PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه World of WarCraft ( پرطرفدارترین بازی تاریخ )



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

HoJJaT_007
26-07-2011, 14:15
پست 27000
GZ OMG

Crawling In MySkin
26-07-2011, 14:27
تو جز اسپم کار دیگه ای نداری شلغم؟:خخخخ

دوستان پاک نکنم چیزی؟ همه این فایلایی که من دارمو دارن؟:(
ببین screenshots رو چک کن شاید طرف 100000000 تا عکس توش داره همرو بزن پاک کن !
تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه
و یه چیز دیگه به قول جی ام های نل delete cache and try again :خخخخ
فایل cache رو دیلیت کن این فایل اولین باری که بری تو بازی خودش دوباره ساخته میشه

ABTS
26-07-2011, 16:18
سلام من نمی تونم تو بازی چت کنم چت رو نگاه کردم دیدم world تمتمش پاک شده
cache و wtf ی دور پاک کردم دوباره رفتم هیچ خبری نبود حتی اون چت های bg هم بهم نمی اومد این عکسش چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crawling In MySkin
26-07-2011, 16:38
سلام من نمی تونم تو بازی چت کنم چت رو نگاه کردم دیدم world تمتمش پاک شده
cache و wtf ی دور پاک کردم دوباره رفتم هیچ خبری نبود حتی اون چت های bg هم بهم نمی اومد این عکسش چی کار کنم؟سلام چطوری
ببین توی پنچره ی چت یه چیز هست نوشته general رو اون کلیک راست کن
برو قسمت settings کل اون تیک هارو بزار باشه بعدم برو global
اونارو هم فعال کن
قسمت Others دیگه هر کدوم خواستی میتونی فعال کنی



آقایی که تشکر بلد نیستی بنال مشکلت چیه؟؟

بگیر wotlk پاک کن بعد می تونی با cata هم wotlk بازی کنی
یا درایوهای دیگه تو خالی کن بریز توش
یا سیستم رو ارتقاء بده
یا در بیار هوا کن عزیزم جدا هدفت از اومدن به اینجا چیه؟
نه درست جواب میدی نه جوابی که میدی صحت داره
نه یه ذره شعور داری
نه خداییش دقیقا هدفت چیه ؟
تشکر بلد نیست که شاید یا اهلش نیست یا دوست نداره یا یادش رفته بنده خدا اگه میخوای سوال جواب بدی ازت تشکر کنن اگه اینطوری ارضا میشی بگو از کل پستات تشکر میزنیم
این چه طرز صحبت کردنه
بلد نیستی نیاز نیست خودتو پرت کنی وسط صبر کن یکی که بلده میاد جواب میده
حجتم بچه بود اینطوری نبود دیگه

Arrowtic
26-07-2011, 16:41
آقا كسي ميتونه آرناهاي ديگه غير از اينا رو توضيح بده؟؟؟؟آخه مولتن چندتا آرنا نداره انگاري آرناهاش كمن!!!
ما اينا رو تو مولتن داريم:
Gunbashi
Ruins of lordearan
Nagrand Arena

vogone
26-07-2011, 16:47
سلام!‌
معذرت میخوام دوست گرام خیلی وقته تو حال و هوای فروم و انجمن ها نبودم دکمه تشکر رو یاد نداشتم ;) از لطفتون تو این صفحه تشکر کردم !‌صفحه های قبل هم حتما تشکر میزنم!

نه پوشه اسکرین شات رو دیلیت کردم !‌ کش رو هم دلت کردم ! مشکل اینه پوشه دیتا 24 گیگه!!!!!!!!!!!‌ :D در حالی که اینجا کله wow مال یکی گفت 18 گیگه:(

الان من از p30gamers بازی سفارش دادم cata رو رویه یک دیویدی 9 گیگ + updater که از 4.0 تاا 4.2 آپدیت میکنه ! همونطور که دوستم گفت اگه کاتا دستم رسید ( یک دیویدی 9 )‌ اگه پاک کنم wotlk خودمو و اونو بریزم مشکلم حل میشه ؟ و یا رو همین که دارم باید بریزم؟
پیشاپیش! ممنون بابت پاسخگویی

loomina
26-07-2011, 16:50
آقا كسي ميتونه آرناهاي ديگه غير از اينا رو توضيح بده؟؟؟؟آخه مولتن چندتا آرنا نداره انگاري آرناهاش كمن!!!
ما اينا رو تو مولتن داريم:
Gunbashi
Ruins of lordearan
Nagrand Arena

ارنا هایی که به صورت تیم میرن یا ارنا های world pvp ؟
اگه ارانا های تیمی رو میگی که gurubashi اصلا جزش نیست :31:
که میشه
dalaran
ruins of lordiran
nagrand
ring of valor
blade edg
اگرم که منظورت world pvp هست میشه
gurubashi
blade edge
و nagrand رو مطمئن نیستم چون خودم نرفتم ببینم.

Crawling In MySkin
26-07-2011, 16:52
ببین عزیزم دقیق نمیدونم مشکل از کجاست data خود من که کاتاهه 26 گیگه ولی یه حدسی میزنم برو تو پوشه ی data ببین اگه پچی که آپدیت میکنه یا پچی که زیپه
فایل های wow update base نه اینا نه ببین شاید طرفی که بهت بازیو داده پچ هارم همونجا میریخته و آپدیت میکرده

Arrowtic
26-07-2011, 16:53
ارنا هایی که به صورت تیم میرن یا ارنا های world pvp ؟
اگه ارانا های تیمی رو میگی که gurubashi اصلا جزش نیست :31:
که میشه
dalaran
ruins of lordiran
nagrand
ring of valor
blade edg
اگرم که منظورت world pvp هست میشه
gurubashi
blade edge
و nagrand رو مطمئن نیستم چون خودم نرفتم ببینم.
قاط زدم
منظورم از Gunbashi اونه كه 4تا ستون داره!!تيميه نه World!!مطمئني blade edge واسه World pvp هستش؟؟؟فكر كنم اين بود اسمش!!:31:

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------


سلام!‌
معذرت میخوام دوست گرام خیلی وقته تو حال و هوای فروم و انجمن ها نبودم دکمه تشکر رو یاد نداشتم ;) از لطفتون تو این صفحه تشکر کردم !‌صفحه های قبل هم حتما تشکر میزنم!

نه پوشه اسکرین شات رو دیلیت کردم !‌ کش رو هم دلت کردم ! مشکل اینه پوشه دیتا 24 گیگه!!!!!!!!!!!‌ :D در حالی که اینجا کله wow مال یکی گفت 18 گیگه:(

الان من از p30gamers بازی سفارش دادم cata رو رویه یک دیویدی 9 گیگ + updater که از 4.0 تاا 4.2 آپدیت میکنه ! همونطور که دوستم گفت اگه کاتا دستم رسید ( یک دیویدی 9 )‌ اگه پاک کنم wotlk خودمو و اونو بریزم مشکلم حل میشه ؟ و یا رو همین که دارم باید بریزم؟
پیشاپیش! ممنون بابت پاسخگویی
اين سايتي كه گفتي 9 گيگيه از پچ 3.3.5a تا 4.0.6 هستشا!!en-us
يعني شما حتما بايد Wotlk en-us 3.3.5a نصب باشه واست!!
جهت اطلاع رساني بود گفتم نكنه شما گرفتي فكر كردي فوله

vogone
26-07-2011, 17:01
اين سايتي كه گفتي 9 گيگيه از پچ 3.3.5a تا 4.0.6 هستشا!!en-us
يعني شما حتما بايد Wotlk en-us 3.3.5a نصب باشه واست!!
جهت اطلاع رساني بود گفتم نكنه شما گرفتي فكر كردي فوله
بله عزیز رو سیستم دارم تا 3.3.5a


art
common
common-2
expansion
expansion1
expansion2
lichking
OldWorld
patch
patch-2
patch-3
sound
توی پوشه data من فقط این ها با پسوند MPQ هستن و یه پوشهenGB

و اون فایل ها 24 گیگ هستن !

king_darkness
26-07-2011, 17:50
در حالت عادی باید این ها باشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز فایل هایی که تو لیست من نیست یه کپی بگیر

فایل های اضافه رو پاک کن اگه WOW درس اجرا شد که هیچی تگه نشد دوباره اون فایل ها رو برگردون سر جاش

البته حجم فایل enGB حدودا 2.38 GB است

Kingarr
26-07-2011, 18:17
آقا كسي ميتونه آرناهاي ديگه غير از اينا رو توضيح بده؟؟؟؟آخه مولتن چندتا آرنا نداره انگاري آرناهاش كمن!!!
ما اينا رو تو مولتن داريم:
Gunbashi
Ruins of lordearan
Nagrand Arena
اگه به اين ادرس مراجعهكني ميبيني كه مولتن اين دو تا را نداره :
The Ring of Valor is not available
Dalaran Sewers is not available



اينم ادرس :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستي بچه ها لول 60 شدم :دييييييي

IIIXSubZeroXIII
26-07-2011, 18:55
راستي بچه ها لول 60 شدم :دييييييي
gz

--------------
اینم واسه من

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته من 2-3 روز پیش پچ کردم داغه داغه :خخخ
engb --------------> 2.47 GB
کل data شد 16.6 GB
کل wow شد 17 GB با 270 MB اسکرین شات & 80 مگ addon

ABTS
26-07-2011, 19:26
سلام چطوری
ببین توی پنچره ی چت یه چیز هست نوشته general رو اون کلیک راست کن
برو قسمت settings کل اون تیک هارو بزار باشه بعدم برو global
اونارو هم فعال کن
قسمت Others دیگه هر کدوم خواستی میتونی فعال کنی

وای دستت درد نکه می خواستم دیلیت بدم ممنون

deltax
26-07-2011, 19:53
سلام!‌
معذرت میخوام دوست گرام خیلی وقته تو حال و هوای فروم و انجمن ها نبودم دکمه تشکر رو یاد نداشتم ;) از لطفتون تو این صفحه تشکر کردم !‌صفحه های قبل هم حتما تشکر میزنم!

نه پوشه اسکرین شات رو دیلیت کردم !‌ کش رو هم دلت کردم ! مشکل اینه پوشه دیتا 24 گیگه!!!!!!!!!!!‌ :D در حالی که اینجا کله wow مال یکی گفت 18 گیگه:(

الان من از p30gamers بازی سفارش دادم cata رو رویه یک دیویدی 9 گیگ + updater که از 4.0 تاا 4.2 آپدیت میکنه ! همونطور که دوستم گفت اگه کاتا دستم رسید ( یک دیویدی 9 )‌ اگه پاک کنم wotlk خودمو و اونو بریزم مشکلم حل میشه ؟ و یا رو همین که دارم باید بریزم؟
پیشاپیش! ممنون بابت پاسخگویی

تو wow هلی قدیمی فایل های update تو یه پوشه به اسم patchs ذخیره میشد....اینی که ازش گرفتی فکر کنم همه رو نگه داشته و پاک نکرده...همشون رو پاک کن ..دیگه بدردت نمیخوره
تو 3.3.5 حجم data حدود 16.5 gig هستش
تو data باید 7تا فایل باشه با یه فولدر engb که اونم 2.4gig حجمشه

Iloveu-ALL
26-07-2011, 20:06
بله عزیز رو سیستم دارم تا 3.3.5a


توی پوشه data من فقط این ها با پسوند MPQ هستن و یه پوشهenGB

و اون فایل ها 24 گیگ هستن !


الان تو بازی میره؟؟؟
اگه eror میده بگو

Kingarr
26-07-2011, 20:24
آقایون جان خودتون یکی برام 120 تا Gold بفرسته . خداییش دارم میگم . با GM هم صحبت کردم گفت میل کردن مشکلی نداره اونم 120 تا Gold ! خواهشا برای مونت می خوام . می خوام 150 را ترین کنم . اسم هیرو : Sween. خواهشا امشب بفرستین

vogone
26-07-2011, 20:33
IIIXSubZeroXIII , king_Darknes ممنون از هر دوتاتون پاک کردم بقیرو و کل ججم پوشه دیتا شد 18 گیگابایت راحت تو بازی وارد شدم .
deltax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان درسته فک کنم از اون قدیمیا بود چون یه دو - سه گیگ هم پچ اضافی تو سیستم بود ریختم رو یه درایو دیگه که اگه وو خراب شد بتونم اوکیش کنم!
Iloveu-ALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان الان تو بازی میره ولی ترسم از اینه برم مثلا یک منطقه خاصی بعد ارور بده از بازی بندازتم بیرون:-؟؟

به هر حال ممنون از همتون فردا کاتا رو میفرستن برام پس فردا دستمه رسید مشکل داشتم میپرسم (‌احتمالا دارم , چون فک کنم ناقص باشه و کاتا رو بنصبم یه پچ 4.0.0 باید بنصبم شایدم خود کاتا که خریدم این پچ باشه !‌)‌

Crawling In MySkin
26-07-2011, 20:34
آقایون جان خودتون یکی برام 120 تا Gold بفرسته . خداییش دارم میگم . با GM هم صحبت کردم گفت میل کردن مشکلی نداره اونم 120 تا Gold ! خواهشا برای مونت می خوام . می خوام 150 را ترین کنم . اسم هیرو : Sween. خواهشا امشب بفرستین
شما لول 60 ایی و تازه میخوای 150 ترین کنی ؟بعد 120 تا میخوای برا 150 ؟ مطمئنی tbc بازی نمیکنی به جا کاتا؟:دی
کدوم سرور / کدوم ریلم / کدوم ساید



BTW
شنوندگان عزیز به گیرندگان خودتون دست نزنید و به خبری که هم اکنون به دست ما رسیده توجه بفرمایید
KAZZAK KALIMDOR IS DOWN =)))))))))))

HoJJaT_007
26-07-2011, 21:00
ارنا هایی که به صورت تیم میرن یا ارنا های world pvp ؟
اگه ارانا های تیمی رو میگی که gurubashi اصلا جزش نیست :31:
که میشه
dalaran
ruins of lordiran
nagrand
ring of valor
blade edg
اگرم که منظورت world pvp هست میشه
gurubashi
blade edge
و nagrand رو مطمئن نیستم چون خودم نرفتم ببینم.
Cool engrish bro

Dlaran
Ruins of LORDERAN
Nagrand Arena
Ring Of Valor
Blade's EDGE arena

world pvp هم
Gurubashi
البته nagrand و blade's edge شبعه world pvp م دارند

Crawling In MySkin
26-07-2011, 21:11
Cool engrish bro

Dlaran
Ruins of LORDERAN
Nagrand Arena
Ring Of Valor
Blade's EDGE arena

world pvp هم
Gurubashi
البته nagrand و blade's edge شبعه world pvp م دارند دوباره تو حرف زدی؟
جبهه بگیر از چیزی که من گفتم به جا اینکه اینجا انگلیسی خیرات کنی
الآن نمیدونم درست شده یا نه
ولی اون موقع چه مرگش بود بلیزارد kalimdor نداشت به عبارتی دیگر هورد وجود نداشت:خخخخخ

loomina
26-07-2011, 21:29
قاط زدم
منظورم از Gunbashi اونه كه 4تا ستون داره!!تيميه نه World!!مطمئني blade edge واسه World pvp هستش؟؟؟فكر كنم اين بود اسمش!!:31:

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------


اين سايتي كه گفتي 9 گيگيه از پچ 3.3.5a تا 4.0.6 هستشا!!en-us
يعني شما حتما بايد Wotlk en-us 3.3.5a نصب باشه واست!!
جهت اطلاع رساني بود گفتم نكنه شما گرفتي فكر كردي فوله

اون که 4 تا ستون داره nagrand هست. چیزی به اسم gnubashi هم نداریم :31:



Cool engrish bro

Dlaran
Ruins of LORDERAN
Nagrand Arena
Ring Of Valor
Blade's EDGE arena

world pvp هم
Gurubashi
البته nagrand و blade's edge شبعه world pvp م دارند

یعنی من برم خودمو بکشم دیگه؟ که یکی مثل تو اومده به منی که از بچگیم کلمه کلمه بازیارو معنیشو در میاوردم حفظ میکردم گیر میده که انگلیسیت خرابه. :|


==================================


دوستان عزیز , طبق اخرین خبر ها دد وینگ خسته شد از این همه مسخره بازی زد کالیمدور کزاک رو نابود کرد! ^_^

Crawling In MySkin
26-07-2011, 21:30
E
E
دثوینگ روانییییی
تخ کن تخ کن kalimdor رو !!!!!!

HoJJaT_007
26-07-2011, 22:02
دوباره تو حرف زدی؟
جبهه بگیر از چیزی که من گفتم به جا اینکه اینجا انگلیسی خیرات کنی
الآن نمیدونم درست شده یا نه
ولی اون موقع چه مرگش بود بلیزارد kalimdor نداشت به عبارتی دیگر هورد وجود نداشت:خخخخخ
کی باتو حرف زد آخه


یعنی من برم خودمو بکشم دیگه؟ که یکی مثل تو اومده به منی که از بچگیم کلمه کلمه بازیارو معنیشو در میاوردم حفظ میکردم گیر میده که انگلیسیت خرابه.
typo زیاد داشت :دی
"ruins of lordiran
blade edg"
من فقط درست کردم sorry if u took it as offense.

به هر حال. جریان کالیمدور چیه ؟ یعنی چی down هست ؟ آخه مگه میشه یعنی چی

Crawling In MySkin
26-07-2011, 22:13
sorry if u took it as offense.
تو هیکلت offense است ((:


به هر حال. جریان کالیمدور چیه ؟ یعنی چی down هست ؟ آخه مگه میشه یعنی چی
یعنی همین نمیشه توی kalimdor بود..فقط eastern
حسین میگفت البته توجه کن حسین میگفت یعنی بش اعتمادی نی :خخخ میگف blue post اومده که عربا حمله کردن به kalimdor kazzak ! ! !

h!tman
26-07-2011, 22:18
برادران توی این سرور Molten
چه Class ای خوب جواب میده ؟

Arrowtic
26-07-2011, 22:21
Death Knight working 99% as intended Druid working 98% as intended
Hunter working 98% as intended
Mage working 98% as intended
Paladin working 98% as intended
Priest working 97% as intended
Rogue working 99% as intended
Shaman working 100% as intended
Warlock working 99% as intended
Warrior working 99% as intended
اينا تو مولتن

Crawling In MySkin
26-07-2011, 22:26
بله دوستان عزیز همینطور که مشاهده میکنید سرور در چند دقیقه آینده ریست شده و احتمال زیاد این مشکل یعنی 100% بر طرف میشه ولی در کل این یک fail بزرگ برای بلیز بود به قول حجت Gtfo Blizzard

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

loomina
27-07-2011, 00:24
کی باتو حرف زد آخه


typo زیاد داشت :دی
"ruins of lordiran
blade edg"
من فقط درست کردم sorry if u took it as offense.

به هر حال. جریان کالیمدور چیه ؟ یعنی چی down هست ؟ آخه مگه میشه یعنی چی

باو اون lordiran درسته باور کن , خودم تو war 3 دیدم! :31:
بعد طبق همین پست زیر:


تو هیکلت offense است ((:


خخخخخخ

Kingarr
27-07-2011, 08:39
شما لول 60 ایی و تازه میخوای 150 ترین کنی ؟بعد 120 تا میخوای برا 150 ؟ مطمئنی tbc بازی نمیکنی به جا کاتا؟:دی
کدوم سرور / کدوم ریلم / کدوم ساید



BTW
شنوندگان عزیز به گیرندگان خودتون دست نزنید و به خبری که هم اکنون به دست ما رسیده توجه بفرمایید
KAZZAK KALIMDOR IS DOWN =)))))))))))

نمی دونم دیگه ! می خوام Mount Fly بگیرم . رلم کازاک هستم دیگه . عجب !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kingarr
27-07-2011, 08:48
بله دوستان عزیز همینطور که مشاهده میکنید سرور در چند دقیقه آینده ریست شده و احتمال زیاد این مشکل یعنی 100% بر طرف میشه ولی در کل این یک fail بزرگ برای بلیز بود به قول حجت Gtfo Blizzard

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این عکس باز نمیشه . میشه لطفا یه جای دیگه آپلودش کنین ؟ خیلی دوست دارم ببینم !

deltax
27-07-2011, 09:18
نمی دونم دیگه ! می خوام Mount Fly بگیرم . رلم کازاک هستم دیگه . عجب !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با marrg برات 200 تا send میکنم

Crawling In MySkin
27-07-2011, 11:01
نمی دونم دیگه ! می خوام Mount Fly بگیرم . رلم کازاک هستم دیگه . عجب !
نه اون 280 اهه 150 نیست چون:دی
خوب علی فرستاد دیگه وگرنه میفرستادم(این اسمایل یاهو هست o:-) :خخخخ)

این عکس باز نمیشه . میشه لطفا یه جای دیگه آپلودش کنین ؟ خیلی دوست دارم ببینم !
یعنی چه یعنی چه مگه شما خودت کاراکتر نداری...کاراکتر مثل ناموس میمونه اونم چی human female باسن گنده ((:

deltax
27-07-2011, 11:07
نه اون 280 اهه 150 نیست چون:دی
خوب علی فرستاد دیگه وگرنه میفرستادم(این اسمایل یاهو هست o:-) :خخخخ)

یعنی چه یعنی چه مگه شما خودت کاراکتر نداری...کاراکتر مثل ناموس میمونه اونم چی human female باسن گنده ((:

من فقط میتونم حدود 200 تا بدم...omg .....fly 280 خودم برا نصف کارکترام 150e
هنوز نفرستادم اگه تو میخوای بفرستی من جلو تو نمیگیرم :دی ....=))
شما جیب این بنده خدا رو نزن گلد پیشکشت :دی

Crawling In MySkin
27-07-2011, 11:08
اااا چیزه ویرایش سوتی من بود 150 که درسه من یه لحظه به درصد نظام قدیم (wotlk) حساب کردم:خخخخ
!!!! من چیز ندارم با چیز سودا دارم تو اومدی چیز بگی که من برم چیز کنم من خودم یه عمره چیز کنم آقا چیزرو !:خخخخ
گلدم کجا بود

badboym99
27-07-2011, 11:23
كسي امتحان كرده كل wow رو كپي كني تو هارد 25گيگ يا كل data و update رو بعد ويندوز جديد ريخته شه بعد بازم بازي اجرا شه؟
يعني احتياجي به 10 گيگ دانلود نداشته باشي

اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم

Crawling In MySkin
27-07-2011, 11:42
كسي امتحان كرده كل wow رو كپي كني تو هارد 25گيگ يا كل data و update رو بعد ويندوز جديد ريخته شه بعد بازم بازي اجرا شه؟
يعني احتياجي به 10 گيگ دانلود نداشته باشي

اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم

این چی میگه ؟! ! ؟!

badboym99
27-07-2011, 11:59
ويندوز مشكل داره ميشه كل بازي رو كپي كنم رو يه هارد ديگه بعد كه ويندوز عوض كردم دوباره كپي كنماجرا ميشه يا نه؟
يا بايد بازم install كنم پچ هارو بازم دانلود كنم؟

اگه كسي منظورم رو فهميد راهنماي بكنه

Kingarr
27-07-2011, 12:11
فقط باید گفت عجب آدمای دست و دلبازی ! ایول بابا منتظر گلد های شما عزیزان هستیم . :دییی . خداییش مونت فلای می خواستم آخه نمی شه توی HellFire راحت از روی زمین رفت و آمد کرد . دست هرکسی هم که برام گلد بفرسته درد نکنه !

ehsannirvana
27-07-2011, 12:21
ويندوز مشكل داره ميشه كل بازي رو كپي كنم رو يه هارد ديگه بعد كه ويندوز عوض كردم دوباره كپي كنماجرا ميشه يا نه؟
يا بايد بازم install كنم پچ هارو بازم دانلود كنم؟

اگه كسي منظورم رو فهميد راهنماي بكنه

آره اینطوری هم میتونی بازی کنی
من روی دو تا کامپیوتر اینکارو کردم شد.:46:

Shahroozs2
27-07-2011, 12:35
سلام دوستان
یه مدت نبودم الان که اومدم:31:
شماها الان تو چه سروری بازی میکنید؟
مثل این که کاتا هم اومده کسی نسخه اوروپاییشو نداره واسه فروش؟

deltax
27-07-2011, 12:54
ويندوز مشكل داره ميشه كل بازي رو كپي كنم رو يه هارد ديگه بعد كه ويندوز عوض كردم دوباره كپي كنماجرا ميشه يا نه؟
يا بايد بازم install كنم پچ هارو بازم دانلود كنم؟

اگه كسي منظورم رو فهميد راهنماي بكنه

wow اصلا نیازی به نصب نداره

Kingarr
27-07-2011, 13:03
جان خودتون گلدهارا بفرستینا ! منتظرم . آخه 200 تکه چیزی نیست . قول میدم بعدا که پول دار شدم پس بدم

vogone
27-07-2011, 13:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ويندوز مشكل داره ميشه كل بازي رو كپي كنم رو يه هارد ديگه بعد كه ويندوز عوض كردم دوباره كپي كنماجرا ميشه يا نه؟
يا بايد بازم install كنم پچ هارو بازم دانلود كنم؟

اگه كسي منظورم رو فهميد راهنماي بكنه


آره داداش با همون پچی که الان داری رو ویندوز جدیدتم بازم بالا میاد و میتونی بازی کنی مشکلی نداره


مثل این که کاتا هم اومده کسی نسخه اوروپاییشو نداره واسه فروش؟

اهل کجایی ؟‌بگو شد برات پست میکنم مال من رسید داداش

G U L D A N
27-07-2011, 13:33
بچه ها این آیتم چی کار می کنه ؟ اصلا به این جور چیز ها چی می گن و کارشون چیه ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

راستی می گن season7 یا t7 یعنی چی؟

HoJJaT_007
27-07-2011, 13:56
typo:31:(شوخي:31:)
.................
God ...
ENGRISH رو از قصد گفتم . اگه نمیدونی ENGRISH چی هست گوگل بزن میفهمی :دی


بله دوستان عزیز همینطور که مشاهده میکنید سرور در چند دقیقه آینده ریست شده و احتمال زیاد این مشکل یعنی 100% بر طرف میشه ولی در کل این یک fail بزرگ برای بلیز بود به قول حجت Gtfo Blizzard
wtf lol
آخه مگه میشه ؟

Iloveu-ALL
27-07-2011, 14:00
IIIXSubZeroXIII , king_Darknes ممنون از هر دوتاتون پاک کردم بقیرو و کل ججم پوشه دیتا شد 18 گیگابایت راحت تو بازی وارد شدم .
deltax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان درسته فک کنم از اون قدیمیا بود چون یه دو - سه گیگ هم پچ اضافی تو سیستم بود ریختم رو یه درایو دیگه که اگه وو خراب شد بتونم اوکیش کنم!
Iloveu-ALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان الان تو بازی میره ولی ترسم از اینه برم مثلا یک منطقه خاصی بعد ارور بده از بازی بندازتم بیرون:-؟؟

به هر حال ممنون از همتون فردا کاتا رو میفرستن برام پس فردا دستمه رسید مشکل داشتم میپرسم (‌احتمالا دارم , چون فک کنم ناقص باشه و کاتا رو بنصبم یه پچ 4.0.0 باید بنصبم شایدم خود کاتا که خریدم این پچ باشه !‌)‌


نه مشکلی پیش نمیاد
ارور نمیده اصلا
اگه ارور داد با GM صحبت کن مشکلت حل میشه

Iloveu-ALL
27-07-2011, 14:06
بچه ها این آیتم چی کار می کنه ؟ اصلا به این جور چیز ها چی می گن و کارشون چیه ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

راستی می گن season7 یا t7 یعنی چی؟

اون یه آیتمیه که احتمالا تو cata اومده


s7 یا t7
یعنی آیتم ست 7
هرچی شماره بالاتر باشه بهتره

HoJJaT_007
27-07-2011, 14:34
تو کاتا اومده ؟ ROFL
چیزی نمیدونید حرف نزنید واسه POST FARM

این آیتم از کل توزاد دراپ میشه. اگه این آیتم پیش یه موب ببرید میتونید T7 رو بخرید (فقط کلاهشو)
البته به درد نمیخوره
توی 3.2.2 اومدن سیستمو عوض کردن
تو icc و toc شما اول EOF یا EOT میدید یه تیکه از 5 تا تیکه T10 یا T9 رو میخرید بعدش باید مارک داشته باشید تا T10.25 بشه.

Iloveu-ALL
27-07-2011, 16:56
تو کاتا اومده ؟ ROFL
چیزی نمیدونید حرف نزنید واسه POST FARM

این آیتم از کل توزاد دراپ میشه. اگه این آیتم پیش یه موب ببرید میتونید T7 رو بخرید (فقط کلاهشو)
البته به درد نمیخوره
توی 3.2.2 اومدن سیستمو عوض کردن
تو icc و toc شما اول EOF یا EOT میدید یه تیکه از 5 تا تیکه T10 یا T9 رو میخرید بعدش باید مارک داشته باشید تا T10.25 بشه.


من 3.3.5a بازی می کردم نبود ولی توی کاتا هست

AMIR_TO
27-07-2011, 17:05
خیلی خوب هم تو wotlk بود
به قول حجت جان یک چیزی نمیدونی برای اینکه پستات بره بالا الکی پست نده

Crawling In MySkin
27-07-2011, 17:16
جان خودتون گلدهارا بفرستینا ! منتظرم . آخه 200 تکه چیزی نیست . قول میدم بعدا که پول دار شدم پس بدم من از صبح نبودم اسم کاراکتر رو یه بار دیگه بگو

Arrowtic
27-07-2011, 19:22
خیلی خوب هم تو wotlk بود
به قول حجت جان یک چیزی نمیدونی برای اینکه پستات بره بالا الکی پست نده
ديگ به ديگ ميگه روت سياه!!:31:
_______
دوستان به نظرتون Rogue\Hpala با هم تو آرنا خوبن؟؟؟؟:31:
آخه با رفيقم ديگه كاري با main هامون تو مولتن نداريم زياد.يه rbg+arena
10 تا گيم ميريم برا پوينتا(با اين كه خيلي كم ريتينگ ميخوايم برا Wrathful Weapon (آرنا پوينتاشم داريم!:31:)ولي اون اينترنتش حجم خيلي نداره فعلا.فقط فعلا 10 تا ميريم تا پوينت بگيريم.برا همين ميخوام يه چي آپ كنم زده به سرم Hpala PVP آپ كنم اونم گفته شايد بياد Rogue آپ كنه.
Spriest\Rogue چه طوره؟؟؟(الآن ممد ميگه فاسد های فریب خورده ی آمریکایی صفت ملعون جگر سوخته ی لامذهب:خخخخخ:31:)

virus2009
27-07-2011, 19:37
دوستان CATA رو تو چه سروری بازی می کنید
من رفتم monster-wow پینگم بین 800 تا 1000 بود
مال شما هم همینجوریه ... ؟؟

hirsababak
27-07-2011, 20:14
رفقای مشهدی که کاتا رو میخواستند هماهنگ کنند شنبه مشهد هستم . علی الخصوص amir-to
hirsa _davids ای دی یاهومه

AMir_JAKAL
27-07-2011, 21:15
ديگ به ديگ ميگه روت سياه!!:31:
_______
دوستان به نظرتون Rogue\Hpala با هم تو آرنا خوبن؟؟؟؟:31:
آخه با رفيقم ديگه كاري با main هامون تو مولتن نداريم زياد.يه rbg+arena
10 تا گيم ميريم برا پوينتا(با اين كه خيلي كم ريتينگ ميخوايم برا Wrathful Weapon (آرنا پوينتاشم داريم!:31:)ولي اون اينترنتش حجم خيلي نداره فعلا.فقط فعلا 10 تا ميريم تا پوينت بگيريم.برا همين ميخوام يه چي آپ كنم زده به سرم Hpala PVP آپ كنم اونم گفته شايد بياد Rogue آپ كنه.
Spriest\Rogue چه طوره؟؟؟(الآن ممد ميگه فاسد های فریب خورده ی آمریکایی صفت ملعون جگر سوخته ی لامذهب:خخخخخ:31:)
بهترین partner برای هولی پالا arms warrior هست توی تاپ 50 wotlk کم کم 30-35 تاشون Hpala with arms بودن
دوستان یک سرور cata سراغ ندارید نرمال باشه (instant lvl85 نمیخوام ) میخوام یه چیزی تو مایه های مولتن باشه یعنی از لول 1 شروع کنی custom item هم نداشته باشه

king_darkness
27-07-2011, 21:51
Wintergrasp Mark of Honor به چی کاری می یاد ؟؟

تو wowhead نوشته که 9 تا از این رو میشه با Wintergrasp Commendation عوض کرد ؟
برای این که با Wintergrasp Commendation عوض کنم کجا باید برم ؟

Iloveu-ALL
27-07-2011, 21:51
بهترین partner برای هولی پالا arms warrior هست توی تاپ 50 wotlk کم کم 30-35 تاشون Hpala with arms بودن
دوستان یک سرور cata سراغ ندارید نرمال باشه (instant lvl85 نمیخوام ) میخوام یه چیزی تو مایه های مولتن باشه یعنی از لول 1 شروع کنی custom item هم نداشته باشه



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iMbaQ_SiR
27-07-2011, 22:36
یکی انگار زده تو کار خود شیرینی دست به خا ... ague شده پست منو پاک کنن. فک نکن نمی دونم کی هستی ولی فرم ماله بابات که نیست دفه دیگه تکرار شه ی کار می کنم فرم کلوز شه.

hirsababak
27-07-2011, 23:06
یکی انگار زده تو کار خود شیرینی دست به خا ... ague شده پست منو پاک کنن. فک نکن نمی دونم کی هستی ولی فرم ماله بابات که نیست دفه دیگه تکرار شه ی کار می کنم فرم کلوز شه.

من تجربه حذف شدن پست رو دارم

قبلا میومدم پست مفید میدادم پاک میشد

الان پست میدم میگم مرگ بر رسول حذف نمیشه ظاهرا اینجور پست ها از محتویات بیشتری برخورداره :31:

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

خواهشا پز رسولی فراموش نشه

Crawling In MySkin
27-07-2011, 23:27
یکی انگار زده تو کار خود شیرینی دست به خا ... ague شده پست منو پاک کنن. فک نکن نمی دونم کی هستی ولی فرم ماله بابات که نیست دفه دیگه تکرار شه ی کار می کنم فرم کلوز شه. پستا مارم پاک کردن
هر کی هستی خودتو نشون بده این کارا فایده نداره من یه عمره اینجا دارم اسپم میدم!!!!:خخخخخ(فکر کردید کم الکیه ؟ این تاپیک 2706 صحفست فقط 1000 صفحش کم کم برا من یکیه:خخخخ)
آها راستی aqua فقط یه رباطه یعنی آدم نیست هر کی پاک میکنه پیغامش از طرف aqua میاد

haniehjan
28-07-2011, 08:43
چه طوری میشه guild master رو تحویل یکی دیگه بدم و خودم leave بدم بدون اینکه گیلد از بین بره؟

Iloveu-ALL
28-07-2011, 10:11
میری توی گیلد میای رو یکی ار اعضای گیلد
این رو بزن promte to guild master
بعد میای روی اسم خودت leave guild
رو میزنی

Iloveu-ALL
28-07-2011, 10:38
پست منم هم پاک می کنن یه اخطار هم گرفتم
یه نفر اینجاست که مدام گزارش میده

IIIXSubZeroXIII
28-07-2011, 10:45
پست منم هم پاک می کنن یه اخطار هم گرفتم
یه نفر اینجاست که مدام گزارش میده
نگران نباش چیزی از تاپیک کم نمیشه :خخخخ
ممد یه تلنت تری 3.3.5 spriest pvp با glyphs رد کن بیاد plz :31:

Crawling In MySkin
28-07-2011, 10:59
talent calculator بده (!)

