PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

Iloveu-ALL
04-09-2012, 12:35
با ممد یکی به دو میکنی !؟؟؟ :دی :دی



به قول شاعر که... هر که با زنده در افتاد بر افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی

Hamed 360
04-09-2012, 12:53
من از آمازون 30 دلاری با مالیاتش رو هم با هم حساب کردم
ناراحت نشو دوست عزیز اما وقتی کسانی هستن که با ارز مستقیم میخرن و با همون میفروشن کسی نمیاد از شما بخره که با دلار 2 معاملاتت رو انجام میدی
ارز مستقیم منظورت دولتیه ؟
کجا ارز دولتی میدن ؟
خود خ-ا-م-نه ای هم نمیتونه ارز دولتی بگیره دیگه
خوب میشه بگید کجاها با قیمت ارزون میفروشن فقط میخوام بدونم ؟

JIGSA
04-09-2012, 12:58
دوست عزیز یه سری از بچه ها از طریق ارائه خدمات به خارجی ها از اونا دلار میگیرن و همون رو تبدیل به گیم کارت و اینا میکنن که براشون ارزون تموم میشه
قیمت های شما دست کم 40 تا 50 درصد بالاتر از اوناست.

Crawling In MySkin
04-09-2012, 12:59
ارز مستقیم منظورت دولتیه ؟
کجا ارز دولتی میدن ؟
خود خ-ا-م-نه ای هم نمیتونه ارز دولتی بگیره دیگه
خوب میشه بگید کجاها با قیمت ارزون میفروشن فقط میخوام بدونم ؟
خو کسی که بیرونه میتونه دولتی بگیره یا یکیو بیرون داره یا همین روشی که حاج حسن گفت
رضا بابایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم کارتی که شما میدی 69 رو میده 57
توی خود بازی هم من میشناسم میده 47
به زودی یکی دیگه هم میاد دوباره از اون ارزون تر میده

Hamed 360
04-09-2012, 14:11
یعنی چی کسیو بیرون دارن ارز دولتی میگیرن ؟؟؟
این سایتی هم که معرفی کردین دلارشون رو چند وقت پیش که ارزون تر بوده تهیه کردن به خاطر همین هست که ارزون میدن.

Crawling In MySkin
04-09-2012, 14:42
یعنی چی کسیو بیرون دارن ارز دولتی میگیرن ؟؟؟
این سایتی هم که معرفی کردین دلارشون رو چند وقت پیش که ارزون تر بوده تهیه کردن به خاطر همین هست که ارزون میدن.




این سایت رضا باباییه کسی که چندین ساله تو این کاره کلا تو کار گیم ایرانه و مطمئن باش همچین آدمی اینطوری نیست سیستمش که وقتی ارزونه تهیه کنه بعد اونوقت مگه چقدر میتونه تهیه کنه!
یعنی اینکه طرف یکیو اونور داره ارز میگیره میخره اونور میده بش یا اصلا کار و بساطش اونوره
یا نه یه سری مثل نیما امینی (که اونم چند سالی تو این کار بود بعد کشید بیرون) کلا اونوره خودش همه کارارو میکنه میده دست اینوریا
ما میگیریم حرف شما درست
رضا بابایی چند ساله متاسفانه ارزای قدیمیش تموم نشده اونم تموم شه این هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا دلت بخواد از این سایتا زیاده

vogone
04-09-2012, 15:08
خیلی راها هست که بشه ارز رو خیلی ارزونتر خرید , شما با قیمت خودتون بدید انشالله موفق هم میشید و دوستان هم ازتون خرید میکنند , کسی هم که میتونه ارزونتر میده و مشتری خودش رو جذب میکنه , محمد هم نگفت چرا گرون میدی فقط گفت جاهایی هست که ارزونتر هم بده که ایشالله سایتشم به زودی میبینید ;) اگه هم باور ندارید همون آفری که محمد داد من براتون میخرم با قیمت خیلی پایینتر ;).

----------
آقا این سیستم تلنتا جریانش چیه؟:((‌من بازی دستم نرسیده هنوز میترسم :D تو Armory چک کردم یکم زیادی ضایع بود :-s

mobin_eshghe pro
04-09-2012, 20:50
هیرومو ساخته بودم اینتر د ورلد رو هم زدم داشت لود میکرد و نوشته بود چون برای بار اوله ممکنه یه کم طول بکشه یهو اومد بیرون و این پیامو داد
کسی می دونه مشکل چیه؟!اگه ممکنه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iloveu-ALL
04-09-2012, 20:59
هیرومو ساخته بودم اینتر د ورلد رو هم زدم داشت لود میکرد و نوشته بود چون برای بار اوله ممکنه یه کم طول بکشه یهو اومد بیرون و این پیامو داد
کسی می دونه مشکل چیه؟!اگه ممکنه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش عزیز به هیچ وج از luncher استفاده نکن! بازی خراب میشه!




