PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بک اپ گیری از لب تاپ



szr
15-06-2007, 00:24
با سلام
من جدیدآ یه لب تاپ سونی گرفتم...
چند تا سوال داشتم از خدمت اساتید
1-این لب تاپ دارای هارد 200 است که فقط دارای یک پارتیشن است که بر روی ان ویندوز ویستا نصب است،حال می خواهم از ویندوز بک اپ بگیرم و بروی DVD بزنم،چگونه؟
2-برای افزودن پارتیشنهای جدید باید چه بکنم؟
3-چرا هیچ سی دی همراه اب تا نیست؟
4- چرا هر برنامه ای که بر روی ان نصب شده است به صورت Trial است؟

با تشکر

szr
15-06-2007, 00:32
با سلام
من جدیدآ یه لب تاپ سونی گرفتم...
چند تا سوال داشتم از خدمت اساتید
1-این لب تاپ دارای هارد 200 است که فقط دارای یک پارتیشن است که بر روی ان ویندوز ویستا نصب است،حال می خواهم از ویندوز بک اپ بگیرم و بروی DVD بزنم،چگونه؟
2-برای افزودن پارتیشنهای جدید باید چه بکنم؟
3-چرا هیچ سی دی همراه اب تا نیست؟
4- چرا هر برنامه ای که بر روی ان نصب شده است به صورت Trial است؟

با تشکر

شرمنده اشتباه شد!
لطفا انتقال دهید.

ocz
15-06-2007, 05:40
1- توسط برنامه هايي مثل Acronis true image يا Norton Ghost مي توني ايميج بگيري از ويندوزت
2- خيلي ساده...با نصب برنامه ي Partition Magic
3-اگه DVD ويژه ي درايورها و ريكاوري همراهش نيست پس بخشي از هاردش رو به اون اختصاص دادند بويژه اينكه هارد پرظرفيتي هم داره(براي اينكه مطمئن شوي از نمايندگي سؤال كن)
4-همه ي برنامه هاي روي اون تريال نيست اما اگر هم بود شما داخل مدارك همراه لپتاپت بگرد و شماره سريال براي برنامه هاي مختلف شايد پيدا كردي.اگر هم واقعا سريال نداشت...گوگل و سايتهاي كرك در خدمت شما هستند !

szr
15-06-2007, 11:45
1- توسط برنامه هايي مثل Acronis true image يا Norton Ghost مي توني ايميج بگيري از ويندوزت
2- خيلي ساده...با نصب برنامه ي Partition Magic
3-اگه DVD ويژه ي درايورها و ريكاوري همراهش نيست پس بخشي از هاردش رو به اون اختصاص دادند بويژه اينكه هارد پرظرفيتي هم داره(براي اينكه مطمئن شوي از نمايندگي سؤال كن)
4-همه ي برنامه هاي روي اون تريال نيست اما اگر هم بود شما داخل مدارك همراه لپتاپت بگرد و شماره سريال براي برنامه هاي مختلف شايد پيدا كردي.اگر هم واقعا سريال نداشت...گوگل و سايتهاي كرك در خدمت شما هستند !

با سلام
خیلی ممنون
مسئله این است که بر روی هارد هم خبری از درایورها و ریکاوری نیست.
با تشکر

ocz
15-06-2007, 20:00
دوست خوب اون بصورت كاملا مخفي هست و وجودش رو شما فقط مي تواني از كاهش غير عادي حدود 10 گيگ از حجم هارد دريابي!
شما هر زمان كه ويندوزت بهم ريخت و خواستي ريكاوري كني از داخل تنظيمات Bios Set up احتمالا مي تواني اين عمل را انجام دهي البته اين بشرطي هست كه شما زماني كه سيستم رو نو تهيه كردي ويندوز ارجينال روي اون نصب بوده باشه كه با توجه به توضيحات شما همينطور بوده
چون اگر سيستمي تهيه كرده باشيد كه فقط داراي DOS بوده طبعا انتظار وجود درايو مخفي ريكاوري روي هارد اون نبايد داشت
از نمايندگي كه تهيه كرديد هم مي توانيد اين نكته را بپرسيد و مطمئن شويد

szr
15-06-2007, 20:22
دوست خوب اون بصورت كاملا مخفي هست و وجودش رو شما فقط مي تواني از كاهش غير عادي حدود 10 گيگ از حجم هارد دريابي!
شما هر زمان كه ويندوزت بهم ريخت و خواستي ريكاوري كني از داخل تنظيمات Bios Set up احتمالا مي تواني اين عمل را انجام دهي البته اين بشرطي هست كه شما زماني كه سيستم رو نو تهيه كردي ويندوز ارجينال روي اون نصب بوده باشه كه با توجه به توضيحات شما همينطور بوده
چون اگر سيستمي تهيه كرده باشيد كه فقط داراي DOS بوده طبعا انتظار وجود درايو مخفي ريكاوري روي هارد اون نبايد داشت
از نمايندگي كه تهيه كرديد هم مي توانيد اين نكته را بپرسيد و مطمئن شويد

