PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل بر روی اتوران



alirezatz
20-06-2007, 15:59
سلام به دوستان عزیز در این انجمن
یه خسته نباشید جانانه به همه قفل گزارا و قفل شکنا
دوستان عزیز یک سوال داشتم
میتونم روی ابوران قفلی بزارم که بعد از رایت خراب شه و دیگه بالا نیاد
رایت شدنش مسوله ای نداره ولی خراب شدن اتوران برام خیلی مهمه
ایا میتونید کمکم کنین

ehsan30
20-06-2007, 16:16
سلام
شما باید با برنامه نویسی اتوران این کار را بکنید :)
یعنی اتوران یک فایلی یا چیزی را چک کنه که اگه نبود اتوران
خراب بشه.
بای

alirezatz
20-06-2007, 17:15
این کارو چطور انجام بدم
من با بیلدر اتوران میسازم
نرم افزاری را سراغ دارید که این کارو بکنه

v65j
20-06-2007, 22:06
عزیزم برنامه نویسی بلدی (Delphi-vb - java- python - vc - c#-vb.net) یا هرچیز دیگه!؟
خوب اگه بلدی منظور دوستمون این بود بیا با یکی از اینا اتوران رو بنویس و توش سریالی چیزی چک کن! همین

ehsan30
20-06-2007, 22:09
این کارو چطور انجام بدم
من با بیلدر اتوران میسازم
نرم افزاری را سراغ دارید که این کارو بکنه

سلام
من زیاد وارد نیستم ولی کد زیر یک فایل را چک می کنه که اگه بود بره صفحه بعد
و اگه نبود یک پیغام خطا بده:

FileExist("<CD>\","x")
If (x=1) Then
NextPage()
Else
Message("...","")
End
رو بروی سی دی مسیر و نام و پسوند فایل را بنویس
در مسیج هم پیغام مورد نظرت رو .
بای

alirezatz
21-06-2007, 10:46
دوستان من برنامه نویسی بلد نیستم
با یه نرم افزار نمیشه
درضمن این کد که کرک میشه

ehsan30
21-06-2007, 12:39
دوستان من برنامه نویسی بلد نیستم
با یه نرم افزار نمیشه
درضمن این کد که کرک میشه

سلام
من فقط همین رو می دونستم در مورد کرک شدنش هم اطلاعی ندارم. :20:
برنامه ای را هم سراغ ندارم :41:
بای

mehdi_7070
21-06-2007, 12:44
این کدی که گذاشتی به چه دردی میخوره ؟!

alirezatz
21-06-2007, 14:03
تورو خدا کمک کنید
اخه یه جوری باید اتوران بعد از رایت خراب شه
درضمن چطوری بعد از رایت اون فایلی که کد باید چک کنه خراب شه ؟

Mohsen6558
21-06-2007, 15:58
دوست عزیز این طوری نمی شه نمونه واضحش قفل نگهبان هست می آد توی یه فایل که پر از بد سکتور هست یه سکتور خاص رو چک می کنه مثلا سکتور شماره 6546 اگه قابل خوندن بود اتوران کار می کنه والا کار نمی کنه در ضمن شما قادر به نوشتن این کد نخواهید بود برای این کار باید به C مسلط باشین نه مولتی مدیا بیلدر

alirezatz
21-06-2007, 16:28
WTM CD Protect
اینو در سایت پیدا کردم که فکر کنم در این ضمینه باشه و soda جان گزاشتنراجع به این چی میدونین
ایا میشه قفل گذاشت

Mohsen6558
21-06-2007, 17:01
WTM CD Protect
اینو در سایت پیدا کردم که فکر کنم در این ضمینه باشه و soda جان گزاشتنراجع به این چی میدونین
ایا میشه قفل گذاشت

به کارش نمی آد این فقط باعث می شه کپی نشه

ehsan30
21-06-2007, 17:22
این کدی که گذاشتی به چه دردی میخوره ؟!

سلام
یک کد ساده برای این که اتوران یک فایل را چک کنه و اگه بود بیاد بالا و اگه نبود پیغام خطایی را بده
همون جا که توضیح داده بودم :46: :20:
بای

Mohsen6558
21-06-2007, 17:44
خب اینکه نمی شه که
طرف از سی دی یه ایمیج می گیره

alirezatz
21-06-2007, 20:57
دوستان نرم افزار دیگه ای وجود نداره
سودا جان شما که با این کار کردین نمیتونید کمکم کنید

ehsan30
21-06-2007, 21:42
خب اینکه نمی شه که
طرف از سی دی یه ایمیج می گیره

سلام
خوب دیگه باید این مشکل را خودتون حل کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-از رایت شدن سی دی جلو گیری کنید.
2-فایل مورد نظر به هیچ عنوان کپی نشه :)
بای

mehdi_7070
21-06-2007, 23:00
سلام
خوب دیگه باید این مشکل را خودتون حل کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-از رایت شدن سی دی جلو گیری کنید.
2-فایل مورد نظر به هیچ عنوان کپی نشه :)
بای
1- خودت میتونی این کار را بکنی ؟!
2- خودت میتونی این کار را بکنی ؟!

به نظر من ، چک کردن وجود یک فایل ، کمکی نمیتونه بکنه :13:

ehsan30
22-06-2007, 10:50
1- خودت میتونی این کار را بکنی ؟!
2- خودت میتونی این کار را بکنی ؟!

به نظر من ، چک کردن وجود یک فایل ، کمکی نمیتونه بکنه :13:

سلام
مهم این نیست که من می تونم این کار را بکنم یا نه ، مهم این که همه
با هم فکر هامون را بریزیم روی هم تا یک ایده جدید به وجود بیاد در امر
قفل گذاری :)

بله شاید قدیمی شده باشه ، ولی باز هم راه حل خوبی هست :)
بای

alirezatz
22-06-2007, 10:50
دوستان این چند خط در توضیحات این برنامه بود ..
Autorun.inf - This file is the autostart for your cd. You need not start it on your cd, when you do not want an autostart.
imp.dat - This file has formatien for setup.exe
Setup.exe - This is the autorun program. It checks if burning programs or other things are started.
... کسی میتونه معنیش کنه

Mohsen6558
22-06-2007, 10:58
خط اول می گه که فایل Autorun.inf فایلی هست که در ریشه ی اصلی سی دی قرار می گیره و باعث می شه به محض اینکه سی دی رو کذشتن یه فایل بخصوص باز شه
خط دوم می گه که فایلimp.dat فایلی هست که مشخصات و خصوصیات فایل Setup.exe توش ذخیره شده
خط آخر هم می گه که Setup.exe یک فایل خودکار هست که چک می کنه ببینه سی دی شما رایت شده است یا نه و یه چیزهای دیگه رو هم چک می کنه بعد برنامه رو اجرا می کنه
اینا رو از کجا کپی کردی برنامه ی خوبی به نظر می آد

alirezatz
22-06-2007, 17:58
دوست عزیز میتونی از اینجا دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین توی هاپش چی پیدا میکنی
ممنون که بهم جواب میدی

yashar8000
23-06-2007, 12:17
دوست عزیز این طوری نمی شه نمونه واضحش قفل نگهبان هست می آد توی یه فایل که پر از بد سکتور هست یه سکتور خاص رو چک می کنه مثلا سکتور شماره 6546 اگه قابل خوندن بود اتوران کار می کنه والا کار نمی کنه در ضمن شما قادر به نوشتن این کد نخواهید بود برای این کار باید به C مسلط باشین نه مولتی مدیا بیلدر


حتی نگهبان با این قدرتش نمی تونه ادعایی بکنه. من خودم با وی بی یه برنامه نوشتم که مییومد یه سکتور خاص را چک می کرد.

ولی کلون های قدیمی براحتی کپیش کردن . همونطوری که نگهبان را کپی می کند.

به نظر هیچ راهی برای فرار کردن از دست کلون نیست. کلون های قدیمی بیت به یبت سی دی شما را شبیه سازی می کنن

قفلهای بزرگی همچون cdcops و starforce در مقابل کلون کم آوردن

Mohsen6558
23-06-2007, 12:33
در اون که هیچ شکی نیست هر قفلی شکسته می شه اما زمان مورد نیاز قدرت قفل رو مشخص می کنه

alirezatz
23-06-2007, 14:16
بابا کافیه یه کاری کنی که وقتی سیدی میره تو سیدی رام دیگه کلون اجرا نشه
من نمونه این قفل رو گزاشتم
عالی بود
ولی من میخام اتوران خراب شه

Mohsen6558
23-06-2007, 14:18
این ترفند روی ورژن های قدیمی کلون کار نمی کنه

alirezatz
23-06-2007, 17:30
اتفاقآ روی همه کار میکرد بجز نرو (0)
اون برنامه رو دانلود کردین ببینین کارش چطوریه ؟

yashar8000
24-06-2007, 12:07
دوست عزیز اینی که شما میگن خیلی مبتدی هست . یه کارهایی میشه کرد که به سادگی میشه جلوی این کار را گرفت. من نمونه این قفل شما را دیدم . یه کاری کرذه بودن کلون و الکل و بلیند اجرا نمی شد. ولی با یه ترفند کوچولو میشه حلش کرد. اول کلون را اجرا میکنی و بعد سی ذی را میزاری در رام یا رایتر یا هر چی .شیفت را نگه می داری اجازه نمی دی لود بشه
سریعا کلون را میزاری ایمیج ورداره. همین .

alirezatz
24-06-2007, 17:41
فرمایش درست
بهتره از موضوع تاپیک خارج نشیم
کسی پیدا نشد به ما کمکی کرداهه

SadeghPM
25-06-2007, 14:24
فرمایش درست
بهتره از موضوع تاپیک خارج نشیم
کسی پیدا نشد به ما کمکی کرداهه

در رابطه کار با WTM CD Protector می تونی به این تاپیک مراجعه کنی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Morteza_SOS
02-07-2007, 16:25
دوست عزیز میتونی از اینجا دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین توی هاپش چی پیدا میکنی
ممنون که بهم جواب میدی

به نام خدا
با سلام لطفا سریال فایل را هم قرار بده !:10: