payman1
10-06-2004, 12:09 AM
دوستان عزيز يه روز توي شركت روي يه سيستم پنتيوم 3 يه ويروس ياب نصب كردم فقط ويندوز 98 هم داشتم و هيچ مشكلي هم نداشت كه يادم نيست اسمش چي بود بعد ويروس ياب خواست كه يه ديسكت نجات هم بسازم من هم ساختم بعد سيستم رو ريستارت كردم و با ديسكت نجات ويروس ياب بالا آوردم و چند تا دستورش رو اجرا كردم ولي متاسفانه بعد كه سيستم رو روشن كردم چشمتون روز بد نبينه
اول اينكه ويندوز 98 روي حالت نرمال بالا نمي آمد
دوم اينكه فقط روي حالت safe mode بالا مي آمد
سوم اينکه خيلي هم عجيب بود وقتي وارد my computer مي شدم باور تون نمي شه سيتم من از حرف a تا حرف z درايو ساخته بود يعني از فلاپي ديسکت که درايو A هست بقيه درايوها تا آخرين حرف انگليسي که 26 حرف است درايو ساخته بود يعني وقتي وارد نرم افزار ان سي مي شدم خيلي عجيب بود توي هر پنل اون 26 درايو داشتم خوب مشکل اساسي مي دونيد چي بود اين هم خيلي عجيبه :
خوب وقتي ما 26 حرف انگليسي رو درايو داشته باشيم ديگه سي دي رام رو که ديگه ويندوز نمي شناسه يعني من ديگه نمي تونستم از سي دي استفاده كنم .
ضمنا ظرفيت هر درايوم هم خيلي کم بود يعني 1 مگابايت
خوب پس من از طريق سي دي رام نمي تونستم چيزي نصب کنم
و فقط يه ويندوز دست پا شکسته داشتم که در حالت SAFE MODE بالا مي آمد
تا بعد ....
اين مجموعه اينترنتي ادامه دارد
حتما بخونيد و نظر بديد ببينيد آخر ماجرا چي ميشه خيلي با حاله و خيلي آموزنده است .
موفق باشيد
پيمان کريمي از شيراز
اول اينكه ويندوز 98 روي حالت نرمال بالا نمي آمد
دوم اينكه فقط روي حالت safe mode بالا مي آمد
سوم اينکه خيلي هم عجيب بود وقتي وارد my computer مي شدم باور تون نمي شه سيتم من از حرف a تا حرف z درايو ساخته بود يعني از فلاپي ديسکت که درايو A هست بقيه درايوها تا آخرين حرف انگليسي که 26 حرف است درايو ساخته بود يعني وقتي وارد نرم افزار ان سي مي شدم خيلي عجيب بود توي هر پنل اون 26 درايو داشتم خوب مشکل اساسي مي دونيد چي بود اين هم خيلي عجيبه :
خوب وقتي ما 26 حرف انگليسي رو درايو داشته باشيم ديگه سي دي رام رو که ديگه ويندوز نمي شناسه يعني من ديگه نمي تونستم از سي دي استفاده كنم .
ضمنا ظرفيت هر درايوم هم خيلي کم بود يعني 1 مگابايت
خوب پس من از طريق سي دي رام نمي تونستم چيزي نصب کنم
و فقط يه ويندوز دست پا شکسته داشتم که در حالت SAFE MODE بالا مي آمد
تا بعد ....
اين مجموعه اينترنتي ادامه دارد
حتما بخونيد و نظر بديد ببينيد آخر ماجرا چي ميشه خيلي با حاله و خيلي آموزنده است .
موفق باشيد
پيمان کريمي از شيراز