PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویستا با مودم



fazilat1385
23-05-2007, 23:46
سلام - من چند وقته ویستا رو نصب کردم . اما هنوز موفق نشدم مودمی رو پیدا کنم که درایورش ویستا رو ساپ.رت کنه. کسی مودمی سراغ داره که با ویستا مشکل نداشته باشه.لطفا نام و مدلش رو معرفی کنید.
ممنون



ما اجنبی زقاعده کار عالمیم دیوانه گرد کوچه و بازار عالمیم

ما خانه به دوشیم و خوش نشین نی زان گروه خانه نگهدار عالمیم

Tornado2800
24-05-2007, 01:56
دوست عزیز من یه چیزی فهمیدم
درایور مودم که برای xp هست نصب کن بعدش
موقع شناختن سخت افزار لینک بده به این مسیر
C:\WINDOWS\system32
برای من و چند تای دیگه که شناخت
امیدوارم مشکلت حل بشه

Vahed
25-05-2007, 00:46
کاملا تایید میشه!
راستی ویستا مودم های ساخت چین رو ساپورت نمیکنه!