View Full Version : استفاده از 100 درصد پهناي باند در ويندوز XP اينهم آخرشه مي گي نه بخون توي كف اش نباشي
payman1
10-01-2004, 01:32 PM
استفاده از 100 درصد پهناي باند در ويندوز XP
خب اين هم يه مقاله در مورد افزايش سرعت اينترنت در ويندوز XP Pro كه فكر كنم مفيد باشه.
در ويندوز XP در حالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت
محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد تنها قادريد از 20 درصد از پهناي باند اتصالتان به اينترنت
بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد:
1- Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2- در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3- منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4- در بخش Local Computer Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را
گسترش دهيد (اين كار را با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد)
5- در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6- حال در اين ليست QoS Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7- به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8- بر روي Limit reservable bandwith كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9- پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwith Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable
bandwith گزينه Enabled را انتخاب كنيد .
10- مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش
در مي آيد.
11- به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12- حال به Connection ي كه بوسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكه Properties كليك كنيد.
13- به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه QoS Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود)
14- اين پنجره را OK كنيد.
15- كامپيوتر خود را Restart كنيد.
خب، اميدوارم كه مفيد بوده باشه
موفق باشيد
پيمان كريمي از شيراز
Amir_P30
10-01-2004, 11:00 PM
پيمان جان سلام
ممنون
خوب بود
mahan
10-02-2004, 01:05 AM
:wink: :P
pedramonline
10-02-2004, 01:32 AM
سلام به پيمان
1 - عزيز من از خطوط Dial UP استفاده ميكنم آيا اين كار براي من مفيد هست ؟
2 - چرا مايكروسافت بطور پيش فرض 20٪ از اونو فعال گذاشته ؟
به نظر من حتما دليلي داره
خواهش ميكنم جواب 2 سوال منو بده
ممنون :oops: :oops: :oops: :oops:
Hamid
10-02-2004, 05:10 AM
سلام پيمان جان
من هرکار کردم که gpedit.msc ران کنه ميگه ويندوز اين برنامه رو نميشناسه چکار کنم .در ضمن مرسی از مقالت
payman1
10-02-2004, 11:38 PM
چه عرض كنم
والله من كه ميكروسافت نيسيتم
اين سوالاتتون رو هم بيل گيتس هم نمي تونه جواب بده
شوخي كردم
متاسفانه من بخاطر مشغله كاري وقت اين كه حتي اين پيغام ها رو هم درست بخونم ندارم
بايد ببخشيد
يه سره هزار سودا
موفق باشيد
پيمان كريمي از شيراز
Amir_P30
10-03-2004, 06:58 PM
من هرکار کردم که gpedit.msc ران کنه ميگه ويندوز اين برنامه رو نميشناسه چکار کنم .در ضمن مرسی از مقالت
چطور نشناخت؟؟؟
مطمپني توي ويندوز ايكس پي اين دستور رو وارد كرده ايي؟؟؟
Sinagood
10-03-2004, 08:16 PM
كارت عاليه
پيمان عزيز سلام.
براي من يه سوالي پيش اومده در قسمت bandwith limit بايد عدد 0 تايپ كرد يا 100؟
چون وقتي اين عدد روي 20 هست از 20 درصد پهناي باند استفاده ميكنه پس براي استفاده از 100 درصد بايد اين عدد رو روي 100 گذاشت ديگه البته من اينجور فكر ميكنم.
30naa
10-29-2004, 10:55 AM
جالب بود ممنون
من هم با گاما موافقم لطفا جوابمون رو بده
من وقتي روي فولدر نتورك ميزنم چيزي بنام QoS Packet Scheduler نميبينم؟ :roll:
درضمن پيمان جان بدون ساپورت كه نميشه ول كني بري؟ :wink:
scream
12-23-2004, 02:38 PM
واقعا عالی بود ماکه حال کردیم
vahidmv
01-04-2005, 01:25 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزيز:
با تشكر فراوان از اقا پيمان براي اين مقاله
من فقط ميخوام اتفاقي كه بعد از انجام اين كار افتاد رو تعريف كنم و اصلا نمي خوام بگم بد يا خوب بود
من روي سيستمم يك كنتور نمايش دهنده خيلي دقيق سرعت اينترنت دارم
بعد از انجام اين كار كه اقا پيمان گفتن سرعت اينترنت من حدود 30٪ كاهش پيدا كرد
حالا چرا نميدونم شايد فقط سيستم من اينطور هستش!!
وبعد از اونكه به تنظيم قبلي ويندوز برگشتم دوباره سرعت زياد شد
حالا خود دانيد كه چي كار كنيد
شاد باشيد
راستي اين رو هم اضافه كنم اگر كسي مي خواد سرعت اينترنتش واقعا زياد بشه حدود 2 برابر
حتما اين برنامه رو از همين سايت خودمون بگيره واقعا كارش حرف نداره
internet turbo
SINAa
01-04-2005, 03:16 PM
ALI BOOD
TY
SINAa
zoro59
04-28-2005, 10:25 PM
جناب مدير انجمن يا دوستان ديگه اگر اين روش رو امتحان كرديد لطفا كارايي اين روش چه قدر بود ؟؟؟؟
Amir_P30
04-28-2005, 10:35 PM
http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/40.gif http://asefsoft.com/qsimages/40.gif http://asefsoft.com/qsimages/40.gif
خوب عزيز من شما اگه يه نگاهي به نظرات بندازي ميفهمي.
يا از خوده نويسندش بپرس
ممنون
king7
05-01-2005, 12:11 PM
اقا دمت گرم حال دادي
king7
05-01-2005, 08:15 PM
با سلام و با اجازه آقا پيمان
دوستان عزيز آمزش پهناي باند تو ويندوز xp رو متونن دانلود كنند اينم لينكش :
http://home.ripway.com/2005-4/293889/xp100.pdf
موفق باشيد :lol:
mojtaba-p30
05-01-2005, 10:34 PM
من كه به اين روش عمل كردم كار نكرد :?:
اب از اسياب تكون نخرد :( :(
shazdeh23
11-12-2005, 12:39 PM
اي بابا.هميشه در عمل نشون داده كه دستكاري رجيستري نتيجه ي عكس داره
بهنام کوچولو
12-20-2005, 07:48 AM
سلام آقا پیمان . من هنوز این کار و نکردم ولی امیدوارم از این کار پشیمون نشم B-)!!!! موفق باشی @};-
h_punisher
02-15-2006, 09:46 AM
سلام به همه
درباره سوال آقا
hamid
عزیزم برو توی شاخه
system32
اونجاست
masoud908
03-30-2006, 06:35 PM
همه ترفندها و نرم افزارهای که که برای افزایش سرعت اینترنت به کار میروند تا حدود خیلی کمی باعث افزایش سرعت میشوند و حتی بعضی از انها سرعت را هم کمتر میکنند
*Batman*
03-30-2006, 07:01 PM
پيمان عزيز سلام.
براي من يه سوالي پيش اومده در قسمت bandwith limit بايد عدد 0 تايپ كرد يا 100؟
چون وقتي اين عدد روي 20 هست از 20 درصد پهناي باند استفاده ميكنه پس براي استفاده از 100 درصد بايد اين عدد رو روي 100 گذاشت ديگه البته من اينجور فكر ميكنم.
من هم دقيقا همين سوال را داشتم.لطفا يه نفر توضيح بده.
من مقادير مختلف را امتحان كردم و 60% بهتر جواب داد.
صفر هم گذاشتم ولي بدتر شد.
masoud908
03-30-2006, 10:28 PM
من هم دقيقا همين سوال را داشتم.لطفا يه نفر توضيح بده.
من مقادير مختلف را امتحان كردم و 60% بهتر جواب داد.
صفر هم گذاشتم ولي بدتر شد.
باید عدد 100 % را قرار بدی
shamoparvaneh
05-04-2006, 03:27 PM
اقا علي دوتا فولدر نتورك هست .
tolstoy
05-05-2006, 12:16 AM
یه مشکلی تو این مسئله هست این مسیر برای وقتی هست که شما بخواهی کاربر خودت رو محدود کنی و الا در حالت پیشفرض که not configure هستش و نیازی به تغییر نداره. یعنی اگه دستش نزنی 100 درصد رو داری
pedramonline
05-22-2006, 01:44 AM
به نظر من این روش روی خطوط دیال اپ هیچ تاثیری نخواهد داشت .
چون هر چقدر پهنای باند هم زیاد باشه خط دیال اپ محدودیت داره و بیشتر از اون جواب نمیده .
پس بی خیال این روش بشید .
irancity
06-04-2006, 10:26 PM
پيمان جان من كه از adsl استفاده مي كنم چار نم
irancity
06-04-2006, 10:30 PM
پيمان جان من كه از adsl استفاده مي كنم چكار كنم
علیرضا
06-28-2006, 11:49 PM
استفاده از 100 درصد پهناي باند در ويندوز XP
خب اين هم يه مقاله در مورد افزايش سرعت اينترنت در ويندوز XP Pro كه فكر كنم مفيد باشه.
در ويندوز XP در حالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت
محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد تنها قادريد از 20 درصد از پهناي باند اتصالتان به اينترنت
بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد:
1- Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2- در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3- منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4- در بخش Local Computer Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را
گسترش دهيد (اين كار را با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد)
5- در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6- حال در اين ليست QoS Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7- به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8- بر روي Limit reservable bandwith كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9- پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwith Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable
bandwith گزينه Enabled را انتخاب كنيد .
10- مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش
در مي آيد.
11- به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12- حال به Connection ي كه بوسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكه Properties كليك كنيد.
13- به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه QoS Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود)
14- اين پنجره را OK كنيد.
15- كامپيوتر خود را Restart كنيد.
