PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه اي براي کاهش هزينه تلفن Program For Low Cost Phone



mehdisalehi
15-08-2005, 06:40
با سلام...رنامه اي ميخوام كه هزينه تلفن اينترنتم را كاهش دهم.....يعني اگر 4 ساعت وصل اينترنت هستم... اين برنامه آنقدر كاهش بده كه هزينه تلفني من بخونه 10 دقيقه وصل تلفن بودم...

اگه اينجور برنامه اي را برايم پيدا كنيد..خيلي خيلي ازتون متشكر ميشوم.........


مرسي
خدانگهدار همه دوستان

Iranian_sports
15-08-2005, 07:17
سلام
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
فعلا

R£ɀД
15-08-2005, 07:20
اين جالب ترين در خواستي بود كه ديدم .
:roll: همچين چيزي غير ممكن هست.
حداقل ميگفتي 4 ساعت رو بكنه 3 ساعت نه 10 دقيقه :mrgreen: كه البته اين هم غير ممكن هست .
يعني مخابرات بيكار نشسته تا ما سرش كلاه بزاريم :idea: :wink:

rasool_bbc
15-08-2005, 07:52
رضا جون اين مخابراتي كه ما داريم اينقدر درپيت هست كه ممكن هست بشه همچين كاري انجام داد

Andalib59
15-08-2005, 07:58
rasool_bbc عزيز...اينطوري هم كه فكر مي كني نيست 8) 8) 8) 8)

tohave
15-08-2005, 07:58
سلام

دوستان يا جواب بدين يا الكي پست ندين لطفا :roll: :shock: از اين 3 تا پست هيچ كدومش كمكي به دوستمون نميكنه. اگه ميشناسين بفرماييد معرفي كنيد . اگر بلديد بفرماييد راهنمايي كنيد . اگر هم نميدانيد پس بيخودي تاپيك رو پر نكنين. بعدا يكي اگه بخواد از اين تاپيك استفاده كنه ٫ حالش گرفته ميشه از انجمن
ممنون

Iranian_sports
15-08-2005, 08:06
سلام
tohave, جان وقتی نمیشه ما باید بهش بگیم نمیشه دیگه!
بعد دیدی خودش اومد نوشت پس چرا جواب نمیدید
rasool_bbc, جان اتفاقا به نظر من این مخابرات ما در این زمینه یکی از بهترینها هست و به همین سادگی ها نمیشه سرش کلاه گذاشت و هر روز هم داره بهتر از دیروزش میشه
موفق باشید
فعلا

Venus
15-08-2005, 08:43
لطفا حتما كشف بشه چون خيلي بدرد خانمها مي خوره :mrgreen:

Mehdi_Best
15-08-2005, 09:45
سلام خدمت دوستان عزيز
اين مورد به هيچ عنوان امكان پذير نمي باشد.
مخابرات ايران شايد در زمينه اينترنت ضعيف عمل مي كنه و سرعت خطوط اينترنت در ايران پايين هست يا در زمينه موبايل و تماس با موبايل واقعا مشكل داريم اما مطمئن باشيد در اينطور زمينه ها كه مساله پول در ميونه خيلي خيلي قوي و قدرتمند عمل مي كنه.
در ضمن درسته كه اين پستهايي كه دوستان دادند معرفي برنامه اي كه دوستمون خواستند نيست اما براي اينكه دوست عزيزمون براي پيدا كردن چنين برنامه اي وقتشون رو هدر ندهند لازم است كه اين نكات گفته شود.

Tornado2800
15-08-2005, 10:07
بابا چرا حالا مي زنيد؟ :cry:

Iranian_sports
15-08-2005, 10:12
سلام
tornado2800, جان ما چه کسی رو زدیم؟ :?: :mrgreen:
ما فقط گفتیم که این برنامه نیست
موفق باشید
فعلا

R£ɀД
15-08-2005, 19:02
رضا جون اين مخابراتي كه ما داريم اينقدر درپيت هست كه ممكن هست بشه همچين كاري انجام داد
رسول جان جواب حرفت رو دوستان دادن . شما مطمين باشين كه مخابرات كوچكترين راهي نميزاره كه شما كمتر بهش پول بدين .
تازه دنبال راهي هست كه 2 برابر پول بگيره :mrgreen: :wink:
در ضمن اين رو هم به دوستان بگم كه قبلن يك موضوعي براي اين بحث بود كه شما از پريز تلفن دو تا سيم ميكشي بيرون بعد با تلفن به هرجا مي خواهي زنگ ميزني و قبل از اينكه تلفن رو قطع كني اون دو تا سيم رو به هم ميزنين تا فيوز ما در مخابرات بسوزه تا برامون پولي نيفته . البته من خودم كه امتحان نكردم اگه هم همچين چيزي بوده باشه فكر كنم تا الان مخابرات جلوي اين راه هم گرفته باشه .
در مورد موبايل هم تا 2 ماه پيش ميگفتن كه روي سيم كارت چندين جا براي ارتباط سيم كارت با موبايل وجود داره كه اگه روي يكيش يك نوار چسب بزنين تا با موبايل ارتباط نداشته باشه براتون پولش نصف مي افته ( الان نميدونم كدوم هست كه بايد روش چسبوند ولي اگه روي بقيه جاها بزنيد موبايل شما پيغام خطا ميده و فقط روي يك كدومش هست كه موبايل پيغام خطا نميده)
ولي بازم تاكيد ميكنم فكر نمي كنم كه الان جواب بدن .

sourena
15-08-2005, 19:14
چه باحال كاش ميشد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ahmad rayaneh
15-08-2005, 19:54
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
من يه برنامه دارم هزينه تلفن رو 2 برابر ميكنه هر كي ميخواد آپلود كنم :arrow: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
شوخي كردم

locked account
15-08-2005, 20:19
بابا من اگر مي دونستم كه همچين چيزي واقعا هست كه خودم اينجا معرفي مي كردم. mehdi_best راست ميگه. تا حالا ديدين كه مخابرات توي قبض تلفن اشتباه عمل كنه؟ :idea: :idea: :idea: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow:

shahroozm
15-08-2005, 20:36
چرا يه راه وجود داره :lol:
من روزي 10ساعت تونتم ولي پول تلفن مياد ماهي 8الي 9 تومان :shock: :shock:

AveCina
15-08-2005, 20:43
چرا يه راه وجود داره :lol:
من روزي 10ساعت تونتم ولي پول تلفن مياد ماهي 8الي 9 تومان :shock: :shock:

احتمالا از خونه کانت نمیشی !

یا میری کافی نت یا اینکه محل کار یا ... !
:wink:

shahroozm
15-08-2005, 20:57
احتمالا از خونه کانت نمیشی !

یا میری کافی نت یا اینکه محل کار یا ... !

نه از خونه كاره سختي هم نيست :P

Mehdi_Best
15-08-2005, 20:59
سلام
خوب بگو بقيه هم ياد بگيرن. :wink: :mrgreen:

Erfaan
15-08-2005, 21:03
تنها راهش اينكه كه يه دورشته سيم از تلفن همسايتون كه رفته مسافرت بگيريد. :lol:

shahroozm
15-08-2005, 21:04
فقط بخاطرMehdi_Best :wink:
ببينيد من كارت پارس آنلاين 10 ساعته ميخرم 1ماه استفاده ميكنم :P
حالا چجوري من شمارهي تلفن اتصال به شبكه رو اينجوري ميزنم 97140009 در صورتي كه بايد اينطوري باشه 9714009
نميدونم چرا اينجوري :lol:

++++

البته من قبلا 50-60 تومان ميدادم الان 1ماه هست كه اين شماره رو ميزنم انقدر كم شده چون من روزي 10-12 ساعت تو نتم :roll:

mehdisalehi
15-08-2005, 21:17
با سلام..خدمت دوستان گرامی..مرسی از تا÷یکهای شما....

