PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با <sleep<stand by در Vista



High_War_Lord
08-06-2007, 14:14
سلام
من Vista دارم وقتی که کامپیوترم را رو حالت sleep قرار میدم و میخوام دوباره ازش استفاده کنم case روشن میشه و انگار داره کار میکنه ولی تصویر دیگه نمیاد.
اگه کسی منو راهنمایی کنه ممنونش میشم.

High_War_Lord
08-06-2007, 20:31
کسی نمیدونه؟:question:

Behroooz
08-06-2007, 20:59
مادربوردت با ویستا هماهنگه ؟

High_War_Lord
09-06-2007, 12:40
فکر نکنم مشکل از اوون باشه

Behroooz
09-06-2007, 13:00
به هر حال سیستم های جدید بهتر با این قضیه کار میکنن.

سیستم من با استند بای مشکلی نداره . چون مادر بردش جدیده .

High_War_Lord
09-06-2007, 14:29
از این که توجه کردید ممنون

mobiledead
07-07-2008, 11:42
منم همین مشکل رو با Xp دارم
تو ویستا مشکلی ندارم
کسی راه حلی نداره؟

mobiledead
12-07-2008, 14:41
:5:هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم

J U N I P E R
12-07-2008, 17:57
ممکنه از درایور کارت گرافیکت باشه.
تو ویستا وقتی sleep می کنی همه چی میره تو رم کارت گرافیک کپی میشه و کارت گرافیک روشن میمونه.گفت اینجوری سیستم سریع تر آپ میشه.
درایورت جدیده؟

mobiledead
12-07-2008, 20:59
راستش مشکل مربوط به لپتاپم میشه
ویندوزش ویستا بود من یه xp هم کنارش نصب کردم , درایورهای xp رو هم به زور گیر آوردم
بابت جوابت ممنون
میرم ببینم چیکار میتونم بکنم

hesamjm
17-07-2008, 02:34
برای اینکه از sleep mode استفاده کنید دوستان شما باید ابتدا وارد بایوس سیستمتون بشید و در قسمت power management setup ، در روبروی عبارتACPI suspended tpe گزینه s3(str رو فعال کنید

حالا وقتی از sleep mode استفاده کنید سیستمتون خاموش میشه و موقع استارت دوباره تو ویندوز هستید

در ضمن به ادرس زیر بروید:
control panel\power options\change plan setting\change advanced power setting
توجه داشته باشید در منوی sleepT، گزینه hybrid sleep شما on باشه

adi1.mmb93
09-09-2008, 13:20
توی ادرسی که دادی نه sleepT بود نه hybrid sleep که من اونو on کنم

adi1.mmb93
10-09-2008, 10:46
من توی ویستا وقتی shut down می کنم ویندوز ریسیت میشه

adi1.mmb93
10-09-2008, 10:52
من توی ویستا وقتی shut down میکنم ویندوز ریسیت میشه شما نمیدونید چرا؟

adi1.mmb93
10-09-2008, 11:00
من توی ویستا وقتی shut down میکنم ویندوز ریسیت میشه شما نمیدونید چرا؟