آقا این سیستم تلنتا جریانش چیه؟:((‌من بازی دستم نرسیده هنوز میترسم :D تو Armory چک کردم یکم زیادی ضایع بود :-s

بله... مثه اینکه اینطوریه ... برا بعضی کلاس هارو خیلی خراب کردن !!

mobin_eshghe pro
04-09-2012, 21:06
نه از لانچر استفاده نکردم
با فایل AstralCata بازیو اجرا کردم

Iloveu-ALL
04-09-2012, 21:21
نه از لانچر استفاده نکردم
با فایل AstralCata بازیو اجرا کردم

سرور پردیس رو تست کن! ببین اگه اومد مشکل از لانچر سرور .... بعد لانچر سرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طوریه که می تونی ازش تو بعضی از سرور های دیگه استفاده کنی !!!

Rezatommy
05-09-2012, 07:53
سلام بچه ها من پچ 4.3.4 رو از 2 هفته پیش گزاشتم دانلود همین الان تموم شده بعدش اصلا وارد بازی نمیشه تازه کل دانلودش 28.3 گیگه

عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس سوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم چند تا عکس تا دوستان بهتر راهنمایی کنن من و

Sohi123
05-09-2012, 08:44
بله... مثه اینکه اینطوریه ... برا بعضی کلاس هارو خیلی خراب کردن !!

این سیستم talent ماله patch جدید بازی که Mists of Pandaria اسمشه هست، از آلان اوردنش که player ها بهش عادت کنن. به نظر من باحال شده چوت لازم نیست یه طرفشو کامل بگیری مثل talent های patch های قبل.

Crawling In MySkin
05-09-2012, 09:49
ا چرا 2 تا پست اومد...اصولا دومی رو میگن پاک کنید من اولی رو میگم:خخخخ

Crawling In MySkin
05-09-2012, 09:51
بحث اینجاست که دیگه اصلا تلنت معنایی نداره
اینا اسمش تلنت نیست یه سری اسپل و ابیلیتی اضافه بر برنامس !
فعلا باید به درد نرف شدن هولی پالا برسیم !
پی وی پی میکنه در حد بونستیگ نمیدونم چیچی لیدی گاگا همه کلاسارو میزنه بعد میرسه به پی وی ای میرینه عجیب ! هر چی داشته و نداشته ازش گرفتن ماناش رو هم که کردن 100(البته مانا همه 100 اهه ولی این بیچاره از همه نظر نرفیده)
ما با اعمال شاغه هیل میدیم:دی

Rezatommy
05-09-2012, 10:31
سلام بچه ها من پچ 4.3.4 رو از 2 هفته پیش گزاشتم دانلود همین الان تموم شده بعدش اصلا وارد بازی نمیشه تازه کل دانلودش 28.3 گیگه

عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس سوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم چند تا عکس تا دوستان بهتر راهنمایی کنن من و

کسی نیست جواب منو بده

Iloveu-ALL
05-09-2012, 10:35
کسی نیست جواب منو بده

دوست عزیز یه بار دیگه بازی رو نصب کن ... برا منم 2بار اینطوری شده بود بعد 3بار نصب کردن درست شد ... دلیلشم نمی دونم چی بود
فقط بعد اینکه بازی رو نصب کردین اگر خواستین سرور free بازی کنید باید برید سایت همون سرور و لانچرش رو دانلود کنید!

Rezatommy
05-09-2012, 11:45
دوست عزیز اگر دقیق بخونید نوشتم دانلود کردم اونم 2 هفته طول کشیده دی وی دی ندارم که نصب کنم که شما میگی 3 بار نصب کن

Iloveu-ALL
05-09-2012, 11:53
دوست عزیز اگر دقیق بخونید نوشتم دانلود کردم اونم 2 هفته طول کشیده دی وی دی ندارم که نصب کنم که شما میگی 3 بار نصب کن

مگه شما نصب شده اش رو دانلود کردید؟!
اگر نه که میشه دوباره نصب کرد..

Rezatommy
05-09-2012, 12:08
بله نصب شدش رو دانلود کردم

mobin_eshghe pro
05-09-2012, 12:10
سرور پردیس رو تست کن! ببین اگه اومد مشکل از لانچر سرور .... بعد لانچر سرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طوریه که می تونی ازش تو بعضی از سرور های دیگه استفاده کنی !!!
فایده نداره به وسطای لودینگ که می رسه همین مشکل پیش میاد دوباره
ببین من بازیو نصب نکردم.در واقع رو یه سیستم دیگه نصب کردم بعد رو این سیستم کپی کردم.به خاطر این نیست؟!

Iloveu-ALL
05-09-2012, 13:27
فایده نداره به وسطای لودینگ که می رسه همین مشکل پیش میاد دوباره
ببین من بازیو نصب نکردم.در واقع رو یه سیستم دیگه نصب کردم بعد رو این سیستم کپی کردم.به خاطر این نیست؟!

نمی دونم ... من 3.3.5a همین کار رو کردم مشکلی نداشت .. این رو ولی نصب کردم!

آخر فروم باز شدنم مبارک! :5::3:

JIGSA
05-09-2012, 14:39
نخیر
شما که فعال نیستین
کاربر اسپمر بخش بازی های رایانه ای برات بهتره :39:

leon scott kendy
05-09-2012, 14:43
بچه ها من م یخوام یک سرور افلاین درست کنم چی کار کنم 3.3.5a هستم
می شه یک لطفی کنید
تو تاپیک ساخت سرور پیام گذاشتم ولی کسی جواب نداده
کسی کمک می کنه به ما یک سرور افلاین تو کامپیوتر داشته باشیم
ممنون می شوم

Iloveu-ALL
05-09-2012, 15:06
پاک شود////

Arrowtic
05-09-2012, 15:14
IloveU تو هم حال میکنیا!هر تاپیکی یه 4 تا پاک شود میسازی هیچ کدوم پاک نمیشن پستات زیاد میشن : دی
یه مدت پیش بود 800 تا بودن : دی


بچه ها من م یخوام یک سرور افلاین درست کنم چی کار کنم 3.3.5a هستم
می شه یک لطفی کنید
تو تاپیک ساخت سرور پیام گذاشتم ولی کسی جواب نداده
کسی کمک می کنه به ما یک سرور افلاین تو کامپیوتر داشته باشیم
ممنون می شوم

اینجا کسی آفلاین بازی نمیکنه!مگر توی همون تاپیکی که میگید هنوز جواب ندادن کسی باشه.

Black-Ninja
05-09-2012, 17:26
تجربه نشون داده با 3 تا پست هم میشه فعال شد xD

leon scott kendy
05-09-2012, 17:55
IloveU تو هم حال میکنیا!هر تاپیکی یه 4 تا پاک شود میسازی هیچ کدوم پاک نمیشن پستات زیاد میشن : دی
یه مدت پیش بود 800 تا بودن : دی

اینجا کسی آفلاین بازی نمیکنه!مگر توی همون تاپیکی که میگید هنوز جواب ندادن کسی باشه.

متاسفانه هیچ کس جواب نداده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم شاید کسی به اونجا اهمیت نمیده اینجا بگم شاید بچه ها کمک کنن
البته منم افلاین بازی نمی کنم انلاین هستم ولی می خوام یک سرور افلاین بسازم و بتونم لذت ببرم

deltax
05-09-2012, 22:06
تجربه نشون داده با 3 تا پست هم میشه فعال شد xD

ماحتی داشتیم با چند تا پست مدیر شدن :39:

حالا چون اسپم نشه یکم توضیح بدم درباره پچ جدید..بالاخره همه کلاسی داریم
dk تانکش بهترینه رو دستش نیست...دی پی اس هم فراست عالیه
پالا ...رتری که solo پاره میکنه boss رو...تانکش هم یکم مثل wotlk شده..mastery نمیخواد..stamina مهمه براش
هانترBM خوب شده برا pve و pvp
پریست همه دیسک با shadow خیلی buffشدن...زیاد
warrior دیگه arms نمیرن pve...ن fury میرن..rend رو کلا حذف کردن...تانکش یکم نسبت به بقیه سختتر و ضعیفتره
mage که سوگولی بلیزارده ...fire وحشی بود بدترم شده
rogue زیاد چیزی ازش ندیدم..combat pve خوب میزنه..اکثر چیزایی هم که تو تلنته pvp هست
lock دیدم با affli هیولایی dps میدن...ولی خودم نتونستم
شامن و دروید هم وقت نشد

vogone
05-09-2012, 23:23
آقا ما داشتیم به فنا میرفتیم!!! :))) اکانت perment بن شده بود بعد طوری که هیچ غلطی نمیشد کرد! توشم میرفتی هی میگفت عکس بده بعد قبول نمیکردن عکس جعلی :d اعصاب ترکید انقدر فکر کردم چیکار کنم نکنم :-s رفتم یه کارت تلفن خریدم زنگ زدم بلیزارد ، 20 دقیقه بعد برداشتن نیم ساعت حرف زدیک اکانت آنلاک شد اصلا اوضاعی بود :d چقدرم صدای خوشگلی داشت مرده کلی حال داد . امتحان کنید وقت کردید باحاله خیلی هم با ادب میباشند.

Arrowtic
05-09-2012, 23:30
همینمون مونده در اوقات فراغت زنگ بزنیم بلیز روحمون شاد شه : دی

واقعا آدم اون تاپیکه تو بلیزو میبینه میمیره از تعجب!واقعا ایرانیا اینقدر بی فرهنگن؟!یارو اومده میگه بلیزارد یه بمب اتمم برا تو نگه میداریم :|

vogone
06-09-2012, 00:00
همینمون مونده در اوقات فراغت زنگ بزنیم بلیز روحمون شاد شه : دی

شما یه امتحانی بنما :)) به ما که حال داد ، کارمونم سریع راه افتاد راحت میشه خوابید :27:


واقعا آدم اون تاپیکه تو بلیزو میبینه میمیره از تعجب!واقعا ایرانیا اینقدر بی فرهنگن؟!یارو اومده میگه بلیزارد یه بمب اتمم برا تو نگه میداریم :|