ولی اینها هیچ کدام واسه من جواب نشد...کسی نگفت این برنامه را دارم............ فقط این رو فهمیدم که نمیشه. نمیشه...حالا دین دین دیین...... :lol:


ولی اگه کسی ÷یدا کرد خداییش آ÷لود کنه که همه استفاده کنند

مرسی

shahroozm
15-08-2005, 21:23
mehdisalehi,جان اين حرف شما با عقل جور در نمياد :roll:

Mehdi_Best
15-08-2005, 21:45
دوست خوبم واقعا ممنون كه لطف داري.
در مورد تلفن يه چيزي رو نمي دونم دقت كردي تا حالا يا نه.
ببين شما وقتي يك شماره رو مي گيري مثلا 9714009
شما بعد از اين 7 رقم هر شماره ديگري كه بگيري اثر نداره. يعني تا همون 7 تاي اول كه شماره محل مورد نظر هست عمل مي كنه. بعد از اون شماره هاي اصلي شما 100 رقم رو هم بگيري تفاوتي نداره.
مثلا شماره 119 رو بگير. به جاي 119 اين شماره بگير 1195835 . درسته كه هفت رقم گرفتي اما همون 119 عمل مي كنه.
حال مي رسيم به شماره اي كه شما دادي.
وقتي 97140009 رو ميگيري يعني در واقع داري 9714000 رو ميگيري و اون 9 آخر اصلا تفاوتي در اصل شماره گيري نمي كنه.
حالا اين كه با اين شماره 9714000 هم مي توني كانكت بشي حتما به خاطر اينه كه اين شماره هم براي همون ISP هست.
پس تا اينجاي قضيه تفاوتي در هزينه نخواهد داشت.
اما اينكه شما مي گي با اون شماره هزينه بالاتر بوده و با اين شماره كمتر واقعا از عجايب روزگاره! :shock:
من يكي كه كف كردم!
با توجه به اينكه در امور مربوط به مخابرات كاملا مسلط هستم (البته خودم كارم مخابرات نيست اما يكي دو تا از نزديكانم در اين كار هستند) هر چي فكر مي كنم به نتيجه اي نمي رسم كه يك شماره در تهران با يك شماره ديگه در تهران تفاوتي در هزينه داشته باشه.

K053_LSH_KV90
15-08-2005, 22:14
دوستان خسته نميشين الكي بحث ميكنين من كل مخابرات رو ميشناسم
خيل قوي هستن و هيچ وقت هم اشتباه نمي كنن
نه زياد ميزنن نه كم
درسته كه سرعت اينترنت ما كمه ولي مخابرات ما خيلي قويه

محمد حسن بیگی
15-08-2005, 22:22
بابا من كه با خوندن اين تاپيكها مردم از خنده ولي واقعا اين كار شدني نيست چون اگه بود من تا حالا مي فهميدم چون چند تا از نزديكان من هم تو مخابرات هستن ازسون هم پرسيدم و اونا گفتن اصلا چنين راهي وجود نداره (دقت كنيد : اصلا چنين راهي وجود نداره )
پس دنبال برنامه هم هباشد و پول اكي خرج نكنين
ولي اگه مي خواين نصف بشه از كارتهاي ADSL استفده كنيد كه اينجوري هم هزينه اينترنتتون بالا ميره
با پوزش از شما
.:: خدا نگهدار ::. :idea: :?: :!: :wink:

Mehdi_Best
15-08-2005, 22:22
دوستان خسته نميشين الكي بحث ميكنين من كل مخابرات رو ميشناسم
خيل قوي هستن و هيچ وقت هم اشتباه نمي كنن
نه زياد ميزنن نه كم
درسته كه سرعت اينترنت ما كمه ولي مخابرات ما خيلي قويه

سلام
بحث الكي نيست كه. همينطوري شايد 4 تا چيز جديد ياد گرفتيم. اصلا انجمن يعني همين ديگه.
وگرنه اين حرفي كه الان زدي رو من صفحه قبل زده بودم! :wink:

AveCina
15-08-2005, 22:30
ولی جدا از این بحث ها ! این جا چقدر مخابرایت داریم ها !

هر کسی که اومد مطلبی گفتش راجبه دوستان و بستگانا و آشنایان تویه مخابرات هم گت !
جالب واقعا !

K053_LSH_KV90
15-08-2005, 22:32
Mehdi_Bestجان 1000% راهي وجود نداره

mehdisalehi
16-08-2005, 02:41
با سلام..دوستان....مرسی از تا÷یکهای قشنگتون...

عزیزان من در شهر یزد زندگی میکنم...پس شاید بشه سرشون کلاه گذاشت...آخه همه شهرها که مثل تهران مخابراتش قوی نیست که...... :!:

مرسی

خدانگهدار

Mehdi_Best
16-08-2005, 07:54
مهدي جان سلام
چند سال پيش كه هنوز در تهران سيستم caller id كه شماره تلفن مخاطب رو نشون مي ده نيومده بود، در بعضي شهرهاي كوچك اين سيستم بود. پس به اين كه تهران باشه يا شهرستان يا حتي يك شهر كوچك كاري نداره. چه بسا سيستم مخابرات يك شهر خيلي كوچك از تهران هم جديدتر باشه. دليلش هم مي تونه اين باشه كه چون سيستم مخابرات اين شهرها به تازگي تعويض شده (به علت قديمي بودن سيستم قبلي) از سيستم هاي جديد بهره مي برند.

-----------------------------

كوسه جان سلام
من كه شكي نداشتم و ندارم. اين رو به دوستاني بگو كه هنوز هم باور ندارند كه چنين چيزي امكان پذير نيست.

tsjaleb
16-08-2005, 16:44
با سلام به همه ي شما دوستان عزيز . من دراين باره يه مطلب در ماهنامه ي اينترنت كه ويژه نامه ي عيد نوروزش بود (1384) خوندم كه متن كاملشو براتون مي نويسم :) :)

تلفن رايگان اينترنتي
skype نسخه ی جدید نرم افزار خود را با هدف ایجاد گفتگوی جدید از طریق اینترنت ارائه داد.این سیستم برای اولین بار به کاربران این امکان را می دهد تا از تلفن های عادی خود از طریق اینترنت تماسهای رایگان یا بسیار کم هزینه ایجاد کنند بدون اینکه احتیاجی به گوشی های مخصوصی برای گیرنده یا فرستنده داشته باشند. نسخه ی جدید skype علاوه بر ایجاد مکالمات مجانی تلفنی از طریق اینترنت شامل طرح های نوی دیگری نیز می باشد. به طوریکه با ایجاد مدیریت در فهرست لیست تماس ها به کاربر این امکان را می دهد که از چندین خط جداگانه استفاده کرده وهنگام داشتن مکالمه ی جدید بدون اینکه تماس خود را با شخص اول قطع کند با خط دوم نیز ارتباط بر قرار کند .سیستم پیام فوری و messaging آن نیز بسیار پیشرفته است و در چت روم ها امکان برقراری ارتباط با بیش از50 نفر را برای کاربر فراهم می کند.

skype تا به حال در linux , mac os x ,pocket pc در دسترس بوده است اما نسخه ی جدید آن برای windows منتشر شده است .البته چندی پیش گوگل نیز اعلام کرد که با استفده از این نرم افزار وارتباط از ططریق موتور جستجو سرویس تلفنی رایگان را به کاربران خود و دوست داران این نرم افزار ارائه خواهد کرد. :shock: :shock: :shock:

خوب ببخشید که طولانی شد . البته من نمیدانم این نرم افزار به درد کار در هر کشوری می خوره یا نه. شاید مثلا بیشتر به درد کشورهایی مثل امارات بخوره که هزینه ی تماس های تلفنی در اون زیاده .
البته اگر هم بشه که با این نرم افزار در ایران تماسهای مجانی داشت مخابرات در هر 100 متر از مرزهای کشور یه سرباز از جان گذشته میذاره تا به هیچ وجه من الوجوه این برنامه وارد نشه. خلاص......

shahroozm
16-08-2005, 20:17
مهدي جان من خودمم قبض و ديدم داشتم از خوشحالي ميمردم :mrgreen:
شايد هم اشتباه شده ماه ديگه 70 تومان بياد :wink:

Mephisto
16-08-2005, 21:26
با سلام به همه ي شما دوستان عزيز . من دراين باره يه مطلب در ماهنامه ي اينترنت كه ويژه نامه ي عيد نوروزش بود (1384) خوندم كه متن كاملشو براتون مي نويسم :) :)

تلفن رايگان اينترنتي
skype نسخه ی جدید نرم افزار خود را با هدف ایجاد گفتگوی جدید از طریق اینترنت ارائه داد.این سیستم برای اولین بار به کاربران این امکان را می دهد تا از تلفن های عادی خود از طریق اینترنت تماسهای رایگان یا بسیار کم هزینه ایجاد کنند بدون اینکه احتیاجی به گوشی های مخصوصی برای گیرنده یا فرستنده داشته باشند. نسخه ی جدید skype علاوه بر ایجاد مکالمات مجانی تلفنی از طریق اینترنت شامل طرح های نوی دیگری نیز می باشد. به طوریکه با ایجاد مدیریت در فهرست لیست تماس ها به کاربر این امکان را می دهد که از چندین خط جداگانه استفاده کرده وهنگام داشتن مکالمه ی جدید بدون اینکه تماس خود را با شخص اول قطع کند با خط دوم نیز ارتباط بر قرار کند .سیستم پیام فوری و messaging آن نیز بسیار پیشرفته است و در چت روم ها امکان برقراری ارتباط با بیش از50 نفر را برای کاربر فراهم می کند.

skype تا به حال در linux , mac os x ,pocket pc در دسترس بوده است اما نسخه ی جدید آن برای windows منتشر شده است .البته چندی پیش گوگل نیز اعلام کرد که با استفده از این نرم افزار وارتباط از ططریق موتور جستجو سرویس تلفنی رایگان را به کاربران خود و دوست داران این نرم افزار ارائه خواهد کرد. :shock: :shock: :shock:

خوب ببخشید که طولانی شد . البته من نمیدانم این نرم افزار به درد کار در هر کشوری می خوره یا نه. شاید مثلا بیشتر به درد کشورهایی مثل امارات بخوره که هزینه ی تماس های تلفنی در اون زیاده .
البته اگر هم بشه که با این نرم افزار در ایران تماسهای مجانی داشت مخابرات در هر 100 متر از مرزهای کشور یه سرباز از جان گذشته میذاره تا به هیچ وجه من الوجوه این برنامه وارد نشه. خلاص......




:?: من كه تا به حال اسمشم نشنيدم ولى اگه هم وجود داشته باشه حتما تو ايران كار نميكنه :arrow: چون مساله پول در ميونه :wink: :wink: :wink:

abbas13677_2005
16-08-2005, 21:57
شما اگه زرنگ باشی و شانس داشته باشی و میتونی دزدی کنی
اگه یه تلفن عمومی نزدیکتون باشه میتونی از اون سیم بگیری
من که همچین چیزی در افسریه دیده بودم و بعد از یک ماه تازه مخابرات فهمید و همش10000ت.مان جریمش کرد
:mrgreen: :mrgreen:

shahroozm
16-08-2005, 23:30
نه بابا اينكار خيلي تابلوي :roll:

Lovelyman
16-08-2005, 23:56
كاش مي شد الان يكي دره خون رو بزنه بگه اين هم يك كارت اينترنت مجاني 300 ساله كه بشما ميدم ولي پول تلفنش رو خودتون بايد بدين :mrgreen: :mrgreen:
بابا اين چيزا همش تخيلاته مگه مي شه 4 ساعت حرف بزني اون وقت پول 10 دقيقه بياد البته ا چنين چيزي هست ما هم هستم ها :mrgreen: :arrow: :arrow:

farhad60sg
17-08-2005, 00:12
سلام دوستان
من گشتم و لينك توضيحات نرم افزار skype را پيدا كردم
ولي انگليسيم زياد خوب نيست اگه كسي مي تونه اونو ترجمه كنه و بگه كه چي توضيح داده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdisalehi
17-08-2005, 02:17
دوستان عزیز.....مرسی از پیشنهادهاتون........

درسته عزیزان این فکر من یک کم غیر منطقی میآد ولی میشه یک کارهایی کرد..درست خودم هم متوجه نمیشم ولی میدونم که خواستن توانستن هست...... .

....از کسانی که برنامه نویس هستند خواهش میکنم یک برنامه واسه کاهش هزینه تلفن بنویسند که در کل ایران کار بده...........


یکی برای همه همه برای یکی

حالا یکی این برنامه را بنویسه...و اپلود کنه..تا دیگران استفاده کنند

مرسی

موفق باشید دوستان

Mehdi_Best
17-08-2005, 10:05
مهدي جان سلام
درسته كه خواستن توانستن اما باور كن كه هر چيزي هم امكان پذير نيست. من نمي دونم شما در مورد مخابرات و سيستم مخابرات و سالن mdf اون چقدر اطلاع داري. ولي مطمئنم اگه كمي اطلاعاتت رو در اين مورد افزايش بدي خودت متوجه مي شي كه درخواستي كه داري امكان پذير نيست.

p30man
18-08-2005, 15:25
با سلام
اين كار امكان دارد و شايد به صفر هم برسد
يك كم راهنماپي ميكنم
فركانس صداي ماكه به امواج الكترونيكي در تلفن تبديل و بوسيله برق (فكركنم 12 ولت باشد ) ارسال مي شود حالا ما با استفاده از يك دستگاه ديگر اين ولتاژ برق را كاهش مي دهيم و در كنتور مركز مخابرات براي ما پالس و چيزي ديگري ثبت ني شود
من اين كار را در سال 78 و 79 تعدادي از مهندسان الكترونيكي مي ساختند و به قيمت زير 10.000 تومان مي فروختند
وقت همه خوش كار نشد ندارد خداحافظ تا بعد

metal gear
18-08-2005, 15:48
:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P

shahroozm
18-08-2005, 16:17
metal gear,جان
مگه شما نميدوني دادن صورتك بدون متن ممنون هست

mehdisalehi
18-08-2005, 17:32
با سلام..دوستان.......مرسی


خواهش میکنم از پی سی من عزیز که اگه اطلاعات بیشتری در این زمینه میدانند متشکر میشدم...

خدانگهدار

Mehdi_Best
20-08-2005, 09:25
مهدي جان سلام
بشنو ولي باور نكن. اين كه گفتم نمي شه روي هوا كه حرف نزدم. حتما يه چيزي مي دونم كه مي گم عزيز!
اينقدر هم وقت خودت رو هدر نده براي چيزي كه امكان نداره.
من از اون موقعي كه يادم مي آد در اينطور موارد هميشه بعضي از دوستان مي گويند ما يه چيزي شنيديم يا يه چيزي ديديم اما الان نداريم و از اين حرفها. يعني در عمل چنين چيزي وجود نداره.

bandary
20-08-2005, 10:09
با سلام خدمت تمام دوستان من یه مدت تو مرکز مخابرات کار کردم همه جاش از مرکز ام دی اف تا سویچ شبکه و

مرکز ماهواره ای من تمام سه صفحه این تاپیک رو مطالعه کردم و مطالب دوستان رو خوندم تمام دوستان چیزی گفتن

ولی اصلا درست نبود در مورد سوختن فیوز و نیفتادن پول بگم که تمام محاسبات زمان متصل بودن به مخابرات داخل

مرکز سویچ انجام میشه و سالن ام دی اف فقط یه واسط بین مشترک و سالن سویچ هست و تمام فیوز هایی که برای

مشترکین داخل سالن ام دی اف وجود داره برای این هست که از برد ها و چیپ ست های داخل مرکز سویچ محافظت

کنه داخل مرکز سویچ تمام امکانات کامپیوتری هست و به طور شبانه روزی توسط مهندسین مخابرات کنترل و

نگهداری میشه و تمام برد ها توسط یه نرم افزار خاص کنترل میشه که و تمام زمان مکالمات داخل 2 هارد

80 ذخیره میشه البته میزان حافظه هارد بستگی به بزرگی مرکز داره و تمام اطلاعات توسط دیسکت های 4.5

گیگاباتی شرکت سونی به مرکز حسابرسی میره و قبض برای مشترک صادر میشه و اگر شمابه طریقی فیوز داخل سالن

ام دی اف رو بسوزونی فقط خودت رو از مرکز مخابرات قطع میکنی کار دیگه ای نمی کنی در مورد کم افتادن هزینه

هم باید بگم که یا باید داخل مرکز سویچ یه پارتی کت و کلفت داشته باشی یا به طریقی برد داخل مرکز سویچ

به حالت نیم سوز در بیاری که اونم امکان پذیر نیست چون هیچ کس رو داخل سالن ام دی اف راه نمی دن چه برسه

داخل مرکز سویچ و این رو هم بگم که اگر برد شما نیم سوز بشه برای15 مشترک دیگه هم نیم سوز میشه چون هر برد

16 مشترک رو پشتیبانی میکنه و با هم مالتی پلکس میشن که اونم برای خودش یه بحث دیگه داره
در جواب اون دوستمون هم بگم که برق 12 ولتی برای مراکز آنالوگ قدیمی بود و برق مرکز جدید 48 ولتی هست و به هیچ وجه نمی شه دستکاریش کرد
در کل بگم که نمیشه حتی از لحاظ نرم افزاری هم نمیشه چنین کاری کرد ولی برای خودم الان یه 2 ماهی میشه که پول

تلفن خیلی کم میاد با 50 ساعت کار اینترنت و مکالمات خونه و غیره همه همه اومده 5000 تومن نمی دونم چه

خبره؟؟؟!!

shahroozm
20-08-2005, 10:44
bandary,جان واسه منم خيلي كم اومده من در كل ماهي 100 ساعت اينترنتم اومده 9000تومان :roll: :mrgreen:

mir5
20-08-2005, 11:21
شتر در خواب بيند پنبه دانه گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه :lol:

Mehdi_Best
20-08-2005, 13:15
سلام
با صحبت هاي كاملا فني و كارشناسي كه دوست خوبمون بندري جان كردند و توضيحاتي كه دادند كاملا مشخص شد كه دوستاني كه مي گفتند كار نشد نداره اشتباه مي كردند و گاهي اوقات مي شه كه كار نشد داره!!! :wink:

bandary
20-08-2005, 13:30
Mehdi_Best بابا صحبت کارشناسانه کدومه شرمنده میکنی ما رو این مطالب رو گفتم تا بچه ها یه کم اطلاعاتشون بیشتر بشه اگر خواستید باز هم تخصصی تر در این مورد بحث کنیم؟؟ :?:

mehdisalehi
21-08-2005, 01:54
مرسي مهدي بست جان.........از راهناييت

قربونت..............

خدانگهدار

aratala
23-08-2005, 02:49
سلام دوستان
در مورد این موضوع کمی صبور باشین چون در آیندهای نه چندان دور(البته در ایران شاید کمی دور) از طریق کابل برق می تونیم دیتا دریافت کنیم ....یعنی اینترنت پر سرعت اونم از کابل برق....این کار در کره جنوبی انجام میشه وحتی یکی از دوستان در ایران داره روی این قضیه کار می کنه که بتونه از طریق برق ارتباط تلفنی برقرار کنه.....چیزی که کاملا ممکنه وشدنیه ایناست .....ما باید دنبال راههایی بگردیم که دیگران به فکرشون نمیرسه.... :idea: :idea:
بقول مهدی جان همه کارها هم شدنی نیست ولی به نظر من میشه کارهاای دیگه ای انجام داد که ازونی هم که آرزوی انجامشو داشتیم بهتر باشه..... :roll: :roll:
کدوممون 15 سال پیش هارد 40 رو میتونست تصور کنه....یا راحتی ویندوز رو.....من با یک کامپیوتر 286 کلی حال می کردم و فکر میکردم که این دیگه آخرشه :!: :!:
پس فکرامونو کمی عوض کنیم..........

Nesta
23-08-2005, 04:12
سلام مال من هم اومده 40000 تومن داخلی‌ البته که فکر کنم 30000 تومن واسه اینترنت باشه ..خوش به حال کسانی‌ که کم میاد .ما از این شانس ها نداریم.

Erfaan
23-08-2005, 11:51
حلا هزينش رو ول كن چقدر تلفن اشغال باشه من قراره يه خط برا خودم بخرم...!!!!!!1؟؟؟

justmp3
26-12-2005, 15:56
وای این تاپیک خیلی جالب بود با این که من ایران نیستم واصلآ هزینه هاش برام فرقی نمیکنه ولی از اول تا اخرشو خوندم...