PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

csshadows
26-11-2008, 22:43
سلام من میخواهم ورد وارکرافت را آنلاین بازی کنم یکی بگه لطفا کدوم ورد رو بگیرم با چه پچی و بهترین سرور ایرانی و خارجی ممنون میشم توضیح کامل بدین

فقط نگین برو 350 صفحه را بخوان چون عمر نوح و صبر ایوب میخواد :) :) :) :) :)
سلام عزيز.
بايد در جواب سوالت بگم كه جديدترين ورژن بازي 3.0.2 هستش كه چند تا از سرورهاي خارجي به اين ورژن ارتقا دادند و سرورهاي ايراني نيز قولش رو دادند.ولي بحث سر اين هستش كه اين ورژن تو كشور اومده يا نه(كرك شدش)
دركل الان همه دارن با world of warcraft Burning Crusade 2.4.3 بازي مي كنن.سرورهايي كه هم مي خواستي به ترتيب زير هستش.
wowscape بهترين سرور خارجي(از نظر بچه هاي همين فروم و چند تا از رنكينگ هاي جهاني):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ساخت اكانت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات realmlist:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور پيشگامان كه اون رو بهترين سرور ايراني مي دونن(البته بهش اميدي نيست.زياد حال نمي ده).پولي هم هستش.بايد براي هر ماه بازي 1000 تومان بدي:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ساخت اكانت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات realmlist:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iranblizz اين هم يك سرور ايراني تازه تاسيس ديگه(البته مي گن داره شاخ مي شه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ساخت اكانت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات realmlist:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
funserver.cc اين هم يك سرور فان كه هم 2.4.3 رو ساپورت مي كنه و هم 3.0.2 رو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ساخت اكانت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات realmlist:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
toxic wow هم سرور خوبي هست كه ورژن 3.0.2 رو ساپورت مي كنه.(توي يكي از رنكينگ ها اول بود.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ساخت اكانت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات realmlist:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت رو از توضيح كامل نفهميدم جيگر.اگر مشكلي بود بگو تا برات توضيح بدم.
فعلاً
درضمن تو اين صفحه زير توضيح كامل دادم كه چطور به يك سرور وصل بشي(البته اگه مشكل داشتي)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Ali*
26-11-2008, 23:26
سرور پيشگامان كه اون رو بهترين سرور ايراني مي دونن(البته بهش اميدي نيست.زياد حال نمي ده).پولي هم هستش.بايد براي هر ماه بازي 1000 تومان بدي:خوشم نيومد!!!!!!!!!!!!!!!
همينه ديگه ملت همش دنبال چيز مفت هستن هرچي مجاني باشه شاخ ميشه P:
پيشگامان بهترين هست مطمئنم.من تو ايران بليز بازي كردم خودش هم اولش نوشته سرور مشكلات DC داره ولي پيشگامان تا اونجايي كه من بازي كردم تا حالا تو پيشگامان خيلي كم DC شده شايد 3 روز برا من يك بار.در ضمن سرور Easy و سرور Hard داره كه فقط 3 تومن PGame card ميخري و اكانت ميسازي ديگه ماهي 1000 تومن برا اين دوتا نيست !!
اينم سايت:(اون لينكايي كه تو داده بودي مخصوص سايت اصلي نيست)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم آدرس نمايندگي تهران برا خريد گيم كارت:
تهرانپارس - خيابان وفادار - بین استخر و فلکه چهارم - خيابان فرهنگیان - خيابان بوستان دوم غربی - پلاک 5
گيم نت Jumper

مهدی جعفری= 77369999
نامرديه اگه كسي بگه سوتيه (قابل توجه دوستان كم لطف)

csshadows
26-11-2008, 23:43
خوشم نيومد!!!!!!!!!!!!!!!
همينه ديگه ملت همش دنبال چيز مفت هستن هرچي مجاني باشه شاخ ميشه P:
پيشگامان بهترين هست مطمئنم.من تو ايران بليز بازي كردم خودش هم اولش نوشته سرور مشكلات DC داره ولي پيشگامان تا اونجايي كه من بازي كردم تا حالا تو پيشگامان خيلي كم DC شده شايد 3 روز برا من يك بار.در ضمن سرور Easy و سرور Hard داره كه فقط 3 تومن PGame card ميخري و اكانت ميسازي ديگه ماهي 1000 تومن برا اين دوتا نيست !!

نامرديه اگه كسي بگه سوتيه (قابل توجه دوستان كم لطف)
عزيز برا اشتباه دادن آدرس شرمنده.از رو سايتش برداشتم.
در مورد مجاني بازي كردن هم.من تا 10 روز ديگه ADSL مي گيرم(سفارش دادم.).
مطمئن باش بعدش هم گيم كارت مي گيرم و تو Blizzard بازي مي كنم.
اون هزار تومن يا 3 هزار تومن كه چيزي نيست.بحث اصلي كيفيت و جذابيت هستش.
مثلاً wowscape تعداد بازيكناي آنلاينش 4000 تا 7000 هستش.(همينش جذابه)
اين كجا و پيشگامان كجا.
اگه wowscape هم پولي مي بوديد و ما مي تونستيم مثل باقي دنيا به راحتي پولش رو بديم مطمئن باش بازم همه مي رفتن wowscape.
بيشتر كيفيت مهمه جيگر.
اون سوتيه رو هم اشتباه گرفتي جيگر.
منظور من اين بود كه نوشته بود از تمامي سرورهاي ايراني.
خب مگه چندتا سرور تو ايران هستش كه تماميش رو ميشمرند؟؟؟؟؟
درضمن ما كه بخيل نيستيم.
پيشگامان هم هرچي بيشتر پيشرفت كنه براي ما هم بهتره.
ولي اگه از من مي پرسي انتخاب اول و آخر بليزارده.
يه مطلب جالب تو بايت نوشته بود كه يكم درست بود.مي گفت كه بازيكناي واركرفت بعد از مدتي كه با سرورهاي فري بازي مي كنند از باگ هاشون خسته مي شن و ميرن دنبال اصل كاريش يعني بليزارد.
اگه مي بيني بچه ها خيلي به اين سرورهاي ايراني گير مي دن به همين دليله كه از باگ خسته شدن(خب توانايي خارجي ها تو باگ گيري بيشتره)
دركل شرمنده قصد توهين نداشتم.

csshadows
26-11-2008, 23:45
اينم سايت:(اون لينكايي كه تو داده بودي مخصوص سايت اصلي نيست)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اين آدرس كه كار نمي كنه.
فكر كنم آدرسشون رو عوض كردن.

xero.1992
26-11-2008, 23:46
اقا چرا نمیشه تو wowoscape اکانت ساخـت؟

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]: Can't connect to MySQL server on '10.10.84.204' (4) in /usr/home/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 16
Could not connect to dB

اینو میگه...چرا؟؟؟؟

Metalzadeh
27-11-2008, 02:12
فعلا نمیشه باید صبر کنی ...

Scary Feelings
27-11-2008, 08:55
lol
این سرورهم دیگه شورشو در اورده....
زاستی بچه ها کسی نرم افزار یا ترفندی نداره که بشه اکانت هایه funserver.cc رو هک کرد>؟

mahdibozorg
27-11-2008, 13:54
لام ورد را نصب کردم آپدیت میشه ولی میخواد پچ 3.2 را دانلود کنه پچ من 2.4.3 هستش باید این پچ رو دانلود کنم یا نه در ضمن طریقه وصل به سرور هم توضیح بدین ممنون

*Ali*
27-11-2008, 14:21
عزيز برا اشتباه دادن آدرس شرمنده.از رو سايتش برداشتم.
در مورد مجاني بازي كردن هم.من تا 10 روز ديگه ADSL مي گيرم(سفارش دادم.).
مطمئن باش بعدش هم گيم كارت مي گيرم و تو Blizzard بازي مي كنم.
اون هزار تومن يا 3 هزار تومن كه چيزي نيست.بحث اصلي كيفيت و جذابيت هستش.
مثلاً wowscape تعداد بازيكناي آنلاينش 4000 تا 7000 هستش.(همينش جذابه)
اين كجا و پيشگامان كجا.
اگه wowscape هم پولي مي بوديد و ما مي تونستيم مثل باقي دنيا به راحتي پولش رو بديم مطمئن باش بازم همه مي رفتن wowscape.
بيشتر كيفيت مهمه جيگر.
اون سوتيه رو هم اشتباه گرفتي جيگر.
منظور من اين بود كه نوشته بود از تمامي سرورهاي ايراني.
خب مگه چندتا سرور تو ايران هستش كه تماميش رو ميشمرند؟؟؟؟؟
درضمن ما كه بخيل نيستيم.
پيشگامان هم هرچي بيشتر پيشرفت كنه براي ما هم بهتره.
ولي اگه از من مي پرسي انتخاب اول و آخر بليزارده.
يه مطلب جالب تو بايت نوشته بود كه يكم درست بود.مي گفت كه بازيكناي واركرفت بعد از مدتي كه با سرورهاي فري بازي مي كنند از باگ هاشون خسته مي شن و ميرن دنبال اصل كاريش يعني بليزارد.
اگه مي بيني بچه ها خيلي به اين سرورهاي ايراني گير مي دن به همين دليله كه از باگ خسته شدن(خب توانايي خارجي ها تو باگ گيري بيشتره)
دركل شرمنده قصد توهين نداشتم.
منم اينو ميدونم و 100% موافقم كه بليزارد از پيشگامان كه چه عرض كنم از اين كله گنده ها مثل wowscape هم سر تره.من خودم تو wowscape بازي ميكنم ADSL هم دارم ولي چه كنم هميشه latency روي 900 يا 600 هست كه اصلا به درد نميخوره نه ميشه دوئل كرد نه وقتي دشمن ميبيني ...............
تعريف من از پيشگامان اينه كه خيلي به بليزارد شباهت داره يعني ميشه گفت كلا لول آپ توي اون خيلي خيلي سخته (سرور هارد)و گرنه اونم گاهي وقتا مشكل DC داره(گفته بودم)
لينك سايت هم برا من كار مي كنه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xp3_behroz
27-11-2008, 16:30
سلام
چرا هر وقت من میخوام یه پچ رو نثب کنم ارور میده !!!
هر کاری میکنم درست نمیشه
الان عکس ارور رو هم میزارم هر کی میتونه کمک کنه لطفا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

