PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تحت سی دی کردن فایل Exe



Reza goli
23-04-2007, 22:25
می خواستم بپرسم که آیا می شه یک فایل اجرایی رو با تغییراتی در اون تحت سی دی کرد و در سی دی به دنبال فایل خاصی برده؟:21:
:rolleye:

hakhamanesh
23-04-2007, 23:38
اگر منظورت اينه كه ميخواي فايل exe سيدي اورجينال رو چك كنه و اگر اورجينال بود اجرا بشه و اگر نه مثلا پيغام خطا بده ميتوني از TZExecutable استفاده كني.اگر هم منظورتون چيز ديگه اي هست لطفا واضح تر بفرماييد

SILWESTER
24-04-2007, 02:53
می خواستم بپرسم که آیا می شه یک فایل اجرایی رو با تغییراتی در اون تحت سی دی کرد و در سی دی به دنبال فایل خاصی برده؟:21:
:rolleye:
سلام!
به این کار میگن پراتکشن از نوع runtime exe. اون برنامه ای رو که دوستمون هخامنش گفت میتونی استفاده کنی. یه چیزه توپ ترم هست به نام cdshield که گزینه ای به نام force و std داره که دقیقا همینه که میخوای رو ارائه میده. آموزشش هم دوستمون احسان تو انجمن گذاشته.

meysamfire
25-04-2007, 02:10
دوست عزیزم SILWESTER جان
عیب های cdshield :
وحشتناک کند
حتما باید تراک مجازی 4 یا 5 تا (دقیقا نمی دونم) اضاف کنی که اجرا بشه
فکر کنم که cdshield فقط تراک های سی دی رو چک کنه
بعد هم نمی شه قفل دیگر رو گذاشت (تراک مجازی برای گمراه کردن برنامه های رایت)

بای

Reza goli
25-04-2007, 15:56
می خواستم بپرسم که آیا می شه یک فایل اجرایی رو با تغییراتی در اون تحت سی دی کرد و در سی دی به دنبال فایل خاصی برده؟:21:
:rolleye:

ببخشید شاید شما منظور من رو درست درک نکرده باشید. من می خوام که این فایل EXE به دنبال فایلی برده که من به هش نشون می دم و این فایل هم محدودیتی نداشته باشد.:8:

ولی برنامه های بالا همگی دارای فایل هایی مجازی هستند که وجود ندارند و به درد ای کار نمی خورند اگر می شه یک برنامه ی دیگر را نام ببرید تا با گفته های بالا جور در بیایند:rolleye:

hakhamanesh
25-04-2007, 16:24
ببين TZExecutable فايل شما رو به يه فايل Dummy كه ميتونيد حجم اونو به طور مجازي تا 2 گيگ بالا ببريد وابسته ميكنه و اگر اين فايل در كنار فايل exe نباشه فايل exe شما اجرا نميشه.فكر ميكنم شما هم دنبال يه همچين چيزي هستيد ديگه.

ehsan30
25-04-2007, 19:34
سلام
دوست عزیز این چیزی که شما می خواهی با نرم افزارهایی که دوستان در بالا معرفی
کردند امکان پذیر هست که بازهم به راحتی قفلشون شکسته میشه ولی اگر که یک چیز
خوب می خواهی باید خودت شروع کنی و برنامش را بنویسی که اون هم خیلی سخته.
فعلا با نرم افزار های بالا کار کن.
بای

mahramasrar2
29-04-2007, 09:01
دوستان عزيز اگر ما بخواهيم دو يا سه فايل exe راقفل گزاري كنيم چي؟ با برنامه هاي فوق مثل اينكه فقط ميشه بروي يك فايل قفل گذاشت مثلا فقط اتوران منظورم اينه كه اين دو يا سه فايل از روي هارد در صورت كپي شدن اجرا نشوند وفقط از روي cd كار كنند آيا كسي نرم افزاري سراغ داره ضمنا برنامه هاي فوق ضعفي كه دارند اينه كه سرعت لود شدن اتوران را وحشتناك كم مي كنند مخصوصا از روي cd

hakhamanesh
29-04-2007, 09:58
نه مشكلي نيست با برنامه TZExecutable يا CDprotector يا TZCopyProtection ميتوني رو هر چند تا فايل كه خواستي قفل بزاري...
در ضمن در خصوص ايراداتي كه به اين نرم افزار ها گرفته ميشود مانند پايين آوردن سرعت اجرا يا پايين آمدن سازگاري با درايوهاي مختلف يا راحت كپي شدن آنها بايد گفت كه به هر حال از نرم افزار هاي رايگان نبايد توقع بيش از اين داشت نرم افزارهاي قفلگذار رايگان اكثرا اشكالات اينچنيني را دارند

Reza goli
03-05-2007, 10:37
ببشید ولی من با برنامه ی Tz Executable Protector کار کردم ولی هنگامی که فایلم تحت CD می شه چند فایل دیگه هم می سازه که یکی از اونا با پسوند DAT است که اگر این فایلو به صورت دستی به EXE تغییر دهیم می تونیم اونو اجرا کنیم که این قفل به هیچ دردی نمی خوره:13:
البته شاید نسخه ی جدیدش اومده باشه که کار دیگری انجام بده:21:
خوب اگر شما پیدا کردید حتما حتما حتما بگذارید:8: