PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب مودم ADSL D-link



tack
28-05-2007, 02:56
با عرض سلام
من بعد از مدتها پولامو جمع کردم و یه دونه مودم ای دی اس ال گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیتونم با هاش کار کنم من 3 ماه پولامو جمع کردم خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه
که چه طوری مودم میشه نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از هر کی که میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایشو دریق نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم که چه طوری باید کارت شبکه به مودم ای دی اس ال ربط بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل مودم من هم adsl d-link dsl-300 هست
__________________________________________________ __________________________________________________ __

کار بنده خدا ر اه بندازید تا خدا هم کار شما رو راه بندازه:11:

این هم سایت ما بهش سربزنید بانک اطلاعاتی نرم افزار های روز دنیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tack
28-05-2007, 02:57
با عرض سلام
من بعد از مدتها پولامو جمع کردم و یه دونه مودم ای دی اس ال گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیتونم با هاش کار کنم من 3 ماه پولامو جمع کردم خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه
که چه طوری مودم میشه نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از هر کی که میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایشو دریق نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم که چه طوری باید کارت شبکه به مودم ای دی اس ال ربط بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل مودم من هم adsl d-link dsl-300 هست
__________________________________________________ __________________________________________________ __

کار بنده خدا ر اه بندازید تا خدا هم کار شما رو راه بندازی:11:
in ham saite ma [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tack
28-05-2007, 03:04
kasi help nemide

magic1362
28-05-2007, 07:18
با عرض سلام
من بعد از مدتها پولامو جمع کردم و یه دونه مودم ای دی اس ال گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیتونم با هاش کار کنم من 3 ماه پولامو جمع کردم خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه
که چه طوری مودم میشه نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از هر کی که میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایشو دریق نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم که چه طوری باید کارت شبکه به مودم ای دی اس ال ربط بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل مودم من هم adsl d-link dsl-300 هست


سلام
دوست من اگه مودمت از نوع Ethernet باشه بايد رو سيستمت کارت شبکه داشته باشی. نیازی هم به نصب نداره فقط بستگی داره که از کدوم شرکت اشتراک ADSL گرفته باشی تا IP سيستمت رو Set کنی.

majids1
28-05-2007, 09:01
با عرض سلام
من بعد از مدتها پولامو جمع کردم و یه دونه مودم ای دی اس ال گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیتونم با هاش کار کنم من 3 ماه پولامو جمع کردم خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه
که چه طوری مودم میشه نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از هر کی که میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایشو دریق نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم که چه طوری باید کارت شبکه به مودم ای دی اس ال ربط بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل مودم من هم adsl d-link dsl-300 هست
__________________________________________________ __________________________________________________ __

کار بنده خدا ر اه بندازید تا خدا هم کار شما رو راه بندازه:11:

این هم سایت ما بهش سربزنید بانک اطلاعاتی نرم افزار های روز دنیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


خوب دوست من مودم تنها كه فايده نداره بايد سرويس ADSL رو هم تهيه كني و وقتي سرويس رو بخري خود شركت مي آيد و برات نصب مي كنه

amirf
28-05-2007, 14:26
لطفا نصبشو بنویسید نمیخوایم پول نصب بدیم....:d

tack
28-05-2007, 15:50
سلام
اگه پول داشتم خب معلوم بود خب از کسی کمک نمیگرفتم پول میدادم مییومدن نصب میکردن

اگه میشه بگید چه طوری باید نصب کنم تو رو خدا بگید من 3 ماه پولامو جمع کردم تازه تونستم یه مودم و اسپلیتر + کابل و یک ماه شارج از اسیا تک بگیرم بعد نمیتونم نصب کنم

دارم دیوانه میشم
الکی باید 15 برای نصب مودم بدم پون از خود شرکت نخریدم باید پول اضافی هم بدم خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه

ممنون:11:

tack
28-05-2007, 15:53
مودم من از از نوع Ethernet هست ولی بلد نیستم چه طوری نصبش کنم اگه میشه راهنمایی کنید

tack
28-05-2007, 16:04
و اینو هم بگما هرکی منو راهنمایی کنه به خود خدا اشتراک اینترنت dil-up

نا محدود و بدون فیلتر هست به هش میدم من از این اشتراک دارم 6 ماه استفاده میکنم
یه جورایی اینترنت رایگانه
برای ما بی پولاست

هرکی بگه بهش میگم چه جوری میشه مخابراتو پیچوند و اکانت دائم اینترنت گرفت با اون نرم افزار ی که میشه وصل شد به اینترنت

ممنون از همه دوستانی که جواب دادن یا جواب خواهند داد
به ما هم سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tack
28-05-2007, 17:05
چراغ adsl روی مودمم روشن میشه ولی هیج جا وصل نمیشه لطفان راهنمایی کنید چه طوری

میشه وصل شد

tack
28-05-2007, 17:12
چرا کسی کمک نمیکنه ؟

tack
28-05-2007, 23:33
تکه نفری به ما جواب بدهد

tack
30-05-2007, 02:39
از یکی از دوستان که راهنمایی کرد خیلی ممنون

majids1
30-05-2007, 18:26
با عرض سلام
من بعد از مدتها پولامو جمع کردم و یه دونه مودم ای دی اس ال گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیتونم با هاش کار کنم من 3 ماه پولامو جمع کردم خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه
که چه طوری مودم میشه نصب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از هر کی که میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایشو دریق نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم که چه طوری باید کارت شبکه به مودم ای دی اس ال ربط بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل مودم من هم adsl d-link dsl-300 هست
__________________________________________________ __________________________________________________ __

کار بنده خدا ر اه بندازید تا خدا هم کار شما رو راه بندازه:11:

این هم سایت ما بهش سربزنید بانک اطلاعاتی نرم افزار های روز دنیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز هم به شما مي گم اگر شما سرويس رو بخريد خودشان راهنمايي مي كنند تا چطور نصب كنيد لااقل اطلاعات خام رو در مورد تنظيمات به شما مي دهند يعني اينكه مثلا براي اتصال از چه پروتكلي بايد استفاده كنيد اصلا آيا تا به حال زنگ زديد و با آنها صحبت كرديد؟