PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از 1 ساعت یکبار Dc شدن از صبا نت ؟؟



hamidreza0007
12-06-2007, 05:17
با سلام
دوستان نمیشه کاری کرد که هر 60 دقیقه یک بار این اینترنت قطع نشه؟؟
من از صبا نت اکانت دارو..اینترنت شبانش اینجوریه که 1 ساعت 1 بار Dc میشه :41:

yuta
12-06-2007, 20:00
به ما یاد دادن کد S10=50 رو توی قسمت ادونس مودم تایپ کنین تا قطع نشه ولی معلوم نیست جواب بده!!

pooyar
13-06-2007, 21:26
به ما یاد دادن کد S10=50 رو توی قسمت ادونس مودم تایپ کنین تا قطع نشه ولی معلوم نیست جواب بده!!

چی چی؟ ادونس؟ کجا هست؟لطفا بیشتر توضیح بدید.
منم همین مشکل رو دارم. در ضمن "ندا گستر صبا" همون "صبا نت" هست یا یک چیز دیگه هست؟ اخه منم تو شیراز از نمایندگی "ندا گستر صبا" دارم اونم شبا همین جوریه.

Alireza_Shafaei_PCworld
13-06-2007, 21:35
بابا شما ها دیگه خیلی پررو تشریف دارید!(البته منم همینطورم)
اینترنت پر سرعت باشه مجانی باشه اونوقت محدودیت زمانی نداشته باشه؟
(من خودم هم از صبا دارم و هر شب هم 1 فیلم داونلود میکنم!!!!!!)

pooyar
13-06-2007, 21:52
به ما یاد دادن کد S10=50 رو توی قسمت ادونس مودم تایپ کنین تا قطع نشه ولی معلوم نیست جواب بده!!

چی چی؟ ادونس؟ کجا هست؟لطفا بیشتر توضیح بدید.
منم همین مشکل رو دارم. در ضمن "ندا گستر صبا" همون "صبا نت" هست یا یک چیز دیگه هست؟ اخه منم تو شیراز از نمایندگی "ندا گستر صبا" دارم اونم شبا همین جوریه.

alizali
14-06-2007, 03:00
advance l منظورشه

کاری نداره که بگین تو تنظیمات اگه خط drop شد دوباره براتو بگیره

بعد شمایی که هر شب یه فیلم میگیری یعنی شبی 700 مگ دانلود داری. کجایی
من تو اصفهان شبی 500 تا دارم

Blue Ray
14-06-2007, 22:00
من شبانش حد اکثر 26 میده.

چند ماه پیش بیشتر از 100 هم میداد.یادمه Office 2007 رو تو حدود 1 ساعت گرفتم !!

الان مال شما چنده ؟

Alireza_Shafaei_PCworld
14-06-2007, 22:01
برای من شبانه حدود 63 کیلوبایته

Blue Ray
14-06-2007, 22:02
برای من شبانه حدود 63 کیلوبایته

همیشه اینطوری بوده ؟

شما چند وقته باهاش کار می کنی؟

Alireza_Shafaei_PCworld
14-06-2007, 22:11
تقریبا دوماهه
تاحالا هم 34 تا فیلم داون کردم

hamidreza0007
15-06-2007, 04:44
من هم اصفهان هستم.
مرکز مخابرات خرازی ... ماکزیمم با 60 کیلو بایت دانلود دارم.
راستی درسته که میگن سرعتش توی هر مرکز مخابراتی فرق میکنه؟؟

alizali
15-06-2007, 13:40
بستگی به خلوتی و شلوغی مرکزتون خوب داره
من شهید قندی اصفهان حدود 40
میانگین سرعت دریافت فایلهام مثلا چهار تا فایل که با هم شروع شدن بین 10 الی 15 هستش
یعنی همون 40 الی 50

ALI Kheradmand
16-06-2007, 11:02
ُسلام دوستان ...

می دونم باید یه تاپیک جدا می زدم .. اما دیدم بحث صبا نت و سرعت پیش اومد گفتم منم بپرسم ...

چیزه ...

آقا ما از ایرانگیت (در واقع پارس آنلاین) ADSL گرفتیم ... 128 ...
سرعت دانلود من حداکثر 15 بود ...
اما ...
حالا همین Alireza_Shafaei_p30world جان(!) از صبانت گرفته می گه با 50-60 داره دانلود می کنه ... مدرسمون هم از همون جا گرفته با همین سرعت ...

در ضمن بنده در اصفهان هستم و مخابرات فیض ...

حالا یکی از دوستان به من بگه مشکل از کجاست ؟
از مخابرات ؟
از پارس آنلاین ؟
از ADSL Router ؟ (مال من symphony هست )
از ... ؟

بعد چیزه ... قضیه این dc شدن صبا نت چیه

Alireza_Shafaei_PCworld
16-06-2007, 11:53
شاید هزاران بار بت گفتم
که فقط صبانت اینطوری سرویس میده همه ی اکانتاش از دم 512 است حتی اون که میگن 64 اه
مشکلی که خیلی واضحه از ParsOnline اه!

قضیه DC شدن هم اینه
شبانه مجانی میده
از ساعت 3 تا 7
ولی یکساعت یک بار قطع میشه همین!

morteza_k
16-06-2007, 12:41
سلام
من حدود 6 ماه که اکانت صبا نت استفاده می کنم ولی نمی دونستم رایگان هم داره.
user & pass باید چی بزنیم (همون اکانت خودمون هست.)

Alireza_Shafaei_PCworld
16-06-2007, 12:45
User: guest
Pass: ngsnet

ALI Kheradmand
16-06-2007, 12:59
اون وقت ... چیزه صبانت 4 گیگ می ده چجوری این همه فیلم باش دانلود کردی ؟

Alireza_Shafaei_PCworld
16-06-2007, 15:58
برام جالبه
به نظرت شبانه مجانی چه معنی ای میده؟

ALI Kheradmand
16-06-2007, 17:06
من اصلا به مجانی توجه نکرده بودم(چون پست قبلیا رو عجله ای خوندم) تازه نشستم درست خوندم .
ok ...

صبانت شمارش (تو اصفهان) اینه دیگه :
6288703
آره ؟

hamidreza0007
18-06-2007, 07:13
صبا نت اصفهان چند تا نمایندگی داره:
ایران رایان : 6204464
شبکه پرداز (در بازار طالقانی) : 2334000
و ...
--------------------
راستی دوستان سرویس هایadsl دیگه هم شبانه مجانی دارند؟؟
ارزون ترین Adsl در اصفهان چنده؟؟

ms368
18-06-2007, 10:56
سلام .

فکر کنم فقط یه راهه ساده وجود داشته باشه که اونم یک ساعت 1 بار Dc میشه ولی به دانلودتون دیگه صدمه نمیرسونه.
( البته فکر کنم همگی بلدین )

فقط میتونید زمان redial رو به 1 ثانیه برسونید که فکر کنم بهترین راه فقط این باشه .

1- روی کانکشن مورد نظر خود کلیک راست کرده و بر روی peropetirs کلیک کنید .

2- بعد از باز شدن پنجره Peroperties بر روی سر برگ آپشن کلیک کنید و تنظیمات زیر رو انجام بدید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- توجه داشته باشید که زمان Ridial رو باید از 1 دقیقه به 1 ثانیه کاهش بدید .

4- اگه تکراری بود لطفا ( ف ح ش ) ندید .

با تشکر .

alizali
19-06-2007, 16:19
بابا ای و ل صد میلیون بار تماس بگیره
خیلی زیاد نیست یه کم

در ضمن اصفهان نماینده اصلی همون رایانو 6273730 هستش ادرسش هم سه راه حکیم نظامی
یا همون شماره 628 که اونم جواب میدن

Alireza_Shafaei_PCworld
19-06-2007, 17:03
بابا ای و ل صد میلیون بار تماس بگیره
خیلی زیاد نیست یه کم

در ضمن اصفهان نماینده اصلی همون رایانو 6273730 هستش ادرسش هم سه راه حکیم نظامی
یا همون شماره 628 که اونم جواب میدن


دلت خوشه
صبانت هیچ جای ایران نمایندگی رسمی نداره
و همشون Reseller هستن

دله خوشی هم از این رایانو ندارم
بهتره بره درش را تخته کنه که مفت هم نمی ارزه
فقط تو ی یک کلمه میتونم بگم کلاه بردار

alizali
20-06-2007, 15:31
منم منظورم این بود که ریسلر اصلی تو اصفهان اونها هستند
بعدش مشکل چی بوده که شما میگی کلاه بردارن
بگو ما هم روشن شیم

pooyar
20-06-2007, 15:39
این ساعتی یک بار dc شدن رو نمیه کاریش کرد بگید چی کار کنیم که ip هامون fix باشه یعنی static باشه. اگر این امکان به وجود بیاد مرتب هم قطع بشیم باز میشه دانلود بزاریم و resume بشن به خصوص از deposite یا mihd .

Alireza_Shafaei_PCworld
20-06-2007, 16:30
منم منظورم این بود که ریسلر اصلی تو اصفهان اونها هستند
بعدش مشکل چی بوده که شما میگی کلاه بردارن
بگو ما هم روشن شیم

شما که بازم حرف خودت را میزنی
اگر Reseller اصلی اونا باشن پس با نماینده چه فرقی میکنن؟
شما دارین بقیه را توی اشتباه میندازین
همه ی Reseller ها ی توی اصفهان مثله همن و هیچ فرقی هم با هم ندارن
فقط بعضیهاشون درصد کلاه برداریشون بالاست
مثله همین رایانو
دلیل نمیشه چون شما ازشون سرویس گرفتید یا حتی اگر صاحبش هم باشین
تبلیغات الکی بکنین

هر کسی برای حرف خودش دلایلی داره
من سعی نمیکنم کسی را به قبول حرف خودم وادار کنم
من فقط یک پیشنهاد میکنم و تجربه ی شخصی خودمو میگم
بهتره که با اطلاع قبلی طرف همچین مسائلی برید
و الا کلاههای جور واجور سرتون میزارن

pooyar
20-06-2007, 21:56
آقا تاپیک داره منحرف میشه ها ! یک تاپیک بزارید مربوط به صبا نت در اصهان اما ایتنجا دنبال راه حل باشید که چطوری میشه ساعتی یک بار قطع نشه.

Alireza_Shafaei_PCworld
20-06-2007, 22:12
شما که اصلا گوش نمیکنید
از قطع شدن از طرفه سروره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد

alizali
21-06-2007, 02:01
اقا ما این قضیه کلا برداری را نفهمیدیم

elmir
07-09-2007, 15:03
سلام.من در اصفهان .مرکز مخابرات ردانی پور هستم.از کدام نمایندگی صبا نت بگیرم که سرعتش بالاتره وبهتره؟
و صبا نت در تهران 256k را با محدودیت 2 gb میده 10 هزار تومان که دوسته من در تهران گرفته و سرعت دانلودش بین 50 تا60 ایا در اصفهان هم با همین قیمت و سرعت هست؟

deadman3
07-09-2007, 22:21
سلام خدمت همگيراستش من با دوستام از صبا adsl گرفتيم حدود 1 ساله.تو يكي از اين شهرهاي خراب شده ايران (قزوين!)تا الانم حدودا 700 تا فيلم دانلود كرديم (4 نفريم).يعني هر چي فيلم اومده دانلود كرديمدر خصوص اين DC شدنم خدمتتون عرض كنم هيچ كاريش نميشه كرد ربطي به تنظيمات كامپيوتر نداره يا بخواي برنامه نصب كني جلوي اين كار بگيره.به سرور مربوطه از دست شما خارجشما لينك هاي مستقيم گير بيار .همشون resume دارن سرعت اكثرشونم بالاست زير 60 نمي ياد( لااقل براي من اينطوريه ) . بعدش IDM نصب كن برو redial كانكشنت رو هم درست كن .ديگه چي ميخواي!مگر اين كه بخواي از رپيد شير مگا شير و ساير برادراش دانلود كني كه اون وقت معادله فرق مي كنه