PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سانترال پاناسونیک



nakata
09-05-2007, 13:28
این رو دفعه دومه که میفرستم به خاطر اینکه به رفیقمون که می گفت تلفن سانترال جزو موبایل حساب میشه و با ید اینجا پست بدم بر نحوره.:38:
اگه کسی تخصص در زمینه تلفنهای سانترال پاناسونیک داره لطفا در مورد نحوه استفاده و کدها توضیح بدین
من یه سوال خودم دارم گوشی من و چند تا از همکارا صفرش بستس اگه بخوام صفر رو باز کنم چه کدی رو باید بزنم
مدل گوشیها
7730
Kx-t7030
Kx-t7050
آیا بدون گوشی اصلی میشه این کار رو کرد یا فقط باید گوشی مادر باشه؟
دستگاه اصلی هم مدلش رو نمی دونم ولی نسبتا جدیده از اینا که میشه روش کارت منشی نصب کرد.
ممنون

morteza9024
14-05-2007, 19:01
سلام .براي فعال كردن 0 در سانترال ابتدا بايد مدل دستگاه اصلي را بدانيد و فقط با گوشي منشي (101)اين كار امكان پذير ميباشد .كدها براي تنضيمات در هر سانترالي متفاوت است. بايد شماره داخلي را هم بداني تا بشود كاري كرد . اطلاعات خواسته شده را برايم بفرست تا شما را راهنمايي كنم .با تشكر مرتضي

nakata
26-05-2007, 11:45
مرتضی جان مدل دستگاه مادر Kx-ta 608 هست و می خوام مثلا داخلی 108 بتونه صفر رو بگیره (الان بسته هست)
به گوشی 101 هم دسترسی داریم .

morteza9024
06-06-2007, 19:36
سلام ناکاتا
ابتدا باید به محیط پروگرم وارد شوی و این کار را باید از داخلی 101 انجام دهی.دکمه پروگرم را زده و ستاره , مربع و کد را وارد میکنی که مهمولا 1234 میباشد. سپس با کد 601 گروه cos خود را تغییر میدهی.
601 _ دکمه آیفون_ داخلی 108 _ cos1 یا 2 _ auto dial

babak_1991
03-07-2007, 21:34
با سلام
من یه سانترال پاناسونیک دست دوم با مارک KX-TA308خریدم.
وقتی میخوام بهش با تلفن مادر کد بدم برای رفتن تو محیط پروگرام ازم پسوورد میخواد. ولی نمیدونم چنده. به صاحب قبلیش هم دسترسی ندارم که بپرسم.
1234 و 0000 را هم امتحان کردم. ظاهرا پسووردش را عوض کردند
لطفا کمک کنید
اگه کسی میدونه چطوری میشه ریست کرد به من بگه ممنون میشم:41:
با تشکر بابک
ایمیل من : bheydaris@gmail.com

P30iran
16-03-2008, 00:44
آقا کسی کد بلده بگه
؟؟؟؟؟ روشن کردن آیفون همه تلفن ها ؟؟؟؟؟؟

Sasan Info
16-03-2008, 01:05
فکر کنم مکان ایجاد تاپیک با موضوع تاپیک تقریبا نا همخوانی داشته باشه

ولی اشکالی نداره
شما به کارتون ادامه بدین

فقط بحث منحرف نشه و باعث ایجاد اختلال نشه

ممنون

super_man
24-10-2008, 13:26
من هم یک سانترال kx-ta308 دارم کسی می دونه نحوه بستن صفر این دستگاه جه جوریه

atila720
31-12-2008, 20:26
سلام ناکاتا
ابتدا باید به محیط پروگرم وارد شوی و این کار را باید از داخلی 101 انجام دهی.دکمه پروگرم را زده و ستاره , مربع و کد را وارد میکنی که مهمولا 1234 میباشد. سپس با کد 601 گروه cos خود را تغییر میدهی.
601 _ دکمه آیفون_ داخلی 108 _ cos1 یا 2 _ auto dial

مرسی عزیز
فقط اگه لطف کنی و فرایندش رو برای ta308 هم بگی ممنونت میشم...

hamidwesta
03-01-2009, 13:34
برای ریست کردن باید مدل اون را بگید و لی معمولا بعد از این که باکس را باز کردید داخلش یه جامپر هست که می شه با اون ریست کرد.

hamidwesta
03-01-2009, 13:35
من تخصصی روی مدل های مختلف سانترال کار کردم اگه سوالی داشتین خوشحال می شم اونقدری که می دونم مشکلی حل کنم

boyir
13-02-2009, 01:27
سلام
;کسی می تونه به من کمک کنه و بگیید برای گرفتن گزارش ریز مکالمات در سانترال kx-tex824 باید از چه نرم افزاری استفاده کنم . اگر لینک دانلود بتونید معرفی کنید خیلی ممنون می شم .

salamander
01-03-2009, 19:15
سلام كسي ميدونه چطوري صفر گوشي هاي پاناسونيك Kx-T7030 , Kx_T7050 را مي توان بست؟

EhsanEricsson
13-02-2010, 16:27
سوال در مورد سیستم سانترال تلفن

من توی یه شرکتی کار میکنم که تلفن اون سانترال هست و فقط میشه شماره ی داخل شهر گرفت و برای اینکه ما بتونیم
با موبایل یا شهرستان تماس بگیریم باید اول کد صفر رو بگیریم بعد منشی شرکت گوشی رو برداره و برای ما شماره رو بگیره !:31:
من میخواستم بدونم آیا ترفندی هست که بشه باهاش خودمون مستقیما شماره موبایل یا شهرستان بگیریم؟!
مثلا کد خاصی بجز عدد صفر به صورت عمومی و مخفی وجود نداره؟! :31:

سیستم سانترالش پاناسونیک هست .

sarve
20-02-2010, 12:34
سلام
سانترال من هم ta308 است کسی می دونه چطوری می شه به یه داخلی اجازه گرفتن صفر رو بدیم یا از یکی حذف کنیم
اگه راهنما یا pdf برا این مدل کسی داره ممنون می شم بذارید

salar_taremy
24-04-2010, 20:36
دوستان سلام .
من تو ي شركت به تازگي منشي شدم و يك تلفن سانترال در اختيارمه.
اما بعضي وقت ها خط ها مشغول ميشه و من نميدونم كار كدوم اتاقه.
راهي داره كه بشه رفت روي خط كسي كه خط رو مشغول كرده؟؟
اگه ميشه لطفا كمكم كنيد
مرسي و ممنونم

EhsanEricsson
24-04-2010, 21:06
دوستان سلام .
من تو ي شركت به تازگي منشي شدم و يك تلفن سانترال در اختيارمه.
اما بعضي وقت ها خط ها مشغول ميشه و من نميدونم كار كدوم اتاقه.
راهي داره كه بشه رفت روي خط كسي كه خط رو مشغول كرده؟؟
اگه ميشه لطفا كمكم كنيد
مرسي و ممنونم
اگه فقط 1 خط سانترال شده نمیشه ، اما اگه چندتا خط سانترال شده رو گوشی چراق اون خط قرمز میشه :31:
که مثلا خط 2 اشغاله یا خط 1 :31:

salar_taremy
02-05-2010, 23:06
اگه فقط 1 خط سانترال شده نمیشه ، اما اگه چندتا خط سانترال شده رو گوشی چراق اون خط قرمز میشه :31:
که مثلا خط 2 اشغاله یا خط 1 :31:
از پاسختون ممنونم. ولي من ميخوام خطي رو كه قرمزه بگيرم(برم روي همون خط) :8:

EhsanEricsson
02-05-2010, 23:14
از پاسختون ممنونم. ولي من ميخوام خطي رو كه قرمزه بگيرم(برم روي همون خط) :8:
فکر کنم فقط باید استراغ سمع کنی:21:

saeedlarg
02-06-2010, 15:10
با سلام به همه دوستان:
من یک TA308 دارم که وقتی دارم باش صحبت می کنم خط ام از بیرون اشغال نیست و تماس گیرنده پست خط منتظر می مونه و فکر می کنه من گوشی را بر نمی دارم .
چطور می تونم این حالت انتظار را حذف کنم تاخط ام اشغال باشه؟؟؟

EhsanEricsson
02-06-2010, 20:00
با سلام به همه دوستان:
من یک TA308 دارم که وقتی دارم باش صحبت می کنم خط ام از بیرون اشغال نیست و تماس گیرنده پست خط منتظر می مونه و فکر می کنه من گوشی را بر نمی دارم .
چطور می تونم این حالت انتظار را حذف کنم تاخط ام اشغال باشه؟؟؟
اگر فقط از یک خط استفاده میکنی و حالت انتظارش فعاله باید حالت انتظارش رو با کد #21# یا #41# غیر فعال کنی .(البته کد منطقه ی مخابراتی شما شاید متفاوت باشه) اما اگر چند خط به گوشیت از طریق سانترال متصله باید از نصاب سانترالت بخوای مشکلت رو حل کنه

tanhatanha1
27-08-2011, 11:13
سلام
نماز روزه ها قبول باشه

تلفن من پاناسونیک kx t 7730 هست و دستگاه سانترالمون هم panasonic tda 620 هست
من داشتم با خط خارج اداره صحبت میکردم که یهو یه نفر از همکارا اومد روی خطم و یه چیزی گفت که هم من شنیدم هم اون کسی که داشتم باهاش صحبت میکردم , بعد هم انکار کرد که نه من یه نفر دیگه رو گرفتم خود به خود اینجوری شد
میخواستم ببینم یه همچنین چیزی امکان داره ؟
و اگر آره چطوری ؟


ممنون میشم در پیغام خصوصی جواب دهید
ممنونم
علی یار همه

shahinblack
17-09-2011, 11:16
سلام دوستان ما یه منشی ...... داریم داخلی ها رو برای خود شیرینی 3 دقیقه ای کرده (جالبه که مرد و از این کارو میکنه)مدل دستگاه پاناسونیک TES-824هست با چه کدی میشه مثلا داخلی 110 رو از این حالت در آورد

mostafa.rastegar
22-02-2012, 13:23
سلام دوستان
من میخوام داخلی 109 رو صفرشو بردارم طبق گفته های دوستان به این ترتیب جلو رفتم
1-دکمه پروگرم
2 ستاره و مربع
3 پسورد که خوشبختانه همون 1234 بود
4 601 رو زدم
5 دکمه آیفون
6 داخلی 109
7 روی cos 2 بود نمی دونم باید cos 1 بزارم یا روی cos 3 ؟
8 گزاشتم روی cos 1 حالا چجوری باید تائید ش کنم ؟

سوال فرق cos 1 , 2 , 3 چیه ؟و برای آرد کردن صفر روی کدوم باید تنظیم بشه ؟و در آخر که چجوری تائید نهایی میشه ؟

:31: ممنون

yasser6431
18-09-2012, 02:03
سلام
ذوی دستگاه سانترال 308 و گوشی 7730 پیغام Voice msg full رو دارم چطور باید این پیغام رو حذف کنم ؟؟/


ممنون

ehsan102
29-06-2013, 16:50
متخصص سانترال پاناسونیک کسی هست ؟

a-soft
02-02-2014, 12:13
سلام
من یک Ip pbx پاناسونیک مدل tde600 دارم . روی اون داخلی هام را تعریف کردم . حالا می خوام اگر کسی از بیرون تماس گرفت و داخلی مورد نظر مشغول بود یا جواب نداد به صورت خودکار بعد از چند بوغ به یک داخلی دیگر که برای اون تعریف می کنیم وصل بشه و داخلی دوم بوغ بخوره .
تشکر

Adonis52
20-02-2017, 10:02
سلام من سیستم سانترال پاناسونیک دارم یکی از خطوط داخلیم وقتی شماره 9 میگیریم بوق آزاد می خوره اما نمی تونم شماره گیری کنم یعنی شماره میگیره اما در نهایت انگار شماره کامل گرفته نشده و شروع میکنه به بوق اشغال خوردن لطفا راهنماییم کنید ممنونم