Arrowtic
28-07-2011, 12:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR_TO
28-07-2011, 12:44
محمد جان من تو مولتن ریلمه instant 80 یک پریست داشتم تلنتشو این جور چیده بودم
نظرتو میگی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behnamhp2005
28-07-2011, 12:56
سلام ، دوستان من تازه با این بازی آشنا شدم . می شه یه راهنمایی کلی بکنین منو ! بازی رو باید دانلود کنم ؟ بخرم ؟ چه جوریاست ؟

بعد اینطور من فهمیدم انگار پولیه بازی درسته ؟ اکانت باید بخرم ؟ قضیه سرور ایرانی wow چیه ؟ کلا راهنمایی کنید دیگه :دی

AMIR_TO
28-07-2011, 13:09
هم میشه خرید هم میشه دانلود کرد
ولی خرید توصیه میشه چون حجمه بازی خیلی زیاده
سرور اصلی بازی پولیه ولی بقیه سرور ها مجانیه
این جا هم توصیه میشه اگه یتونید برید سرور اصلی
ولی خوب باید یکم پول خرج کنید
4-5 نفر هم اینجا دارن تو سرور اصلی یعنی بلیزارد بازی میکن میتونن بیشتز کمکت کنن
راستی اهله کجایی شاید یکی از بچه ها بتونه بازی رو بهت بده

behnamhp2005
28-07-2011, 13:13
من اصفهانم ، حالا اگه بخوام بخرم چه جوریه ؟ اسمه خاصی داره ؟ ورژنی ؟

Crawling In MySkin
28-07-2011, 13:18
این نظر شخصی منه برا PvP

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خیلی وقته دیگه wotlk بازی نمیکنم به خاطر همین ممکنه یه جاهایی اشکالاتی وجود داشته باشه

نظرتو میگی؟
این pve اه؟یه جورایی انگار هم pvp هست هم pve نصف از اینه نصف از اون

Kingarr
28-07-2011, 13:54
من از صبح نبودم اسم کاراکتر رو یه بار دیگه بگو

مرسی دیگه نمی خواد . marrg برام فرستاد . دستت درد نکنه :دییییی

vogone
28-07-2011, 16:36
من اصفهانم ، حالا اگه بخوام بخرم چه جوریه ؟ اسمه خاصی داره ؟ ورژنی ؟




داداش اگه میخوای یه پ.خ به من بده اوکی میکنیم برات میفرستم ! فقط هزینه پستش با خودت:×

بچه ها بازیم رسید :D الان یکی rec میکنه ؟ یا هنوز برم اون 20 لول مجانی رو بازی کنم بعد هم میشه؟‌:D هوووم؟

saeedA144
28-07-2011, 16:58
سلام
تو raid بودم سرور ديسكانكت شد وقتي برگشتم تو بازي زدن كشتنم روحم افتاد تو مواد مذاب حالا ديگه در نمياد تا برم زنده بشم چي كار كنم؟
اگه نتونم در بيام بايد يه هيرو جديد بسازم:18:

AMir_JAKAL
28-07-2011, 18:34
اگه تو سرور فری بازی میکنی معمولا تو سایت هاشون Unstuck دارن
اگرم توی بلیز که از تو خود بازی باید Unstuck کنی

Iloveu-ALL
28-07-2011, 18:43
سلام
تو raid بودم سرور ديسكانكت شد وقتي برگشتم تو بازي زدن كشتنم روحم افتاد تو مواد مذاب حالا ديگه در نمياد تا برم زنده بشم چي كار كنم؟
اگه نتونم در بيام بايد يه هيرو جديد بسازم:18:

اگه wotlk بازی می کنی تو guid
.st بزن
اگه cata بازی می کنی گزینه ی back to guard رو بزن
اگه نشد یه تیکت بزار برا GM

loomina
28-07-2011, 21:13
سلام
تو raid بودم سرور ديسكانكت شد وقتي برگشتم تو بازي زدن كشتنم روحم افتاد تو مواد مذاب حالا ديگه در نمياد تا برم زنده بشم چي كار كنم؟
اگه نتونم در بيام بايد يه هيرو جديد بسازم:18:

نه اقا اگه بلیز هستی که خیال هیرو جدید رو اصلا نکن , اگر بلیز نیستی باز هم نیازی نیست!!
اگر بلیز هستی اون بالا یه دکمه هست اون رو بزن.spirit healer هست با اون زنده کن.
اگر هم نه که تیکت بده GM .


اگه wotlk بازی می کنی تو guid
.st بزن
اگه cata بازی می کنی گزینه ی back to guard رو بزن
اگه نشد یه تیکت بزار برا GM

back to guard دقیقا چیز جدیده نه؟! =)

saeedA144
28-07-2011, 21:33
ممنون از راهنمايي

narotu
29-07-2011, 03:10
سلام من wowltk 3.3.5 رو توش یه Druid نوع tauren یا گاو دارم
واسه pvp چیا رو قوی یا زیاد کنم که حسابی قوی شه ؟
از این (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) عکسیا بزارید من زیاد حالیم نیست :دی

Crawling In MySkin
29-07-2011, 10:33
داداش اگه میخوای یه پ.خ به من بده اوکی میکنیم برات میفرستم ! فقط هزینه پستش با خودت:×

بچه ها بازیم رسید :D الان یکی rec میکنه ؟ یا هنوز برم اون 20 لول مجانی رو بازی کنم بعد هم میشه؟‌:D هوووم؟
والا شما اگه دوست داری اون 20 تا لول رو برو ولی دیگه قید rec رو باید بزنی:دی
چه ریلمی میخوای بری ؟ کدوم طرف ؟به کدوم ریس بیشتر علاقه داری ؟ اگه میخوای kazzak alliance در خدمت شماست:خخخ وضعش از اوایل کاتا واقعا بهتر شده ولی بازم همچین تعریفی نداره pvp و dungeon هم که بین تمام ریلم ها مشترکه حالا دیگه هر جور راحتی میخوای rec میکنم فقط قبل از اومدن یه نگاه به جیبت هم بنداز چون فقط cd key هاش