سلام دوست گرامی
دقیقآ حق با شماست.
خیلی ممنون از راهنماییتان.
فقط چند مسئله ....
چطوری وارد تنظیمات بایوس بشوم؟
چطوری می توان برایش ریکاوری دیسک درست کرد؟

با تشکر

ocz
15-06-2007, 21:32
سلام دوست گرامی
دقیقآ حق با شماست.
خیلی ممنون از راهنماییتان.
فقط چند مسئله ....
چطوری وارد تنظیمات بایوس بشوم؟
چطوری می توان برایش ریکاوری دیسک درست کرد؟

با تشکر
براي ورود به تنظيمات ست آپ بايوس كليدهاي مختلفي هست كه بستگي دارد به بايوس شما مثلا همان ايتدا كه سيستم را روشن مي كنيد دكمه ي F2 را پايين نگه داريد و مدام بزنيد تا اعلان مربوطه ظاهر شود شايد هم دكمه ي Del براي ورود به ستاپ شما بايد فشرده شود
اگر هيچكدام از اين دكمه ها مؤثر واقع نشد يك جستجو در انجمن بكنيد مقالات كاملي در اين باره هست

راجع به ريكاوري كردن فكر مي كنم بهتر هست ابتدا شما وارد تنظيمات ستاپ بشويد و با دقت گزينه هاي مختلف رو بررسي كنيد چون اين موضوع همونطور كه گفتم از يك لپتاپ به لپتاپ ديگه كاملا متفاوت هست و خيلي لپتاپها كه هارد كم ظرفيت تري دارند اصولا يك دي وي دي ريكاوري دارند كه اگر بوت رو بر روي سي دي تنظيم كنند همون سي دي يا دي وي دي شروع به ريكاوري مي كنه

اما براي سيستم شما چون دي وي دي مورد نظر وجود نداره پس بايد داخل تنظيمات ستاپ بگرديد و ببينيد كدام گزينه مربوط به بوت از طريق درايو ريكاوري از روي هارد هست

بهترين كار بنظر من همين هست هر چند شما مي توانيد با نصب يكي از دو برنامه ي Acronis و Norton Ghost كه قبلا هم نوشتم اقدام به تهيه ي يك سي دي يا دي وي دي ريكاوري بكنيد اما وقتي هارد شما اين درايو ريكاوري رو داره و تنها لازم هست شما بگرديد و تنظيمات آنرا پيدا كنيد ديگه نيازي به تهيه ي سي دي يا دي وي دي ريكاوري مجزا كه براي سيستمهاي دسكتاپ معمولا صورت مي گيرد نيست

szr
16-06-2007, 00:39
با سلام
رفت رو هوا!!!!

توسط یه برمانه که رو خودش بود
دوتا دی وی دی برای ریکاوری درست کردم.
بعد طبق روشی که خودش گفته بود رفتم که پارتیشنهاش بیشتر کنم توسط دیسکهای ریکاوری که قبلا درست کردم.
ولی وسط کار چت زدو همچی پرید.
حتی با اون دیسک ها هم نمی شه کاری کرد تو دیسک دوم پیغام خطا می ده.

قبل از اینم با خود Backup ویندوز یه DVD درست کرد،اونم نمی تونه کاری کنه؟

لطفا کمک کنید

ocz
16-06-2007, 11:17
از پارتيشن مجيك استفاده نكرديد چرا؟
حالا طبق همون چيزي كه قبلا نوشتم سعي كنيد از داخل تنظيمات ستاپ بايوس سيستم رو از روي درايو ريكاوري هارد بوت كنيد

szr
17-06-2007, 00:04
با سلام

عرض کنم که همون پارتیشن ریکاوری هم از بین رفته بود و در ضمن تو تنظیمات Setup گزینه ای برای این کار ندارد و با F10 است.
یادم رفته بود بگم،قبل از اینکه کاری کنم با Ghost 12 از پارتیشن ریکاوریش بک آپ گرفتم....همین بک اپ به دادم
رسید.
شکر خدا به خیر گذشت

الان می خوام یه XP روش نصب کنم که نمی شه!

** از تو ویندوز کنونی که Vista می باشد نمی زاره منطقی هم است که نشود
** با بوت خود CD هم تا جایی که فایلها را لود می کند بعد می رود سراغ هارد ،می گویید هارد دیسکی پیدا نشد؟؟؟؟

به نظر شما چه گلی به سرش بزنم؟
با تشکر

smnb36302
09-05-2008, 16:34
من vaio fz 340 دارم.چه جوری وارد تنظیمات بایوس بشم؟؟؟

meshki2
12-01-2009, 16:20
منم میخوام وارد تنظیمات بایوس fw 290 بشم !!!