PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 [142] 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

Iloveu-ALL
27-06-2013, 20:26
برات sms میاد من پست میدم؟ :31:

EoF و Emblem چیه؟ ینی چی؟
raid که نمیاتونم برم لولم کمه
Dungeon چیه؟
این خرتو پرتا رو تو دالاران نمیدونی چطوری میشه خرید؟واحدش طلا نیس... یه چی دیگس
:n13:

EoF = Emblem of Frost
EoT رو یادم نیست مخفف چیه. به این چیزا میگن Emblem . اینا یک نوع مارک هستن و به زبان ساده یک امتیازه که با زدن باس های بیشتر میتونی item بخری.
با Emblem ها میشه آیتم ها PVE و یه سری چیز های دیگه خرید.
نوع دیگه ی مارک ها هم Honor و Arena point ـه که برای خرید آیتم های pvp به کار میره. Honor رو با Battlegrounds رفتن و Arena point رو با Arena رفتن میشه به دست آورد. (Arena Point هفته ای یک بار به حساب ریخته میشه)

Arrowtic
27-06-2013, 20:34
EoT = Emblem of triumph

سیستم آرناپوینت توی کاتا عوض شده و همون لحظه که میبرید بهتون میده در عوض هر هفته یه محدودیت داره ماکسیممی که میگیرید که با بالا بردن Arena Rating میتونید زیادش کنید .

Iloveu-ALL
27-06-2013, 20:46
@Amir Hossein: کدوم پچ بازی می کنی؟

@Arrowtic: من فکر کردم امیر حسین لیچ کینگ بازی میکنه. از اون جایی که میره دالاران


EoT = Emblem of triumph

سیستم آرناپوینت توی کاتا عوض شده و همون لحظه که میبرید بهتون میده در عوض هر هفته یه محدودیت داره ماکسیممی که میگیرید که با بالا بردن Arena Rating میتونید زیادش کنید .


+تو کاتا Emblem یی دیگه وجود نداره

Arrowtic
27-06-2013, 21:08
منم نگفتم کاتا بازی میکنن .
فقط گفتم که توی کاتا این سیستم عوض شده .

Amir Hossein
27-06-2013, 21:20
من wotlk بازی میکنم 3.5.5
فقط تو این سرزمین جدیدا که رفتم هی کوئست بهم میخوره که مثلا 10 تا از فلان موجودات رو بکش که لامصبا خیلی زورشون زیاده :31:
حریفشون نمیشم :31:

Amir Hossein
28-06-2013, 13:16
بچه ها من lvl 80 شدم به سلامتی :31:
کوئست هارو حذف کنم بره دیگه؟

حالا چه کنم؟ raid برم؟
ینی برم دالارن همونجایی که شلوغه , بگم یکی منو با خودش ببره؟ :31:

Iloveu-ALL
28-06-2013, 13:27
بچه ها من lvl 80 شدم به سلامتی :31:
کوئست هارو حذف کنم بره دیگه؟

حالا چه کنم؟ raid برم؟
ینی برم دالارن همونجایی که شلوغه , بگم یکی منو با خودش ببره؟ :31:

الان که نمی تونی بری Raid :n09: الان dungeon هم تو رو نمی برن :n02:
کارت زیاده فعلا اصلا فکر Raid نباش. پیشنهادم اینه که الان فقط بری Battlegrounds و Honor جمع کنی تا بتونی آیتم های pvp جور کنی تا یه کم قوی بشی. حتما BG برو برای گرفتن Honor!
کار دیگه ات هم اینه که یه نفر ضعیف پیدا کنی و بهش بگی بریم Arena و برین اونجا 10 دست ببازین تا بتونین arena point بگیرین.
Wintergrasp برو بگو inv me ... جنگ اونجا هم یاد بگیر که چطوریه.
فعلا 1-2 هفته باید به همین روش بازی کنی. بعد اون اگه gs ات به یه حدی رسید باید بری dungeon تازه

Amir Hossein
28-06-2013, 13:33
الان که نمی تونی بری Raid :n09: الان dungeon هم تو رو نمی برن :n02:
کارت زیاده فعلا اصلا فکر Raid نباش. پیشنهادم اینه که الان فقط بری Battlegrounds و Honor جمع کنی تا بتونی آیتم های pvp جور کنی تا یه کم قوی بشی. حتما BG برو برای گرفتن Honor!

باو ساده تر توضیح بده خو :31:
Battlegrounds و Honor چطوری جمع میکنن؟
آیتم pvp چرا بخرم؟ من که نمیخوام با کسی بجنگم !؟

کار دیگه ات هم اینه که یه نفر ضعیف پیدا کنی و بهش بگی بریم Arena و برین اونجا 10 دست ببازین تا بتونین arena point بگیرین.
اینو واضح تر توضیح بده

Wintergrasp برو بگو inv me ... جنگ اونجا هم یاد بگیر که چطوریه.
همچنین این :31:

فعلا 1-2 هفته باید به همین روش بازی کنی. بعد اون اگه gs ات به یه حدی رسید باید بری dungeon تازه
بله بـــلـــه

Iloveu-ALL
28-06-2013, 13:49
الان فقط برو Battlegrounds ... از منو پایین یکی هست که آرم سپر (برند خود Alliance) رو زده رو اون کلیک کن بعد بیا رو گزینه random battlegrounds بعد صبر کن تا نوبت تو بشه بری bg.
راه دیگه ای نداری فعلا خیلی ضعیفی باید بری bg یه کم gearscore ات بیاد بالا تا بتونی بری dungeon!
تو فعلا برو battlegorunds !! بقیه رو (arena و wintergrasp) رو هم میگم

Amir Hossein
28-06-2013, 13:58
کاری که گفتی رو کردم
join رو زدم
بغل bg عکس سپر اومد
باید بصبرم؟

Iloveu-ALL
28-06-2013, 14:03
کاری که گفتی رو کردم
join رو زدم
بغل bg عکس سپر اومد
باید بصبرم؟

توی مپ ها باید random battlegrounds رو انتخاب کنیا ! یه سپر میاد زیر mini map ات ! باید صبر کنی بعد چیزی میاد روی صفحه بعد باید enter رو بزنی و بری جنگ

Amir Hossein
28-06-2013, 14:06
باو اینا اشاره میکنن من میمیرم :|

Iloveu-ALL
28-06-2013, 14:09
باو اینا اشاره میکنن من میمیرم :|

آره اول هاش اینطوریه! یه کم فحش هم شاید بدن بهت!! اگه میخوای توی خصوصی فحش نخوری حالتت رو بزار روی busy :دی
توی عمومی میخوای فحش نخوری حالت چت باکس رو بزار رو combat log (؟) :دی
2-3 روزی اینطوری هستی بعد 6-7 آیتم میگیری یه کم دوومت بیشتر میشه.

یه یار برای Arena هم میخوای.
Wintergrasp یه سرزمینیه توی Northrend طرف های استان Icecrown هست نگاه کنی میفهمی اونجا هر 2-3 ساعت یه بار جنگ میشه که Honor خوبی میده و یک نوع پوینت میده که میتونه باهاش یه سری آیتم بخری.

Amir Hossein
28-06-2013, 14:12
یه یار برای Arena هم میخوای.
bg رو که یه خورده متوجه شده:31:

حالا arena رو هم توضیح بده

Iloveu-ALL
28-06-2013, 14:18
bg رو که یه خورده متوجه شده:31:

حالا arena رو هم توضیح بده

Wintergrasp هم تقریبا شبیه bg یه! باید بری wg اونجا یه کسایی هستند که تو رو invite می کنن اونجا باید بگی inv me !! یه سری کار ها هم باید انجام بدی تا پوینتش رو بگیری
(@Arrowtic: میشه توضیح بدی که چطوری میشه پوینت گرفت؟)

Arena سه نوع داره 2v2 , 3v3 , 5v5 بیشتر 2v2 میرن !! 3v3 میرن گاهی اوقات... Arena تو یه محوطه بسته و کوچیک (نسبت به bg) تو و یارت میرید با دشمن میجنگید.
قبلش باید تیم درست کنید و باید برید پیش arena master تو یه سری جا ها هست (مثله زیر زمین dalaran) و بعد باید Join رو بزنی. تو یه هفته اگه حداقل 10 بازی کنی (حتی اگه ببازی) بهت Arena Point میده

Amir Hossein
28-06-2013, 14:27
بازی از برنامه نویسی سخت تره :31:
===
متوجه نشدم!
arena با
Wintergrasp فرق داره؟
یا arena رو توی Wintergrasp انجام میدن؟

mziper
28-06-2013, 14:55
پچ زدیم حالا گیم کارت میخوایم ببینم بالاخره میشه بلیزارد ول میکنه بازی کنیم یا نه
کسی گیم کارت 2ماهه زیر 90 سراغ نداره؟

Iloveu-ALL
28-06-2013, 15:41
بازی از برنامه نویسی سخت تره :31:
===
متوجه نشدم!
arena با
Wintergrasp فرق داره؟
یا arena رو توی Wintergrasp انجام میدن؟



wintergrasp یه چیزه arena یه چیز دیگست bg هم یه چیز دیگه. فرق میکنن اینا

Amir Hossein
28-06-2013, 16:00
خوب Bg رو متوجه شدم


Wintergrasp هم باید برم سرزمین مربوطه تا پوینت بگیرم

ولی arena کمی گنگ هست برام...لینکی برای توضیح نیست؟

Antisoosk
28-06-2013, 16:13
سلام سلام
آقا منم بازی :دی
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
اول بگین چی بخرم؟ ینی به مغازه دار بگم چی میخوام؟
کامل بگینا! ورژن و همه چیو بگین
با تشکر

Antisoosk
28-06-2013, 16:15
الان چنتا پست بالاترو خوندم دیدم یکی از دوستان حرف از گیم کارت زده!
گیم کارت چیه؟
بازی پولیه؟

Iloveu-ALL
28-06-2013, 16:31
سلام سلام
آقا منم بازی :دی
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
اول بگین چی بخرم؟ ینی به مغازه دار بگم چی میخوام؟
کامل بگینا! ورژن و همه چیو بگین
با تشکر

صفحه ی اول یه توضیحاتی داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


الان چنتا پست بالاترو خوندم دیدم یکی از دوستان حرف از گیم کارت زده!
گیم کارت چیه؟
بازی پولیه؟

توی سرور اصلی بازی کردن پولیه!
ولی wow سرور های فری زیادی داره و میتونید تو یکی از این سرور ها بازی کنید


خوب Bg رو متوجه شدم


Wintergrasp هم باید برم سرزمین مربوطه تا پوینت بگیرم

ولی arena کمی گنگ هست برام...لینکی برای توضیح نیست؟


Arena همون جنگه ولی بصورت 2به2 یا 3به3!
تو Arena 2v2 باید دو نفر دشمن رو بکشید تا برنده بشید

Amir Hossein
28-06-2013, 16:37
من الان 60000 تا honor دارم
نمیشه از اینا استفاده کزد؟
کمه؟

V i r u s e r
28-06-2013, 16:41
الان چنتا پست بالاترو خوندم دیدم یکی از دوستان حرف از گیم کارت زده!
گیم کارت چیه؟
بازی پولیه؟

بازی برای بازی کردن در سرور های اصلی پولیه
ساختن یه اکانت جدید و کامل حدود 200 هزینشه و 1 ماه رایگان میتونید بازی کنید. بعد از اون هر 2 ماه حدود 100 تومن پول گیم کارت هستش که می تونید خریداری کنید

ولی خب اگه نمی خواید پول بدید سرور های مجانی هم هستن که مسلما کیفیت سرور های اوریجینال رو ندارن.
اگر می خواید رایگان بازی کنید می تونید برید گیم نت محل و بازی ورژن 4.3.4 یا 3.3.5 رو خریداری کنید.
4.3.4 جدید تر هست ولی سرور های 3.3.5 معمولا باگ های کمتری دارن و کیفیت بیشتر.
تو اینترنت هم به صورت پستی می فروشن بازی رو

اگر هم می خواید پولی بازی کنید که ورژن 5 و خورده ای رو می تونید از اینترنت بخرید و بعدش سی دی کی های گیم رو هم خریداری کنید تا باهاش یه اکانت بسازید

V i r u s e r
28-06-2013, 16:43
من الان 60000 تا honor دارم
نمیشه از اینا استفاده کزد؟
کمه؟
شما الان می تونید یه تیکه از ست furious رو بخرید
توی Stormwind یا Orgrimmar فروشنده ها هستن.

Antisoosk
28-06-2013, 16:48
مرسی از دوستان
بعد از خرید بازی دوباره مزاحمتون میشم
فقط قبلش یه سوال دیگه هم دارم
به طور متوسط هر یک ساعت بازی چند مگابایت از ترافیکو استفاده میکنه؟

V i r u s e r
28-06-2013, 16:56
مرسی از دوستان
بعد از خرید بازی دوباره مزاحمتون میشم
فقط قبلش یه سوال دیگه هم دارم
به طور متوسط هر یک ساعت بازی چند مگابایت از ترافیکو استفاده میکنه؟

بستگی داره که شما تو بازی چیکار کنی
اگه جاهای شلوغ بری مثل شهر ها خوب مسلما مصرفش خیلی بیشتر از جاهایی مثل قسمت های خالی از پلیر هست
ولی من اون موقع که محدود داشتم ماهی 3 4 گیگ حداقل مصرف داشتم فقط برای این بازی

Antisoosk
28-06-2013, 16:59
بستگی داره که شما تو بازی چیکار کنی
اگه جاهای شلوغ بری مثل شهر ها خوب مسلما مصرفش خیلی بیشتر از جاهایی مثل قسمت های خالی از پلیر هست
ولی من اون موقع که محدود داشتم ماهی 3 4 گیگ حداقل مصرف داشتم فقط برای این بازی

اوه، 3-4 گیگ که خیلیه!
من الان 512 دارم ولی ظاهرا بخاطر این بازی باید سرعت کمتر بگیرم با حجم بیشتر یا نامحدود!
روی سرعتای پایین تر چطوریه؟
با 128 نمیشه خوب بازی کرد؟

Masoodegh
28-06-2013, 20:48
اوه، 3-4 گیگ که خیلیه!
من الان 512 دارم ولی ظاهرا بخاطر این بازی باید سرعت کمتر بگیرم با حجم بیشتر یا نامحدود!
روی سرعتای پایین تر چطوریه؟
با 128 نمیشه خوب بازی کرد؟

من 128 دارم و خیلی راحت بازی میکنم و فقط واسه اینکه سیستمم پایینه تو جاهای شلوغ افت فریم دارم

Iloveu-ALL
28-06-2013, 21:05
من الان 60000 تا honor دارم
نمیشه از اینا استفاده کزد؟
کمه؟

کلاست چیه؟ Warrior ؟ برای Warrior باید تلنت arms رو انتخاب کنی

این آیتم ها رو باید بگیری:
ست 232 (main set شامل: head, shoulder, chest, hands, legs) (ست 251 رو میتونی با arena point بگیری. arena point از arena رفتن بدست میاد همینطور اگه bg ببری روزی یک بار 25 arena point میده)
off-set 264 باید off-set ها بهت critical بدن (off-set شامل: , neck, back, wrist, waist, feet, finger) البته waist و feet رو باید 245 بگیری / و اون یکی finger ات رو 245 بگیر. (دقت کن آیتم هایی که میگیری بهت باید حتما strength بدن.)
2 تا ترینکت میمونه یکیش رو باید 245 بگیری critical که با honor میشه خرید. اون یکی رو باید بطور وقت 245 یی که attack power میده رو بگیری
برای خریدشون برو پیش این >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


میمونه weapon
یک axe 175 هست که با یک quest میتونی بگیری ولی بمون یکم قوی تر شو بد برو .فکر کنم quest اش رینگی باشه نمیدونم. کمانت رو هم نمیدونم چطوری میشه یه 175 و اینا گرفت. وایسا خودم یکی برات پیدا کنم ...
یکی از بین اینا:
wowhead.com/items=2?filter=qu=0:1:2:3:4;sl=17;ty=1:5:8:2:18:3: 16;minle=150;maxle=190
بروببین میتونی اینارو بزنی. یه weapon دراپ می کنن. 11% شانس drop ـه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ranged هم از بین اینا باید انتخاب کنی: (این رو بزار آخر فعلا)
wowhead.com/items=2?filter=qu=0:1:2:3:4;sl=15:25;ty=1:5:8:2:18 :3:16;minle=150;maxle=190

Antisoosk
28-06-2013, 22:12
آقایون من فردا بازی رو میگیرم به امید خدا! (ورژن 3.3.5)
شما تو کدوم سرور بازی میکنین؟
کجا باید ثبت نام کنم؟

Iloveu-ALL
28-06-2013, 22:18
آقایون من فردا بازی رو میگیرم به امید خدا! (ورژن 3.3.5)
شما تو کدوم سرور بازی میکنین؟
کجا باید ثبت نام کنم؟

خارجی: Molten-wow
ایرانی: wowzone
تو سرور ها بیشترین جمعیت رو دارن

Arrowtic
28-06-2013, 22:22
کار حجتو راحت میکنم , تو خارجیا این سرورم خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yadavaran
29-06-2013, 10:25
کار حجتو راحت میکنم , تو خارجیا این سرورم خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ایوله -حاجی گل پسره ...

yadavaran
29-06-2013, 10:26
من پدرم تو p30world اکانت دارههههههههههههه

Antisoosk
29-06-2013, 10:31
تو سایت wowzone نوشته قراره ورژن بازیو تغییر بدن که!
من الان ورژن 3.3.5 رو بگیرم بازی کنم به نظرتون وقت تلف کردن نیست؟
یا کاراکتر منم به سرور جدید منتقل میشه؟

بعدا میتونم با یه پتچ ورژنشو بکنم ورژنی که سایت میخواد؟ یا باید دوباره ورژن جدیدو بخرم؟

deltax
29-06-2013, 14:11
بلیزارد امروز رفته رو اپدیت.....ولی رو لانچر گیر کرده......کسی دیگه هم این مشکلو داره؟

Kingarr
29-06-2013, 15:46
سلام ، بالاخره کنکور را دادیم !
الان می خوام برگردم بلیز ، کسی می تونه دعوتنامه ای چیزی بفرسته؟؟

Kingarr
29-06-2013, 16:34
از کجا می تونم کارت آپدیت به MOP را بخرم؟

Masoodegh
29-06-2013, 17:54
از کجا می تونم کارت آپدیت به MOP را بخرم؟

persibox.com

Amir Hossein
29-06-2013, 18:32
دوستان اگه میشه یه خورده تو این کوئست منو راهنمای کنین :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم یه خورده با این dk هم میرم
ولی انگار honor پوینت + مونت نداره!!! قضیه چیه؟

Arrowtic
29-06-2013, 19:27
یعنی چی Honor نداره ؟
هر کسی میتونه PvP یا PvE بره .
Mount هم در طول کوئست هاش بهتون میده .

برای اون کوئست هم شما میری اون یه نفری که گفته رو میکشی سوار اسبش میشی , اسب یه اسپل داره میزنی کسی که باید بهش کوئست رو پس بدی ظاهر میشه باهاش حرف میزنی و کوئست تموم میشه و Mount هم میگیری .

Amir Hossein
29-06-2013, 19:34
یعنی چی Honor نداره ؟
هر کسی میتونه PvP یا PvE بره .
Mount هم در طول کوئست هاش بهتون میده .
آخه وقتی warrior بودم یه تب بود به اسم pets...اونجا مونت هام بود ولی تو این انگار این تب نیست
ولی وقتی شما میگی هست حتما هست :31:
برای honor هم عین همین بالایی...تو کاراکتر قبلیم یه تب بود که مقدارhonor هام رو نوشته بود ولی تو این کاراکتر نیست
ولی بازم وقتی شما میگی هست حتما هست :31:

Arrowtic
29-06-2013, 21:18
با این کاراکتر اصلا Honor ندارید برای همین اینطوره . یه نفرو بکشید , یا یه BG برید Honor میگیرید و به اونجا اضافه میشه .
چون هنوز Mount رو نگرفتید اون قسمتم ندارید به محض به دست اوردن Mount اون قسمت اضافه میشه .

Antisoosk
29-06-2013, 21:43
تو سایت wowzone نوشته قراره ورژن بازیو تغییر بدن که!
من الان ورژن 3.3.5 رو بگیرم بازی کنم به نظرتون وقت تلف کردن نیست؟
یا کاراکتر منم به سرور جدید منتقل میشه؟

بعدا میتونم با یه پتچ ورژنشو بکنم ورژنی که سایت میخواد؟ یا باید دوباره ورژن جدیدو بخرم؟

یکی یه راهنمایی ای به ما بکنه لطفا!

Amir Hossein
29-06-2013, 22:24
الان که دارم dk رو میرم
تقریبا هرچی کوئست بوده رو انجام دادم
فقط یکی مونده که گفته برو 100 نفر رو بکش که همشون هم خیلی قوی هستن!!!
دیگه کوئست نیست؟هرچی میگردم پیدا نمیکنم :/

lichkinger
29-06-2013, 23:04
WELCOME TO PANDARIA......

Amir Hossein
29-06-2013, 23:28
من جدی جدی همینطوری لنگ موندم :31:
دوستان اگه توضیح بیشتر احتیاج دارن بگن که بگم :31:

G.D.ragon.Ir
30-06-2013, 05:51
تو سایت wowzone نوشته قراره ورژن بازیو تغییر بدن که! من الان ورژن 3.3.5 رو بگیرم بازی کنم به نظرتون وقت تلف کردن نیست؟ یا کاراکتر منم به سرور جدید منتقل میشه؟
به اپدیت wowzone اعتباری نیست (خیلی وقت پیش می خواستن برن رو کاتا, پیش فروش و از اینجور کارها هم بود, ولی خبری نشد تا الان که میگن می خوان برن رو 4.3.4). درمورد انتقال هیرو خوب قاعدتآ منتقل میشه (حداقل تو همه سرورها, روالش همینه)

بعدا میتونم با یه پتچ ورژنشو بکنم ورژنی که سایت میخواد؟ یا باید دوباره ورژن جدیدو بخرم؟والا من بچه هایی رو دیدم که برای اپدیت 4.0.6a به 4.3.4 دچار مشکل شدن (به خاطر نوع پچ) چه برسه به 3.3.5


الان که دارم dk رو میرم
تقریبا هرچی کوئست بوده رو انجام دادم
فقط یکی مونده که گفته برو 100 نفر رو بکش که همشون هم خیلی قوی هستن!!!
دیگه کوئست نیست؟هرچی میگردم پیدا نمیکنم :/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
30-06-2013, 06:38
من جدی جدی همینطوری لنگ موندم :31:
دوستان اگه توضیح بیشتر احتیاج دارن بگن که بگم :31:

شما میری با اون توپ جنگیا(یا توپای کشتی دقیق یادم نیست) میکشیشون . هر شلیکت 10 نفریو میکشه .

CzAr
30-06-2013, 10:54
از دوستان کسایی که wow بلیز بازی میکنن کسی هست از تهران که مشکل پینگ نداشته باشه یا طوری باشه بشه بازی کرد؟ من نتم 512 مخابرات هست و تا وارد هر درگیریی که میشم حتی تو مپ هم وایسادم پینگ بسیار بالاست و طوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد از سه منطقه مختلف تهران تست کردم حتی با 1 مگ مخابرات ولی فرقی نداشت.
چه شرکتی الان پینگ بهتری میده من یه خط تلفن دیگه دارم میتونم روی اون یه نت دیگه بگیرم فقط برای گیم میخوام حجمی باشه نباشه مهم نسیت فقط پینگ خوبی بده که بشه حداقل raid رفت

icehell
30-06-2013, 12:04
از دوستان کسایی که wow بلیز بازی میکنن کسی هست از تهران که مشکل پینگ نداشته باشه یا طوری باشه بشه بازی کرد؟ من نتم 512 مخابرات هست و تا وارد هر درگیریی که میشم حتی تو مپ هم وایسادم پینگ بسیار بالاست و طوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد از سه منطقه مختلف تهران تست کردم حتی با 1 مگ مخابرات ولی فرقی نداشت.
چه شرکتی الان پینگ بهتری میده من یه خط تلفن دیگه دارم میتونم روی اون یه نت دیگه بگیرم فقط برای گیم میخوام حجمی باشه نباشه مهم نسیت فقط پینگ خوبی بده که بشه حداقل raid رفت
والا من 1mb پارس آنلاین دارم هیچ مشکلی‌ ندارم تو شلوغ‌ترین بد‌ترین شرایط پینگ زیر 400 . اگر از نظر مالی مشکل نداری برو 8mb فن آوا بگیر مخصوص گیم و ایناس ولی‌ یه کم گرونه :)

