PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کد Webgozar را کجا وارد کنم؟



Ali_k
24-07-2005, 08:59
با سلام خدمت دوستان من برا وبلاگم از وب گذر ثبت نام کردم اون یه کد به من داده ولی من نمیدونم دقیقن این کدا کجای ویرایش قالب پرشین بلاگ وارد کنم از دوستان اگه کسی میدونه یا به صورت تصویری یا معمولی منو راهنمایی کنه
با تشکر

K053_LSH_KV90
24-07-2005, 09:39
با سلام خدمت دوستان من برا وبلاگم از وب گذر ثبت نام کردم اون یه کد به من داده ولی من نمیدونم دقیقن این کدا کجای ویرایش قالب پرشین بلاگ وارد کنم از دوستان اگه کسی میدونه یا به صورت تصویری یا معمولی منو راهنمایی کنه
با تشکر
بايد يه جدول جديد باز كني بعد كد را اونجا كپي كني

AveCina
24-07-2005, 10:06
حالا دقیق نمیدونم ولی من تویه قسمت <body> .... </body> اون پایینا زدم درستم کار کرد ! اگه سیستمشون فرق نکنه !

K053_LSH_KV90
24-07-2005, 12:17
حالا دقیق نمیدونم ولی من تویه قسمت <body> .... </body> اون پایینا زدم درستم کار کرد ! اگه سیستمشون فرق نکنه !
بابا تو ديگه كي هستي اينو كه همه مي دونن
بايد يه جدول جدا براي اين بسازي بد توي جدول كد راوارد كني مواظب باش جدول بهم نخوره

AveCina
24-07-2005, 12:30
خوب آخه من برای خودم این کارو کردم ! همینطوری کپی پیست کردم ! بعدم درست کار کرد ! حالا نمیدونم !

Ali_k
25-07-2005, 07:25
با سلام خدمت دوستان من برا وبلاگم از وب گذر ثبت نام کردم اون یه کد به من داده ولی من نمیدونم دقیقن این کدا کجای ویرایش قالب پرشین بلاگ وارد کنم از دوستان اگه کسی میدونه یا به صورت تصویری یا معمولی منو راهنمایی کنه
با تشکر
بايد يه جدول جديد باز كني بعد كد را اونجا كپي كني
کوسه جان سابق جدول را چه جوری میسازن؟ :roll:

K053_LSH_KV90
25-07-2005, 07:41
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="100%" id="AutoNumber10" dir="rtl">
<tr>
<td width="100%" style="border:medium none #0099FF; " height="25" dir="rtl">
<p align="center" dir="rtl"><span style="font-size: 9pt">
</span></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
==============================
برو تو قسمت ويرايش قالب بعد اينو كپي كن بعد كد وبگذر رو بزار توي اين

Ali_k
25-07-2005, 14:16
دستت درد نکنه این کدا باید تو قسمت body کپی کنم؟
و بعد که کپی کردم کد وبگذرو آخر این کد شما وارد کنم؟ :?:

K053_LSH_KV90
25-07-2005, 21:35
آره توي بادي ولي بعد از آخرين جدول حله يا نه :mrgreen: :mrgreen:

mehdi87
25-07-2005, 21:54
Ali_k, جان اول برو كد وبلاگت رو بگير بعد كد وبلاگت رو تو يكي از اين برنامه هاي طراحي وب adobe golive -Frontpage .. پيست كن بهد كدت رو در انتها ي صفحه وارد كن ( در قسمت سورس ) بعد برو به قسمت لايوت و جاشو تعيين كن در وبلاگت !

Ali_k
26-07-2005, 06:54
Ernesto_Chevanton, mehdi87.. دوستان از اراهنماییتون سپاسگزارم . امتحان میکنم خبرشو بهتون میدم.
یه مشکل دیگه هم داشتم گفتم همینا بپرسم من وبلاگم که ساختم که آدرسش همین تو امضام هست سرعتش خیلی پایینه.
مشکل از کجاست؟
من اصلن تو کداش تغییری ندادم ولی سرعتش خیلی پایینه