csshadows
27-11-2008, 19:17
لام ورد را نصب کردم آپدیت میشه ولی میخواد پچ 3.2 را دانلود کنه پچ من 2.4.3 هستش باید این پچ رو دانلود کنم یا نه در ضمن طریقه وصل به سرور هم توضیح بدین ممنون
دوست عزيز شما بعد از نصب شدن بازي بايد سرور خودت رو انتخاب كني.
سروري كه به طور پيش فرض بر روي بازي قرار داره سرور خود بليزارد(سازنده بازي) هستش كه هنگام وصل شدن پچ بازي رو نيز چك مي كنه و در صورتي كه ورژنت يكي قبلتر باشه(مثل 2.4.3) پچ جديدتر رو به طور خودكار دانلود مي كنه.
در مورد پچ بازي هم بايد بگم كه الان بيشتر سرور ها با پچ 2.4.3 بازي مي كنن و سرور خود بليزارد و چندتا سرور ديگه از پچ جديد استفاده مي كنن.
بهتره به جاي دانلود پچ جديد به سرورهايي كه پچ قبلي(2.4.3) رو ساپورت مي كنن وصل شي.
در لينك زير طريقه وصل شدن به سرور رو نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اين لينك هم آدرس چند تا از معروف ترين سرورها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

csshadows
27-11-2008, 19:20
سلام
چرا هر وقت من میخوام یه پچ رو نثب کنم ارور میده !!!
هر کاری میکنم درست نمیشه
الان عکس ارور رو هم میزارم هر کی میتونه کمک کنه لطفا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نفهميدم دليلش چيه.ولي خود ارور ميگه بازي رو پاك و دوباره نصب كن.
راستي وقتي مي خواي بازي رو پچ كني به زبانش هم توجه كن(UK,Us) .
راستي پچ 2.7 باز ديگه چه صيغه اي هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

Scary Feelings
27-11-2008, 19:40
---- jevercph کسی اینو داره plz

milad_doom
28-11-2008, 07:10
سلام.
کسی میدونهQuest pet Warlock Blood Elf چیه؟(Imp,...)

xero.1992
28-11-2008, 12:40
سلاااااااااااام.
آقا کسی میتونه برا ما یه اکانت wowscape بسازه یا اگه اضافه داره بده؟؟؟
من که نتونستم بسازم!!..!!
جوون من جواب بدین؟

csshadows
28-11-2008, 14:19
سلام.
کسی میدونهQuest pet Warlock Blood Elf چیه؟(Imp,...)
جان ؟؟؟؟؟؟
ها ايكه وگفتي يعني چه؟؟؟؟؟؟
از لينك زير كمك بگير شايد بيابي...:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

milad_doom
28-11-2008, 17:49
سلام.
منظورم کوست پت warlock نژاد Blood elf هست.
کوستش گرفتم ولی نمیدونم چکار کنم توی quest helper هم نشون نمیده.

mahdibozorg
28-11-2008, 19:00
سلام من میتونم توی realmlist چند تا سرور رو داشته باشم یا نه باید فقط مال یک سرور باشه در ضمن کسی اگر فایل realmlist رو که در اون سرورهای مختلف باشه آپلود کنه ممنون میشم خودم بعدن میرم اکانتشو میسازم

ehsannirvana
28-11-2008, 19:30
سلام.
منظورم کوست پت warlock نژاد Blood elf هست.
کوستش گرفتم ولی نمیدونم چکار کنم توی quest helper هم نشون نمیده.

دوست من summon های warlock خیلی زیاده مثلا Imp ,voidwalker و...
کوئست هاش معمولا" کوئست های راحتی هستن.