فعلا که از بمب اتم خفنترش تو پاچمونه و نمیتونیم بریم تو بازی
:D

Sohi123
06-09-2012, 07:32
ماحتی داشتیم با چند تا پست مدیر شدن :39:

حالا چون اسپم نشه یکم توضیح بدم درباره پچ جدید..بالاخره همه کلاسی داریم
dk تانکش بهترینه رو دستش نیست...دی پی اس هم فراست عالیه
پالا ...رتری که solo پاره میکنه boss رو...تانکش هم یکم مثل wotlk شده..mastery نمیخواد..stamina مهمه براش
هانترBM خوب شده برا pve و pvp
پریست همه دیسک با shadow خیلی buffشدن...زیاد
warrior دیگه arms نمیرن pve...ن fury میرن..rend رو کلا حذف کردن...تانکش یکم نسبت به بقیه سختتر و ضعیفتره
mage که سوگولی بلیزارده ...fire وحشی بود بدترم شده
rogue زیاد چیزی ازش ندیدم..combat pve خوب میزنه..اکثر چیزایی هم که تو تلنته pvp هست
lock دیدم با affli هیولایی dps میدن...ولی خودم نتونستم
شامن و دروید هم وقت نشد
Rogue ازش چیزی ندیدی :18:؟ اگه کسی بتونه rogue رو تک به تک تو pvp بزنه من بهش جایزه می دم:40:!


شما یه امتحانی بنما :)) به ما که حال داد ، کارمونم سریع راه افتاد راحت میشه خوابید :27:



فعلا که از بمب اتم خفنترش تو پاچمونه و نمیتونیم بریم تو بازی
:D

ها ها ها :39:

Rezatommy
06-09-2012, 08:23
سلام بچه ها من پچ 4.3.4 رو از 2 هفته پیش گزاشتم دانلود همین الان تموم شده بعدش اصلا وارد بازی نمیشه تازه کل دانلودش 28.3 گیگه

عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس سوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم چند تا عکس تا دوستان بهتر راهنمایی کنن من و

کس دیگری جوابی راهنمایی چیزی واسه من نداره؟؟؟

deltax
06-09-2012, 08:31
Rogue ازش چیزی ندیدی :18:؟ اگه کسی بتونه rogue رو تک به تک تو pvp بزنه من بهش جایزه می دم:40:!



ها ها ها :39:

دروغ چرا با پالا هولی ممد زدیم نه من میتونستم بزنم نه اون...بایه هانتر BM هم زدیم دقیقا ضد rogue..بقیه کلاسا رو هم که همون قبلا هم میزد....فعلا mage fire حرف اول pvp رو میزنه....تو تلنتش همه چی برا pvp بش دادن..البته palaholy هم مسخره شده

Crawling In MySkin
06-09-2012, 09:35
Rogue ازش چیزی ندیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ اگه کسی بتونه rogue رو تک به تک تو pvp بزنه من بهش جایزه می دم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
مردی غیب نکن بت بگم هولی پالا چیه :خخخخ

loomina
07-09-2012, 01:10
مردی غیب نکن بت بگم هولی پالا چیه :خخخخ

من میگم چیه تو خودتو ناراحت نکن !


holy pala : هولی پالا یه کلاس خیلی سخته و کار هر کسی نیست, چون کلا فقط یه spell میزنی, HP ت که کم شد شیلد میکنی بعد به همون spam کردنت میرسی بعد یارو میمیره! یعنی اینطوری بگم بدی دست سگ های گروه نجات کوه های الپ هم میتونن باهاش بکشن یکیو ((:

Sohi123
07-09-2012, 07:58
من میگم چیه تو خودتو ناراحت نکن !


holy pala : هولی پالا یه کلاس خیلی سخته و کار هر کسی نیست, چون کلا فقط یه spell میزنی, HP ت که کم شد شیلد میکنی بعد به همون spam کردنت میرسی بعد یارو میمیره! یعنی اینطوری بگم بدی دست سگ های گروه نجات کوه های الپ هم میتونن باهاش بکشن یکیو ((:


ها ها ها ها ها :31::27::39:

Black-Ninja
07-09-2012, 15:48
Holy Pala = GTA5 تازه با چیت هاش

kamyark
08-09-2012, 21:25
من اموزش نصب پچ 4.0.6 رو میخواهم، 10 روزه صبح تا شب تو سایتا میگردم اما هیچکدوم کار نمیکنن. پچ خودم 4.0.3 هست. فایل پچ رو اسمشو عوض میکنم میذازم wow-patch.mpq نمیتونم با Blizzard Updater اپدیتش کنم. ارور  There is no patch file to apply میده. خواهش میکنم کمکم کنید به 4.0.6a اپدیت کنم.

loomina
09-09-2012, 00:35
من اموزش نصب پچ 4.0.6 رو میخواهم، 10 روزه صبح تا شب تو سایتا میگردم اما هیچکدوم کار نمیکنن. پچ خودم 4.0.3 هست. فایل پچ رو اسمشو عوض میکنم میذازم wow-patch.mpq نمیتونم با Blizzard Updater اپدیتش کنم. ارور  There is no patch file to apply میده. خواهش میکنم کمکم کنید به 4.0.6a اپدیت کنم.

برو تو این سایت برادر!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamyark
09-09-2012, 10:04
اقا تورو خدا کمک کنین، بگین ما این پچا رو چجوری نصب کنیم.

Soheill magnator
10-09-2012, 12:58
salam .. dadash online hasti ?

marde tanhayi
10-09-2012, 17:16
برای سرور 2.4.3 سرور می دونین که پینکش کم باشه از حالا بگم پینکم همین طوری 300 هست
هوس کردم بعد چند سال یاد خاطره ها رو بکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed Dz
10-09-2012, 19:22
سلام
از نظر شما بهترین سرور رایگان نسخه Warth of lich king کدومه؟ دلایل تون رو هم ذکر کنید.
شرایط و نحوه ی و هزینه بازی کردن در سرور اصلی blizzardچیه؟

Iloveu-ALL
10-09-2012, 20:38
سلام
از نظر شما بهترین سرور رایگان نسخه Warth of lich king کدومه؟ دلایل تون رو هم ذکر کنید.
شرایط و نحوه ی و هزینه بازی کردن در سرور اصلی blizzardچیه؟

molten-wow
بالای 95% اش فیکس و خیلی کم توش باگ میبینی!!

Iloveu-ALL
10-09-2012, 20:53
پاک شود



اینترنتم 50 بار قطع شد ... 1ساعت وایسادم تا 1پست بدم!

Saeed Dz
10-09-2012, 21:53
molten-wow
بالای 95% اش فیکس و خیلی کم توش باگ میبینی!!
نینجا کردن ایتم تو این سرور مثل بیشتر سرور ها (مجیک سرور مخصوصآ فان(فورزن) )وجود داره؟
چطور میشه تنظیمات بازی رو روی این سرور تغییر داد و تنظیم کرد تا با ابین سرور اجرا بشه؟
کدوم realm سرور مولتن نسخه warth of lich king اصلی هست؟

Iloveu-ALL
10-09-2012, 23:23
نینجا کردن ایتم تو این سرور مثل بیشتر سرور ها (مجیک سرور مخصوصآ فان(فورزن) )وجود داره؟
چطور میشه تنظیمات بازی رو روی این سرور تغییر داد و تنظیم کرد تا با ابین سرور اجرا بشه؟
کدوم realm سرور مولتن نسخه warth of lich king اصلی هست؟

برا عوض کردن سرور
ابتدا باید تو سایت سرور مورد نظر ثبت نام کنید بعد ریلمی رو که تو سایت سرور موردنظر رو نوشته کپی می کنید و بجای ریلم قبلیتون میزارید!!
X:\wow\data\en-gb\realmlist.wtf
دقت کن که فرمت wtf رو عوض نکنی!!

Saeed Dz
11-09-2012, 10:51
برا عوض کردن سرور
ابتدا باید تو سایت سرور مورد نظر ثبت نام کنید بعد ریلمی رو که تو سایت سرور موردنظر رو نوشته کپی می کنید و بجای ریلم قبلیتون میزارید!!
X:\wow\data\en-gb\realmlist.wtf
دقت کن که فرمت wtf رو عوض نکنی!!
این درست شد و مرسی
حالا کدوم realm سرور مولتن نسخه warth of lich king اصلی هست؟
چون 3 تا realm وجود داره

Sohi123
11-09-2012, 16:00
برای سرور 2.4.3 سرور می دونین که پینکش کم باشه از حالا بگم پینکم همین طوری 300 هست
هوس کردم بعد چند سال یاد خاطره ها رو بکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر نکنم بتونی پیدا کنی با همچین مشخصاتی. Last-WoW رو امتحان کن.

deprising
11-09-2012, 16:26
این درست شد و مرسی
حالا کدوم realm سرور مولتن نسخه warth of lich king اصلی هست؟
چون 3 تا realm وجود داره

سرور X1 مال خود بلیزارده که توش LVL کردن خیلی سخته.
موفق باشید

Saeed Dz
11-09-2012, 16:42
------------------------------------ حذف شود-------------------------------------

Iloveu-ALL
11-09-2012, 19:05
برای سرور 2.4.3 سرور می دونین که پینکش کم باشه از حالا بگم پینکم همین طوری 300 هست
هوس کردم بعد چند سال یاد خاطره ها رو بکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سرور بود بنام wow-one بچ 2.4.3 و vanilla رو ساپورت می کنه!! یه امتحانی بکنید




این درست شد و مرسی
حالا کدوم realm سرور مولتن نسخه warth of lich king اصلی هست؟
چون 3 تا realm وجود داره

ریلم warsong فقط ریلم فان یا تست هست (فکر کنم الان برا cata باشه)




سرور X1 مال خود بلیزارده که توش LVL کردن خیلی سخته.
موفق باشید

مگه بلیزارد هم برا پچ های قبلی ریلم داره؟

Saeed Dz
11-09-2012, 19:15
سلام
بازی wow-cataclysm من نسخه 4.0.3 هست چطور میتونم به نسخه بالا تر ارتقا بدم(من اکانتم تو moltenهست نسخه بگید که با این سرور سازگاری داشته باشه)
با تشکر

Iloveu-ALL
11-09-2012, 19:17
سلام
بازی wow-cataclysm من نسخه 4.0.3 هست چطور میتونم به نسخه بالا تر ارتقا بدم(من اکانتم تو moltenهست نسخه بگید که با این سرور سازگاری داشته باشه)
با تشکر

فکر کنم از اینجا بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش 3.3.5a چی شد؟!

Arrowtic
11-09-2012, 19:19
منظور دوستمون این بود ریلم Lorderan (با غلط املایی : دی) عین بلیزار x1 هستش.

Warsong هم برای کاتا هست!(البته فقط برای تست یا فان نیستش و یه ریلم کاملا بالغ هستش که اونایی که اصولا تنبلن میرن توش میسازن Instant lvl 85 هستش و تلننت میگیرنو ترین میکنن و یه راست میرن تو کار PVP.برای PVP بازای تنبل عالیه و صد البته برای کسایی که میخوان یاد بگیرن)

Saeed Dz
11-09-2012, 19:29
داداش 3.3.5a چی شد؟!
با نام amordad توو x1 هستم

منظور دوستمون این بود ریلم Lorderan (با غلط املایی : دی) عین بلیزار x1 هستش.

Warsong هم برای کاتا هست!(البته فقط برای تست یا فان نیستش و یه ریلم کاملا بالغ هستش که اونایی که اصولا تنبلن میرن توش میسازن Instant lvl 85 هستش و تلننت میگیرنو ترین میکنن و یه راست میرن تو کار PVP.برای PVP بازای تنبل عالیه و صد البته برای کسایی که میخوان یاد بگیرن)
شما کدوم رو پیشنهاد میکنی؟

Saeed Dz
11-09-2012, 19:49
فکر کنم از اینجا بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


من ار این سایت چیری سر در نیاوردم اگر ممکنه راه حل راحت تر نشون بدید یا طریقه دانلود از این سایت رو بگید
باتشکر

Arrowtic
11-09-2012, 20:06
به شما بستگی داره ولی من زمانی که WoW میزدم سرور x12 بودم.(دثوینگ)
ولی هر 3 خوبن.من رفتم x12 چون که نه مثل لردران لول آپ طول میکشید(مسلما لردران مثل بلیز نیستش و میزان افرادی که DUngeon Finder میرن توی لول پایین کمه هنوز) و نه مثل سارگراس الکی بود.

بیشترین جمعیتم همین دثوینگ داره و شبا صف زیاد میشه.

hirsababak
11-09-2012, 20:26
یه عکس از لتنسی در ترکیه
الان ایران هستم بفرمایید چطوری بتونم بازی کنم؟
<a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"><img src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" border="0" alt="آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي" /></a>

hirsababak
11-09-2012, 20:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JIGSA
12-09-2012, 11:29
برای اینکه شیلنگ اینترنت ایران قبل از رسیدن به خونه ما از 170 لایه پیلترینگ عبور میکنه.
یه Route که از آی پی بلیزارد بگیری میبینی که با پینگ 65 تا 75 میرسه به همین لایه پیلترینگ بعد یهو پینگ تا 120 - 150 میره بالا
بعد هم میاد تو مخابرات ذغالی ایران. از این مرکز به اون مرکز و از این کابل به اون کابل و از این سوئیچ به اون سوئیچ تا میرسه بالای 200
البته همه اینها تقصیر استکبار جهانیه که داره پول نفت ما رو هاپولی میکنه ولی برای خودمون خرج نمی کنه
فقط من موندم که چرا ما از طریق مدیترانه و سوریه و . . . . اینترنت میگیریم چون حتی در شرق اروپا سرعت اینترنت خیلی بالا نیست.
اما در آسیای جنوب شرق، کشور دوست و برادر چین و همچنین دایه مهربانتر از مادر (روسیه) دارن با سرعت های نجومی از اینترنت استفاده می کنن
چرا از این دو تا کشور اینترنت نمی گیریم تا هم کمکی به اقتصاد این کشورهای در حال انقراض بشه هم مردم ایران یه حالی ببرن.

forceful
12-09-2012, 18:00
کو گوش شنوا داداش کو کسی که به فکر مردم باشه خودشون که تو ایران مشکلی ندارن از هیچ لحاظ ...نه بقیه

Saeed Dz
12-09-2012, 19:37
سلام
(cataclysm 4.0.3 (13329 من هست .خدایی هر سایتی رفتم یا فیلتر بود یا سر در نیاوردم
من میخوام این نسخه رو با نسخه که سایت دیگه ساپورت میکنن ارتقا بدم.(مثل 4.06 یا4.3.4).لطفآ کمک کنید(اگه فایلی که بشه ارثقا داد رو بزارید لطف کردید)
با تشکر

marde tanhayi
13-09-2012, 11:20
من می خوام برای بوف های دروید یک میکرو بنویسم اما کارنمی کنه یکی ایراد این رو بگه

cast thorns/
cast mark of the wild/
cast omen of clarity/

ایا باید بین این نوشته چیزی بنویسم چون برای اجرای هر کدوم از اینها باید یک ثانیه صبر کنیم و اون یکی بوف رو بزنیم

Sohi123
13-09-2012, 12:46
از cast seuence استفاده کن.

castsequence Thorns, Mark of the wild, Omen of Clarity/

هربار که از این ماکرو استفاده کنی lvl ها رو به ترتیب برات می زنه. خودت باید واستی تا general CD بچرخه.

Kolang
13-09-2012, 14:44
چقدر داغون شده تلنت ها توی 5.0.4(بعد از 20روز امروز بازی کردم)
اصلا خوشم نیومد...
اینجوری فکر کنم منم دیگه بزارم کنار این بازیرو...

marde tanhayi
13-09-2012, 14:53
از cast seuence استفاده کن.

castsequence Thorns, Mark of the wild, Omen of Clarity/

هربار که از این ماکرو استفاده کنی lvl ها رو به ترتیب برات می زنه. خودت باید واستی تا general CD بچرخه.


-----------------------------------------------------------------------------------------


تشکر این رو می دونستم ولی من چیزی می خوام که با یک بار زدن همه رو دونه دونه برام خودش اجرا کنه

ایا می شه بین اینها فاصله زمانی اجرا تعیین کرد

چون مشکل فکر کنم ملود شدن بوف بعد از زدن قبلی هست

مثلا بگیم میکرو رو زدم اولین بوفرو اجرا کرد بوف دوم بعد 2 ثانیه اجرا شه و بوف سوم بعد 2 ثانیه از بوف دوم و همین طور تا اخر

Iloveu-ALL
13-09-2012, 15:00
چقدر داغون شده تلنت ها توی 5.0.4(بعد از 20روز امروز بازی کردم)
اصلا خوشم نیومد...
اینجوری فکر کنم منم دیگه بزارم کنار این بازیرو...

به نظر شما این پچ از cata بدتره!؟ (ولی فکر کنم باید وایسیم تا ریلیز شه) اگه بدتر از کاتا باشه... wow دیگه میره زیر آب و
Guild Wars 2 میشه پرطرفدارترین MMO!!

Kolang
13-09-2012, 19:13
به نظر شما این پچ از cata بدتره!؟ (ولی فکر کنم باید وایسیم تا ریلیز شه) اگه بدتر از کاتا باشه... wow دیگه میره زیر آب و
Guild Wars 2 میشه پرطرفدارترین MMO!!

نمی دونم
من به شخصه چون با نحوه تلنت چینیش اصلا حال نکردم... رقبت نمیکنم بازی کنم
اینم به خاطره اینه که الان چندین ساله که سیستم تلنت ها در کل تغییر خیلی زیادی نداشته... خرد خرد تغییر کرده... اما این دفعه زدن ز کل همه چی رو عوض کردن...
این همه من مهارت داشتم توی بازی با درویید و روگ و پریست و هانتر... اما الان کلی از اسپل ها عوض شده، تلنت ها... اصلا بازی برام آشنا نیست

Crawling In MySkin
13-09-2012, 20:25
اول سلام به همه
دوم

نمی دونم
من به شخصه چون با نحوه تلنت چینیش اصلا حال نکردم... رقبت نمیکنم بازی کنم
اینم به خاطره اینه که الان چندین ساله که سیستم تلنت ها در کل تغییر خیلی زیادی نداشته... خرد خرد تغییر کرده... اما این دفعه زدن ز کل همه چی رو عوض کردن...
این همه من مهارت داشتم توی بازی با درویید و روگ و پریست و هانتر... اما الان کلی از اسپل ها عوض شده، تلنت ها... اصلا بازی برام آشنا نیست
والا عمو کمال تا جایی که ما مخمون قد میده شما یه قرنه در حال فروش اکانتی یه هل میخواستی که بزاری کنار بازی رو چرا تقصیر این پانداهای گوگولی مگولی میندازی:خخخخ

