PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی ارتباط و تبادل اطلاعات بین دو کامپیوتر با خط تلفن




    

rghanei
16-06-2007, 15:20
با سلام دوستان و اساتید محترم
من میخوام بدون استفاده از اینترنت و با کمک از خط تلفن دو کامپیوتر رو که هردو مودم دارند و از ویندوز XP سرویس پک دو استفاده میکنند ودر فاصله حدود 4 کیلومتری یکدیگه هستند رو به هم وصل و بین اونا فایل رد وبدل کنم ....البته خودم با جستجوی چگونگی انجام این کار در اینترنت فهمیدم که باید از برنامه HYPER TERMIAL ویندوز اکس پی و یا برنامه Flash Terminal برای این کار استفاده کنم ولی هرکار کردم (تمام مراحل گفته شده در اینترنت رو دقیقا انجام دادم) ارتباط برقرار نشد که نشد......
حالا از شما دوستان و اساتید محترم خواهشمندم در صورتی که راهی ویا برنامه ای برای این کار پیشنهاد میکنید دریغ نفرمایید......
خیل ضروریه....
با تشکر

secure
16-06-2007, 16:11
شما فقط به یک خط تلفن احتیاج دارید و بس

شما باید یک کامپیوتر رو بصورت میزبان قرار بدید که برای اینکار باید به قسمت Network Connections برید و Create New Connection رو انتخاب کنید در صٿحه بازشده Advanced Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید حالا در این صفحه Accept incoming Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید دقت کنید در این صفحه فقط مودم رو تیک بزنید و به صفحه بعد برید در این جا هم Do not Allow رو انتخاب منید و به صفحه بعد برید در این صصحه میتونید به یک یا چند یوزر اجازه دسترسی به کامپیوترتون رو بدید در صفحه بعد روی TCP/IP دو بار کلیک کنید و Specify TCP/IP رو فعال کنید و در قسمت From تایپ کنید ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ و در To تایپ کنید ۱۹۲.۱۶۸.۱.۳ و OK را بزنید حالا Next و بعدش Finish رو کلیک کنید حالا کامپیوتر شما به یک میزبان تبدیل شده

اما برای وصل شدن به کامپیوتر دیگر باید در کامپیوتر خودتون یکی از همین connection ها که برای وصل شدن به اینترنت استٿاده میکنید درست کنید و در محل شماره تلفن ، شماره تلفن خودتون رو بدید و در قسمت یوزر و پسورد همون یوزر و پسوردی رو که در مرحله های قبل انتخاب کردید قرار بدید و dial رو کلیک کنید

حالا شما دارای یک شبکه بین کامپیوتر خودتون و کامپیوتر دیگر از طریق خط تلفن هستید.و میتونید مانند شبکه های دیگه از اون استفاده کنید منتهابا حد اکثر سرعت 33.6 kb

JhCo
25-06-2007, 20:45
با سلام دوستان و اساتید محترم
من میخوام بدون استفاده از اینترنت و با کمک از خط تلفن دو کامپیوتر رو که هردو مودم دارند و از ویندوز XP سرویس پک دو استفاده میکنند ودر فاصله حدود 4 کیلومتری یکدیگه هستند رو به هم وصل و بین اونا فایل رد وبدل کنم ....البته خودم با جستجوی چگونگی انجام این کار در اینترنت فهمیدم که باید از برنامه HYPER TERMIAL ویندوز اکس پی و یا برنامه Flash Terminal برای این کار استفاده کنم ولی هرکار کردم (تمام مراحل گفته شده در اینترنت رو دقیقا انجام دادم) ارتباط برقرار نشد که نشد......
حالا از شما دوستان و اساتید محترم خواهشمندم در صورتی که راهی ویا برنامه ای برای این کار پیشنهاد میکنید دریغ نفرمایید......
خیل ضروریه....
با تشکر

برای استفاده از hyper terminal باید در هر کامپیوتر شماره تلفن مربوط را وارد کنی.(وقتی بار اول اجرا کنی ازت شماره و نام می خوان که باید شماره تلفنی که مودم با اون وصل میشه رو وارد کنی .اسمم که یه اسم دلخواه میدی.)بعد یکی رو در حالت call قرار بدی،اون یکی در حالت wait.بعد صبر کنی بعد از اینکه صدای مودم تموم شد کامپیوترها به هم وصل میشن.

nemanaldin
01-07-2007, 16:32
شما فقط به یک خط تلفن احتیاج دارید و بس

شما باید یک کامپیوتر رو بصورت میزبان قرار بدید که برای اینکار باید به قسمت Network Connections برید و Create New Connection رو انتخاب کنید در صٿحه بازشده Advanced Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید حالا در این صفحه Accept incoming Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید دقت کنید در این صفحه فقط مودم رو تیک بزنید و به صفحه بعد برید در این جا هم Do not Allow رو انتخاب منید و به صفحه بعد برید در این صصحه میتونید به یک یا چند یوزر اجازه دسترسی به کامپیوترتون رو بدید در صفحه بعد روی TCP/IP دو بار کلیک کنید و Specify TCP/IP رو فعال کنید و در قسمت From تایپ کنید ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ و در To تایپ کنید ۱۹۲.۱۶۸.۱.۳ و OK را بزنید حالا Next و بعدش Finish رو کلیک کنید حالا کامپیوتر شما به یک میزبان تبدیل شده

اما برای وصل شدن به کامپیوتر دیگر باید در کامپیوتر خودتون یکی از همین connection ها که برای وصل شدن به اینترنت استٿاده میکنید درست کنید و در محل شماره تلفن ، شماره تلفن خودتون رو بدید و در قسمت یوزر و پسورد همون یوزر و پسوردی رو که در مرحله های قبل انتخاب کردید قرار بدید و dial رو کلیک کنید

حالا شما دارای یک شبکه بین کامپیوتر خودتون و کامپیوتر دیگر از طریق خط تلفن هستید.و میتونید مانند شبکه های دیگه از اون استفاده کنید منتهابا حد اکثر سرعت 33.6 kb
سلام من این کار رو کردم سرعتم هم حدود 20 شد
ولی وقتی می خوایم بازی کانتر رو انجام بدیم نمیشه
و وقتی من به ip دوستم پینگ می کنم هیچ جوابی نمی گیرم(یعنی پیغام request timed out رو میده )
لطفا کمک کنید

F A R H A D
01-07-2007, 22:54
دوست عزیز از hyper terminal انتظار زیادی داری. این برنامه صرفا برای تبادل فایل و چت نوشتاری استفاده میشه. برای بازی همزمان باید از محیط بازی وارد بشی، با این توضیح که به جای single player از multi player یا connection یا گزینه هایی از این قبیل استفاده کنی و بعد نحوه ارتباط رو dial up انتخاب کنی، بقیه مراحل مثل hyper terminal هست. البته ظاهرا با این خطوط تلفن خیلی خوب جواب نمیده. به هر حال امتحانش ضرر نداره.
موفق باشی

nemanaldin
02-07-2007, 00:19
ببخشید ولی اصلا ربطی به hyper نداشت من به عبارتی دو کامپیوتر رو شبکه کردم
کسی نیست کمک کنه؟

F A R H A D
03-07-2007, 21:35
ببخشید ولی اصلا ربطی به hyper نداشت من به عبارتی دو کامپیوتر رو شبکه کردم
کسی نیست کمک کنه؟

درسته من با پست اولی اشتباه گرفتم :11: پیش میاد دیگه

nemanaldin
03-07-2007, 22:32
مشکلی نیست دوست عزیز ;)
ولی کسی پیدا نمیشه مشکل ما رو حل کنه؟

mehdi_ok1
04-07-2007, 23:53
تو کامپیوتر دوم کانکشن ساختی با شماره تلفن کامپیوتر اول

کار با این برنامه کاری نداره

اطلاعات بیشتر رو تو خود Help خودش گفته

C:\WINDOWS\Helphypertrm.chm

nemanaldin
05-07-2007, 12:27
ببخشید اقا مهدی مشکل من hyper نیست
مشکل من با پست دوم این تاپیک هستش من کانکشن رو درست کردم و حتی وصل هم شدم ولی نمی تونم ای پی دوستم رو پینگ کنم
با تشکر

Nomber1
12-07-2007, 19:34
ببخشید اقا مهدی مشکل من hyper نیست
مشکل من با پست دوم این تاپیک هستش من کانکشن رو درست کردم و حتی وصل هم شدم ولی نمی تونم ای پی دوستم رو پینگ کنم
با تشکر


دوست عزیز .از غیر فعال بودن سافت ور های امنیتی مثل فایر وال مطمءن شو .

در ضمن شما هرگز نمیتونید یا استفاده از خط تلفن بیای و بازی کانتر رو اجرا کنید . این کار غیر ممکنه .
مگه اینکه خطوط تلفن شما از نوع t1 ,e1 باشه که خوب دیگه تا 1000 سال دیگه اینجا نمیاد ./
این بازی رو تو گیم نت ها و با سرعت داخلی شبکه که همگی 100mbps هست اجرا میکنن . نا از طریق خط تلفن .

موفق باشد .به جای این کار برین وایر لس لن به همراه رپیتر نصب و کانفیگ کنید خیلی بهتره .
موفق باشید

nemanaldin
13-07-2007, 00:29
سلام
ممنون دوست عزیز
در مورد بازی کردن کانتر با خط تلفن هم میشه دوستان بازی کردن ولی من مشکل دارم

Nomber1
13-07-2007, 09:26
سلام
ممنون دوست عزیز
در مورد بازی کردن کانتر با خط تلفن هم میشه دوستان بازی کردن ولی من مشکل دارم

اگه میخوای خیلی اماتور بازی کنی شاید 1 درصد بشه . اما با چلنج بسیار زیاد !!

من کانتر باز بودم . کوچکترین delay در بازی همه چیز رو به هم میریزه .

رشیدان
17-03-2009, 12:34
با سلام
کسی میدونه با کابل شبکه چه جوری دو کامپیوتر رو بهم وصل کرد اگه کسی میدونه خواهشا بگه متشکرم

lordsaber
28-03-2009, 10:03
با سلام
کسی میدونه با کابل شبکه چه جوری دو کامپیوتر رو بهم وصل کرد اگه کسی میدونه خواهشا بگه متشکرم
این پست رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Anathema&sin
28-03-2009, 12:00
سلام به همگی.
من میخوام از منزل به کامپیوتر شرکت که در حال دانلود از اینترنت هست دسترسی داشته باشه از طریق Remote Desktop خود ویندوز اکس پی .همه ی کارها رو هم دقیق انجام دادم اما بعد از اینکه از طریق کامپیوتر منزل شماره تلفن شرکت رو که کامپیوتر شرکت بهش متصل بود گرفتم تلفن شرکت زنگ میخورد اما کانکت نمیشد.نمیدونم مشکل از کجاست.
تو شرکت از مودم ای دی اس ال استفاده میکنیم.
چی کار باید بکنم که بتونم به سیستم میزبان(شرکت) متصل بشم.
خواهش میکنم راهنمائیم کنید.
ممنونم

همراه اول
31-03-2009, 12:42
اقا مهدی مشکل من hyper نیست!!!!