PDA

View Full Version : چگونه كانتر 1.6 رو انلاين بازي كنم ؟



Hossein_Bahal
30-04-2007, 21:07
اول از همه به چه پچ هايي احتياج هست ؟ ( لينك دانلود رو هم لطفا بزاريد )
لينك دانلود خود بازي كانتر 1.6 رو هم مي‌خواستم .
اگر اموزش يا مسئله‌ي ديگه اي هم هست بگين لطفا .
در ضمن من ميخوام از برنامه Hamachi استفاده كنم .

prance666
01-05-2007, 15:53
دوست من به نظر من با هاماچی ارزش بازی کردن نداره

prance666
01-05-2007, 15:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

prance666
01-05-2007, 15:54
دانلود کن لینک بالا رو

Oracle_Eldorado
01-05-2007, 16:58
ایول پرنس . خوشم اومد لینک سالم بود .
راستی چطور توی Ftp آپلود کردی ؟
حسین جان شما یک پچ 27 میخوای که حجمش 40 مگابایت هستش .
من دارم ولی آپلودش بدبختیه !

Hossein_Bahal
01-05-2007, 18:04
ایول پرنس . خوشم اومد لینک سالم بود .
راستی چطور توی Ftp آپلود کردی ؟
حسین جان شما یک پچ 27 میخوای که حجمش 40 مگابایت هستش .
من دارم ولی آپلودش بدبختیه !
Oracle_Eldorado جان خودت با همين پچ انلاين بازي كردي ؟
اپلود رو كه بيخيال شو ولي اگه بتوني لينك دانلودش رو گير بياري عالي ميشه ! :10:

Kamran_A
01-05-2007, 22:34
ایول پرنس . خوشم اومد لینک سالم بود .
راستی چطور توی Ftp آپلود کردی ؟
حسین جان شما یک پچ 27 میخوای که حجمش 40 مگابایت هستش .
من دارم ولی آپلودش بدبختیه !

من دیروز یه چیزی به همین اسم دانلود کردم
حجم زیپ شده اش 29 مگ و آن زیپش حدود 50 مگ بود
ولی متوجه نشدم چطوری باید استفاده کنم
مثل سورسی بود که فقط یک مپ دی داست2 داشت.
شما می دونید باید چیکارش کرد؟

mmezrab
02-05-2007, 04:37
اين همون چيزيه كه همه تو كفش بودين
هرچي كه براي كانتر بازي كردن به صورت آنلاين نياز داري
فعلا دانلود كنيد بعد اگه خواستين ميگم چطوري آنلاين بازي كنيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALI_PERS!@N
02-05-2007, 08:17
agha 12 $ bede be site steam

steam engin ro ke ro counter hast nasb kon

account besaz

ulimited bazi kon
ba jahan

@R3Z
06-05-2007, 22:46
سی دی چیزی تو بازار نیست که این پچارو داشته باشه؟؟

Hossein_Bahal
06-05-2007, 23:39
سی دی چیزی تو بازار نیست که این پچارو داشته باشه؟؟
دوست عزيز شما اگه بازي رو داشته باشي فقط احتياج به اخرين پچ داري كه حجمش 26 مگ هست كه فكر كنم اگه ديال اپ داشته باشي حداكثر دانلودش 1 ساعت طول ميكشه .
پس بهت پيشنهاد ميكنم كه وارد لينكي mmezrab جان گذاشتن بشي و پچ شماره 29 رو دانلود كني و حالش رو ببري .
در ضمن من خودم هم بازي و هم پچ رو از لينك ياداور شده گرفتم و الان هم دارم راحت انلاين بازي ميكنم .

daffy
07-05-2007, 09:44
حاجی کامل بگو کدومارو دانلود کردی...
تو صفحه قبل که گفته شده پچ 27. شما میگی 29.
راستی خود بازی رو از کدوم لینک این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتی و چه فرقی با اون یکیا داره. ممنون
راستی دو مورد انلاین بازی کردن هم یه توضیح کامل بده.

@R3Z
07-05-2007, 19:15
والا dialup ما که 26 mb رو 9.5 ساعت طول میده شمارو نمیدونم.
ممنون از راهنمایتون.

@R3Z
07-05-2007, 19:18
حالا وقتی این پچو دانلود کردم باید چیکار کنم؟؟

Hossein_Bahal
07-05-2007, 19:30
حاجی کامل بگو کدومارو دانلود کردی...
تو صفحه قبل که گفته شده پچ 27. شما میگی 29.
راستی خود بازی رو از کدوم لینک این لینک گرفتی و چه فرقی با اون یکیا داره. ممنون
راستی دو مورد انلاین بازی کردن هم یه توضیح کامل بده.
شما بازي رو از لينك زير :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پچ رو از لينك زير دانلود كن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا وقتی این پچو دانلود کردم باید چیکار کنم؟؟
اجراش ميكني و محل ريختنش رو ادرس محل نصب بازي ميدي .

daffy
08-05-2007, 14:40
دوست من کمی بیشتر توضیح بده لطفا...
چطوری اسم سرور رو از لیست پیدا کنیم؟؟ و اینکه کلا با new game و کریت کردن سرور به لیست اینترنت اضافه میشه یا نه؟؟

Oracle_Eldorado
08-05-2007, 16:40
پس پچ 29 هم اومد آره ؟
چه فرقی با 27 داره ؟

Hossein_Bahal
08-05-2007, 20:18
دوست من کمی بیشتر توضیح بده لطفا...
چطوری اسم سرور رو از لیست پیدا کنیم؟؟ و اینکه کلا با new game و کریت کردن سرور به لیست اینترنت اضافه میشه یا نه؟؟
شما ابتدا گزينه Find Servers رو ميزني . بعد به قسمت Favorites ميري و دكمه Add Server رو ميزني . در كادر باز شده IP سرور مورد نظر رو ميزني .

دو تا IP از سرورهاي خوب و هميشه انلاين و شركت كننده دار رو برات ميزارم :

GameZone.ir (Pishgaman) :
85.9.68.10:27015

Rap Game :
85.185.167.212:27015


پس پچ 29 هم اومد آره ؟
چه فرقی با 27 داره ؟
بله پچ 29 هم اومده ولي چون با پچ هاي قبلي بازي نكردم فرقش رو نميدونم .

idan
29-06-2009, 13:45
درود. بهترین پچ برای آنلاین بازی کردن کانتر 1.6 چه پچیه؟آیا با کانتر های دیگر هم میشه آنلاین بازی کرد؟
anti cheat چیست و لطفا روش نصبش را توضیح دهید؟((:

farazp30
30-06-2009, 01:46
دو رود. بهترین پچ برای آنلاین بازی کردن کانتر 1.6 چه پچیه؟آیا با کانتر های دیگر هم میشه آنلاین بازی کرد؟
anti cheat چیست و لطفا روش نصبش را توضیح دهید؟((:
سه رود ، البته گویی چهار رود است ، بلی با کانتر های دیگر هم میشود کانتر بازی کرد . برای بازی ددر بعضی از سرور ها حتما همه باید برنامه sxe را داشته باشند و گرنه کیک میشوند این برنامه به کاربر اجازه زدن چیت را نمیدهد وسلام
ما در پچ وارد نیستیم یه پچ 23 داریم و خواهیم داشت

bersam
30-06-2009, 03:12
تابيك هاي قديمي رو بالا نيارين ... توي تابيك اصلي مشكل خودت رو بكو زود تر به دادش برسن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید