PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : valid ip چیست و از کجت میشه فهمید واسه ما چیه؟






    

graphmax
13-06-2007, 14:26
به نام خدا
سلام.
دوستان میخواستم دقیقا بدونم valid ip چیه و از کجا میشه فهمید که آیا آی پی ما ولید هست یا نه و اگر نیست چطوری میشه آی پی ولید به دست آورد.
چون شرکتی که به من ای دی اس ال میده فقط یه آدرس داده که اون رو تو دی ان اس میذارم تا اینترنت برقرار بشه آیا همون آدرسی توی دی ان اس میزنم آی پی ولید هستش؟ عدد اولش هم دو رقمی هستش.
پیشاپیش ممنون:11:

V A H I D
13-06-2007, 14:31
من یه چیز هایی در سطح مبتدی بلدم
ای پی ولید از 107.0.0.1 -255.255.255.0 دوومیش رو مطمین نیستم ولی اگه ولید نباشه اینترنت نمی ره که

secure
13-06-2007, 16:16
IP Address ها دو گروه بندی متفاوت دارند:(جدا از ای پی های دارای کلاس و ای پی های بی کلاس و کلا کلاس بندی IP Adresses )

1-از نظر Public یا Private بودن

2-از نظر Validیا Invalid بودن.

Public IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در دنیای اینترنت واقعی به صورت مستقیم قابل دسترس هستند و به درد کسانی میخوره که نیاز دارند سرویسی نظیر Web Server رو Publish ککند نظیر IP Address وبسایت Yahoo که 69.94.234.13 هستش.

Private IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در شبکه های خصوصی و Local کاربرد دارند و در هر شبکه ای میشه از اونا استفتده کرد بدون اینکه هیچ گونه Confllict ای پیش بیاد و نمیشه از این ای پی آدرس ها در نیای واقعی اینترنت استفاده کرد .مثلا ای پی آدرس هایی از رنج زیر :
10.0.0.1---192.168.0.1------172.16.0.1 و ..

نکته: IP Addressهای public محدود هستند بنابراین سرویس دهنده گان اینترنت از روشی به نام NAT=Network Address Translation استفاده میکنند تا IP Address های Private رو به یک IP Address از نوع Public ترجمه کنند تا بتئانند ارتباط اینترنتی کاربران رو فراهم کنند.

نکته : هر دو نوع IP Address های Public و Private از نوع Valid IP Address هستند.

Valid IP Addres : کلا به هر ای پی آدرسی که بشه رو کارت شبکه ست کرد ای پی ولید گفته میشه.

Invalid IP Address: آدرس هایی نظیر Net ID Address و Host ID Address , Loopback IP Address , ...و همچنین ای پی های Brodcast ,... که نمیتوان در آدرس دهی NIC ها یا کارت های شبکه استفاده کرد ای پی اینولید گفته میشه.نظیر ای پی های زبر :

Net ID Address:10.0.0.0
Loopback IP Address:127.0.0.1
Broadcast IP Address:255.255.255.255

نکته : بعضی از متخصصین و حتی اساتید دانشگاهی گاها Valid IP Address ها را در مقابل Private IP Address ها گذاشته و مقایسه میکنند که جای بسی تاسف داره.

secure
13-06-2007, 16:37
روش پیدا کردن IP Address : مسیر زیر رو طی کنید :

Start --> Run-->type:CMD

در صفحه ای که باز میشه دستور Ipconfig رو وارد کنید .مشخصات IP Address شما ظاهر میشه .

نکته در صورتی که IP Address شما Public نیست که اولا در رنج های گفته شده نباشه و امثال اون.

دوما به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و منتظر بمونید تا IP اینترنتی شما رو نشون بده.اگر IP Address ای که از طریق دستور Ipconfig پیدا کردید با این IP یکسان نباشه احتمال بسیار زیاد ای پی شما Private هست.

graphmax
13-06-2007, 16:51
سلام:)
سلام خیلی خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید.
اما واسه من مهمنیست که بدونم آی پی دستگاهم ولید یا اینولیده من بیشتر میخوام بدونم که چطوری بفهمم آدرس آی پی من اگر ولید هست چیه چون بهش نیاز دارم.
برای این کار آیا باید به شرکت سرویس دهنده اینترنت مراجعه کنم؟ و اینکه چرا به من آدرس دی ان اس داده شده؟
بازهم ممنون.

secure
14-06-2007, 04:32
ببینید آخه عزیز دلبر شما هم که باز میگید Valid با ای پی Invalid که نمیشه به شبکه یا اینترنت دسترسی داشت لطفا اول پست قبلی رو کامل بخونید در ضمن توضیح دادم چجوری بفهمید که ای پی تون Publice و اگه Public باشه و شما کمی با ویندوز سرور آشنایی داشته باشید میتونید انواع و اقسام سرورها رو نظیر File Server,Print Server ,Web Server , ...راه بندازید به عبارت دیگه هر چی توی کامپیوتر شما باشه میتونه مستقیما در داخل اینترنت دیده بشه مثلا دیگه نیاز نیست فایلی رو برای آپلود در Host دیگری بگذارید کافیه اون فایل رو رو کامپیوترتون share کنید تا دیگران از اینترنت دسترسی کامل داشته باشن.

در ضمن این کار واقعا یک اشتباه بزرگیه که یک ISP به مشتریان خودش ای پی public بده به دلایل بسیار زیاد و اکثرا هم ای پی Public نمیدن ولی اگه نیاز دارید میتونید درخواست بدبد تا رسیدگی بشه و در صورت تصویب IP Public بهتون اختصاص داده میشه.

در ضمن اگه ای پی DNS Servereton یک ای پی Public هست دلیل بر این نیست که ای پی آدرستون هم Public باشه.

در مورد سوال آخر هم :آدرس هایی نظیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... در دنیای اینترنت و آدرس دهی معنایی ندارند و هیچ مرورگری صرفا بر اساس نام نمیتونه به سرویسی یا وب سایت و .. دسترسی داشته باشه و پاسخی به درخواست های شما بده.این IP Address ها هستند که در دنیای اینترنت شناخته میشن بنابر سرویسی باید باشه تا اسمی که شما در مرورگر وارد میکنید رو به IP Address تبدیل کنه .که این وظیفه DNS Server هست بنابراین ISP ها با معرفی یک DNS Server به کاربران این مشکل رو برطرف میکنند.در واق اگه شما DNS Server نداشته باشید مجبور هستید در مرور گر به جای نام وب سایت IP اون رو وارد کنید و کلی دردسر های دیکه که جریانش واقعا طولانیه.

Sharingan
14-06-2007, 06:02
سلام. يه سوائل داشتم.
كساني كه از نرم افزار e-mule يا قبلنا kazza هستفاده مي كردند حتما IP Public دارند؟ ( فكر نمي كنما!!!)

secure
14-06-2007, 12:27
فکر نمیکنم تو صحبت هام همچین حرفی زده باشم .میتونن داشته باشن و میتونن نداشته باشن ربطی نداره اصلا

ptman
15-06-2007, 10:17
سلام مهندس Secure
اطلاعات خوبی دادید ممنون. می خواستم بدونم که وقتی یک سرور مثلا win server 2003 راه اندازی کنیم، چه مواقعی نیاز است که DNS سرور را config نماییم. و اصولا برای شبکه های local نیازی به DNS سرور هست؟
احتمالا آنجا نام کامپیوتر ها را با ip آنها map می کند؟

secure
15-06-2007, 11:10
از اظهار لطفتون ممنون.
همونطور که خودتون اشاره کردین وظیفه بخشی از DNS Server ترجمه کردن اسامی کامپیوتر به IP Address و بلعکس هست بنابراین در شبکه های محلی هم کاربرد داره مثلا شما فرض کنید یک Web Server در شبکه سازمانی یک اداره راه انداختید و نیاز دارید سایت داخلی سازمان رو بر روی اون سرور قرار بدید اینجاست که شما به یک DNS Server نیاز دارید تا نام کامپیوتر و وب سایت مورد نظر تون که روی Web Server هست رو به IP Address اون کامپتر map کنه تا کاربران مجبور نباشن برای دسترسی به وب سایت از ای پی آدرس استفاده کنند.

شما میتونید در مرکز عمومی از caching این سرویس هم استفاده کنید.DNS Server قابلیت اینو داره که درخواست های DNS ای رو cache کنه تا در درخواست های بعدی سریع تر پاسخگو باشه.

و همچنین کارهای مفید دیگه ای که میشه با DNS Server انجام داد.

marco250
15-06-2007, 16:13
سلام:)
سلام خیلی خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید.
اما واسه من مهمنیست که بدونم آی پی دستگاهم ولید یا اینولیده من بیشتر میخوام بدونم که چطوری بفهمم آدرس آی پی من اگر ولید هست چیه چون بهش نیاز دارم.
برای این کار آیا باید به شرکت سرویس دهنده اینترنت مراجعه کنم؟ و اینکه چرا به من آدرس دی ان اس داده شده؟
بازهم ممنون.
به سایت زیر مراجعه کن و تا جد و آباد IP رو می تونی بفهمی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

confesseur
15-06-2007, 23:54
سلام منم این مبحث برام مهمه
secure
شما با اطمینان صحبت می کنید ؟
میشه بگین منبعی که دارین چیه تو این تعاریفتون؟
با تشکر از تو گل داست داشتنی من

secure
16-06-2007, 03:04
منبع خاصی ندارم فقط طی دوره هایی که دیدم و آموزش هایی که دادن این مطلب رو میدونم در حال حاضر کورس 5
(Active Directory) از دوره ی MCSE و درحال آماده شدن برای امتحان CCNA هستم واین مطلب رو از اساتیدم یاد گرفتم.
در ضمن در مورد صحبت هام اطمینان دارم .99.9 درصد.اگه از مدیران بخش یا کسانی که اطلاعی در این مورد دارند و فکر میکنن مشکلی تو گفته هام هست لطفا راهنمایی کنن.
شما حتی اگه به منابع معتبر مثلا Technet بندازید میبینید که همیشه از اصطلاح Public -Private استفاده شده.
EX:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

secure
16-06-2007, 12:39
اینم یه منبع معتیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینم اضافه کنم که گاها از اصطلاح Dynamic و Static برای IP ها استفاده میشه که منظور همان آدرس های Public و Private هست

ninjavb
05-12-2008, 19:14
با سلام
میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی خوب من یه سوال در رابطه با همین موضوع داشتم نخواستم یه تاپیک جدا بزن
من هر موقع دستورipconfig رو میزنم ای پی نشون میده که اولش 192 این همون ای پی دینامیک چون هر دفعه که به اینترنت وصل میشم فرق میکنه حالا چه طور میشه اون ای پی static رو بدست اورد میدونم که سایت هایی هستند که نشون بدند ولی منظورم خودم توی کامپیوتر با چه دستوری میتونم به دسشت بیارم??
با تشکر

paranoid_android
05-12-2008, 22:04
با سلام
میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی خوب من یه سوال در رابطه با همین موضوع داشتم نخواستم یه تاپیک جدا بزن
من هر موقع دستورipconfig رو میزنم ای پی نشون میده که اولش 192 این همون ای پی دینامیک چون هر دفعه که به اینترنت وصل میشم فرق میکنه حالا چه طور میشه اون ای پی static رو بدست اورد میدونم که سایت هایی هستند که نشون بدند ولی منظورم خودم توی کامپیوتر با چه دستوری میتونم به دسشت بیارم??
با تشکر

وقتی میفرمائین آی پی شما داینامیک هست چطور می خواید آدرس IP استاتیک خودتون رو بدست بیارید؟! IP ست شده روی کارت شبکه شما یا استاتیک میشه و یا داینامیک. در مورد IP هایی که ISP ها برای سرویس های DSL یا Dila-up در اختیارتون قرار میدن چون این آدرس ها داینامیک هستن دائما در حال تغییرن.
IP استاتیک رو در تنظیمات TCP/IP کارت شبکه میتونید وارد کنید یعنی روی کارت شبکه خودتون راست کلیک کنید و properties رو بزنید بعد از قسمت وسط گزینه (Internet Protocol (TCP/IP رو انتخاب و باز properties رو بزنید بعد بجای انتخاب obtain an IP address automaically که نشون دهنده IP داینامیک شماست گزینه پایین یعنی use the following IP address رو انتخاب و IP استاتیک و sunbnet mask مورد نظر رو وارد میکنید. اما در این صورت احتمالا اینترنت شما کار نخواهد کرد! چون ارتباط شما با DHCP Server آی اس پی قطع میشه. برای استفاده از یک IP آدرس استاتیک باید از ISP خودتون یه IP ثابت (استاتیک) خریداری کنید.

ninjavb
06-12-2008, 20:11
ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟

ninjavb
07-12-2008, 17:50
ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟
ممنون میشم اگه جواب منو بدید من این سوال رو تو چند تا سایت دیگه پرسیدم ولی کسی جواب نداد.:11:

paranoid_android
08-12-2008, 23:17
ببینید من چند وقت پیش رفتم توی یه سایتی که نوشته بود your ip و ای پی من رو با شهرمون نشون میداد هر دفعه ی دیگ هم که رفتم باز همن رو نشون میداد منظور من اینه که اون سایت چه طوری تونسته اون ای پی رو نشون بده ؟ که به وسیله اون بتونه شهرمون رو هم نشون بده؟ چ هطور من میتونم اون ای پی (static)که اون سایت نشون میده رو خودم به دستش بیارم با یه روشی چیزی باید بشه اون ای پی رو بدست اورد؟
اون ip که ثابته و توسط این سایت ها نشون داده میشه ip آدرس مربوط به اینترفیس public سرویس دهنده nat روی دستگاه روتر در ispه نه ip آدرس کامپیوتر شما. بنابراین برای همه یوزرهایی که از این isp سرویس میگیرن این ip ثابت نشون داده میشه.

bahmansh
17-11-2009, 08:34
IP Address ها دو گروه بندی متفاوت دارند:(جدا از ای پی های دارای کلاس و ای پی های بی کلاس و کلا کلاس بندی IP Adresses )

1-از نظر Public یا Private بودن

2-از نظر Validیا Invalid بودن.

Public IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در دنیای اینترنت واقعی به صورت مستقیم قابل دسترس هستند و به درد کسانی میخوره که نیاز دارند سرویسی نظیر Web Server رو Publish ککند نظیر IP Address وبسایت Yahoo که 69.94.234.13 هستش.

Private IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در شبکه های خصوصی و Local کاربرد دارند و در هر شبکه ای میشه از اونا استفتده کرد بدون اینکه هیچ گونه Confllict ای پیش بیاد و نمیشه از این ای پی آدرس ها در نیای واقعی اینترنت استفاده کرد .مثلا ای پی آدرس هایی از رنج زیر :
10.0.0.1---192.168.0.1------172.16.0.1 و ..

نکته: IP Addressهای public محدود هستند بنابراین سرویس دهنده گان اینترنت از روشی به نام NAT=Network Address Translation استفاده میکنند تا IP Address های Private رو به یک IP Address از نوع Public ترجمه کنند تا بتئانند ارتباط اینترنتی کاربران رو فراهم کنند.

نکته : هر دو نوع IP Address های Public و Private از نوع Valid IP Address هستند.

Valid IP Addres : کلا به هر ای پی آدرسی که بشه رو کارت شبکه ست کرد ای پی ولید گفته میشه.

Invalid IP Address: آدرس هایی نظیر Net ID Address و Host ID Address , Loopback IP Address , ...و همچنین ای پی های Brodcast ,... که نمیتوان در آدرس دهی NIC ها یا کارت های شبکه استفاده کرد ای پی اینولید گفته میشه.نظیر ای پی های زبر :

Net ID Address:10.0.0.0
Loopback IP Address:127.0.0.1
Broadcast IP Address:255.255.255.255

نکته : بعضی از متخصصین و حتی اساتید دانشگاهی گاها Valid IP Address ها را در مقابل Private IP Address ها گذاشته و مقایسه میکنند که جای بسی تاسف داره.





Broadcast IP Address:255.255.255.255
چه کسی و توی کدوم مقاله علمی گفته که 4 تا اوکتد 255 میشه رنج broadcast?
اول مشخص کن classfull یا classless بعدش بهت بگیم که باید چند تا اوکتد 255 بخوره یا اصلا شاید با 192 یا 128 هم که آخرش باشه broadcast بشه!!!

ولی 4 تا 255 واسه کلاس E هستش به طور کلی و مصارف تحقیقاتی و اصلا ربطی به broadcast نداره
البته برای همین کار توی مصارف تحقیقی به کار میره!

دوست عزیزی که از اساتید ایراد میگیری به نوشته خودت بیشتر از این دقت کن!

mehdifull
20-09-2010, 09:47
IP Address ها دو گروه بندی متفاوت دارند:(جدا از ای پی های دارای کلاس و ای پی های بی کلاس و کلا کلاس بندی IP Adresses )

1-از نظر Public یا Private بودن

2-از نظر Validیا Invalid بودن.

Public IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در دنیای اینترنت واقعی به صورت مستقیم قابل دسترس هستند و به درد کسانی میخوره که نیاز دارند سرویسی نظیر Web Server رو Publish ککند نظیر IP Address وبسایت Yahoo که 69.94.234.13 هستش.

Private IP Address : ای پی آدرس هایی هستند که در شبکه های خصوصی و Local کاربرد دارند و در هر شبکه ای میشه از اونا استفتده کرد بدون اینکه هیچ گونه Confllict ای پیش بیاد و نمیشه از این ای پی آدرس ها در نیای واقعی اینترنت استفاده کرد .مثلا ای پی آدرس هایی از رنج زیر :
10.0.0.1---192.168.0.1------172.16.0.1 و ..




سلام مهندس آی پی بنده 85.9.96.147 هستش حقیقتش از این رنج بالا سر در نیاوردم ، میشه بگید آی پی من ولیده یا نه...
مرسی

BEBETO1
21-08-2011, 08:07
با سلام و خسته نباشید

من ipconfig رو که میزنم یه Ip با 198 نشون میده ولی تو سایت my ip address که میرم یه آی پی که با 178.131 شروع میشده نشون میده؟؟؟آیا ولید هست یا نه؟؟