راستی شما کوئست summon voidwalker رو از کجا گرفتی؟

danialshafaie
28-11-2008, 19:41
بچه ها پچ 3.0.2 را می خام چون adsl ندارم خونمونم تهرانه مرسی

danialshafaie
28-11-2008, 19:45
تازه 70 شده بودم که سرور update شد به 3.0.2:41:

Benygh
28-11-2008, 20:04
سلام
چیت برای سرور جدید دارید ؟
منظورم 3.0.2 هست !

Scary Feelings
28-11-2008, 20:30
بچه ها لطفا لطفا
---- jevercph کسی اینو داره

gamebazi.blogfa
28-11-2008, 21:09
آقا اگه بخوام کله ورژن 3 با کلّه پچخاش دانلود کنم چقدره؟
به ایران که نیومده.
بعد هم اینکه لینک دانلودش رو بزارید و بگید
کلن چه قدره با پچهاش.
wowscape هم که update نمیشه

csshadows
28-11-2008, 22:11
سلام.
منظورم کوست پت warlock نژاد Blood elf هست.
کوستش گرفتم ولی نمیدونم چکار کنم توی quest helper هم نشون نمیده.

بابا اونقدرام بز نيستم.:31:


سلام من میتونم توی realmlist چند تا سرور رو داشته باشم یا نه باید فقط مال یک سرور باشه در ضمن کسی اگر فایل realmlist رو که در اون سرورهای مختلف باشه آپلود کنه ممنون میشم خودم بعدن میرم اکانتشو میسازم

نه عزيز نمي شه.اگه يكم فكر كني مي فهمي دليلش چيه.
براي ليست realm ها و آدرس سرورهاشون به آدرس زير برو.كاملاً توضيح دادم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


تازه 70 شده بودم که سرور update شد به 3.0.2:41:

عزيز اينقدر بزرگ ننويس.
كوچيك هم بنويسي جوابت داده مي شه.


سلام
چیت برای سرور جدید دارید ؟
منظورم 3.0.2 هست !

اگه منظورت باگ هستش كه به سرور بستگي داره.(اوني كه نوشتي پچ هستش 3.0.2)
اگه منظورت چيته كه اون هم بستگي به سرور داره.(بهتره دنبالش نباشي چون تو سرورهاي بزرگ زود مچتو ميگيرن).


آقا اگه بخوام کله ورژن 3 با کلّه پچهاش دانلود کنم چقدره؟
به ایران که نیومده.
بعد هم اینکه لینک دانلودش رو بزارید و بگید
کلن چه قدره با پچهاش.
wowscape هم که update نمیشه
از اينكه به ايران نيومده يا نه خبري ندارم(احتمال زياد بايد اومده باشه.چون تو اين مورد خيلي خيلي پيشرفته ايم.منظورم دزدي بازي هستش)
اگر منظورت فقط ورژن 3 هستش(يعني پچ 2.4.3 رو داري) بايد بگم حجمش حدوداً 3Gb هستش.از لينك هاي زير هم مي توني استفاده كني.3 تا پچ هستش.3.0.0 و 3.0.1 و 3.0.2.
اگر هم منظورت كل بازي هستش كه بايد بگم حجمش حدوداً 11.5Gb ميشه.اون رو هم ميتوني از همين لينك ها دانلود كني.سوالي بود ما در خدمتيم.
wowscape هم به زودي آپ ميشه.فكر كنم مشكلات جديدش به همين دليل باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(*) را حذف كن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي لينك اول" * "رو حذف كن.:46:

shipmaster
29-11-2008, 01:39
سلام دوستان
WOW Burning Crusade رو با تمام پچ ها خريدارم. كسي هست كه بفروشه؟

don mohsen
29-11-2008, 11:16
سلام.اقا اين اكانت ها رو مي شه با بازي كرك شده انجام داد؟

mahdibozorg
29-11-2008, 11:20
سلام من ورد را اجرا میکنم خودش پچ 3.2 دانلود میکنه میشه کاری کرد که دانلود نکنه پچو

csshadows
29-11-2008, 14:00
سلام.اقا اين اكانت ها رو مي شه با بازي كرك شده انجام داد؟
عزيز منظورت كدوم اكانت ها هستش.
اگر منظورت تو سرورهايي هست كه معرفي شدن كه بايد بگم آره بازي كردن تو اين سرورها با همون ورژن كرك شده هم مقدور هستش.(البته منظور از بازي كرك شده بازي بدون سريال اصلي هستش.چون اون سريال اصلي براي ساخت اكانت در سرور خود بليزارد لازم هستش)


سلام من ورد را اجرا میکنم خودش پچ 3.2 دانلود میکنه میشه کاری کرد که دانلود نکنه پچو
عزيز شما بايد realmlist خودت رو عوض كني.چون توي اون آدرسي رو نوشته كه در صورت نياز آخرين پچ ها رو دانلود مي كنه.
به پوشه نصب بازي برو و دنبال فايلي با اسم realmlist بگرد و بعد با notepad بازش كن.داخلش جمله زير رو مشاهده مي كني كه يا بايد خط دوم رو حذف كني و يا بايد كلاً يه آدرس ديگه رو ذكر كني.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صروتي هم كه وصل شدن به سرورها و يا آدرس هاشون رو ياد نداري به آدرس زير برو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:46:

namx
29-11-2008, 15:05
[quote=mahdibozorg;3219904]سلام من ورد را اجرا میکنم خودش پچ 3.2 دانلود میکنه میشه کاری کرد که دانلود نکنه پچو[/quo

عزیز میتونی به جای اینکه luncher رو باز کنی wow رو باز کنی تو پوشه

Benygh
29-11-2008, 15:27
اگه منظورت چيته كه اون هم بستگي به سرور داره.(بهتره دنبالش نباشي چون تو سرورهاي بزرگ زود مچتو ميگيرن).

سلام
سرور محلیه و همه دارن استفاده میکنند ولی چون ما Alliance هستیم به ما نمیدن :دی

gamebazi.blogfa
29-11-2008, 18:08
منظورم اینکه اگه ورژن من 2.4 باشه بخوم بعد این ورژن رو دانلود کنم با 3.0 و بقیه پچها چه قدره؟
اینم عکس هیروم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

don mohsen
29-11-2008, 18:26
[quote=csshadows;3220327]عزيز منظورت كدوم اكانت ها هستش.
اگر منظورت تو سرورهايي هست كه معرفي شدن كه بايد بگم آره بازي كردن تو اين سرورها با همون ورژن كرك شده هم مقدور هستش.(البته منظور از بازي كرك شده بازي بدون سريال اصلي هستش.چون اون سريال اصلي براي ساخت اكانت در سرور خود بليزارد لازم هستش)

همين سرور اصلي بليزارد.من تازه مي خوام اين بازي رو بگيرم و به جمع شما بپيوندم.:31:

Pouria_30mbian.com
29-11-2008, 19:03
سلام

آقا من بازی رو گرفتم تا pacht 2.4.3 هم دانلود کردم
اکانت wowbc و iranbliiz هم ساختم اما وقتی اینارو وارد میکنم میره تا patch 3.0.2 رو دانلود کنه
همه ی کار هایی هم که گفتید انجام دادم
فایل Realmlist رو هم به Set Realmlist Iranblizz.selfip.com تغییر دادم و از wow تویه ÷وشه هم باز کردم نه از Launcher اما فایده ای نداره اگه میشه راهنمایی کنید :19:

milad_doom
29-11-2008, 19:22
سلام.
کسی جواب ما را نداد.
quest Imp توی blood elf ها چیه؟؟؟

milad_doom
29-11-2008, 19:24
سلام.
کسی جواب ما را نداد.
quest Imp توی blood elf ها چیه؟؟؟:19:

mahdibozorg
29-11-2008, 20:22
Puria جان ساده ترین راه اینه که اینترنتت دیسکانت باشه ورد را اجرا کن صفحه لاگین که اومد اینترنت را وصل کن دیگه پچ دانلود نمیکنه من همین مشکلو داشتم اینجوری حل شد :) :) :)

csshadows
29-11-2008, 20:24
بعد فكر كنم تو بازي مشكل پيدا كني.:46:

csshadows
29-11-2008, 20:28
سلام.
کسی جواب ما را نداد.
quest Imp توی blood elf ها چیه؟؟؟:19:
از لينك زير استفاده كن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



منظورم اینکه اگه ورژن من 2.4 باشه بخوم بعد این ورژن رو دانلود کنم با 3.0 و بقیه پچها چه قدره؟
عزيز جوابت رو كه دادم.
حجمش تقريباً مي شه 3GB.


همين سرور اصلي بليزارد.من تازه مي خوام اين بازي رو بگيرم و به جمع شما بپيوندم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

براي اينكه تو بليزارد بازي كني بايد بازي اصلي رو داشته باشي چون سي دي كي مي خواد(براي ساخت اكانت) ولي مي توني از اكانت 10 روزه اون استفاده كني كه مجاني هستش به لينك زير برو و توش اكانتت رو بساز.البته اكانت هاي 10 روزه يا تريال چندتا مشكل كوچيك دارن(يه سري توانايي ها رو تو بازي ندارن.محدوديت دارن)براي اينكه اكانت تريالت رو آپديت كني بايد سي دي كي بازي رو داشته باشي.يعني بايد اصل بازي رو بخري.خب براي اون هم مي توني از چندتا از بچه هاي همين تاپيك استفاده كني و يا بگي برات از خارج بيارن.


سلام
آقا من بازی رو گرفتم تا pacht 2.4.3 هم دانلود کردم
اکانت wowbc و iranbliiz هم ساختم اما وقتی اینارو وارد میکنم میره تا patch 3.0.2 رو دانلود کنه
همه ی کار هایی هم که گفتید انجام دادم
فایل Realmlist رو هم به Set Realmlist Iranblizz.selfip.com تغییر دادم و از wow تویه ÷وشه هم باز کردم نه از Launcher اما فایده ای نداره اگه میشه راهنمایی کنید :19:

يه بار ديگه محتويات پوشه realmlist رو چك كن.ببين توش كد زير نباشه.اگه بود حذفش كن و بعد دوباره سيو كن:

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlisteu.version.worldofwarcraft.com

shahab13
30-11-2008, 01:30
آقایوون 1 سوال
من از کجا بفهمم که کدوم talent های paladin باگ هست که الکی point ندم
لطفان رو talent های tank & dps جوابم رو بدید
wowlegion

Pouria_30mbian.com
30-11-2008, 13:25
puria جان ساده ترین راه اینه که اینترنتت دیسکانت باشه ورد را اجرا کن صفحه لاگین که اومد اینترنت را وصل کن دیگه پچ دانلود نمیکنه من همین مشکلو داشتم اینجوری حل شد :) :) :)
امتحان کردم فایده ای نداره
آقا اگه میشه شما فایل realmlist رو برایه من آپلود کنید (wowbc ) تا من تو پوشه کپی کنم
:10:

*Ali*
30-11-2008, 15:20
سرور Wowscape باز چش شده؟من نميتونم لوگين كنم.نكنه داره آپديت ميشه ؟!!!!!!!!!O:O:O:

ehsannirvana
30-11-2008, 17:22
سلام.
کسی جواب ما را نداد.
quest Imp توی blood elf ها چیه؟؟؟
نبینم یکی راجع به Blood Elf سؤال داشته باشه و لَنگ بمونه : دی
برادر این Imp به اصطلاح یکی از Summon های blood elf به حساب میاد که در معنای لغوی میشه بهش گفت Pet (حیوون خونگی)
این summon که عکسش رو پایین میبینی کلن نقشه عمده ای توی بازی نداره و اگه میخوای ازش برای Attcak ها استفاده کنی از همین الان بگم که اصلا" بدرد نمیخوره.

آیکن آیتم درون بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم خود imp :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اطلاعت بیشتر هم میتونی از لینک زیر استفاده کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همچنین اگه تو پیدا کردن کوئست مربوط به summon imp مشکلی داشتی بگو تا محل دقیق بهت بگم.

F4LK3N-23
30-11-2008, 17:35
احسان جان سلام ميخواستم بدونم مي توني درباره اين كلاسي Lich King تازه اضافه شده منظورم Dead Night توضيح بدي وبگي چه تفاوت هاي با كلاس هاي ديگه داره و مختص چه Race هاي هستش و ... الي آخر دستت درد نكنه .

mahdibozorg
30-11-2008, 18:16
سلام کسی اگر تو سرورfunserver.cc بازی میکنه اسمش بگه با هم بازی کنیم :) :) :)

Pouria_30mbian.com
30-11-2008, 19:13
آقا من موفق شدم و وارد بازی شدم اکنتم رو هم میزنم وارد میشه امّآ میگه :

your account is outhoized for the burning crasade expansion , but the computer you are playing on does not contain burning crusade data , to play on this mashine with this account you most install the burning crusade .

این رو وقتی اکانت iranblliz و funserver رو میزنم میگه wowbc هم که اصلا ÷یغام قطع بودن اینتر نت میده
حالا بگید من چه کار کنم خواهش میکنم

moj divane
30-11-2008, 20:48
آقا به این سرور سر زدین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچهار تا سرور واسه 2.4.3 داره و یکی واسه پچ 3
یه سرور جالب داره به اسم IMBA که از لول 70 شروع میشه تا لول 225 میره یعنی تا جای که بتونین GM رو بزنین به health یکی نگاه کردم 50000 بود :18:
لات هم پایینه جمعیتم خوبه به هر منطقه که می رم حداقل 50 نفر رو می بینم.

Benygh
30-11-2008, 21:04
سلام
برای جدیدترین پچ یک چیت میخوام ! سرور محلیه !

bersam
30-11-2008, 22:14
ای بابا بیخیال چیت !!!!!!!!! برای 3.0.2 ؟؟؟ یا 2.4.3 ؟؟؟؟ اگه برای 2.4.3 می خوای بگو تا برات پیدا کنم !

gamebazi.blogfa
30-11-2008, 22:18
آقا منظورتون از باگ زدن چیه؟
و به چه دردی می خوره؟
:5:
:20:
:45:

Benygh
30-11-2008, 22:40
ای بابا بیخیال چیت !!!!!!!!! برای 3.0.2 ؟؟؟ یا 2.4.3 ؟؟؟؟ اگه برای 2.4.3 می خوای بگو تا برات پیدا کنم !

بله . 2.4.3
ممنون میشم ..

Vahid67
30-11-2008, 23:31
سلام
من تازه کارم البته چند سال پیش war Craft 3 Reign of chaos رو بازی کردم الانم رو سیستمم نصب و ADSL 128 هم دارم اگه میشه راهنمایی کنین که من برای آنلاین بازی کردن باید چکار کنم لطفاً از اول توضیح بدید ممنون....

alizshah
01-12-2008, 01:55
آقا منظورتون از باگ زدن چیه؟
و به چه دردی می خوره؟
:5:
:20:
:45:
باگ ها نقاط ضعف بازی هست که به اصطلاح میگن bug
که شرکت ها (بازی یا نرافزار| مثلا همین شرکت wow) برنامه کوچیکی درست میکنند و این برنامه ها رو برنامه قبلی که باگ داشت نصب میشه و باگ برطرف میشه ...
به این برنامه ها کوچیک هم پچ گفته میشه
معمولا بازی هایی بزرگ و نرافزار های بزرگ خیلی باگ دارن حتی الانم که wow عمری ازش گذشته باگ هایی پیدا میشه
(حالا این توضیح رو نمیدونم که به بازی wow درست باشه یا نه ولی توضیح درستش همینه )

Darky
01-12-2008, 10:05
احسان جان سلام ميخواستم بدونم مي توني درباره اين كلاسي Lich King تازه اضافه شده منظورم Dead Night توضيح بدي وبگي چه تفاوت هاي با كلاس هاي ديگه داره و مختص چه Race هاي هستش و ... الي آخر دستت درد نكنه .

این کلاس جدید Death Knight هست دوستان نه Dead Night!!!!

بعد هم برای آشنایی با کل مطالب به Iranwow.blogfa.com سر بزنید که پچ های بازی هم داره
و برای اطلاع از آخرین تغییرات به Darky.blogfa.com سر بزنید

البته به زودی مرجع wow ایرانی هم توسط همین گروه بیرون میاد

Darky
01-12-2008, 10:18
اینجا کسی Woltk بازی نکرده؟
این Dk منو بد جوری تو کف گذاشته گویا میتونی تو lvl 80 به راحتی 104% avoidness داشته باشی.
Def cap +640 هم میرسی

shahab13
01-12-2008, 13:21
اینجا کسی میدونه آیا راهی هست که roll رو هک کرد و اون عددی که میخوای رو بهبت بده؟

Pouria_30mbian.com
01-12-2008, 13:45
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟
:41:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا من موفق شدم و وارد بازی شدم اکانتم رو هم میزنم وارد میشه امّآ میگه :

your account is outhoized for the burning crasade expansion , but the computer you are playing on does not contain burning crusade data , to play on this mashine with this account you most install the burning crusade .

این رو وقتی اکانت iranblliz و funserver رو میزنم میگه
حالا بگید من چه کار کنم خواهش میکنم :42:
اینم عکسش :



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alizshah
01-12-2008, 14:52
اینجا همه یه مشکل دارن ....
بهتره به فروم های اختصاصی این بازی سر بزنید

ehsannirvana
01-12-2008, 15:04
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟
:41:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا من موفق شدم و وارد بازی شدم اکانتم رو هم میزنم وارد میشه امّآ میگه :

your account is outhoized for the burning crasade expansion , but the computer you are playing on does not contain burning crusade data , to play on this mashine with this account you most install the burning crusade .

این رو وقتی اکانت iranblliz و funserver رو میزنم میگه
حالا بگید من چه کار کنم خواهش میکنم :42:
اینم عکسش :



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ببین مشکل شما با نصب exp burning crusade حل میشه
نصب کن دیگه مشکلی نخواهی داشت.

Benygh
01-12-2008, 16:19
ای بابا بیخیال چیت !!!!!!!!! برای 3.0.2 ؟؟؟ یا 2.4.3 ؟؟؟؟ اگه برای 2.4.3 می خوای بگو تا برات پیدا کنم ! بله . 2.4.3
ممنون میشم ..

کسی نداره ؟

BioHazard
01-12-2008, 21:45
سلام
آقایایون وار باز ، 2تا سوال داشتم
1- چرا وقتیی میخوام لوکال بازی کنم ، با اینکه سرور فعال هست ، وصل نمیشه؟
2- الان اکثرا کدوم سرور و کدوم سری بازی رو بازی میکنید؟
ممنون

bersam
01-12-2008, 22:17
کسی نداره ؟

من یه سری پیدا کردم ولی متاسفانه سایت هاش ----- بود !


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این سایت فیلتره ولی یه فیلم آموزشی از ---- Speed داره !

این کلیپ رو هم ببینی بد نیست ! البته اجنبی حرف می زنه ولی تصویریه و میشه یه چیزایی ازش فهمید .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

boyking
01-12-2008, 22:56
اقا کیا تو realme
magtheridon
بازی میکنن تو ریس Horde

don mohsen
02-12-2008, 10:14
سلام.چنتا سوال:

1-اين گيم كارت ها مثل كارت شارژ ايرانسله؟منظورم تاريخ مصرفه.

2-مي تونم wow ام رو بدون bc به lich king ارتقا بدم؟

ممنون.:11:

راستي يادم رفت بگم:يه چنتا عكس يا اسكرين شات از بازي بزاريد.

ehsannirvana
02-12-2008, 13:43
سلام.چنتا سوال:

1-اين گيم كارت ها مثل كارت شارژ ايرانسله؟منظورم تاريخ مصرفه.

2-مي تونم wow ام رو بدون bc به lich king ارتقا بدم؟

ممنون.:11:

راستي يادم رفت بگم:يه چنتا عكس يا اسكرين شات از بازي بزاريد.
1.بله 6 ماه ماه اعتبار داره

2.خیر برای بازی کردن حتما" باید WoW Classic یعد WoW tbc و بعد هم WoTLK رو نصب کنی
در آخر هم باید ببینی بعد از نصب WoTLK چه پچی نصب شد رو بازی برای بازی کردن حتما باید پچ 3.0.3 داشته باشی
البته اگه پک بخری خود بازی همین ورژن رو داره

پ.ن:تمام مسائل بالا برای سرور Blizz هستا,سرور های free رو خبر ندارم.

برای عکس هم از لینک زیر میتونی استفاده کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

BioHazard
02-12-2008, 14:07
سلام
آقایایون وار باز ، 2تا سوال داشتم
1- چرا وقتیی میخوام لوکال بازی کنم ، با اینکه سرور فعال هست ، وصل نمیشه؟
2- الان اکثرا کدوم سرور و کدوم سری بازی رو بازی میکنید؟
فقط ببخشید فوریه

mahdibozorg
02-12-2008, 17:22
سلام

من تو سرور funserver و iranblizard بازی میکنم میخواستم سرورهای فان خوب دیگه بغیر از اونهایی که در صفحه 350 هستش معرفی کنید سرور آمریکایی باشه بهتر ممنون :) :) :) :)

Pouria_30mbian.com
02-12-2008, 18:07
ببین مشکل شما با نصب exp burning crusade حل میشه
نصب کن دیگه مشکلی نخواهی داشت.
آقا من 2 تا دی وی دی خریدم یکی بازی یکی هم دمو هایه بازی که اینم با هزار زحمت به دستم رسیده
چون گیم نت هایه شهر ما این بازی نمیفروشن و هیچ کمکی هم در نصبش بهت نمیکنن :19:
اما این چیزی که شما گفتی تو دی وی دی ها نبود
نمیشه از جایی دانلود کرد ؟

don mohsen
02-12-2008, 18:37
سلام.من مشهد ساكنم.كسي هست موارد ذيل رو به من يه ادرسي بده تا من بگيرم(داخل مشهدوبا قيمت مناسب)
wow+bc+lich king

بدون گيم كارتونسخه اصلي:46:

Pouria_30mbian.com
02-12-2008, 20:29
3.0.2 patch و exp burning crusade و lich king رو کسی میدونه میتون از کجا بخرم ؟

من کاشان هستم
اگر جایی رو میشناسید که به صورت پستی میفروشن معرفی کنید
ممنون

Darky
03-12-2008, 10:20
پچ ها رو میتونی دانلود کنی ولی حجیم اند
بهترین ران اینه که بری Clinet کلی Woltk رو از Site اصلی Wow دانلود کنی که حجمش 12G هست
site های دیگه ای هم مثل FileFront بازی رو دارن.
Dvd خریدن فقط دردسره چون معمولا پچ ها رو کامل ندارن یا clinet های بی پچ هست مثل Wow یا TBC
البته Game net هایی که Wow اصلی دارن یعنی تو Gamenet کسی هست که Server های Official بازی کنه wow اشون کامله میتونی از رو computer اونها عینا Copy Paste کنی.

don mohsen
03-12-2008, 19:15
اقا كسي جوابمو نميده؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:

Pouria_30mbian.com
03-12-2008, 21:59
آقا من تصمیم به خودکشی گرفتم دیگه خسته شدم
همه چیزم کامله