PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این کانکشن رو چجوری میسازن؟



sascovach
07-04-2007, 19:31
چجوری میتونم مثل این کانکشن رو بسازم تو xp؟
تو ویستا هم اگه بلدید بگید لطفا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Satrikon
08-04-2007, 16:32
بريد توي ايجاد كانكشن جديد
پنجره ي 1 گزينه ي 1
پنجره ي 2 گزينه ي 2
پنجره ي 3 گزينه ي 3
!

Wisdom
08-04-2007, 16:36
Local Area Connection كه براي Lan هستش !
شما نمي سازيد
وقتي كارت شبكه رو نصب ميكني اضافه ميشه ، براي شبكه كردن تنظيمات مختص خودش رو انجام ميديد
براي ADSL هم Local Area Connection تنظيمات خاصي نداره ، مودم ADSL تنظيمات IP رو انجام ميده

sascovach
09-04-2007, 01:08
Local Area Connection كه براي Lan هستش !
شما نمي سازيد
وقتي كارت شبكه رو نصب ميكني اضافه ميشه ، براي شبكه كردن تنظيمات مختص خودش رو انجام ميديد
براي ADSL هم Local Area Connection تنظيمات خاصي نداره ، مودم ADSL تنظيمات IP رو انجام ميده
من که کارت شبکه ندارم
مودم من USB هست
مشکلم اینه که بعضی درایور های وقتی نصب میشن این کانکشن رو نمیسازن خود به خود، راهی نیست دستی درستش کنم؟

sascovach
09-04-2007, 01:19
بريد توي ايجاد كانكشن جديد
پنجره ي 1 گزينه ي 1
پنجره ي 2 گزينه ي 2
پنجره ي 3 گزينه ي 3
!
آقا تو ویستا رو هم بلدی؟

Satrikon
09-04-2007, 23:33
آقا تو ویستا رو هم بلدی؟
شرمنده
ويستا ندارم
ساده است
به اسم و اطلاعات دقت كنيد
يكي يكي پيش بريد

sascovach
11-04-2007, 17:09
دوستان تو ویستا اگه کسی بلده بگه

sascovach
12-04-2007, 21:51
من مودمم رو به ویستا شناسوندم ،کانکشن Lan رو هم ساخت ولی میزنه Limited or no connectivity
IP هم که بهش میدم بازم درست نمیشه
چی کار کنم