PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امکان ریموت دسکتاپ به صورت مخفيانه



ZiTaNiX
31-07-2005, 17:43
سلام
آقا من جدیدا رفتم ته یه شرکتی که همه کامپیوتراشون به هم وصله و میتونن فایل های یکدیگر رو ببینن یعنی به اشتراک گذاشتن فایل هارو
پرینتر ها رو هم همینطور
هر کامپیوتر هم یه آی پی داره
میخوام ببینم چطوری میشه صفحه مانیتور اونای دیگه رو دید در حین این که دارن با کامپیوتر کار میکنن
من توسط ریموت دسکتاپ تونستم به یکی از کامپیوتر ها دسترسی پیدا کنم اما این طوری تابلو میشه
میشه مخفیانه صفحه مانیتورشون رو دید که دارن چیکار میکنن؟
:arrow: :?: :?: :?:

sourena
31-07-2005, 18:03
سلام
آقا من جدیدا رفتم ته یه شرکتی که همه کامپیوتراشون به هم وصله و میتونن فایل های یکدیگر رو ببینن یعنی به اشتراک گذاشتن فایل هارو
پرینتر ها رو هم همینطور
هر کامپیوتر هم یه آی پی داره
میخوام ببینم چطوری میشه صفحه مانیتور اونای دیگه رو دید در حین این که دارن با کامپیوتر کار میکنن
من توسط ریموت دسکتاپ تونستم به یکی از کامپیوتر ها دسترسی پیدا کنم اما این طوری تابلو میشه
میشه مخفیانه صفحه مانیتورشون رو دید که دارن چیکار میکنن؟
:arrow: :?: :?: :?:


شيطوني نكن اينقدر :wink:

ZiTaNiX
31-07-2005, 18:08
آقا بی خیال شیطونی
فقط میخوام کسی نفهمه که من دارم صفحه مانیتورش رو می بینم
نمیخوام کامپیوتر رو کنترل کنم ها فقط صفحه مانیتور
قصد بدی ندارم
میخوام یکم چیزای حرفه ای یاد بگیرم
:wink: :mrgreen:

sourena
31-07-2005, 20:19
آقا بی خیال شیطونی
فقط میخوام کسی نفهمه که من دارم صفحه مانیتورش رو می بینم
نمیخوام کامپیوتر رو کنترل کنم ها فقط صفحه مانیتور
قصد بدی ندارم
میخوام یکم چیزای حرفه ای یاد بگیرم
:wink: :mrgreen:

آره جون خودت :lol:

R£ɀД
31-07-2005, 21:06
اگه كسي بلده بگه كه منم خيلي بهش نياز دارم . در ضمن اگر هم بخواهيم شيطوني كنيم شما كه مسوليتي ندارين . :wink: :mrgreen:

ZiTaNiX
31-07-2005, 23:14
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟
حیاتیه بابا اصلا بزارین بگم واستون
پشت این کامپیوتر ها یه سری مهندس میشینن که به آدم نمیگن دارن چی کار میکنن
مهندس کامپیوتر نیستنا
ولی من واسه یکم خو نمایی باید یه چیز توپ بهشون نشون بدم تا روشون کم شه
پس جون هرکی دوست دارین اگه بلدید بگید
فوریییییییییییییییییییییی ییه

Spy
31-07-2005, 23:17
اگه میتونی فایلی رو کامپیوترشون اجرا کنی ...بیا چت بهت بگم :wink:

ZiTaNiX
31-07-2005, 23:23
فایل که خوراکه بابا کار سه صوته
نمیشه همین جا بگی دیگران هم استفاده کنن؟
اگه نمیشه بعدش بگو بیام چت :wink:

R£ɀД
01-08-2005, 08:02
اسپاي جان همين جا بگو تا ما هم حال كنيم :wink: آخه منم خيلي بهش نياز دارم

patal
01-08-2005, 09:12
اسپاي جان همين جا بگو تا ما هم حال كنيم :wink: آخه منم خيلي بهش نياز دارم

من هم هرچي reza_s گفت. :wink: [/b]

Soso
01-08-2005, 10:14
بابا همین لینک ریموت دسکتاپ هم بدین فعلا به کارم میاد :mrgreen:

اسپای تو هم که آقایی کن و بگو :arrow:

hamid_mcse
01-08-2005, 14:11
اگر كسي بلد نيست وعده بي خود نديد كه فلان جا مي گم

spy99
01-08-2005, 14:50
بله ميشه خوبم ميشه با برنامه advnetmonpro ميشه دقيقا همين كارو انجام داد بدون اينكه شخص متوجه بشه اينم لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من تو شركتي كه دارم كار ميكنم همين نرم افزار و دانلود كردم و رو دسكتاپ همكاران!!! به يه چيزاي تعجب آوري هم رسيدم :shock: :shock:

j0l6
01-08-2005, 15:22
سلام
دوستان من با همين ريمت دسكتاب به كامپيوتر هاي زيادي وصل شدم هر چي خواستم برداشتم ازش اما همه ي اين كامپيوترها ويندوز 2000 و2003 بودن و به xpنتونستم وارد بشم چون اجازه نميداد حالا با اين برنامه ميشه به xp وصل شد ؟
واينكه ايا بايد اينو رو كامپيوتر مقصد هم نصب كرد يا نه؟ :wink:

MasterData
01-08-2005, 16:19
من تصور مي كنم كه تمام اين نرم افزار ها بايد بر روي كلاينت مورد نظر هم نصب بشن
از جمله اين برنامه ها Radmin هست که از سایت پرشین هکرز می تونید همراه با کرک دانلود کنید
از سایت سازنده دانلود نکنید چون فعلا هیچ کرکی برای اون نیست

spy99
01-08-2005, 18:34
سلام
دوستان من با همين ريمت دسكتاب به كامپيوتر هاي زيادي وصل شدم هر چي خواستم برداشتم ازش اما همه ي اين كامپيوترها ويندوز 2000 و2003 بودن و به xpنتونستم وارد بشم چون اجازه نميداد حالا با اين برنامه ميشه به xp وصل شد ؟
واينكه ايا بايد اينو رو كامپيوتر مقصد هم نصب كرد يا نه؟ :wink:


اولا روي xp نصب ميشه 100٪ چون خودم امتحان كردم
دوما بايد روي كامپيوتر مقصد هم نصب بشه

j0l6
01-08-2005, 21:44
منظور من از ريمت دسكتاپ نرم افزاره خود ويندوز بود مثل اينكه شما درست متوجه نشدي :arrow:
واينكه مااگه مي تونستيم به كامپيوتر افراد دسترسي داشته باشيم ( تا اين نرم افزاره معرفي شده رو نصب كنيم ) كه ديگه نيازي به ريمت بودن نبود عزيز
به هر حال مرسي از معرفي نرم افزار چيزه خوبي هستش البته نه براي هك كردن :wink:

mjh4zz
03-08-2005, 23:18
سلام
مي توني از PCanywhere هم استفاده كني

j0l6
03-08-2005, 23:50
اگه برنامه اي باشه كه بدون نصب در كامپيوتر مقصد بتونه ينكار رو بكنه به اون ميگن برنامه :arrow:
اگه يافتين ما رو هم خبر كنين :lol:
من ميخوام به صورت ريمت وارد xp بشم حلا اگه راه دارين بگين البته بدون احتياج به دسكاري فيزيكي كامپيوتر مقصد :wink:

ZiTaNiX
04-08-2005, 00:26
تروجان هم بود مشکلی نداره ها
من میتونم رو همه سیستم ها اجراش کنم
:wink:

hoseinquest
04-08-2005, 00:35
عزیز من شما باید یه اکانت مدیدریت داشته باشید یا شبکه رو هک کنید ویا دسترسی به کامپیوتر مقصد داشته باشید

ZiTaNiX
04-08-2005, 00:42
عزیز من شما باید یه اکانت مدیدریت داشته باشید یا شبکه رو هک کنید ویا دسترسی به کامپیوتر مقصد داشته باشید
عزیزم
چند تا کامپیوتر توسط لن به هم وصله
احتیاجی به هک نیست
من به همه سیستم ها دسترسی دارم از طریق ریموت
اما این چیزی نیست که من میخوام
من میخوام یه چیزی باشه تو مایه های ساب سون که تصویر صفحه مانیوتر رو برام بفرسته
اونم نه بو صورت فریم
بلکه به صورت زنده :lol:

j0l6
04-08-2005, 00:43
من يوز و پسورد ادمين يه كامپيوتر كه xp روش هس رو دارم اما نميتونم با ريمت دسكتاب وارد بشم و ميگه كه اگه شما وارد بشي يوزر ديگري كه لاگ ان هست ديسكانكت ميشه
مشكل من همين هستش :arrow:

ZiTaNiX
04-08-2005, 00:45
اینم یکی از مشکلات ریموته دیگه
:mrgreen: