PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

akharwarbaz
03-09-2008, 16:57
metal :O
پدرام :دي
از bmc به اينجا نقل مكان كردي :دي ؟

Metalzadeh
03-09-2008, 17:20
اقا کیا تو wowscape هیرو دارن ؟؟ 70 باشه عالیه


اخه من نقشه black temple رو بلد نیستم همیشه از raid جا میمونم میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟

سلام
Atlas نصب کنین نقشه ی کل Ins ها رو داره :46:
این هم لیست :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Metalzadeh
03-09-2008, 17:24
metal :O
پدرام :دي
از bmc به اينجا نقل مكان كردي :دي ؟

:دی
من اونجا فعالیت نمی کنم که :20:
البته اینحا هم یه سالی میشه دیگه پست نمیدم
خلاصه جابجایی در کار نبوده :31:

namx
03-09-2008, 18:35
اینارو تک تک دانلود کردی یا رو سیدی یا یه پک نرم افزاری هست ؟؟؟

namx
03-09-2008, 18:52
اینم شاید به درد بعضی ها بخوره !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Blizzard
03-09-2008, 18:58
عزیز دل بابا .
اینا رو هر کدوم باید تک تک دانلود کرد .اون بستگی به کلاس هیروی شما داره که از چه Addons هایی استفاده کنید . البته اکثر Addons ها کلی هست و ربطی به کلاس نداره . برای دانلود می تونی بری اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه مورد دوم به نظر من خیلی بهتره یا هم اگه خواستی بعضی سایت ها اینا رو بصورت یه مجموعه گذاشتن .مثلا سایت گیلد Nihilum که تو Realm ماست Addons های Player های مشهورش رو گذاشته که می تونی استفاده کنی . البته این Addons ها Out of Date شدن ولی یه خوبیه که داره میشه فهمید افراد فوق حرفه ای از چه Addons هایی استفاده می کنن .

namx
03-09-2008, 19:36
میگن این گیلد اولین بار الیدن رو کشته درسته ؟؟

akharwarbaz
03-09-2008, 20:22
:دی
من اونجا فعالیت نمی کنم که
البته اینحا هم یه سالی میشه دیگه پست نمیدم
خلاصه جابجایی در کار نبوده
اخه اون عكس هيلتو اونجا هم گزاشته بودي گفتم :پي
منم ديگه زياد پست نميدم(نه اينجا نه اونجا:دي)‌

akharwarbaz
03-09-2008, 20:24
میگن این گیلد اولین بار الیدن رو کشته درسته ؟؟
Nihilum
درسته :دي

+++
اين wowscape درباره ي اينكه وقتيlich king بياد هم هست يا نه يه چيزهايي نوشته كه گفته زمان اومدنشو اينارو نميدونيم ولي سعي مونو ميكنيم :دي

*Necromancer
03-09-2008, 21:33
آقا من اگه بخوام اکانت بسازم چه گلی به سرم بگیرم؟
یکی توضیح بده اصلا هیچی بلد نیستم!!!!

ali_ranger22
03-09-2008, 21:35
دوستان به نظرتون حال میده آدم تو سرور های مجانی اونم با دایال آپ بازی کنه?؟

namx
03-09-2008, 21:59
اره چرا که نه ؟؟

Blizzard
03-09-2008, 23:03
بستگی به آدمش داره .

Blizzard
03-09-2008, 23:05
سلام.
بابا Necro جون همین جوری اومدی می گی می خوام اکانت بسازم . خوب کجا پسر خوب ؟؟
ّفری ، بلیزارد .... ؟

Blizzard
03-09-2008, 23:10
درباره Nihilum باید بگم گیلدی خوفی هستن و بهترین Rank رو تو کل گیلد های جهان دارن . در ضمن اولین گیلدی هستن که تونستن Lich King رو بزنن .بیشتر شون سوئدی هستن از جمله حاج آقای Kungen لیدر گیلد و Main Tank .

Blizzard
03-09-2008, 23:12
راستی کسی می دونه کی StarCraft II میاد . من که خیلی تو کف این بازیم .

samotras
03-09-2008, 23:15
منم رو هم ثبت نام کن

دوست عزیز شما به آدرس سایت برین و اونجا ثبت نام کنید

wow-ir.com

samotras
03-09-2008, 23:19
سلام.
ببین Samotras
GameCard رو داری گرون می دی ها نشد ها از همین اول دو دره بازی ؟؟؟؟؟
راستی نظر من در مورد اون چیزی که به اسم WoW-IR راه انداختی 0.5 از 10 هست .

دوست عزیز در مورد قیمت نمی شه اینجا صحبت کرد

در مورد انتقاد از سایت هم خیلی ممنون لطف کردین

samotras
03-09-2008, 23:22
چی چی هست ؟؟

Expansion جدید وارکرافت November میاد

Blizzard
04-09-2008, 03:07
بابا حالا چرا از انتقاد بدت میاد . همین کارا رو می کنید که ایران پیشرفت نمی کنه .
حالا بعد از همه این حرف ها فعال ترین رو کی انتخاب می کنه ؟

Blizzard
04-09-2008, 03:08
راستی .
این Expansion که شما این همه تبلیغ می کنی پولیش چقدر می شه ؟

Metalzadeh
04-09-2008, 03:44
اینارو تک تک دانلود کردی یا رو سیدی یا یه پک نرم افزاری هست ؟؟؟

به مرور زمان با اینا آشنا شدم ...
و تک تک هم گرفتمشون :20:


اخه اون عكس هيلتو اونجا هم گزاشته بودي گفتم :پي
منم ديگه زياد پست نميدم(نه اينجا نه اونجا:دي)‌

آره چون بچه های گیلدمون همه اونجان ...

========

Blizzard عزیز ممنون میشم اسم اون Add-on مپ رو بهم بگی :46:


پدارم ...

milad_doom
04-09-2008, 06:49
سلام به همه.
به کسی بی احترامی نمی کنم ولی شما ایت تاپیک را کردین مثل چت روم.
یکمم آموزش بدین.

namx
04-09-2008, 07:14
شما چه اموزشی میخوای بگو بزرگمردان برات میذارن !! :دی بعدم جواب دادن به سوال اون یکی چت کردنه ؟؟ lol البته بی احترامی نشه ها :دی

Blizzard
04-09-2008, 09:44
سلام.
آقا بذارید یه چیزی من بگم .
من با Namx خیلی حال می کنم ، چون از اول تاپیک داره مثل بچه آدم خیلی مودبانه صحبت می کنه . اصلا مثل من نیستش.

Blizzard
04-09-2008, 11:11
Metal جون Addons یی که من استفاده می کنم اینه . می پسندی یا نه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Harvest_Moon_Iman
04-09-2008, 11:35
سلام

ماتوي wow.echonet.ro تفریبن 40 نفر ایرانیم ( جدیدن اسم گیلد مونم تغییر کرده )

این سرور خیلی شکل سرور Blizzard . هر کی نیمی خواد مثل بعضی از سرورها 3 ساعت 70 شه بیاد حال کنه

کسی دوست داره بیاد باهم باشیم .

تو این سرور اگه کمک بخواین بچه ها مثل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onowlx [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا owlx [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیر (lvl 70 )



من با گدایی صد در صد مخالفم
اونم یه ایرانی از یه خارجی
تو این سرور echonet هر کی پول خواست بیاد پیش من تا حد توانم سعی میکنم که واسش جور کنم
__________________
سرور مجانی wow
فقط wow.echonet.ro
منمowlx و onowlx توی alianc هستم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sooren [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Captanpetros [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Deviance [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

منم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iman [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم. (lvl 52 )

کسی اکانت ساخت به یکی از ما پیم بیده .

ali_ranger22
04-09-2008, 12:14
اره چرا که نه ؟؟
یعنی زیاد لگ نمیگیره؟

بستگی به آدمش داره .
من پایشم اگه خوب باشه...کدوم سرور مجانی شلوغه؟

پچ ها ی بازی رو از کجا گیر بیارم?؟

Harvest_Moon_Iman
04-09-2008, 12:23
پچ ها ی بازی رو از کجا گیر بیارم?؟

از اینجا :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

blackfox
04-09-2008, 13:19
من یه اکانت توی wow.echonet.ro ساختم و Realm رو wow.echonet.ro گذاشتم . اکانتم درست شده ولی کانکت نمیشه ( واسه بازی ) ، چی کار کنم ؟

Blizzard
04-09-2008, 18:57
سلام بچه ها.
امروز می خوام باهاتون یه درد دلی بکنم .
من امروز برای اولین بار با گروه کاملا ایرانی SH نرمال رفتم .نمی دونم واقعا چی بگم . بدترین گروه عمرم بود . همه چیز بدون نظم و هماهنگی بود . واقعا چرا وقتی 4 تا ایرانی به هم میوفتن این جوری می شه . 2 تا Shaman داشتیم که هیچ کدومشون نه Ankh داشتن نه Mana و Warlock مون هم یه دفعه وسط SH که بودیم یه مرتبه رفت Shattrath و گفت من باید تعمیر کنم .همه چیز در بد ترین وضع ممکن بود. حالا نمی دونم اینا چطور می خوان تو Raid بازی کنن .اگه هر کدوم از اینا توی یه گروه خارجی باشن سعی می کنن تا حد امکان خوب بازی کنن چون می دونن کسی که گروه رو رهبری می کنه با یه اشتباه اونا رو کیک می کنه . اما وای به حال اون روز که چند تا ایرانی با هم باشن . راحت از هفت دولت . به نظر من WoW یه جامه کوچیک جهانی و متاسفانه نمی دونم چراما تو اونجا هم همین طوری هستیم .چرا ما نمی تونیم مثل خارجی ها باشیم و همه کارامون با نظم و حساب و کتاب باشه . فکر کنم این تو خلق و خوی ماست و هیچ وقتم تغییر نمی کنه .

namx
04-09-2008, 20:46
سلام.
آقا بذارید یه چیزی من بگم .
من با Namx خیلی حال می کنم ، چون از اول تاپیک داره مثل بچه آدم خیلی مودبانه صحبت می کنه . اصلا مثل من نیستش.

