PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

ShadowDragon
23-07-2013, 22:32
wowzone....

بدون شرح.....

:n24:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

miladdarren
24-07-2013, 09:02
سیستمی که ما داریم مشکلتونو حل میکنه
این سیستم مجانی نیست :دی
ما چیزی که free نباشه به گروه خونیمون نمی خوره می دونید که ما ایرانی هستیم:n08:

miladdarren
24-07-2013, 09:25
این دیگه داره اعصاب منو خورد می کنه تا دو روز پیش من هیج مشکلی نداشتم با پینگ 100 150 تو مولتن راحت بازی می کردم از دیروز صبح riceve قطع شده هیچ کاری نمی شه کرد:n30: :n29:

deltax
24-07-2013, 11:14
کلا این فریز شدن ماله همه هستش....ما هم تو بلیزارد تو raid سرویس شدیم....سر هر boss یکی دو نفر فریز میشن...دیروز که کلا 2 تا wow باز کرده بودیم..این فریز میشد سریع pass میزدیم با اون یکی میرفتیم تو...100% ایراد از داخله:n05:

AlbisQT
24-07-2013, 13:01
اگه همه این مشکلو دارید یه پولی بذاریم یه vps توپ تو ایران بخریم مشکل حل شه :n02:

hossein2801
24-07-2013, 13:56
اگه همه این مشکلو دارید یه پولی بذاریم یه vps توپ تو ایران بخریم مشکل حل شه :n02:

راس میگه :دی
علی دوای درد پیش منه

deltax
24-07-2013, 14:35
راس میگه :دی
علی دوای درد پیش منه
بزار بلیزارد run شه .../w میدم بت ببینم با بودجه ما میخونه :n02:

AlbisQT
24-07-2013, 14:38
حسین، یعنی تو ایران به این بزرگی یه VPS با پهنای باند نامحدود نیست؟ 200 تومنم باشه ماهی می ارزه.

میدونی چه سودی میشه ازش درآورد؟ :n02:

hossein2801
24-07-2013, 15:05
حسین، یعنی تو ایران به این بزرگی یه VPS با پهنای باند نامحدود نیست؟ 200 تومنم باشه ماهی می ارزه.

میدونی چه سودی میشه ازش درآورد؟ :n02:

نه نیست
/10char

gharibehm
24-07-2013, 16:31
سلام دوستان
من چند ماهی میشه دارم 3.3.5 بازی میکنم
میخوام چند روز دیگه اگه بشه پتچ 4.3.4 بازی کنم
یه سوال کسانی که کاتا بازی کردن،بهترین کلاس DPS برای PVE کدومه؟
3.3.5 هیروی روگ gs 5900 تلنت combat دارم ولی اصلا dps خوب نمیده
البته pvp که حریف نداره
با توجه به gs کلا آخرم تقریبا تو ریدها8k per sec
برا همین میخواستم بدونم کاتا چه کلاسی رو انتخاب کنم؟

deltax
24-07-2013, 16:53
سلام دوستان
من چند ماهی میشه دارم 3.3.5 بازی میکنم
میخوام چند روز دیگه اگه بشه پتچ 4.3.4 بازی کنم
یه سوال کسانی که کاتا بازی کردن،بهترین کلاس DPS برای PVE کدومه؟
3.3.5 هیروی روگ gs 5900 تلنت combat دارم ولی اصلا dps خوب نمیده
البته pvp که حریف نداره
با توجه به gs کلا آخرم تقریبا تو ریدها8k per sec
برا همین میخواستم بدونم کاتا چه کلاسی رو انتخاب کنم؟
تو 4.3.4 ...surv hunter....fire mage.. البته من با این 2 تا راحت بودم :n05:

miladdarren
24-07-2013, 17:41
من مشکلم حل شد :n02::n09::n10::n19::n20: شما هنو مشکل دارید؟:n13:

AlbisQT
24-07-2013, 19:48
چیکار کردی حل شد؟!

miladdarren
24-07-2013, 19:59
هیچی خودش حل شد:n02:
مخابرات کرج

ShadowDragon
24-07-2013, 23:05
منم امروز تست کردم مشکل نداشت! به جز اینکه شهر اول ، 800-1200 MS داشتم!


کاتا هم با اینه پینگم سبز یا زرده اما لگ میشه....

ehsannirvana
25-07-2013, 11:07
سیستم شما اکانت تست نداره... قیمتشم بالاست با توجه به حجم محدود 5 گیگ! دو BG بری تمومه! (با فرض اینکه کار کنه)

اصلا هم معلوم نیست کار کنه یا نه.

یه مشکل دیگم اینه که کلا قند شکن رو مولتن کار نمیکنه.....


من خودم از حسین vps خریدم و استقاده میکنم
کلا پینگ بالای 120 نمیره و دیروز که شده بود 140( که اونم از نت من بود) برام غیر عادی بود ! :دی
در مورد محدودیت حجمی فکر نمیکنم کسی بیشتر از من تو بازی باشه و هر لحظه یا raid یا cm یا آرنا و ... با این اوصاف اون 5 گیگ راحت برای 2 ماه جواب گوئه
فقط باید حواستون جمع باشه که دانلود و .. باش نکنید.

Kingarr
25-07-2013, 12:30
من خودم از حسین vps خریدم و استقاده میکنم
کلا پینگ بالای 120 نمیره و دیروز که شده بود 140( که اونم از نت من بود) برام غیر عادی بود ! :دی
در مورد محدودیت حجمی فکر نمیکنم کسی بیشتر از من تو بازی باشه و هر لحظه یا raid یا cm یا آرنا و ... با این اوصاف اون 5 گیگ راحت برای 2 ماه جواب گوئه
فقط باید حواستون جمع باشه که دانلود و .. باش نکنید.

شما تو بلیز بازی می کنی ؟ سرعت اینترنتت چنده ؟

ehsannirvana
25-07-2013, 12:59
شما تو بلیز بازی می کنی ؟ سرعت اینترنتت چنده ؟
آره تو بلیزارد ریلم kazzak
سرعت نتم 512

AlbisQT
25-07-2013, 13:08
از حسین VPS خریدی؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:

Masoodegh
25-07-2013, 13:23
اگه سرویس ارزون یا اقلا نامحدود داشتن خیلی خوب بود
ما 120 نخاستیم 200 باشه ولی ارزون باشه

ShadowDragon
25-07-2013, 15:03
من خودم از حسین vps خریدم و استقاده میکنم
کلا پینگ بالای 120 نمیره و دیروز که شده بود 140( که اونم از نت من بود) برام غیر عادی بود ! :دی
در مورد محدودیت حجمی فکر نمیکنم کسی بیشتر از من تو بازی باشه و هر لحظه یا raid یا cm یا آرنا و ... با این اوصاف اون 5 گیگ راحت برای 2 ماه جواب گوئه
فقط باید حواستون جمع باشه که دانلود و .. باش نکنید.


دوست عزیز ممنون بابت اطلاع رسانی ولی اون پست چندین صفحه قبله!!! به شما گفتن که بیایی جواب منو بدی؟؟

یه bg شلوغ معمولا 50-70 مگ حجم میبره... پس بعیده 2 ماه دوام بیاره

raid 10 man گراف دانلودش 11-13 کیلوباته 3-4 تا هم آپلود! با یه حساب ساده میشه ساعتی حدود 60 مگ!
25 نفری گرافش+20 میره که بیشتر در میاد!
تازه این گراف ها موقعی تست شده که شروع ورود به ins ه...

حالا با این وضع 5 گیگ حدود 100 BG جواب میده که در واقعیت حدود 70-80 تا میشه....
اگرم PVE مهمه حدود 50-60 ساعت میشه


قضاوت با صرفه بودنش با شما!!!!!!!!! 20 هزار تومن برای 50-70 ساعت .... بدون اکانت تست بدون سایت پشتیبانی و هیچی!

جالب اینجاست که قند شکن معمولا پینگو عوض نمیکنه!

ehsannirvana
25-07-2013, 15:42
دوست عزیز ممنون بابت اطلاع رسانی ولی اون پست چندین صفحه قبله!!! به شما گفتن که بیایی جواب منو بدی؟؟

یه bg شلوغ معمولا 50-70 مگ حجم میبره... پس بعیده 2 ماه دوام بیاره

raid 10 man گراف دانلودش 11-13 کیلوباته 3-4 تا هم آپلود! با یه حساب ساده میشه ساعتی حدود 60 مگ!
25 نفری گرافش+20 میره که بیشتر در میاد!
تازه این گراف ها موقعی تست شده که شروع ورود به ins ه...

حالا با این وضع 5 گیگ حدود 100 BG جواب میده که در واقعیت حدود 70-80 تا میشه....
اگرم PVE مهمه حدود 50-60 ساعت میشه


قضاوت با صرفه بودنش با شما!!!!!!!!! 20 هزار تومن برای 50-70 ساعت .... بدون اکانت تست بدون سایت پشتیبانی و هیچی!

جالب اینجاست که قند شکن معمولا پینگو عوض نمیکنه!

راجع به اینکه پست مربوط به کی بود و ... من امروز دیدم و خواستم توضیح بدم
اونم نه توضیح قلم و کاغذی,,این تجربه شخصی من بود از این 2 ماهی که این vps رو دارم.... ;)
و در نهایت اینکه ماهی 50 هزار داریم برای gc میدیم و این 20 تومن به هیچ جای من یکی! بر نمیخوره(صلاح خویش خسروان داندند.)

پ.ن : اون عینک بدبینیتم وردار برادر :)

hossein2801
25-07-2013, 15:53
دوستان عزیز این سیستم واسه قشر مفرح جامعست :n02:

Black-Ninja
25-07-2013, 16:55
یک اینترنت با دیش از ترکیه بگیرید تمامه ! (غیر قانونی هست ) البته 2مگ در ثانیه لذت اینترنت با کیفیت پینگ alwyas green
اگه خوب استتار بشه detect کردنش توسط سربازان گمنام یکم مشکله البته جدیداً سیگنال رو ردیابی میکنن :|

اگه بگیرنت وصلت میکنن به ماهواره تو فضا دورت میدن :)) در عوض سیگنالت به ماهواره میشه 100% =)

AlbisQT
25-07-2013, 17:03
اونم نه توضیح قلم و کاغذی,,این تجربه شخصی من بود از این 2 ماهی که این vps رو دارم.... :wink:
دوست عزیز شما از حسین VPS نگرفتی VPN گرفتی :n02:

AlbisQT
25-07-2013, 17:04
ک اینترنت با دیش از ترکیه بگیرید تمامه ! (غیر قانونی هست ) البته 2مگ در ثانیه لذت اینترنت با کیفیت پینگ alwyas green
اگه خوب استتار بشه detect کردنش توسط سربازان گمنام یکم مشکله البته جدیداً سیگنال رو ردیابی میکنن :|
چقدر واست آب میخوره ماهی؟
بعد اگه دیش توی خونه باشه چی؟ منظورم اینه رو بالاپشتبوم نباشه که سربازان گمنام وردارن

Black-Ninja
25-07-2013, 17:19
چقدر واست آب میخوره ماهی؟
بعد اگه دیش توی خونه باشه چی؟ منظورم اینه رو بالاپشتبوم نباشه که سربازان گمنام وردارن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا کردنش به این راحتی ها نیست ( ریسکه دیگه ) ولی با کارت های --- هم میشه اینرنت ماهواره ای داشته باشی . زمانی خطرناکه که بخوای Send & recieve رو از ماهواره انجام بدی ولی اگه بخوای Recieve رو از ماهواره بگیری Send رو با ADSL خونه انجام بدی خطرش کمتر هست و هزینه هم پایین میاد
یک کارت --- برای ماهواره حدود 200 هزار تومان و یک اکانت از سایت eutelsat ماهیانه 80 تومان به پات آب میخوره ، سرعت دانلود 2000 و یا 4000 کیلوبایت در ثانیه و سرعت آپلود همان سرعت ADSL خانه شما خواهد بود.

اطلاعات بیشتر اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V i r u s e r
25-07-2013, 19:30
ما توی ماهی 50 تومن پول بازی موندیم
دوستان صحبت از ماه 80 هزار + پول ADSL می کنن.........

من یه سوال دارم. با گلد بخوایم تایم بخریم چقدر اب می خوره؟ ادمشو چجوری پیدا کنبم؟

Masoodegh
25-07-2013, 19:43
ما توی ماهی 50 تومن پول بازی موندیم
دوستان صحبت از ماه 80 هزار + پول ADSL می کنن.........

من یه سوال دارم. با گلد بخوایم تایم بخریم چقدر اب می خوره؟ ادمشو چجوری پیدا کنبم؟

گفتن که مال قشر مفرح جامعه س

60k تو شهرای اصلی وایسی تو چنل ترید میگن یا میتونی خودت تو چنل بزنی wtb gamecart
شاید ارزون ترم گیر بیاد ولی اگه مثلا 20k بود الکیه
واسه 2 ماه منظورمها
اگرم سختته گلد گیر بیاری برو شغل mining o herb آپ کن بزار تو AH اوایل روزی 1k در میاری تو لولای بالاتر ساعتی 1k

loten
25-07-2013, 22:01
دوستان من چند تا سوال داشتم
میخواستم بدونم تو pvp هر بازیکن می تونه به یکی دیگه حمله کنه یعنی متحدین می تونند به یکی دیگه که اون هم جزوئ متحدین هستند حمله کنند و اگر حمله کردند و کشتنش می تونند وسایلش و پولاش وردارند و دیگه اینکه چند تا شغل میتونی یاد بگیری ؟
من تازه این بازی رو گرفتم ممنون می شم یکی جواب بده

zi behzad
25-07-2013, 23:12
سلام
واسه اینکه توی wowzone بازی کنم Set Realmlist رو چی بنویسم ؟؟؟؟:n13:

V i r u s e r
25-07-2013, 23:59
دوستان من چند تا سوال داشتم
میخواستم بدونم تو pvp هر بازیکن می تونه به یکی دیگه حمله کنه یعنی متحدین می تونند به یکی دیگه که اون هم جزوئ متحدین هستند حمله کنند و اگر حمله کردند و کشتنش می تونند وسایلش و پولاش وردارند و دیگه اینکه چند تا شغل میتونی یاد بگیری ؟
من تازه این بازی رو گرفتم ممنون می شم یکی جواب بده
سلام
توی مناطقی مال متحدین شما باشه (یعنی بالای Minimap اسم منطقه با سبز نوشته شده باشه) مثل شهر ها و مناطق لول اپ تا لول 20 دشمن نمی تونه به شما حمله کنه. اما اگه شما دشمنو دیدی می تونی بهش حمله کنی.
اگه به دشمن حمله کنی اونوقت دشمن هم می تونه از خودش دفاع کنه و شما رو بکشه.
توی مناطقی که با نارنجی و قرمز نوشته باشند دشمن هر موقع دلش خواست می تونه به شما حمله کنه.
شما فقط تو مناطق سبز و نارنجی می تونی به دشمن حمله کنی و دشمن فقط تو مناطق نارنجی و قرمز می تونه به شما حمله کنه. اما اگر هرکسی که بهش حمله شد میتونه از خودش دفاع کنه.

خیر وسایل و پول های بازیکن ها رو نمی شه ورداشت. فقط توی Battleground وقتی دشمن میمیره میتونید روی جسدش کلیک کنید تا یه مقدار پول بگیرید ولی از بازیکنی که مرده پولی کم نمیشه.

کلا 2 نوع شغل یا حرفه داریم. حرفه های اصلی مثل Herbalism Mining Engineering BlackSmithing Inscription ... و شغل های فرعی که 3 تا هستن FirstAid Cooking Fishing
شما از شغل های اصلی فقط 2 تارو میتونید انتخاب کنید تا همزمان داشته باشید. معمولا شغل هارو طوری انتخاب می کنن که مکمل هم باشن. مثلا کسی که blacksmithing داره شغل دومشو Mining انتخاب می کنه که بتونه مواد اولیه برای BlackSmithing رو خودش تولید کنه
جدا از شغل های اصلی شما می تونید هر 3 شغل فرعی رو با هم داشته باشید و هیچ ربطی به شغل اصلیتون ندارن. بخاطر همین معمولا پیشنهاد میشه شغلهای فرعی رو هم داشته باشید.

miladdarren
26-07-2013, 11:26
ای خدا لعنت کنه این باعش بانیشو که نمی زارن یه اب خوش از گلوی ما پایین بره :n04:
دوباره مشکل riceve

avator20002000
26-07-2013, 17:22
سلام
واسه اینکه توی wowzone بازی کنم Set Realmlist رو چی بنویسم ؟؟؟؟:n13:

91.99.103.98 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zi behzad
26-07-2013, 18:25
91.99.103.98 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینو نوشتم اما میره توی مولتن :n04::n04::n04::n04::n04:

amir.em
26-07-2013, 19:34
اکانت battle.net فروشی
اینا توش هست
wow1 calssic
wow2 pandaria
starcraft 2 Wings of liberty

wow2:
lvl 90 human mage Outland
lvl 85 worgen Druid Outland
lvl 85 blood elf priest Outland
lvl 85 Goblin dk Outland
lvl 85 tauren hunter Magtheridon
lvl 68 human paladin Magtheridon
و ...
امروز از بن درش آوردم کشورش هم ایرانه
سرجمع هم حدود 60 70 کیلو گلد توش هست که 40 50 تاش تو mage outland هست
280 تومن میفروشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AlbisQT
26-07-2013, 21:46
قابل توجه دوستانی که مشکل No packet Recieved رو دارن، با این VPN که دوستمون میفروختن مشکلش حل شد. بعد یه هفته بالاخره بازی میکنم :n19:

mohammad.2mt
26-07-2013, 21:58
دوستان به عنوان کسی که تازه میخواد این بازی رو شروع کنه و اصلا داستان بازی رو هم نمیدونه کسی میتونه راهنمایی کنه با چه نسخه ای از بازی باید شروع کنم و اصلا با اینترنت 512 مخابرات جواب میده یا نه؟
ممنون

A L I E N
28-07-2013, 08:24
دوستان به عنوان کسی که تازه میخواد این بازی رو شروع کنه و اصلا داستان بازی رو هم نمیدونه کسی میتونه راهنمایی کنه با چه نسخه ای از بازی باید شروع کنم و اصلا با اینترنت 512 مخابرات جواب میده یا نه؟
ممنون

به نظر من نسخه که فرق نمی کنه
حالا میخوای شروع کنی کاتا بزن که خوبتره :n26:

سرعت 512 خوبه آره ، پینگت مهمتره به نظر من ، اگه اون خوب باشه دیگه حله

Masoodegh
28-07-2013, 12:46
میتونه راهنمایی کنه با چه نسخه ای از بازی باید شروع کنم و اصلا با اینترنت 512 مخابرات جواب میده یا نه؟


من با 128 بازی میکردم
پینگ با گوگل بگیر(win+r و بعد مینویسی ping google.com)اگه 300 به پایین بود خیلی خوبه و اگه 200 به پایین بود عالیه:n02:

okh
28-07-2013, 17:56
set realmlist 91.99.103.98

ultra2
29-07-2013, 00:12
سلام دوستان من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم بازی رو نصبش کردم ولی نسخه اش 1.7 !!
سروری که میخوام توش بازی کنم نوشته که پچ 4.3.4 میخواد الان من باید دونه دونه پچ ها رو به ترتیب نصب کنم؟ یا ...؟
لطفا یه راهنمایی کنید

IIIXSubZeroXIII
29-07-2013, 11:10
blizzard
امروز صبح

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دیشب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranzaminn
29-07-2013, 12:39
blizzard
امروز صبح

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دیشب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز شما از کدوم شرکت نت میگیرین؟؟؟:n04:

Masoodegh
29-07-2013, 12:48
blizzard
امروز صبح

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دیشب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ساعت 12 ظهرم یکی میزاشتی قشنگ منظورو برسونه:n02:

AlbisQT
29-07-2013, 13:08
دیشب و امروز نت عالی هستند تایم آوت هم دیگه حتی نیست.

IIIXSubZeroXIII
29-07-2013, 15:55
دوست عزیز شما از کدوم شرکت نت میگیرین؟؟؟:n04:
مخابرات 256

از ساعت 12 ظهرم یکی میزاشتی قشنگ منظورو برسونه:n02:
اولی ساعت 9 به وقت بلیزه ، تقریبا میشه 12

RezaNrzdh
29-07-2013, 16:05
سلام بچه ها...من همون Hoorezam هستم.
البته اگه از بچه های قدیمی کسی باشه هنوز.چند تا سوال در مورد بلیز داشتم.

