PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155

G.D.ragon.Ir
08-09-2014, 05:16
سلام دوستان من تاره با این بازی اشنا شدم و امروز هم این بازی رو نصب کردم و الان توmolten-wow بازی میکنم و راستش اصلا وقتی یه کاراکتر ساختم و داخل بازی رفتم خوشم نیومد و راستش خیلی تعریف این بازی رو شنیدم و از شما یه خواهش داشتم هر کی این بازی رو بازی کرده و بلده بگه من از کجا شروع کنم و مثلا این یارو چجوری حمله میکنه و از این جور چیزا و برای افزایش لول و خرید از این اسبا و ...

و کاراکترم humen و از این ساده ها :n02: (خو چیکار کنم هیچی بلد نیستم )


بد بختی بزرگم اینه که
لول 85هستم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrabooni
08-09-2014, 05:59
بنده نت پوسرعتی دارم
اگه لینک بدین مشکل دانلود نیس

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

aref.n
08-09-2014, 12:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز ممنون خیلی خوب بود ولی :
من کاتا بازی میکنم ولی اموزشت (خیلی عالی بود) کاتا نبود و این طوری من به مشکل نمیخورم ؟؟؟
و دوم من الان لول 85 هستم چیکار کنم ؟؟؟

aref.n
08-09-2014, 13:15
دوستان مشکلم حل شد الان لول یک هستم ولی چجوری باید اولین نفری رو که بهت گست میده رو پیدا کنی ؟؟؟ تو شروع بازی فقط اسمشو میگه ...
چجوری باید پیداش کرد ؟ (میدونم بالای سرش علامت تعجب هستش)
__________________________________________________ ______________________________

ادیت ( ساعت بعد):
راستی دوستان این منو بازی هم چرا کار نمیکنه ؟؟؟ منظورم اینه که نه log out میکنه نه میاد بیرون ؟؟؟
هر دفعه مجبورم به alt+f4 بیام بیرون ....

__________________________________________________ __________________________
ادیت بعدی :
مشکل بزرگ دوستان :
قانونن این شخص باید به من یه guest میداد :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویکی wow خوندم همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم عکس الان من هستش جلوی این guest giver
و چرا علامت تعجب نداره و وقتی چرا روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JIGSA
08-09-2014, 14:38
دوستان مشکلم حل شد الان لول یک هستم ولی چجوری باید اولین نفری رو که بهت گست میده رو پیدا کنی ؟؟؟ تو شروع بازی فقط اسمشو میگه ...
چجوری باید پیداش کرد ؟ (میدونم بالای سرش علامت تعجب هستش)
__________________________________________________ ______________________________

ادیت ( دوساعت بعد):
راستی دوستان این منو بازی هم چرا کار نمیکنه ؟؟؟ منظورم اینه که نه log out میکنه نه میاد بیرون ؟؟؟
هر دفعه مجبورم به alt+f4 بیام بیرون ....


شما مطمئنی که به سرور وصلی ؟
یعنی میتونی کسی رو بکشی ؟ یا از فروشنده ها خرید کنی ؟

پایین صفحه یه نوار رنگی هست که پینگ شما رو با سرور نشون میده، ببین اون عدد 0 ms هست یا یه عدد دیگه

aref.n
08-09-2014, 14:55
شما مطمئنی که به سرور وصلی ؟
یعنی میتونی کسی رو بکشی ؟ یا از فروشنده ها خرید کنی ؟

پایین صفحه یه نوار رنگی هست که پینگ شما رو با سرور نشون میده، ببین اون عدد 0 ms هست یا یه عدد دیگه

منظورتون رو متوجه نشدم :n13::n13::n13:
:n13:(این عکسی که گزاشتم صفحه کامل هستش )

دوست عزیز بنظرت این سرور الان برای من که تازه کار هستم خویه ؟؟؟
(ولی اون دوستمون گفت اگه چپ کلیک کنی میتونی یه نفر رو بکشی که نمیدونم برای من نمیکشه و من بلد نیستم خرید کنم ...)

من الان هانترم ولی این یار کمکی دنبالم نمیاد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JIGSA
08-09-2014, 15:14
پایین صفحه کنار اون علامت سوال یه مانیتور هست که قرمزه.
موس رو ببرین روی اون و ببینین پینگ شما رو چند مینویسه.
قانونا باید عددی بین 50 تا 200 MS باشه. و رنگ مانیتور سبز باشه.
اما هم اون مانیتور قرمز رنگه. هم اسم اون طرف شده Unknown. این یعنی ارتباط شما با سرور مشکل داره.

باید ببینین ورژن بازی شما با سرور درسته یا نه.
با کسانی که تو همون سرور بازی میکنن صحبت کنین تا مشکل رو حل کنین.



همه این حرفا به کنار. بازی های آنلاین معمولا به شکلی هستن که نمیشه گذاشتشون کنار.
من 3 سال بود که بازی نمی کردم. اما با همه ایرانی ها و خارجی هایی که تو بازی باهاشون دوست بودم در ارتباطم.
این بازیها یه جورایی میشن مثل زندگی مجازی. پس اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری بازی رو بخر و تو سرور بلیزارد بازی کن.
هم خدماتش بهتره و هم این که مثل سرورهای مجانی 2 ماه دیگه صاحب سرور تصمیم نمیگیره تعطیل کنه بره خونشون.

aref.n
08-09-2014, 15:20
پایین صفحه کنار اون علامت سوال یه مانیتور هست که قرمزه.
موس رو ببرین روی اون و ببینین پینگ شما رو چند مینویسه.
قانونا باید عددی بین 50 تا 200 MS باشه. و رنگ مانیتور سبز باشه.
اما هم اون مانیتور قرمز رنگه. هم اسم اون طرف شده Unknown. این یعنی ارتباط شما با سرور مشکل داره.

باید ببینین ورژن بازی شما با سرور درسته یا نه.
با کسانی که تو همون سرور بازی میکنن صحبت کنین تا مشکل رو حل کنین.



همه این حرفا به کنار. بازی های آنلاین معمولا به شکلی هستن که نمیشه گذاشتشون کنار.
من 3 سال بود که بازی نمی کردم. اما با همه ایرانی ها و خارجی هایی که تو بازی باهاشون دوست بودم در ارتباطم.
این بازیها یه جورایی میشن مثل زندگی مجازی. پس اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری بازی رو بخر و تو سرور بلیزارد بازی کن.
هم خدماتش بهتره و هم این که مثل سرورهای مجانی 2 ماه دیگه صاحب سرور تصمیم نمیگیره تعطیل کنه بره خونشون.

من که نمیتونم با بقیه صحبت کنم چون لول 19 نرسیدم ... اصلا ولش کن برای خرید بازی باید چیکار کرد ؟؟؟
یعنی سرور های ایرانی اون هایی که پولی هستند هم بیخیال شم ؟؟؟
؟؟؟

mahdi--
08-09-2014, 17:28
من که نمیتونم با بقیه صحبت کنم چون لول 19 نرسیدم ... اصلا ولش کن برای خرید بازی باید چیکار کرد ؟؟؟
یعنی سرور های ایرانی اون هایی که پولی هستند هم بیخیال شم ؟؟؟
؟؟؟
اینارو حتما باید داشته باشی
گنج قارون داشته باشی !
عمر نوح برای دانلود بازی
عمر نوح برای لول آپ تو تو بلیزارد(چون سرورش هارده!)
جیکسا یه سوال:
راید حضرت ایلیدن(black temple)چجوریه؟
چند تا دی پی اس و تانک و هلر باید داشته باشیم؟
من حتما باید برم این راید رو!
تا این The Twin Blades of Azzinoth رو از ایلیدن نگیرم پامو تو azeroth نمیذارم!
من پچ bc رو بازی نکردم ولی قبول دارم خیلی پچ باحالیه هم bg هاش باحالن هم راید هاش!

S.R Download
08-09-2014, 17:29
من که نمیتونم با بقیه صحبت کنم چون لول 19 نرسیدم ... اصلا ولش کن
برای خرید بازی باید چیکار کرد ؟؟؟
یعنی سرور های ایرانی اون هایی که پولی هستند هم بیخیال شم ؟؟؟
؟؟؟

به نظر من شما یکم تو سرور های مجانی بازی کن و حداقل یه هیرو رو تا لول 85 برسون بعدش برو بیلیزارد بازی کن
اینجوری بعدا پولتون هم حدر نمیره

در ضمن مهدی راس میگه لول آپ تو بیلیزارد عمر نوح میخواد :n02: من تو همین سرور free پانداشان موندم با لول 75 دیگه چه برسه به بیلیزارد

Aria1997
08-09-2014, 17:35
به نظر من شما یکم تو سرور های مجانی بازی کن و حداقل یه هیرو رو تا لول 85 برسون بعدش برو بیلیزارد بازی کن
اینجوری بعدا پولتون هم حدر نمیره

در ضمن مهدی راس میگه لول آپ تو بیلیزارد عمر نوح میخواد :n02: من تو همین سرور free پانداشان موندم با لول 75 دیگه چه برسه به بیلیزارد

`پانداشان؟ هستی یکمی لول کنیم؟ تنهایی حوصله ام سر میره :n03:

aref.n
08-09-2014, 17:44
خب wow باز های عزیز و محترم بهترین سرور رایگان کدومه ؟؟؟

راستش یه جا خوندم میهن تو ایرانی ها و مانستر تو خارجی ها در 4.3.4 بهترین هستش ...
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟

G.D.ragon.Ir
08-09-2014, 17:51
من کاتا بازی میکنم ولی اموزشت (خیلی عالی بود) کاتا نبود و این طوری من به مشکل نمیخورم ؟؟؟
متاسفانه تنها آموزش همین هست, ولی نگران نباشید چون کلیاتشون با هم خیلی فرق نداره و با همین, کارتون راه می افته

aref.n
08-09-2014, 17:57
دوستان مشکلم حل شد الان لول یک هستم ولی چجوری باید اولین نفری رو که بهت گست میده رو پیدا کنی ؟؟؟ تو شروع بازی فقط اسمشو میگه ...
چجوری باید پیداش کرد ؟ (میدونم بالای سرش علامت تعجب هستش)
__________________________________________________ ______________________________

ادیت ( ساعت بعد):
راستی دوستان این منو بازی هم چرا کار نمیکنه ؟؟؟ منظورم اینه که نه log out میکنه نه میاد بیرون ؟؟؟
هر دفعه مجبورم به alt+f4 بیام بیرون ....

__________________________________________________ __________________________
ادیت بعدی :
مشکل بزرگ دوستان :
قانونن این شخص باید به من یه guest میداد :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویکی wow خوندم همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم عکس الان من هستش جلوی این guest giver
و چرا علامت تعجب نداره و وقتی چرا روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جوابی نداره ؟؟؟

__________________________________________________ ____
ادیت :

مشکلم حل شد - الان تو مانستر هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi--
08-09-2014, 18:27
کسی نمیدونه که برای bt چندتا dps و healer و tank لازمه؟

ardalan_
08-09-2014, 18:39
خب wow باز های عزیز و محترم بهترین سرور رایگان کدومه ؟؟؟

راستش یه جا خوندم میهن تو ایرانی ها و مانستر تو خارجی ها در 4.3.4 بهترین هستش ...
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
بهترین سرور ایرانی برای 4.3.4 wowzone
و بهترین سرور خارجی هم molten-wow هست
من جای شما بودم می رفتم تو molten اکانت می ساختم
اگه هم پینگتون تو molten بالاست برید wow zone

aref.n
08-09-2014, 19:56
الان تو monster هستم و خیلی هم راضیم و از چند نفر پرسیدم گفتند مانستر بهتر از molten هستش ...



اقا مهدی هم با ما هستن :n02:

ardalan_
08-09-2014, 20:34
الان تو monster هستم و خیلی هم راضیم و از چند نفر پرسیدم گفتند مانستر بهتر از molten هستش ...
نمی دونم شما این اطلاعات دقیق رو از کجا میارین :n02:
بگذریم monster هم به نوبه ی خودش سرور خوبیه ولی مولتن بازیکن بیشتر داره
آخرین دفعه که دیدم Dragon soul تو monster کامل نیومده بود ولی الان دیدم اومده
فقط همینجور میگم مولتن تو خلوت ترین حالتش آنلاین های هر کدوم از ریلم هاش از monster بیشتره

farbod02
08-09-2014, 21:13
نمی دونم شما این اطلاعات دقیق رو از کجا میارین :n02:
بگذریم monster هم به نوبه ی خودش سرور خوبیه ولی مولتن بازیکن بیشتر داره
آخرین دفعه که دیدم Dragon soul تو monster کامل نیومده بود ولی الان دیدم اومده
فقط همینجور میگم مولتن تو خلوت ترین حالتش آنلاین های هر کدوم از ریلم هاش از monster بیشتره واسه ما ایرانی هایی که نتمون زغالی monster خیلی بهتره چون فکر کنم از نظر جغرافیایی سرورای مانستر به ماخیلی نزدیکتر از مولتنه فقط تنها مشکل مانستر وجود یه مشت اسپانیایی زبون نفهمه :n09: خیلی رو اعصابن :n24:

ardalan_
08-09-2014, 21:39
واسه ما ایرانی هایی که نتمون زغالی monster خیلی بهتره چون فکر کنم از نظر جغرافیایی سرورای مانستر به ماخیلی نزدیکتر از مولتنه فقط تنها مشکل مانستر وجود یه مشت اسپانیایی زبون نفهمه :n09: خیلی رو اعصابن :n24:
این اسپانیایی رو خوب اومدی یه دور رفتم monster اصن یه وضعی تو این global بود که نگو :n09:
ولی ایرانی زیاد داره به همون دلیل پینگی که عرض کردین

ardalan_
08-09-2014, 21:43
یعنی اینترنت 1 مگ هم برا DS جواب نمیده؟؟
سر ultraxion لگ دارم شدید اصن یه وضی نمی دونم چی کار کنم...:n14:
هیچ راهی برای کاهش پینگ نیست؟:n13:
کسی حواب منو نداد ولی خودم می گم شاید به درد یکی بخوره
اگه تازه اولین باره که وارد DS شدین و این مشکلو دارین
پوشه های cache و WTF رو پاک کنین مشکلتون حل میشه:12:

aref.n
08-09-2014, 22:04
دوستان تقریبا بیشتر مشکلام حل شد فقط نمیدونم چجوری باید از این اسب ها و یا اژدها ها که میتونی سوارشون بشی بگیرم ...

الان لول 12 هستم

ardalan_
08-09-2014, 22:10
وقتی به لول 20 برسی می تونی یه mount بگیری 60% faster
وقتی به لول 40 برسی می تونی 100% faster بگیری
وقتی 60 شدی هم می تونی پرواز کنی

ardalan_
08-09-2014, 22:19
راستی اگه تو کوئستی مشکل داشتی می تونی از این سایت استفاده کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aref.n
08-09-2014, 22:21
ممنون
ardalan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
راستی به نظرتون چند روزه میتونم تو مانستر به لول 85 برسم و یا وقت نرمالش چند ساعته برای رسیدن به لول 85 ؟؟؟؟

ardalan_
08-09-2014, 22:25
monster x12 هستش...
بدون fast track گیلد و هریلوم 5 روز بیشتر طول نمی کشه
سریع ترین راه اینه که کوئست های آسون رو انتخاب کنین و کوئست هایی که متوجه نمی شین رو رد کنین ( یا از wowhead.com استفاده کنین)
همینطور یه addon هست برای کوئست که کمکتون می کنه که هر کوئست رو سریع تر رد کنین.
از کمک یه دوست هم استفاده کنین به نفعتونه

farbod02
08-09-2014, 22:27
این اسپانیایی رو خوب اومدی یه دور رفتم monster اصن یه وضعی تو این global بود که نگو :n09:
ولی ایرانی زیاد داره به همون دلیل پینگی که عرض کردین
البته این ایرانیا از اسپانیایی ها بدترن شما اگه یکم وسط org وایسی میبینی چقدر ملت به بعضیا فحش میدن که اکثر اون بعضیا ایرانین ماشالله همه هم فول 410 ان :n02::n09:

mahdi--
08-09-2014, 22:34
واسه ما ایرانی هایی که نتمون زغالی monster خیلی بهتره چون فکر کنم از نظر جغرافیایی سرورای مانستر به ماخیلی نزدیکتر از مولتنه فقط تنها مشکل مانستر وجود یه مشت اسپانیایی زبون نفهمه :n09: خیلی رو اعصابن :n24:
به قول اردلان اینو خوب اومدی.
من میرفتم باهاشون یک ساعت حرف میزدم.
بعد تنها جوابی که میدادن این بود: espanol
من زمانی که میخواستم wotlk بزنم اول میخواستم برم مولتن دیدم ریلیماش پره !
بعد 1000 نفر هم تو صف انتضاره...
هیچی دیگه رفتم یه سرور ایرانی که الان خبری ازش نیست!

mahdi--
08-09-2014, 22:39
کسی نمیدونه که برای bt چندتا dps و healer و tank لازمه؟
یکی یه راهنمایی بکنه!

aref.n
08-09-2014, 23:00
خدا کنه سریع یه mount بگیرم مردم پیاده ...
:n21:

راستی چرا این طورین یا لول زیر ده هستن یا 85 ...

mahdi--
08-09-2014, 23:14
خدا کنه سریع یه mount بگیرم مردم پیاده ...
:n21:

راستی چرا این طوری یا لول زیر ده هستن یا 85 ...
تو سرور مانستر میشه لول 85 خرید
اول برو تو سایت مانستر..
بعد لاگین که شدی...روaccount کلیک کن
بعد برو توdonate shop
بعد سومی رو بخر بعد من خودم بهت میگم با honor و justic point چکار کنی
برای خرید مونت هم برو سایت مانستر تو صفحه اکانت و در آخر mount stable
وقتی مونتو خریدی برای پست میشه برو ورش دار
به همین راحتی:d

پ.ن : چرا ignor کردی؟

aref.n
08-09-2014, 23:38
تو سرور مانستر میشه لول 85 خرید
اول برو تو سایت مانستر..
بعد لاگین که شدی...روaccount کلیک کن
بعد برو توdonate shop
بعد سومی رو بخر بعد من خودم بهت میگم با honor و justic point چکار کنی
برای خرید مونت هم برو سایت مانستر تو صفحه اکانت و در آخر mount stable
وقتی مونتو خریدی برای پست میشه برو ورش دار
به همین راحتی:d

پ.ن : چرا ignor کردی؟

پ.ن : چرا ignor کردی؟
یعنی چی ؟؟؟

___________________
الان لول 17 هستم و یکم بکشم 20 میرسم بعدش یه mount میگیرم

mahdi--
08-09-2014, 23:44
یعنی یه کاری کردی که اگه من تا صبح هم هی پیام بدم نمیرسه بهت!
o رو بزنم برو تو ignore منو حذف کن

aref.n
08-09-2014, 23:49
یعنی یه کاری کردی که اگه من تا صبح هم هی پیام بدم نمیرسه بهت!
o رو بزنم برو تو ignore منو حذف کن


اخ داداش شرمنده نمیدوستم ...
الان پاکت میکنم (خوب شد گفتی)

ezio7
08-09-2014, 23:50
شما تازه شروع کردین من که دیگه ترک کردم

اکانت مانستر میفروشم کسی خواست در خدمتیم

بیشتر کلاس هارو دارم فقط pve ایتم لول همه 405+

mahdi--
09-09-2014, 00:11
من تو ترک بودم
هوای بازی آنلاین کرده بودم دویاره نصبیدمش!
معتاد هم نیستم اگه بخوام میتونم ولش کنم

aref.n
09-09-2014, 00:25
ترک کردین :n13: مگه از کی تا حالا دارین بازی میکنین ؟؟؟

mahdi--
09-09-2014, 00:41
از اولای تابستون امسال دوباره شروع کردم

aref.n
09-09-2014, 01:05
یعنی الان چقدر وقت میبره تو wow حرفه ای بشی ؟؟؟
(من قبلا samp کار میکردم اونم فوق حرفه ای همون اولاش با ادمین بودن شروع کردم و رسیدم به اموزش خود برنامه تا اخر سر یه سرور چند ماه راه انداحتم ولی الان با دیدن wow دیدم که یه بازی چقدر میتونه بزرگ و پیشرفته باشه ...
خدا کنه wow رو هم مثل سمپ خوب پیش برم :n16:)

luches
09-09-2014, 02:59
یادمه یکی از دوسوتان وی پی انی از سرور داخلی برای کاهش پینگ با سرور بازی اروپایی میداد. کسی هنوز از این اکانتا میفروشه ؟
پینگ 105 میداد با سرور مولتن چه راحت بودیم. اگر کسی هنوز ای این سرویسا میده به من پیام بزنه میخوام.

mehrabooni
09-09-2014, 03:27
ما که پچ 60 توی گیلاس بودیم بعدش هم 70 پیشگامان واقعا خوش گذشت با همه ی باگهاش
الان دیگه خوش نمیاد که فکر کنم بخاطر شرایط سنی هست ولی بنظرم اگه وارلرد درانی رو بتونن ایرانیا یه کور خوب گیر بیارن مطمئنن همه ی قدیمیا میان دوباره

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

ardalan_
09-09-2014, 08:25
power leveling همه جا غیر محازه یا مولتن خلاقیّت به خرج داده؟

ezio7
09-09-2014, 08:42
من از دوم راهنمایی بازی میکردم یعنی 8 سال پیش البته اون موقع ها فقط pvp میرفتم یه 2 سالی هم طول کشید که از نوبی در اومدم ولی هنوز نمیشد بگی پرو شدم ولی بعد پچ کاتا دیگه کمی حرفه ای شده بودم تو 4.0.6 تا 2400 هم رسید ریتینگ ولی 4.3 که آپدیت شد دیگه pvp نکردم

این وسطا چندین بار هم ترک کردم ولی امون از رفیث ناباب

احتمالش هم هست دوباره برگردم چون هرچی باشه ما با wow بزرگ شدیم ولی وقتی که یه سرور استیبل بیاد واسه پانداریا بلیز هم که دیگه نه پولش هست نه وقتش

musketeer
09-09-2014, 08:44
من از دوم راهنمایی بازی میکردم یعنی 8 سال پیش البته اون موقع ها فقط pvp میرفتم یه 2 سالی هم طول کشید که از نوبی در اومدم ولی هنوز نمیشد بگی پرو شدم ولی بعد پچ کاتا دیگه کمی حرفه ای شده بودم تو 4.0.6 تا 2400 هم رسید ریتینگ ولی 4.3 که آپدیت شد دیگه pvp نکردم

این وسطا چندین بار هم ترک کردم ولی امون از رفیث ناباب

احتمالش هم هست دوباره برگردم چون هرچی باشه ما با wow بزرگ شدیم ولی وقتی که یه سرور استیبل بیاد واسه پانداریا بلیز هم که دیگه نه پولش هست نه وقتش
اتفاقا داداش، شما که اونهمه وقت میزاری، اگه تو بلیزارد بازی کنی نه تنها خرج نمیکنی، بلکه پول هم در میاری. اونم نه با فارم کردن، بلکه با همون raid رفتن.

mehrabooni
09-09-2014, 11:17
اتفاقا داداش، شما که اونهمه وقت میزاری، اگه تو بلیزارد بازی کنی نه تنها خرج نمیکنی، بلکه پول هم در میاری. اونم نه با فارم کردن، بلکه با همون raid رفتن.
اونوقت چطوری

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

musketeer
09-09-2014, 11:23
اونوقت چطوری

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
flex boost. CM boost, normal boost, HC boost.

قیمتای بوستا رو سرچ کن مثلا SOO HC boost ببین چنده. تو ownedcore هم میتونی ببینی. حالا میگی اون هیچی همون flex فروختن کلی گلد توشه. الآن که آخر پچه یه نفرو فقط فلکس بوست کنی هیچی نباشه 20k میگیری ازش. 5نفر میرن 5نفرو بوست میکنن گلدو میزارن جیبشون و میفروشن و ...
تازه اینا غیر از فارم و work و ایناس. کلن راه خیلی زیاد داره، منم بلد نیستم بیشترشو!

ardalan_
09-09-2014, 11:30
flex boost. CM boost, normal boost, HC boost.

قیمتای بوستا رو سرچ کن مثلا SOO HC boost ببین چنده. تو ownedcore هم میتونی ببینی. حالا میگی اون هیچی همون flex فروختن کلی گلد توشه. الآن که آخر پچه یه نفرو فقط فلکس بوست کنی هیچی نباشه 20k میگیری ازش. 5نفر میرن 5نفرو بوست میکنن گلدو میزارن جیبشون و میفروشن و ...
تازه اینا غیر از فارم و work و ایناس. کلن راه خیلی زیاد داره، منم بلد نیستم بیشترشو!
یعنی یکی میاد می گه هر کی بیاد منو ببر مثلا فلان رید آیتم برام دراپ شه من 20k گلد بهش میدم؟
بن نمی کنن واسه انتقال گلد؟
تازه اگه گلد تو بازی در بیاره طرف چجوری به پول تبدیلش کنه؟{پول دنیای واقعی}

musketeer
09-09-2014, 11:34
یعنی یکی میاد می گه هر کی بیاد منو ببر مثلا فلان رید آیتم برام دراپ شه من 20k گلد بهش میدم؟
بن نمی کنن واسه انتقال گلد؟
تازه اگه گلد تو بازی در بیاره طرف چجوری به پول تبدیلش کنه؟{پول دنیای واقعی}
آیتم دراپ بشه یا نشه فرقی نداره. فقط واسه اینکه ببریش گلد میگیری. از اول طی میکنی که لوت برا اونه یا باید لوت رو جدا حساب کنه...
کاملا قانونیه این کار. تبادل چیزای توی بازی با چیزای خارج بازی غیرقانونیه. گلد توی بازیه و raid هم همینطور. ولی تبدیل کردن به پولش غیرقانونیه که خب یا از AH منتقل میکنی یا روش بهتر این که از guild bank. احتمالا راههای دیگه هم داره که من بلد نیستم :n02:

ardalan_
09-09-2014, 11:36
توی cata یه راه پیدا کردم جدیده:n02:
دو تا فراست میج میرن firelands فقط میرن مولتن لرد اول رو می کشن میان بیرون انقدر این کارو تکرار می کنن تا آیتم دراپ شه..:n09:
بعد با هم آیتما رو تقسیم می کنن...انقدر پول توشه که نگو! تو کمتر از یه هفته میشه به cap گلد رسید:n08:

Aria1997
09-09-2014, 11:37
توی cata یه راه پیدا کردم جدیده:n02:
دو تا فراست میج میرن firelands فقط میرن مولتن لرد اول رو می کشن میان بیرون انقدر این کارو تکرار می کنن تا آیتم دراپ شه..:n09:
بعد با هم آیتما رو تقسیم می کنن...انقدر پول توشه که نگو! تو کمتر از یه هفته میشه به cap گلد رسید:n08:

drop chance شون کمه
لیدر خوب باشه رول میزنن ولی نینجا زیاده ... جلوش چش خودم 10 بار نینجا کردن

ardalan_
09-09-2014, 11:41
10 تا آیتم دراپ میشه {epic} هر کدوم 2% شانس دراپ دارن
تازه وقتی 2 نفره بری نه رید حاسب میشه نه نینجا!
برای این میگم فراست میج چون فقط 2 تا میج می تونن 2 تایی یه مولتن لرد رو بکشن:n02:

aref.n
09-09-2014, 11:52
خیلی خوب الان هانتر لول 20 هستش چجوری باید mount بخری ؟؟؟
راستی این mount ها هم میمیرن و یا حمله هم میکنن ؟؟؟:n13:

ardalan_
09-09-2014, 12:06
از این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی valley of honor تو orgrimmar
-------------------------------------------
اگه ترین نکردی هم می تونی پیش این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترین کنی {valley of honor تو orgrimmar}

farbod02
09-09-2014, 12:41
10 تا آیتم دراپ میشه {epic} هر کدوم 2% شانس دراپ دارن
تازه وقتی 2 نفره بری نه رید حاسب میشه نه نینجا!
برای این میگم فراست میج چون فقط 2 تا میج می تونن 2 تایی یه مولتن لرد رو بکشن:n02:من خودم با dk blood با یه یارو دیگه shaman داشت میرفتیم اینکارو میکردیم فقط یکم طول میکشید :n02: تازه وقتی میکشتیم دیگه از راید بیرون نمیرفتیم fly ---- داشت بعد موتور میاورد منم مینشستم ترک موتور میرفتیم موب بعدی :n09: ولی شانس نداشتیم هر 10 تا موب یه آیتم میداد :n29:

aref.n
09-09-2014, 12:41
ممنون اردلان :n16:
الان تقریبا بازی رو بلدم ولی دوتا سوال دیگه مونده ...
1- چرا death knight باید حتما یه لول 55 دیگه داشته باشی ؟؟؟
2- من یه هانتر لول 20 دارم ولی pet نداره ؟؟؟:n13:

mahdi--
09-09-2014, 13:41
1-نمیدونم
2- باید از hunter trainreتِرِین کنی

ardalan_
09-09-2014, 14:01
ممنون اردلان :n16:
الان تقریبا بازی رو بلدم ولی دوتا سوال دیگه مونده ...
1- چرا death knight باید حتما یه لول 55 دیگه داشته باشی ؟؟؟
2- من یه هانتر لول 20 دارم ولی pet نداره ؟؟؟:n13:
1-دقیقا نمی دونم ولی فکر کنم به خاطر اینکه dk ها آدما و سربازای معمولی بودن که lich king روحشون رو تسخیر کرد فکر کنم می خوان یه جوری به داستان ربطش بدن...
2-تو wotlk لول 10 که می شدی از trainer کوئست می گرفتی در حین اون کوئست یاد می گرفتی چجوری pet بگیری
توی cata هم می ری ترین می کنی یه قابلیت بهت میده به نام tame beast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم لیست pet ها و قابلیت هاشون که هر کدوم توی pvp و pve کاربرد دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

G U L D A N
09-09-2014, 14:35
برای خریده : [Ruthless Gladiator's Decapitator] نوشته : ( Requires earning a total of 7250 Honor point For the season ) یعنی چی ؟ من نمی تونم بخرم ( Patch 4.4.3 )

ممنون می شم یکی توضیح بده !

ardalan_
09-09-2014, 14:48
برای خریده : [Ruthless Gladiator's Decapitator] نوشته : ( Requires earning a total of 7250 Honor point For the season ) یعنی چی ؟ من نمی تونم بخرم ( Patch 4.4.3 )

ممنون می شم یکی توضیح بده !

معنیش اینه که شما باید حداقل 7250 تا honor point خرج کرده باشین برای آیتمای pvp تون تا بتونین این آتمو بگیرین

ardalan_
09-09-2014, 17:31
وضع پینگ تو مانستر چجوریه؟
خیلی ضد حال بود کلا DS تو بهترین حالت تا ultraxion بیشتر نمی تونم برم
دوستان اینجا بیشتر horde ان یا alliance؟

aref.n
09-09-2014, 17:33
همچنان در حال بازی ...
نه به اون لول یک که دو شد تو یک دقیقه نه به این لول 22 که کف انگشتامو حس نمیکنم ...

(
horde ... ادم که همین جوری هم هستیم :دی
)

ardalan_
09-09-2014, 17:59
-----......

S.R Download
09-09-2014, 18:28
من از سرور های خارجی فقط تو Pandashan پینگم عالیه راحت DF میرم و ... ولی بقیه سرور ها افتضاح

ardalan_
09-09-2014, 18:49
آقا چرا هیشکی نیست تو گلوبال مانستر؟ یعنی هیشکی نیست! معمولا جایی که مردم هم میفروشن هم برای رید آدم جمع می کنن و... ولی تو گلوبال مانستر پرنده پر نمی زنه:n04:
حالم به هم خورد:n21:

ardalan_
09-09-2014, 19:18
همچنان در حال بازی ...
نه به اون لول یک که دو شد تو یک دقیقه نه به این لول 22 که کف انگشتامو حس نمیکنم ...

(
horde ... ادم که همین جوری هم هستیم :دی
)
من امروز صبح یه اکانت ساختم تو مانستر wow اسم کاراکترت چیه بگو add کنم

mahdi--
09-09-2014, 19:28
اردلان
گلوبال مگه پایتخت هر نژاد نیست؟؟:n29:
اد کن : aavengerr

aref.n
09-09-2014, 19:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هر دو تا شون بازی میکنم به جز وسطی:n02:

ardalan_
09-09-2014, 20:48
اردلان
گلوبال مگه پایتخت هر نژاد نیست؟؟:n29:
اد کن : aavengerr

نه برای کلّ بازیکناست {البته اگه horde باشین همه ی بازیکنان horde و اگه alliance باشین همه ی alliance}

ardalan_
09-09-2014, 20:52
مطمئنین وضع پینگ تو مانستر از مولتن بهتره؟
وقتی بهش فکر می کنم بغضم می گیره یه ماه تابستون رو صرف کردم که اینو بسازم: ardalanh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به زور 25k dps بده
الانم که هیچی!!!! :n14: کلا هر چی نتتون خوب باشه نمی تونین تو مولتن تجربه ی یه رید درست حسابی رو داشته باشین! بدبختی ای به خدا!:n28:
الان می فهمم مردم چرا میرن wowzone بازی می کنن:n03:

ezio7
09-09-2014, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هر دو تا شون بازی میکنم به جز وسطی:n02:

اشتباه میکنی دیگه پالادین بهترینه، عشقه، خداست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif

ardalan_
09-09-2014, 21:27
فک نمی کردم هیچ وقت اینو بگم!::
می خوام یه اک بسازم تو wowzone :n09::34::n08:

ardalan_
09-09-2014, 21:28
اشتباه میکنی دیگه پالادین بهترینه، عشقه، خداست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
اشتباه می کنی دیگه
میج بهترینه هانتر عشقه دث نایت خداست:42::n05:

farbod02
09-09-2014, 21:34
همچنان در حال بازی ...
نه به اون لول یک که دو شد تو یک دقیقه نه به این لول 22 که کف انگشتامو حس نمیکنم ...

(
horde ... ادم که همین جوری هم هستیم :دی
)
یکی پیدا کن ببرتتت deepholm تو مانستر اونجا باگه یونیتاش هر یدونه بزنی 2تا lvl میگیری:n02: lvl up تو سرور فری وقت تلف کردنه

farbod02
09-09-2014, 21:36
اشتباه می کنی دیگه
میج بهترینه هانتر عشقه دث نایت خداست:42::n05:

میج سیخی چنده :n02: فقط روگ و هانتر :n10:

aref.n
09-09-2014, 21:37
مطمئنین وضع پینگ تو مانستر از مولتن بهتره؟
وقتی بهش فکر می کنم بغضم می گیره یه ماه تابستون رو صرف کردم که اینو بسازم: ardalanh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به زور 25k dps بده
الانم که هیچی!!!! :n14: کلا هر چی نتتون خوب باشه نمی تونین تو مولتن تجربه ی یه رید درست حسابی رو داشته باشین! بدبختی ای به خدا!:n28:
الان می فهمم مردم چرا میرن wowzone بازی می کنن:n03:

ببین شاید یکی خریدش ...

___________________________________
خیلی خب دوستان الان ثابت میکنم مولتن خیلی هم خوب نیست ...

راستش من تازه دو روزه با wow اشنا شدم و در مورد سرور ها اطلاعات ندارم ولی شغل اصلی طراحی و کد نویسی هستش و چون سایت داشتم الان نتیجه کیفیت سرعت سایت های این دو سرور کاتا رو مورد بررسی قرار دادم که در تصویر زیر مشاهده می کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای روشن تر شدن نتیجه گوگل رو هم اضافه کردم و الان هم طبق نتیجه سایت شماره یک و دو که تقریبا با هم حجم یکسانی دارند ولی مولتن بسیار ضعیف عمل کرده (به احتمال 99% هاست اشتراکی هستش ) ولی مانستر دارای هاست پر سرعت خوبی هستش که برای کاربران سایتش یک امتیاز به حساب میاد ...

mahdi--
09-09-2014, 21:37
من فقط با واریور و پالادین و دث نایت بازی کردم
البته هدف واریورم فقط رسیدن به لول55 و اکتیو کردن دث نایت بود
اردلان الان تو مانستر آنلاینی>؟
یه پیام بده ببینم زنده ای!
من ریشه هام تو مانستر محکم کردم و دیگه نمیام بیرون.
مگر اینکه درش تخته شه یا اینکه بخوام برم بیلیزارد بازی کنم

aref.n
09-09-2014, 21:43
یکی بیاد منو لول اپ کنه بهش شارژ میدم ...:n02:

mahdi--
09-09-2014, 21:44
پیام خصوصی بده همین الان میشه
ولی من شارژ نمیخوام.
فقط میخوای باس بزنی یا آلیانس؟:n02:

mahdi--
09-09-2014, 21:46
خب دوستان الان bg دست هورده!
2-0 ما فعلا جلوییم

aref.n
09-09-2014, 22:33
وای خدا priest خیلی باحاله لول 11 بود دو تا لول 10 رو با هم زد تو guest
__________________________________________________ ___
___اینم عکس Arefix & Aavengerr:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi--
09-09-2014, 23:16
پس هانترت رو ول کردی پیرشدی>؟:n08:
لول چند شدی؟

arsalan77x
10-09-2014, 09:15
می شه یه گیلد ایرانی تو کازاک معرفی کنین؟ هورد باشه.ممنون میشم!

deltax
10-09-2014, 09:32
demon academy..........dream varamin......nation.....persian pride

ardalan_
10-09-2014, 09:43
من فقط با واریور و پالادین و دث نایت بازی کردم
البته هدف واریورم فقط رسیدن به لول55 و اکتیو کردن دث نایت بود
اردلان الان تو مانستر آنلاینی>؟
یه پیام بده ببینم زنده ای!
من ریشه هام تو مانستر محکم کردم و دیگه نمیام بیرون.
مگر اینکه درش تخته شه یا اینکه بخوام برم بیلیزارد بازی کنم

موندم برم تو مانستر اک بسازم یا تو wowzone

aref.n
10-09-2014, 09:49
در راه gold ...

aref.n
10-09-2014, 11:03
farbod02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دمت گرم ...
لول اپ کرد برام تا لول 46

ezio7
10-09-2014, 11:35
اگه هورد نبودی میومدم تو نیم ساعت 85ت میکردم حیف که هورد بو گندو ساختی

JIGSA
10-09-2014, 11:40
اگر بلیزارد بودی من لول آپ میکردم برات.
البته نه 40 لول تو 1 ساعت :n02:

farbod02
10-09-2014, 11:43
اگر بلیزارد بودی من لول آپ میکردم برات.
البته نه 40 لول تو 1 ساعت :n02:

20lvl تو یک ربع :n09:

aref.n
10-09-2014, 11:49
ایول الان بازی خیلی حال میده :n12:

اگه هورد نبودی میومدم تو نیم ساعت 85ت میکردم حیف که هورد بو گندو ساختی
Rnome
لول 5 میج تقدیم به شما :n02:


20lvl تو یک ربع :n09:
20 تا هم نه 23 تا:n02:

JIGSA
10-09-2014, 11:52
یادش به خیر.

یه زمانی جوون بودیم می نشستیم 3 روزه کاراکتر لول 70 میکردیم.
اون زمون هم مثل الان راحت نبود.

aref.n
10-09-2014, 11:54
یادش به خیر.

یه زامنی جوون بودیم می نشستیم 3 روزه کاراکتر لول 70 میکردیم.
اون زمون هم مثل الان راحت نبود.

الان شدی بابا بزرگ :n02:
تو کجا لول 70 میکردی ؟؟؟

ardalan_
10-09-2014, 11:55
چرا کسی نمی گه؟
تو مانستر الان وضع هورد بهتره یا الیانس؟ {تو PVP نه! (اصلا به PVP ا