deltax
13-09-2012, 21:05
نمی دونم
من به شخصه چون با نحوه تلنت چینیش اصلا حال نکردم... رقبت نمیکنم بازی کنم
اینم به خاطره اینه که الان چندین ساله که سیستم تلنت ها در کل تغییر خیلی زیادی نداشته... خرد خرد تغییر کرده... اما این دفعه زدن ز کل همه چی رو عوض کردن...
این همه من مهارت داشتم توی بازی با درویید و روگ و پریست و هانتر... اما الان کلی از اسپل ها عوض شده، تلنت ها... اصلا بازی برام آشنا نیست
خود منم دو روز اول اینجوری بودم
دیگه اصلا لازم نیست تلنت بچینی.....مثلا وقتی شما prot پالادین رو انتخاب میکنی خودش همه چیزای لازم رو بت میده..تو تلنت یه چیزای دلبخواهیه که اکثرا هم بدرد pvp میخوره
یعنی اومدن خیلی سادش کردن....من با تلنتا مشکل ندارم glyphs یه جورایی شده...کم میاد
شما برا عوض کردن تلنت دیگه به تراینر هم نیاز نداری...اگه dust of داشته باشی وسط raid هم میتونی تغییر بدی
به rogue یه speedrun دادن 60 تا انرژی میخوا د...cd هم نداره...یعنی شما دیگه بش نمیررسی :39:..
اصلا دیگه به تلنت چیدن . مهم بودن اون فکر نکنید..تازه تو spellbook یه صفحه هم گزاشتن برا مبتدی ها و rotation هم نوشتن..
این سایته بد نیست
icy-veins.com

marde tanhayi
13-09-2012, 21:43
از cast seuence استفاده کن.

castsequence Thorns, Mark of the wild, Omen of Clarity/

هربار که از این ماکرو استفاده کنی lvl ها رو به ترتیب برات می زنه. خودت باید واستی تا general CD بچرخه.


-----------------------------------------------------------------------------------------


تشکر این رو می دونستم ولی من چیزی می خوام که با یک بار زدن همه رو دونه دونه برام خودش اجرا کنه

ایا می شه بین اینها فاصله زمانی اجرا تعیین کرد

چون مشکل فکر کنم ملود شدن بوف بعد از زدن قبلی هست

مثلا بگیم میکرو رو زدم اولین بوفرو اجرا کرد بوف دوم بعد 2 ثانیه اجرا شه و بوف سوم بعد 2 ثانیه از بوف دوم و همین طور تا اخر

اخرش کسی راهی نگفت یعنی کسی نمی دونه

deltax
13-09-2012, 22:55
عزیز اگه میبینی کسی جواب نمیده اخه این ماکرو چرته.....کاری داره 3 تا click کنی برا 3 تا buff?
حالا اینو مقایسه کن با ماکرو warrior ..برا warrior یه سری ماکرو ها لازمه...مثلا بعضی spell هاشو باید تو حالت دیگه بزنهberserk...نمیتونه اون وسط بیاد حالت عوض کنه و اون spell رو بزنه...پس 1 ماکرو میسازه
الان چند ساله wow بازی میکنم...ولی تا حالا برا انداختن buff ماکرو ننوشتم....نه من بلکه ندیدم کسی دیگه هم اینکارو بکنه

G U L D A N
13-09-2012, 23:15
نمردیم بالاخره اومدیم Molten اونم For Cata
دوستان می خوام Holy pala بسازم !
یه تلنت PVP خوب می خوام براش ! ممنون می شم راهنماییم کنید ( راستی این Mastery چی چی هست ؟ :D )

deltax
13-09-2012, 23:26
mastery برا هر تلنت فرق میکنه برا بعضی مهمه باید بره بالا...برا بعضی هم مهم نیست......برا تانکا 100% تو کاتا مهمه........برا پالا هولی مهمه...absorb میده

Iloveu-ALL
13-09-2012, 23:29
نمردیم بالاخره اومدیم Molten اونم For Cata
دوستان می خوام Holy pala بسازم !
یه تلنت PVP خوب می خوام براش ! ممنون می شم راهنماییم کنید ( راستی این Mastery چی چی هست ؟ :D )

Mastery برای هر تلنت و کلاسی منحصر به فرده .. مثلا برا پالادین هولی critical میده .. برا پالادین رتری strengh میده و .... (البته این هایی که گفتم مثال بودن ها .. بری رو Mastery میگه چی میده)

loomina
13-09-2012, 23:46
به نظر شما این پچ از cata بدتره!؟ (ولی فکر کنم باید وایسیم تا ریلیز شه) اگه بدتر از کاتا باشه... wow دیگه میره زیر آب و
Guild Wars 2 میشه پرطرفدارترین MMO!!

یه مساله ای هست, اونم اینه که کاتا بد نبود...

از نظر داستانی به پای WOTLK درسته نمیرسید, ولی دلیل بر این نمیشه که بد بوده...
این پک از بهترین پک هایی میشه که اومده.

Iloveu-ALL
13-09-2012, 23:48
این پک از بهترین پک هایی میشه که اومده.

mop?!
اگه نشه که باید جاشو به Guild Wars 2 و Age of Wulin \ Wushu بده!!

loomina
14-09-2012, 00:54
mop?!
اگه نشه که باید جاشو به Guild Wars 2 و Age of Wulin \ Wushu بده!!

GW هنوز اونقدر قدرتمند نشده که بتونه با wow بلیزارد دست به یقه بشه! نمیگم بازی بدیه, قشنگه ولی 8 سال سن با نزدیک به 15 سال گذشته نداره!

به هر حال همیشه یه ع