نوکرتیم ... :10::11:


سلام بچه ها.
امروز می خوام باهاتون یه درد دلی بکنم .
من امروز برای اولین بار با گروه کاملا ایرانی SH نرمال رفتم .نمی دونم واقعا چی بگم . بدترین گروه عمرم بود . همه چیز بدون نظم و هماهنگی بود . واقعا چرا وقتی 4 تا ایرانی به هم میوفتن این جوری می شه . 2 تا Shaman داشتیم که هیچ کدومشون نه Ankh داشتن نه Mana و Warlock مون هم یه دفعه وسط SH که بودیم یه مرتبه رفت Shattrath و گفت من باید تعمیر کنم .همه چیز در بد ترین وضع ممکن بود. حالا نمی دونم اینا چطور می خوان تو Raid بازی کنن .اگه هر کدوم از اینا توی یه گروه خارجی باشن سعی می کنن تا حد امکان خوب بازی کنن چون می دونن کسی که گروه رو رهبری می کنه با یه اشتباه اونا رو کیک می کنه . اما وای به حال اون روز که چند تا ایرانی با هم باشن . راحت از هفت دولت . به نظر من WoW یه جامه کوچیک جهانی و متاسفانه نمی دونم چراما تو اونجا هم همین طوری هستیم .چرا ما نمی تونیم مثل خارجی ها باشیم و همه کارامون با نظم و حساب و کتاب باشه . فکر کنم این تو خلق و خوی ماست و هیچ وقتم تغییر نمی کنه .

کاملا موافقم :31:


یعنی زیاد لگ نمیگیره؟بستگی به سرور داره اگه شلوغ باشه بد زیاد داره مثلا ما که adsl داریم تو سرور 3000 نفری لگم 1000 هست:18:



بچه ها کی بلده الیدن رو باگ کنه ؟؟؟ یاد بدید بی زحمت :31:


راستی تو wowscape گیلد فارسی وجود داره ؟؟؟

namx
04-09-2008, 20:48
سلام

ماتوي wow.echonet.ro تفریبن 40 نفر ایرانیم ( جدیدن اسم گیلد مونم تغییر کرده )

این سرور خیلی شکل سرور Blizzard . هر کی نیمی خواد مثل بعضی از سرورها 3 ساعت 70 شه بیاد حال کنه

کسی دوست داره بیاد باهم باشیم .

تو این سرور اگه کمک بخواین بچه ها مثل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onowlx [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا owlx [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیر (lvl 70 )



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sooren [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Captanpetros [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Deviance [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (lvl 70 )

منم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iman [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم. (lvl 52 )

کسی اکانت ساخت به یکی از ما پیم بیده .

فکر کنم سایتش خرابه برای من نساخت ...

Harvest_Moon_Iman
04-09-2008, 21:39
فکر کنم سایتش خرابه برای من نساخت ...


نه عزیز این جوری نیست . بلکه از 3 روز پیش اطلایه زدن چند روز سرور آفه . به دلیل باز سازی سایت با پچ 2.4.3 = ( کمی از آیتما در سایت دیده نمی شد و حلپر کیست

هم کار نمی کرد کمی سبر کنی دوباره راه میفته


من یه اکانت توی wow.echonet.ro ساختم و Realm رو wow.echonet.ro گذاشتم . اکانتم درست شده ولی کانکت نمیشه ( واسه بازی ) ، چی کار کنم ؟

اکنت شما ساخته شده بعد از فعال شدن سرور میاد بالا / برای امتهان لوگین کن /

darkmage
04-09-2008, 22:15
نه عزیز این جوری نیست . بلکه از 3 روز پیش اطلایه زدن چند روز سرور آفه . به دلیل باز سازی سایت با پچ 2.4.3 = ( کمی از آیتما در سایت دیده نمی شد و حلپر کیست

هم کار نمی کرد کمی سبر کنی دوباره راه میفته



اکنت شما ساخته شده بعد از فعال شدن سرور میاد بالا / برای امتهان لوگین کن /

سلام بر همه دوستان
یک مدتی بود نبودم ( مسافرت بودم )
این مدت خبرهای جدیدی شنیدم :27:
بچه های Ally سرور Echonet اومدن این طرفا ..... به به خوش اومدین ....!
خوش اومدین ..... تو BG می بینموتون .....فعلا .....

VIVA PERSIAN MAJESTY :5:

*Ali*
04-09-2008, 22:59
به نظر من این سرور های درپیت رو ول کنین بیان سرور بلیزارد یا سرور پیشگامان
درسته بعضیا گله دارن از سرور که نمیدونم پولیه و... ولی به هر حال از بلیزارد که ارزون تره؟؟؟
هر لول هفتادی که اونجا میبینید حد اقل 1سال روی هیروش زحمت کشیده و کار کرده تا به اینجا رسونده تش
واقعا لول آپ کردن توی پیشگامان سخته پیشنهاد میکنم برا 1 بار هم شده امتحانی بکنین.

darkmage
04-09-2008, 23:16
به نظر من این سرور های درپیت رو ول کنین بیان سرور بلیزارد یا سرور پیشگامان
درسته بعضیا گله دارن از سرور که نمیدونم پولیه و... ولی به هر حال از بلیزارد که ارزون تره؟؟؟
هر لول هفتادی که اونجا میبینید حد اقل 1سال روی هیروش زحمت کشیده و کار کرده تا به اینجا رسونده تش
واقعا لول آپ کردن توی پیشگامان سخته پیشنهاد میکنم برا 1 بار هم شده امتحانی بکنین.

سلام
منم بدم نیماد BLIZZ بازی کنم..... ولی کو وقت....باز اگر بخوام اونجا بازی کنم میشم WOW ADDICT ...:19:
بعد از کار و زندگی می افتم ...
برای ما همین سرورهای درپیت خوب که هر شب 1 ساعت یک حالی بکنیم و بس :41:

Harvest_Moon_Iman
04-09-2008, 23:52
من خودم تو سرور بلیزارد Gm بودم ولی الان اکنتم شارژ نداره !!!!!!!!!!

Blizzard
05-09-2008, 00:07
آره من با پیش گامان کاملا موافقم .
چون هر روز با ََAdmin رفت و امد دارم و می بینم هر روز بنده خدا برای اینکه سرور Blizz like تر بشه داره زحمت می کشه و دائم داره سرور رو Update می کنه .به نظر من خیلی سرور خوبی ولی دیگه انتظار در حد بلیزارد نداشته باشین ازش .

Blizzard
05-09-2008, 00:12
همین قدر که هیرو به سطح Raid برسه تقریبا از اعتیاد در میاد .
فقط می مونه قرارهای Raid که اونم تقریبا 3 یا 4 روز در هفته اونم توی یه ساعت مشخص انجام می شه .
پس لازم نیست آدم کارو زندگی شو ول کنه بشینه WoW بازی کنه .این طوری حتی یه حالت تنفر در ادم بوجود میاد .
به قول قدیمی ها آهسته و پیوسته .

Blizzard
05-09-2008, 00:18
راستی با این اکانت GM تو بلیزارد چی کار می کردی ؟
باغچه های Stormwind رو آب می دادی یا زمین های Orgrimmar رو شخم می زدی ؟؟

Mory_magical
05-09-2008, 00:21
آقا می شه یکی به من بگه چه توری باید لول آپ کنی بعدش من آنلاین بازی نمی کنم ها

Blizzard
05-09-2008, 00:23
سوال بسیار جالب و فنی پرسیدی دوست عزیز .من که موندم چه جوابی بدم .....

Blizzard
05-09-2008, 00:30
اگه حال داری Quest برو اگه حالشو نداری هرچی اطرافت می بینی بزن تا ببینیم فعلا چی میشه .
اگه هم داری Offline بازی می کنی اکانتت رو GM کن بعد هر چی خواستی لول و ایتم به خودت بده . بعدش هم برو حال کن با خودت .
فکر کنم کافی باشه .

darkmage
05-09-2008, 00:40
آقا می شه یکی به من بگه چه توری باید لول آپ کنی بعدش من آنلاین بازی نمی کنم ها

:31::31:
سلام
راس میگه بلیزارد..... یک کم سوال تخصصی بود ...ولی ....... !!!!!:13:

darkmage
05-09-2008, 00:42
اگه حال داری Quest برو اگه حالشو نداری هرچی اطرافت می بینی بزن تا ببینیم فعلا چی میشه .
اگه هم داری Offline بازی می کنی اکانتت رو GM کن بعد هر چی خواستی لول و ایتم به خودت بده . بعدش هم برو حال کن با خودت .
فکر کنم کافی باشه .

سلام
از طرفی هم فکر اینو می کنم که باید 70 شم خستم می کنه ( البته کار سختی نیس )
ولی ترجیح می دم یک هیرو بخرم
اگر کسی اطلاعات داره بهم بده !!!!

ممنون می شم :11:

Metalzadeh
05-09-2008, 02:31
Metal جون Addons یی که من استفاده می کنم اینه . می پسندی یا نه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
آره خوبه بی زحمت اسمش رو هم بدین :20:


پدرام...

gomgashte_r
05-09-2008, 05:06
با سلام
ببخشید .من یه جایی دیدم که برای wow سرور ساخته بودند و بدون نیاز به اینترنت و به صورت شبکه ای اون رو بازی میکردند.
می خواستم بدونم میشه برای wow یه سرور ساخت (mangos). با تشکر

gomgashte_r
05-09-2008, 05:08
با سلام
ببخشید .من یه جایی دیدم که برای wow سرور ساخته بودند و بدون نیاز به اینترنت و به صورت شبکه ای اون رو بازی میکردند.
می خواستم بدونم میشه برای wow یه سرور ساخت (mangos). با تشکر

milad_doom
05-09-2008, 06:19
سلام.
من به کسی بی احترامی نکردم من میگم مثلا هر کسی درباره class هیروش بگه(کل زیر و بماش) نه اینکه درباره game card یا سرور bllizard.
بازم اگر به کسی بی احترامی کردم ببخشید.

namx
05-09-2008, 09:37
بچه ها کی بلده الیدن رو باگ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یاد بدید بی زحمت

prince_fable
05-09-2008, 11:40
سلام Addons اي هست كه بهش مختصات بدي تا رو مپ نشون بده؟اگه هست اسم و لينكش رو بديد.

Harvest_Moon_Iman
05-09-2008, 14:03
سرور wow.echonet.ro آماده ورود شماست

4891
05-09-2008, 14:07
به نظر من این سرور های درپیت رو ول کنین بیان سرور بلیزارد یا سرور پیشگامان
درسته بعضیا گله دارن از سرور که نمیدونم پولیه و... ولی به هر حال از بلیزارد که ارزون تره؟؟؟
هر لول هفتادی که اونجا میبینید حد اقل 1سال روی هیروش زحمت کشیده و کار کرده تا به اینجا رسونده تش
واقعا لول آپ کردن توی پیشگامان سخته پیشنهاد میکنم برا 1 بار هم شده امتحانی بکنین.
دوست عزیز کاملا حق با شماست وقتی که quest باگ باشه آدم فکر میکنه تو بلیزارد بازی میکنه و لول بالا بردن سخت میشه چون باید بره فقط mob بزنه تا لول آپ کنه کاملا بلیزاردی هستش :10:

4891
05-09-2008, 14:21
دوستان انتقال کارکتر از wowscape/wowlegion به wowvoltage تمدید شد اگه میخواید بیاید عجله کنید
آدرس سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شروع به کسایی که تو wowlegion بازی میکنن کارکتر لول 70 تاده میشه و میتونید s1 یا T4 انتخاب کنید
s3 , s4 هم هستش میتونید با رفتن به Arena / S3 و s4 بگیرید بدون دونیت کردن کلی باگ ها درست شده و لگ هم نداره دیشب هم هاست رو ارتقا دادن GM هاش واقعا باحال هستن خلاصه من راضیم

rozhan_8915
05-09-2008, 17:23
دوستان انتقال کارکتر از wowscape/wowlegion به wowvoltage تمدید شد اگه میخواید بیاید عجله کنید
آدرس سایت:
کد:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای شروع به کسایی که تو wowlegion بازی میکنن کارکتر لول 70 تاده میشه و میتونید s1 یا T4 انتخاب کنید
s3 , s4 هم هستش میتونید با رفتن به Arena / S3 و s4 بگیرید بدون دونیت کردن کلی باگ ها درست شده و لگ هم نداره دیشب هم هاست رو ارتقا دادن GM هاش واقعا باحال هستن خلاصه من راضیم
باز نمیشه
و دو تا سوال:
1. تعداد بازیکن چقدره؟
2.من که t6 دارم وضعم چی میشه؟

akharwarbaz
05-09-2008, 22:25
دوست عزیز کاملا حق با شماست وقتی که quest باگ باشه آدم فکر میکنه تو بلیزارد بازی میکنه و لول بالا بردن سخت میشه چون باید بره فقط mob بزنه تا لول آپ کنه کاملا بلیزاردی هستش
سلام هومن جان
من با نظرت موافق نيستم !
چون قبل از هر جايي كه بازي كنم تو پيشگامان بازي ميكردم..يعني قبل از اين كه پولي بشه
بايد بگم تنها سروري كه ديدم همه ي quest هاش(اونايي كه ميرفتم)درست و بدون باگ بود همين پيشگامان بود..اگه admin و gm هاش اونقدر نوب بازي در نمي اوردند من pishgaman ميموندم
راستي شما مگه pishgaman بازي كردي كه اينقدر مطمئن جواب ميدي

LOLAX
06-09-2008, 01:52
WDDG multitool برای 1.5.0 جواب می ده ولی برای ورژن بالاتر جواب نمی ده.وقتی ورژن بالاتر می ریزم بعد می رم تو login وارد نمی شه.برای پچ های 1.7.0 یا بالاتر باید چه کار کنم؟
WDDG جدیدتری هست برای اون پچ ها؟؟؟
چه جور می شه offline یا همون normal بازی کردن رو با پچ ها 1.20.0 به بالا کرد؟با چه account؟؟

Metalzadeh
06-09-2008, 04:15
دوستان انتقال کارکتر از wowscape/wowlegion به wowvoltage تمدید شد اگه میخواید بیاید عجله کنید
آدرس سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای شروع به کسایی که تو wowlegion بازی میکنن کارکتر لول 70 تاده میشه و میتونید s1 یا T4 انتخاب کنید
s3 , s4 هم هستش میتونید با رفتن به Arena / S3 و s4 بگیرید بدون دونیت کردن کلی باگ ها درست شده و لگ هم نداره دیشب هم هاست رو ارتقا دادن GM هاش واقعا باحال هستن خلاصه من راضیم

سلام
من امروز 10 ساعت اینجا بازی کردم
5 ساعت لول آپ که بعدش تیکت گذاشتم 70 شدم
باگ نداشت :20:
رفتیم ZA باس حرف زد :31:
خلاصه فقط خلوته وگرنه سرور خوبیه بهتر از Legion هست فعلا
خیانت هم کردم Alliance ساختم :5:
اسمم : Varg



باز نمیشه
و دو تا سوال:
1. تعداد بازیکن چقدره؟
2.من که t6 دارم وضعم چی میشه؟

از اینجا استفاده کن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا t4 میگیری یا S1 ...



پدرام....

arashbi2
06-09-2008, 07:01
من میخوام بازی ورلد اف وار کرافت بدم به گیم نت شهرمون ولی به بعدش باید چی کارکنه کدوم سرور بهتره کلا یه توضیح کامل میخوام

Metalzadeh
06-09-2008, 07:37
Metal جون Addons یی که من استفاده می کنم اینه . می پسندی یا نه ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنان در انتظار ...

arashbi2
06-09-2008, 07:41
من میخوام بازی ورلد اف وار کرافت بدم به گیم نت شهرمون ولی به بعدش باید چی کارکنه کدوم سرور بهتره کلا یه توضیح کامل میخوام
کسی نمیتونه توضیح کامل کامل بده:19:

prince_fable
06-09-2008, 11:21
دوستان انتقال کارکتر از wowscape/wowlegion به wowvoltage تمدید شد اگه میخواید بیاید عجله کنید
آدرس سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای شروع به کسایی که تو wowlegion بازی میکنن کارکتر لول 70 تاده میشه و میتونید s1 یا T4 انتخاب کنید
s3 , s4 هم هستش میتونید با رفتن به Arena / S3 و s4 بگیرید بدون دونیت کردن کلی باگ ها درست شده و لگ هم نداره دیشب هم هاست رو ارتقا دادن GM هاش واقعا باحال هستن خلاصه من راضیم
حالا چجوري ميشه از wowscape/wowlegion به wowvoltage انتقال داد؟از طريق سايت
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن Addons اي هست كه بهش مختصات بدي تا رو مپ نشون بده؟اگه هست يا اگه شبيهش هست اسم و لينكش رو بديد.

Harvest_Moon_Iman
06-09-2008, 14:21
سلام
يه خبر توپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! سرور برای p30world دارم می سازم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم آدرسش - البته کمی کارداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Blizzard
06-09-2008, 15:52
سلام .
پدرام جون ببخشید که دیر شد . من Rico Minimap استفاده می کنم که می تونی از اینجا دانلود کنی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه لینک واسه Addons های دیگه واسه مپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه لینک دیگه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Blizzard
06-09-2008, 15:56
WDDG multitool برای 1.5.0 جواب می ده ولی برای ورژن بالاتر جواب نمی ده.وقتی ورژن بالاتر می ریزم بعد می رم تو login وارد نمی شه.برای پچ های 1.7.0 یا بالاتر باید چه کار کنم؟
WDDG جدیدتری هست برای اون پچ ها؟؟؟
چه جور می شه offline یا همون normal بازی کردن رو با پچ ها 1.20.0 به بالا کرد؟با چه account؟؟
سلام.
بابا اون WDDG یه سرور بچه گانه است .
از Mangos استفاده کن . الان اکثر سرور ها از اون استفاده می کنن . اگه می خوای می تونم واست جور کنم ولی ورژن به روز شو الان ندارم . الان 2.1.0 دارم که اونم خیلی کامل نیست و خودت باید درستش کنی .
تازه این بازی تک نفره اش اصلا حال نمی ده.

Blizzard
06-09-2008, 16:04
من میخوام بازی ورلد اف وار کرافت بدم به گیم نت شهرمون ولی به بعدش باید چی کارکنه کدوم سرور بهتره کلا یه توضیح کامل میخوام
عزیز دل بابا .
به نظر من بیا همین پیش گامان خودمون . سرورش درست و حسابیه .به نظر من ماهی 3 تومن شارژ چیزی نیست که بضی ها به خاطرش سرور و ول کنن :13:
یا اگه می خوای برو WoWScape که یکی از بهترین سرور های فری دنیاست . ولی من وطنی شو بیشتر ترجیح میدم .

Metalzadeh
06-09-2008, 17:59
سلام .
پدرام جون ببخشید که دیر شد . من Rico Minimap استفاده می کنم که می تونی از اینجا دانلود کنی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه لینک واسه Addins های دیگه واسه مپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه لینک دیگه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی خیلی ممنون ... :20:

prince_fable
06-09-2008, 18:37
حالا چجوري ميشه از wowscape/wowlegion به wowvoltage انتقال داد؟از طريق سايت
كسي جواب نميده

samotras
06-09-2008, 22:30
بابا حالا چرا از انتقاد بدت میاد . همین کارا رو می کنید که ایران پیشرفت نمی کنه .
حالا بعد از همه این حرف ها فعال ترین رو کی انتخاب می کنه ؟


دوست عزیز فعالترین کاربر رو ۱ هفته قبل از ریلیز شدن اکسپنشن با همکاری مدیریت این قسمت (البته هنوز با خودشون صحبت نکردم )

از کاربرا هم نظر خواهی میشه اگر بشه یه نظر خواهی تو همین تاپیک راه انداخت که عالی میشه

arashbi2
07-09-2008, 06:32
برای انلاین بازی کردن ورلد اف وارکرافت dvd مخصوصی میخواد اگه می خواد از کجا باید گیریش بیارم
چه سرعت اینترنتی باید داشته باشم تا لک نندازه من 128 دارم خوبه
حالا چه طوری وارد سرور ها بشم چه طوری کانکت شم و..... توضیح کامل میخوام برای بازی کردن در خونه به صورت انلاین
و کسی اضافات برا یافلاین بازی کردن نداره یه سایت کافیه
فقط جون مادرتون کامل اگه جایی میشناسید که کامل توضیح داده به من معرفی کنید 2 روز منتظر توضیح کامل هستم

*Ali*
07-09-2008, 08:56
من ماهی 3 تومن شارژ چیزی نیست
:18::18:امکان نداره من چند ماهه اکانتمو ساختم هیچی شارژ ندادم فقط موقع ساختن اکانت 3 تومن دادم.:18::18:

4891
07-09-2008, 14:59
باز نمیشه
و دو تا سوال:
1. تعداد بازیکن چقدره؟
2.من که t6 دارم وضعم چی میشه؟
من نمیدونم مشکل چیه ولی سایت واسه من راهت باز میشه حالا شما یعی کن با ف ش ن سایتو باز کنی
ذر مورد t6 هم باید بهگم باید دوباره زحمت بکشی چون دیشب یه راید با GM رفتیم خدمت داش ایلی من پ... ریخت خیلی حال کردم :31::11:
در مورد نفرات فعلا کمه ولی همیشه Event داریم با جایزه های باحال :31: تقریبا 100 نفر آنلاین داره به طور متوسط

4891
07-09-2008, 15:03
سلام
من امروز 10 ساعت اینجا بازی کردم
5 ساعت لول آپ که بعدش تیکت گذاشتم 70 شدم
باگ نداشت :20:
رفتیم ZA باس حرف زد :31:
خلاصه فقط خلوته وگرنه سرور خوبیه بهتر از Legion هست فعلا
خیانت هم کردم Alliance ساختم :5:
اسمم : Varg




از اینجا استفاده کن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا t4 میگیری یا S1 ...



پدرام....
خوب خوشهالم که اومدی ولی کاش Horde میساختی چون Ally زیاده QQ خوب همین که اومدی خوبه :31:

4891
07-09-2008, 15:15
حالا چجوري ميشه از wowscape/wowlegion به wowvoltage انتقال داد؟از طريق سايت
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن Addons اي هست كه بهش مختصات بدي تا رو مپ نشون بده؟اگه هست يا اگه شبيهش هست اسم و لينكش رو بديد.
در مورد انتقال کارکتر کافی کارکتر رو بسازی و به GM تیکت بزنی و منتظر باشی همین

در مورد Addon به آدرس زیر برید و فایلCosmos.exe رو دانلود کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gomgashte_r
08-09-2008, 04:50
با سلام

ببخشید کسی میتونه طریقه ساخت یک سرور برای wow رو به من بگه . من نمی خوام اون رو به صورت online بازی کنم . لطفا منو

راهنمایی کنید و آموزش اون رو برام بزارید . با تشکر

milad_doom
08-09-2008, 06:08
سلام.
کسی میتونه بگه هر کلاس جلو چه کلاسهای دووم میاره وجلو چه کلاس هایی کم میاره.(در حالت کلی)
ممنون

arashbi2
08-09-2008, 06:41
برای انلاین بازی کردن ورلد اف وارکرافت dvd مخصوصی میخواد اگه می خواد از کجا باید گیریش بیارم
چه سرعت اینترنتی باید داشته باشم تا لک نندازه من 128 دارم خوبه
حالا چه طوری وارد سرور ها بشم چه طوری کانکت شم و..... توضیح کامل میخوام برای بازی کردن در خونه به صورت انلاین
و کسی اضافات برا یافلاین بازی کردن نداره یه سایت کافیه
فقط جون مادرتون کامل اگه جایی میشناسید که کامل توضیح داده به من معرفی کنید 2 روز منتظر توضیح کامل هستم
چرا کسی چیزی نمیگه بابا کمک
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

*Ali*
08-09-2008, 07:44
میتونی بازی رو از یه گیم نت تهیه کنی بازی خودش 1 dvd هست به نام=wow burning crusade اونو که گرفتی و نصبیدی پچت میشه 2.0.0 اگه اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت داری خود بازی پچ ها رو دانلود میکنه یا میری از توی نت دانلود میکنی وگرنه از همونجایی که دی وی دی گرفتی باید پچ ها رو هم بگیری یادت باشه پچ ها رو حتما تا ورژن 2.4.3 بگیری بعدش دیگه همه چی حله سیستمت هم باید بالا باشه اگه از دایل استفاده میکنی.

arashbi2
08-09-2008, 11:51
میتونی بازی رو از یه گیم نت تهیه کنی بازی خودش 1 dvd هست به نام=wow burning crusade اونو که گرفتی و نصبیدی پچت میشه 2.0.0 اگه اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت داری خود بازی پچ ها رو دانلود میکنه یا میری از توی نت دانلود میکنی وگرنه از همونجایی که دی وی دی گرفتی باید پچ ها رو هم بگیری یادت باشه پچ ها رو حتما تا ورژن 2.4.3 بگیری بعدش دیگه همه چی حله سیستمت هم باید بالا باشه اگه از دایل استفاده میکنی.
من رمم 2 گیگ کارت گرافیک en8600 cpu:5.2 x2 ایا بادایل اپ عالی میاد بدون لک!؟؟؟؟؟؟؟

Blizzard
08-09-2008, 13:52
حالا اینایی که گفتی چه ربطی به Lag و Latency داره ؟

Blizzard
08-09-2008, 13:54
چرا هر کی تو این تاپیک میاد نمی ره صفحات قبل رو بخونه بعد سوالشو بپرسه ؟؟

Metalzadeh
08-09-2008, 15:59
خوب خوشهالم که اومدی ولی کاش Horde میساختی چون Ally زیاده QQ خوب همین که اومدی خوبه :31:

سلام
kk میام Horde :20:
اصلا حال نکردم با Ally :19:
یه Warr میسازم Pedram
cya

Mory_magical
08-09-2008, 17:10
چرا هر کی تو این تاپیک میاد نمی ره صفحات قبل رو بخونه بعد سوالشو بپرسه ؟؟


آخه می دونی 283 صفحه که کم نیست یه 2 سالی وقت می بره مگر اینکه شما عزیزان این تایپیک رو از بحث های بی خود پاک کنید

mndst
08-09-2008, 17:22
سلام.
کسی میتونه بگه هر کلاس جلو چه کلاسهای دووم میاره وجلو چه کلاس هایی کم میاره.(در حالت کلی)
ممنون

نداریم. همه را متعادل ساختن در حالت اصلی ولی ممکنه توی یه سروری یه کلاس باگ کمتری داشته باشه نسبت به اونای دیگه که این دیگه باید تجربی بفهمی.

mndst
08-09-2008, 17:27
آقا می شه یکی به من بگه چه توری باید لول آپ کنی بعدش من آنلاین بازی نمی کنم ها

با کشتن و کوئست گرفتن.....

Mory_magical
08-09-2008, 17:39
یه سئوال دیگه چرا من بازی که می کنم لولم از 10 بالاتر نمی ره قبلا هم گفتم من آفلاین بازی می کنم نسخمم فروزن ترون پچ 1.0.7 می باشد

rozhan_8915
08-09-2008, 18:19
نداریم. همه را متعادل ساختن در حالت اصلی ولی ممکنه توی یه سروری یه کلاس باگ کمتری داشته باشه نسبت به اونای دیگه که این دیگه باید تجربی بفهمی.
این کاملا درست نیست مثلا rogue تو pvp قوی تر هست و warrior ضعیف هست:2:

Blizzard
08-09-2008, 18:42
:18::18::18:
تا حالا این جوریشو ندیده بودم .
Mory جون شما داری Warcraft III : Frozen Throne رو بازی می کنی نه World of Warcraft .:16:

Blizzard
08-09-2008, 18:46
یه زمانی انرژی تو این انجمن موج میزد ولی الان به نظرم یکم مرده.

لزوما وقتی توی یه تاپیک پست می‌دم دوباره به اون تاپیک سر نمی‌زنم. اگه حتما جواب می‌خواین pm بدید.

خوب اگه انرژی نداره لطف کنید شما یه کم انرژی تزریق کنید .
در ضمن فکر نکنم اگه نیای هیچ اتفاق خاصی بیوفته ...:31::31::31:

Blizzard
08-09-2008, 18:52
این کاملا درست نیست مثلا rogue تو pvp قوی تر هست و warrior ضعیف هست
این نظریات ارزشمند و شما از کجا پیدا می کنین ؟؟؟
درسته که Rogue به خاطر بعضی از قابلیت هاش تو PvP معرکه عمل می کنه ولی دیگه این طوری هام نیست که بگیم Warrior ضعیف تره یا کم میاره . اون بستگی به مغز Player داره که چه طوری با اون کلاس بتونه خوب بازی کنه .

namx
08-09-2008, 19:47
نه منم موافقم wari افتضاحه تو pvp ولی rogue ماهه کر نکنید چون خودم دارم میگما :دی

wari اگه بتونه t6 full جمع کنه میتونه به یجایی برسه :دی

Blizzard
08-09-2008, 21:21
خوب عزیز دل بابا .
T6 چه ربطی به PvP داره ؟؟؟

namx
08-09-2008, 21:40
ربط به pvp نداره ربط به تانک شدنش داره

Blizzard
08-09-2008, 23:31
آ