PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما درباره سیستمی که می خوام جمع کنم !



nopnet
06-04-2007, 17:10
سلام .
نظر شما در رابطه با سیستم زیر چیه ؟
آیا با همین قیمت ها میشه انتخاب بهتری داشت ؟

با تشکر.

CPU : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+
MotherBoard : ASUS - M2V
RAM: KINGSTON - 512MB - 533 (Original) * 2 =1GB
HARDDISK : MAXTOR-SATA - 160 GB + 8mb buffer
VGA Card :Sparkle - GeForce 7900 GS

:10: منتظرم .

D o l f i n
07-04-2007, 00:03
خب سقف پولي رو كه ميتوني خرج كني بگو تا بهتر بشه كمكت كرد

Pejman3
07-04-2007, 00:54
مادربوردتون اصلاً در حد CPU نیست بهتره یه Main بهتر حداقل یه چیزی مثل Asus M2NE بگیرید

رم هم با باس 667 بگیرید هم که چه بهتر

Actros
07-04-2007, 14:55
با این پول چرا اینتل نمیگیری
180 تومان بده یه cpu intel core2 e6300
با مادربرد asus p5b تومن 125
ram kingstone کارایی نداره. ocz ببند باس 667 تومن 120

nopnet
07-04-2007, 17:10
یعنی cpu intel core2 e6300 از AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 بهتره ؟؟؟
Operating Frequency این cpu ای که شما نوشتین 1.86 GHZ هست و با این نمی شه بیشتر بازی ها رو اجرا کرد ( double agent & Vegas va...)

zonealarm
07-04-2007, 22:38
ببخشینا انگار این سی پی یو Core 2 ها !

ضمنا اگه می خواین AMD بخرین برای AMD رم فقط باس 800

مادربرد هم اصلا مناسب نیست M2N-E هم پیشنهاد نمی شه ABIT KN9 Ultra بگیرین

Actros
08-04-2007, 09:47
یعنی cpu intel core2 e6300 از AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 بهتره ؟؟؟
Operating Frequency این cpu ای که شما نوشتین 1.86 GHZ هست و با این نمی شه بیشتر بازی ها رو اجرا کرد ( double agent & Vegas va...)

دوست من حالت خوبه
همه میمیرن واسه cpu های core2 اینتل .
تو هر تست و بنجمارکی که نگاه کنی میفهمی
پس چرا قیمتش مشابه قیمت 4600 amd
خلاصه intel core2 نبندی کلی ضرر میکنی.

Mezzo
08-04-2007, 11:25
یعنی cpu intel core2 e6300 از AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 بهتره ؟؟؟
Operating Frequency این cpu ای که شما نوشتین 1.86 GHZ هست و با این نمی شه بیشتر بازی ها رو اجرا کرد ( double agent & Vegas va...)

بهتر نباشه كمتر از اون هم نيست. نظر خودم اينه كه اصلا core 2 ها براي بازي و كارهاي گرافيكي بهينه شدن و مطمئن باش E6300 تو بيشتر بازي ها fps بالاتري داره تا 4600

Pejman3
08-04-2007, 17:59
بهتر نباشه كمتر از اون هم نيست. نظر خودم اينه كه اصلا core 2 ها براي بازي و كارهاي گرافيكي بهينه شدن و مطمئن باش E6300 تو بيشتر بازي ها fps بالاتري داره تا 4600


اگه Overclock نکنید من این طوری فکر نمی کنم.

szr
08-04-2007, 23:28
اگه Overclock نکنید من این طوری فکر نمی کنم.

جناب پژمان خان گل و گلاب
حتما ایــــــــــــــن طوری فکـــــــــــــــــــــــ ـــــر کن.......
بدون Overclock راحت کار می کنه......
حالــــــــــــــا فکـــــــــــــــــــــــ ـــر کن Overclock هم بشه چی می شه.....

خوش باشید...

szr
08-04-2007, 23:30
دوست من حالت خوبه
همه میمیرن واسه cpu های core2 اینتل .
تو هر تست و بنجمارکی که نگاه کنی میفهمی
پس چرا قیمتش مشابه قیمت 4600 amd
خلاصه intel core2 نبندی کلی ضرر میکنی.

شدیدآ مـوافـقـم.......:27:

Mezzo
09-04-2007, 00:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته در مجموع E6300 كارايي بين 4200 تا 4600 داره.

Actros
09-04-2007, 01:21
منطقی نیست کسی که 185 برا Cpu میده
بهترین انتخاب واسش E6300 هستش

arash the archer
09-04-2007, 14:08
به نظر من بين 4600 Amd و E 6300 انتخاب بهتر Amd 4600 هست
ولي اگه بين Amd 5000 و E 6400 قرار بود انتخاب بشه ؛e 6400 بهتر بود