PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات سیمز2



Soheil-Green
15-05-2007, 18:52
سلام
راستش من بازی رو که نصب می کنم می گه:
failed to find any directx 9.c compatible graphics adapter
....
من به سایت خود بازی رفتم در هلپش نوشته بود باید کارت گرافیکتو آپدیت کنی و آخرین ورژن directx را نصب کنی(هر دو کار را انجام دادم).
ولی بازم همون خطا رو میده.
مشخصات سیستم من:
ram:256
graphic:128-geforce fx5200
cpu:2.6

gogole magole
15-05-2007, 19:14
بابا سهیل
گفتم تاپی حل مشکلات بازی برو اعلام کن نه تاپیک بزن

hojjat_game_carbon
30-05-2007, 22:35
بابا چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hojjat_game_carbon
30-05-2007, 22:37
بری اونجا من جوابتو دادم!

gogole magole
31-05-2007, 17:00
بابا چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چرا اینقدر شکلک میفرسیتی
تاپیک رفت تو هوا خوب

hojjat_game_carbon
01-06-2007, 18:27
بابا چرا اینقدر شکلک میفرسیتی
تاپیک رفت تو هوا خوب
آخه تاپیکای تکراری زیادن این کوییک اسماییلم چیزی خوبیه ها!

gogole magole
01-06-2007, 19:30
آخه تاپیکای تکراری زیادن این کوییک اسماییلم چیزی خوبیه ها!

اها که اینطور

simsbaz2
18-07-2007, 23:45
سلام.
چرا به تا÷یک سیمز سرنمیزنین؟

Soheil-Green
19-07-2007, 23:42
اگه با منین:
برای چی به تاپیک سیمز سر بزنم؟
من هنوز همون مشکلو دارم و نمیتونم سیمز رو بازی کنم پس برای چی بیام؟!

simsbaz2
24-07-2007, 16:03
خب گوگولی چرا سرنمیزنه؟

Soheil-Green
24-07-2007, 17:58
؟؟؟؟؟؟!
اگه یادت باشه من اومده بودم تو تاپیک سیمز دنبال گوگولی!
تو هم از من می پرسی؟
اگه ازش خبری داشتی به منم بده!
فکر کنم چون بنش کرده بودن(قبلا!)بهش برخورده
دیگه نمیاد تو پی سی!

amin2000
25-07-2007, 17:39
سلام
راستش من بازی رو که نصب می کنم می گه:
failed to find any directx 9.c compatible graphics adapter
....
من به سایت خود بازی رفتم در هلپش نوشته بود باید کارت گرافیکتو آپدیت کنی و آخرین ورژن directx را نصب کنی(هر دو کار را انجام دادم).
ولی بازم همون خطا رو میده.
مشخصات سیستم من:
ram:256
graphic:128-geforce fx5200
cpu:2.6

سیستم تو خوبه سهیل جان
اگه directx 9 رو نصب کردی مشکل از درایو های مجازی تو است ونارو پاک کن (من هر وقت این کار رو می کردم درست میشد) امید وارم کارت را بیفته

Soheil-Green
28-07-2007, 03:11
درایو های مجازی؟!
چه ربطی داره من قبل از اینکه درایوه مجازی رو نصب کنم امتحان کردم!
در هر دو صورت همون خطا رو میده!
آخه خداااااا............!
یکی پیدا نمیشه بفهمه درده ما چیه؟
باشه با این حال ولی بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه!