PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال به windowsxp از منزل



sharare
21-05-2007, 12:21
با سلام
می خواستم بدونم چطوری می شود از منزل و با یک خط تلفن و اتصال از طریق مودم به یک دستگاه با windows xp اتصال پیدا کرد و remote کرد

majids1
21-05-2007, 12:56
با سلام
می خواستم بدونم چطوری می شود از منزل و با یک خط تلفن و اتصال از طریق مودم به یک دستگاه با windows xp اتصال پیدا کرد و remote کرد
خوب اين كامپيوتري كه مي خواهيد بهش وصل شويد روي اينترنت ديده مي شود يا اينكه به شبكه وصل نيست و شما مي خواهيد به آن دايل آپ كنيد در هر دو صورت امكان پذير است ؟
اگر كه روي اينترنت است و Valid IP دارد كه كار از اين راحتر نمي شود فقط كافيست Remote Desktop آن فعال باشه و اگر هم به شبكه وصل نيست و مي خواهي با مودم بهش وصل بشي مي تواني يك Incomming Connection روي آن كامپيوتر درست كني و با شماره تلفن آن و يك يوزر و پسورد كه برات تعريف مي كنه به آن وصل بشي و بعد ازش Remote Desktop بگيري

Tornado2800
22-05-2007, 13:37
با برنامه ی Radmin هم می تونی اینکار رو انجام بدی!

sharare
26-05-2007, 14:01
با برنامه ی Radmin هم می تونی اینکار رو انجام بدی!

با سلام
لطفا بگید که چطوری Incomming Connection را باید ایجاد کرد و روی کدام دستگاه؟
دستگاه خودم در منزل یا دستگاهی که به آن می خواهم remote کنم؟

nazari
26-05-2007, 14:51
شما در دستگاهی که میخواهید به آن وصل بشید یک Incomming Connection درست میکنید و بعد با استفاده از دستگاه دیگه ای یک کانکشن ایجاد کرده و user و pas تعریف شده در دستگاهی که Incomming Connection را تعریف کردید را وارد کانکشن میکنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sharare
27-05-2007, 13:46
من هم در سیستمی که می خواهم به آن remote کنم incoming connection ایجاد کردم و در سیستمی که از آن می خواهم remote کنم dialup connection به صورت connect to network at my workplace ایجاد کرده ام . connect هم می شوم. ولی بعد از اون چکار کنم.
از remote desktop استفاده کردم ولی connect نمی شود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رابین هود
27-05-2007, 14:04
دوستان اگه یه کم مهربون تر توضیح بدن که شفاف و واضح باشه خوبه

Tornado2800
27-05-2007, 14:16
ببینید راحت کنید کارتونو خوب !
Radmin
نصب کنید روی سیستمون !
و فایل سرورش رو اجرا کنید
و در محل کارتون که میخواید به سیستمتون وصل بشید
کافیه برنامه ردمین رو باز کنید و ایپی سیستم خونه رو بدید ! در صورتی که Ip
درست باشه و فایروال و چیزی بهش گیر نده 100% کار می کنه !
من خودم دارم برای کنترل
Isp ها و سرورها ازش استفاده می کنم !

sharare
03-06-2007, 16:09
با radmin نمی توانم چرا که سیستم من در منزل کارت شبکه ندارد و فقط می خواهم با مودم ارتباط برقرار کنم

sharare
10-06-2007, 12:59
من که نتونستم با radmin کار کنم حتی در شبکه.
خواهشا یکی طرز کار radmin رو به من بگه