PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ایجاد یه فایل Dummy روی سی دی



v65j
05-05-2007, 06:13
سلام به همه ی دوستان
اول از همه بگم با این TZcopy مشکل دارم (نه اون با من جوره نه من با اون)
می خوام فقط و فقط حجم یه فایل توی سی دی رو 1.5 گیگ بکنم ( فقط همین رو می خوام نمی خوام قفل بزارم یا ....)
اگه راه داره به مام بگین (نگین سرچ کن به جایی نرسیدم از سرچ)
اگه برنامه ای در کار هست یا راهی هست لطفاً بنده رو هم راهنمایی کنین بد جور کارم گیره اینه.
یا حق.

hakhamanesh
05-05-2007, 11:41
نميدونم شما كدوم قسمتش مشكل داري ولي روش كار به اين صورته كه اول فايل Iso رو ميسازي بعد تو TZ بازش ميكني بعد اون پايين سمت راست نوشته Step3 Setting حجم فايل دامي رو ميدي بعد هم كه اون بالا رو دكمه Step3 كليك ميكني.

v65j
05-05-2007, 16:11
مشکل بنده اینه وقتی iso رو باز می کنم تو برنامه برنامه یه چند دقیقه ای میره تو کما بعد هم که میاد بنده Macke cue رو میزنم بعد به فایلی که می خوام حجم مجازی هم میدم حالا بنده موندم این فایل Cue رو با چی رایت کنم (CDRwin رو سیستم من کار نمی کنه و میگه نمی تونم ASPI رو پیدا کنم (درحالی که بنده ASPI رو نصب کردم) آیا برنامه ای جز این CDrWin می تونه این فایل Cue رو رایت کنه و حجم مجازی هم کار کنه (اگه اره می شه بگین چه برنامه ای و توضیح بدین چطوری میشه باهاش این CUE رو رایت کرد؟)

hakhamanesh
05-05-2007, 20:00
اصلا نيازي نيست شما Macke cue رو بزنيد فايل ايزو رو با TZ باز كنيد طبق مراحل بالا كه گفتم عمل كنيد و بعد همون فايل ايزو رو با نرو رايت كنيد

v65j
05-05-2007, 23:06
رو سیستم من (تو درایو مجازی ) جواب نمی داد (این جوری امتحان کرده بودم ) پس منم فکر کردم اینجوری جواب نمی ده ولی وقتی بعد از ظهر تو مغازه ی دوستم تست کردم دیدم کار می ده.

SILWESTER
06-05-2007, 04:00
سلام به همه ی دوستان
اول از همه بگم با این TZcopy مشکل دارم (نه اون با من جوره نه من با اون)
می خوام فقط و فقط حجم یه فایل توی سی دی رو 1.5 گیگ بکنم ( فقط همین رو می خوام نمی خوام قفل بزارم یا ....)
اگه راه داره به مام بگین (نگین سرچ کن به جایی نرسیدم از سرچ)
اگه برنامه ای در کار هست یا راهی هست لطفاً بنده رو هم راهنمایی کنین بد جور کارم گیره اینه.
یا حق.
سلام!
اگه می خوای فقط حجمی کنی اینجوری عمل کن!
ایمیج رو با hex editor باز کن. اسم اون فایل رو که مد نظرته در حالت unicode سرچ کن. 16 بایت بیا به عقب میرسی به یک mirror valu مثل این AA BB CC DD DD CC BB AA اینجا حجمو وارد کن حداکثر تا FF FF FF FE

v65j
06-05-2007, 14:43
ممنون کارم حل شده بود . اینم چیزه جالبی بود که گفتین می شه با این اطلاعات یه برنامه برای این کارا نوشت (منم می نویسم نمینویسم چیزی معلوم نیست)