خب، اميدوارم كه مفيد بوده باشه
موفق باشيد
پيمان كريمي از شيراز
شرمنده ولي من خيلي وقت پيش اين ترفند رو تو اين تاپيك افزايش سرعت اينترنت تا 5 برابر!!! (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9825&highlight=%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA+%D8%A7%D9%8A%D9 %86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA) و حتي تو درباره ي افزايش سرعت Dial-Up (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=26919) بطور كامل توضيح داده بودم.
حتي همين حالا توي امضام بصورت عكس كامل و شامل توضيح داده ام:grrr::grrr::grrr:
mohammad99
09-19-2006, 03:28 PM
اون وقت پهناي باند زياد شه فكر كنم سرعت دانلود ميره نه؟اون سرعت سندينگم بالا ميره يا نه؟
Hamed-Dehghani
10-10-2006, 04:38 PM
شنيدم چه دانلود و چه آپلود هر دوش خفن ميشه!! ولي با منطق جور در نمياد. پس Dsl چيكاره ست؟؟
Hamed-Dehghani
10-12-2006, 12:21 PM
من خودم كه از مرورگر Maxthon استفاده مي كنم . تاثيري در سرعت اينترنت نمي بينم. ايا كاري ميشه كرد نازنين.
HELLBOY_HP
12-14-2006, 07:31 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزيز:
با تشكر فراوان از اقا پيمان براي اين مقاله
من فقط ميخوام اتفاقي كه بعد از انجام اين كار افتاد رو تعريف كنم و اصلا نمي خوام بگم بد يا خوب بود
من روي سيستمم يك كنتور نمايش دهنده خيلي دقيق سرعت اينترنت دارم
بعد از انجام اين كار كه اقا پيمان گفتن سرعت اينترنت من حدود 30٪ كاهش پيدا كرد
حالا چرا نميدونم شايد فقط سيستم من اينطور هستش!!
وبعد از اونكه به تنظيم قبلي ويندوز برگشتم دوباره سرعت زياد شد
حالا خود دانيد كه چي كار كنيد
شاد باشيد
راستي اين رو هم اضافه كنم اگر كسي مي خواد سرعت اينترنتش واقعا زياد بشه حدود 2 برابر
حتما اين برنامه رو از همين سايت خودمون بگيره واقعا كارش حرف نداره
internet turbo
من این نرم افزار رو دارم ولی وقتی نصب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ایا باید تنظیمات خاصی روش انجام بشه اگه هست چطوری ؟
barbapapa
12-27-2006, 08:03 PM
سلام این دوستمون که گفته گروپ پالیسی ادیتش باز نمیشه یا بد تایپ میکنه یا کامپیوترش ویروسیه:blink:
Alone_In_Hell
12-27-2006, 08:16 PM
لطفا بگيد براي adsl هم راهي هست يا نه
ممنون ميشم
shazdeh23
12-27-2006, 08:20 PM
فکر نمیکنید این ترفندها دیگه قدیمی شده باشه؟
این کارا جز اینکه به به اتصال اینترنتتون آسیب برسونه هیچ سود دیگری نداره.
اصلآ چرا شرکت مایکروسافت این رو به صورت پیش فرض گذاشته روی20 ؟
Ashkan_bn69
01-07-2007, 04:22 PM
خواهش مي كنم گول اين عدد هاي بيخود رو نخوريد چون همه اين ها فقط حرفه و ظاهري ، آخه سرعت اينترنت به خطوط ربط داره و سخت افزار ( البته مال مخابراط نه سخت افزار شخصي ) حتي با نرم افزار هم نميشه سرعت رو بالا برد مگه اينكه از اينترنت هاي Vip يا Adsl استفاده كنيم كه هزينه زيادي دارند و ... هرچي پول بدي آش مي خوري .
Ashkan_bn69
01-07-2007, 04:22 PM
خواهش مي كنم گول اين عدد هاي بيخود رو نخوريد چون همه اين ها فقط حرفه و ظاهري ، آخه سرعت اينترنت به خطوط ربط داره و سخت افزار ( البته مال مخابراط نه سخت افزار شخصي ) حتي با نرم افزار هم نميشه سرعت رو بالا برد مگه اينكه از اينترنت هاي Vip يا Adsl استفاده كنيم كه هزينه زيادي دارند و ... هرچي پول بدي آش مي خوري .
shohreh.p
09-15-2007, 03:41 PM
پهنای باند از جمله واژه های متداول در دنيای شبکه های کامپيوتری است که به نرخ انتقال داده توسط يک اتصال شبکه و يا يک اينترفيس ، اشاره می نمايد . اين واژه از رشته مهندسی برق اقتباس شده است . در اين شاخه از علوم ، پهنای باند نشان دهنده مجموع فاصله و يا محدوده بين بالاترين و پائين ترين سيگنال بر روی کانال های مخابرانی ( باند ) ، است. به منظور سنجش اندازه پهنای باند از واحد " تعداد بايت در ثانيه " و يا bps استفاده می شود .
پهنای باند تنها عامل تعيين کننده سرعت يک شبکه از زاويه کاربران نبوده و يکی ديگر از عناصر تاثيرگذار ، "ميزان تاخير" در يک شبکه است که می تواند برنامه های متعددی را که بر روی شبکه اجراء می گردند، تحت تاثير قرار دهد .
پهنای باند چيست ؟
توليد کنندگان تجهيزات سخت افزاری شبکه در زمان ارائه محصولات خود تبليغات زيادی را در ارتباط با پهنای باند ، انجام می دهند . اکثر کاربران اينترنت نسبت به ميزان پهنای باند مودم خود و يا سرويس اينترنت braodband دارای آگاهی لازم می باشند.پهنای باند، ظرفيت اتصال ايجاد شده را مشخص نموده و بديهی است که هر اندازه ظرفيت فوق بيشتر باشد ، امکان دستيابی به منابع شبکه با سرعت بيشتری فراهم می گردد . پهنای باند ، ظرفيت تئوری و يا عملی يک اتصال شبکه و يا يک اينترفيس را مشخص نموده که در عمل ممکن است با يکديگر متفاوت باشند . مثلا" يک مودم V.90 پهنای باندی معادل 56 kbps را در حالت سقف پهنای باند حمايت می نمايد ولی با توجه به محدوديت های خطوط تلفن و ساير عوامل موجود، عملا" امکان رسيدن به محدوده فوق وجود نخواهد داشت . يک شبکه اترنت سريع نيز از لحاظ تئوری قادر به حمايت پهنای باندی معادل 100Mbps است ، ولی عملا" اين وضعيت در عمل محقق نخواهد شد ( تفاوت ظرفيت تئوری پهنای باند با ظرفيت واقعی ) .
پهنای باند بالا و broadband :
در برخی موارد واژه های "پهنای باند بالا" و " braodband " به جای يکديگر استفاده می گردند . کارشناسان شبکه در برخی موارد از واژه "پهنای باند بالا " به منظور مشخص نمودن سرعت بالای اتصال به اينترنت استفاده می نمايند . در اين رابطه تعاريف متفاوتی وجود دارد . اين نوع اتصالات، پهنای باندی بين 64Kbps تا 300kbps و يا بيشتر را ارائه می نمايند . پهنای باند بالا با broadband متفاوت است . broadband ، نشاندهنده روش استفاده شده به منظور ايجاد يک ارتباط است در صورتی که پهنای باند ، نرخ انتقال داده از طريق محيط انتقال را نشان می دهد .
اندازه گيری پهنای باند شبکه
به منظور اندازه گيری پهنای باند اتصال شبکه می توان از ابزارهای متعددی استفاده نمود . برای اندازه گيری پهنای باند در شبکه های محلی ( LAN ) ، از برنامه هائی نظير netpref و ttcp ، استفاده می گردد. در زمان اتصال به اينترنت و به منظور تست پهنای باند می توان از برنامه های متعددی استفاده نمود . تعداد زيادی از برنامه های فوق را می توان با مراجعه به صفحات وب عمومی استفاده نمود . صرفنظر از نوع نرم افزاری که از آن به منظور اندازه گيری پهنای باند استفاده می گردد ، پهنای باند دارای محدوده بسيار متغيری است که اندازه گيری دقيق آن امری مشکل است .
تاخير :
پهنای باند صرفا" يکی از عناصر تاثير گذار در سرعت يک شبکه است . تاخير( Latency ) که نشاندهنده ميزان تاخير در پردازش داده در شبکه است ، يکی ديگر از عناصر مهم در ارزيابی کارآئی و سرعت يک شبکه است که دارای ارتباطی نزديک با پهنای باند می باشد . از لحاظ تئوری سقف پهنای باند ثابت است . پهنای باند واقعی متغير بوده و می تواند عامل بروز تاخير در يک شبکه گردد . وجود تاخير زياد در پردازش داده در شبکه و در يک محدوده زمانی کوتاه می تواند باعث بروز يک بحران در شبکه شده و پيامد آن پيشگيری از حرکت داده بر روی محيط انتقال و کاهش استفاده موثر از پهنای باند باشد .
تاخير و سرويس اينترنت ماهواره ای :
دستيابی به اينترنت با استفاده از ماهواره به خوبی تفاوت بين پهنای باند و تاخير را نشان می دهد . ارتباطات مبتنی بر ماهواره دارای پهنای باند و تاخير بالائی می باشند . مثلا" زمانی که کاربری درخواست يک صفحه وب را می نمائيد ، مدت زمانی که بطول می انجامد تا صفحه در حافظه مستقر گردد با اين که کوتاه بنظر می آيد ولی کاملا" ملموس است. تاخير فوق به دليل تاخير انتشار است .علاوه بر تاخير انتشار ، يک شبکه ممکن است با نوع های ديگری از تاخير مواجه گردد . تاخير انتقال ( مرتبط با خصايص فيزيکی محيط انتقال ) و تاخير پردازش ( ارسال درخواست از طريق سرويس دهندگان پروکسی و يا ايجاد hops بر روی اينترنت ) دو نمونه متداول در اين زمينه می باشند .
اندازه گيری تاخير در يک شبکه :
از ابزارهای شبکه ای متعددی نظير ping و traceroute می توان به منظور اندازه گيری ميزان تاخير در يک شبکه استفاده نمود . برنامه های فوق فاصله زمانی بين ارسال يک بسته اطلاعاتی از مبداء به مقصد و برگشت آن را محاسبه می نمايند . به زمان فوق round-trip ، گفته می شود . round-trip تنها روش موجود به منظور تشخيص و يا بدست آوردن ميزان تاخير در يک شبکه نبوده و در اين رابطه می توان از برنامه های متعددی استفاده نمود .
پهنای باند و تاخير دو عنصر تاثير گذار در کارائی يک شبکه می باشند .معمولا" از واژه ( QoS ( Quality of Service به منظور نشان دادن وضعيت کارآئی يک شبکه استفاده می گردد که در آن دو شاخص مهم پهنای باند و تاخير مورد توجه قرار می گيرد.
shohreh.p
09-15-2007, 03:42 PM
پهنای باند چگونه اندازه گيری می شود؟
مقدار اطلاعات به صورت کلی توسط بايت اندازه گيری می شود ( کيلو بايت، مگابايت، گيگابايت و ..... ) ولی برای اندازه گيری پهنای باند از ضريب های بيت در ثانيه استفاده می شود. مثلا کيلوبيت در ثانيه. برای همين سرعت خطوط معمولی به صورت 14.4 و 28.8 و 33.6 و 56 کيلوبيت در ثانيه نمايش داده می شود.
حال در جدول زير توجه شما را به کليه ارتباطات اينترنت جلب می کنم :
Dial Up در سرعت های 13.3و28.8و33.6و56 کيلوبيت در ثانيه موجود می باشد.
ISDN دارای سرعت 64 کيلو بيت در ثانيه و توسط خطوط ديجيتال.
DS-0 سرعت 64 کيلوبيت در ثانيه که همان سرعت انتقال صوت بر روی خطوط ديجيتال می باشد.
Dual ISDN سرعت 128 کيلوبيت در ثانيه که از دو خط ديجيتال استفاده می کند و فايده اصلی اين خطوط، امکان استفاده از يکی از خطوط جهت صدا و بدون قطع شدن از اينترنت می باشد.فقط سرعت در اين حالت به 64 کيلوبيت در ثانيه کاهش می يابد.
ADSL اين خطوط در سرعت های متفاوت بين 512 کيلوبيت در ثانيه تا 6 مگابيت در ثانيه موجود می باشند. اين خطوط از سيم های مسی معمول بهره می برند.
Modem Cable در سرعت های متفاوت عرضه می شوند، اما معمولا 10 مگابيت در ثانيه. ولی در حالت معمول، شما بيش از 0.1 سرعت واقعی اين خطوط را در اختيار نداريد.
T1 خطوط گران قيمتی که دارای سرعت وافعی 1.544 مکابيت در ثانيه می باشندو از 24 خط تلفن تشکيل می شوند. اين خطوط بيشتر در آمريکای شمالی وجود دارند.
DS-1 سرعت 1.544 مگابيت در ثانيه و متشکل از 24 خط DS-0.
E1 اين خطوط مشابه خطوط T1 ولی برای کشورهای اروپايی می باشد و دارای سرعت 2.048 مگابيت در ثانيه می باشند.
DS-2 سرعت 6.31 مگابيت در ثانيه و بر اساس تکنولوژی DS-1.
E2 34.486 مگابيت در ثانيه و بر اساس E1 و معمول در کشورهای اروپايی.
DS-3 سرعت 44.736 مگابيت در ثانيه.
T3 سرعت تا حدود 44.736 مگابيت در ثانيه که مقدار سرعت به نوغ T3 بستگی دارد.
OC-1 51.84 مگابيت در ثانيه از نوع فيبر نوری که برای Backbone ها مورد استفاده است.(Optical Carrier Signal)
STS-1 51.84 مگابيت در ثانيه برای اروپا.(Synchronous Transfer Signal)
100BaseT سرعت 100 مگابيت در ثانيه.
E4 139.264 مگابيت در ثانيه.
OC-3 155.52 مگابيت در ثانيه.
STM-1 155.56 مگابيت در ثانيه.
STS-3 155.56 مگابيت در ثانيه.
OC-12 622.08 مگابيت در ثانيه.
STM-4 622.08 مگابيت در ثانيه.
STS-12 622.08 مگابيت در ثانيه.
OC-25 بسيار سريع.
shohreh.p
09-15-2007, 03:43 PM
وقتی شما يک سايت را از مرورگر خود درخواست میکنيد، در حقيقت در حال دانلود يک فايل هستيد که میتواند يک فايل صفحه وب با فرمت HTML، يک فايل تصويری مثلاً با فرمت GIF و يا يک فايل صوتی مثلاً با فرمت MIDI و يا ترکيبی از آنها باشد. اين فايلها در کامپيوتر شما بارگذاری (Download) شده و از طريق مرورگر وب (Web Browser) به شما نشان داده میشوند.
هرگاه که شما فايلی را دانلود میکنيد، دادهها در مسيری به سمت شما منتقل میشوند که به اصطلاح به آن Data Transfer میگويند. برای مثال اگر شما صفحهای را با حجم يک کيلوبايت (1kb) يا 1024 بايت دانلود میکنيد، دقيقاً به همان مقدار يعنی يک کيلوبايت داده را از سرور آن سايت به کامپيوتر خود منتقل کردهايد. اين مقدار برای حجمهای ديگر به ترتيب زير است:
KB Kilo Byte 1,024
MB Mega Byte 1,048,576
GB Giga Byte 1,073,741,824
پهنای باند يا Bandwidth پهنای ارتباطی است که دادهها از طريق آن و از فضای وب شما انتقال میيابند. البته اين مسأله رابطه مستقيمی با تعداد بازديدها يا Hit سايت شما ندارد. يک بازديد از صفحه 100 کيلوبايتی به همان مقدار پهنای باند مصرف میکند که 100 بازديد از يک صفحه يک کيلوبايتی. پس هنگام انتخاب يک ميزبان برای سايت خود همواره به اين نکته و پهنای باندی که لازم داريد، توجه داشته باشيد.
چه مقدار نياز داريم؟
تصور کنيد که سه فرد داريم که آنها را به ترتيب شماره 1، 2 و 3 میناميم. هر سه نفر 1،000،000 ريال پول دارند ویکه آن را در يک فروشگاه خرج کنند.
فرد شماره 1، تعداد زيادی وسيله با قيمت پايين برای هر يک از آنها خريداری میکند.
فرد شماره 2، تعداد کمتری وسيله نسبت به فرد شماره 1 اما با قيمتهای متوسطی میخرد.
فرد شماره 3، چند وسيله بيشتر نمیتواند بخرد. چون برای هر يک قيمت زيادی پرداخت کرده است.
اجازه دهيد موارد فوق را برای سايت و پهنای باند شبيهسازی کنيم. در نظر بگيريد که مقدار موجودی هر يک همان پهنای باند است و وسايل خريداری شده اجزای سايت و يا به عبارت ديگر فايلهای آن هستند:
فرد شماره 1، سايتی با فايلهای و تصاوير کم حجم طراحی کرده، در نتيجه تعداد بازديد بيشتری از سايتش میتواند صورت بگيرد.
فرد شماره 2، دارای سايتی با فايلها و تصاوير کم و بيش حجيمی است که به همان نسبت تعداد کمتری بازديد باعث مصرف پهنای باند آن سايت میشود.
فرد شماره 3، سايت مناسبی طراحی نکرده چون فايلها و صفحات سايتش بسيار حجيم بوده و با تعداد کمی بازديد از سايتش تمام پهنای باندش مصرف میشود.
معنی اين مطالب چيست؟
مثالهای بالا نشان میدهند که برای يک پهنای باند ثابت میتواند تعداد بازديدهای متفاوتی وجود داشته باشد که با دانلود فايلهای آن سايت در هر بار بازديد نسبت مستقيم دارد. بدين ترتيب که يک بار دانلود برای صفحهای با حجم زياد، تعداد بازديد کمتری را برای يک پهنای باند ثابت به دنبال خواهد داشت.
مقدار پهنای باندی که يک سايت مصرف میکند به عوامل متعددی بستگی دارد. شما بايد انواع فايلهايی را که بازديدکنندگان دانلود میکنند، در نظر بگيريد.
پهنای باند نامحدود
وقتی که شما يک پيشنهاد برای انتخاب ميزبان (Host) داريد که گفته است پهنای باند نامحدودی در اختيارتان قرار میدهد، احتمالاً شما به طور دقيق به دنبال اجرای مفهوم پهنای باند نامحدود بر روی سايت خود هستيد. اما هيچ ميزبانی نمیتواند يک پهنای باند نامحدود را در اختيارتان قرار دهد. اگر واقعاً اين امکانپذير باشد که شما بتوانيد پهنای باند نامحدودی برای سايت خود و با اين مبالغ ناچيز تهيه کنيد، به چه علت سايتهای ياهو و يا مايکروسافت خود را بر روی اين ميزبانها منتقل نمیکنند؟
شما متوجه خواهيد شد که هيچ چيز نامحدودی وجود ندارد. به عبارت ديگر اين گونه تعريفها نسبی هستند و برای دورهای خاص مفهوم دارند. در برابر اين ادعا، يکی از حالات زير را پيش رو داريد:
1- سايت شما در يک بازه دارای پهنای باند نامحدود است: تعداد زيادی از هوستها مشمول اين حالت هستند. اگر سايت شما مثلا کمتر از 5 گيگابايت در ماه را مورد استفاده قرار میدهد، اصطلاحاً به شما گفته میشود که شما پهنای باند نامحدود داريد. ممکن است که پس از مدتی ترافيک سايت شما بيشتر از بازه مشخصشده شود و اين شما را مجبور خواهد کرد که به هوست ديگری اسبابکشی کنيد. بهعبارت ديگر، نامحدود در بازه مشخص.
2- - پهنای باند مشروط: در اين حالت هوست شما به شرطی پهنای باند نامحدود در اختيارتان میگذارد که شما قبول کنيد فايلهای صوتی همچون mp3، فشرده مثل zip و tar، اجرايی مانند exe و تعدادی ديگر از فرمتهای معمول بزرگتر از حد استاندارد يک فايل گرافيکی يا HTML را استفاده نکنيد. بعلاوه، آنها اغلب از شما میخواهند که تمامی فايلهای شما روی فضای خودتان مصرف شوند و شما نمیتوانيد اجازه دهيد که سايتهای ديگر لينک مستقيمی به فايلهای شما داشته باشند.
3- کذب محض: در برخی از موارد آنها چيزی را تبليغ کردهاند که هيچ گاه توانايی انجام آن را ندارند. آنها معمولاً چيزی شبيه اين را میگويند: «ما نتيجه را تضمين نمیکنيم». و در صورت محبوبيت سايتتان شما خواهيد ديد که پهنای باند مورد نظر برايتان غيرقابل دسترس است. تعداد زيادی از سايتها مفاد قرارداد خود را ناديده گرفته و به راحتی موانعی را در مقابل شما ايجاد میکنند. تعداد اندکی از آنها اين عدم دسترسی را جبران کرده و يا وجهتان را به شما مسترد میکنند.
البته هوستهای دسته سوم نمیتوانند مدت زيادی در رقابت پايدار بمانند مگر اين که سياست خود را قبل از ازدياد مشتریهايشان عوض کنند.
چرا برخی از هوستها تبليغات دروغ انجام میدهند؟
پاسخ اين سؤال ساده است. آنها اينکار را میکنند چون رقبايشان هم همين شيوه را در پيش گرفتهاند. آنها گمان میکنند که بسياری از کاربرانشان بسيار کمتر از آنچه که درخواست کردهاند، پهنای باند احتياج دارند و به همين دليل هيچ گاه متوجه محدوديت پهنای باند خود نخواهند شد. در حقيقت بسياری از کاربران هم درک درستی از پهنای باند ندارند. آنها تنها میبينند که يک هوست انها را در پهنای باند محدود کرده و ديگری آنرا به مقدار نامحدود ارائه میدهد و تنها به همين علت دومی را انتخاب میکنند.
از زاويه آمار، بيشتر سايتها کمتر از 500 مگابايت و يا به عبارتی 5/0 گيگابايت در ماه پهنای باند مصرف میکنند. در صورتيکه شما mp3 و يا نرمافزار خاصی را برای دانلود در سايت خود قرار نداده باشيد، نبايد نگران پهنای باند خود باشيد. و به اين دقت کنيد که اگر هوستی در تبليغات خود مدعی پهنای باند نامحدود باشد، راه خاصی هم برای اثبات دروغ وی موجود نيست.
تفاوت بين پهنای باند (Bandwidth) و انتقال داده (Data Transfer) جيست؟
اين دو مفهوم در بسياری از موارد مترادف هستند و هر دو تصور يکسانی را در ما برانگيخته میکنند. بطور خلاصه، هر دو با مقدار دادهای که شما به صورت فايل روی سايتتان آپلود کردهايد بستگی دارند. کاربران سايت شما را مرور کرده و با اين کار فايلها يا ايميلها (در صورتی که شما از هوستتان برای خدمات ايميل استفاده میکنيد)، را از هوست دانلود میکنند. و اما تفاوت... بگذاريد با يک مثال مسأله را کمی روشنتر کنم. تصور کنيد که يک ارتباط اينترنتی مانند يک لوله آب و دادهها همان آب است. پهنای باند در اين مثال به ضخامت لوله اطلاق میشود. هر گاه سخنی از انتقال داده نامحدود (Unlimited data transfer) به ميان میآيد، درست به مانند اين است که به شما بگويند شما میتوانيد از يِک لوله باريک هر چقدر که میخواهيد آب بنوشيد ولی در عمل شما نمیتوانيد آب زيادی از همچنين ضخامت کمی بنوشيد.
در صنعت هوستينگ، پهنای باند بسيار پربها است و اطلاق عبارت نامحدود درباره آن ممکن نيست.
