profession را انتخاب و شغل مورد نظر را انتخاب كنيد تا محل مورد نظر را به شما نشان دهد.

wertelar
26-12-2008, 14:01
سلام بچها .من یه تازه کارم.دو ماهی هست دارم wow بازی میکنم.اگه میشه به سوالهام جواب بدید:19:
1-خفن ترین کلاس برای افتخار گرفتن چیه؟
2_بهترین شغلها رو برای همه ی کلاسها؟
3_شغل سم سازی برای روگ از کجا وچطوری بگیرم؟
4_خفنترین پت برای هانترها چی میتونه باشه؟
5_چطوری میشه روگها رو در حالتی که غیب هستن ببینیم؟
ترو خدا سریع جواب بدید کارم بد گیره
jigsa جون یه ذره هم ما تازه کارها رو دریاب
این بچه با عشقها فقط فکر کل کلن:19:
سلام اقایون ماتریس & بروبچ


1-به طور کلی همه کلاس ها دارای قابلیت بالایی هستن و این تنها به player بستگی داره . که باید علاوه بر item های مناسب، دارای سرعت عمل زدن سریع spell ها باشه پس نمی توان به طور کلی هیچ کلاسی رو برتر از دیگری دانست .
البته با امدن talent های جدید در ماه nov باید بگم قدرت paladin از همه بیشتر بود البته mage fire هم قوی تر شده بود . در هر قدرت druid balnce هیچ تغییر قابلی نکرده بود که با کمی تغییر در talent بهتر شد . و paladin رو کمی ضعیف کردند الان dps اول اکثرا ret paladin هست چون دیگه mana ش تموم نمیشه و شانس ciritesh هم بالاست ( و حتی میتونه کمک healer هم باشه :) ) من خودم وقتی با pala دول می کردم با 5 cirit پشت سر هم شکست می خوردم( من paladin رو قوی تر می دونم اگه critesh رو به 28% تا 35% برسونی واقعا قوی هست البته با ap بالا 2000 تا 2200 برای lvl 70


2- به طور کلی نمیشه گفت چه شغلی مناسب هست و این به خود شخص بر میگرده که چه شغلی رو انتخاب کنه
تو blizzard اکثرا این شغل ها رو انتخاب می کنند
, paladin deth knght warior = black smiting mining
mage prist warlock =enchanting tailoring
druid =lether working skining or alchemy hebelism
hunter rogue & shaman = lether working skining
البته شغل جدید که در bc اضافه شد jewel crafter هست که باید با minig همرا باشه و بعصی ها این شغل رو انتخاب می کنند
شغلی که در woltk اضافه شد instriction هست که با herbalism یاد مگیرن ( این شغل واسه درست کردن جادیی هست که بعضی اسپل ها رو قویتر و یا بهبود می بخشه و این هم شغل بدی نیست.
البته دیدم که بهترین hunter دنیا enchanting & letherwroking بود
شغل های دوم هم خیلی عالی هست اگه داشته باشی! fishing fristaid cooking
در patch woltk شغل ها وقتی به آخرین skill برسی قابلیت زیادی به صاحبش مده که بستگی به نوع شغل داره. مثلا heblism هر 2000 در 5 ثانیه فرد رو heal می کنه یا mining که hardness بش اضافه میشه و stamina رو زیاد میکنه
ولی اگه gold زیاد داری متونی مواد خام رو بخری و اگه war or pala or DK می تونی black smithing , enchanting رو انتخاب کن البته باید برا BS مواد خام رو بخری و هر کلاسی بهتره enchanting رو خوبه داشته باشه چون بعضی جادوها رو فقط به خودش میتونه بزنه lether working هم داره که تنها مخصوص خودش هست
3 بهتره این رو فراموش کنی که در patch جدید می تونی سم ها رو از vendor بخری :)

4- البته اکثرا از cat استفاده مکنن برا dps بالا , speed که می تونی به راحتی caster ها رو بزنی مثل mage در woltk ا hunter beast master می تونه demon هم بگیره که از cat بهترن و متونی برا pet تلنت بگیری

5 :) کار سختیه ولی hunter یه spell داره که اسمش یادم رفته ولی رو زمین می ندازی اگه rogue از روش رد بشه میتونی ببینیش . یا از روت رد بشه ( اگه keepshut رو بخوری احتمالا میبازی ازش)

دیدم کارت ضروریه جواب دادم :5:

-=| MARS |=-
26-12-2008, 14:18
کسی سرور World of Warcraft برای ورژن 3.0.1 سراغ داره؟ لطفا بهم معرفی کنید.

matrix1
26-12-2008, 14:45
خواهش ميكنم، ببينيد كلاس هايي كه لباس هاي فلزي به تن ميكنن مثل پالادين و وريور خب شغل آهنگري مناسبه و براي مكمل اين شغل هم معدن بايد انتخاب كنيد.
كلاس هايي مثل وارلوك ميج و پريست هم شغل هاي خياطي و شيمي كيميا گري مناسبه.
يه سري از شغل ها مكمل هستند .
براي پيدا كردن محل آموزش شغل ها مي توانيد با گاردهاي بعضي مناطق مثل قصر انسان ها storm wind صحبت كرده و گزينه profession را انتخاب و شغل مورد نظر را انتخاب كنيد تا محل مورد نظر را به شما نشان دهد.


آرش جون خدایی خیلی میخوامت.ولی من یه عکس از یه روگ دیدم که اسم شغل سم سازیش deadly poison
بود.منم رفتم کل prof ارگریمار و شاتر سیتی رو نگاه کردم یه چنین چیزی ندیدم فقط شیمی و گیاه شناسی و
از این حرفها.اگه لطف کنی به این سوالم و اونهای که دیشب پرسیدم جواب بدی ممنونت میشم
میخوامت حوارتا:10::40::11:

matrix1
26-12-2008, 15:08
آقای wertelar به مولا خیلی مردی کار یه ده نفری رو راه انداختی.همه مونده بودیم رو هوا .ماشا... هممونم
گاگول:31::31::11:

irmpmn
26-12-2008, 15:10
یکی کمک کنه ممنون میشم
دوستان من بازی رو نصب کردم ورژن 1.5.0
سرور set realmlist logon.scapegaming.com
تو این سایت ثبت نام هم کردم
پتچ WoW-2.4.2.8278-to-2.4.3.8606-enGB-patch رو دانلود کردم
ولی هنگام نصبش با یه اروری روبرو میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور : sorry , the installer was unable to start up. you may be out of hard davice space
من 6گیگ تو درایو بازی جای خالی دارم ! پس از جای خالی که نمی تونه باشه ! هوم ؟
یکی بگه چیکار کنم که پتچ نصب شه
خیلی ممنون

namx
26-12-2008, 15:16
عزیز شما باید به ترتیب پچ هارو نصب کنی اسم پچ ا