من حدودا از 2010 که کاتا اومد بعد اینکه لول 85 کردم دیگه بازی نکردم. چند تا سوال داشتم:

الان قیمت گیم کارت یک ماهه یا دو ماهه چنده؟؟؟
سرور الان رو چند رفته؟؟؟الان ورژن 5 اومده؟؟؟؟
اگه بخوای از کاتا بریم روی 5 چقدر باید دانلود کنیم؟؟؟؟
و در کل ارزش داره دوباره بیایم یا نه؟
من توی battle هیرومو که سرچ میکنم قیافشو مشکی نشون میده...دلیلش چیه؟؟؟

فدا همتون

iranzaminn
29-07-2013, 16:22
سلام بچه ها...من همون Hoorezam هستم.
البته اگه از بچه های قدیمی کسی باشه هنوز.چند تا سوال در مورد بلیز داشتم.

من حدودا از 2010 که کاتا اومد بعد اینکه لول 85 کردم دیگه بازی نکردم. چند تا سوال داشتم:

الان قیمت گیم کارت یک ماهه یا دو ماهه چنده؟؟؟
سرور الان رو چند رفته؟؟؟الان ورژن 5 اومده؟؟؟؟
اگه بخوای از کاتا بریم روی 5 چقدر باید دانلود کنیم؟؟؟؟
و در کل ارزش داره دوباره بیایم یا نه؟
من توی battle هیرومو که سرچ میکنم قیافشو مشکی نشون میده...دلیلش چیه؟؟؟

فدا همتون

سلام دوست عزیز....در جواب سوال هاتون.
1- بین 90 تا 100 تومان 2 ماهه!
2- الان پچ 5.3 هست که تا کمتر از یک ماه دیگه میشه 5.4!
3-دقیق نمیدونم اما از 10 گیگ بیشتره و از 20 کمتر!
4-نظر شخصی من اینه که این اکسپنشن از همه اسکپنشن هایی که تا حالا اومده بهتره و واقعا حیفه از دسته بدی!
5- فکر کنم چون بیشتر از یه سال هست که لاگین نشدی!!! بلیز هیرو رو deactivate میکنه و آرموری دیگه آیدیتش نمیکنه. به محض اولین لاگینتون به wow هیرو درست میشه!:n06:



مخابرات 256

مخابرات کدوم شهر؟؟؟:n28:

RezaNrzdh
29-07-2013, 16:29
سلام دوست عزیز....در جواب سوال هاتون.
1- بین 90 تا 100 تومان 2 ماهه!
2- الان پچ 5.3 هست که تا کمتر از یک ماه دیگه میشه 5.4!
3-دقیق نمیدونم اما از 10 گیگ بیشتره و از 20 کمتر!
4-نظر شخصی من اینه که این اکسپنشن از همه اسکپنشن هایی که تا حالا اومده بهتره و واقعا حیفه از دسته بدی!
5- فکر کنم چون بیشتر از یه سال هست که لاگین نشدی!!! بلیز هیرو رو deactivate میکنه و آرموری دیگه آیدیتش نمیکنه. به محض اولین لاگینتون به wow هیرو درست میشه!:n06:

ممنون دوست عزیز
اوه اوه...چقدر گرون شده...قبلا یادش بخیر 33هزار تومان بود هر دو ماه...من پچ 4.3.4 رو دارم...یعنی آخرین پچی که واسه کاتا اومد...بعد اون چقدر باید دانلود کنم؟؟؟؟راستی قیمت این پک جدید چنده؟؟؟

Masoodegh
29-07-2013, 16:45
ممنون دوست عزیز
اوه اوه...چقدر گرون شده...قبلا یادش بخیر 33هزار تومان بود هر دو ماه...من پچ 4.3.4 رو دارم...یعنی آخرین پچی که واسه کاتا اومد...بعد اون چقدر باید دانلود کنم؟؟؟؟راستی قیمت این پک جدید چنده؟؟؟

6 7 گیگ
110هزار تومن
به یکی بگو برات اسکرول بفرسته
یه هیرو جدید بسازی در جا 80 میشه و اگه کاتا نداشتی هم کاتا میداد بهت
1 هفته هم تایم

miladdarren
29-07-2013, 19:06
سلام
لطفا یه نگاهی به item های این gamer بندازید منظورم gem هایی که استفاده کرده می خواستم ببینم اگه خوبه منم عین این بچینم
/armory.molten-wow.com/character-profile/Endlessdoom/Frostwolf

پچ 4.3.4 برای pvp و DK

arsalan77x
30-07-2013, 06:25
با سلام، من بازی رو از سایت خود مولتن دانلود کردم(4.3.4) ثبت نام هم کردم!حجم بازی هم وقتی extract شد 20.4 gig بود. فقط فایل windows installer 45 رو نتونست اکسترکت کنه!ویندوزمم 7 هست. وقتی wow.exe رو اجرا می کنم صفحه مربوط به user و pass میاد!! لطفا کمک کنین!:n03: من بعد از 1 روز از بازی properties گرفتم حجم بازی 24 gig شده بود!!!!