دزدی از پهنای باند
در بسياری از سايتها فايلهای گرافيکی و يا صوتی قرار دارد. فرض کنيد که وبمسترسايت ديگر از تصوير و يا صوت موجود در سايتتان خوشش آمده باشد. ممکن است که او با بدست آوردن آدرس آن فايل (مثلا با گرفتن properties از آن) همان فايل را در ميان صفحات خود جای دهد. با اين کار هر بار که سايت او مرور میشود، فايلهای مورد نظر از هوست شما به مرورگر فرد بازديدکننده هدايت میگردد. با اين کار بدون آنکه کسی از سايت شما بازديد کرده باشد، شما مقداری از پهنای باند خود را از دست دادهايد. به اين کار (که در بسياری از موارد ناآگاهانه صورت میگيرد)، دزدی پهنای باند يا Bandwidth theft میگويند. برای جلوگيری از اين مسأله بهترين راه اين است که از طريق ايميل با وبمستر آن سايت تماس گرفته و از وی خواهش کنيد که فايل مورد نظر را بر روی هوست خود منتقل کرده و آدرس آن را به هوست خود تغيير دهید.
امیدوارم کمکی کرده باشم
shohreh.p
09-15-2007, 03:44 PM
این روزها داشتن اینترنت پر سرعت و آنهم نه از نوع 128 کیلو یا 256 کیلو بلکه از نوع های 10 مگا و 30 مگابیت برای کاربران خانگی در اغلب کشورهای صنعتی ترویج می شود. به گفته بیل گیتش در اجلاس داووس، تا دو سه سال آینده تحولات زیادی در تلویزیون اینترنتی شاهد خواهیم بود. این به معنای ورود کانالهای تلویزیونی جدید به عرصه برنامه سازی و همچنین شکل گیری یک نظام جدید ترویج و تبلیغ از طریق اینترنت است... همانند اینترنت که شاید در اوایل با ورود آن به ایران مقاومت می کردیم ولی به تدریج سیل تغییرات و تعاملات جهانی ما را نیز مستلزم استفاده از آن کرد، استفاده از اینترنت پرسرعت نیز همان روند را خواهد پیمود... در اخبار و رسانه های اینترنتی به کرات خوانده ایم که از کفایت بودن سرعتهای 64 و 128 برای کاربر خانگی در ایران بحث شده است؟ البته قشر زیادی از کاربران ایران چت می کنند و یا در سایتهای مختلف جوک می خوانند و یا مقاله جستجو می کنند..به نظر می رسد اینگونه فعالیتها دیگر اینترنت پر سرعت نمی خواهد. ولی واقعیت این است که هنوز ما کاربری های مختلفی را در اختیار کاربران نگذاشته ایم که انتظار استفاده از سرعتهای بالا را نیز داشته باشیم...درست مثل اینکه ده سال با موتور گازی پر سروصدا روزی 3 ساعت در خیابانها حرکت کنید و به محل کار خود بروید و همیشه دولت ادعا کند که نیازی به مترو و اتوبوس و اتوموبیل نیست..چون اغلب شهروندان موتور گازی دارند و نیاز به اتوموبیل بنز و یا متروهای مدرن احساس نمی شود؟؟ ما وظیفه داریم که هم به حکم شرعی و هم وظیفه علمی و هم رسالت کشور در توسعه 20 ساله، بهترین ابزارها و مسیرها را برای مردم خود تهیه کنیم و نه انکه مردم را عده ای چت کننده و وقت تلف کن تصویر کنیم و همین اینترنت 128 کیلو را هم از سر آنها اضافه بدانیم
shohreh.p
09-15-2007, 03:45 PM
مجموع یک میلیون سوئیچ هواوی خریداری شده توسط مخابرات استان تهران، تنها 300 هزار Onu با فیبر نوری فعال شده و700 هزار سوئیچ دیگر با سیم مسی فعال شده است؛ در نتیجه سوئیچها کارایی لازم را نخواهند داشت و پهنای باند اینترنت کاهش خواهد یافت.
یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفتوگو با خبرگزاری ارتباطات و فناوری اطلاعات ازخرید یک میلیون پورت سوییچ هواوی توسط شرکت مخابرات استان تهران خبر داد و تایید کرد که هر چند این سوییچها به لحاظ فنی بسیار خوب عمل میکنند و دارای این مزایا هستند که ارتباط چندرسانهیی را حمایت کنند، اما سوییچهای خریداری به تنهایی قادر به فعالیت نیستند و به واسطههای Onu احتیاج دارند، در حقیقت باید بین سوییچها و واسطههای Onu نوعی تناسب وجود داشته باشد.
وی، با بیان این مطلب که به دلیل محدودیت در امکانات، برخی از Onuها در داخل یکی از مراکز سوئیچ نصب شده است، گفت: به همین دلیل، در خروجی این مرکز، به جای فیبر نوری از سیم مسی استفاده شده است.
این منبع افزود: فیبر نوری چندین فرکانس را منتقل میکند، ولی استفاده از سیمهای مسی از سویی این قابلیت را از بین برده و از سوی دیگر پهنای باند را مورد آسیب قرار داده است.
وی، در پایان دلیل وقوع این امر را کمبود آگاهی در میان کارشناسان دانست و افزود: این ناآگاهی به این امر منجر شده که سوئیچها تنها یک سوم ظرفیت را حمایت کنند.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.