PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب یک نرم افزار با cmd در ویستا



alirafaat
24-04-2007, 20:47
سلام
من یه فایل (نرم افزار)گرفتم (از اینترنت ) با پسوند cab
این یه نرم افزاره برا ویستا کهخود مایکرو سافت داده به نام deamscene

تو یه فروم خارجی اونو به این صورت نصب کرده بودند:

No need to download the WAIK this is already in Vista. Just run pkgmgr /IP /M:c:\pathtofile

اما من وقتی تو cmd اونو عمل می کنم:

pkgmgr /IP /M:c:\h:\new folder
\
ارور می ده و میگه پارامترها اشتباهه

اشتباه من کجاست؟
با تشکر

piremard
25-04-2007, 17:25
اینو نصب کنید : WAIK tools

alirafaat
26-04-2007, 01:36
اینو نصب کنید : WAIK tools

با تشکر از جوابتون
تو همون فروم اینو یکی پیشنهاد داده بود

اما یکی دیگه گفته بود بدون نصب این برنامه هم میشه و همون راهی که قبلا نوشتم رو پیشنهاد داده بود

دیگران هم از او تشکر کرده بودند(احتمالا نصب شده)

(در ضمن اینکه دانلود این برنامه با این حجم برام مشکله )

البته من با دستورات داس و شبه داس! زیاد اشنا نیستم
ایا این مسیری که نوشتم از نظر دستوری! درسته

با تشکر

piremard
26-04-2007, 12:16
سلام
من یه فایل (نرم افزار)گرفتم (از اینترنت ) با پسوند cab
این یه نرم افزاره برا ویستا کهخود مایکرو سافت داده به نام deamscene

تو یه فروم خارجی اونو به این صورت نصب کرده بودند:

No need to download the WAIK this is already in Vista. Just run pkgmgr /IP /M:c:\pathtofile

اما من وقتی تو cmd اونو عمل می کنم:

pkgmgr /IP /M:c:\h:\new folder
\
ارور می ده و میگه پارامترها اشتباهه

اشتباه من کجاست؟
با تشکر


با تشکر از جوابتون
تو همون فروم اینو یکی پیشنهاد داده بود

اما یکی دیگه گفته بود بدون نصب این برنامه هم میشه و همون راهی که قبلا نوشتم رو پیشنهاد داده بود

دیگران هم از او تشکر کرده بودند(احتمالا نصب شده)

(در ضمن اینکه دانلود این برنامه با این حجم برام مشکله )

البته من با دستورات داس و شبه داس! زیاد اشنا نیستم
ایا این مسیری که نوشتم از نظر دستوری! درسته

با تشکر

شما اصلا آدرس رو ننوشتید "پدفایلتون کجاست ؟
اون Windows Automated Installation Kit هم لازمه اگر دیفالت نصب نباشه از خود ویستا نصبش کنید

piremard
26-04-2007, 12:17
pkgmgr.exe [/?] [/h] [/help] [/l:file_name] [/ip] [/iu:Windows_feature_name] [/m:package_directory] [/n:answer_file] [/norestart] [/o:system_drive_path;offline_Windows_directory_path] [/p:package_name] [/quiet] [/s:sandbox_directory] [/up:package_name] [/uu:Windows_feature_name]

alirafaat
26-04-2007, 16:22
شما اصلا آدرس رو ننوشتید "پدفایلتون کجاست ؟
اون Windows Automated Installation Kit هم لازمه اگر دیفالت نصب نباشه از خود ویستا نصبش کنید

سلام

من اون فایل cab هم به صورت یه فایل cab وهم به صورتاکستراکت شده در یه فولدر(new folder ) در درایو H ذارم
ایا این ادر س اشتباهه:

h:\new folder\l
(البته بدون اون l در اخرش)

در مورد پست اخرتون هم من چیزی نفهمیدم؟!

با تشکر

piremard
26-04-2007, 17:01
دستورتون ظاهرا درسته تو آخرین نظرتوضیح دادم
اما چون Package Manager از زیر مجوعه ی waik هست تا نصب نباشه خب دستور شما اجرا نمی شه
پس میریم دوباره به همون قضیه اول : waik رو نصب کنید :20:
فکر کنم تو خود دی وی دی ویستا هست لازم به دانلود نیست
موفق باشید