ShadowDragon
30-07-2013, 14:18
الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟
تو سایت مولتن ثبت نام کردی؟؟؟ از همون یوزر استفاده کن وارد شو

gharibehm
30-07-2013, 17:21
سلام به همه دوستان
من با فایل background downloader پتچ رو از wotlk به کاتا 4.3.4 ارتقا دادم
حدود 14 گیگ دانلود شد
الان که بازی رو باز میکنم این ارور رو میده
cannot stream archive data,please check the network connection
کسی میتونه کمکم کنه؟

Masoodegh
30-07-2013, 17:45
سلام به همه دوستان
من با فایل background downloader پتچ رو از wotlk به کاتا 4.3.4 ارتقا دادم
حدود 14 گیگ دانلود شد
الان که بازی رو باز میکنم این ارور رو میده
cannot stream archive data,please check the network connection
کسی میتونه کمکم کنه؟

cacheـو پاک کردی؟
با پروسکی امتحان کردی؟

zi behzad
30-07-2013, 18:16
دوستان کسی واسه لگ توی مولتن پیشنهادی نداره ؟ انواع و اقسام قندشکن هارو هم امتحان کردم

gharibehm
30-07-2013, 19:05
cacheـو پاک کردی؟
با پروسکی امتحان کردی؟
آره بازم همین ارور رو میده
البته بازی اصلا اجرا نمیشه
یعنی این ارور قبل از اجرای بازی میده نه هنگام وارد کردن اکانت

ehsan102
30-07-2013, 19:30
دوستان کسی واسه لگ توی مولتن پیشنهادی نداره ؟ انواع و اقسام قندشکن هارو هم امتحان کردم

ازین برنامه کمک بگیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه درست نشد باید باش کنار بیای



آره بازم همین ارور رو میده
البته بازی اصلا اجرا نمیشه
یعنی این ارور قبل از اجرای بازی میده نه هنگام وارد کردن اکانت

شما یک repair بزن
همراه با reset and check.files


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

gharibehm
30-07-2013, 19:39
ازین برنامه کمک بگیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه درست نشد باید باش کنار بیای




شما یک repair بزن
همراه با reset and check.files


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ریپیر نمیتونه کانکت بشه
میگه کانکشن رو چک کنید
نمیدونم مشکل از کجاست:n13:

Masoodegh
30-07-2013, 22:05
ریپیر نمیتونه کانکت بشه
میگه کانکشن رو چک کنید
نمیدونم مشکل از کجاست:n13:

با گوگل پینگ بگیر ببین تایم اوت نداری؟
اصولا اگه cache ـو پاک کنی و چیزم داشته باشی باید بیاد(البته چیز مال زمان تحریمه ولی واسه اطمینان بد نیست)
99% مشکل از نته

gharibehm
31-07-2013, 12:33
با گوگل پینگ بگیر ببین تایم اوت نداری؟
اصولا اگه cache ـو پاک کنی و چیزم داشته باشی باید بیاد(البته چیز مال زمان تحریمه ولی واسه اطمینان بد نیست)
99% مشکل از نته
آخه اگه مشکل از نت باشه،پس چرا پتچ wotlk بدون مشکل اجرا میشه؟

Masoodegh
31-07-2013, 12:59
آخه اگه مشکل از نت باشه،پس چرا پتچ wotlk بدون مشکل اجرا میشه؟

بیخیال کاتا شو کلا جنیه
واسه من یه مدت اومد بعد دیگه اجرا نشد و مجبور شدم به موپ آپدیتش کنم
تو هم بهتره همین کارو کنی
اگه میخای جلوتر از خشم لیچ باشی برو سرور پانداشان
مث سرورای کاتا پر باگه:n02:کمیم بیشتر

AlbisQT
31-07-2013, 13:33
اگه میخای جلوتر از خشم لیچ باشی برو سرور پانداشان
سرور کاتا پر باگه بعد سرور موپ بهرته؟
بر اساس منطق سرور موپ باید خیلی عقب تر از کاتا باشه. حالا مخصوصا اینکه ایرانیم هست.

Masoodegh
31-07-2013, 18:33
سرور کاتا پر باگه بعد سرور موپ بهرته؟
بر اساس منطق سرور موپ باید خیلی عقب تر از کاتا باشه. حالا مخصوصا اینکه ایرانیم هست.

نگفتم بهتره فقط گفتم در یه سطحن
تازه وقتی که کاتا اجرا نمیشه، کاتا بهتره یا موپ؟:n02:
چی ایرانیه؟پانداشان؟
در مقایسه با بعضی از سرورای ایرانی فک کنم پانداشان بهتر باشه

miladdarren
31-07-2013, 19:56
نگفتم بهتره فقط گفتم در یه سطحن
تازه وقتی که کاتا اجرا نمیشه، کاتا بهتره یا موپ؟:n02:
چی ایرانیه؟پانداشان؟
در مقایسه با بعضی از سرورای ایرانی فک کنم پانداشان بهتر باشه
چرا کاتا اجرا نمی شه من خودم یه ساله دارم کاتا 4.3.4 بازی می کنم :n09:

zi behzad
31-07-2013, 21:09
wow zone

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoodegh
31-07-2013, 21:19
چرا کاتا اجرا نمی شه من خودم یه ساله دارم کاتا 4.3.4 بازی می کنم :n09:

خو اون سیستم توه
رو سیستم منم نصب نمیشه

gharibehm
31-07-2013, 21:51
بیخیال کاتا شو کلا جنیه
واسه من یه مدت اومد بعد دیگه اجرا نشد و مجبور شدم به موپ آپدیتش کنم
تو هم بهتره همین کارو کنی
اگه میخای جلوتر از خشم لیچ باشی برو سرور پانداشان
مث سرورای کاتا پر باگه:n02:کمیم بیشتر
چی بگم
این همه دانلود کردم هیچی
از دوستان شیرازی کسی اینجا هست که بتونم گیم رو ازش بگیرم؟یا آدرس یه گیم نت که داشته باشه رو بهم بده؟

RezaNrzdh
01-08-2013, 12:54
سلام.
من میخوام کاتام رو آپدیت کنم به پاندا نمیدونم چی چی :D!!!
اما خداییش این background downloader بلیز خیلی رو اعصابه...speed نداره...کسی سایتی چیزی نمیدونه من دانلود کنم پچ ها رو؟؟؟؟enGb باشه.
اگه همه چیز جور شه دوباره هیرومو پس بگیرم :D

راستی دوتا سوال دیگه. 1) الان change realm چنده؟؟؟وقتی change realm میکردیم میشد اسمم عوض کرد نه؟؟؟ 2) شنیده بودم یه مدت بلیز رو با هیتلر شکن باید بازی میکردی، الان چجوریه اوضاع؟؟؟
دم همتون گرم

Masoodegh
01-08-2013, 13:33
سلام.
من میخوام کاتام رو آپدیت کنم به پاندا نمیدونم چی چی :D!!!
اما خداییش این background downloader بلیز خیلی رو اعصابه...speed نداره...کسی سایتی چیزی نمیدونه من دانلود کنم پچ ها رو؟؟؟؟enGb باشه.
اگه همه چیز جور شه دوباره هیرومو پس بگیرم :D

راستی دوتا سوال دیگه. 1) الان change realm چنده؟؟؟وقتی change realm میکردیم میشد اسمم عوض کرد نه؟؟؟ 2) شنیده بودم یه مدت بلیز رو با هیتلر شکن باید بازی میکردی، الان چجوریه اوضاع؟؟؟
دم همتون گرم

Patch mirrors - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه از سال 2010 بازی نکردی میتونی از یکی از دوستات بخای تو اون ریلمی که میخای بری یه هیرو بسازه بعد با اون برات اسکرول بفرسته
اینجوری میتونی مفتی ریلمتو عوض کنی و یه هیرو هم بسازی درجا لول 80 میشه و اگه تو اکانتت کاتا نداشته باشی کاتا میده
3 4 ماه هست که درس شده ولی پینگ شدیدا بالاس

V i r u s e r
01-08-2013, 13:34
سلام.
من میخوام کاتام رو آپدیت کنم به پاندا نمیدونم چی چی :D!!!
اما خداییش این background downloader بلیز خیلی رو اعصابه...speed نداره...کسی سایتی چیزی نمیدونه من دانلود کنم پچ ها رو؟؟؟؟enGb باشه.
اگه همه چیز جور شه دوباره هیرومو پس بگیرم :D

راستی دوتا سوال دیگه. 1) الان change realm چنده؟؟؟وقتی change realm میکردیم میشد اسمم عوض کرد نه؟؟؟ 2) شنیده بودم یه مدت بلیز رو با هیتلر شکن باید بازی میکردی، الان چجوریه اوضاع؟؟؟
دم همتون گرم

همون بک گراند بهترین انتخابه. بعد از 2 3 گیگ می تونی بری تو بازی داخل بازی ادامه بدی به دانلود
20 یورو. خیر نمی شه عوض کرد. مگر اینکه اسم شما تو ریلم جدید قبلا ثبت شده باشه
الان مشکلی نداره به راحتی میشه بازی کرد

RezaNrzdh
01-08-2013, 13:39
Patch mirrors - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه از سال 2010 بازی نکردی میتونی از یکی از دوستات بخای تو اون ریلمی که میخای بری یه هیرو بسازه بعد با اون برات اسکرول بفرسته
اینجوری میتونی مفتی ریلمتو عوض کنی و یه هیرو هم بسازی درجا لول 80 میشه و اگه تو اکانتت کاتا نداشته باشی کاتا میده
3 4 ماه هست که درس شده ولی پینگ شدیدا بالاس
ممنون دوست عزیز.
نه من کاتا رو خریده بودم...هیروم هم 85 کردم...تو kazzak گیلد داشتیم از هم پاشید ، کاتا هم که اومده بود kazzak وحشتناک queue داشت بعد change realm کردم...دیگه بعدشم حال نداد و زدم بیرون.
الان متوج همنظورت نشدم...اگه اسکرول بفرسته همین هیرومو میتونم بیارم ریلم دیگه یا نه؟

RezaNrzdh
01-08-2013, 13:41
همون بک گراند بهترین انتخابه. بعد از 2 3 گیگ می تونی بری تو بازی داخل بازی ادامه بدی به دانلود
20 یورو. خیر نمی شه عوض کرد. مگر اینکه اسم شما تو ریلم جدید قبلا ثبت شده باشه
الان مشکلی نداره به راحتی میشه بازی کرد
مرسی دوست عزیز
خب کاری نداره...قبل اینکه changre realm کنم یکی میسازم با همون نام...بعدش change realm میکنم هیرو اصلی رو :D

Masoodegh
01-08-2013, 15:24
ممنون دوست عزیز.
نه من کاتا رو خریده بودم...هیروم هم 85 کردم...تو kazzak گیلد داشتیم از هم پاشید ، کاتا هم که اومده بود kazzak وحشتناک queue داشت بعد change realm کردم...دیگه بعدشم حال نداد و زدم بیرون.
الان متوج همنظورت نشدم...اگه اسکرول بفرسته همین هیرومو میتونم بیارم ریلم دیگه یا نه؟

مثلا من یه هیرو تو kazzak دارم با اون یه اسکرول واسه تو میفرستم بعد که تو با اسکرول رفتی تو اکانتت از اونجا میتونی مفتی هیروتو ببری تو kazzak
خب شاید دلت بخاد یه هیرو دیگه هم آپ کنی اینجوری لول آپش از 80 شروع میشه راحت تره
تازه یه هفته تایمم میده
فقط از 2010 باید وارد اکانت نشده باشی

RezaNrzdh
01-08-2013, 15:47
مثلا من یه هیرو تو kazzak دارم با اون یه اسکرول واسه تو میفرستم بعد که تو با اسکرول رفتی تو اکانتت از اونجا میتونی مفتی هیروتو ببری تو kazzak
خب شاید دلت بخاد یه هیرو دیگه هم آپ کنی اینجوری لول آپش از 80 شروع میشه راحت تره
تازه یه هفته تایمم میده
فقط از 2010 باید وارد اکانت نشده باشی

من هیرومو فروخته بودم...نمیدونم تا کی بازی کرده...اما تو community زده آخرین باری که با هیروم آنلاین شده اولین ماه 2012 هست...الان هیروم مثه اینکه deactive هست...چهرشو نشون نمیده
البته الان که در مورد scroll of resurrection توی battle داشتم سرچ میکردم...نوشته بود کسایی که بعد از 4th ـه 2012 march آنلاین نشده باشن میتونن از این scroll استفاده کنن...حالا ببینم چی میشه و تا کی بازی کرده طرف(اصا اکانت رو به قیمت خوب بهم پس میده یا نه)

moshtebax
02-08-2013, 13:05
با سلام
با عنايت خداوند و همکاري شما عزيزان
سرور ورد اف وار کرفت wowhead.ir در تاريخ 92/05/24 پنجشنبه ساعت 12:00 ظهر با نسخه 3.3.5 راه اندازي خواهد شد

به اين علت که در حال حاضر اکثريت بازيکنان ايراني در نسخه 3.3.5 بازي ميکنند و هدف ما جذب حداکثري بازيکنان ايرانيست تصميم گرفتيم سرور را با پچ 3.3.5 راه اندازي کنيم

در طول 6 ماه اول سرور اونت هاي پي وي اي و پي وي پي در نظر گرفته شده است
که بازيکنان ميتوانند قابليت ها خود را سنجيده و جوايز ارزنده اي از سرور دريافت کنند


مبلغ کل جوايزي که براي نسخه 3.3.5 در نظر گرفته شده بالغ بر 80 ميليون ريال ميباشد

مبلغ80 هشتاد ميليون ريال جوايز براي بازيکنان پروفشنال در نسخه 3.3.5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Realm First! Fall of the Lich King

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولين رايدي که بتواند ليچ کينگ را در حالت 25 نفره هرويک شکست دهد مبلغ 40000000 ريال ( چهار ميليون تومان ) جايزه به صورت نقد دريافت خواهد کرد
ليدر گروه مبلغ 4000000 ريال ( چهار صد هزار تومان ) جايزه دريافت خواهد کرد
تعداد 24 نفر از بازيکنان مبلغ 1500000 ريال ( صد پنجاه هزار تومان ) جايزه دريافت خواهند کرد



Realm First! Grand Crusader
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولين رايدي که بتواند انوب اراک را در حالت 25 نفره هرويک شکست دهد مبلغ 10000000 ( صد پنجاه هزار تومان ) جايزه به صورت نقد دريافت خواهد کرد
ليدر گروه مبلغ 1600000 ريال ( صد پنجاه هزار تومان ) جايزه دريافت خواهد کرد
تعداد 24 نفر از بازيکنان مبلغ 350000 ريال ( سي پنج هزار تومان ) جايزه دريافت خواهند کرد

اولين 80 هاي سرور


اچيومنت توضيحات
First! Level 80 اولين هيرو 80 سرور مبلغ 5000000 ريال ( پانصد هزار تومان )ه
First Level 80 Rogue اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Warrior اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Mage اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 DK اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Hunter اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Warlock اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Priest اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Paladin اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Druid اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه
First Level 80 Shaman اولين هيرو 80 مبلغ 400000 ريال ( چهل هزار تومان )ه


جهت اطلاعات بيشتر به سايت wowhead.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نماييد
[




به دوستاران ورد اف وارکرفت اطلاع دهيد

AlbisQT
03-08-2013, 19:57
یعنی شمام این پول ها رو میدید :n08