View Full Version : World Of Warcraft
pejman999
05-20-2007, 04:51 PM
سلام
ما اخر نتونستيم اين بازی رو چه به صورته Online و چه به صورته Offline بازی کنيم
اگه کسی ميتونه اين رو واسه من توزيه بده ممنون ميشام
ميدونم
اين بازی به صورته Online هست
پکی ميخوام که بشه تو Privte Room بازی کرد
و از بچه ها که ايران هستن اگه کسی کرکی داره که بشه Offline هم بازی کرد ممنون ميشم Upload کنه
mrdehghan
05-22-2007, 12:09 AM
سلام .
من هم مشکل تو رو داشتم و هیچ کدوم از هموطنام هم کمکی نکردن .
من تجربه خودمو برات میگم .
من الان دارم آنلاین تو یخ سرور private بازی میکنم . حدود 3 ماه سرچ میکردم تا بالاخره امروز 21 می 2007(من تو ایران نیسنم) تونستم بازی رو بازی کنم .
1-نسخه بازی رو که داری نسب کن .
2- برو تو بازی و گوشه پایین سمت چپ ، ورژن بازی رو نوشته .باید 2.0.12 باشه که فکر نمیکنم .(دقت کن اگه این ورژن نباشه بعدا بهت ارور میده و نمیتونی وصل شی)
3- یه رمز و پسورد(هر چی دلت میخواد بزن) وارد کن و کانکت شو . برنامه خودش وصل میشه به سرور اصلی و میخواد برنامه رو آپدیت کنه (حجم فایل ممکنه 500 مگ باشه ).البته من مجبور شدم 1.3 Gb دانلود کنم چون بازی که دانلود کرده بودم 2005 بود .
4-اگه برنامه حودش به ورژن 2.0.12 آپدیت کرد که هیچ ولی اگه نکرد باید خودت تو گوگل سرچ کنی و آپدیتشو دانلود کنی ، توجه داشته باش که که نمیتونی مستقیما به 2.0.12 آپدیت کنی . ممکنه خود بازی تا 2.0.1 آپدیت کنه ، پس تو باید اول 2.0.1 رو به 2.0.3 آپدیت کنی ، بعد 2.0.3 رو به 2.0.10 و بهد از اون 2.0.10 رو به 2.0.12. من اینجوری آپدیت کردم چون آپدیتی که مستقیما 2.0.1 رو به 2.0.12 آپدیت کنه پیدا نکردم .
تقریبا قسمت سجت کار تموم شده .
5-حالا برو تو سایت http://www.wowstatus.net/serverlist.php و سروری که توش میخوای بازی کنی رو انتخاب کن .باید سرورهایی رو انتخاب کنی که ورژن 2.0.12 رو ساپورت میکنن .
6-توی اون سایت رجیستر کن و یوزر و پسورد بساز .
7-برو تو فولدری که بازی رو نصب کردی و فایل realmlist.wtf رو با نوت پاد باز کن و لینک سرور رو توش کپی کن دقیقا مثل این : set realmlist wowunleashed.net
من تو این سرور بازی میکنم .
8- حالا بازی رو اجرا کن و یوزر و پسوردی که ساختی رو بزن و وارد بازی شو و Waste your miserable life .
من 3 ماه با این بازی کلنجار رفتم تاآخرش تونستم بازی کنم . امیدوارم که تو هم بتونی بازی کنی ...... Smile
pejman999
05-22-2007, 01:28 AM
سلام دوست عزيز
آقای mrdehghan
ممنون از راهنمای شما
من هم در ايران نيستم و ميدونم که در ايران اين بازی رو با چند نوع Crack ميفروشند که هم ميشه Online بازی کرد و هم Offline
نميدونم چرا دوستان هيچ کمکی نميکنند
به هر حال اين هم گله ای از دوستان در p30world
از راهنمائی شما تشکر ميکنم
Left_Hook
05-23-2007, 12:25 AM
جناب mrdehghan ، يه سوال داشتم . بازي بايد حتمآ از روي CD/DVD نصب بشه يا ميشه بازي رو Download كرد ؟
با تشكر:31:
Metalzadeh
05-23-2007, 02:38 AM
جناب mrdehghan ، يه سوال داشتم . بازي بايد حتمآ از روي CD/DVD نصب بشه يا ميشه بازي رو Download كرد ؟
با تشكر:31:
ببخشید فضولی می کنم
آره میشه دانلود کرد
ولی حجمش زیاده
مخصوصا اگر با Burning Crusade بخوایی دانلودش کنی :27:
sogandshahreza
04-01-2009, 01:30 AM
من مي تونم ازتون خواهش كنم بازي را برام با پست بفرستيد هزينه اش هم مي دهم . ممنونم . ايميلم هم Sogandshahreza@yahoo.com
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.