Arrowtic
30-06-2013, 12:17
پینگ به پهنای باند ربط داره .
برای مثال پینگ 256 مخابرات با پینگ 1 مگ مخابرات برابره و اگه میخواید برای پینگ( و نه دانلود ) مثلا 1 مگ بگیرید , یه زنگ بزنید به ISP تون و بپرسید که این کار تاثیری در پینگ هم داره یا نه .(معمولا در بیشتر ISP ها نداره)

CzAr
30-06-2013, 12:35
ممنون که جواب دایدن اول می خوام یک سیرویس برای تست بگیرم ببینم پینگش چطوری هست الان پارس انلاین یه سرویس داره 512 با 2 گیگ حجم کسی با این سرویس کار کرده؟ پینگش چطوری ه پارس انلاین؟ می خواستم برای تست بگیرم اگر خوب بود برم 1 مگشو بگیرم

king_darkness
30-06-2013, 12:59
از پینگش خبر ندارم ولی ماهی 2گیگ حجم واسه بازی آنلاین کمه !
برای پینگ هم اگه تو تاپیک پارس آنلاین بپرسید جواب میدن
فک کنم بهترین پینگ مربوط به مخابرات باشه

CzAr
30-06-2013, 13:44
گفتم برای تست میخوام اصلا برام مهم نیست سرعت یا حجمش چقدر باشه فقط میخوام پینگ به صورتی باشه که تو wow کم نیاره
من الان تو kazzak هستم و اینطور که معلومه این سرور در Stockholm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و اینترنت 512 مخابرات من از اونجا 8kB/s دریافتی داره ولی از آلمان 60kB/s راحت میگیره و پینگ بهتری داره
نمیدونم مشکل از مرکز مخایراتی من هست یا کلان مخابرات با سوئد مشکل داره
حالا اگر زحمت نیست شما یه تست از speedtest سرور stockholm بزار ببینیم نتیجه چطوری هست ممنون

king_darkness
30-06-2013, 14:09
گفتم برای تست میخوام اصلا برام مهم نیست سرعت یا حجمش چقدر باشه فقط میخوام پینگ به صورتی باشه که تو wow کم نیاره
من الان تو kazzak هستم و اینطور که معلومه این سرور در Stockholm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و اینترنت 512 مخابرات من از اونجا 8kB/s دریافتی داره ولی از آلمان 60kB/s راحت میگیره و پینگ بهتری داره
نمیدونم مشکل از مرکز مخایراتی من هست یا کلان مخابرات با سوئد مشکل داره
حالا اگر زحمت نیست شما یه تست از speedtest سرور stockholm بزار ببینیم نتیجه چطوری هست ممنون

من اشتراک آسیاتک دارم کلا پینگش داغونه بدرد بازی آنلاین نمی خوره پینگ زیر 300 نمیاد
اگه تو تاپیک پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسی سریعتر به جواب میرسی
یا میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی

سخت پیدا میشه Isp که پینگ خوب داشته باشه این روزا

icehell
30-06-2013, 14:20
گفتم برای تست میخوام اصلا برام مهم نیست سرعت یا حجمش چقدر باشه فقط میخوام پینگ به صورتی باشه که تو wow کم نیاره
من الان تو kazzak هستم و اینطور که معلومه این سرور در Stockholm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و اینترنت 512 مخابرات من از اونجا 8kB/s دریافتی داره ولی از آلمان 60kB/s راحت میگیره و پینگ بهتری داره
نمیدونم مشکل از مرکز مخایراتی من هست یا کلان مخابرات با سوئد مشکل داره
حالا اگر زحمت نیست شما یه تست از speedtest سرور stockholm بزار ببینیم نتیجه چطوری هست ممنون
الان نمیتونم برات پینگ بگیرم چون نت پکیده . به طور عادی پینگی‌ که از گوگل میگیرم بین ۲۲۰-۲۴۰ِ البته با ۲-۳ بر خاموش روشن کردن مودم میتونی‌ زیر ۲۰۰ هم از گوگل پینگ بگیری من frostmane بازی می‌کنم پینگم هم زیر ۲۲۰ِ تو بازی . من آیپیم رو، رو گیم ‌ست نکردم اگه رو گیم ‌ست کنی‌ صورت دانلودت نصف می‌شه ولی‌ پینگت بهتر می‌شه .

Metalzadeh
30-06-2013, 17:01
از دوستان کسایی که wow بلیز بازی میکنن کسی هست از تهران که مشکل پینگ نداشته باشه یا طوری باشه بشه بازی کرد؟ من نتم 512 مخابرات هست و تا وارد هر درگیریی که میشم حتی تو مپ هم وایسادم پینگ بسیار بالاست و طوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد از سه منطقه مختلف تهران تست کردم حتی با 1 مگ مخابرات ولی فرقی نداشت.
چه شرکتی الان پینگ بهتری میده من یه خط تلفن دیگه دارم میتونم روی اون یه نت دیگه بگیرم فقط برای گیم میخوام حجمی باشه نباشه مهم نسیت فقط پینگ خوبی بده که بشه حداقل raid رفت

سلام
چند تا از بچه های ما وایرلس ایرانسل دارن راضین
پینگشون بین 150 تا 170 همیشه

CzAr
30-06-2013, 17:54
سلام
چند تا از بچه های ما وایرلس ایرانسل دارن راضین
پینگشون بین 150 تا 170 همیشه
به فکرم رسیده بود وایمکس تست کنم می خواستم قبل از اینکه هزینه کنم اول تست کنم سرویسشون رو اگر خوب جواب میداد برم بگیرم فعلا دنبال کسی هستم که وامکس داشته باشه 5 مین بده ما تست کنیم:n02:

king_darkness
30-06-2013, 18:32
وایمکس ایرانسل هم تایید میشه
تا سال پیش 128 ایرانسل داشتم تو شلوغ ترین جاها پینگ زیر 200 بود و بدون لگ بازی میکردم در صورتی که خیلی ها با adsl مشکل داشتن
فقط قیمتش یه کم بالاست و سرعتش اسمه یعنی 128 سرعت دانلود 15-16 هستش

Amir Hossein
01-07-2013, 11:09
سلام
میگم حین درگیری اسپل زیاد استفاده میشه
از یه جهتی هم اسپل های مورد استفاده تو اون نوار پایین نمیگنجه (فقط 12 تا)
همینطور موقع درگیری آدم وقت نمیکنه صفحات اون نوار پایین رو جابجا کنه
سوالم اینه که نمیشه این اسپل هارو آورد رو صفجه گوشه موشه :31: جا داد که سریع تر بشه استفاده کرد؟

Arrowtic
01-07-2013, 11:24
توی تنظیمات بازی در قسمت Interface میتونید برید و Action Bar اضافه کنید به بازی .
در قسمت Hotkey هم میتونید دکمه هایی رو به اسپل هایی اختصاص بدید . مثلا من دکمه های زیر رو برای اسپلام گذاشتم :
F
G
T
Y
Z
B
R

deltax
01-07-2013, 11:34
بلیزارد باز تحریم کرده یا این سپنتا مشکل ایجاد کرده؟
یکی امار بده امروز بلیزارد بدون vp ان راحت on میشه؟
:n13:

Masoodegh
01-07-2013, 11:50
سلام
میگم حین درگیری اسپل زیاد استفاده میشه
از یه جهتی هم اسپل های مورد استفاده تو اون نوار پایین نمیگنجه (فقط 12 تا)
همینطور موقع درگیری آدم وقت نمیکنه صفحات اون نوار پایین رو جابجا کنه
سوالم اینه که نمیشه این اسپل هارو آورد رو صفجه گوشه موشه :31: جا داد که سریع تر بشه استفاده کرد؟

از ماکرو استفاده کن الان من فقط 6 7 تا از خونه های نوار پایینی رو پر کردم(البته واسه مونت و ... اون نوارای دیگه رو زدم ولی خیلی ازشون استفاده نمیکنم)
ماکرو نویسیم آسونه اگه خاستی بگو تو فایل text بنویسم که خودت اسم اسپلا رو جاگذاری کنی(آخه اینجا چون از علامتا باید استفاده کنم قاطی میشه)


بلیزارد باز تحریم کرده یا این سپنتا مشکل ایجاد کرده؟
یکی امار بده امروز بلیزارد بدون vp ان راحت on میشه؟
:n13:


من از صب تا حالا آن بودم ولی حدود 1 ساعته که پینگ رفته رو 4000
ولی دوستام خیلی مشکل نداشتن

deltax
01-07-2013, 12:00
اخه من با پروک30 راحت میرم
ms هم 200

Masoodegh
01-07-2013, 13:22
اخه من با پروک30 راحت میرم
ms هم 200

منم تست کردم همینجوری بود
دو روزه نتونستم لول آپ کنم
با 4.2.2.4 پینگ گرفتم 850 بود:n04:

miladdarren
01-07-2013, 22:40
دوستان یه معجونی هست که hero رو شبیه اسکلت می کنه اون اسمش چیه؟
همچنین اونی که اندازه رو کوچیک می کنه
و اونی که سرعت رو چند برابر می کنه
می شه محل خرید هر کدوم رو بگید کجاست؟ممنون

Arrowtic
01-07-2013, 23:07
دوستان یه معجونی هست که hero رو شبیه اسکلت می کنه اون اسمش چیه؟
همچنین اونی که اندازه رو کوچیک می کنه
و اونی که سرعت رو چند برابر می کنه
می شه محل خرید هر کدوم رو بگید کجاست؟ممنون

شما میری Gadgetzan یه گابلینیه ازش کوئست میگیری بعدش کوئست بعدی و همینطوری بری بعد از چند کوئست بهت از اونا میده و از اون به بعد میتونی از همون گابلینه بخری . اگه اشتباه نکنم یا توی بانک یا بقل بانک Gadgetzan بود .

Iloveu-ALL
01-07-2013, 23:16
دوستان یه معجونی هست که hero رو شبیه اسکلت می کنه اون اسمش چیه؟
همچنین اونی که اندازه رو کوچیک می کنه
و اونی که سرعت رو چند برابر می کنه
می شه محل خرید هر کدوم رو بگید کجاست؟ممنون

این آیتم رو باید بگیری wowhead.com/item=8529/noggenfogger-elixir

برای گرفتن آیتم بالا باید پیش این گابلینه quest بگیری ، بعد اینکه quest رو رفتی NoggenFogger Elixir رو بهت میده. از دفعات بعد هم میتونی از پیش همین مرده elixir رو بخری
این گابلینه هم توی Gadgetzan توی استان tanaris ـه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gipsy2009
01-07-2013, 23:37
کسی میدونه چرا gadgetzen توی پچ Cata بیشترش رفت زیر آب عایا؟

hossein2801
02-07-2013, 05:56
کسی میدونه چرا gadgetzen توی پچ Cata بیشترش رفت زیر آب عایا؟

خوب بخاطر همون cataclysm به فارسی دگردیسی که deathwing‌باعثش شد

Sorena_777
02-07-2013, 09:33
سلام به همه wow باز های عزیز
من دنبال سرور فری واسه کاتا و پانداریا میگردم
از کاتا که دنباله فیکس تریناش و البته شلوغش میگردم و واسه پانداریا هر چی که گیر اومد

Arrowtic
02-07-2013, 09:44
کاتا مولتن .
پاندا بازی نکردم ولی اسم پانداشان رو شنیدم .

Amir Hossein
03-07-2013, 00:22
سلام
میگم این آرنا مستر کجا پیدا میشه؟ گمونم تو دالاران هست...میشه بگین کجاش؟
بعد اینکه من الان دارم wotlk 3.5.5 بازی میکنم اشتباهه؟
کاتا بهتر نیست با حد اقل یه ورژن دیگه wotlk؟
اون مدل پاندا که جدیده چی؟ سرور ایرانی کم باگ نداره؟

Iloveu-ALL
03-07-2013, 01:10
بعد اینکه من الان دارم wotlk 3.5.5 بازی میکنم اشتباهه؟
کاتا بهتر نیست با حد اقل یه ورژن دیگه wotlk؟

3.3.5a دیگه بهترین پچ wotlk ـه. برای پچ های دیگه اش فکر نکنم اصن براش سرور باشه . آخرین نسخه است و بهترین پچ wotlk.


کاتا بهتر نیست

wotlk تو خیلی چیز ها از کاتا بهتره. یه خوبیه کاتا اینه که جدیدتره.

G.D.ragon.Ir
03-07-2013, 06:46
بعد اینکه من الان دارم wotlk 3.5.5 بازی میکنم اشتباهه؟
کاتا بهتر نیست با حد اقل یه ورژن دیگه wotlk؟
اون مدل پاندا که جدیده چی؟ سرور ایرانی کم باگ نداره؟
این یک بحث کاملآ سلیقه ای هست. بعضی ها هستند هنوز دارن 2.4.3 بازی میکنند. اما به نظر من وقتی یک چیزی, دیگه خیلی تکراری بشه, واقعآ لذتش کم میشه. من اگر برای پچ جدید سرور در حد متوسط پیدا بشه, حتمآ پچ جدید رو امتحان میکنم. الان درسته که برای پاندا سرور متوسط هم پیدا نمیشه ولی کاتا این مشکل رو نداره. بازم میگم این یک بحث کاملآ سلیقه ای هست.
درمورد سرورها, اگر اینترنت شما تو سرورهای خارجی, شما رو خوب ساپورت میکنه. سراغ سرورهای ایرانی ها نرید.

Arrowtic
03-07-2013, 07:05
سلام
میگم این آرنا مستر کجا پیدا میشه؟ گمونم تو دالاران هست...میشه بگین کجاش؟
بعد اینکه من الان دارم wotlk 3.5.5 بازی میکنم اشتباهه؟
کاتا بهتر نیست با حد اقل یه ورژن دیگه wotlk؟
اون مدل پاندا که جدیده چی؟ سرور ایرانی کم باگ نداره؟

زیرزمین دالاران . یه ایوون داره دالاران که توش میتونید سوار Mount بشید پرواز کنید ، کنار اون ایوونه یه حالت کانالیه اونو ادامه میدید اولین تقاطع میپیچید دست چپ . اونجاست . یه گابلینه . اگه خواستید تیم آرنا بسازید هم همونجا یکی هست .
یه روش دیگه آدرس دادن : یه Mount فروشی هست تو دالاران خرس میفروشه ، شما میری جلو اون وای میسی دو پلاک میای سمت راست(راست خودت چپ خرسه) همون کاناله هست .(یه پلاک دست راست میشه همون ایوون)

البته از جاهای دیگه ای هم میشه وارد اونجا شد ، مثلا کنار قصر Rhonin هم راه هست ولی در اون حالت یادم نیست که ب